אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם ! עם שיחרורי מצה'ל נמאס לי בשעות מוזרות של הלילה להעיר את כל הבית עם המוזיקה שאני שומע לכן החלטתי לקנות אוזניות ( ), אני רוצה המלצה לאוזניות עד 400 ש'ח שלא יהיו In Ear מה שכן חשוב שזה החוט שלהם לא יהיה קצר כמו הMX300 של סינהייזר החוט קצר מידי (אני מחבר את האוזניות למחשב) אז זהו בגדול, אשמח לקבל המלצות+ חנויות לרכישתן בתודה מראש, לירן
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חשבתי על זה והגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות כרטיס קול כדי לשדרג את איכות האודיו שלי מה-מובנה בלוח. מה שיש לי היום זה ה- ALC883 של Realtek שמובנה בלוח האם (מפרט בצד). בעקרון חשבתי על M-Audio Revolution 5.1 כי קראתי עליו כמה ביקורות נחמדות וכי הוא נכנס יפה בתקציב שלי, אבל פה באה השאלה, עד כמה זה באמת ישפר את חווית ההקשבה שלי? ואם כבר, אולי כדאי למצות את התקציב ולקחת איזה ה- Audiophile 2496 או משהו אחר כדוגמת Audiotrack Prodigy 7.1 או משהו מבית ESI ? (או כרטיס אחר מחברה אחרת שאני לא מודע אליו ונכנס בתקציב) אולי בכלל משהו חיצוני שמתחבר ב- USB או FIREWIRE? או שמא אין טעם בהוצאת סכומים כאלהו אני יכול להסתפק במשהו זול יותר שנותן איכות מעולה? מה שיתחבר אל הכרטיס אלה הם ה- RP-21 שלי …
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, DVD קורא DIVX (ועוד כמה פורמטים נוספים) - קורא AVI...? אם לא מה זה אומר שהוא קורא DIVX - איזה סרטים (פורמטים) זה יודע לקרוא? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת רמקולים, כמתנה למישהו בסכום של עד 180. אפשר לחרוג עד 200 ש"ח. מלבד זה.. מה אני אמורה לשאול כשאני מחפשת רמקולים טובים? מה הפרמטרים? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
לשימושים רגילים וYES? זה מסך "מדבקה"?, או חברה ששווה לתחת? פשוט אין ביקורות.... פשוט מחיר זול בטרוף וממש מפתה השאלה אם שווה לצופה הממוצע? (סרטי DVD נדיר, אין קונסולות...) רשום שזה HD READY, גם אם זה חארטה זה לא חשוב לי כרגע כי רק הציוד התומך עולה כמו טלויזיה... תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם המסך 32A3000 Toshiba טוב? אני לא מכיר יותר מדי את התחום וראיתי פשוט מבצע שנראה ממש טוב: http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=203&CategoryName=LCD_Screens_UpTo_32&AuctionId=5464327 לפי הבנתי למסך יש 2 תצורות: C גרסה יפנית E גרסה אירופאית איך אפשר לדעת אם זה C או E ? לפי המכירה שבלינק שצירפתי, זה שהם רושמים שהניגודיות היא 500cd/m2 זה לא מרשים/מרגיע אותי... מה שמגיע לארץ זה רק E ? האם מישהו מכיר את המסך / ממליץ ?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום אני קצת בבעיה , יש לי אוזניות Sony MDR81 שקניתי לפני כשנה , אבל לצערי כל החתיכות סיליקון לאוזן שלהם, נשחקו למוות או אבדו. הלכתי לכמה חנויות סטריאו ברחובות ולא מצאתי מקום שמוכרים בו סיליקונים כאלו. ראיתי פעם שמוכרים כאלו בEbay , אבל אני מעדיף שלא לקנות מחו"ל , האם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר כאלו דברים?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני רוצה לקנות טלווזית LCD בגודל לפחות 21 אינטץ,ובסביבות ה2000 שקל (עדיף כמה שפחות),ורצוי רמקולים מובנים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם. זה המודינג הרציני הראשון שלי לאוזניות (הקודם הייה בלו טאק מוד... לא רציני), אז הערות בונות יתקבלו בברכה התחלתי עם אוזניות על כבל של איזה 2.5 מטר. פירקתי, הורדתי את הבדיל של המפעל בעזרת סופג בדיל (מעין צמת נחושת שסופגת את הבדיל, למי שלא יודע) ורציתי לשים בדיל נטול עופרת בתוספת נחושת שהשגתי, אבל המלחם שלי פשוט לא רצה להתיך את זה!!! חוץ מלשנות צבע ה"בדיל" (אם זה בדיל) אפילו לא התרכך. בצער רב לקחתי את הבדיל הג'נרי והמעפן שהייה לי והלחמתי איתו... ככה זה נראה באוזנייה הראשונה שהלחמתי- הפחד הגדול שלי הייה שחיממתי את האוזנייה יותר מידי (לקח לי קצת זמן לסדר את ההלחמות ולהוריד את הבדיל המקורי... מזמן לא הלחמתי דברים עדינים) ודפקתי את הממברנה... הרחבה בנושא ב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הגבתי בת'רד על טלויזיות LOEWE ולמה הם כל כך יקרות, והתגאתי בזה שיש לי אחת 14 שנה והיא לא הייתה בתיקון לעולם... אתמול היא נשרפה ומתה. (אני והפה הגדול שלי) אם תוכלו לעזור לי למצוא משהו איכותי אני ישמח מאוד... יש לי 5200 שקל תקציב... חיפשתי בפורום ובזאפ ויש הרבה אפשרויות, אבל אין לי מושג מה טוב ומה לא.. אני מבין שבתקציב הזה באפשרות העיקרית היא 32" ,אבל אם משהו מכיר משהו גדול יותר וטוב אז אחלה... תודה רבה... רועי.
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום! ליומולדת החלטתי לקנות אוזניות. האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת MP3 מהנגן Sandisk Sansa e270 שלי. אין לי העדפות מיוחדות לפירמה מסויימת. אני לא מפחד להסתובב עם אוזניות קשת גדולות על הראש, אבל אני לא אוהב אין-איר (כאלה ששמים ממש בתנוך פנימה בכמו מעין צינור). הגבלת תקציב - עד 400 שקל. אשמח לקבל המלצות/עצות. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי מצטער אם זה הולך להיות ארוך אבל חייב לשאול את זה רציתי לשאול האם בשביל לנצל את האיכות של הרמקולים למחשב z5400 אני צריך לקנות כרטיס קול טוב ? *יתחברו אליו גם rp-21 אם כבר כרטיס קול איזה ? האם הכרטיס הבסיס ביותר מבסדרת הx-fi שעולה 361 בtms יהיה שונה במשהו מכרטיס קול שיש בלוח אמ p35-ds3 / p5b- green נשאלת השאלה אם כבר לקנות כרטיס קול אז אולי כבר לה שקיע ולקנות משהו כמו fatalnty ? שימושים מוזיקה ומשחקים - אין שימוש של עריכה וכ"ו צריך המלצה לאוזניית Inear תקציב 600-700 שקל או 150-175$ מעדיף להזמין מחול בשביל לקבל תמורה טובה יותר לכסף... שימושים - מוזיקה נראה לי אני מעדיף צליל מאוזן נקי ומדויק מאשר אוזנייה עם דגש על משהו ספציפי כמו באס וכ"ו .. לא חושב שאני יאהב את הקטע…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי רציתי לקנות אזניות עד 300 שח והציעו לי פה את AKG K26P הבעיה יהא שהן לא במלאי ונמאס לי לחכות לBUG הדפוקים האלה, אפילו שהזמנתי הם לא מביאים. השאלה היא.. מה ההבדל בניהן, לK414? הן עולות אותו דובר וגם אטומות תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לא הבנתי כ''כ הרבה מהביקורות/הצעות באתר...לכן אני מבקש עזרה אישית ממבין בתחום... חשבתי לקנות אולי רמקולים של MICROLAB שלפי מה שהבנתי חברה טובה מאוד לרמקולים. דגם עדיין אין לי מושג...את זה אני מבקש מכם. ועל כרטיס קול רציתי להתפשר קצת ולקנות את זה : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469868 או את הדגם הזה ^ או את הSE... המטרות הן למוזיקה וסרטים בעיקר..משחקים גם כן אבל פחות... מקווה שהסברתי את עצמי ברור :] -תודה והמשך יום נעים, נחום.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה... יש לי מחשב דיי נחמד שמחובר למערכת רמקולים דיי נחמדה (Z5500 של לוג'יטק) בכל מקרה כיום אני משתמש בכרטיס קול המובנה אני צריך / רוצה לקנות כרטיס קול חדש ולחבר אותו עם כבל Coaxial למערכת. לכן אני צריך כרטיס קול עם יציאת Coaxial ובמחיר סביר (אני חייל ולכן התקציב קצת לחוץ) אני מתכנן לחבר את כל העסק עם הכבל הקואקסיאלי הזה: http://www.home-car.co.il/ViewProduct.asp?id=252 זה אומנם 15 מטר אבל אני חייב (המרחק בין המחשב לרמקולים דיי רציני) מה אתם אומרים חברה? הצעות טענות הערות והארות יתקבלו בברכה! תודה!
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום היום קניתי LCD 32 אינץ של חברת סמסונג זה הוא הגדם: http://www.maximedia.pl/?c=telewizory_lcd&p=samsung_le_32s81_b עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר את המסך למחשב ?איזה כבל אני צריך לקנות ובבקשה קישורים תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת סטריאו sony MHC-BX3 איך אני מחבר את המערכת למחשב??? הכרטיס קול שלי הוא פשוט עם שלוש יציאות(מובנה בלוח) לא כל הסיבוכים של המתקדמים כמו ה X-FI וכו'...
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים : האם הבאס של הHK sound sticks יורד נמוך ? איזה מערכות 2.1 יש,שהסאב שלהם איכותיים ויורדים נמוך? איפה יש z2300 בתצוגה והאם באמת אין לה מיד והבאס בומי מידי? אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי היום בסט החדש המוזכר בכותרת, הסאונד ממש יפה ומשדרג את חוויית המשחק בהרבה לעומת ה- 2.1 הקודמים שהיו לי, זה פשוט עולם אחר, במיוחד ב TIMESHIFT! (מי שמעוניים לקנות מוזמן לשאול שאלות הקשורות לסט, אין לי ממש כוח לפרט ביקורת) הבעיה שלי או לא ממש בעיה היא כאשר אני משחק או שומע מוזיקה, הסאונד מאוד גבוה ואיכותי וכאשר אני צופה בסרטים העוצמה של הסאונד צונחת(!!!) אפילו שהעוצמה עד הסוף זה עדיין חלש מידי, קצת מרגיז. אני משתמש בכרטיס קול ON-BORD (ניתן לראות במפרט בצד) שאמור להספיק לרמקולים בהספק כזה, אך אני ישמח אם תתקנו אותי ותגידו לי שקניית כרטיס קול ישפר את מצבי. תודה רבה לכל המגיבים והמגיבות !!!!
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי כולם, אחרי שנועצתי איתם ובתגובות של זאפ הלכתי לפעול ולבדוק ולשמוע בחנויות... אני מגדיר את עצמי כאודיופיל ויש לי מערכת 8 רמקולים בחדר אחר רצינית.. הרמקולים האלו הם עבור חדר המחשב ומהווים רמקולים משניים. הייתי בחנויות : מחסני חשמל , ביג בוקס, באג , וKSP חיפה. שמעתי את הרמקולים בחנויות : ביג בוקס, באג ומחסני חשמל . אז ככה, אם כל הכבוד לשם של JBL דגם ה CREATURE 2.1 נבדק ישירות מול ה ATP3 בחנות ביג בוקס ומחסני חשמל מאיזור תל חנן נשר ליד חיפה... הATP3 אכלו את ה JBL לארוחת בוקר ועוד ביקשו עוד... הצליל של JBL קצת מתכתי , פלסטיקי , ולא טבעי , אין מספיק עוצמה ולא ארחיב עוד עליהם... קישר ATP3 לקח בסיבוב ובגדול ובהפרש גדול לדעתי. הלכתי לביג בוקס, ושמעתי שוב את ה JBL מול ה ATP…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח אם הוא ABIT IC7 MAX 3 -אני לא מוצא דרייברים שניתן להוריד ,יש מלא אבל בעייתים . תודה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
אוקי אז יש לי קולנוע ביתי הכל מחובר לרסיבר הממיר הדיגיטלי עם כבל אופטי יס מקס רמקולים טלוויזיה אבל כשה חיברתי את הדיוידcomponent) הוא פשוט לא מוצא אותו אלא רק בקבלים רגילים מה עושים מה לא עשיתי נכון ממיר של מארנטז ודיויד של אפקס
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-