עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by מאפיונר,

יש לי רמקול של מערכת וזה עם שני חוטים איך אני יכול לחבר אותו למחשב בלי מגבר יש איזה מתאם או משהו האם יש אפשרות כזאת? תודהנ מראש!

2. Started by Freeze,

התמזל מזלי והגיע אלי סכום כסף נכבד, והחלטתי לנצל אותו כדי לקנות מערכת רמקולים חדשה (מאחר ושלי כבר גוססת כמה שנים). אני מחפש רמקולים שיראו טוב על השולחן, אך גם רמקולים שישמעו טוב מהם. בעיקרון, השימוש העיקרי הוא משחקים, מוזיקה וסרטים. היום יש לי מערכת 2.1 ששל Creative, ולכן יש עדיפות למערכת חדשה של 2.1. לעומת זאת, במחיר הנקוב למעלה (ולמטה), אם אפשר למצוא מערכת 5.1 טובה ואיכותית, אז אפשר גם לקנות אותה. התקציב הנוכחי הוא בסביבות ה500 שקל, מקסימום 700 שקל. יש עדיפות לרמקולים של Logitech ו Creative. אז, המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אז ככה, קניתי אתמול את הX-530 של LOGITECH ,ורמקול אחד לא עובד... (אחורי ימני עם זה משנה) הם עובדים עם הכרטיס קול הBUILD IN שיש על NFORCE 2. הורדתי את הקובץ של ה6 רמקולים מכאן: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/howto/articles/Multichannel.aspx#link6 ויצא שהסנטר נשמע באחורי שמאלי, והאחורי שמאלי נשמע בסנטר והאחורי ימני (זה שלא עובד כאילו) נמצא בסאב בכלל.. והרמקול הימני שמאלי נשאר שקט אני בטוח כמעט לגמרי שהחיבורים שעשיתי נכונים.. בדקתי פעמיים מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? ואיך לפתור אותה? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ed@15,

שלום, חשבתי לקנות את הרמקולים האלה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3084911# הם שווים משהו בכלל?, כדאי לקנות אותם? או שיש רמקולים טובים מהם באותו טווח מחיר? הרמקולים שאני מחפש לקנות הם בשביל מערכת קולנוע ביתית לחדר, ככה שאני לא מחפש משהו רציני... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. אני מחפש אוזניות זולות אבל כמה שיותר טובות עד 150 שח. האוזניות למוזיקה ומחשב (בלי הגברה מיוחדת וכו') ראיתי את 2 אלה: סנהייזר HD201 sony mdrxd100 איך הם? מה עדיף? איך בכלל אני יודע לפי המפרטים איזה אוזניות טובות יותר מהשניות? (עכבה/Db וכו'). תודה!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by ori-silver,

התחדשתי באוזניות dt990 בגירסת ה-250 אום של בייר ויש לי כמה שאלות. א.לאוזניות לוקח כמה ימים להיפתח נכון?הם נשמעות עכשיו קצת פחות טוב מבחנות. ב.אני מחפש מגבר ואני מתלבט אם לפנות לאסף שיבנה לי מגבר אקווה ולסיים את כל הסיפור בארץ עם אחריות ל-5 שנים ובלי כאבי ראש של מכס,עיקובים,חוסר באחריות(???),או להזמין מגבר מח"ול ששם ההיתרון שיש הרבה יותר אופציות. איך האמינות בהזמנת מכשירים מח"ול??יש אחריות על מגברי אוזניות שבאים תקולים מחו"ל?? ג.איזה מגבר יותר יתאים לאוזניות darkvoice 336i או האקווה??

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  7. כרגע יש לי את הAUDIGY 2 ZS. העניין הוא שאני לא שומע דעה אחידה לגביי הX-FI. הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים לגבי הכרטיס קול הזה תודה סער

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  8. Started by KoM,

נקרעו לי קצת הספוגים של ה-HD25 שלי, התקשרתי לאדר, יש להם או עטופות דמוי עור (מזיעים יותר) או דמוי קטטיפה או משהו בסגנון, הראשון עולה כ-90 שקלים השני כ-140 (אני משיג בפחות), מה עדיף ? האם הקטיפה עמידה יותר לקרעים ? האם נוחה יותר ? כבל גם עלה לי דיי המון, אוף למה הכל עולה יקר כל כך לחאוזניות האלה ? מזל שהם נשמעות ממש טוב, במיוחד אחרי החלפת הכבל, זה מטורף, אבל אני רוצה לבדוק אופציה של שדרוג לכבל ייצור עצמי (אנטולי אציק לך בהמשך). עוד שאלה אם אנחנו כבר בשווג, עם הערכה מקבלים שוב את הספוגים הפנימיים, הם דיי עבים ולדעתי נותנים באסים רכים יותר ומשככים (מדיי ??) את הטרבלים, האם כדאי לשים בד עם פחות חסימה ?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by TheTNT.COM2,

אני צריך מערכת סטריאו עד 500 שקל (מתנת יום הולדת לאמא ^^), יש למישהו הצעה לדגם צפסיפי שזמין בארץ?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום יש לי דיוידי רגיל בסלון והיה לי רמקולים של קראיטיב Inspire 2.1 2500 במחשב אז קניתי לי 5.1 למחשב ואת ה2.1 חיברתי לטלויזיה כי אם כמובן יותר טובים מרמקולים של טלויזיה ויש לי דיוידי שאין לו חיבור יואסבי ויש לי המון זכרונות פלאש בבית אז השאלה שלי זה אם אפשר לעשות איזשהו קומבינה ולחבר יואסבי לדיוידי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  11. למי שמבין! המוצר LG LCD 37LC41 עפ"י הגדרות יצרן המסך תומך 1080P הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1366 על 768 כמה שאלות מה מאפשר מצב XVGA? בחיבור RGB. מדוע כשמריצים HDTV בחיבור מחשב (1920על1080) התמונה גדולה יותר מגבולות המסך? מה ההגדרה הנכונה למדידת רזולוציה? פיקסלים לאינץ'? 1366על768 ו1920על1080 שומרים על אותו יחס, למה התמונה נדחסת ע"י הטלויזיה בחיבור מחשב? תודה!

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by Gliderpilot,

איך אני יכול לוודא שהרמקולים אכן מנגנים DTS ו- DD 5.1 ?? הורדתי איזה דיסק ניסוי ל- THX DD5.1 ו DTS אני אינני יודע מה אני בדיוק אמור לשמוע .... המערכת שברשותי : Z5500 וכרטיס קול CREATIVE X-FI EXTREME MUSIC מחובר על ANALOG

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי LCD32 שבה אני רואה הרבה תכנים של 720P, יש לי אפשרות בנגן לראות אותם על כל המסך או ברזולוציה הטבעית שלהם שבה חלק קטן מהמסך יהיה שחור השאלה היא האם השיפור באיכות שווה את זה לדעתכם או לא ? והאם זה משנה בכלל אם זה יהיה ברזולוציה הטבעית או ימתח קצת ? אני יודע שזה חשוב בהרבה דברים ב LCD השאלה היא אם גם בסרטים זה חשוב...

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by The TrCkeR,

הכרטיס קול הענק הזה הינו מתצורת ISA, נבנה בשנת 95, פירקתי אותו ממחשב פנטיום 3 ולא האמנתי כמה גדול הוא! (מה זה הטירוף הזה?) הכרטיס קול הכי גדול שראיתי אי פעם. אפילו יש עליו כרטיסי זיכרון ישנים (SIMM). למישהו יש פרטים עליו? מה שימושים שלו? למה הוא כל כך גדול? (בשנת 95 היו כרטיסי קול גם יותר קטנים..) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Odedb52,

אם מישהו רק יכול להגיד לי בבקשה איך רואים לפלאג מהסוג הזה: תודה, עודד ב.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by yosizach,

ולנקות את הרשת מבפנים ? ועם אפשרי חיפשתי ברשת ולא מצאתי תמונות של האוזניות מבפנים .

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  17. מחפש רמקולים בסביבות 350 רמקולים עם סאבוופר ושהיו 5.1 ערוצים ושישמעו טוב עדיף מישהו ששמע מהם או יודע טוב

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by Sven,

אז כפי שמצוין בכותרת, אני מחפש אוזניות למוזיקה - כל מיני סוגי מוזיקה ממטאל למוזיקה קלאסית לבלוז וכו'. האוזניות יוחברו למחשב - לכרטיס הקול המובנה בלוח האם שלי [מפרט בצד]. בעקרון, אינני מבין בתחום בכלל לכן הייתי רוצה, בנוסף להמלצות על אוזניות, אולי הסבר על מה עושה אותן טובות מאחרות וכד'. תודה רבה מראש.

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by alfred3,

האם מישהו מכיר ? יכול לחוות דעה בנוגע למכשיר הנ"ל ?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  20. Started by יונדב,

שלום לכולם. יש לי סרט וידאו, 30 דקות, ואני רוצה את השמע של הדקה השנייה בלבד. איך אפשר לקבלו? באיזו תוכנה אולי להעזר? תודה !

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  21. אני רוצה להוריד ולצפות בסירטי imax בתלת מימד והבנתי שסתם משקפיים כחולות אדומות לא יספיקו האם המשקפיים הבאות שבלינק טובות לשימוש זה: http://cgi.ebay.com/6-PAIRS-RIGID-FRAME-Polarized-Glasses-3D-Projection_W0QQitemZ180103708513QQihZ008QQcategoryZ4692QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem האם באמת צריך לצפות בסירטי imax במשקפים פולרים כמו הנ"ל? תודה רבה על התשובה...

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. ישמש להצגת סרטים מהמחשב כמעין מערכת בידור ביתית...

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by krer,

שלום אני עכשיו משתמש בווינדוס VISTA עכשיו בדרייבר פה אין לי אפשרות לשים סטריאו מיקס (כאילו שאני מדבר את מה שאני שומע). באקספי הייתה לי אפשרות כזאת לא פה. אני ישמח לקבל עזרה בנושא הזה דרך המחשב או דרך תוכנה כל שהיא שתוכל לעזור לי להפעיל STEREO MIX תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  24. אהלן, אני מאוד מעוניין לקרוא את דעתכם על הסט הנ"ל הבקורות בחו"ל ממליצים על סט זה, אך בכל זאת אני מעוניין לקרוא דעות של אנשים שאכן קנו . בנוסף, האם עליי לשקול להשקיע יותר כסף ולקנות מערכת של 7.1 ?? כרטיס הקול שבירשותי הינו X-Fi XtremeMusic יש לי עוד שאלה מה ההבדל בין היציאות האנלוגיות ודיגיטליות ? האם איכות השמע עולה ? האם בעזרת היציאות הדיגיטליות אוכל לשמוע DTS EAX ו DD 5.1 ??

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים