עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי טלוויזיה של LG דגם 32lc53 עכשיו כשחיברתי אותה למחשב היא עובד על צבעים מתים אפרורים כאלה חשוב לציין ששזה לאא קשור לצבעים של הטלוויזיה .. כי זה עובד טוב בממיר .. עכשיו הצבעים עובדים טוב, חדים רק כאשר אני שם רזולוציה שונה וזה לא על כל המסך ... כשאני מחזיר את הרזולוציה המקורי שצריכה להיות הטלוויזיה היא חוזרת להיות אפרורית כזאת צבעים מתים כאלה... חשוב לציין שאני עובד על שני מסכים משוכפלים ... כשניסתי לבד זה גם לא היה טוב ...

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  2. חיברתי את המסך LG W2284F למחשב דרך ה- ITV-901 גורם לטקסט להראות מטושטש ובגוונים שונים שיחקתי עם הרזולוציות הן של המסך והן של ה- ITV אך ללא הצלחה במוד TV רואים סרטים וטלביזיה ברמה טובה במוד מחשב הטקסט ניראה מטושטש ובגונני אפור שונים מישהו יודע איך פותרים הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  3. יש כלכך הרבה דגמים בשוק, וביחס ישר כלכך הרבה רמאים, רציתי לדעת על טלוויזיה מומלצת, אתם תגידו LCD או פלזמה, ואני אשמח לדעת האם יש צורך נFHD או ש HDR מספיק. אה כן, וגם על חנות מומלצת עם תנאי תשלום ואחריות טובים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  4. האם אני עדיין יקבל את אות הוידאו ? אני מעוניין לחבר את יציאת ה-tv-out שלי שהיא 7 Pin עם כבל s-video (4 pin ל-RCA ? זה יכול לעבוד ? תודה.

5. Started by Radeon38,

שלום בהמשך לדיון שהיה לי פה אני חוזר והרמקולים בידי.ובכן עד כמה שבדקתי אותם ובדקתי עליהם ברשת http://www.audiokarma.org/forums/archive/index.php/t-79388.html על מנת להחליף את האלמנטים צריך לחתוך את הכיסוי (גריל).היות ואני לא רוצה להשחית רמקול בן 20 שנה אני אשמח לעצות. הכיסוי עצמו מורכב משני חלקים חלק עליון - פלסטיק נושא עליו את הלוגו של הרמקול חלק תחתון - מעין רשת סבוכה שניראית דבוקה לרמקול ולא עם "סקוטש" בארבע הפינות. לפי מה שהבנתי בקישור המצורף..על מנת להסיר את החלק התחתון צריך ממש לחתוך אותו. אשמח לפיתרונות. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by enigma/7,

שלום רב, יש לי טלויזיה של טושיבה בדגם 42AV500. ואני מחבר אותה למחשב נייד שיש לו יציאת VGA. בחוברת הוראות יש מספר רזולוציות שמומלצות לכיוונון המחשב כשהוא מחובר לטלוויזיה. השאלה שלי האם ניתן לחרוג מהרשימה הזו, האם רזולוציה שלא רשומה שם עלולה איכשהו לפגום בLCD? הסיבה שאני שואל את זה היא מכיוון שאני רוצה לראות סרטים (ובעיקר HD) ומשום מה אני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה שתוריד את השורות השחורות. אני יודע שעדיין אמור להישאר מעט אך כשאני מנסה השורות השחורות ממש תופסות חצי מהמסך ולא כמו נגינה מדיוידי למשל. שאלה נוספת, אם אני כן יכול לשנות את הרזולוציה האם לשנות אותה כל פעם לפי הסרט שמנוגן לדוג': 800*1920 534*1280 אלה דוג' מסרטים שהורדתי בפורמט MKV. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  7. אחי רוצה לקנות היום ונעול על סמסונג הגודל צריך להיות 32 או יותר אם המחירים לא בשמים LCD כמובן לא חובה -FHD באמת אין לא צורך בזה חובה -חיבור VGA Component HDMI וגם חיבור רגיל ישן לכבלים אנלוגים אני לא זוכר את השם אולי FI או משהו אחר החוט הלבן המסריח הזה אם יש HDCP למסכים כאלו אז גם חובה לא בדיוק הבנתי אם זה רק במסכי מחשב או בכל המסכים בכל מקרה זה הכל אני לא יודע מה סמסונג מוכרת בארץ אבל אני צריך המלצות דחוף בתודה קרירין

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by rubberDucky,

אז ככה, קיבלתי המלצה לסט הרמקולים האלה וגם קראתי עליהם ביקורות לא רעות בכלל, נשמע נחמד ביותר... למישהו יש את הסט הזה או מכיר איתו ויכול להגיד עליו משהו טוב או פחות טוב?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  9. היי, אני מתלבטת בין שני הכרטיסים האלה: http://web.hoh.de/hoh/(S(fxyr4o45e3iogwji4i0fap55))/default.aspx?TY=item&ST=1&IT=42229&CT=4915 של קראייטיב ויש לי בנייד יציאת expresscard אז אין בעיה לקנות או http://web.hoh.de/hoh/(S(fxyr4o45e3iogwji4i0fap55))/default.aspx?IT=56574&CT=6720&TY=2&ST=1 xonar בגרסת usb תודה מראש, פרנסי

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  10. אם אני סם את הכבלים של הרמקולים אחד ליד השני + ליד שקע של מאריך שמחוברים שהוא מלא + עוד כל מיני כבלים ליד, האם כל הכבלים מפרעים לכבלים של הרמקולים?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by rani,

שלום אני מחפש טלוויזית FHD לסלון בביתי, דגש על הרזולוציה (1920X1080) מינימום 42 אינץ', המטרה היא ניגון סרטים מהמחשב (HD 3850) אליה וטלוויזיה לכול דבר. התקציב הוא בין 5000 ל 6000 ש''ח עם חריגה אפשרית ל6500 ש''ח אם זה באמת ישתלם.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by bendan7,

|המלצה לרמקולים למחשב 2.1 עד 1300 שקל שמיועדים למוזיקה :s05:

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by lidor_abo,

חברה חיברתי עם כבל 2 1 כאשר 2 rca ואחד הולך ליציאה של הכרטיס קול והקול לא עובד לי בטלויזיה איך אני מגדיר זאת? בתודה lidor_abo

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  14. שלום, יש לי טלויזית סמסונג A450 שאמורה להיות בעלת רזולוציה של 1366*768, ותמיכה ב-1080i. משום מה אני מצליח לשדר מהHTPC אל המסך 1:1 בצורה שהמסך כולו מלא ללא Overscan של הכרטיס מסך ברזולוציה של 1920*1080 (כשאני משתמש ב1280*768 יש פסים שחורים דקים אנכיים בקצוות המסך). האם זה אומר שזה מצב 1080i ? האם יש משהו שצריך לעשות בהגדרות של כרטיס המסך בשביל זה ? האם יש סיבה להשאר עם 720p מבחינת איכות תמונה ? תודה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by J S Bach,

היי, אני רוצה לקנות מעביר PL מקטן [3.5 מ"מ] לגדול [6.3 מ"מ] [סטריאו כמובן] מוזהב ואיכותי כמה שניתן [מוכן להוציא עד 150ש"ח] ואשמח לקבל עצות בנושא... בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש לי מערכת 5.1 שמחוברת למחשב עם דרייבר realtek HD audio manager משום מה שאני מפעיל משחק לדוגמא PES 09 הסאונד עובד פיקס אבל לא שומעים את הקריין, או בCOD שומעים את הכל חוץ מהדמויות שמדברות בזמן המשחק.. אני זוכר שפעם עשיתי משהו שסידר את זה אבל אני לא זוכר מה עשיתי ואני לא מצליח לסדר את זה עכשיו. למה זה קורה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by romanklein,

שלום לכולם! לקראת היום הולדת שלי החלטתי שאני רוצה לשפר את חווית הסאונד בבית ולהפטר מCreative 2.1 המסכנות שיש לי. הבנתי שעדיף לקנות רמקולים ומגבר ובשמחיר לא גבוה ניתן להרכיב מערכת יד שניה מצוינת. העניין הוא שאין לי כוח להיכנס לזה וחשבתי להרכיב מערכת יד ראשונה פשוטה שתשמש בעיקר למוסיקה: רמקולים JBL E20 שהמליצו כאן כמה פעמים ומגבר ראיתי את ה Yamaha RXV361,Denon AVR1508,Harman Kardon AVR137 כמה שאלות: - האם הרסיברים הללו זבל גמור ולא שווה להשקיע בהם? ואם כן מהו המינמום הנחוץ? - אם הרסיברים הללו בסדר,איזה מהם עדיף או שיש משהו טוב יותר בסביבות המחיר הזה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  18. שלום לכולם ! לפני כחודש קנית טלויזית LCD לחדר. הLCD של סמסונג מדגם A330 . חיברתי את הטלויזיה למחשב באמצעות כבל DVI (מהמחשב) ל HDMI (ל LCD), אורך הכבל כ 5 מטר. עכשיו כאשר אני מעביר את התמונה הכל עובד מצויין , חוץ מסרטים , ולא משנה באיזה איכות. אני פשוט רואה תמונה שחורה ורק שומע את הקול של הסרט. מול זה כאשר אני רואה סרטים און ליין מאיזה אתר הכל עובד כרגיל. הכרטיס הגרפי של ד"א הוא Radeon 9600 XT . עוד חשוב לציין שכאשר העברתי את התמונה של המחשב לטלויזיה הקודמת שלי ( 21 אינץ רגילה) זה אף פעם לא עשה לי בעיה דומה . האם תוכלו בבקשה לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה ? בתודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני משחק במחשב וזה, פתאום הרמקולים החליט שכל הזמן הם יהיו על עוצמת השמע הכי גבוהה.. אי אפשר להוריד ולהגביה רק תדליק תרמקולים ותשמע על העוצמה הכי גבוהה.. איזה עצביםם!! עכשיו צריך להגביר ולהנמיך דרך בקרת העוצמה במחשב... מישו יודע איך זה קרה? הרמקולים לא קבלו מכה או משהו..מזה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by deth213,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג (אם בכלל) מתלה למשענת ראש עבור DVD נייד ?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  21. למוזיקה אני יודע שהן מעולות, וגם לא מצאתי כמעט אף ביקורת מפורטת שלהם ואשמח אם מישהו יביא אחת או יספר מניסיונו איתם.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by EAD,

מעניין אותי, לעולם לא השתמשתי ומעניינת אותי הדעה פה בפורום. נניח אוזניות כאלו, כמו שיש לרייזר לדוגמא שווה משהו? נותן הרגשה של סאונד היקפי? אני מדבר רק על משחקים, לא עבור מוסיקה.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  23. Started by yonik,

עד שקניתי את הכרטיס התברר לי שכל ארבעת הממרים שלי הם בעלי יציאת rca בלבד האם עלי להחליף ממיר? זה לא יכול לעבוד פשוט עם היציאות האלו? הבנתי שצריך יציאת סקארט לs video או שלפחות s video על הממיר? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by hananr,

האם מישהו מכיר את הכרטיס Avermedia Super 007 מה האפשרויות לעבוד איתו עם ממיר של הכבלים? האם ניתן לתכנת אותו להקלטה גם מתוכניות של הכבלים. צריך עזרה דחופה. http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692839

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  25. אהלן, השאלה היא בדיוק מה שכתוב בכותרת. כרגע מה שיש לי זה כבל 3 חיבורים שאמור להיכנס למחשב (יוצא מהסאב של קריאטיב) - כשאין לי דרך לחבר אותם לכניסות בטלויזיה (אני משתמש ברמקולים המובנים בינתיים). איך אפשר לסדר את זה שאני אשמע ברמקולים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים