עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. השוואה די מקיפה של 4 מכשירים שיכולים לשמש כ Media Machines. די מעניין לראות מה יש בשוק ומה היתרונות והחיסרונות של כל מכשיר. חבל שלא ביצעו השוואה ל HTPC סטנדרטי: http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2008/11/28/Media-Machines/p1

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. שלום, אני פונה בשם החבר שלי, יש לו כבל "אודיו - וידאו" שנותן לי איכות נמוכה, אז הוא רוצה כבל שייתן לו איכות יותר גבוהה, מהי האופצייה כאן? נ.ב. אם יש מידע שאתם צריכים לדעת לפני אז תגידו ואני אעדכן בפעם הבאה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. Started by Froze,

אהלן אני רוצה לקנות רמקולים חדשים בקרוב, לחיבור לקונסולה ולמחשב ביחוד למשחקים וגם למוזיקה. כיום אני מחבר את הרמקולים לקונסולה בעזרת כבל AVI עם מתאם לכבל של הרמקול (הקונסולה מחוברת ב HDMI לטלויזיה שהיא ללא רמקולים). חשבתי בעיקר על VS2421וAltec Lansing http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691670 אשמח לחוות דעתכם

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  4. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2947 אם יש צורך לדעת הלוח אם שלי הוא Asus P5B-SE האם הכ.קול הנ"ל הוא טוב ויתאים ללוח אם שלי ואם הוא יתאים לויסטה ( כי שמעתי שיש כאלו שלא תומכים בויסטה לא נשמע לי הגיוני זה אמיתי או סתם חירטוט? )

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  5. שלום אני מתלבט בין כמה סוגים של אוזניות, בנייהן אוזניות פתוחות ואוזניות iem אוזנייה ראשונה Sennheiser px100 אוזנייה שנייה crossroads mylarone x3i אוזנייה שלישית crossroads bijou אוזנייה רביעית היא Etymotic Er-6i האוזניה אמורה להשתלב עם הנגן Cowon d2 עכשיו אני משתמש באוזניות reference 220 ואני לא כלכך מרוצה באוזניות אני אשתמש בעיקר בנסיעות באוטובוס ובנסיעה על סקייטבורד אני שומע מוזיקה בסגנונות של ראפ ורוק עד רוק כבד וצרחות וכאלה יש אפשרות לקנות מחו"ל (להזמין גם מאתרים שלא שולחים לארץ כי אחותי גרה ב Los Angeles) תודה מראש ויום טוב תומר כהן

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by achiya1,

צהריים טובים. השבוע צרבתי סרט על דיסק והוא יצא צרוב טוב הקפדתי על צריבה במהירות איטית ,אבל לסרט לא צורף האודיו. וקרה לי גם שנתקע סרט אחר שצרבתי אחרי כמה דקות.. במה הבעיה כנראה? דיסקים דפוקים? או שהצורב עשה את שלו? אולי בהגדרות צריבה הייתי צריך לבחור משהו אחר ? תודה על כל תגובה מראש המשך יום טוב

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by crssa,

בוקר טוב, אני צריך המלצה למכשיר DVD איכותי וטוב של חברה אמינה, שלא יתקלקל בקלות ויהיה נאה חיצונית (לסלון). התקציב הוא פלוס מינוס 1500 ש"ח. צריך לקרוא צרובים ואת הפורמטים המודרניים.. יש למישהו המלצות?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  8. שלום פורום אודיו לאחרונה הוצאתי מהבוידם את המגבר הישן שלי שעבר תיקון בסיסי של החלפת 2 קבלי סינון גדולים בספק 2 X 8000 מיקרופרד.יצרתי אותם משילוב של 2 קטנים יותר במקביל.חשוב לציין עבודה זו נעשתה לפני כמה שנים ואני רוצה להשמיש אותו היום למחשב שלי.אבל התקלה המקורית הייתה שאחרי החלפת הקבלים עבד רק ערוץ אחד חלש וערוץ אחד לא נישמע כלל והיה רעש רקע נורא חזק.היום לדעתי הם כבר התייבשו כי אלה קבלים אלקטרוליטים. אשמח לעצות ממי שיש לו רקע באלקטורניקה ומודינג איך לתקן אותו כי אחרי כל עניין הוינטאג' עשיתם לי רצון להשמיש אותו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Y-T-M,

רציתי לדעת אם הרמקולים האלה יהיו טובים לחדר בגודל 3.75x2.70 והאם הכבלים שלהם מספיקים ובכלל איך הרמקולים למשחקים שירים סרטים ?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  10. כאילו , מה האיכות הנורמלית שטובה? לכמה לקודד? והאם יש הבדל בין 192 ל 128? קצת פירוט בבקשה תודה מראש

• 35 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by Garm,

לאחר שרכשתי לפני כ4 חודשים אוזניות חדשות (AT A900) קיפלתי יפה את הHD280 ששירתו אותי נאמנה והנחתי אותן על המדף. מכיוון שהA900 עלו בכל היבט אפשרי על הHD280, החלטתי לאחרונה "לתרום" את ה280 בחינם לחבר שעדיין שומע מוזיקה עם אוזניות 100 שקל, אבל לצערי הספוגיות נשחקו משנים של שימוש. כך שהחלטתי להחליף לו אותן לספוגיות חדשות, כי ה280 במילא אינן האוזניות הכי נוחות בעולם. אני זקוק לעזרה באיתור חנות בארץ שדרכה ניתן להזמין את את הספוגיות להחלפה, ניסיתי את קילומבו בחיפה אבל בכל-פעם שהתקשרתי אליהם הם אמרו שהם נורא עסוקים, רשמו את שמי ואת המוצר שאני רוצה ואמרו שיחזרו אליי, מיותר לציין שהם לא חזרו אחרי אף-אחת מהשיחות. עזרתכם תתקבל בברכה. Cheers [br]פורסם בתאריך: 29.11.2008 בשעה 15:26:…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום כולם בקרוב אקנה מחשב חדש (יאי מזל טוב לי) יחד עם מסך 27" מתוצרת DELL (לא חושב שיש יותר מדי דגמים כאלו) שאהיה מעוניין לחבר גם לממיר הדיגיטאלי שלי (HOT). אשמח לקבל מידע על החיבורים של המסך. כלומר, אחרי שאחבר אותו גם לממיר וגם למחשב, איזה כפתור או פעולה כלשהי קובעים מה המסך מציג - את המחשב או את הממיר? אשמח גם לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה שיהיה מיועד להקלטות מאותו ממיר, התקציב אינו מוגדר. כמה שיעלה אחד טוב אני מוכן לשלם. אין צורך ביותר מדי פיצ'רים חוץ מההקלטה.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  13. Aloha! אני כרגע בתהליכי מעבר שכן אחותי עברה לדירה משלה(הגיע הזמן בגילה). לצערי הצבא לפניי וכסף לדירה בזמן הצבא לא יהיה לי ולכן אני נשאר בביתי החם עד (לפחות) לאחר הצבא, באסה לי. לכן, המעבר הוא... מעבר חדר! לכבוד המאורע המרגש אני החלטתי להשתדרג ולשדרג את חווית ה... שהות בחדר שלי. צעד ראשון - טלוויזיה מגניבה! כרגע, בחדרי הישן ישנה טלוויזיה ענתיקה ענתיקה של SONY שנתנו לי סבי וסבתי היקרים. מדובר בטלוויזיה משנות השישים לערך שלא ברור לי איך לעזאזל הצליחו לחבר אליה ממיר דיגטלי, אבל הי... מי אני שאשפוט? אז ככה, אילו התעללויות הטלוויזיה תעבור?: מרחק הצפייה הוא בערך 2.5-3 מטרים. זווית הצפייה הינה קבועה בקודש והיא "שב מול המסך!" (הטלווזייה מול המיטה, והצפייה תהיה... מן המיטה). הטלווז…

• 49 תגובות
    • 4k צפיות
  14. הנה הרמקולים שאני בניתי לפני משהו כמו שנתיים. הרמקולים כוללים: 3way kenwood 200watt speakers*2 2way pioneer 80watt speakers*2 Akai old speakers box with the speakers*2 jvc reciver (old type but does the job very well) אחד הרמקולים ממוקדם גבוה מאחורי ואחרי מולי על הכוננית. יש תמונות של הרמקולים למטה וגם של המגבר אני אסביר מעט איך אני עשיתי את זה: לוקחים רמקולים של מכונית שאגב הם מאוד מאוד איכותיים במחירים לא גבוהים (אין להם קוספא לרוב בגלל זה הם זולים) בהשוואה לרמקולים שנמכרים בתוך הכופסאות של החבילות של הרמקולים למחשב אלה חיות באלה שם שמים רמקולים מאוד קטנים שלא נותנים הרגשה אמיתית. קונים טוויטרים בחנות, הולכים לשוק הפשפשים או איזה מחסן ישן ומוצאים או משיגים מאיזה דודה רמ…

• 35 תגובות
    • 9.7k צפיות
  15. Started by HaVoC_850,

שלום כולם אני מעוניין בכבל אופטי באורך 1-1.5 מטר לחבר בין המחשב למערכת שלי (z5500) עשיתי חיפוש קליל בזאפ וראיתי שיש המון סוגי כבלים בהמון אורכים עם מחירים שבעיניי לא קשורים לכלום מטר אחד יכול לעלות בין 50 ל-200 שקל אני מבין שיש כאן סיכוך איכות וכל היתר אבל השאלה שלי היא כמה זה ישנה לי אם אני בסה"כ רוצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך אין לי שום צורך בהקלטות או עיבוד אודיו כזה או אחר התקציב שלי הוא עד 100 שקל (150 אם זה יהיה באמת שווה את זה) אני מאמין שמטר אחד יהיה די ויותר עבורי. אם התוספת למטר וחצי לא כזו נוראית אז עדיף שיהיה קצת רזרבה אה והשאלה שלי היא איזה כבל אני רוצה וצריך? שוב - תקציב 100 (חריגה עד 150 במידה והיא מוצדקת) אורך 1-1.5 מטר (אבל אין בעיה בכלל בכלל לקחת כבל של מט…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. האם יש הבדל כאשר אני רואה טלוויזיה רגילה או כאשר אני רואה סרטים בדיוידי שהם לא HD ? ומה ההבדלים בכלל? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  17. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by מאור247,

אני רוצה לקנות את המערכת logiteck x530 ולחבר אותם לנייד שלי...אבל יש לי כרטיס קול מובנה (הרגיל שמקבלים עם כל נייד)....רציתי לדעת אם אפשר לחבר את המערכת לנייד ולקבל את כל האפקט של הרמקולים (מבלי לחבר את הבננה הכתומה והשחורה).... או אולי יש איזה מתאם כלשהו????

19. Started by Spidy3,

עקב המבצעים המשתלמים- החלטתי להשתדרג באוזניות חדשות לZUNE שלי אם תוכלו רק לתת חוות דעת, או מהשימוש באחת מהאזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6243&perur=2&t=12&c=308 http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=308&t=12 תודה רבה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  20. היי, יש לכם אולי המלצה בשבילי, השימוש של הטלויזיה יהיה חיבור מהמחשב ושידור יס ובעתיד XBOX 360 יש כל כך הרבה פרמטרים בטלוזיות שאין לי מושג מה טוב ומה לא טוב.. שמעתי על הטלוזיה הזאת Samsung LA32A450 האם היא הכי מומלצת בסביבת המחירים האלה או שיש יותר טובות??

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני מחפש רדיו דיסק לרכב עד 1000 שח', דרישות שיהיו ברדיו דיסק: USB - חובה, וכמובן קורא MP3 =]. יש לי מגבר מהדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=18292 שני קומפוננטים מאחור, וארבע רמקולים 2 WAY בשאר הדלתות ברכב JBL. אודה לכם מראש!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by americium,

יש לי את ה-Z4 שרכשתי לפני כמה חודשים (480 ש"ח אחרי המבצע של 40 אחוזים באופיס דיפו) ואני מרוצה מהם רק שנראה לי שמערכת 2.1 בשביל (מחשב) זה אוברקיל. עכשיו יש את המבצע של 1+1 בבאג וחשבתי ללכת על ה-Z10. האם זה צעד טוב? ה-Z10 טובים יותר מה-Z4? התוספת של הסאב ל-Z4 הופכת אותם לטובים יותר או שלא משנה כל-כך?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  23. http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=DVD_Players_And_VCRs&AuctionId=7712788

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  24. הבעיה: שומעים סאונד אבל אין תמונה אבל מה שמוזר, שכבר הייתה תמונה, וקרה שהיא "נעלמה" לכמה פעמים ואז חזרה(לא נראה לי שמדובר בבעית חומרה) הממיר מחובר דרך RCA למתאם מRCA לTV IN או מה שלא יהיה. התוכנה שאני משתמש בה: שהגיעV עם הכרטיס טלווזיה, היא Cyberlink, PowerCinema והכרטיס של ג'יגהבייט דגם:GT-PTV-AF-RH

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  25. אני מחפש כרטיס טלוויזיה למחשב שלי שיוכל להקליט שידורים דיגיטליים. אני מעוניין שהקידוד יעשה על גבי הכרטיס, ולא יעמיס על המעבד שלי. אני עובד על (Windows XP (32bit. שמעתי המלצה ביחס לכרטיס Hauppauge PVR-150, אבל שמעתי שהוא לא עובד כל כך כמו שצריך על Windows XP ומיועד ל-Windows Vista. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים