עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by R0tem1,

האוזניות צריכות להיות אוזניות קשת כי אוזניות IN EAR תמיד מאבדות אחיזה בריצה בגלל הזיעה. לא מפריע לי אם הן ישקלו עד 400 גרם, האוזניות קשת שאני רץ איתן עכשיו שוקלות 200 גרם והן ממש לא מורגשות. גם אורך החוט אף פעם לא הפריע. יתחברו ל"DECODER" של קריאיטיב בבית ולאיפוד בחוץ, ישמיעו ביעקר מוזיקה. תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by LTE,

שלום לכולם ! אז ככה יש לי מחשב נייח שבו יש כרטיס קול: http://www.auzentech.com/site/products/x-mystique.php , שמחובר לרסיבר דרך היציאה האופטית !. עכשיו מה שאני רוצה זה לחבר מחשב נייד מהיציאה של האוזניות שתיכנס אל הכרטיס קול הנ"ל ושממנו זה ייצא לרסיבר שלי !!! אייך אני עושה זאת ???

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by erandob,

יש לי מחשב עם WIN XP מותקן עליו כרטיס מסך של ATI מדגם 6350 שיש בתוכו כרטיס קול. קניתי לאחרונה כרטיס קול מסוג PCI Express X-Fi Xtreme Audio מיד לאחר התקנת ה- DRIVER (והפעלה מחדש) שומעים מעולה. הבעיה שבפעם הבאה שמדליקים את המחשב שוב שומעים את הקול צורם (במיוחד עם מילים באותיות S או C) אני שוב מתקין > שוב שומעים טוב > ובהפעלה הבאה זה חוזר :-( מישהו מכיא את הבעיה, ויש לו פתרון?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by the crazy boy,

אני מחבר את המשחב לTV LCD עם חיבור אנאלוגי. והרזולוצייה היא רזולוצייה של 4:3 (1024*768) ומה שהTV עושה היא פשוט מותחת קצת את התמונה (לא הכי מרגישים) אבל שאני רואה סרט אז עדיין יש את השחור למעלה ולמטה... כי היא פשוט מותחת את ה4:3 ל16:9. יש דרך לראות סרטים על מסך מלא? תודה לעונים! נ.ב ניסיתי גם לחבר את הTV דרך S-VIDEO, אותו דבר.... נ.ב2 עוד שאלה קטנה יש לי את הממיר X3100 שקל יס. הTV מחוברת דרך חיבורי RCA צהוב לבן ואדום. אבל לא רואים משהו. ניסיתי לחבר את הTV לממיר אחר שיש לו יציאת S-VIDEO וראו הרבה יותר טוב! אז השאלה שלי היא, אם אני אקנה כבל שצידו האחד הוא חיבור 24 פינים (שכחתי את השם שלו) ולצד השני שלו הוא S-VIDEO יראו יותר טוב או אותו דבר? החיבור שיש לי עכשיו הוא…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Danny6,

אני יודע שהכבלים מאוד קצרים, אבל יש משהו לעשות בנידון? חוץ מזה, איך האיכות? העיצוב? והעוצמה? תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. 1. יש לי טלוויזה SAMSUNG 29 רגילה אם כניסות RCA רגילות. איזה כבל ממולץ עד תקציב 100 שקל. 2. ישברושתי את הרסיבר http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200238&CTID=5000300&ATRID=1010&DETYP=ATTRIBUTE הוא מסודר אצלי במערך הזה. תמונה מצורפת. בכרטיס קול של המערכת מחשב שאני אקבל עוד כמה ימים הכרטיס תומך ביציאות אפוטיות והשניה לא זוכר את שמה. איזה כבל כדי לחבר לרסיבר להשגת איכות צליל מקסימלית?(אין לי הגדרה לתקציב אבל משהו טוב נגיד עד 100 שקל.) הרסיבר מחובר לזוג רמקולים בלבד נמצא במערך סטריאו כפתור ה TAPE M מופעל וזה מאפר לאקולזייר שרואים בתמונה לדחוף את הצלילים למעטפת שאני מחבב. האם היציאות המתוחכמות יבטלו את האקולזייר? ואם כן באיזה דרך כדי לחבר?…

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  7. שלום אנשים אני צריך את דעתכם המקצועית על מערכת קולנוע ביתית הסכום שעומד לצידי הוא 2600 לא יותר חשוב שתהיה מערכת סאונד איכותית חשבתי גם על טלויזיה LCD כזאת http://www.24online.co.il/products/98932 לקנות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by ShOw-Time,

אז כנראה שהטושיבה הטובה והישנה שלנו שבקה חיים,אין מה לעשות גם זה קורה אז עד שנהיה בטוחים אני בנתיים רוצה לברר על איזה פלאזמה או LCD שנקנה התקציב הוא עד 4.5,ואני אומר בכוונה ככה כי בעיקרון זה 4 אבל שיהיה אפשר לזרום עוד, ככה ש5 אלף זה כבר קצת בעיה, תמליצו לי בבקשה על משהו שיהיה טוב למשפחה,לסלון,המרחק צפייה לא גדול משהו כמו 3 מטר ה42 לא נראה לי תבוא בטוב האיכות תהיה לא משהו בגלל המרחק הקצר.... נראה לי ש32 תספיק או 37 אפילו יהיה נחמד הטלווזיה תשמש בעיקר לערוצים ודברים כאלה,קצת DVD יש לנו HOT אם זה משנה אני מכיר בכללי את רוב החברות,אבל דגמים ספציפיים אני לא הכי מכיר,ממה שאני רואה אצל אנשים עם טלווזיות דקות,זה שתמיד רואים תמונה מרוחה לא הכי חדה,אלה אם כן עומדים דיי רח…

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  9. כבתמונה הזאת זה לנגן mp3\mp4 שאני עתיד לקנות (כנראה meizo m6 8gb) תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  10. אני עוברת לדירה חדשה עם סלון גדול יחסית. ברשותי טלוויזית LCD של סמסונג מדגם LE32S62B ויש גם ממיר של YES. אני רוצה לארגן סידור נחמד לאודיו, ואני לא מבינה בזה מספיק. קודם כל הייתי רוצה לדעת מה עדיף - לקנות מערכת עם רסיבר משולב DVD שמגיעה עם רמקולים או לקנות מערכת סטריאו טובה עם רמקולים? מעבר לזה, רציתי לדעת על איזה סדר גודל מחירים מדובר פה. אני מבינה שאפשר למצוא גם מערכות ב-20,000 שקל בכיף. אני לא צריכה את המערכת הכי טובה בשוק, ואפילו לא קרוב. אני פשוט לא רוצה לקנות זבל שיתחיל לזמזם בווליומים גבוהים, או שעשוי מפלסטיק זול או רמקולים שיגמרו את הקריירה אחרי שנה. הבעיה היא שאני גם לא יודעת מהם השמות המקבילים לאיכות בתחום הזה, וממי להתרחק. אשמח לכל טיפ שתוכלו לתת בנושא. תודה רבה…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי. אני חדש פה, ולא מבין כמעט כלום בציוד אלקטרוניקה. ולכן -- כמה שאלות ברשותכם בשביל לפוגג את הבלאגן [העצום] שיש לי בראש כרגע. אני מתנצל על אורך ההודעה, אבל הסיבה נעוצה בכך שניסיתי להיות כמה שיותר אינפורמטיבי בשביל לחסוך שאלות מיותרות. (1) לאחרונה קיבלתי פטיפון, מגבר *ו* תקליטים ליום הולדת. במזל רב, ואחרי שליחת הפטיפון למעבדה, הצלחתי לחבר את הפטיפון למגבר (Marantz PM57) ואל לרמקולים של מערכת הסוני שלי (אני לא חושב שיש דגם. הם פשוט באו עם המערכת) -- והכל עובד כמו שצריך. כלומר, הפטיפון. הבעיה שלי היא שמאחר והמערכת לא מחוברת אל המגבר, אני כבר לא יכול להשתמש בנגן התקליטורים שלי. חבר אמר לי שאם אני אחבר את המערכת (המוגברת בעצמה) אל המגבר, הרמקולים שלי ישרפו והאיכות תרגיש כמו …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SagroN,

שלום לכם. ברצוני לרכוש את האוזניות הללו Zalman Headset Theatre HS-ZMRS6F מTMS. http://tms.co.il/product/2403 עכשיו רציתי לשמוע עליהם חוות דעת, איך הם וכו', שמעתי שהם אוזניות איכותיות(למי שלא יודע הם Surround איכותיות). אז מי שיש לו את האזוניות / מכיר עליהם חוות דעת וכו', שיעזור לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by yonir,

מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת (דגם 42LG60 / 42LG6000 ויש גם 42LG60FR שאני לא בטוח אם הוא אותו דבר), אני שואל מכל הבחינות ? תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  14. אבקש את עזרתכם בהתלבטות בין שתי האופציות הבאות: מסך LCD בגודל 24" של חברת DELL מדגם 2408WFP - שזהו למעשה מסך מחשב רב תכליתי שמשמש גם כטלוויזיה לכל דבר, בעל יכולת הצגה של תכנים ברזולוציה של Full HD כלומר 1080P, עלות המסך 3.5K או טלוויזית LCD בגודל 32" HD READY בעל יכולת הצגה תכנים ברזולוציה של 720P בתקציב של 5K (טרם נבחר דגם ספציפי). *הערה: התקציב אינו מהווה שיקול בבחירה מבחינתי. הייעוד של הטלוויזיה הוא אינו לשמש כמסך מחשב אלא כאמצעי להצגת סרטים מהמחשב וחיבור לממיר של YES בלבד, במקרה זה אני אמשיך להשתמש במסך המחשב הנוכחי שיש ברשותי כיום. לעומת זאת, הייעוד של מסך המחשב הוא לשמש כאמצעי להצגת סרטים, חיבור לממיר של YES וכמובן כמסך מחשב לכל דבר. כפי שניתן לראות, הייעוד של כל אח…

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  15. מישהו שמע אותם במציאות? איך הם יחסית לCREATIVE T40/T20 ? נראים לא רע... בעיקר עבור מי שלא מסוגל לסבול סאונד של 2.1, אפילו אם הם נחשבים טובים. מרוסית: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.techlabs.ru%2Farticles%2Facoustics%2F243%2F0%2F1298%2F0%2F&hl=en&ie=UTF8&sl=ru&tl=en http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.3dnews.ru%2Fmultimedia%2Fmicrolab-solo%2F&hl=en&ie=UTF8&sl=ru&tl=en

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש בכבל הזה: VGA HD AV Cable (למרות שהוא נועד למכשיר ה-XBOX-360) כדי לחבר דרך יציאת הVGA במחשב הנייד שלי אל כניסת HDMI בטלויזיה על מנת לראות תכני HD ?? אם לא ניתן באיזה דרךה הכי טובה יש לי כן להעביר תכני HD באיכות האופטימלית דרך יציאת VGA במחשב נייד ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום. אני מתכנן לקנות את הסט X540 של לוג'יטק, ואני רוצה כבר לשבור תקירות ולהעביר את הכבלים לאחוריים. את הקדמיים אני אשים על השולחן, אבל מהמחשב לאחוריים יש דרך ארוכה. לשמאלי אני צריך כבל של 5.5 מטר, ולימני אני צריך 8.5 אבל יש לי כמה שאלות, ואני אשמח לעזרה: יש למישהו מושג מה האורך שמגיע עם הרמקולים? הכבלים מחוברים לרמקולים, או שמחברים אותם עם פלאג RCA? אני ארגיש הבדל באיכות אם אני אקח RCA פשוט? או שזה לא משנה? (יש לי realtek ac97) כמה זה יצא לי בערך? לא מצאתי מחירים לכאלו אורכים.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  18. יש בכלל מוצר כזה או רק דברים בסיגנון יס מקס והוט מגיק??? תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by kozimus,

שלום! אני צריך את עזרתכם במציאת מכשיר DVD עם תכונות הבאות: קורא DIVX וחבריהם כולל גם קידודי h.264 קורא כתוביות בעיברית עושה UPSCALING ללפחות 1080I ואם נכנס בתקציב אז 1080P וכמובן יציאת HDMI. תודה. לא חייבים להשתמש בכל התקציב...

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  20. Started by GuGuSH,

שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב. לא יודע. אני מניח שלא נשתגע ואבא לא יקנה מסך ב-4K. ככה שאני לא יודע מה להגיד אבל רצוי מסך איכותי…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  21. כמו שהכותרת מציינת. המפרט המלא בפרופיל אני שוקל לקנות או את המדוזה (פרוגיימר, כי הבנתי שהיא נותנת את האיזון הכי טוב בין משחקים למוזיקה וסרטים מכל סדרת המדוזה) או את הברקודה (סתם כי הן אוזניות מדהימות) את המדוזה אני יכול להשיג ב422 ש"ח בישראל בפסקל תוכנה, את הברקודה בערך ב472 ש"ח (140.99$) באיביי כולל משלוח (כשבארץ הן עולות כמעט 900 שקל) בנוסף, בגלל כרטיס הקול העלוב שלי, אני שוקל לקנות סט של Razer Barracuda HP-1 + AC-1 (אוזניות וכרטיס קול של רייזר), במחיר של בסביבות ה852 ש"ח (254.99$), גם כן מאיביי, בניגוד לבערך 2000 ש"ח להזמנה של שניהם מישראל. עכשיו, אני לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע בכרטיס, לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע באוזניות (או איזה מהן יותר טובות) קחו בחשבון שכרגע …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by J0n1,

שלום. האם כל קובץ HD בפורמט MKV תומך בסראונד 5.1? תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by ziv,

שלום אני מחפש טלוויזיה אל.סי.די. בגודל של 37 אינטש אני עדיין לא סגור על מוצר ההיתלבטות היא בין HAIR ו-LG אבל אני לא סגור על כך רציתי לדאת עם בכלל כדאי ללכת על אחד מהם ועם כן אז איזו עדיפה. HAIR37:http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=521344 LG:http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=490577 ותודה על התמיכה

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by rbstf,

אני מחפש מגבר בעומק של לא יותר מ40 ס"מ, 5.1, עם סאונד הכי טוב שאפשר לקבל ב-2000 שקל. לא משנה לי אם יש DPS משוכלל וצעצועים נוספים, הכי חשוב לי הסאונד של המגבר. מישהו נתקל במגבר דומה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by NeoNate,

שלום, רכשתי לפני מספר ימים את האוזניות Creative EP 630 ורציתי לדעת אם הן מקוריות. הן באו בקופסא קשיחה (לא שקית פלסטיק), עם 3 גדלים של eardubs, ואפילו עשיתי Register עם הSerial Number שלהם באתר של קריאייטיב והרג'יסטר הצליח, זה מידע מספיק על מנת להחליט אם הן מקוריות? (אם לא אצלם את הקופסא). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים