אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום. בשעה טובה עובר לבית חדש ורציתי לצ'פר את עצמי במערכת קולנוע פרטית. אני מוכן להשקיע עד 12000 במשך השנה הקרובה. אז מה בעצם אני צריך? 1. טלויזית LCD 2. רסיבר 3. רמקולים 4. מחשב נראה לי שבזאת סיכמתי את כל רכיבי מערכת הקולנוע הביתית לא? (DVD כבר לא נראה לי כלכך חשוב כשיש מחשב HTPC לא?). מה אני רוצה ממכם? הצעות לכל רכיב כך שלא יחצה את הסכום כפי שציינתי ואת סדר הקנייה היות וזה הולך להיפרס על פני כל השנה. כרגע יש טלויזיתCRT ישנה (בערך 30 שנה של סוני ועדיין עובדת. ציפוי עץ מדהים) וזהו בערך. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי LCD מחוברת למחשב ואני רואה סרטים ב-HD. רמקולים יש לי אני צריך מגבר שיעשה את העבודה. החדר שלי הוא בערך 4 מטר על 4 מטר. איזה מגבר אני צריך שיעשה את העבודה ? מכיוון שאני לא מבין גדול ברסיברים אז אני יודע לפחות שרסיבר נורמלי מתחיל מ-1500 שקלים. אז אין לי ממש תקציב, אבל שמעתי שהמגברים של ימאהה מצויינים. תודה לעונים וערב טוב נ.ב ועוד שאלה שעניינה אותי אם אנחנו בענייני רסיברים שמתחברים למחשב: איך יותר טוב לחבר את הרסיבר ? עם כבל דיגיטלי אחד מהמחשב לרסיבר ושהרסיבר יפענח AC3\DTS ? או עם שלוש כבלים 1 לקדמיים 1 לאחוריים ועוד 1 לסנטר שיוצאים מהמחשב לרסיבר ?
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי טלויזית פיליפס 47 FULL HD ו-HTPC עם 8600GT ואני לא מרוצה כל כך מהתצוגה של 720P למי שמבין...ה-1080 נראה סבבה וטוב למדי ב-720 יש טיפה "השתקפויות" וגם סוג של מריחות...אולי בגלל ה-UPSCALLING שלו ל-1080 ?בכל אופן אני רוצה לראות 720P מכרטיס שיתן לי תצוגה טובה מאוד ובלי להוריד רזולוציה בטלויזיה,האם ה-8600GT מספיק טוב לטלויזיה שלי? מהן ההמלצות שלכם ואיזה טלויזיה יש לכם?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי לי בEACAN A600II אני זוכר שהיה פה דיון בנושא בעבר על האם להשאיר את המערכת רמקולים על מינימום עוצמה כשהם דלוקים או לכבות אותם כשהם לא בשימוש. אמרו שם שזה יכול לשפר את אורך החיים שלהם או משהו בסגנון. העניין הוא שאני קורא את החוברת הפעלה של הרמקולים וכתוב שם כך: When the use is ended, please turn all control knobs to the minimum and switch off the power source. עכשיו לא הייתי חושב פעמיים אם לבצע את ההוראות של החוברת, אבל כשאני עושה זאת יש תופעה מוזרה, כ3 שניות לאחר כיבוי הרמקולים וניתוק החשמל ישנו בום חלש כזה מהרמקולים... מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
זה העמוד של הכרטיס http://www.asus.com/products.aspx?l1=25&l2=150&l3=0&l4=0&model=2385&modelmenu=1 קראתי דעות פה על הגרסאות בסיס של הכרטיס הזה וברצוני לדעת האם הדגם הזה של אסוס מהווה כוכב נוסף בכרטיסי הקול מלבד ה 1212M. מבחינת מחיר\תועלת הוא ניראה מצויין אבל חברת אסוס לא מוכרת לי מתחום כרטיסי הקול. אני יודע שמבחינת פונקציות הוא משתווה ל1212M אבל אשמח אם יש ביקורות יותר אמינות מדעות שלי. תודה
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל לקנות/להשכיר סרטי DVD ב-HD. אני סטודנט ואין לי בכלל סלון נורמלי, כל הסרטים והסדרות שאני רואה זה במחשב - מסך 22" ואוטוטו מגיע סט רמקולים לוגיטק וכרטיס קול בהמשך (כמו שהומלץ לי בפורום הזה פחות או יותר). מה המצב בשוק הזה? אני רואה שיש כמה דגמים, ההיצע די נמוך - מישהו התנסה בכונן HD למחשב? מבחינת האיכות והביצועים איפה זה עומד מול נגני DVD HD אמיתיים? צריך איזה חומרה מיוחדת כדי שהכל יעבוד? וכמה עולה משהו טוב? ודבר אחרון - מה קורה עם מלחמת התקנים DVDHD מול BlueRay? יש מנצח? איזה פורמט צריך לקנות, באיזה פורמט יש יותר סרטים וכו'. תודה. לא כ"כ הייתי בטוח אם זה יותר קולנוע ביתי או יותר אחסון, שמתי פה כי המטרה היא לשמוע דעות על איכות ושימוש של הכונן כמקור לקולנוע …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=356169 Auzen הכריזה על כרטיס קול מבוסס שבב X-Fi שנקרא Auzen X-Fi Home Theater HD' w/EAX 5.0. הכרטיס הנ"ל מגיע עם יצאת HDMI (כמו הכרטיס החדש של אסוס ד"א, זה לא משהו חדשני שלהם). השאלה שלי היא כזאת - בהנחה שיש לי כרטיס מסך עם יצאת HDMI ועכשיו כרטיס קול שכזה עם יציאת HDMI - האם הכרטיס קול ינתב את הקול והווידאו ד"א היציאת HDMI? אולי הפוך? כי לא נראה לי הגיוני שניאלץ לחבר כבל אחד לסאונד וכבל אחד לוידאו - די הפוך לכל מה ש HDMI מביא עימו (סאונד ווידאו על אותו כבל). אני שואל כי אני יודע שבכרטיסים ATI למשל ה HDMI בכרטיס מנתב גם את הסאונד מהמערכת. לפ התמונה אני רואה שיש 2 HDMI אז אני מניח שאחד הוא כניסה (לווידאו כנראה) ובשני הוא מוציא את ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא בטוח אם זה המקום לשאול.. חבר שלי מחפש טלוויזיה לחדר לא גדול במיוחד..כך שאם ההמלצה תיטה לכיוון ה-32", זה גם בסדר.. והכי חשוב, טווח מחירים...זה די מטופש לומר שאין הגבלה כי ברור שיש...הוא רק לא יודע כמה אמורה לעלות טלוויזיה "טובה", ולכן אשמח אם תאמרו מה הטווח לטלוויזיות כאלו הכוונה ב"טובה"..אני מניח שזה עובד כמו במסכי מחשב: איני יודע אם גם פה יש פאנלים שנחשבים איכותיים יותר או פחות, אבל אני מניח שמהם נגזרים הנתנונים כמו זווית הצפייה ויחס הניגודיות..ולכן רצוי פאנל איכותי וכמובן FULL HD ולא HD READY תודה, שחר
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי כולם קניתי לא מזמן את המערכת של לוגיטק z5500 היא ממש אחלה וחיברתי אותה לכרטיס קול של קריאייטיב עכשיו אני עם וויסטה 64 ביט שומע בכל הערוצים חוץ משני הערוצים האחוריים כשאני עושה את הבדיקה דרך ההגדרות של הכרטיס קול אני שומע שהם חיים ושהם מחוברים נכון אבל כשאני משמיע מוזיקה או משחק במשחקים הם לא פועלים יש למישהו מושג מה הבעיה שלהם? אם לא נתתי מספיק פרטים על המערכת תגידו ואוסיף
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ברצוני לקנות טלויזית LCD לחדר. הבנתי שחיבור ה DVI מעביר רק את הוידאו ולא את הסאונד היציאה שיש לי מהמחשב היא DVI האם יש דרך לחבר את המחשב לטלויזיה כך שגם הסאונד יעבור? ועדיין לשמוע גם דרך היציאה הרגילה של הרמקולים של המחשב... באותה הזדמנות, יש לכם המלצות לטלויזיות '32 שלא עולות את ה 3500?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כלומר יש לי בכרטיס קול מאחורה כניסה אחת לאחוריים,כניסה אחת לקדמיים,וכניסה אחת לסנטר\סאב. עכשיו במגבר יש לי 2 כניסות לכל קטגוריה:2 לאחוריים,2 לקדמיים, 2 לסאב-וואפר או סנטר. אני צריך כבל שמתחבר מהמחשב לרסיבר כלומר: בצד אחד 3 זכרים שמתחברים למחשב, ובצד השני 6 או 5 (זה לא משנה לי אין לי סאב) זכרים. קיימת חיה כזאת ? הפכתי את גוגל\זאפ ולא מצאתי משהו כזה עריכה: אחרי חיפוש מפורך מצאתי משהו בסגנון. ה-3 ירוקים מתחברים למחשב
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול טוב וסולידי בעיקר לשמיעת מוזיקה, ופחות חשוב גם לסרטים ומשחקים. איזה מהם יתן לי את התמורה הטובה ביותר? כרגע אני מחבר לכרטיס קול מערכת 5.1 של לוגיטק Z-540, וגם את האוזניות החדשות שלי (שהן הסיבה העיקרית לשדרוג, האמת) - ה- AD700. יש כרטיס של קרייטיב בטווח מחיר הזה ששווה לשקול? זקוק לעצתכם
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קניתי רסיבר ואני רוצה לחבר אותו לטלווזיה ויש לי כבל של TV עם שתי פינים (אדום ולבן RCA ) ו צד שני סקארט.. ואין לי ממיר.. ובטלווזיה יש לי את החורים הרגילים ... השאלה אם יש אפשרות לחבר את הרסיבר לפלאזמה עם RCA . הרסיבר שלי : JVC RX-5042 והפלזמה של PILOT
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מגבר, רמקולים וחיווט עד סכום של 5,000 ש"ח. המערכת תשמש בעיקר עבור סרטים וPS3. אשמח גם לחנויות מומלצות באזור חולון. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לפתור ת'בעיה הזאתי הרמקולים תקינים כי חיברתי אותם לאייפוד. הכבלים תקינים מין הסתם (חדשים+בדיקה שעשיתי עם האייפוד) זה רק משהו במחשב. מה לעזאזל הבעיה של המחשב הזה ? למה רמקול שמאל פועל רק ? נשבע לכם אני יורד למי שעוזר לי בבעיה הזאת מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש, בדקתי ב-MASTER שהכל על האמצע ולא רק שמאל. בבקשה אני אובד עצות עריכה: שאני ממש מגביר עד הסוף, ומסמן למחשב שישמיע לי רק את רמקול ימין (הרמקול הלא פעיל) אז הוא משמיע לי צליל ממש ממש ממש נמוך ממנו.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
┬אני קונה בקרוב את הרמקולים X540 והחוטים לא יספיקו,אם מישהו יוכל להביא לי קישור לקניית כבל RCA במחיר סביר באורך של בערך 3-5 מטר אני אשמח וגם לא כ"כ הבנתי איך זה הולך ....צריך גם כבל וגם מתאם? או שמספיק הכבל?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סאבוופר למחשב (למשחקים, שירים, סרטים וכו). בעיקרון אני משתמש באוזניות והסאב הוא כדי לשדרג את כל העסק. ת'כלס אני לא כזה מבין גדול, ואם יתנו לי לשמוע שיר עם 128kbps או 320kbps הם ישמעו לי אותו הדבר..אז אני לא צריך משהו מטורף. התקציב הוא 250-300 ש"ח. הלוח אם שלי הוא- ASUS P5QL-E (עם כרטיס קול מובנה). הדגם של האוזניות הוא- TEAC HP-2-R. המליצו לי בינתיים על שני הדגמים האלה: 1) Logitech x-210 265 ש"ח. 2) Eacan e-510 200 ש"ח. מה עדיף מבין שני הדגמים שציינתי למעלה? יש משהו יותר טוב במסגרת התקציב? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן את המערכת סאונדסטיק II , ובמטרה לנצל אותם עד הסוף אני מעונין להחליף את הכרטיס קול הישן שנמצא על הלוח לכרטיס שיפיק מהרמקולים את המקסימום. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6512 מה דעתכם על הכרטיס הזה שמגיע עם שלט ? הוא יענה לי על הצרכים ?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, האם המפרט הבא חזק מספיק בכדי לנגן סרטי HD באיכות 720P ו-1080P? Core 2 Duo E8400, 3.0Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz Gigabyte GA-EG43M-S2H (775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI, 1394a Corsair DHX 2*2GB TwinX DDR II 800Mhz CL4 Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 32MB Sata II * 2 Thermaltake Mozart SX Media Lab Chassis Series Silver
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום. יש לי מדיה פורטל ואני קצת מסתבך בכמה דברים: א. הסקין x-face מוצג לרוחב בתמונות (ויפה) ואצלי לאחר ההתקנה הוא מוצג לאורך (ולא משהו) חיפשתי בהגדרות איך לשנות את זה ולא מצאתי. הורדתי אותו ממקומות שונים וזה לא עוזר. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? ב. מישהו יודע איך אני מגדיר לתוכנה שתציג לי תקציר על סרטים? ג. יש לימשהו המלצה על פלאגינים טובים? ד. מישהו יכול להסביר לי מזה בדיוק גרסאות ה- svn ? אני אשמח להסבר מפורט. תודה!
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי: איך מגדירים רמקולים 2.1?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה (לצרכי הקלטה) למחשב שלי שיוכל להקליט שידורים דיגיטליים. אני מעוניין שהקידוד יעשה על גבי הכרטיס, ולא יעמיס על המעבד שלי. אני עובד על (Windows XP (32bit.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ההורים שלי מתכננים לרכוש מחשב חדש, אז חשבתי לקחת את המחשב הישן שלהם ולהפוך אותו למחשב מולטימדיה נחמד (לא צריך יכולות רבות, רק שיהיה מסוגל להריץ סרטי HD). השאלה העיקרית היא האם הוא בכלל יהיה מספיק חזק בשביל זה. אני לא זוכר את המפרט המדויק, אבל זה בערך משהו כזה: מעבד AMD 2800 512מב זכרון Geforce 6200 מה דעתכם? יחזיק?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-