אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש ברשותי כרגע זוג רמקולים רצפתיים , מפאת המקום[12מ"ר] הייתי רוצה להחליפם לרמקולי מדף ,אבל שיהיו איכותיים וברמה גבוהה היעוד יהיה עבור קולנוע ביתי וסטריאו הרסיבר הוא: onkyo 939 התקציב תלוי בכמה אני אמכור את הקדמיים שיש ברשותי כרגע,אך אבקש המלצות לזוג רמקולי מדף מקצועיים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, צריך את עזרתכם בחיפוש אוזניות In Ear (שמיעת מוזיקה דרך האייפון) ומומלץ גם עם מיקרופון שאוכל לדבר דרכו .... היה לי את הSennheiser CX300 בלי המיקרופון, אך אוזניות באיכות מעולה - אם יש משהו ברמה של האוזניות הנ''ל + מיקרופון אשמח להמלצה. עד 150 ש''ח , תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יהיה שיפור במידה ואני יקנה את הכרטיס קול הזה http://tms.co.il/product/10024 ויחבר אותו בחיבור דיגיטלי לרסיבר HARMAN/KARDON AVR 142 (5.1 CH( לבין אם אני ישאיר את הכול כמו שהוא כשאני משתמש ביציאה הדיגיטלית של הכרטיס קול המובנה ללוח אם של ריילטק ? או שבכלל עדיף לחבר לכרטיס קול של קראייטיב באנולוגי ? שווה את הכסף בכלל ? יהיה הבדל ? השימוש זה סרטים ומוזיקה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות In Ear - שנכנסות לתוך האוזן וחוסמות רעשים חיצוניים, דוגמא: http://www.androidguys.com/2011/04/06/headphones-earphones-earbuds/screen-shot-2011-04-05-at-2-08-54-pm/ אני מניח שאתם יודעים על מה אני מדבר, אבל אין לי מושג אילו אוזניות כאלו נחשבות איכותיות הכי חשוב לי שיחסמו כמה שיוצר רעש חיצוני, גם כאשר אני שומע מוזיקה בעוצמה חלשה והאם קיימות מידות (לאוזן גדולה אוזן קטנה...)? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות בארץ שמוחרת את ה -sennheiser px100\\200 (למרות שחנות שמוכרת אחד מהם בטח מוכרת גם את השניות..) או מי היבואנים שלהם לארץ (אם יש בכלל)?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , רציתי לדעת אם ניתן לחבר את שידור הטלויזיה למחשב עצמו ? היינו יש לי בממיר פייברבוקס של הוט יציאה HDMI למסך , אז חשבתי לחבר אותה לכניסה של HDMI של הכרטיס מסך ? זה אפשרי ? דבר שני האם ניתן לראות על מסך אחר משהו שאני רואה במסך אחד מה שמוזן ישירות מהממיר פייבר ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר שומעים מוזיקה MP3 ב WINDOWS MEDIA יש רעשים מוזרים בישירים בגלל מה זה יכול לנבועה? יש לו פנטיום4 1600 כרטיס קול גנרי און בורד 256 זכרון רם WINDOWS XP תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הטלויזיה, ובכל פעם שאני גורר את Splash Pro אליה כדי לנגן משהו, זה נראה מעוך. שמתי לב שעם תכני SD ב4:3 אין ממש בעיה, אבל ברגע שמריצים HD כלשהו ב16:9, הכל קצת מעוך. עכשיו אני יודע שבVLC למשל יש את האפשרות לשנות את הaspect ratio, אבל מאד חבל לי לוותר על הupscaling שsplash pro עושה. יש פתרון כלשהו? אולי דרך הדרייברים של הכרטיס מסך? או דרך הגדרות הטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש להחליף פשוט את הטלויזיה הישנה באיזה פלזמה/LCD
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אין יותר מדי מה להוסיף אני רוצה לקנות את הטלוויזיה שנותנת את התמורה הכי גבוהה לכסף שהיא עולה. שמתי עין על כמה דגמים אבל אני די חדש בעניין הזה והמבחר הוא די גדול. הנה כמה דוגמאות 1--LG SCARLET 42 ₪ 5,490 http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?productid=1 2- LCD TOSHIBA 42 (42XV500) ₪5,875.00 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=927 3-LG 42LG50 6076 ₪ http://www.electricmall.co.il/lastone.aspx?cat=00000000000000001696 4- http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=kdl40l4000&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE טלויזיהוLCDוBravia KDL40L4000וSonyו40ואינטש - ₪ …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני רוצה לצפות בסרט מהמחשב בטלויזיה, שומעים את הסאונד מהרמקולים של המחשב. יש לי כבל סאונד שמחבר מהטלוויזיה למחשב, אני לא יודע להגדיר את זה או שאני מחבר אותו למקום הלא נכון... איך מסדרים את זה? יש לי את הטלוויזיה הזאת: LG 32LC43 תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב עם כרטיס קול SB LIVE 5.1, ומגבר ימאהה 5.1 עם כניסת קואקס. הבעייה שהם רחוקים ואני רוצה לדעת מה המרחק המקסימלי לכבל ביניהם, ומה האיכות הנדרשת. (הרי זהו אות דיגיטלי שנשלח, אין איבוד של איכות, או שקולטים או שלא, לפחות ככה אני חושב) אני מדבר על מרחק של כ-20 מטר. אם אני קונה כבל טוב ומלחים את החיבורים בקצוות, יש איזושהי הגבלה ידועה ? תודה על כל תגובה שגיב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה, קניתי היום iriver H10 5GB, שאני אוהב מאוד ממה שראיתי עד עכשיו עכשיו יש לי כמה שאלות, (כרגע 2, אני בטח אחשוב על עוד) קודם כל, למה הוא לא מראה ID3 Tags בעברית? צריך לעשות משהו בשביל זה או שהוא לא תומך בזה? חוץ מזה, הבנתי שיש עידכון firmware (לי יש 1.14) מאיפה מורידים? איך מתקינים? ולמה להתקין? (מה זה נותן לי בעצם) תודה מראש עריכה: הבעיה החדשה שיש לי נמצאת בהודעה האחרונה (לרגע זה - הודעה 6/7 בערך)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים עברנו מחברת יס לHOT. ברשותי מסך טלויזיה פלאזמה מתוצרת האייר שנקנה לפני כשנתיים בערך. למסך אין כניסת HDMI אלא רק כניסת DVI. עם קבלת הממיר רכשתי כבל HDMI ל - DVI ולמרבה הפתעתי לא קיבלתי תמונה והיה רשום לי על המסך OUT OF RANGE בדקתי את הכבל, הוא נמצא תקין. בדקתי את כניסת ה DVI של הטלויזיה עם מחשב נייד בעל חיבור HDMI נמצא תקין. הזמנתי טכנאי של הוט לא הבין מה קורה, העביר את ה"בעיה" למהנדסי החברה ולאחר יומיים נמסר לי רשמית שהממיר שלהם לא תומך בפרוטוקול של HDMI ל DVI. אלא רק בכבל HDMI ל HDMI. רציתי לדעת האם ייתכן כזה דבר? ומה דעתכם בנושא. כי אני ממש כועס ומאוכזב המון תודה סופ"ש נעים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני זקוק לכרטיס קול עם יציאה אופטית. תקציב: עד 200 ש"ח. כל מה שאני צריך זה שיהיה לו יציאה אופטית. לא אכפת לי אם חיצוני או פנימי. לוח האם שלי Intel Eva Cove DG35EC 1333Mhz איך זה לדוגמה: Audigy Value 7.1 של Creative? הוא די זול ויש לו יציאה אופטית. האם הוא מתאים ללוח אם שלי? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני ניצול של ה-Gmini220 של ARCHOS. נגן מבוסס הארד-דיסק שאחרי חצי שנה של שימוש, ככה פתאום, התקלקלה לו הבטרייה. לא נפל, לא קיבל מכה. פתאום, יום בהיר אחד, במקום לנגן חמש-שש שעות, היה מנגן רבע שעה. שלחתי חזרה לארה"ב לתיקון, ארקוס במקום לתקן שלחו נגן חדש, אחרי חודשיים הוא התפגר. אפילו לפרמט אותו אי אפשר. אז שתדעו, אם מישהו יבקש מכם עצה בנוגע לנגן הזה. גם קראתי באינטרנט על אנשים נוספים שסבלו מבעיות [בעיקר סביב הבטרייה]. עכשיו, אחרי הכוויה מארקוס, החלטתי לקנות נגן פלאש ולרדת מעשרים גיגה לגיגה בודד. אני רוצה נגן שאפשר יהיה לקבל שירות פה בארץ אם יהיו בעיות איתו ואני רוצה שיהיה אמין, שלא יעשה בעיות ושתהיה לו איכות סאונד טובה. מוכן להשקיע בסביבות האלף שקל. קראתי שהנגן של …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי תיאוריה לפני כמה ימים- שטוענת שכל היצרני אלקטרוניקה בעולם היום מייצרים את המוצרים שלהם עם אורך חיים קצר בכוונה בהתחלה זה נשמע מופרך, אבל אחרי שהסבירו לי את הסיבות, אני חייב לציין שזה נשמע הגיוני לחלוטין. התאוריה אומרת, שהחברות הבינו, שכדי להרוויח כסף לאורך זמן עליהן ליצור מוצרים מתקלים, כך שכל כמה שנים נאלץ לקנות טלויזיה\מקרר\פלאפון חדשים מהם, כי אם המוצר שלהם יחזיק יותר מידיי לא נצטרך אותם יותר... הרי למי לא היתה טלויזיה ישנה שעבדה כמו שצריך במשך 15 שנה לפחות? או איזה מזגן עתיק שעדיין עשה את העבודה נאמנה.. ולעניינינו- רמקולים "חדשים" כל החפירה המוקדמת הזאת נבעה מזה שנזכרתי פתאום, שפעם, למורה שלי לפסנתר, היתה מערכת מדהימה, ישנה מאוד, אני לא זוכר של מי, שהיה לה צליל…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש המלצה לדונגל DVB-T USB לקליטת שידורים דיגיטליים? כזה שתומך גם בWIN 7/64
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שה-Altec Lansing שלי החלו להשמע "צרודים", החלפתי אותם ב- H/K Soundstick III והבעיה נותרה כשהיתה. הכרטיס קול שלי הוא Realteck O/B. נסיון לשנות בו את הגדרות הסאונד גם לא הניב דבר. האם החלפת הכרטיס תעזור? מוכן להשקיע באחד בסיסי וטוב להאזנה למוסיקה. אודה על כל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט אם כדאי לקנות מקרן לסלון די גדול עם קיר גדול ויש לי כמה שאלות: 1. האם באמת שווה לקנות מקרן ולא פלזמה 50 אינצ'... 2. חשוב לי שהתמונה תהיה איכותית וגם יש בעיה של כניסת אור מהחלונות השאלה אם יש מקרן שמסוגל להציג תמונה גם אם יש אור ממקור אור חיצוני 3. אם עד כאן התשובות אומרות שכדאי ללכת על מקרן אז איזה מקרן אתם ממליצים לסלון שיושבים בו במרחק של כ 6 מטר מהקיר ויש קיר גדול וחשוב שאפשר אולי יהיה לחבר מחשב או פלייסטיישן וגם לראות סרטים טוב בבקשה תנסו לעזור אני יודע שזה די מסובך אבל אני ישמח לקבל ממכם תשובות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בקרוב קונה אחד מהם ורציתי לדעת עם שווה להוסיף עוד 200 שקל על HD598 מול HD595 אם יש הבדלים מהם ההבדלים ביניהם המפרט של שניהם אותו דבר אבל אם גם השמיעה אותו דבר ואיכות הרכיבים ? אני לא מצאתי אתר שמשווה בין השניים אבל יש אתר סקירות שמשווה בין HD598 לבין HD600 http://www.headfonia.com/hd600-and-hd598-comparison/ השימוש העיקרי שלי איתם למשחקים וסרטים HD598 עולה 1400ש"ח HD595 עולה 1200 ש"ח תודה לעונים !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להביא במקסימום 100$ כרטיס קול מארה"ב, לשימוש עם מערכת 2.1 של אלטק לנסינג MX5021, אני שומע מוזיקה 80% מהזמן, אז מקסימום איכות למוזיקה, סרטים ומשחקים פחות חשוב. חשוב גם שתהיה אפשרות להקלטה איכותית מLINE-IN (למשל לחבר למגבר של גיטרה לצורך הקלטה). אם יש כרטיס יותר טוב, עם תאימות ל5.1 (לא חשוב כ"כ), שמתאים לדרישות ושיריץ אוזניות כמו שצריך, אשמח לקבל המלצה.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, נפל לידי פטיפון Philips GA-212 במצב קשה, עם קצת עבודה גרמתי לו להידלק, להסתובב ואף לנגן, כרגע בתהליכי Restoration. לפטיפון מגבר Phono מובנה אך יש לו בעיה באחד הערוצים, אחרי דקה או 2 הערוץ מתחיל לזמזם וכלל לא מוציא סאונד. מצאתי את הסכימה שלו והיא דיי פשוטה, אבל לפני שאני רץ להחליף את כל הרכיבים על הבורד, האם יש חשודים ספציפים שגורמים לבעיה? חשבתי על קבלים... אבל אני לא בטוח כי זה רכיבים ישנים יחסית שאני לא בטוח בהתנהגותם ולא בטוח בזמינות רכיבים חליפיים. האם יש מישהו מבין פה או שיכול לכוון אותי למישהו שמבין? תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי דילמה גדולה. כך אמא שלי בשיקגו עכשיו והיא תיהיה עד ליום שלישי בבוקר כלומר אני צריך לדעת עד שני בצוהריים. ככך רצית dok של גיגה וראיתי את הipod shuffle אז החלטי שאני שאני רוצה אותו אבל מה שקרה זה שעשיתי הזמנה בb&h מניו יורק לשיקגו למטען usb ואוזניות וחשבתי שיגיע הipod shuffle לapple store בשיקגו עד שהיא תגיע עכשיו המצב זה שלפני כמה דקות דברתי אם החנות ואמרו שאין להם מוסג מתי יגיע הipod shuffle של גיגה והipod mini החדש יש להם אז הדילמה היא אם יגיע הipod shuffle מה לבחור כי מצד אחד רציתי dok ואם אני ירצה להעביר קבצים מהmini אני צריך את הכבל סיכרון מצד שני יש לו 4 גיגה 18 שעות ניגון ומסך עכשיו אם לא יהיה להם את הipod shuffle ואתם תגידו שכדי לבחור אותו האם לקנות ב…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-