עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני נדהם מהאוזניות הללו אני היצלחתי לשמוע רעש לבן בעוצמה נמוך מה IRIVER זה לא צחוק האוזניות ההלו ...ממש אוטמים את האוזן ...משהו משהו ... אין לי מילים להשוות בין אוזניות של IPOD שיש לי לעומת האוזנית ...הללו ....זה עולם אחר ... אני ממש מופתע ... התענוג על לי בבג 300 שקל עם אחריות לשנתיים .!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Rockaved,

שלום לכם אנשי HWzone . אני בהתלבטות בין הרמקולים FX6021 ו MX5021 של Altec Lansing . אני מחפש רמקולים איכותיים עם באס קצת פאנצ'י (לא כמו הZ2300 שיש לאחי הגדול שלדעתי הבאס קצת לא מדוייק ויותר מידי עמוק.) שישמעו איכותי ובעוצמה. אני שומע רוק,האוס,היפהופ,ראפ וטראנס. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזה רמקולים לקנות ,בימים הקרובים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. שלום, ברצוני לחבר את המחשב שלי למערכת 5.1 של LG (המערכות המשולבות-DVD+רסיבר). כיום יש כבל אחד שמחבר בין שתי המערכות: כבל אודיו פשוט-צד אחד PL - למחשב(כניסה אחת מתוך 6 שיש בפאנל האחורי), צד שני RCA למערכת (זוג אחד-אדום ולבן). מצב זה מאפשר לי לקבל את הסטריאו אך לא את ה-5.1, כפי שהסקתם אני מניח השאלה שלי היא פשוטה-מה היא השיטה הכי כדאית להעברת 5.1 מהמחשב למערכת? אני מבין שיש התקנים אלחוטיים אך כרגע אני בתקופת צמצומים, אז אשמח לקבל הצעות יותר זולות. דרך אגב-אין לי יציאה אופטית-לא המחשב ולא במערכת. אשמח לשמוע פתרונות, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by Talon,

אני מעוניין לרכוש את הכרטיס קול Auzentech XPLOSION 7.1 DTS כרגע יש לי רסיבר של 5.1, איך אני מחבר את הכרטיס קול לרסיבר?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  5. הציעו לי אותה ב8.5 במקום 9.5 אלף ש"ח. משתלם? כדאי לקניה? יש טלויזיה יותר מומלצת ממנה? מרחק צפייה 3.5-4 מטר. מטרות : PS3 וכבלים.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  6. ראיתי בזאפ הרבה מסכי פלזמה שמוגדרים כ HD מלא ו 16:9 כאשר הרזולוציה שלהם היא 1024X768 1024:768=4:3 ולא 16:9. זה נסיון לעבוד על הדיוטות שבמילא לא יבחינו בהבדל או שאני בעצמי הדיוט שמפספס משהו?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  7. Started by Or ei,

אני מתכנן להביא כרטיס קול חדש שימושים יהיו למשחקים בעיקר אבל גם לסרטי HD (5.1) ומוזיקה (שאני שומע כל עוד אני לא משחק הכרטיס יחובר לz-5500 עכשיו ההטלבתות היא בין : X-Fi XtremeGamer Fatal1ty-770 ASUS Sound Card Xonar D2X -1000 Auzentech X-Fi Prelude 7.1 -1100 Razer Barracuda AC-1 7.1-1200 המחירים בארץ די גבוהים מח"ול לא יודע כמה שווה להביא במיוחד בגלל החוסר באחריות השאלה אם כל הכרטיסים היקרים נותנים משהו ששווה את ההשקעה מעבר לX-fi של קרייאטיב (חוץ מencoder DD )

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  8. Started by waizman,

לסרטים בעיקר, יחובר לטלויזיית LCD. חשבתי על Microlab X-23 שהמליצו פה לפני כמה עמודים... מה אתם אומרים? יש משהו יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  9. נתחיל בזה, שאתמול קיבלתי רסיבר. דגמו הוא - Marantz 1515 L. קיבלתי איתו גם שני רמקולים של Marantz. (אני אוסיף תמונות של הכל, אני לא בבית כרגע) מאחורי הרמקולים רשום "4G/3". יש לי גם, מערכת סטיראו AK-340, של פאנסוניק. שחיברתי גם לרסיבר, והכל עובד. יש לי גם זוג רמקולים של AIWA (גם יחסית ישנים) שאני כנראה יחבר, והפנסוניק כולל המערכת שלהם, יעברו לאחי. יש לי 3 שאלות בנושא, האם כדי לי להוסיף לכל הסיפור הזה סאב? (כי לרמקולים של הMARANTZ אין סאב) האם כדי לי להוסיף לכל הסיפור הזה כרטיס קול? ואם כן, ה -X-FI AUDIO של קרייטיב יספיק, או ללכת על ה GAMER? ושאלה האחרונה, האם זה לא מעמיס יותר מדי על הריסבר? (בנתיים הוא עובד, הסאב יעמיס? הכרטיס קול יעזור איכשהו?) תודה לכולם. [attachment del…

• 114 תגובות
    • 10.9k צפיות
  10. זהו, הזמנתי סוף סוף נגן. קריאטיב ZVM, בגירסתו הצנועה יותר - 30GB. עכשיו אני מתכוון לקודד את אוסף המוזיקה שלי (ששמור כולו ב-FLAC) ל-MP3, ומחפש הגדרת קידוד שתתן פשרה טובה בין איכות סאונד לבין גודל קובץ. אני לא מעוניין לקודד את הקבצים עבור השוואות ABX בין קידוד אחד לאחר (עיסוק שנתפס בעיני כ-Pixel Peeping של עולם האודיו ). אני כן מעוניין לקודד אותם כך שניתן יהיה להנות מהמוזיקה, מבלי שהקידוד יפריע. השאלה היא באיזו הגדרה כדאי להשתמש. בעבר השתמשתי בד"כ alt-preset-standard והייתי מרוצה מהתוצאות. האם זאת פשרה טובה, או שאפשר לרדת להגדרה נמוכה יותר ועדיין לצפות לאיכות שקרובה ל-CD? אני משתמש בד"כ באוזניות סנהייזר PX100, ולפעמים בקוס KSC75. תודה!

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  11. בע"ה בתחילת שבוע הבא אני מקבל את המסך החדש שלי ורציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הYES למסך כי הבנתי שזה אפשרי ישירות למסך ללא צורך בכרטיס טלוויזיה וכו'.. אז איך עושים את זה ואיזה כבלים צריך אם צריך? תמונה של היציאות שיש במסך אגב, איזה עוד דברים אפשר לחבר ישירות למסך? תודה [: ;D

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by dan9,

היי (הפעם אמרתי נלך על כרטיס אחר של יגרום להרבה בעיות כמו הWINTV PVR 150 כנראה שזה לא היה נכון ממש) יש לי בעיה מאד מאד מעצבנת שלא הצלחתי לפתור!! אחרי שירקתי דם והתקנתי VISTA על הHTPC שלי והכל עובד בסדר נותרה לי בעיה בצפית TV שזה הדבר הכי חשוב לי בHTPC!! אני משתמש בAVerTV Super 007 http://www.avermedia.com/avertv/Product/ProductDetail.aspx?Id=22 וכאשר אני צופה בTV אני מקבל תמונה עם פסים עדינם שנמרחים וקפיצות של ריאלי בסאונד... בדקתי את זה גם בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס וגם שם זה קורה! אני משתמש בדריבר האחרון ואפילו ניסיתי אחד לפניו.... לדעתי זו לא בעיה של הדריבר אלה משהוא אחר במערכת יש לכם מושג כיון אני ממש עובד עצות :'( אנה עזרו לי בבקשה....

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. LB7+LC7 טלויזות LCD של LG ב6000 / 7000 ש"ח בהתאמה. משתלמים? אלטרנטביות? אהלן חבר'ה, זה דיי דחוף מכיוון שיש "מבצע" בערוץ הקניות. הייתי מעוניין לדעת האם הוא משתלם וזה מציאה או שיש אלטרנטיבות עדיפות: מדובר על : http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=4303&cf=154 LG LC7 http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=4306 LG LB7 אז מה אתם חושבים? המחיר שווה? איך הטלויזיה? יש אלטרנטיבות אחרות? כמו שכתבתי בכותרת, זנחתי את הLG הזו מסיבה אחת והיחידה - היבואן שקיבלתי עליו המלצות שליליות - " י. שלום". כמו שכתוב כותרת, מצאתי כמה דגמים (אולי יעזור לי ולכם להחליט?) Toshiba 42A3500 ¤ 6,279 Toshiba 42C3500 (במה סדרה C של טושיבה טובה מA?) ¤ 6,901 Toshiba 42W…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by BoA,

ערב טוב אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה. אני מבקש שתמליצו לי בבקשה על דגם ממולץ שיכיל את הדברים הבאים: /*/ טלוויזיה בגודל 32" אינץ' /*/ שתהיה Full HD /*/ שהמחיר ינוע סביב 4000-4500 אלף שקל תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  15. מעבד amd 4800X2 2GB זיכרון ATI 2900XT - כרטיס מסך. האם אני יכול פשוט לחבר את הטיים דק או הפטיפון או הוידאו לכרטיס המסך ולבצע לכידה ? עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by jambo2006,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס PVR כמו WinTV-PVR-150 מתוצרת Hauppauge לשימוש במחשב עם ייעוד של HTPC אולם לפי אתר היצרן, הכרטיס לא נתמך במחשב בו מותקן זיכרון בגודל 4GB או יותר ואני מעוניין לא להיות מוגבל בנקודה הזאת. כמו כן אני מעוניין לא להיות מוגבל בסוג מערכת ההפעלה בה אשתמש על ה-HTPC ולפיכך חשובות לי התמיכות הבאות: 1) תמיכה ב: Windows Vista 64 bit 2) תמיכה ב: Linux MythTV 64 bit 3) המארז ייכלול עינית אינפרה אדום (IR Blaster) לשליטה על הממיר של יס/הוט (דרייבר מתאים למערכות ההפעלה הנ"ל יהיה בנמצא) ושלט רחוק נתמך ע"י MythTV / Media Center תוכלו בבקשה להמליץ על כרטיס שעונה על הדרישות הנ"ל? תודה מראש, ג'מבו.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by gilsna,

מה דעתכם המקצוענים על התותח הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250249913354?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  18. 25 אינטצ' יהיה בסדר ואם יכנס HDTV לתקציב הזעום אז אפילו מצויין

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  19. Started by DorM,

האם יש גם S3000? מה הטלויזיה הכי טובה מכל השלושה בלי להתייחס למחיר ולמה? כדאי לקנות אותה? שלושתם 40 אינג'. P3000E : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=595314 P3000 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680164 S3000E : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593582 שלושתם HD READY? מרחק הציפייה 3.5-4 מטר. עוד משהו ששכחתי?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. בקרוב אני עובר דירה ולחדר החדש שלי אני רוצה לסדר טלוויזיה ומחשב על אותו המסך. השאלה שלי היא מה יותר משתלם/עדיף לי לקנות?: - כרטיס טלוויזיה + מסך 22'' (מרחק צפייה יהיה בערך 2-3 מטר, אם המסך צריך להיות גדול יותר אני פתוח להצעות) - טלוויזית LCD ולחבר את המחשב אלייה. בתכלס אני מצד אחד צריך כרטיס טלוויזיה לעריכת וידאו מצד שני אולי מבחינת רזולוציה עדיף כבר לקנות טלוויזיה LCD ולחבר אותה למחשב לצפיה באיכות גבוהה יותר התקציב נע בסביבות ה2K שקל. מה אתם חושבים? הצעות? תודה מראש. ~בן~

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  21. http://www.obadimports.com/catalog/item/4377800/4703856.htm השילוב של השניים נראה לי נפלא,ויעשה אותי בן אדם מאושר עכשיו רציתי לשאול כמה שאלות, 1.האם למישהו יש התנסות עם החנות הזו ? 2.האם יש הרבה מקרים של פתיחת חבילות וחיוב במכס (סה"כ החבילה לא צריכה להיות גדולה)? 3.אם כן אחויב לשלם מכס ,איך עובדת השיטה בגדול,כמה אחוז להוסיף? המון תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by vid170,

השימוש הוא צפייה בסרטים

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  23. Started by R0tem1,

אני מחפש אוזניות למוזיקה בסביבות 1500 שקל. לפי חיפוש שלי (לא שאני מבין גדול בנושא) הבנתי שהדגם הכי טוב בתקציב הוא הHD580 אבל השאלה היא האם נגן כמו איפוד ננו יכול לדחוף אותן כמו שצריך ואם לא אז האם זה אפשרי עם הHD595? או שבכלל אוזניות אחרות עדיפות? תודה.

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שלום. אני מעוניין ליקנות רמקולים לXbox 360 שלי בעלות של גג 1000ש"ח. אני מחפש מערכת 5.1. אני חשבתי לחבר רמקולים של מחשב אבל אני לא מוצא רמקולים למחשב עם כניסה דולבית. עם יש כזו תיתנו קישור. אני מעוניין להמלצות ולפתרונות . יש מצב לחריגה קטנה מהתקציב אבל לא גדולה מידי. ?תודה על העזרה עידו.

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  25. שלום לכלום! יש לי מחשב עם HTPC עם ה3450 עליו, וטלויזיה LCD שמצויינת הנ"ל כשאני מחבר ליציאת הDVI של הכרטיס מתאם HDMI ועם כבל מחבר בינו לטלויזיה אני לא רואה כלום ובטח שלא שומע כלום, התקנתי את הדרייברים האחרונים של ATI 8.5 לא עזר במאומה. המחשב כי מזהה את המסך ואת הדגם שלו כאשר אני מחבר את הכבל בינהם אבל שאני עושה Extend desktop או Clone המסך פשוט לא מקבל סיגנל (בVGA המסך עובד פיקס עם המחשב) אבל אני פשוט לא מצליח לחבר עם הHDMI האם יש דרך או פרצודורה שצריך לעשות על מנת שזה יעבוד? (עברתי גם על החבורות של המסך ולא הצלחתי לגרום לזה לפעול) תודה מראש לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים