עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. איפה אפשר לקנות כונן שקורא קסטות (הישנות כמו של הטייפים.. ) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. האם הוא מומלץ וכדאי לקנות אותו ? או שה-Xtreme Music עדיף? תודה

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  3. עזרה לאנשים שמעוניינים במערכת קולנוע ביתית (רסיברים רמקולים פלזמות LCD מקרנים) ולא כל כך מבינים תשאלו ואני המליץ

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

מישהו יכול להסביר לי מזה הדבר הזה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  5. שלום! אני לא מבין בעינין בשיט ולכן אני פונה אליכם לעזרה בבחירת טלוויזה LCD לסלון עד 4K. חשוב לי שתתמוך מכל הדברים החדשים (HDMI וכו...) ולא יודע מה עוד.. זה כבר התחום שלכם. דרך אגב בגלל שהטלוויזיה רחבה התמונה לא תיהייה מעוותת? ראיתי הרבה פעמים בקנונים או מכל מיני מקומות שהדמויות נראות מתוחות או משהו כזה. שמעתי שמועות שאולי בישראל יהיה שידור HD ב2008, גם אם לא ב2008 בסוף זה יהייה אז אני גם רוצה תמיכה בזה. תודה רבה. מה עם טלוויזיה הזאות? היא טובה? http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4471# [br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 12:25:59 מישהו? אני מתכנן לקנות השבוע טלוויזיה...

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by razoli,

ראיתי באיתן היום (חמישי) מבצע של מגה אל טלוויזית לסידי T-משהו האם משהו שמע אליה שווה או שיש משהוא עדיף עד 2500

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by oorlevi,

אני אוהב לשמוע מוזיקה באיכות אבל גם בוליום גבוהה.. ושניהם ניראים לי קטנים. מישהו יכול לענות לי ובכלל להגיד מה טוב מבין השתיים? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Lirux,

יש לי מספר דיסקים שאני רוצה להמיר כדי לשמוע אותם במחשב בלי הצורך בדיסק.. מעדיך שיהיו כמה שיותר איכותיים בגלל זה מעדיף lossless. מה שאני צריך זה: איזה פורמט מומלץ להתשתמש בו? איזה תוכנה ממירה לפורמט הזה (שתיהיה כמה שיותר טובה)?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, בניתי מחשב לסלון וניסיתי לחבר אותו לטלויזיה, את הכרטיס מסך חיברתי דרך יציאת ה sVideo אך לא הצלחתי לחבר את הכרטיס קול (בשביל לשמוע את הסאונד) לרמקולים הסטנדרטיים של הטלויזיה. ניסיתי לשים מתאם בן ה"בננה" האדומה לבין החריץ שבו מכניסים את חיבור הרמקוילם לכרטיס הקול, לא הלך..ניסיתי אותו דבר גם עם הכבל הלבן ולא הלך.. יש למישהו מושג מה צריך לעשות בשביל לחבר איכשהו את הכרטיס קול של המחשב לרמקולים של הטלויזיה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. אחרי ששמעתי במפגש את הקטע הזה עם הגראדו ואני חייב לציין שהאוזניות האלה נשמעו מדהים איתם אבל כמובן שלכל שאר הסגנונות הם היו נוראיות.. במקרה מצאתי את הקטע בחמור וחשבתי להביא לכם.. אני זוכר שכמה שאלו על קבצי שמע כדי לבדוק את המערכת או חיפשו את הפורמט המתאים אז הנה העלתי במיוחד לפורום. אצלי באוזניות הקטע נשמע יותר טוב מכל שאר השירים שיש לי במחשב http://www.fileflyer.com/view/viEnSAo עריכה: כמו שIG אמר , קליק ימני על download ואז שמירה בשם עריכה שניה: למי שרוצה את הקובץ מוקטן IG קיבץ והעלה שוב: http://www.mytempdir.com/1366335

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by AFTERU,

שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת מקצועית על מסך 32 של חברת VIEWSONIC הדגם VIEWSONIC N3240W בבקשה תתיחסו לכסף מול איכות בהנחה שהמסך עולה 3600 שח ולמסכים המקבילם של וLG SAMSUNG TOSHIBA PHILIPS וכו....

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. שלום אני מעונין לקנות זוג רמקולים רצפתיים ומגבר לסלון. השימוש העיקרי הוא אודיו ומעט סרטים. התקציב הוא כ5000 שקל, אשמח שתיעצו לי על דגמים\חברות איכותיות במחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. שלום. אני הולך לרכוש מכשיר מוזיקה עם חיבור 3.5 לאוזניות. מכיוון שהוא הולך להיות הנגן MP3 שלי, חשבתי לרכוש לו אוזניות נורמליות. האם שווה להשקיע או שאני לא אוכל להפיק איכות טובה יותר מהאוזניות המקבלות בגלל המכשיר עצמו? מאיזה מחיר מתחילות אוזניות טובות שלא יהיו לי רעשים שאני שומע מטאל? תודה

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by Ghtm,

שלום לכולם. יש לי מספר קבצי Windows Media Audio Lossless על המחשב, והנגן שלי לא תומך בפורמט זה. לעומת זאת, הוא כן תומך בפורמט FLAC. הייתי שמח לקבל המלצה לאיזו תוכנה שממירה WMA ל-FLAC. תודה מראש, גיא.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by liav12,

לא מזמן הביאו לי את האוזניות הנ"ל אבל הדגם Z700, מה שנמכר בארץ הוא ה V700. רציתי לדעת אם יש איזשהו הבדל? ממה שבדקתי באינטרנט ראיתי שזה אותו הדבר רק שה V נמכרות בארה"ב וה Z ביפן...זה נכון? האוזניות עצמן עלו לי 400 ש"ח, פה הן עולות בסביבות ה 650 ומעלה.. תודה.!

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by dna,

שלום יש לי DVD של APEX דגם DVX815 והוא קורא כל מה שצריך כדי לראות סרטים מהמחשב וצרובים וDIVX וXVID אני יודע את זה בוודאות עכשיו דיסקים רגילים שאני צורב עליהם סרטים אין בעיה בכלל אבל שאני צורב על DVD פה מתחילה הבעיה...הDVD רוב הפעמים עושה לי NO DISC ולפעמים שאני מנסה אחר כך עוד פעם פתאום הוא קורא...שמתי לב בהתחלה שזה קורא עם דיסקים שהמהירות שלהם היא 16 אבל אז ראיתי שגם באלה עם ה8 הוא עושה בעיות זה מעצבן אותי...ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי עינית עדיין כלום...זה משהו שאני יכול ללכת לחנות ויחליפו לי או יתקנו לי או שיש עדכון או משהו? [br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 19:46:01 הבעיה תוקנה ע"י התקנת עדכון...תודה מנהלים לנהול בבקשה...

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  17. אהלן לכולם. אני חדש עד חדש מאוד בעסק ויש לי כמה שאלות מהותיות ובעיקר הייתי רוצה שתחוו דעה. כיום אני משתמש בכל הרכיבים הכי זולים שיכולים להיות: זוג רמקולים שאולי במקרה הטוב עלה 20 שקל וכרטיס קול NVIDIA® nForce Audio מהאלה של ה- MOTHER BOARD. בתור אחד שחווית המוזיקה שיש לי כיום לא מספקת אותי בעליל והייתי רוצה להשקיע סכום נכבד בשביל לקבל חוויה שמתקרבת להיות טובה מאוד במה הייתם מציעים לי להשקיע? האם מספיק רק לקנות רמקולים חדשים או שצריך ורצוי גם כרטיס קול חדש? אה יש גם את העניין שאני רוצה להתחיל להכנס לעסק של הקלטה עצמית של חומרים שאני מנגן, האם במקרה הזה צריך חומרה אחרת בעליל? תודה רבה על התשובות.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  18. אני עומד בפניי קניה של מוניטור מוגבר למחשב,זוג מוניטורים ליתר דיוק. המוניטורים, יש לציין, מוגברים, לכן אין שום צורך במגבר/רסיבר וכו וכו וכו... כרגע אני אחבר אותו למחשב, אח"כ לסינתיסייזר, כרגע הת'רד הזה מדבר על החיבור למחשב בלבד. אני חושב שהמוניטורים באים עם היציאה היותר גדולה מן ה3.5 מ"מ(איך היא נקראת?) , לכן רציתי לדעת אם יש מתאמים שאוכל לחבר בעזרתם את המוניטורים למחשב, ולשמוע בעזרתו סאונד מהמחשב. אשמח גם לדעת מניסיון איך מוניטורים איכותיים יעבדו על מחשב, לא כ"כ לצרכים בייתיים, יותר לאולפן קטן שממש בא לי עליו בשנה-שנתיים האחרונות... אשמח לדעת גם קצת יותר מה הקטע של מוניטורים, למה הם לא נקראים רמקולים ולמה הם נבדלים מן הקבוצה הזאת. תודה מראש לכל העוזרים, Aviko[b…

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by levke,

מה ההבדל בין שתי הסוגים? ומה עדיף בגדלים של 42 אינץ'? בתקציב של עד 7000 שקל. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני יודע ש DVDR נחשב להכי טוב, אבל יש XVID TS וכו איזה פורמטים נחשבים לטובים ?

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by X-Viper,

אני רוצה לקנות מצלמת אבטחה שתתחבר לי לטלויזיה, הסוג כבל שרושם במפרט הוא : 1.0Vp p composite video signal 75 Ω רציתי לדעת האם הכבל הוא מסוג composite (כמו RCA )שאני יוכל לחבר אותו לטלויזיה, או שזה כבל מיוחד?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  22. בדקתי לאחרונה ועם כל ההתפתחות של הרזולוציות הגבוהות כל ה-BLUERAY וה-HDDVD, אז השאלה שלי היא האם יהיה סאונד חדש ? כביכול לא DTS DD , סאונד שיעבוד בצורה אחרת ובשבילו נצטרך מגבר שונה או אף שיפור כרטיס קול? לדוגמא הצצתי פה: http://www.eu.onkyo.com/products/product_en_5710611.html "Processing Todays High-Resolution MediaIncluding Blu-ray Disc and HD DVDwith Effortless Efficiency " "Advanced Features DTS-HD Master Audio and Dolby TrueHD Decoding" עכשיו מגברים ישנים לא קולטים את ה DTS-HD, אז האם ה- DTS-HD בעתיד יהווה הסאונד המרכזי בכל שחרור HD, לא משנה אם זה שחרור באינטרנט או דיסק אורגינל בחנות, האם מגבר בסיסי שלא תומך את ה- DTS-HD יצליח להסתדר? תודה ואשמח לשמוע עוד …

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by רפאלח,

שלום לכולם, קניתי סאב וופר חדש, מהאתר הזה: http://www.elmor.co.il/Index.asp?CategoryID=159&ArticleID=136 זה המוצר המקורי, נקנה במכירה קבוצתית. אחלה של דבר. אחרי כיוון מאסיבי הגעתי לתוצאות רצויות. הבעייה זה כשאני מגביר את העוצמה, הארונות רועדים, המסך קופץ, אני שומע את הארונות במטבח עושים רעשים, המארז מתחיל לזמזם..ועוד דברים חמודים. יש דרך למנוע את זה חוץ מלהוריד עוצמה?

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by ZiVa2Ri,

למה בכרטיסי קול של 7.1 יש 4 יציאות ולא 7 או 8 יציאות, ואיך מחברים למגבר 7.1 ? והאם ניתן לחבר למגבר 5.1?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  25. וסידור השירים במחשב בצורה קלה, אני מחפש את התוכנה הזו כבר המון זמן (לא משהו ספציפי, רק את התוכנה לא משנה איזו העיקר שאפשר יהיה לעשות איתה את זה) יש לכם מושג אם יש כזו תוכנה והשם שלה? בתודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים