עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TopSound,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה לאוזניות למחשב, תקציב של 200-250 ¤ (גמיש קצת), אני שומע הרבה (מאוד) מוזיקה וצופה בסרטים ובסדרות. יש לי כרגע אוזניות אולפניות די ישנות של Sony דגם DR-S3 שעושות עבודתן נאמנה כבר כמה שנים, אך לצערי לאחרונה הן החלו לעשות בעיות. לא מזמן הבאתי אוזניות Sennheiser HD-201 מחבר ומאוד התאכזבתי, הצליל "מלוכלך", הבאס לוקה בחסר והעוצמה חלשה למכביר. ה-Sony הישנות שלי אוכלות אותן ללא מאמץ... אני אשמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות ונוחות שיתאימו לצרכים שלי, ואם מישהו מכיר חנות באיזורהמרכז שמאפשרת להאזין באוזניות לפני הרכישה זה יהיה נחמד. שכחתי לציין, אני מחפש אוזניות קשת חוטיות שמכסות את כל האוזן. תודה.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  2. יש לי במכונית רדיו דיסק. יש לי בעיה אחת איתו: הוא לא קורא דיסקים צרובים בכלל. האם אני יכול להוסיף לו משהו או ללכת למישהו שיוסיף משהו ( כמו אלקטרונאי ) כך שהרדיו דיסק יתחיל לקרוא גם דיסקים צרובים ולא רק צרובים? תודה מראש על כל תגובה, תומר קרני

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by צחי_אל,

היי, אני מחפש מערכת סראונד שאפשר יהיה לחבר לPS3 שלי. אני מחפש משהו זול יחסית ומוכן להתפשר על האיכות(החדר שלי יחסית קטן), ואם אפשר לחבר את המערכת גםלמחשב זה יהיה טוב, אבל לא חובה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by crabrocket,

שאלה: חיברתי אנטנה אנלוגית (מהסוג שנמצאת בתוך הבית ומתחברת ישירות לטלויזיה וקולטים בה ערוץ 1 ו 2) ל lcd החדשה שלי ולא רואים כלום, אפילו שבטלויזיה הישנה ראו בלי בעיה. מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BravaSX,

אהלן, ברצוני לדעת מאנשים שכבר מכירים את הדגם (האיזניות) הללו. האם הם שווים את ה450-500 ש"ח? אפשרי להשוות אותן לאוזניות של סנהייזר? נכון לעכשיו אני עם אוזניות סנהייזר CX500, לטעמי האוזניות מדהימות עם איכות שמע מדהימה, הצליליו הנמוכים והגבוהים מעולים. השאלה האם הBEATS יתנו לי גם חוויה שאולי באמת שווה את הכסף הנ"ל? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by alex15,

שלום .. אני צריך אוזניות אלחוטיות תקציב 300 -400 שייח .. חברה ידועה ..ולא איזה חברה לא ידויעה ..ושלא יתקלקל כי הזוג השלישי עכשיו היום התקלקל לי ...אז החלטתיי שאני הולך על אוזניות אלחוטיות הכי טוב אבל שלא "יתקלקלו "... יש אפשרות חריגה מהתקציב ...

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by sdfzxc,

שלום, אני עובד עם XP, וחיברתי את הטלווזיה למחשב עם כבל HDMI ל HDMI. ישנם 2 עניינים שלא מצאתי להם תשובה ברורה, ואודה למי שיוכל לעזור: 1. לאחר שאני מחבר/מנתק את הכבל, רק לאחר RESET החיבור נכנס לפועל (אם חיברתי, אז אחרי ריסט רק יראו בטלווזיה במקום במחשב, ואם ניתקתי, אז רק אחרי ריסט יראו במחשב שוב ולא בטלווזיה) 2. הסאונד ממשיך לצאת מהרמקולים של המחשב ולא של הטלווזיה. מצאתי דרך עקומה לפתור את זה- הליכה למנהל התקנים, והפיכת ההתקן של Realtek High Defenition Audio ל"לא זמין". לאחר שעשיתי זאת, שמעתי מהטלווזיה כמו שצריך. ניסיתי לפני זה לשנות בהגדרות עצמן של הRealtek HD Audio Manager, וגם לשנות הגדרות דרך הלוח בקרה-צלילים, אבל ללא הועיל תודה מראש לכל העוזרים, לירן.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lowlow1001,

שלום ותודה מראש גודל 42 שימושים ופרטים נוספים: 1. סרטי SD (הכוונה לDVD,DVDRIP ) 2. לחבר לWD HD TV 3. סרטי HD (לא חובה FULL HD ) 4. מרחק 3.5 מטר 5. PS2 6. ממש בא לי לקנות WII בהמשך 7. לא אכפת דגם טיפה פחות טוב אבל אחריות 3 שנים ויבואן טוב 8.שאלה נוספת שיש לי מחובר לי למחשב 1G HD נייד של WD אפשר לחבר אותו ישירות לWD HDTV או צריך PC ?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by shemshem,

שלום אתמול קיבלתי סוף סוף 42pfl5603d של פיליפס היום חיברתי את הטלויזיה למחשב דרך מתאם DVIל-HDMI ברשותי כרטיס מסך מדגם 8600 עם מלשב יחיסת חזק מעבד Q6600 ו4 גיגה זכרון עכשו הבעיה היא שאני רוצה לראות סרט במסך החדש התמונה קופצת(יותר נכון הבהובים ארוכים)גם בקבצי MKV וגם ב-AVI יש למישהו מושג??? אם לא כאן המקום אנא הפנו אותי למקום המתאים... תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by RON_Xxx,

איפה אני יכול להשיג וכמה זה עולה?.. יש לי את האוזניות

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  11. יש לי 10000 שירים ואני רוצה לסדר אותם לפי שנים לפעמים רשום עליהם ולפעמים לא אלה שלא רשום עליהם בפרטים ,יש דרך לדעת? ועוד שאלה השנה שרשום בפרטים של השיר זה השנה שהשיר יצא או של האלבום?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  12. רמקולים ‏Logitech‎ - ‏X-540 Black 5.1‎ בלי טוויטרים 541 ש"ח רמקולים ‏CREATIVE‎ - ‏Inspire T6100, 5.1‎ כולל 2 רמקולים עם טוויטרים 448 ש"ח עוצמת הקריאטיב עולה במיקצת על ההספק של לוג'יטק אבל מצד שני ללוג'יטק יש 2 רמקולים בכל מעמד לא יצא לי לשמוע אותם אז איזה מהם נותן צלילים יותר נקיים וטובים????

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by A1eX,

ערב טוב, אני מעוניין לשדרג את מערכת הרמקולים שלי, ולאחרונה שמתי עין על הZ-5500 של לוגיטק, עכשיו העיניין הוא שאני ממש לא צריך מערכת 5.1 עקב חוסר אפשרות למקם את כל האלמנטים, לכן ברצוני להישתמש רק ב2 סטליטים + סאב. האם האופציה הזו ריאלית? ואיך יהיה הסאונד? לפי מה שראיתי כל הרמקולים זהים לגמרי.

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  14. יאוו אני בשוק הנגן הכי יפה בעולם בחיים לא ראיתי כזה דבר

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by Zeev86,

היי. אני רוצה לקנות Sennheiser GSX 1000 בשביל אוזניות PXC 550. השאלה שלי, האם האוזניות האלה טובות בשביל ה-DAC, והאם הן יעבדו טוב עם ה-Surround שה-DAC מספק? כלומר, איני יודע אם האוזניות צריכות לתמוך ב-7.1 כדי להשתמש בפונקציונליות שה-DAC מספק כשהוא משמיע 7.1

16. Started by teddy85,

אני צריך אוזניות חדשות בשביל ה IPOD שלי ולפי מה שקראתי פה אתם ממליצים לקנות את CX300 אבל... אני לא יודע איפה אני יכול להזמין או באיזו חנות מוכרים אותם עוד בעיה קטנה אני באר שבעי ואין לי איך להגיע לתל אביב בזמן הקרוב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by תומס_123,

שלום ושנה טובה, אני מעוניין להתקדם ממערכת סטריאו ישנה בחדר לחוויית שמיעה נורמלית ואיכותית – כלומר אני מעוניין לרכוש רמקולים ורסיבר. הרמקולים והרסיבר אמורים לשרת אותי בחדר של 3.5x7 עם תקרת עץ בגובה 2.5, והדרישות הן האזנה למוזיקה ממחשב ומדיסק, טיונר, חיבור לטלוויזיה, סרטים ועריכת וידאו. התקציב הוא סביב ה- 1000 עד 2000 ש"ח. אני יודע שבסכום הזה אי אפשר להשיג שילוב של מוצרים איכותיים מאוד וכמובן שאין גבול לסכום שניתן להשקיע (בפנטזיה), אבל אפשר להשיג משהו טוב (אני מקווה). בחנות אקראית של מוצרי חשמל שנכנסתי אליה הציעו לי רסיבר של (Harman Kardon (142 + סט 5 רמקולים של Pure Acoustics ב- 2000 ₪. 1. באופן כללי, במסגרת התקציב והדרישות - האם ללכת על מוצרים חדשים או לחפש מוצרי יד שנייה…

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by blackstorm,

היי אנשים, רציתי לחבר DVD (של מחשב כמובן) לרסיבר שתומך ב DTS ו AC3 , איזה כרטיס קול אני צריך (לקנות) כדי לשמוע בפורמטים האלה, אני מתכוון לשמוע ב 5.1 (אמיתי כמו בDVD ביתי)ולא בסטריאו, ואיך מחברים אותם אחד לשני? תודה לכל המגיבים :smoke:

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אם משהו יכול להמליץ לי על איזה זוג רמקולים באזור המחיר הזה, הרמקולים צריכים להתאים לסרטים ומוזיקה. תודה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  20. שלום.. ברצוני לקנות מערכת שמע למחשב הנייד שלי, כרגע אני עובד עם מגבר ורמקולים סטריאו אני ממש לא מרוצה מהצליל.. הם דיי ישנים אז אני לא מתפלא.. עכשיו, אני רוצה לקנות משהו חדש אני לא יודע מה יהיה יותר כדי (מגבר + שני רמקולים סטריאו) או כרטיס קול חיצוני למחשב ואז לחבר אליו את הרמקולים.. אני רוצה את המערכת הזו ר-ק למוזיקה וחשוב לי הצליל הצלול וגם קצת באס.. אני שומע בעיקר rock / ישראלי אבל רוצה שגם hip hop / דאנס ישמעו טוב. התקציב שלי כאמור הוא 1500-2000 ש"ח לכל המערכת. תודה לעוזרים [:

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by idani1983,

שלום רב, אני צריך לקנות אוזניות חדשות והסתכלתי טיפה ב WEB ועליתי על הדגם הבא, http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=004924 כמובן שאני לא ארכוש אותם דרך האתר שלהם, פשוט רציתי לקבל חוות דעת לפני שאני רוכש כמו כן אם למישהו יש התעה לאוזניות טובות אבל לא ענקיות עד מחיר של 80 $ אשמח לשמוע תודה,

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  22. שלום, יש לי שאלה - האם ה-MX5021 שלי (של אלטק) מצדיקים השקעה בכרטיס קול כלשהו? אני בעיקר משחק, אבל גם שומע מפעם לפעם מוזיקה. תודה!

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by YAHOOGEEK,

יש לי רמקולים 2.1 של LOGITECH ואוזניות עם חיבור USB גם של LOGITECH, אני מעוניין שהאוזניות תמיד ישארו מחוברות וכמובן גם הרמקולים, איך אני יכול להגדיר שבאמצעות כפתור או משהו אני יוכל לבחור בין לשמוע באוזניות או ברמקולים? כמו כן באוזניות תמיד מה שאמורים לשמוע בצד שמאל אני שומע בצד ימין של האוזניות, בדיוק ההפך. במיוחד במשחקים תודה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  24. שלום, אני רוצה להתייעץ איתכם. ברצוני לקנות טלויזיה, שתהיה ה LCD הראשונה שלי. הכוונה היא לקנות FULL HD איכותית, למשל חשבתי על פיליפס 4808 עם האמבילייט. יש לי מחשב עם כרטיס מסך 9600 GT שאמור להספיק להוצאת FULL HD (אם לא תגידו בבקשה שלא ) הרעיון לחבר את המחשב וחוץ משידורי טלויזיה רגילים לנגן הכל דרכו, שזה אומר שאין לי צורך בכל הפיצ'יפקצקס כגון קורא DIVX חיבור רשת וכד. הבעיה היא שאני לא מוצר מכשירים ללא השטויות המובנות הללו שמעלות את המחיר בצורה משמעותית. אשמח לשמוע אותכם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  25. יש לי (בערך) תקציב ע"ס כ-2,000 ש"ח, אולי קצת גמיש, כדי לקנות מקרן. זו הפעם הראשונה שאקנה מקרן, ובתור חסר-ניסיון לגמרי אני לא הולך על משהו מאוד יקר ומתוחכם, אלא יותר "שפוי" אפילו במחיר של ביצועים ירודים. אולי במקרן הבא נשקיע יותר. המטרה היא הקרנת סרטים בביתי, בו יש חלל רלבנטי ששטחו כ-6 על 9 מ"ר. באחד הצדדים הרחוקים יש חלון לכל הגובה והרוחב, אשר השמש זורחת דרכו (פונה דרומה) אם כי באופן ממוסך ע"י זכוכית מוכהה, כך שעד שעות הערב, המקרן אמור "להתחרות" גם באור השמש המוכהה. על כל פנים, אני טיפוס של רכישות יד שניה - חלק גדול מן האלקטרוניקה והמחשוב שיש לי בבית הם יד שניה. וכך חשבתי לעשות גם לגבי מקרן. - האם רכישת מקרן יד שניה היא דבר סביר? - האם ישנם מדריכים לרכישת מקרנים יד-שניה …

דיונים חדשים בפורומים