אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי כרטיס הקול Creative Audigy 4 SE. קניתי אותו בזמנו דיי בגרושים (אני חושב ש 240 שקלים) ב KSP. בסך הכל- אחלה כרטיס. עם זאת, בזמן האחרון נמאס לי מהצרות שהוא עושה עם VISTA. הדרייבים של קריאייטיב פשוט מחורבנים. כמו כן, אני חושד בכך שהוא גורם לי בעיות יציבות. בכל מקרה, אני מעוניין ברכישה של כרטיס קול, אך אחד לא יקר. אני לא אתחיל לשלם עכשיו מאות שקלים על X-FI וכו' כאשר בשורה התחתונה, אני בקושי אשמע שיפור מבחינת האיכות. במסגרת החיפושים שלי נתקלתי בכרטיס הבא: Audiotrak Maya 5.1 MK-II POS. הכרטיס נמכר ב 44$, כולל משלוח, ב EBAY. לינק: http://audiotrak.co.kr/kr/product/Emayapos.php אני מכיר את AUDIOTRAK טובה ואיכותית ולכן הכרטיס נראה לי "מציאה". הבעיה היא שלא מצאתי ביקור…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה קצת מפגרת..... אבל, מאיפה מגיע מקור החשמל שלהם? סוללות??
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני עוד מעט קונה מחשב חדש, ורציתי לדעת כיצד אוכל להקליט שידורים מהממיר של הוט למחשב ולשמור אותם, ואשמח לפרטים כמו כמה ישקול פרק בן 30 דק' או באיזה פורמט ישמר הוידאו. אם אצטרך לחומרה מסוימת אשמח לפרטים ספציפים והמלצות (כמובן שלא יהיה יקר מדי) ואם אצטרך תוכנות אשמח גם כן להמלצות 8) 8) 8)
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי את ה-G3 הוא לא מגיב. הורדתי פיירמוור מהאתר של איאודיו והתקנתי מחדש את תוכן הדיסק שבא עם הנגן, ללא הועיל. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מישהו עוד שמע על זה ואם אפשר את הדגם והשם של החברה של הרמקולים הללו תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לקראת היום הולדת שלי החלטתי שאני רוצה לשפר את חווית הסאונד בבית ולהפטר מCreative 2.1 המסכנות שיש לי. הבנתי שעדיף לקנות רמקולים ומגבר ובשמחיר לא גבוה ניתן להרכיב מערכת יד שניה מצוינת. העניין הוא שאין לי כוח להיכנס לזה וחשבתי להרכיב מערכת יד ראשונה פשוטה שתשמש בעיקר למוסיקה: רמקולים JBL E20 שהמליצו כאן כמה פעמים ומגבר ראיתי את ה Yamaha RXV361,Denon AVR1508,Harman Kardon AVR137 כמה שאלות: - האם הרסיברים הללו זבל גמור ולא שווה להשקיע בהם? ואם כן מהו המינמום הנחוץ? - אם הרסיברים הללו בסדר,איזה מהם עדיף או שיש משהו טוב יותר בסביבות המחיר הזה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש את המיני דיסק שדגמו MZN707, בכל מקרה כשאני מקליט דרך המחשב(דרך התוכנה שסופקה ביחד עם המינידיסק) שירים מפורמט mp3,wma אז יכול להיות לי שיר לדוגמה של 7 דקות שיקח למיני כמה שניות להעביר אותו אבל פתאום להיתקע כמעט דקה על שיר עם גודל זהה או אפילו יותר קטן - ממה זה נובע ואיך אפשר להימנע מקצב העברה איטי שכזה... נ.ב. את כל ההקלטות אני עושה על סוג הקלטה LP2
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות הערב ביריד חבר טלביזיית סמסונג D6000 LED שא.ל.מ. מוכרים ב-4000 ש"ח כולל התקנה ומתקן לקיר. רציתי לשאול האם הדגם מוכר, מה הביקורות עליו וכו'. בגדול, זה מחיר טוב עבור טלביזיית לד בגודל כזה עם שלל פיצ'רים: תלת ממד, עידן+ מובנה, סטרימר מובנה, מעבד 200 הרץ ועוד. האם מאחורי המחיר הנמוך יחסית מסתתר חתול בשק ? כמו כן, א.ל.מ לא מוכרים טלביזיות LG, רציתי לשאול האם יש דגם LG מקביל במחיר דומה שעולה על הסמסונג באיכויותיו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מערכת HTPC שתתחבר לי לפלזמה 42 בסלון,השימושים יהיו בעיקר סרטי HD. עכשיו,אני מבין שיש 2 סוגים של מארזים,קטנים וכאלו שתומכים בלוחות ATX. מכיוון שיש לי כבר לוח אסוס 775 אז נראה לי שאני אלך על מארז ATX (יש לי גם ג'יגה זכרונות DDR2) 1 השאלה שלי היא מה קורה עם ממשק כי אם אני מחבר את המחשב כמו מחשב רגיל לא יהיה לי נוח לנווט מכיוון שהרזולוציה של הפלזמה היא 1024X768 האם יש איזשהי תוכנה כמו למשל המדיה סנטר ב-XBOX360 שיהיה לי ממשק יפה ונורמלי מבלי שאני אהיה צריך להשתמש בעכבר ? 2 על איזה מעבד הייתם ממליצים לי ללכת ? (יש לי כבר לוח שמתאים למעבדי Core 2 Duo). 3 איזה כרטיס מסך יהיה לי טוב (אני מריץ הרבה HD). תודה.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים קודה 103 ואני מרוצה מהם אחלה רמקולים השאלה שלי האם היה כדי לי ללכת על משהו אחר יותר זול או יותר איכותי אם יש והאם הבחחירה שלי היתה בחירה נכונה המפרט ותמונות: http://www.yellowstore.co.il/yp/product.asp?pc=49750
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב בבקשה יעוץ יש ברשותי מגבר של DENON AVR-1804 די ותיק גםמשמיע רעשים והוצעה לי הצעה להחלפה למגבר של SONY STR-DG710 חפשתי מידע אבל לא מצאתי מה דעתכם??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי creative sound blaster audigy value יש לו 4 יציאות הראשונה למיקרופון, איזה כבל אופטי ועוד שטויות JACK 1 ל2.1 שלשם חיברתי את הסאב שלי והרמקולים עובדים טוב JACK 2 למי שיש 5.1 ומעלה JACK 3 למי שיש 6.1 ומעלה עכשיו לי אין שימוש בJACK 2 ואני לא יכול כרגע לחבר אליו אוזניות שיעבדו (כדי לחבר אוזניות צריך לחבר אותם ל-JACK 1 ולהוציא את הרמקולים מה שלא לעניין). איך אני יכול לשנות את המטרה של היציאה הזו שבמקום שתהיה ל5.1 תהיה לאוזניות? בטוח אפשר אבל לא מצאתי בשום מקום איך :\ תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן יש לי טלוויזיה פיליפס 8660 משהוא כזה (LED 40") הסטרימר לא מכיר קובץ MKV. יש לי קובץ MKV 1080P ובתוכנת המרה אפשר להמיר לAVI 720P. יש תוכנה כלשהיא שמסוגלת להמיר לAVI 1080P בלי לפגוע באיכות??? ואם מישהוא יודע, מתי יצא עברית לטלוויזיה. תודה לעונים (::
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר DVD של Normandie (נחות אני יודע, אבל קיבלנו אותו), ולמרות שאני די בטוח שחיברתי אותו נכון... בכל מקרה בטליוויזיה יש לי חיבור סקראט אחד שתפוס ע"י הממיר, וחיבור AV3 ו-S-video. ב-DVD ישלי קומפוננט (לא רלוונטי) S-video קומפוזיט וסקארט... מה שאני קניתי זה קבל סקארט בצד אחד (DVD) ו-RCA שחיברתי לקומפוזיט בטלוויזיה (אם RCA זה אכן קומפוזית).. שמתי AV ולא ראיתי שום תמונה... מישהו בבקשה יכול לעזור לי? מקווה שהייתי ברור ולא תסבכתי תודה בכל מקרה
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום פורום חומרה ותוכנה - אני מקווה שתוכלו לעזור לי יש לי מקרופון פשוט שחיברתי אותו לחריץ האדום (לאיפה שצריך לחבר,נכון?) ואני יכול להקליט איתו ברשמקול , אבל אני לא מצליח להפעיל אותו במשחקים ... , אני משחק בSCCT ואם אני רוצה להשתמש במקרופון במשחק אז אני צריך להיכנס לvoice setup ואז המחשב בודק את חומרת הקול שיש - אבל בסוף הוא תמיד עושה לי את הבעיה הזאת: http://img248.echo.cx/my.php?image=18em1.jpg בבקשה משהו יכול להגיד לי מה לעשות? יש לי כרטיס קול מובנה שקוראים לו sound max תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שמעתי שsennheiser טובים, אבל אני לא נעול עליהם. גם לא חייב לקנות מEBAY, אבל יש לי אפשרות אז אם זה מוזיל אפשר לקחת את זה בחשבון. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מערכת Z-5500. קראתי עליה והבנתי שהיא לא רעה בכלל, אבל אני עדיין מתרשם שיותר מדי אנשים נתקלים בתקלות בערכת שליטה ובפיוזים שרופים. בכל מקרה, אפשר למצוא את המערכת די בזול (300~ דולר) באינטרנט, לעומת קרוב ל-2100 ש"ח בארץ. מהי חברת התיווך המומלצת, כדי שאקנה את המערכת, אשלח לכתובת בחו"ל של החברה המתווכת וזו בתורה תשלח אלי הביתה? עם המשקל של החבילה, זה ברור שאצטרך לשלם מכס. אצטרך לשלם גם מע"מ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבריות בוקר טופ !!!! ת'שמעו... החלטתי שאני רוצה אוזניות אודיופיליות... עכשיו.. הבנתי שברובן צריך מגבר... וכן... אני יודע שהאודיו-טכניכה לא צריך מגבר כי יש לו רק 40 אוהם... עכשיו.. יש לי מערכת סטריאו של פיוניר.. הדגם XR-A100... האם המגבר שלה יספיק לאוזניות אודיו פיליות ? האם חיבור האוזניות שלה מספיק טוב ? יש לי את המפרט הטכני שלה... תגידו מה אתם צריכי לדעת כדי לענות לי... צודהה
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
לאחרונה התחדשתי בטלווזיה מסוג toshiba 32av500 אני לא יודע אם זה קשור או לא, אבל כשרק צד אחד של סאונד (L,R) מחובר הרעש לא מופיע. וכאמור רק כששניהם מחוברים בו זמנית יש את רעש... יש לציין הרעש הופיע מיד, בחיבור הראשון. (חדש נדנדש) בהתחלתי חשבתי שהממיר אשם, (ממיר ישן ואנלוגי) אבל חיברתי את הנגן שלי, עם כבל PL 3.5MM - AUX . ושוב, הרעש הופיעה רק כששני הצדדים של הסאונד מחוברים. האם מדובר על מוצר פגום? או שצריך\כדאי לנסות להגדיר משהו? יש עוד בדיקה שאפשר לעשות לפני שממשים אחריות ע"מ לוודאות שאכן הבעיה בטלווזיה?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כלומר אמפליפייר רמקולים וסאב את הרדיו דיסק כבר יש לי... התקציב לא ברור... תתנו הצעות סבירות.... והאם עדיף לקנות בחו"ל שנראה לי הרבה יותר זול מבארץ...
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים הנהדרים האלה כבר שלושה ימים. ממש שווה את המחיר. הבעיה היחידה שהשלט שבק חיים ובלי השלט הרמקולים לא עובדים... קניתי את הרמקולים ב קוברה פי סי. צילצלתי אליהם והם רוצים שאני יבוא אליהם לחולון עם השלט והרמקולים.... למה לעזעזל אני צריך לבוא עם הרמקולים?? האם אין ליבואן של מיקרולב דרך לבדוק עם השלט עובד ללא הרמקולים שלי?.. איך אני לוקח שני רמקולים ששוקלים טונה לחולון כשאני גר בתל אביב ואין לי רכב. אין לי מושג מה לעשות. יש למישהו אופציה אחרת? וכן ניסיתי להחליף בטריה וזה לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. בכל פעם שאני נמצאת אצל המשפחה באשדוד, אני יושבת וצפה בטלוויזיה בסלון, ובכל פעם אני פעורת פה מהאיכות! אז דגם הטלוויזיה הוא : SAMSUNG ES6200 _ תלת מימד. - מעולם לא ראיתי תמונה כזו חדה! זה כאילו אין שום פילטר, אין שום .....כלום בייני לבין הדמויות בסרט, כאילו אני צופה בזה בתוך לוקיישן הצילום על הSET! רזולוציה רגילה של FHD. המאפיין שתפס את עיני ואולי הוא חשוב זה ה 400MHZ. - קודם כל, מישהו מכיר א מה שאני מדברת עליו? תמונה כזו חדה כאילו אתה בסרט! יש לנו מסכי LED בכל מיני גדלים ומעולם לא ראיתי כזו חדות! לחברים ולמכרים יש מסכי LED יקרים וגם אצלם לא ראיתי תמונה כזו חדה. - אז מישהו יודע במה מדובר?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני קונה את טלוויזיה LCD חדשה והייתי רוצה לחבר אותה אל המערכת השלי (Z5400). החיבורים אשר קיימים ב-LCD הם: 15pin - vga - Dsub, Component, HDMI, RCA, Scart21 pin x 2, S-video החיבורים אשר קיימים במערכת הם: ירוק, שחור וכתום (אשר מחוברים לכרטיס הקול במחשב), חיבור אופטי X2, חיבור קוקסינלי ובצד הרסיבר הזה יש שתי כניסות של 3.5מ"מ, האחת של אוזניות וליד השנייה יש סמל של צליל. בערך כמו בתמונה. עכשיו, לפי החיבורים אשר בשתי הצדדים, הם ישנה דרך שבה אוכל לחבר את ה-LCD ישרות למערכת או שאני אצטרך ללכת דרך המחשב? עוד שאלה שקצת לא קשורה, אני רוצה לחבר את ה-LCD למחשב על ידי כבל HDMI שבסופו יש DVI. האם זה בסדר או שעדיף לחבר דרך חיבור אחר? תודה רבה לכם, אדם
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים 5.1 ואני רוצה לדעת איך למקם אותם בצורה נכונה בחדר .... וקראתי במאמר שיש מערכות שמתקנות או מסדרות או משהו כזה ...
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-