אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אוקיי החלטתי להתחדש לאור כל החיבורים לאינטרנט וה3D והשטויות (חובב גאדג'טים),אז רגע לפני שעובדים עליי בכל החנויות רציתי לדעת מה מומלץ ומה לא? פלזמה או LCD? איזו חברה מומלצת? רצוי שלטלוויזיה יהיו רמקולים עם באס,מיד והייהנד נורמליים ולא כמו כל הזבל שאני שומע היום. אם אפשר טלוויזיה שקוראת קבצי MKV. מה לגביי ה-HD...זה משנה FULL או READY? אשמח להחכים קצת ותודה על כל העצות שתתנו פה.
-
- 40 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הCRT הישנה, והתקציב לא בשמיים, לכן אני מחפש את הזול ביותר ביחס לתמורה. בנוגע לגודל, אני חושב ש32 יהיה אופטימאלי (מרחק צפיה של 2 וחצי מטר לערך). הצעות? תודה רבה!
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בטלויזיה LCD שתהיה משתלמת וסביב במחיר בכותרת. חשוב לי בעיקר צפייה בטלויזיה ותמיכה ב HD. ושאלה נוספת: האם מומלץ לקנות מחנויות כמו מחסני חשמל וכו?. תודה בן
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לסלון את הטלויזיה http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=100&CategoryID=138&Page=1 זאת בקיצור טלויזית LCD עם רמת ניגודיות של 1:800, האם זה טוב? בעלת מהירות תגובה של 15MS, חשובה פה מהירות התגובה? זו היא טלויזיה לסלון! והאם TOSHIBA היא חברה טובה? אמינה? בעלת מוצרים טובים? ואם למישהו יש את הטלויזיה הזאת אשמח לשמוע עליה ביקורת תודה גדי
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מודע לזה שהפורום עוסק במסכי מחשב אבל לא מצאתי מקום יותר טוב לשאול בו אז אני אשאל פה. יש לנו סלון קטן ,כ-2.5 מטר בין המקום שבו הטלויזיה תעמוד לבין המקום שבו ישב הצופה. כרגע ההתלבטות היא בין 32" ל37". אני בכיוון של לקחת את ה32" אבל אשמח לשמוע את דעתכם\ניסיונכם. במידה ואני הולך על ה32" יש דגם מומלץ בטווח של 3-3.5 אלף שקל? מה ההבדל בין Full HD ל-HD ready? הבנתי שSONY הרבה יותר יקרים מהשאר,השם של המותג מדבר בעד עצמו,האם כדאי להוסיף קצת\הרבה כדי להשקיע בדגם של החברה הנ"ל? אשמח אם משהו ימליץ על דגם של SONY שלא חורג בהרבה מהתקציב או אפילו נכנס בתקציב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היבואנים שלה זה ניופאן... הדגם הוא של ה40 אינץ אלה הנתונים.. http://www.yanir.co.il/yanir/flash/templete/product.asp?id=1110 למישהו יש נסיון עם החברה או הטלויזיה הנ"ל..???
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לגבי הגודל בין 25-32 לסרטי HD וXBOX מרחק צפיה 3 מטר..
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות להורים שלי מסך לחדר השינה שלהם הבעיה היחידה היא שהמסך יהיה במעבר והוא חייב להיות כמה שיותר דק הייתי בכמה חנויות בעיר ולא מצאתי שום דבר נורמאלי במחיר שפוי. אז כמו שרשום, עד 2 אלפיות (אפשר בפחות), כמה שיותר דקה (פחות מ5 ס"מ) מבחינת חיבורים שום דבר מיוחד, חיבורים סטנדרטיים (USB אופציה לא חייב) חשבתי על זו (3.5 ס"מ לפי מה שרשום) http://www.electricdeal.co.il/pl_product~32LV251Y~6~12.htm?x=1 אשמח להצעות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת איזה טלפון נייד עם מערכת הפעלה אנדרואיד הכי מומלץ לשמיעת מוזיקה, ושיהיה ניתן לחבר אותו למערכות שמע. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות איכותיות עם באס ואיכות שמיעה צלולה לאייפוד, לא משהו מופרז אבל שתיהיה איכות שמע טובה, תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני טס לגרמניה בחופש הגדול רציתי לדעת על המחירים של נגני mp3 כמו h10 ipod mini creative zen micro
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אז אני טס לתאלינד והבנתי שאפשר למצוא אוזניות מקוריות בזול בקניון שם (MBK). אני אשמח להמלצה לאוזניות שיעלו לי שם עד 200 ש"ח... אני יודע שזה קשה לדעת בדיוק כמה האוזניות יעלו שם, אבל הערכה גסה תספיק. אני מניח שזה מיתרגם ל-500 ש"ח במחירי הארץ. אני מחפש אוזניות in-ear טובות שיתאימו גם בזמן אימון כושר מתון. המטרה היא שהאוזניות יתחברו לפלאפון. אגב, אני שומע בעיקר רוק (על כל סוגיו) ולכן אין צורך בבס אימתני. תודה אנשים.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בטעינה של הנגן X5 לא יהיו בעיות כאשר אני מטעין דרך הספק של המחשב או שפשוט עדיף שאני יעשה את זה דרך השקע וזהו?.. מה שאני מנסה לשאול זה האם נפילות מתח או הפסקות חשמל יכולות לגרום משהו לנגן?.
-
- 12 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הי י כשאני מנסה להטעין את הIRIVER דרך USB הוא מראה CHARGING לכמה דקות ואח"כ כבה, ונראה שלא נטען יותר (כמה שעות לא העלו אפילו פס אחד במד טעינה) איך גורמים לו להטען כמו שצריך? תודה גלעד
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
-
הי, ברשותי מקרן OPTOMA EP721 שאמור להיות מקרן למצגות , כלומר מותאם להקרנת טקסט. הבעיה היא שהטקסט מוצג פעם חד ופעם מטושטש לאורכו ורוחבו של המסך, כך שלמשל אותו קרקצ'ר נראה שונה במקומות שונים של המסך המוקרן. יש לציין שרזולוציית המחשב היא 800x600 שזו הרזולוצית native של המקרן. 1) האם זו תקלה במקרן? פעם החליפו לי מסך LCD על תקלה שכזו. 2) החיבור בין המכשירים הוא VGA. האם זה קשור? אם אשתמש ב חיבור DVI זה יפתור את הבעיה? 3) אם זו לא תקלה ולא עניין של חיבור, איך אפשר לשפר את המצב? * יש לציין שהטקסט של ה MENU של המקרן נראה סבבה ולא סובל מהבעיה. תודה מאוד לעוזרים, נמרוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Petter - These Days 8:23 פשוט צ'מעו, היופי קיים כבר מהתחלה, אבל הולך ומשתפר ב2:54.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hiver & Hammer feat Javah - 5 Million Miles (A Side Mix) 9:30 בלי שום ספק, אחד הטראקים שאני מכניס לאוסף "יום הגיוס". אךךך איך שמתאים לי כזה דבר עכשיו.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהוא הוריד את הטריילר של שר הטבעות 2? למישהו יש אתר של טריילרים שאפשר להוריד ולא רק לראות LIVE?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי היום את הiRiver H10 6GB שלי, גיליתי כמובן שאני יכול להעביר קבצים שלא נתמכים ע"י הנגן אם אני משנה להם את הסיומת לאחת הסיומות הנתמכות, ככה שהייתי מרוצה. ואז, במהלך ההסברים והפעולות לעדכון הfirmware שלו, שמתי לב שכשהם אומרים ללחוץ על הO בזמן שמדליקים, כדי לעבור למצב בו אפשר לעדכן, הנגן מזוהה בצורה שונה. המשכתי בעדכון, ואחריו החלטתי לנסות להדליק אותו במצב הזה שוב. נכנסתי לMy Computer והופ, אין נגן. המשכתי להסתכל, והנה אייקון חדש: כונן נייד H. נכנסתי אליו, היו שם כל הקבצים על ההארד דיסק של הנגן, ניתנים לשינוי העתקה ומחיקה אם ככה, מצאתי דרך לעקוף את היתרון היחיד של הגרסה האירופאית בלי להתקין firmware אירופאי?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג? האמת שאני אהיה בצרפת בשבוע הקרוב, כך שגם לקנות שם בא בחשבון... ובכלל, מה אמורה להיות העלות של דבר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה LCD SAMSUNG מדגם R81B מחוברת לממיר יס מדגם 3100 בחיבור סקארט ל SVIDEO איכותי (220 ש"ח ממקור אמין). עדיין התמונה בחלק מהערוצים אינה טובה. האם החלפת החיבור לטרנסקודר כזה: http://exp.shopy.co.il/products/107638 עשויה לשפר את התמונה והאם צפוי שיפור משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יאוו אני בשוק הנגן הכי יפה בעולם בחיים לא ראיתי כזה דבר
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-