אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מערכת סראונד שאפשר יהיה לחבר לPS3 שלי. אני מחפש משהו זול יחסית ומוכן להתפשר על האיכות(החדר שלי יחסית קטן), ואם אפשר לחבר את המערכת גםלמחשב זה יהיה טוב, אבל לא חובה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בנדוד שלי עושה אצלו בחדר מערכת קולנוע, אני לא מוצא את הדגם הזה, אבל כשקניתי את ה2.1 אני חושב שהיה גם 5.1 ! דרך אגב, איזו טלויזיה הכי משתלת היום ב 3500 ש"ח 32" ?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
את הנושא הקודם ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=387939.0 ) אבקש לנעול, היות והיום קניתי כבל אופטי וכרגע הרסיבר לא מזהה את האות או להיפף, המחשב לא מזהה, אין לי מושג. הלוח הוא EP43 DS3L,עם הכרטיס OB, הכבל הוא של LEXUS, חיברתי את הרסיבר למחר בעזרת הכבל, אך איני שומע כלום. כמו כן, הגדרתי בלוח בקרה של הכרטיס קול ש DIGITAL OUTPUT יהווה כמקור שמע ראשוני. הרסיבר הוא JVC RX-5062S. תודה.
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות lcd 32' אבל אני מתלבט בין שלושה דגמים LG Scarlet LCD USB 4ms HDMI 32 LCD LA32A550 Samsung 32 LCDוL32A02AוHitachiו32והיתרון של הlg הוא שיש לו כניסת USB ואת הזמן תגובה הכי נמוך(4MS) הסמסונג הוא ללא כניסת USB אבל היתרון שלו הוא הוא full hd ההיטאצ'י הוא עוד הצעה אבל אני חשוב שהיא ירדה מהפרק מול שתי המתחרות הללו לגבי המחיר זה לא בעיה כיוון שאת שלושתם אני יכול להביא באותו המחיר אז זה לא מדד. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
התקציב: סביבות ה500 שקל השימוש: סרטים משחקים ומוזיקה יהיה מחובר: מגבר 5.1 אני לא מרוצה מהכרטיס קול שלי בלוח אם. רוצה משהו טוב, אני מעדיף משהו שיהיה לו גם חיבור אופטי וגם קואקסיאלי. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי 4 רמקולים של AIWA , הגדולים האלה הנה תמונה בקיצור יש לי כאלה 4 ואני רוצה לחבר אותם עם רסיבר למחשב , לחבר כבל מהרסיבר למחשס ואתה 4 הרמקולים שיש להם חיבור כזה של שתי חוטים שנכנס לרסיבר עם קליפסים קיצור אתם יודעים. תביאו לי איזה המלצה לרסיבר טוב שיהיה עם שלט. תודהה[br]פורסם בתאריך: 17.01.2009 בשעה 21:18:56 עוד משהוו שרציתיאני יחבר את הרסיבר עם כבל AUX בצד אחד שלו שתי יציאות אדום ולבן ובצד שני יציאה כמו של אוזניות ירוקה כזאת , ואני רוצה גם להעביר עוד כבל מהרסיבר לממיר של YES שגם בצד אחד יש לו שתי יציאות אדום לבן ואותו דבר צד שניי תודה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ההורים צופים בעיקר בטלויזיה, אבל מתעקשים על LCD ולא על פלזמה, השיקולים לא חשובים, אבל מדובר בנתון שלא ניתן לשנותו. צרכים : בעיקר צפייה בטלויזיה תקציב : כ 7,000 ש"ח סוג מסך : LCD בלבד אשמח לקבל המלצה ספציפית של חברה ודגם, עבור מסך LCD בגודל "42 טוב ואמין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אפשרי להשתמש בווינדוס מדיה סנטר של ויסטה על הXP ? פשוט של הXP מכוער ואני רוצה או את העיצוב של ויסטה או את המדיה סנטר של הויסטה עצמה. ניסיתי להעביר את תיקיית הehome , אולי אפשר לעשות לEXE שם איזה CONVERT מסוים? ממש חשוב לי , תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הנייד לטלויזיה רגילה ברשותי כבל Stereo Plug -S-VHS (7 Pin) \3XRCA Plug וזה מה שהמוכר אמר לי שצריך למחשב מתחבר ה 7 PIN כראוי ועוד כבל כמו של רמקולים לטלויזיה מתחברים הכבלים האדום צהוב לבן שאני מעביר ל AV1 בטלויזיה רק שומעים את מה שאני מפעיל במחשב אך לא רואים שאני משחק בהגדרות של הכרטיס מסך למאית שניה רואים מה קורה במחשב על מסך הטלויזיה ואז חוזר למסך כחול no signal אני ממש אובד עצות וזקוק לעזרה ניסתי לחפש בגוגל תשובה אך לא מצאתי תודה לכל מי שיעזור שי
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת רמקולים כולל סאבוופר אני לא יודע אם 5 רמקולים וסאב או 2 וסאב זה להחלטתכם אני לא מבין בזה כל כך הרבה תודה על העזרה מראש
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני יודע שזהו פורום של מסכי מחשב אבל רציתי לשאול אם אני יכול לבקש את הצעתכם הפעם בקשר למסך טלוויזיה..... אז ככה אני צריך מסך LCD רצוי מסך שיתמוך בכניסות של dvd PS2 (טלוויזיה בכבלים) yes.. גודל המסך שאני מחפש הוא 24 אינצ' או 26' אך עם עדיפות ל 24 אינצ' כדי שיהיה לי יותר מרווח כי אני מוגבל קצת במקום (לכן אני לא לוקח 32 -> ואין מה לדבר על זה).. הדרישות שלי מהמסך הם *ניגודיות גבוה יחסית * מסך איכותי של חברה/דגם ידוע ומוצלח * אחריות של 3 שנים לפכות תקציב: 2500 ש"ח גג ! נ.ב: חבר'ה חשוב לי הקטע של המידות של הטלוויזיה אז כשאתם מציינים דגם של טלווייזיה אני ישמח אם תוכלו לתת לינק לטלוויזיה/אוו לציין את המידות של הטלוייזיה יחד עם ציון השם שלה אני מקווה שתיהיה פה היענו…
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יש לי רחש סטטי מהרמקולים מדי פעם, בד"כ זה קורה אחרי שהם שקטים כמה שעות, ואז פתאום מישהו שולח הודעה במסנג'ר, אז הצליל NOTIFICATION גורם לזה, זה כאילו הם "קמו" על הצד הלא טוב. אחרי כמה דקות זה בד"כ מפסיק. הסט הוא 4.1 קריאטיב CAMBRIDGE SOUNDWORKS. לכל המבינים, אפשר CHECK LIST של כל הגורמים שיכולים להשפיע כדי שאני אגיע לגורם ? יש לציין שכשאני מוציא את החיבור הירוק מהכרטיס קול, הרעש נעלם... ואני יודע בוודאות שהכרטיס בסדר כי רמקולים אחרים כן עובדים מעולה ולא עשו רעש מעולם. אולי הכבל עצמו דפוק ? האמת שהוא חשוף באמצע, אני זוכר שהציפוי נחתך לא מזמן אז חשפתי אותו באמצע וחיברתי הכל מחדש עם איזולירבנד, לא אמורות להיות שם בעיות אבל... תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לאחי רסיבר JVC RX5062 ובניתי מערכת רמקולים, זאת אומרת תיבה שבניתי ורמקולים שהרכבתי. בכל אופן, הכנתי כבל דיגיטאלי, אבל משום מה המחשב או הרסיבר לא מקבל את האותות. אילו הגדרות אני צריך לעשות בכדי שזה יעבוד? זה פשוט לא עובד. -תודה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס לאחר שקניתי את המוצר הבא אני יכול להגיד בוודאות - זו אחת ההפתעות הטובות שהיו לי מבחינת יחס מחיר - ביצועים . הסאונד והעוצמה של המערכת הבאה, פשוט לא להאמין. מדהים. מדובר על הדגם הבא: SoniCGear EVO 8 קישור: http://www.sonicgear.com.sg/?id=2&pcid=19&pid=208 המחיר של זה בארץ הוא בסביבות ה520 ש"ח. מה אתם אומרים ? אני ממליץ בחום. איכות הסאונד שלו מדהימה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן, עד היום השתמשתי במחשב שלי בסט של רמקולים 4.1 ג'נריים של חב' "Winner"... באופן מפתיע, אע"פ שהם ג'נריים, הם הצליחו להפיק סאונד יותר עוצמתי ויותר איכותי מהרבה רמקולים אחרים שיצא לי לשמוע...עם דגש על הסאבוופר המטורף של המערכת הזו. למען האמת, מבחינת מה שהשוותי, זה אפילו התעלה על מע' של 2 רמקולים+סאב של BOSS וכמה מערכות של לוגיטק. בכל אופן, לצערי הרבה המערכת התחילה להתקצר לאחרונה, מה גם שהמנקה שלנו הצליחה לשבור לי את כפתור הPOWER והVOLUME של הסאבוופר... מכיוון והמערכת ישנה, החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג. לכן אצטרך את עזרתכם...אני מעוניין במערכת של 2-4 רמקולים+סאב [אני מאמין שבמסגרת התקציב אני רק אמצא 2 רמקולים], עם איכות סאונד טובה, כאשר אני שם דגש על הבאס ועל ווליום גבוהה שי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים שצויינו למלעה בכותרת ויש רמקול אחד (קידמי שמאלי) שמדיי פעם לא עובד פניתי ללוגיטק (לא בארץ). אחרי כמה אימיילים הם אמרו לי תשלח תמונה של הרמקולים שלך "במצב כזה שאף אחד אחר לא יוכל להשתמש בהם יותר" ואנחנו נישלח לך רמקולים חדשים. הבעיה היא שאני לא רוצה לשבור את הרמקולים שלי לפני שאני מקבל חדשים, אין לי שום אחריות שאני יקבל אותם אני צריך לשמוח על המילה שלהם. יש לכם עצה או רעיון מה אני יכול לכתוב להם כדי לשכנע אותם לשלוח לי רמקולים חדשים בלי שאני ישבור את הישנים? ואם זה קרה למישהו ויש לו תמונות של הרמקולים האלה שבורים אני ישמח אם הוא ישלח לי תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג Hauppauge WINTV-PVR-150 עכשיו כשאני בא להגדיר אותו בויסטה (בעזרת המדריך שצירפתם באתר - http://hwzone.co.il/articles/vista_mce/5/ מבקשים ממני לבחור את סוג הממיר שאני משתמש בו (הממיר הכסוף של YES) ואני לא יודע באיזה חברה לבחור ואיך להמשיך הלאה מן המצב הזה: http://img136.imageshack.us/my.php?image=83194794mx0.jpg איזה חברה אני בוחר והאם מישהו יודע מה סוג הממיר ?! תודה רבה לעוזרים ...
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, ככל הנראה יותקן אצלי ביום א' הקרוב ממיר HD של HOT בעל חיבורים: HDMI , component , RCA ו SPDIF. בשביל להציג את התמונה אני מחבר את הממיר בחיבור HDMI -> DVI למסך של מחשב (את המחשב אני מחבר למסך בחיבור VGA). אבל עם הקול של הממיר תהיה לי בעיה, חשבתי על שתי אופציות: חיבור component זכר לחיבור 3.5MM נקבה (להשתמש ברמקולים של המחשב כרמקולים לממיר) אבל מסתבר שלא קיים כבל כזה. [באמת אין או שיש כבל כזה שניתן להשיג איפשהו?] או לעשות לופ דרך כרטיס הקול של המחשב - component ל3.5MM זכר. לחבר אותו מצד אחד לממיר ומהצד השני לכניסת המיקרופון במחשב. אבל איך ניתן לשמוע את הקול של המיקרופון במחשב? (לא יצא לי להשתמש בזה המון זמן ככה שאני לא בקיא בהפעלה שלו). יש למישהו פתרו…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול זול עם יציאה דיגיטלית כעיקרון זה כדי לחבר בין המחשב לבין הרסיבר ולמיטב הבנתי הדרך האידיאלית לעשות את זה היא בעזרת כבל דיגיטלי... תקציב - גג 500 שקל זה אפשרי? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המערכת Z-5500 ורציתי לדעת כמה דברים. שומעים ממש מעולה והכל. אבל מידי פעם יש שירים שפשוט חסרים הצלילים הגבוהים. אם משחקים עם האקולייזר ומעלים את הטראבל שומעים יותר טוב. האם יש פתרון יותר טוב מהטראבל? ועוד שאלה. אפשר אולי כזה צלילים גבוהים או משהו לבדוק? [כמו שיש בדיקה לסאב וכו'] תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להתחדש עם אוזניות חדשות, אך אינני מבין בתחום יותר מדי ולכן אבקש את המלצותיכם. האוזניות יחוברו בעיקרון למחשב כך שלגודל הפיזי שלהן אין יותר מדי חשיבות. תכונות חשובות: * באס חזק. * אוזניות סגורות ואטומות לרעשים חיצוניים (לא אוזניות כפתור). *סאונד איכותי ככל האפשר. האוזניות ישמשו לשמיעת מוזיקה (בעיקר) וגם לסרטים ואמורת להחליף את השימוש ברמקולים. תקציב, כפי שנכתב בכותרת 400 ש"ח +-. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה על דגמים ספציפיים לאוזניות סגורות (גדולות הכוונה) שישמשו אותי למחשב בבית לסרטים ומוזיקה. אני לא יודע תקציב כי אני לא מכיר את המחירים בתאילנד, אבל בהקבלה לארץ סביב 200-400 ש"ח. אני לא אודיופיל והרמקולים במחשב הם אלטק VS4121 אם אינני טועה שאני מרוצה מהם בהחלט. אשמח לשמוע / לקבל רשימת דגמים או לפחות כיוון של סדרות כמו סנהייזר וכו' שאוכל לחפש בתאילנד.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני כמה ימים רמקולים חדשים, Altec Lansing VS2421. האחריות היא כנראה לא של קראט והמוצר נקנה באחת מהרשתות הגדולות למחשבים... וזה לא הרשת שמתחילה באות א. שוב אני כנראה אוכל אותה כשאני קונה אצלם, מה שבא קצת יותר בזול, משלמים עליו הרבה יותר. הבעיה היא לא קשורה למחשב, גכי ם כשמנתקים את הכבל אודיו מהמחשב, יש את אותו הרעש, שהוא יחסית מאוד חזק. אני מחר-מחרתיים אעביר את הרמקולים לחדר אחר, לוודא שבמקום מרוחק הם עדיין עושים את הרחש הנוראי הזה שנובע מהרמקולים הקטנים. גם בזאפ http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=691670יש אזהרות של אנשים שמדברים על רחש סטטי. רק שהייתי תמים וחשבתי שזה תוקן. כנראה שקיבלתי מוצר מסדרה ישנה עם הבעיה הזאת. ביום הראשון הם לא עשו רעש כ…
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום יש לי חבר כרגע בארה"ב אני מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה קבצית טראנס האוס, חשוב לי באס נקי גם בווליום גבוהה. על איזה אוזניות כדאי ללכת? היום יש לי את BOSE Around Earו - http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=aroundear&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=HE התאכזבתי מהם, הם לא מסוגלים לתת ווליום גבוהה מספיק, בווליום סביר הן נותנות איכות מטורפת בהחלט. על מה ממליצים לי ללכת? שמעתי על סינטיסיזר? בבקשה תגובות מהירות על מנת שאספיק לומר לחבר לקנות לי תודה רבה והמשך שבוע טוב.. אביתר
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לפני כמה חדשים רכשתי את הדגם ATP3 והייתי מאוד מרוצה מהמכשיר לאחרונה המוצר התחיל לזייף בגלל בעיות בחיבור עוצמת הווליום. שלחתי את הרמקולים לקאראט ישראל והם הגיעו למסקנה כי לא ניתן לטפל ברמקולים בגלל חוסר בחלקי חילוף (הATP3 הוצאו מפסי הייצור) ועכשיו קרט אומרים לי שיישלחו לי את הדגם החדש של הרמקולים VS2421. עכשיו אני לא יודע אם זה שמועות או מציאות אבל הבנתי שיש בעיות רעש סטטי שנובעות מהסאב. אז השאלה שלי היא האם זה באמת המצב ושאכן "אכלתי אותה" או שאני יכול להביא דגם אחר דרך האחריות למרות שאני חושב שזה לא אפשרי.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-