אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
עד לפני כמה זמן ממש לא יחסתי חשיבות לאוזניות והשימוש בהן. לאחרונה אני רואה הרבה אנשים שמשקיעים הרבה כסף באוזניות ומשתמשים בהן הרבה, בשביל מוזיקה או בשביל משחקים. יש לי altec lancing atp3 ואני ממש מרוצה מהאיכות סאונד שאני מקבל. השאלה שלי אם מעבר לאוזניות זה באמת הבדל/שינוי עד כדי כך גדול שמצדיק השקעה של 600+ שקל? אומרים שבמשחקים למשל האוזניות ממש מכניסות אותך לאווירה ותורמות לחוויה. זה באמת עד כדי כך משפיע? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים שלום יש לי מערכת קולנוע בחדר כאשר הרסיבר הוא YAMHA דגם RXV361 המגבר עוצמתי אך ישנה בעיה בינו לבין הכרטיס המובנה שלי, אז כך שאני מנגן דיסק רגיל מהDVD או מעביר ברסיבר למצב של טלוויזיה אני שומע חזק, כאשר אני עובר ליציאת המחשב הסאונד צונח, כל הווליום במחשב על 100%, אני משתמש בלוח אם של GIGABYTE דגם GA-MA790FX-DS5 ומשום מה הכרטיס לא מספיק מספק עוצמה, הייתי רוצה המלצה על כרטיס חזק... בתודה מראש לעוזרים נאור
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
הי. אחרי פירמוט התחילה אצלי בעייה מאוד מעצנת: כל כמה שניות יש תקיעה בסאונד לשנייה- כאילו השיר נתקע על תו מסוים ו"מפרפר" אותו (עושה מעין "גרררר" על התו...) שללתי בעיית דריירים, עכשו אני מכבה את המחשב כדי לשלול בעיית חיבורים... אם למישהו יש עוד רעיון לגבי מה יכולה להיות הבעייה אני אשמח לדעת. מדובר בכרטיס קול creative sound blaster live! 5.1 מהגירסה הישנה יותר (עם שבב EMU10K1...) תודה לעוזרים. עידכון: ניקוי מגעים לא עזר... אגב, שמתי לב עכשו שהתקיעות האלה תוקעות לי את כל המערכת... הבארים הקופצים בתצוגה של הוינאמפ גם נתקעים במשך הפירפורים...
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום. אני צריך כרטיס שישמש בעיקר להעברת קלטות וידאו למחשב ומשם ל DVD. הכרטיס צריך לעבוד עם ויסטה ויהיה נחמד אם הוא יוכל להקליט גם מטלויזיה (CRT עם חיבור S-VIDEO), אבל אם זה כרוך בץוספת מחיר גדולה- לא משנה עדיף שהכרטיס יהיה מסקאי PC.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש אוזניות אלחוטיות מחו"ל אבל אין לי מושג מה מומלץ, התקציב באיזור ה-400 שקלים בסה"כ. ושאלה נוספת, מה החיסרון של אוזניות כאלה בכלל? כי הניסיון שלי איתן שואף לאפס.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הקול שיוצא מהלוח אם GIGABYTE P31 DS3L לטלוויזיה ל RCA
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, השאלה היא כזו: יש לי רמקולים של קריאייטיב, פשוטים. SBS200 או משהו בסגנון, מהדגמים של 150-200 שקל. עד לא מזמן הם פעלו יופי, אבל עכשיו אני צריך לשחק עם הווליום שלהם כל פעם, בגלל ששומעים רעשים ומדי פעם רמקול אחד (קורה גם בימין וגם בשמאל) פשוט משתתק. אני חושד שהבעיה בכבלים. אם כן, ישתלם לקנות להם כבל (לא שאני יודע איזה, ציפיתי להמלצה ) וקונקטורים חדשים ולשלוח אותם לrecable ? או שזה לא שווה את ההשקה ועדיף פשוט לקנות סט חדש ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, תראו... יש לי בבית בסלון מערכת סטריאו של סוני לא רשום עליה שום דגם חוץ מMHC G88 מערכת מאוד מאוד ישנה... היא אצלנו איזה 10 שנים! עכשיו אני הבנתי.. שהרמקולים והמערכות של פעם הם הרבה יותר טובים משל היום כי פעם החברות היו עושות תחרות מי איכותי יותר והיום זה מי יפה יותר ובגלל זה החלקים נהיים קטנים יותר מעוצבים יותר וכמובן שהאיכות יורדת ובשביל להגיע לאיכות של המערכות של פעם זה עולה המון המון כסף... עכשיו למערכת הזאת יש 4 רמקולים שבאו איתה בקניה, 4 רמקולים של סוני, 2 גדולים ו2 קטנים עליהם. שומעים בה מדהים! אני נדהם מהמערכת והרמקולים כל פעם מחדש! מהאיכות ומהעמידה באיכות גבוהה גם בעוצמות הכי גבוהות (ווליום מטורף). עכשיו אני אמרתי שאני רוצה את המערכת הזאת בדיוק עם הרמ…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, לאחר שנהרס הזוג הקודם, הזמנתי חדשות שהגיעו היום במחיר של 560 ש"ח כולל משלוח... שאלה קטנה לידע אישי, בן דוד שלי אמר לי שצריך לתת לאוזניות לעשות Burn In ולתת להן לעבוד בלילה על ווליום נמוך...ש"יתחממו" (??) קצת. לי נשמע ככה ככה... וחשבתי להתייעץ עם מקצוענים ומבינים בנושא קודם, אז מה אתם אומרים? יש צורך לעשות משהו מיוחד? תודה!
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ספריית FLAC גדולה על המחשב ואני רציתי לדעת איך אני יכול להמיר אותם ל-Apple Lossless כדי שיתאימו ל-iTunes. איך אני יכול לעשות את זה? אני רוצה לקבל המלצה לאוזניות קשת פתוחות שיתאימו לחיבור ישיר (ללא מגבר) למחשב (כרטיס קול מובנה). יכול להיות שאני אשפר את הכטיס קול ואולי אקנה מגבר אבל זה בגדר "אולי". התקציב שלי הוא עד 100$ ויכול להיות שאני אקח את האוזניות מדי פעם עם האייפוד. חשוב שיהיו נוחות ויתאימו לרוק. בינתיים המליצו לי על ה-Grado SR60,80 ואלסנדרו MS-1. מה אתם אומרים?
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר DVD של LG מדגם DV256\DV276K שמתי ע"פ ההוראות את המספר של הכתוביות בעברית ב טפריט בו מבקשים את סוג הכתוביות ואני לא מצליח לשיים את הכתוביות לא משנה למה אני משנה כאשר אני לוחץ על כפתור ה SUB מופיע לי OFF למרות שיש בודאות קובץ כתוביות איפה אנייכול לקבל עזרה בנושא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיה ששימושיה יהיו בעיקר קליטת שידורים אנלוגיים דרך RF, וצפיה בתכני HD מהמחשב בעזרת חיבור VGA. מאוד חשובה לי התמיכה בהצגת תכנים מהמחשב שיכללו גם משחקים וסרטים באיכות DVDRIP בנוסף לתכני HD. אגב, באותה הזדמנות אשמח גם להסבר על תמיכה בNR ועל חשיבותה. בינתיים הוצעה לי טלוויזה של TOSHIBA מדגם A3500 במחיר של 7,500 ש"ח. עוד לא ראיתי אותה במו עיני, אך מחיפוש קצר ברשת נראה כי היא לא מומלצת במיוחד. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות על מסכי LCD או פלזמה בסביבות אותו מחיר שיענו על הדרישות הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
עד היום הסתובבתי עם ה-IAUDIO X5 שעבד בצורה מעולה עד שאחותי שברה אותו :-X. אין לי תקציב גבוהה לקניית נגן חדש, ואני חייב להסתפק באחד שעולה 200-300 שקלים, כשבמחירים האלה אני משער שהגדלים הם עד 1G. אני לא מתמצא בתחום, אז להיכנס לזאפ ולחפש בטווח המחירים שציינתי לא מועיל לי במיוחד, וגם לא מתכוון לסמוך על התגובות שיש שם באתר. אז אם מישהו יכול, בבקשה תמליצו על נגן MP3 כמה שיותר זול (בטווח שציינתי). מה שחשוב לי הוא זמן סוללה וגודל, אלה הדברים היחידים שהפריעו לי ב-X5. לבוא עם דרישות בתקציב כל כך נמוך קצת לא במקום, אבל אם אפשר לעמוד בהם אז מבחינתי בונוס. תודה . אוזניות אגב אני מתכוון לקנות את ה-X300 או איך שקוראים להן (עד עכשיו קניתי שני זוגות שגם הם התקלקלו משימוש לא נכון של …
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/6393?osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964 VS http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/5804?osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964 שימושים: סירטונים, משחקים, משחקי רשת, סרטים. תקציב: עד עד עד 250- כמה שפחות יותר עדיף. הערות: רמקולים טובים, איכותיים, 30W אפילו יספיק.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה אמשים קניתי נגן של SanDisk מדגם הקליפ המוטען על ידי חיבור לחריץ USB. עקב היותי מרוחק רוב היום ממחשב נאלצתי לקנות עמו גם מטען חשמלי שמתחבר לנגן ומטעינו. דא עקא, שהמטען לא מטעין כלום, הוא לא משפיע על סוללת הנגן (אין גם אנימציה של סוללה שמתמלאת) בהנחה שהמטען כשיר לפעילות, מה יכולה להיות הבעיה של מטעני? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות טלויזיה לסלון LCD או פלאזמה בגודל סביבות ה42, 37 אינצ' השימוש שלי הוא צפייה בשידורי הוט (בעתיד אולי גם PS3 או קונסולה אחרת) אני מעוניין לדעת מה כדאי לי לרכוש :s05: ואם יש לכם המלצות מניסיון אשמח לשמוע על דגמים או חברות מסויימות בבקשה שפכו לי קצת אור!!!!!!!!!! התקציב שלי הוא עד 5.5 +/- תודה לעוזרים נ.ב. שיהיה לכם חג שמח ומעושן :anim-jjd: :ylsuper:
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 23:40:48 אהה, ורצוי שיהיו IN-EAR
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
הי, אני מקווה שזה הפורום המתאים. התלבטתי בין זה לבין הפורום של המחשבים הניידים. אני רוצה לקנות LCD של 32 אינטש וכרגע מסתמן שזה יהיה HITACHI דגם L32A01. אבל לפני שאני קונה אני רוצה לחבר אותו למחשב ולוודא שאני מקבל 1:1 Pixel mapping, כלומר שאני יכול לחבר אותו ולקבל NR. בהתחלה לא היתה במחשב את הרזולוציה 1360:768. הוספנו אותה באמצעות Power Strip. עכשיו הרזולוציה מופיעה שם, אבל רק עבור המסך בילט-אין של הנייד. כשאני רוצה לחבר טלוייזיה אני מחבר את המחשב אליה בכבל VGA, ובוחר דרך ההגדרות של הנייד חיבור למסך חיצוני (Fn+F7), ושם צריך להגדיר פרופיל עבור חיבור המחשב למסך חיצוני. אבל אין שם את הרזולוציה הזו. יש רק רזולוציות נמוכות או גבוהות יותר. מה אפשר לעשות? מישהו הצליח לחבר מחשב ני…
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
OK אז ככה החלטתי להתחדש בסט רמקולים חדשים כדי להעשיר את חווית השימוש במחשב רק שאני לא החלטתי איזה רמקולים לקחת ....אז אני פונה לקהל כדי לשמוע דעות בעד ונגד....רק בבקשה על תרשמו משהו בסגנון "יש לי אותם ושומעים בהם פיצוץ..." אני יודע ששני הסטים טובים ושומעים "פיצוץ" בשניהם, קיצור מקווה שהבנתם את הפואנטה.
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה מותקן מנהלים: זה נראה לי הפורם הכי מתאים, אם לא אמשח שתעבירו את הנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש נגן שיתמוך לי בפורמט Evo, מיספר סרטים אינם עובדים לי מקורם הוא חלקם Blu-Ray וחלקם Hd-Dvd ניסתי את כול הנגנים האלה. Wmp Vlc Zoom Player Mpc PowerDvd RealPlayer כול אלה לא עבדו. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות ומיקרופון בתקציב של עד 250ש"ח עם חריגותי של 15 ש"ח לא יותר. אני רוצה "איכות" כי נמאס לי מהאוזניות ב-60 שקל שקניתי כל הזמן ונהרסות אחרי 3 חודשים. מטרות: 1.האוזניות מיועדות בעיקר למוסיקה אבל גם למשחקי רשת(TF2 ו-CS)כל השאר פחות מעניין אותי 2.חשוב שהאוזניות יהיו אטומות. 3.שהמיקרופון יהיה איכותי(שישמעו כמו שצריך במשחקי רשת)ולא שולחני!!! שמעתי ביקורות טובות על הHD 457 איך הם ביחס ל-HD202? על המיקרופון אני סגור לכחת את של זלמן. אם יש למישהו להציע משהו יותר טוב מוזמן. תודה לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
איזה הרכב עדיף? יש לי כבר את המערכת סטריאו הזו ואני שוקל לרכוש את הZ10 של לוג'יטק במקומה/בנוסף לה . השאלה היא האם הם שווים 795 ש"ח או שעדיף להישאר עם זו ולקנות את הATP3 לדוגמא. (נא לא להציע מערכות 5.1 כי אני מעדיף 2.1 או 2 שעדיף בשבילי) מדובר על המערכת הזו AIWA NSX-SZ700 280WATTS RMS (תמונה - http://www.world-import.com/images/NSX-700.jpg ) יש לי אותה ממשהו כמו מרץ-אפריל 2003 והיא עלתה משהו כמו 1500 +-. אלו האופציות שפתחתי בפניי: 1. להשאיר אותה ולקנות אחת נוספת (Z10/ATP3/אחר שתמליצו) ולחבר למחשב הן מערכת סטריאו והן רמקולים - הסטריאו למוזיקה בווליום גבוה, והשנייה שאקנה היא העיקרית למעשה ואיתה אני אשמע רוב הזמן על ווליום נמוך/'רגיל'. 2. להעיף אותה ולקנות את הZ10/ATP3/אחר שת…
-
- 44 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום. היום ההורים שלי קנו לי בבאג אוזניות עם מיקרופון של מיקרוסופט שניקראות lifechat ב170 שקל עם חיבור USB ותמיכה מיוחדת למסנג'ר( ). אני לא מרוצא מהם, העוצמה נמוכה , הם כן נוחות ויש את התמיכה במסנג'ר שאני לא משתמש בכלל. עכשיו יש בבאג אוזניות של לוג'יטק ב 350ש''ח http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=3198&perur=2&t=9&c=216 אבל אני יקבל החזר של 170ש''ח ניראה לכם שווה? הם שילמו בכרטיס אשראי אז אין מצב שיחזירו לנו תכסף...
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-