עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מדבר על המכשירים האלה שמשדרים ממכשיר אחד למכשיר אחר בצורה אלחוטית. למשל מהמחשב לטלוויזיה. יש המון מכשירים כאלה בשוק, אבל אני מחפש המלצה על אחד טוב, שלי יהיה יקר מדי... (300 ש"ח, אפילו פחות). ועדיפות על אחד שיכול לעבור קירות (כלומר על שידורי רדיו)...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by R9547655G,

א. יש לי שאלה האם למשחק המפורסם קונטר 1.6 אפשר לשים אוזניות 5.1 סראונד? בגלל שאני לא חושב שבמשחק ישן שכזה היה סראונד....אבל בכל מיקרה...אם מישו יודע בוודאות. ב. האם יש הבדל בין האיסמט לסהנהייזר במשחק? ג. האם המיקרופון של זלמן הוא מיקרופון טוב? לטימספיק.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by cleric,

מה עדיף? (בתקציב של 300 ש"ח~ , פתוח גם להצעות אחרות) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. צריך המלצה לאוזניות שישמשו לשמיעה באייפוד. התקציב הוא עד 300 ש"ח ואני מעדיף לנצל את התקציב אבל לא לחרוג. רק לא אוזניות שמתלבשות בתוך האוזן/מכוערות.

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  5. שבת שלום לכולם, השבוע החלטתי רמקולים חדשים, שיחליפו את ה-Inspire G380 הישנים והאהובים שלי, ויאפשרו לי סאונד 5.1 לסרטים. לאחר שמצאתי הצעה מצויינת לרכישת מערכת יד-שנייה קניתי את ה-TSS-1 מבית Yamaha, שאמורים, לכאורה, להיות מערכת באיכות לא רעה בכלל (ואולי בעצם לא? ...) כעת הרמקולים מונחים על השולחן ועל הקירות, אך אני נתקל בבעייה רצינית באופן החיבור שלהם. החיבור הדיגיטלי דורש שימוש בכבל RCA, או כבל אופטי, בעוד ול-N-Force שלי יש רק יציאות 3.5mm. בנוסף, החיבור האנלוגי במגבר מבוסס אך ורק על 2 כבלים (קדמיים, אחוריים), למרות שה-N-Force מאפשר חיבור על בסיס 3 כבלים (קדמיים, אחוריים, סנטר+סאב). במצב הקיים כרגע מחוברת המערכת לכרטיס בצורה אנלוגית, באמצעות 2 כבלי 3.5MM. התוצאות ב…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by Mr. 24,

שלום לכולם, יש לי תקציב של 500 ש"ח בערך (אפשר קצת לחרוג), ואני מחפש מערכת רמקולים של 2.1. שמעתי הרבה המלצות, החל מ-ATP3 ועד לכל הקריאייטיבים למיניהם (T300, T3030, וגם I-Trigue 3200) והאמת שאני די מבולבל. בסה"כ לכולם יש גם ביקורות חיוביות וגם ביקורות שליליות. אני צריך לרמקולים תהיה יציאה לאוזניות, ורצוי מאוד מאוד גם יציאת Audio נוספת (לחיבור נגן וכו'). אם מישהו יוכל להמליץ לי על מערכת בתקציב הזה ועם הדרישות הנ"ל, אני אשמח.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס קול איכותי 5.1 לפחות (בעיקר למוסיקה וסרטים) שאני אחבר אותו לרמקולים Logitech z5500. חשוב לי שתיהיה לכרטיס יציאה אופטית. תקציב כרגע גמיש עד שיהיה לי מושג מה טווח המחירים למוצר כזה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by cleric,

בנתיים אני די סגור על CX300 , יש אולי משהו יותר טוב בתקציב הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  9. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^ השאלה בכותרת, תודה מראש לעוזרים

10. Started by shemshem,

מה בדיוק אל חוטי ברמקולים האלו? האם הרמקולים ללא חוט בכלל? תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  11. שלי היה SOUND BLASTER 2.0,כרטיס שיצא ב-1991..מונו,איכות סאונד של רדיו טרנזיסטור,מקליט במקסימום 12KHZ ומשמיע 44.1KHZ שהיה המקסימום שלו..אבל מה? סוף סוף סאונד במשחקים במקום צפצוצי הרמקול הפנימי..זה היה כיף.. אוזניות? סוני מצ'וקמקות שהיו של הווקמן שלי..אם נשוב לכרטיס,הגיעו איתו תוכנות דוס דיי מסכנות אבל משעשעות כמו תוכי שמחקה אותך עם המיקרופון,תוכנת הקלטה ועריכה מכוערת בשם VOXKIT,והפסיכולוג שמדבר בקול של רובוט דר' סבייטסו.. אחח,הנוסטלגיה,מי חשב אז על DOLBY DIGITAL,DTS,EAX,HD AUDIO,192KHZ/96KHZ וכל השאר.. אם תסתכלו הייטב,תראו במרכז הכרטיס את המגברון המסכן המובנה שהיה לו(לא הייתה לו יציאת LINE OUT).יש שם גם צ'יפ מאפנן FM של YAMAHA,שימש למוסיקה ותאימות לתקן ADLIB?(חברה …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, קוראים לי סטס ואני עובד בתאטרון, אשר לאחרונה, בעזרת עובדים נוספים - הקמנו שם אולפן הקלטות. את ציוד ההקלטה יש לנו (מחשב,כרטיס קול, מיקסר, מוניטורים, רמקולי רפרנס, מיקרופונים...בקיצור כל מה שצריך), מה שחסר לנו - אלו אוזניות... בגלל שזהו אולפן חדש, ולא מוכר כ"כ, אין צורך ביותר מאוזניה או שתיים, אבל רצוי שיהיו איכותיות כמה שיותר בתקציב שלהם, אשר יתאימו גם בתור אוזנית מוניטור לנגן שנמצא בהקלטה, ואולי גם סוג של רפרנס נוסף בזמן מיקס. התקציב לאוזניה היא כ-500 שקל. השאלה היא האם יש חיה כזאת, שמספקת את הסחורה טוב מאוד ב500 ש"ח, או שאני צריך להשקיע יותר (כן, אני מוכן לחריגות, אך לא גדולות מדי, חריגה בסביבות ה50%). ובנושא אחר לגמרי - אני מחפש כרטיס קול איכותי, אשר יספק לי איכות…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום אז ככה אני מתלבט בין רמקול רצפתי או מדפי מה ההבדל מאיזו בחינות ההבדל בניהם?ועם אפשר המלצות וכמובן שיעמדו גם בצלילים נמוכים וגם גבוהים זה הכי חשוב והעם הDB כמה שיותר גבוה זה אומר שהרמקול איכותי יותר או שזה לא קשור יכול להיות שרמקול עם 88DB יהיה טוב יותר מרמקול עם 94DB?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  14. Started by ag43,

המדף שהחזיק את המערכת של אחותי נפל והמערכת שלה הגיעה למקום אליו הולכים כל המספרים שמחולקים ב0. אני מחפש לה מיני מערכת חדשה, לא משהו משוכלל רק משהו שיספיק להשמיע דיסקים ורדיו ויחזיק הרבה זמן, אשמח להמלצות. תקציב בכותרת.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  15. יש לי בעיה עם הכרטיס קול במחשב הנוכחי. האיכות שמע שלו ירודה יותר והווליום המקסימלי נמוך יותר. ערכתי בדיקה עם מחשב נוסף שיש לי, ולא הופתעתי לגלות שצדקתי. כרטיס הקול שלי הוא- Realtek ALC 883. (לוח ג'יגאבייט, נו.) הכרטיס קול במחשב השני גם הוא Realtek, דגם- AC' 97, גרסה קודמת פחות טובה מזאת שבמחשב הנוכחי. ערכתי בדיקה עם אותן האוזניות בפול ווליום. במחשב השני- איכות קול ממש ממש טובה, חדה, חיה, וכמובן גבוה נורא בווליום מקסימלי. במחשב הנוכחי- איכות קול נחמדה אך חלשה יותר בהרבה באיכות מקסימלית, חדה אולי כן, אבל לא חיה במיוחד. בדקתי את ההגדרות בשני המחשבים, אם זה בקרת ווליום, התקני קול, לוח הבקרה של הדרייבר... אותן ההגדרות. אני ממש לא יודע מה הסיבה... אנשים, יש לכם מושג?…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by uzi4u2,

Hiya ! sadly i dont have hebrew here but anyways i just got my z-5500 and i need a sound card for them which card would you recomand and what way should i connect the two ? thank you

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by timac,

יש לי LCD ואני רוצה לחבר אותה למחשב עכשיו יש לי כבל VGA לתמונה השאלה שלי איך אני מעביר קול מהמחשב לטלויזיה כי VGA זה רק תמונה...

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by meirtz4,

אהלן. אני מנסה להמיר סרטים בפורמטים של MOV, WMV ועוד - לפורמט AVI (uncompress) אם למישהו יש תוכנה טובה שיכול לעזור לי אני אשמח. דרך אגב, עד עכשיו מצאתי תוכנות שעושות את זה אבל הם לא ממירות את הקול... אני חייב גם סאונד להמרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by kbooM,

שלום , מישהו יודע אם הרמקולים מדגם ALTEC LANSING FX6201 עדיין נמכרים בדיוטי-פרי ב200$? תודה מראש , עומר.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. שלום אז ככה אני מחפש מערכת למוזיקה בתקציב עד 1300 ש"ח חשוב לי האיכולת אמרו לי שהמערכת הזאת Panasonic SCAK640 הכי מומלצת ואיכותית העם זה נכון או שיש איכותיות מזאת בטווח מחירים זה?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by anatoli,

אז למי שלא יודע, הייתה תערוכה לא קטנה, פלסמות, LCD, עוד המון דברים ובין היתר אוזניות בחור מהד-פיי העלה לא מעט תמונות: http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=258697 מבחינתי יותר מעניינות ה-AT מעת שנראות יחסית פשוטות ולכן לא יקרות כמו הדגמים הנוכחיים כנראה. יש גם כמה דגמים של AKG שנראים מעניינים. Anatoli.

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

http://www.thetrue22.com/images/MadMikeQuote.jpg ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dg,

כמו שהכותרת אומרת, נגיד שיש לי טלויזיה חדשה שתומכת ב HDTV ויש לי תכנים במחשב באיכות הנ"ל השאלה איך אני מנגן אותם מדיסק DVD? או שהדרך הכי זולה היום היא פשוט להשיג כבל בין המחשב ל TV?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  24. Started by Track,

אז הבנתי שהכרטיס "Prelude" שלהם הוא "ה"כרטיס לקנות, אבל איפה אני יכול למצוא אותו בארץ? אני כבר הזמנתי את ה X-Fi XtremeGamer, אז אני זקוק לתשובה מהר אם אני רוצה לבטל את ההזמנה. תודה!

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  25. רציתי לקנות אוזניות חדשות ל-MP3 אבל דווקא עכשיו התקלקלו האוזניות שלי למחשב , רציתי לשאול האם יש אוזניות שיתאימו גם ל- MP3 וגם למחשב? העניין הוא שאני משתמש גם במיקרופון במחשב , אז האם כדאי לרכוש מיקרופון ג'נרי ואוזניות שהן בסדר גם ל-MP3 וגם למחשב? תקציב סביב ה200 ש"ח אם זה פחות מדי תגידו אני פשוט לא ממש מבין בדברים האלה ...

• 4 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים