אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש זוג רמקולים (חדשים, לא יד שניה) בתקציב של עד 3500 ש"ח. הדרישות שלי מהרמקולים, שיספיקו לחדר דיי גדול ומרווח סאונד דינמי איכותי בס עמוק יכולת עמידה בעוצמה גבוהה ולהישאר באיכות צליל נקי שיהיו מחברה איכותית (לא פירלס זבל) ועם אחריות, הם אמורים להתחבר למגבר סטריו. המלצות ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש בסכום הזה רמקולים איכותיים או שכדאי לחסוך עוד קצת ואז יש משהו הרבה יותר טוב (בקצת הכוונה היא מקסימום עוד 500)? אם כן אז על אילו רמקולים הייתם ממליצים לי לשים את עיניי? (כאשר אני נוסע לשמוע אותם) רצוי כאלה שגם נראים טוב....[=
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המטרה היא בעיקר מוזיקה, מעט סרטים, לחדר קטן יחסית, שיהיו גדולים, יפים וחזקים! יש לציין כי כמות הבאס ואיכותו, חשובה לי מאוד. לגבי החברה, אני לא מבין כ"כ אבל רצוי חברה בעלת שם מוכר... הייתי מועוניין לקבל מספר הצעות לגבי הרמקולים, ולינקים לקניה בארץ... שיהיה לכולם סופשבוע נעים ונחמד, תודה, Aviko
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן יש לי רסיבר ותיק יחסית של חברת MARANTZ המצויינת, מדגם SR6200/N1G. כזה- http://www.avland.co.uk/marantz/sr6200/ הוא מקולקל, כל פעם שאני מדליק אותו, הדבר היחיד שאני שומע הוא זימזום מונוטוני אלקטרוני (סטטי?). לא משנה מה אני מחבר, מנתק, מגביר, מנמיך וכו', הזמזום לא מפסיק, ולא שומעים שומדבר אחר. הבעיה היא בוודאות במגבר, כשמחליפים מגבר הרמקולים עובדים יופי... השאלה היא מה הבעיה? (נשרף המגבר? צריך להחליף קבל\כבל\פיוז וכו')? האם אפשר לתקן אותה? איפה אפשר לעשות את זה? (אם כבר נסחפתי בבקשות, אז גם כמה זה יעלה?) והאם אני יכול לעשות את זה לבד? (אני לא מהנדס חשמל- יש לי ידיים "טובות", ואני לא אוהב לרוץ לתקן משהו שאני יכול לעשות לבד...) תודה מראש, אביב
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום, איני מצליח להבין מהתמונה הנ"ל מאיזו חברה ודגם הרמקולים האלה. אם מישהו יוכל לזהות אני אשמח :)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי טלויזית פיליפס דגם 46PFL8605. הטלוויזיה תומכת בצפייה בקבצים המצויים על גבי ה PC. אינני מצליח לזהות את הטלויזיה כחלק מהרשת הביתית מהמחשב שלי בעוד שמלפטופ אחר מצליח לזהות את הטלויזיה. האם ישנן איזשהן הגדרות ב WINDOWS 7 שאני מפספס ? (דרך אגב PING ל IP של הטלויזיה עובד) תודה. רן.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה פשוטה אין לי קול במחשב ואין לי את הדיסק של הכרטיס קול רציתי לדעת איך אני מוצא את השם של הכרטיס קול ואני כבר יוריד דרייברים מהאינטרנט תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שכדי להנות מאוזניות SYBERIA2 צריך כרטיס קול 5.1. איך אני מזהה אם יש לי כזה במחשב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אנשים שואלים אותי איך לזהות פאנל IPS בטלוויזיות של LG. התשובות הנפוצות הן לחפש על המדבקות או להסתכל על צורת הפיקסלים בזכוכית מגדלת או לחפש את הסמל של LG על המדבקה שעל הפאנל דרך החרכים בכיסוי האחורי של הטלוויזיה. היום, תוך כדי קריאה, נתקלתי בשיטה אחרת, שמבדיקה בבית אשכרה עובדת http://72.9.159.100/avs-vb/showpost.php?p=19871191&postcount=1765
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב עבר פירמוט לאחר וירוס ואין דריברים ל"כרטיס קול" שמותקן ON BOARD פתחתי את המחשב וראיתי איזה צ'יפ אחד שרשום עליו INTEL (יכול להיות שזה של הלוח אם ) (המעבד הוא פנטיום לא יודע מאיזה סוג) וראיתי שגם רשום על צ'יפ אחד CREATIVE .. אז נראה לי שהצ'יפ של הכרטיס קול זה של CREATIVE מאיפה אני מוצא דריברים? לא מצאתי באתר שלהם כי הכל קשור שם ל PCI.... יש למישהו רעיון מה לעשות? ההתקן מופיע בסימן שאלה בDEVICE MANGEר הווינדוס זה WIN98 SE! תודה!!
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש ברשותי זוג רמקולים הנ"ל ואני לא יודע באיזה דגם מדובר. אשמח לעזרה במהרה. קישור לגוגל drive: https://drive.google.com/file/d/0B-fOjoTTVL-sVDBaVDNsajBTQlU/edit?usp=sharing עריכה: מדובר ברמקולים של חברת dynavox.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התרשמתי מהאוזניות הבאות : http://hwzone.co.il/hardware/reviews/peripheral/SpeedLink_Medusa_NX_51 עכשיו אשמח אם תוכלו למצוא לי את אותם אוזניות כאן: http://www.zap.co.il/ אשמח אם תתנו לי קישור עוד שאלה. האם האוזניות האלו מתאימות ל-PC?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי המדבקה, הרמקולים הם של Monitor Studio, והבעלים הוסיף כי הם מדגם A20. הרמקולים נראים די ישנים, ולא מצאתי שום מידע עליהם באינטרנט. האם מישהו מוכן לעזור בזיהוי הרמקולים, ועל מה מדובר פה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! קיבלתי ממישהו רמקולים לאוטו במצב חד אפשר לומר... אני מתלבט אם כדאי להחליףאת הרמקולים האחוריים של הפולקסווגן בורה 2002 שלנו אבל אני לא ידוע אילו יותר טובים.. ואני גם לא יודע מה הדגם של הרמקולים שקיבלנו... אשמח אם תעזרו לי לזהות את הרמקולים ולהחליט אם כדאי או לא. תודה תמונות:
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רמקולים של פיוניר 9*6 מדגם TS-A6980 שההספק המוצהר שלהם הוא 200W ו 50W נקי - RMS. כשאני מחפש מידע עליהם באינטרנט הדגם 6980 הנוכחי הוא שונה לחלוטין- צורה, צבע, הספק גבוה יותר וכו'. על הרמקולים שלי אני לא מוצא מידע בכלל (יש לי אותם משנת 2000 ומאז הם שכבו בארון, קניתי אותם משומשים מחבר). עוד דבר על כל מוצרי פיוניר הלוגו כתוב Pioneer - האות הראשונה גדולה והשאר קטנות. בדגם שלי כתוב PIONEER - כל האותיות גדולות ומצורף הסמל של פיוניר. דבר נוסף שמעתי על חותמת או הטבעה של הלוגו של פיוניר על הממברנה ועל הטוויטר ויש לי את ההטבעות האלה. מה נראה לכם- רמקולים מקוריים או זיופים. זה דחוף לי כי אני הולך מחר להתקין אותם.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אז ככה קניתי יום חמישי שעבר את הרמקולים האלה .רמקול שמאל מוציא צליל מזייף לפעמים הלכתי היום לפנדה אצלם במערכת שומעים פצצה סוף הדרך שום בעיה הבחור מפנדה אמר לי שבגלל שיש לי כרטיס קול ON BOARD ואני שם אותו על עוצמה מלאה אז זה יוצר זיופים העברתי אותו לחצי כמו שהוא אמר (את הקאלה של הקול בווינדווז) יש שיפור אבל עדיין ....יש לי לוח אם חדש יחסית GIGABYTE G31 שקניתי בחודש שעבר האם אני צריך לקנות כרטיס קול??מה יכול עוד לגרום לזיוף רק ברמקול אחד...(ברמקול שאין עליו את השליטה על הבאס והטרבל)
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
איך החנות הזאתי? נראה אמין? http://www.mooliphone.co.il/prod_223500.html
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הרבה מהחברים שלי וגם הרבה מכתבות בפורום די מזלזלים בIPOD... זה לא שאני רוצה לקנות אותו, אבל מעניין אותי לדעת מה החסרונות שלו יחסית לשאר החברות ומה בדיוק עושה אותו יקר יתר יחסית לשאר החברות?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני עובד עם כרטיס קול שמגיע עם הלוח אם שלי - ABIT IT7 MAX. המחשב שלי מחבור לרסיבר וכאני מעביר לערוץ של המחשב נשמע זמזום מעצבן ומתגבר ככל שמגבירים את הווליום של הרסיבר (בלי קשר לסאוד של המחשב). מכשירים אחרים שמחוברים לרסיבר לא עושים בעיות. כשאני מחבר לחיבור של הסאונד במחשב אזניות במקום את החיבור לרסיבר אין זמזום. מה יכולה להיות הסיבה לכך??? עזרו בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי יש לי רסיבר של ימהה HTR-5630 , הבעיה היא שברמקול אחד שאני מחבר למחשב יש רעש של זמזום כזה בזזזזזזזזזזזזזזז (אם אני מגביר גבוהה) ניסיתי כמה בדיקות ונראה לי שהכרטיס שלי CREATIVE AUDIGY נראה לי שאני צריך כרטיס טוב יותר שיודע להחזיק רסיבר ו7 רמקולים נראה לכם שזה יכול להיות הבעיה? ואם כן, איזה כרטיס מומלץ שיפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7022851&type=1&product=1&category_name=%ee%f2%f8%eb%e5%fa+%f7%e5%ec%f0%e5%f2+%e1%e9%fa%e9 מה שאני חיפשתי זאת מערכת טובה שתהיה חזקה ושישמעו בה יפה... גם שירים וגם סרטים אני מחבר את המחשב לרסיבר בכדי לצפות בTVOUT ולשמוע ממנו.... אני לא מחפש מערכת איכותית מכיוון שמערכת כזאת עולה 4000 שקל לפחות... מה שחיפשתי זאת מערכת בינונית שתספק אותי... האם המערכת האת תספק אותי?.... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הנה המוצר זכיתי בו ב 501 שקל. כדאי לקנות ? נ.ב. בבקשה לענות מהר כי אני צריך לחזור אליהם תודה
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המערכת? מערכת רמקולים בעיצוב היי-טק חדשני מבית PURE ACOUSTICS, סידרת רמקולים זו מאופיינת באיכות שמע בלתי מתפשרת, הפרדה מושלמת של צלילים, דיוק בתדרים הגבוהים ובס עמוק ואיכותי. שימוש בדרייברים מתקדמים בעלי ציפוי אלומניום. חיבורי המערכת מוזהבים, מאפשרים חיווט איכותי ומונעים איבוד צלילים חיוניים. סט זה של חמש הרמקולים תוכנן כך שייתן מענה לכל תצורות הקולנוע הביתי והמוסיקה הנמצאות בשימוש כיום ותכנסנה לשימוש בעתיד: ( DOLBY DIGITAL, AC-3 , THX, DTS, PROLOGIC II) זוג רמקולים קדמיים דגם -806DBS: רמקולים במבנה WAY3-, מערכת בס דואלית המורכבת מוופר "10 צדדי, מיד גדול במיוחד "8 ומערכת בס רפלקס לאפקט בס עמוק ואיכותי. חיבורי זהב WIERING-BI המ…
-
- 102 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שלון היום זכיתי בנגן MP3 ולא כתוב את הדגם או החברה שלו....המשלוח והאחריות עולים כ190 ש"ח (אבל זה בטוח בולשיט...אבל סבבה) אני רק יודע שיש עליו 128 זיכרון... 1. האם הנגן שווה 190 שקל? 2. האם 128 הזכרון אומר שאני יכול לאחסן בו רק על 128MB ? כלומר רק 33 שירים... :-\ (בחלוקה שכל שיר ממוצע 4 MB ...) האם זה באמת כך?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מפרט: המחיר הוא: 349 ש"ח איך הנגן הזה? שווה את המחיר? כדאי לקנות? ERGOTECH - החברה הזאת מוכרת? שאלה נוספת לא קשורה כלכך: ProVision היא חברה טובה (לנגנים/מסכים)?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-