עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ברשותי לוח אם DFI RS482 חיה קטנה אבל אכזרית הכרטיס המובנה הוא Realtek ALC850 רציתי לשמוע דעות עליו אני מתכנן לעבור לREVOLUTION 5.1 ברגע שיתאפשר לי בכל מקרה אבל עדיין בא לי לדעת מה המיקום של המובנה שלי יחסית לכרטיסים הרגילים

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. בהמשך לדיון הקודם שפתחתי, בו הבעתי את תסכולי מרעשי הרקע המעצבנים להחריד שאני שומע מכרטיס הקול המובנה שלי, קיבלתי עצה מועילה שאני מתכוון לישם מאנטולי והיא לקנות כרטיס קול חדש, ההחלטה התקבלה, ואני הולך לקנות לעצמי M-AUDIO REVOLUTION 5.1 (לא, אני לא רוצה לשמוע בדיון הזה את המילה XFI), עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו : 1) איך הדרייברים שלו? יציבים? יתנגשו יותר מדי עם הדרייברים הישנים או שאחרי הסרה של הישנים ניתן יהיה להתקין את החדשים ללא פרמוט? 2) העובדה שהוא מגיע בחריץ הרחבה מסוג PCI עלולה להוות צוואר בקבוק במשחקים? 3) באופן כללי, איך יציאת הסטריאו האנלוגית שלו? אני הולך לחבר אותו בחיבור PL3.5 לאוזניות מסוג GRADO PRESTIEGE SR60, ורציתי לדעת האם יהיו בעיות כלשהן בדרך, אם הוא מסוג…

• 161 תגובות
    • 16.7k צפיות
  3. איך הכי כדאי לחבר מחשב (כרטיס קול) למערכת סטריאו ? שאלתי את זה כבר אבל לא ממש הבנתי... אצלי בכרטיס קול יש יציאת S/PDIF דגיטלית (REVOLUTION 7.1), האם חיבור בין היציאה הזאת לכניסה דיגיטלית ברסיבר סטריאו תתן לי נאמנות גבוהה לאות ? ולמה צריכים אותה בכלל ? ואם זה מגבר/רסביר ישנים אז לאיזה מהכניסות של המגבר בRCA תהיה התנגדות מתאימה ? אני לא ראיתי מגבר עם כניסת PC AUDIO מאחורה... אני עכשיו מתכנן לי מערכת סטריאו לחדר עם מגבר או רסיבר שיתן לי גם רדיו על הדרך ואני לא יודע אם כדאי לקנות מגבר חדש עם כניסות דיגיטליות או שמגבר ענתיקה גם יעשה את העבודה סבבה... תודה, אוהד.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. חיבור מ DVD לרמקולים z-5500 (הגיעו היום )... כרגע אין לי אף אחד מהכבלים ואני שואל לפני הקנייה. תודה לעונים חיים בהמשך לתשובה שקיבלתי: לוג'יטק ממליצים על כבל קואקס 75 אום. האם מדובר בכבל סטנדרטי או שזה כבל מיוחד?

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. יש לי שאלה...? אני רוצה לקנות רמקולים התקציב שלי הוא עד משהו כמו 700 המטרות העיקריות שלי זה סרטים ומוזיקה רציתי לבקש מיכם המלצות לרמקולים שיתאימי לדרישות שרציתי אני גם רוצה לדעת בתחומי עיסוק הנ"ל מה עדיף לי 5.1 או 2.1 ואם תוכלו להגיד לי איזה דגמים יש משתי הסוגים אני אודה לכם נ.ב. קיבלתי את הכתובת של הפורום מחבר שאמר לי שאתם הטובים ביותר ובינתיים תוך כדי שוטטות בפורום אני חייב להודות שאני מסכים איתו אז באמת כל הכבוד לכם

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  6. שלום, הייתי מעוניין לקנות סט של 2.1 רמקולים למחשב. בעיקר למוזיקה, סרטים וטיפה למשחקי מחשב. אני קראתי את הFAQ וגיליתי שיש את Z2300וLogitech אבל השאלה אם אלה סוג הרמקולים היחידים ששווים בשוק? והבנתי שהחסרון היחיד שמרמקולים בזאפ זה הגודל העצום של הבס. אגב לחבר שלי יש את ה Z5500וLogitech וממה שאני חושב זה בערך אותו סוג? רק מלבד חמשת הרמקולים, לא ככה? תודה מראש על התשובות (:

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by alonlior,

שלום היום התקינו אצלי YES MAX והטכנאים הסבירו טיפה ואמרו כל מיני פיצ'רים נחמדים אבל אז ניסיתי בכוח ולא הצלחתי להפעיל שום דבר ב5.1 ערוצים, אפילו דרך ערוץ 144 דרך 144 ואז לyesimpact ולבחור ב "בדיקת סאונד דולבי דיגיטל" אני יכול לדמות 5.1 ערוצים אבל ככה שומעים בקדמיים ובאחוריים את אותו הצליל הסאונד בכל הרמקולים תקין ועובד. אני שם ברסיבר עלל auto surround ותמיד שאני מכניס סרטים בדיוידי של AC3 ככה זה עובד מצויין כל הערוצים אבל בשום ערוץ ובשום דרך לא הצלחתי שהשידורים של YES יתפקדו כך אשמח אם אוכל לקבל תשובה תודה

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by SoapSeller,

באיחור אופנתי הגיע אלי ה-Meier Audio Corda Aria. (אחרי סיוט במכס) הוא דוחף את ה-K701 שלי נהדר. סופסוף יש באס כמו שצריך והכול הרבה יותר מדויק ויושב כמו שצריך. אני כנראה בן אדם של סיליקון(no pawn intended), כי הוא מתחבר לי הרבה יותר טוב מכול המגברי מנורות במפגש. ה-Crossfeed עובד נחמד, קצת פחות ממש שצפיתי. הבמה עוברת קצת יותר "קדימה" אבל משהו בצליל קצת מוזר, עוד לא החלטתי אם אני אוהב אותו. וגם בתור מקור הוא לא רע בכלל(הוא מחובר אצלי ב-USB למחשב). וזהו בנתיים, התרשמויות נוספות יבואו בהמשך. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי כיום ברשותי לוח ABIT AI7 ואני משתמש בכרטיס הקול המובנה שלו. ברשותי רסיבר ישן של סניו ורמקולים גדולים של מערכת סטריאו שהלכה לעולמה. אני משתמש בתצורה זו כבר יותר משנתיים והכל עובד פשוט מצויין, ולמרות המצופה מהמראה החיצוני של הציוד, הסאונד דיי איכותי! לפני תקופה קצרה יצא לי לשמוע 2 כרטיסי קול שנבדקו על רמקולים זהים והתפלאתי שקיימים הבדלים כל כך משמעותיים אפילו בקרב כרטיסים זולים. היה מדובר בכרטיס של SWEEX ובכרטיס 5.1 של ג'יניוס, הג'יניוס נשמע פשוט מעולה לעומת הסוויקס ושניהם בעלי תג מחיר נמוך יחסית. תהיתי אם אוכל למצוא כרטיס קול בטווח מחיר של עד 200 שקל שיתן לי שיפור בסאונד שאני שומע מהמערכת העכשווית שלי. 90% מהשימוש הוא שמיעת מוזיקה... השאר מתחלק קצת לסרטים וקצת למשחקים.…

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  10. שלום לכולם, אני אחד,ש.... מכור!!! ל-CS (במקרה של עכשיו - 1.6), ויש כל כך הרבה ילדים שמעצבנים אותי ואני לא יכול להגיד להם כלום. ניסיתי לדבר כבר עם 4 מיקרופונים שונים,ובאף אחד לא שמעו אותי, שינתי את הגדרות השמע - שיהיו בדיוק כמו של חברים שלי (כי אותם שומעים),וזה עדיין לא עזר :'(, מה אני יכול לעשות בנידון? בתודה, MuTaTiOn.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אחרי שניסתי את ה-h5 וכול מיני אוזניות, כולם נימעסו עליי, לא שומעים טוב ואני לא מהנה מהם. אני צריך אוזניות טובות בעיקר למטאל\רוק, בעיקר אני מחפש באס חזק. אני פתוח להצעות. תודה!!

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by 3 ATHLON,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=581927 איך הנתונים שלו לצורך HTPC? האם הוא ב-level של ה-sony bravia מבחינת נתונים ? http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=371886

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  13. אם אפשר לדרג אפשרויות לפי איכות ולכל דרגה את עלותה הכספית. וכן איזה רמת מחשב דרושה (כמות זכרון, כרטיס גרפי,מעבד ודיסק קשיח) תודה , אורי

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  14. נתתי לבן דוד שלי לשמוע באוזניות שלי שהם הdt880 עם המגבר שלי והוא אומר לי שהוא לא מרגיש שום הבדל בין האוזניות שלו.. יש לו אוזניות ב50 שקל של איזה חברה לא מוכרת באופיס דיפו, כאלה שברגע ששמתי אותם לא יכולתי להשאר איתם יותר מחצי דקה הם נשמעות מזעזע ,מה גם שננתי לו לפני לשמוע עם עוד אוזניות איכותיות ועדיין אמר שהוא לא מבחין בשום הבדל.. האם רק אנשים מסוימיים מסוגלים להעריך סאונד טוב? כאילו אני לא מבין איך אפשר להגיד שזה נשמע אותו דבר .. רותם

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Walter Samuel,

שלום אנשים, יש לי אפשרות לקנות X-Fi XtremeMusic במחיר טוב (מאוד) וג'ולי במחיר טוב. השאלה שלי היא: האם הג'ולי מסוגל לדמות סראונד (ברמקולים 2.1) כמו באונבורד? כלומר, האם למשל במשחקים אפשר יהיה עדיין לדעת ולשמוע את המיקום של האוייבים או שעם הג'ולי הדבר לא יתאפשר? תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  16. יש לי כרטיס קול רגיל במחשב (מובנה בלוח אם) Realtek AC`97 והיה לי DVD עם 5 רמקולים של 5.1 המחוברים אליו.מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותם למחשב? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  17. התעצבנתי על המחשב ושברתי לחתיכות קטנות משהו נורא קריטי... איפה אני קונה את החלק הזה כדי להפעיל סאונד לעזאזל [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. כיוון שבסמסטר הבא אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, החלטתי לקנות אוזניות שיהיו אטומות לרעשים, לא יקרות, ושלא ידרשו גנרטור בשביל להישמע כמו שצריך. קיצור, אחרי כמה אפשרויות הלכתי על ה-HD280. היום הן הגיעו. כמו תמיד, אני אוהב אותן. עם ה-Zhaolu והמגבר אוזניות המשודרג שלו זה נשמע בהחלט טוב. אני עדיין קצת מתבאס על הבאס שלהן שאומנם נשמע מצוין, אבל לדעתי לא היה מתנגד לעוד משהו כמו 10הרץ תוספת לנמוכים. בכל מקרה, במחיר שלהן, לסט חדש, אחלה דבר. כמה תמונות למטה. Anatoli. [attachment deleted by admin]

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום, אני קונה מערכת קולנוע ביתי, הרסיבר ככל הנראה יהיה ימהה 459. מטרת הרמקולים: קונוע ביתי (סרטים), משחקים (קונסולה) ובסוף מעט מאוד מוזיקה. ההרכב: 5.1 לסטאיליסטים או 5 לרמקולים גדולים. חשוב!: חבה טובה ומוכרת, יופי, אחריות איכות צליל. מה כדי? מה עדיף סטאיליסטים או "אמיתיים"? ראיתי כבר כמה איך הם? http://zap.co.il/model.asp?model_id=244907 http://zap.co.il/model.asp?model_id=35233 http://zap.co.il/model.asp?model_id=379194 http://zap.co.il/model.asp?model_id=5492 חשוב לציין!!!: זה חדר קטן אז המטרה העיקרית היא בהחלט לא עוצמה! תודה לעוזרים, ניצן

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by yossi126,

רובכם כבר יודעים על התעניינותי בזאו-לו של אורי. בשיחות איתו הוא ציין שהכבל הדיגיטלי המסופק עם הזאו-לו המשודרג(ושמגיע גם עם הזאו לו הרגיל כמו שיש לאנטולי) בסיסי מאוד, ואני חושש שהוא מונע מיצוי הפוטנציאל. לכן שאלתי היא אם בכלל צריך יותר מכבל דיגיטלי בסיסי ב20 שקל? או שהמחירים מרקיעים גבוה?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  21. שתי שאלות בעצם: אני רוצה לצרף לסרט שאני צורב כתוביות אז אני משנה את השם של הקובץ לשם הסרט (בפורמט SRT), אבל מה אני עושה אם אני רוצה לצרף יותר מסוג אחד של כתוביות? והשאלה השניה זה איך אני משנה את הגופן של הכתוביות ואיך אני יכול לראות איך זה יראה לפני שאני צורב?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. זה הכרטיס קול http://creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=207&product=14184# אמרו לי להוריד איזה גירסה מהאתר שלהם אבל אני לא מוצא http://www.pcarena.org/smf/index.php?topic=16229.0

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by BigDragoon,

אני מעוניין לקנות רמקולים בסביבות ה 400-500 ש"ח. מיועד לסרטים שימוש כללי ומשחקים (בסדר הזה). קראתי את ה FAQ, ואני עדיין לא יודע מה עדיף לקחת. קודם כל, האם שווה לקנות רמקולים 5.1 במחיר הזה? (אני לא יודע אם תהייה לי פריסה טובה של הרמקולים האחוריים) דבר שני, איזה רמקולים שווה לקנות במחיר הזה?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by B.D.B,

אני מחפש Streamer למערכת קולנוע בייתי ואני לא מצליח למצוא אחד טוב. אני מחפש אחד בעל התכונות הבאות: - יציאת component ,עדיפות ל HDMI \ DVI (לפחות עד 1080i) - יציאת אודיו דיגיטאלית (לא משנה, אופטי או קוקסיאלי) - תמיכה מלאה בפורמטים הנפוצים באבחנה גבוהה (MPEG1/2/4, divx/xvid, WMV, VC1, H264) כולל תמיכה בקבצי MKV ולסיוט הכי גדול: - תמיכה בכתוביות בעברית (בשביל ההורים) אני חושב שאין צורך לציין תמיכה ב SMB (פורמט שיתוף התקיות של מיקרוסופט) זה אמור להיות ברור מאליו. אין צורך בwifi מאחר וכנראה הרוחב פס המעשי לא יספיק בכל מקרה. גם אין צורך ביכולת הקלטה \ הרדדיסק מובנה. יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by arik89,

בקופסה של הסאב יש מפזר חום מברזל שמקרר איזה טרנזיטור שם,ובעוצמה לא כ"כ גבוהה המפזר חום נוגע בקופסה עצמה והוא מזמזם כאילו אין מחר. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים