עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by SubX,

נפלה לי היזדמנות לקנות זוג רמקולים קדמיים של פירלס תוצרת דנמרק (המקוריים של פעם ולא הפירלס של היום). אני זוכר את פרסומם בטלויזיה בשנת 2000. עד כמה שאני זוכר, הגדלים של הוופרים : 8",10" הספקם 300W , לא ידועה לי ההיתנגדות. יוגברו ע"י רסיבר YAMAHA RX-V800 תגובות מאלו שבאתם יודעים על מה מדובר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Allanon,

שלום, אז מה בעצם הציוד הטוב ביותר לשמוע MP3? נניח בצד לרגע את הנושא של האוזניות, ונתרכז בכל השאר. כרטיס קול מומלץ? מגבר, DAC....? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by approx,

טוב אז אתמול מירוב השיעמום בניתי רמקול יצא לי יחסית טוב לפעם ראשונה ולחומרים שבהם הישתמשתי הסירטון http://www.youtube.com/watch?v=1gMQLLCQyX8

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Bose Triport Bang & Olufson A8 Sennheiser PX 100 Grado SR 60 Shure SE310 Sennheiser cx 300 ??? אילו הכי טובות מאלה ועם אפשר לדרג לפי הסדר מהטוב לפחות טוב

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  5. יש לי מערכת של סוני מחוברת למחשב וחשבתי אולי לשים את הרמקולים על הריצפה כדי שישמעו יותר טוב.....

6. Started by אמיר יצחקי,

תודה

7. שלום אני מחפש אוזניות למשחקים בלבד בתקציב של משהוא בסביבות 500 שקל (כמו בכותרת אפשר חריגות) שמעתי ש הHD555 טובות למטרה שלי כדאי? וכל העניין דחוף אז בבקשה תגובות! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  8. שלום מה המצב? וגמר חתימה טובה שתהיה לכולם. רציתי להתייעץ בכם לקראת קניית מסך LCD שמיועד לסרטי HD בפורמט BD ומשחקי HD על גבי PLAYSTATION 3 אני רוצה לקנות מסך בגדול של 32-37 אינץ' שיהיה לו חיבורי HDMI ויתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. המסך מיועד למשחקים ככה שבבקשה אם תוכלו לקחת את זה בחשבון למפרטים שאתם בוחרים. תקציב: אין לי כל כך עד 20K. לגבי גודל המסך אני אוכל להסתפק ב 32 אינץ' לגודל אין כל כך פקטור אצלי מעוניין במסך עם מפרט ונתונים טובים אפילו טובים מאוד. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by lidor_abo,

חברה יש לי רמקולים של microlab 2.1 עם מגבר ויש לי כבל אודיו 2 2 השאלה שלי איך אני עוהש שישמעו ברמקולים את מה שיש בטלויזיה? תודה לעוזרים..!!

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by Spring,

קניתי מערכת רמקולים 5.1 ורק הרמקול הראשי ועוד אחד פועלים והבאס... כל שלושת הרמקולים האחרים לא פועלים פשוט... נראלי צריך כרטיס קול או משהו, או שזה בעיה בהגדרות? אשמח לתשובה מהירה

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by Sopranos,

שלום, קניתי היום ב300 שקל DVD של APEX דגם DVX 815 ואני רוצה לדעת אם הוא טוב אם הוא משתלם למחירו ואם הייתי יכול לקבל אחד יותר טוב במחיר הזה. תודה מראש לעוזרים וגמר חתימה טובה לכולם.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום עוד מעט אני נוסע לצימרים אז אני רוצה לקחת את הרמקולים של המחשב איתי אבל יש לי 5.1 השאלה שלי אם אפשר לקחת רק את הסאב ו2 הרמקולים הקידמיים כאילו אני יודע שאפשר אבל זה יכול להרוס משהו ברמקולים ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. בהמשך לרשימה הזו, אשמח לשמוע על אלבומים או קטעים שמעבר לערך המוזיקלי שלהם בעיניכם, יכולים לאתגר רמקולים ואוזניות ולאפשר להבדיל בין האיכותיים יותר והאיכותיים פחות. גם קטעים פחות מאתגרים אבל עם הקלטה/סאונד מרשימים במיוחד יתקבלו בברכה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

מה אתם אומרים? פשוט אני לחוץ בכסף ואצלהם הרמקולים עולים ממש בזול....קצת חשוד ?

15. אהלן שוב חברים, בהמשך לדיון הזה שבו הבטחתי להעלות קבצי בדיקה שיהיו כמה שיותר אובייקטיביים, עכשיו אני מקיים. כאמור, ice2k המיר את הקבצים ל-MP3 ול-AAC ושלח לי אותם בחזרה, ואני המרתי אותם חזרה ל-WAV (כדי שלא ניתן יהיה לדעת מה מתנגן) והעלתי אותם לרשת לצורך הבדיקה. ראשית אני אפתח ואציין כי אני את הבדיקה כבר ערכתי לעצמי. התוצאות בין ה-MP3 הזה לבין ה-MP3 שאני קידדתי לפני כשבוע לא השתנו. בקטע הראשון הבדלתי נכונה פעמיים, ופעם אחת לא הבדלתי, אך בארבעת הקטעים האחרים הבדלים נכונה בכל 3 הפעמים. מבחינתי, MP3 הוא פורמט לא מספק. עם זאת, אחרי הבדיקה הזו יש לי כמה תובנות, והן: הגבול של ה-MP3 הוא טוב יותר ממה שחשבתי, בהחלט הפתיע אותי לטובה ביחס למה שאני רגיל ממנו (למרות שהוא פורמט נחות ב…

• 53 תגובות
    • 6.7k צפיות
  16. Started by oorlevi,

חבר שלי קנה רמקולים X-530 חיברנו אותם הגדרנו הכול כמו שצריך למערכת 5.1 והכול! עכשיו הסאב ממש גבוהה! הוא על הכי נמוך ואי אפשר לשמוע!! מגבירים בערך עד לחצי (שזה עדייין לא ווליום גבוהה יחסית ל ATP3 שלי) שומעים ממש גרוע ביוחד בסאב! אבל הסאב ממש קרוב למסך (CRT) פחות מחצי מטר ניסנו להרחיק קצת אבל החוט קצר אז לא כול כך יצא ! אבל זה יכול להיות הבעיה ביגלל שהסאב קרוב למסך? והרמקולים גם לא חזקים כאלה! יחסית ל 70RMS ה ATP3 שלי אמורים להיות חלשים מהם בהרבה וזה ממש לא ככה! אני חייב עזרה תודה מראש לכולם!

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  17. מה דעתכם? המחיר הוא 550 ש"ח וcreative ידועים באיכות הכ. קול הטובים שלהם וזה כ. קול שמשמש גם כמגבר חיצוני לנגנים ולפי האתר גם משפר את איכות השירים

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  18. חבר שלי מחפש כרטיס קול עם פאנל קידמי, ובנוסף שיהיה לכרטיס חיבור לגיטרה. הציעו לו את ה Creative SBX-FI Platinum ב 1650 שקלים. http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16559 יש עוד המלצות או שזאת האפשרות היחידה? חשבתי אולי על איזה כרטיס של M-Audio אם יש כזאת חיה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by sharonhac,

שלום אני צריך את עזרתכם בבחירת של מע' קולנוע, בבחירה של מה שצריך לקנות. בגדול אני צריך DVD ורמקולים כאשר אני רוצה לחבר את הרמקולים כמובן לטלויזיה שתהיה וגם למחשב. השאלה היא אם לקנות רמקולים במערכת זולה של 5.1 בשילוב עם מגבר זול כזה או שלקנות DVD משולב מגבר?? קנייה של רסיבר זה דבר שיהיה לי קצת כבד כרגע. בגדול מה שחשוב לי זה שאני אוכל לחבר את הרמקולים גם ל DVD (טלויזיה) וגם למחשב. רצוי שזה יהיה בתצורה של 4.1 או 5.1. וחשוב לי שזה לא יהיה יקר ברמות מטורפות. אני יודע שיש הרבה הצעות למערכות כאלה ב ZAP וכל מיני רשתות אבל ההגבלות האלה חשובות לי. מי יכול לייעץ?? תודה

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  20. כל הזמן הם מוציעים מין רעש כזה של תיק תיק תיק תיק.. למה זה?

21. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בסוכות אמי טסה לארה"ב וזה הזמן לשדרג את המחשב קיצר אני רוצה לקנות כרטיס קול שיש בעיקר למשחקים ולאחר מכן למוזיקה. אני מניח שהכי כדאי ללכת על הX-FI, אבל אני לא יודע על איזו. הדבר היחיד שאני רוצה זה את הDRIVE BAY והשלט. אני מעדיף מהחנות NEWEGG, ובמידה לא משם אז אם תביאו לי לינק אני אשמח. חשבתי על הגרסא הזאת: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102014 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by Tomerm,

השימוש יהיה בעיקר ל PS3. תודה מראש למייעצים

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  23. Started by אמיר יצחקי,

האם יש להן איכות טובה?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  24. שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים(אם לא אז מנהלים אתם מוזמנים להעביר אותו לפורום הנכון) לשאלה. יש לי כרטיס טלויזיה Leadtek Tv2000 XP Expert ואיתו הגיע כבל MiniDin 9-Pin שמתחבר לכרטיס ומהצד השני שלו מכיל כניסה ל S Video ו RCA. הנה תמונה שלו: אחרי שהכרטיס עבר קצת במשפחה הכבל אבד. מישהו יודע איפה ניתן להשיג מתאם כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אז ככה אני עובר דירה והחדר שם משהו כמו 3.75 על 3....ואני רוצה לקנות מסך בגדול 32... השאלה מה...חשבתי על זה סמסונג LA32S81B מה אתם אומרים? לי חשוב שתהיה איכות הכי טובה שניתן בתקציב (באיזור ה4.5 ככה) אחריות טובה HDMI חובה ורצוי SCART...(אפשר גם בלי) המטרה של הTV היא להיות מחוברת למחשב וזהו....הכל דרך המחשב הכבלים הסרטים ולגלוש...

• 5 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים