עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Royisr,

אז ככה, כבר בערך שבוע אני משתמש בנגן החדש שלי, שהוא מתוצרת Creative. ושמו הלועזי הוא Zen Touch בנפח 20GB. את הנגן רכשתי בחו"ל, בניו-יורק, בסכום (בשקלים) של 1100 ש"ח, כולל מס, אבל לא כולל משלוח (+7$) סה"כ בסביבות ה - 1130 שקלים ב - B&H, יכול להיות שהייתי יכול להשיג במחיר זול יותר, אבל זה נראה לי מחיר סביר. בארץ המחיר קופץ בעוד 400-800 ש"ח, אבל יש את הבונוס של האחריות הישראלית. התרשמות מהנגן עיצוב: הנגן נותן תחושה מאוד "חזקה" מתכתית ו"גברית" משהו, מקדימה הוא לבן, והחלק האחורי מתכתי, מקדימה הכפתורים (המועטים והמינימליסטים למדי) עשויים ברזל כסוף. כמובן שזה עניין של טעם, אני ראיתי את הנגן קודם, והעדפתי את העיצוב הזה על פני העיצוב המעט עדין של האיפוד, הריבר נראה לי מעט פלסט…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by fire1ce,

היי כולם! לפניי יומיים התחדשתי בזוג AKG K 414P (בדיוק זהים לדגם AKG K 26P). לפני זה היה לי KOSS KSC75 משודרגות. http://www.akg.com/personal/cproducts/powerslave,id,825,pcategory,4,nodeid,11,_language,EN.html הבנייה טובה. קשת עשויה מתכת, משני חלקים אשר נכנסים אחד לתוך השני כדי להתאים את האוזניות וגם כדי לקפל אותם. החיבור של האוזניות לקשת מפלסטיק אך הוא יחסית עבה לגודל האוזניות. האוזניות מסתובבות סביב הציר שלהם במטרה לקפל אותם לכמה שיותר קטנות. הם נשמעות בסדר גמור למחירם כמובן, אבל אני לא מצליח להחליט איזה זוג נשמע יותר טוב ה KSC75 או ה 414P וכדרך הגב מחיר ה KSC75 הוא רק 20$ לעומת ל 50$ ל 414P. האוזניות מאד מאד באסיות - ממש מוגזם! הכריות שלהם נותנים אטימה מעולה אך הם גם הב…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by ORrrr,

שלום שלום למי שיש את הרמקולים הנ"ל של קריאטיב, וודאי שם לב לפשוט יתר שלהם, ולחוסר הנוחות לפעמים. למשל כתפו ההדלקה וכיבוי נמצא מאחורי הסאב, ולאבא ששמים את הסאב מתחת לשולחן(כמוני) זה מאוד לא נוח כל לילה להתכוף לכבות וכל בוקר להתכופף להדליק. כמו כן אין ברמקולים האלה יציאה לאוזניות, מה שמפריע לי לפעמים, מפאת ואני משתמש לפעמים בלילה לא להפריע לאנשים הישנים, באוזניות. ועכשיו לחלק המוזר ביותר, ברוב הרמקולים היום תמצא 3 כפתורים לשליטה על הרמקולים: Volume, Bass and Treble. פה יש את הווליום, ודיי נוח וחלק לכוונון, אבל כפתור הבאס נמצא גם הוא בסאב ומאחורה... זה אומנם הגיוני, אך לא היה עדיף לשים אותו בחלק הקדמי שלו? וכמובן חוסר בכפתור הטרבל.. עכשיו זה רמקולים די מומלצים פה והם אכן איכ…

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  4. אז למי שלא הבין, הכוונה היא שהן מאוד "חושפניות" בקיצור, שני זוגות ה-K340 הגיעו רק אתמול, התחלתי לעבוד על הכבל רק אתמול בלילה, ואת המודים האחרים רק היום בבוקר. אבל הכל כבר גמור. סך הכל תפוקה לא רעה שתיהן זהות כמעט לגמרי. ההבדלים היחידים הם במפצל ה-Y בכבל, הגוף של הקונקטור (עץ מול מתכת), ובמעגל המודפס שבנוי טיפה שונה אבל תאכלס אותו הדבר. לצערנו הרב, רק זוג אחד נשאר בארץ הקודש. הזוג השני חוזר למקורות, לנורווגיה Anatoli.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שוב שלום ולילה טוב לכולם, האודיופיל של הפורום, שי, לא מפסיק לשדרג. אחרי ה-K81DJ המשודרגות שלו שהשאירו בו טעם של עוד לשידרוגים. היום הוא הגיע עם ה-K701 ל-recable. אז אחרי שעה שלקח לפרק אותן (ד"א, לדעתי זה צריך להחליף את הבחינה הפסיכומטרית כתנאי כניסה לאוניברסיטאות - להולכים למכללות אין צורך, אצלם זה ממילא לא משקף ), סילקנו את הבדיל הערבי של AKG, והעפנו את הכבל המקורי. קצת חיתוכים, קצת הלחמות, קצת שטויות מסביב. קיבלנו אוזנייה שנראית מדהים! עוד לא הקשבתי לה מעבר לבדיקה של תקינות, אבל המראה שלה הוא פשוט מהמם. הכבל היפה ביותר שראיתי כבר הרבה זמן. כמובן שזה לא שווה כלום בלי תמונה, אז הנה זה בא. קחו בחשבון, שעת לילה מאוחרת, אין אור, הכל פלאש, התמונה לא מתקרבת אפילו לאיך שזה …

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. אהלן אנשים, חשבתי לשתף אתכם בעוד פרויקט קטן שעבר אצלי היום. אוזניות מדגם SR-80 עם כבל בעייתי. הפיתרון, איך לא, החלפה מלאה של הכבל. הכבל החדש, SPC בעובי 24gauge. כרגיל, קונקטור ניוטריק, הלחמות עם Cardas Tri, גם הפעם כמה טריקים משלי להפחתה של המיקרופוניות של הכבל. בתמונה כמובן שלא תראו אותם (לפחות לא את החשוב ביותר) אך אני רק יכול לציין שמכל האוזניות שעשיתי עד עכשיו עם חיווט כזה, מדובר ללא כל ספק באוזנייה עם כמות המיקרופוניות הקטנה ביותר (זאת לפחות מהבדיקה הקצרה שהעברתי עליהן עד עכשיו). החיווט בהתאם לבחירת הבעלים בצבע חום. יצא דיי מגניב דווקא. עוד לא יצא לי לראות שילוב כזה על גראדו, בהחלט מייחד את האוזנייה. גם מבחינת סאונד זה עדיף. עוד לא עשיתי השוואה רצינית, את זה אני אע…

• 23 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. Started by 659zzz,

מוכן להשקיע על זוג רמקולים וסאפוור 600 שח מה אתם ממליצים??

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. צהריים טובים לכולם,תמיד רציתי לעצמי לחדר מערכת קולנוע ביתיית עכשיו שהגיע הרגע נעשה החלטה נכונה. ולא יודע למה z5500 ניראת לי מערכת מעולה,איכותית,מרשימה,יפה יותר מאשר רסיבר בינוני ומטה ורמקולים בינונים. הבעיה העיקרית שלי שמונעת ממני לקנות את ה-Z5500 היא שאני חובב שירה ואני מפחד/חושש שבחיבור די וי די למערכת המיקרופון לא ישמע טוב ברמקולים בכל זאת זה פסיכולוגי אתה רואה רמקול כזה קטן קראתי מלא עליהם וכל מי שקנה אותם אמר שהם ברמה. השימושים שלי הם: 40% מוזיקה 20% שירה 20% משחקים 20% סרטים נ.ב לאחר קנית המערכת הצטרף dx2 asus למחשב,בינתיים הוא יחובר ליציאה קואקסיאלית במחשב או אופטית מקווה שנצליח לגבש החלטה ועוד השבוע הקרוב אני אתחיל להנות. תודה לכל מי שיעזור.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. כמו שרשום אני חובב מושבע של אוזניות אין איר ואני מעוניין במשהו חדש... אשמח לקבל חוות דעת ממומחים...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by maxim22,

זהפשוט מדהים!! אני מבטל את תוכניות קניית הנגן שלי (או הקארמה הוא ה120) וחוסך למפלצת הזאת: http://home.megapass.co.kr/~liy5479/ihp-300(1).jpg <-----תעתיקו את כל הכתובת קודם כל זה צבעוני, ואני חושב שיש תמיכה ב divx וזה 40 ג'יגה. מישהו יכול לתת לי מידע (תאריך יציאה, מחיר, מפרט, תמיכה בפורמטים) אני יודה מאוד לכל מי שינסה לעזור

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. ככה שלום... יש לי רמקולים של CREATIVE - הINSPIRE 5.1 וגם כרטיס קול 5.1 של CREATIVE בבדיקה של הרמקולים, כל הרמקולים עובדים. כל רמקול מדבר. אך כשהווינאמפ מנגן, משום מה אני לא שומע כלום מהרמקול האמצעי (CENTER). צריך להגדיר משהו ספציפית בווינאמפ? תודה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by zoyaniv,

שלום לכולם!! יש לי קבצי MP3 ממקורות שונים ורציתי לשאול אם משהו מכיר תוכנה שיכולה להשוות בין שיאיי ווליום בקבצי מוזיקה שונים אחרי שיוצרים אותם?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  13. אהלן, אני לא מבין גדול בסאונד וחיבורים, יש לי בעיה שהייתי שמח לפתור ואשמח לשמוע את דעתכם. יש לי פטיפון של SONY מדגם PS242 ומגבר של SONY מדגם STR-242S, על פניו שניהם עובדים והכל טוב ויפה. בזמנו היו לי רמקולים ישנים שהייתי מחבר עם חיבור כמו של חשמל ישן כזה של רמקולים, הם מזמן לא קיימים ומפאת חוסר מקום רציתי לחבר את המערכת אל הרמקולים של המחשב שלי מדגם ATP3. קניתי מתאם מ-RCA לAUX והוא עובד ושומעים אחלה, הבעיה שהווליום מאוד נמוך, הגלגלת של הווליום במגבר לא משפיעה (זה בגלל המתאם?) וגם כשאני מגביר ברמקולים עד הסוף לא שומעים חזק במיוחד. כן שומעים אבל הייתי מעוניין לפעמים בעוצמה גבוהה יותר. בקיצור, יש למישהו רעיון מה הסיפור? יכול להיות שיש בכלל בעיה במגבר? או שצורת החיבור היא זו …

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by ccc,

התקנתי כרטיס טלווזיה רואים בסדר והכל וחיברתי את הרמקולים ליציאת AUDIO OUT שלו וזה עובד (אודיו אין לא) אבל אני חייב להרים עד הסוף את הרמקול וגם אז לא מי יודע מה גבוה התוכנה היא LifeView Studio יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by realmagic,

קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ואני לא מצליח להוציא ווליום נורמלי מהכרטיס קול שלו (נמוך מדי). הלוח אם שלי הוא Gigabyte ep43-ds3l וכרטיס קול און-בורד. התקנתי דרייברים (ויסטה 64) ועידכנתי קושחה ללוח. עוד רעיונות?

• 12 תגובות
    • 5k צפיות
  16. Started by oleg,

חברה קנתה בהמון כסף (1500 שקל!!!) את המינידיסק mz-n710 (לעזאזל במחיר הזה אפשר לקנות I-pod לא?) בכל מקרה שומעים חלש מדי באוזניות, והבנתי שזו בעייה ידועה אך האם יש פיתרון? אולי יש אפשרות לפתוח אותו ואיכשהו לאפשר את הווליום לגבוהה יותר? אולי להחליף לדגם ישן יותר? יש למישהו עיצה?ממש עיצבון. {אבל הכי מעצבן זה שהיא לא שמעה לי - אמרתי לה שתקנה דיסקמן MP3} :-\

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  17. שבת שלום... יש לי בעיה בHTPC שלי כשאני רואה סרטי HD (קבצי MKV) הסאונד בדיאלוגם נמוך משמעותית מהסאונד באפקטים האחרים שיש בסרט. הבעיה די מעצבנת כי אני מוצא את עצמי תוך כדי הסרט מתעסק בווליום של הטלוויזיה די הרבה. יש לציין שהבעיה היא בכל הסרטים שאני רואה (ואני רואה המון) ובכל הנגננים (ניסיתי VLC, MP, BSPLAYER ועוד כמה). אני משתמש בCCCP. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  18. בדקתי את הדברים הסטנדרטים, כשאני שם משחק המח מתפוצץ מרעש בסרטים אני חייב ממש להגביה ?

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  19. ברשותי מערכת רמקולים 5.1, כאשר אני צופה בסרטים המקודדים בAC3 הווליום ברמקולים האחוריים נמוך משמעותית מבקדמיים. הבעיה קיימת רק בסרטי AC3 ורק במחשב. כאשר אני שומע קבצי סטריאו על כל הרמקולים או מפעיל בדיקת סאונד, הווליום שווה בכל הרמקולים. יתרה מכך, כאשר אני מחבר את הרמקולים ישירות לDVD, אותם סרטים בעלי ווליום לא שווה במחשב נשמעים בצורה שווה. מה יכולה להיות הבעיה? משהו בהגדרות של הAC3?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by zaroor,

שלום לכם קצת ישן אבל....יש לי וידאו JVC רגיל ביתי אני מנסה להקליט מהטלויזיה ואז אני בודק אז יש הקלטה ללא קול בין הטלויזיה לוידאו יש את ממיר הכבלים וכולם מחוברים בכבל SCRAT תקועים היטב מה יכול להיות הסיבה ? אם יש גם למישהו חוברת הדרכה אשמח לשמוע .

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  21. Started by Guns AND Moses,

מה אני צריך לעשות כדי לראות וידאו ב-iriver h320 ?? הבנתי שאני צריך לקודד תסרט....אז אם איזה תוכנה אני עושה את זה??

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by guybm,

היי, רציתי לדעת איך פיצ'ר הוידאו ב-H340. - כמה זמן ניתן לצפות בוידאו בין הטענה להטענה? - האם האיכות טובה למטרות צפייה בקליפים ובסרטונים (שיהיה ברור - אני לא בונה על צפייה בסרטים באורך מלא במסך כזה) - האם זו סיבה טובה מספיק להעדיף את המכשיר ה-iAudio X5L, שהבנתי שבו הפיצ'ר מוצלח יותר.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by חן וייסמן,

בנגן החדש של 20 ג'יגה האם ניתן איכשהו לראות קבצי וידאו??

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  24. Started by miim17,

אני מנסה לבנות HTPC פשוט מ פנטיום 3 800 מגה הרץ עם 512 ראם. כרטיס מסך MX4000. מקבל וידאו מפוקסל (אבל רץ חלק) ברזולוציה של 600X800. התקנתי DIRECTX8.1 ו KLITE. מה אני עושה לא נכון ? או שאנחנו מדברים כאן על מגבלות חומרה/מערכת הפעלה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

קבצי MKV HD מקרטעים לי באופן די קבוע על המחשב. ניסיתי גם עם VLC וגם עם MPC. בדקתי בtask manager והCPU לא מתאמץ יותר מדי(לא עובר את ה20%). מה זה יכול להיות, ואיך אני יכול לתקן את זה? המחשב שלי אמור לדעת להתמודד עם הדברים האלה בלי שום בעיה... תודה מראש לעוזרים! מפרט: Intel i5 3470 Gigabyte B75M-D3H 8GB DDR 3 Ati Radeon HD 5750 Win 7 Pro 64bit

• 0 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.