אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט אם כדאי לקנות מקרן לסלון די גדול עם קיר גדול ויש לי כמה שאלות: 1. האם באמת שווה לקנות מקרן ולא פלזמה 50 אינצ'... 2. חשוב לי שהתמונה תהיה איכותית וגם יש בעיה של כניסת אור מהחלונות השאלה אם יש מקרן שמסוגל להציג תמונה גם אם יש אור ממקור אור חיצוני 3. אם עד כאן התשובות אומרות שכדאי ללכת על מקרן אז איזה מקרן אתם ממליצים לסלון שיושבים בו במרחק של כ 6 מטר מהקיר ויש קיר גדול וחשוב שאפשר אולי יהיה לחבר מחשב או פלייסטיישן וגם לראות סרטים טוב בבקשה תנסו לעזור אני יודע שזה די מסובך אבל אני ישמח לקבל ממכם תשובות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך לדעת מה הם ההבדלים המורגשים בין כרטיס קול און-בורד פשוט שמגיע עם לוח של 700 ש"ח למשל לבין כרטיס קול רגיל בעלות של 100~300 ש"ח. איך ההבדלים מורגשים בשירים ובכלל בסאונד? מה שאר ההבדלים? (אני שוכל להשקיע בכרטיס קול שקצת יותר מקצועי מאון-בורד.) תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אח שלי ניתק את ה-YES מהטלוויזיה שלו עכשיו כרגע בטלווזיה שלו רואים שלג הוא אמר לי שיש איזה שהיא דרך לחבר משהו או לעשות איזה שהוא משהו ואז הטלוויזיה תקלוט כמה ערוצים (מה שחשוב זה 22,10,11) שאלתי חבר והוא אמר לי לקנות את הממיר DTT מהדואר שזה דיגיטלי ולא אנלגי (אין לי מושג על מה הוא דיבר ) אבל הוא אמר שזה תומך ב-HD ובכתוביות זה נראה לי סבבה רק רציתי לוודא אם זה נכון מה שהוא אמר?? שאני לא סתם יילך לקנות לו ובסוף זה אותו דבר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. אני כבר הרבה מאוד זמן חיפשתי לי אוזניות שיתאימו למוזיקה שלי. בסופו של דבר הבחירה שלי הייתה ה-Alessandro MS-1 שעלו לי 99$ כולל משלוח. אני מאוד מרוצה מהאוזניות, אבל עדיין אני מרגיש טיפה מאוכזב, אני ציפיתי שזה יפיל אותי לקרשים. מקודם היה לי מערכת סטריאו של aiwa שאני לא חושב שנחשבת טובה מאוד, ועם האוזניות אני ציפיתי שאני "ארגיש" יותר את המוזיקה וזה יהיה יותר "אמיתי". לא יודע איך להסביר את זה. המוזיקה שלי היא MP3 ברובה באיכויות בינוניות לרוב אבל גם עם מוזיקה בפורמט Lossless שיש לי ממוזיקה מקורית אני מרגיש את הפספוס הזה. אפילו עם דונאלד פייגן - נייטפליי שאמור להיות איזה עילוי מבחינת איכות ההקלטה אני מרגיש שזה לא זה, יש לי כרטיס קול מובנה. מה הבעיה? הבעיה אצלי? המקור שלי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הטלויזיה, ובכל פעם שאני גורר את Splash Pro אליה כדי לנגן משהו, זה נראה מעוך. שמתי לב שעם תכני SD ב4:3 אין ממש בעיה, אבל ברגע שמריצים HD כלשהו ב16:9, הכל קצת מעוך. עכשיו אני יודע שבVLC למשל יש את האפשרות לשנות את הaspect ratio, אבל מאד חבל לי לוותר על הupscaling שsplash pro עושה. יש פתרון כלשהו? אולי דרך הדרייברים של הכרטיס מסך? או דרך הגדרות הטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רמקולים 2.1 חדשים שלא יעשו צליל של שלג כמו שיש לי ברמקולים של Dell בשביל מוזיקה כמו אינפקטד משרום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של DELTA SP-120 הכל מחובר אבל אין דרייבר ואני לא יכול לשמוע קול ! מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה קניתי לא מזמן אייפוד טאצ' וכדי להנות מהאיכות החלטתי לרכוש אוזניות חדשות ואיכותיות. במסגרת תקציבי הומלצו לי 2 האוזניות הללו ואני ממש בהתלבטות על איזה מהם ללכת... אם אתם יכולים להמליץ באמת ולתת לי סיבות למה לקנות את הדגם שאתם חושבים עליו ולא דווקא הדגם השני... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש איזה תמונה שמצאתי פעם באינטרנט שמסבירה כיצד למקום מערכת סאונד 5.1 בפירוט. היא מראה בדיוק זוויות ומרחקים , למשל שהרמקולים הקדמים צריכים להיות במשולש שווה שוקים עם המאזין ובינהם מרחק 2X כאשר מכל רמקול למאזין יש X. אני חושב שזה היה באתר של טום ואני לא מצליח למצוא!!! אם מישהו ימצא זה יהיה מעולה , תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי מחשב פנטיום 4 כפול ליבה שאני מעוניין להפוך למדיה סנטר - צפייה בסרטים ע"ג LCD 42 אינץ + הקלטה של תכנים ממיר YES רמת הרעש מהמחשב הקיים לא מפריעה לי. מספר שאלות - איזה כרטיס מסך להוסיף עם יציאת HDMI בתקציב המינמאלי שניתן ? איזה כרטיס טלוויזיה כדאי להוסיף שיוכל להקליט תוכניות מהממיר של YES ? - אם יש כרטיס שיכול להתחבר בצורה אוטומטית ללוח השידורים של YES זה הכי טוב- שוב איזה כרטיס בתקציב המינמאלי שניתן. שלט - איזה שלט כדאי למרחק של עד 5 מטר. האם השלט ישלוט על כל יכולות המחשב ? (כולל שליטה בצפייה והקלטה) ? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקורת חדשה באנגלית אודות Ugoos AM6 Plus Amlogic S922XJ TV Box: Review | Ugoos AM6 Plus Amlogic S922XJ TV Box אם אהבתם, אשמח אם תעזרו לשתף!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה רמקולים הכי טובים ב-600 שח וגם איזה כרטיס קול צריך??
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Heya יש לי כרגע את ה-SB Live! Value Digital היקר שלי, שמתחבר לו בשמחה ל-Yamaha RX-V430 דרך החיבור הדגיטלי (COAX). בהתחשב בעובדה שאני משתמש בחיבור S/P DIF, ולמעשה אין כל עיבוד של הסאונד ע"י הכרטיס (או שיש?), האם יהיה הבדל כלשהוא בין ה-Value שלי לבין ה-GXP7.1 או ה-Audigy 2, למשל ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי כרגע זוג רמקולים רצפתיים , מפאת המקום[12מ"ר] הייתי רוצה להחליפם לרמקולי מדף ,אבל שיהיו איכותיים וברמה גבוהה היעוד יהיה עבור קולנוע ביתי וסטריאו הרסיבר הוא: onkyo 939 התקציב תלוי בכמה אני אמכור את הקדמיים שיש ברשותי כרגע,אך אבקש המלצות לזוג רמקולי מדף מקצועיים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתאם לגל הת'רדים הנ"ל שנפתחו בפורומים האחרים החלטתי לפתוח פה גם אחד. אל תפחדו, אני לא נושך (אבל אני מרביץ חזק ;D) אותי מעניינת הדעה שלכם עלי (בגבול הטעם הטוב ) בלי קללות וגידופים תעשו את זה באופן בוגר ואז תאמינו לי תגיעו רחוק . וגם מעניין אותי מה אתם חושבים הפורום מבחינת התוכן שלו -מעניין או משעמם ,תפרטו בבקשה. אפשר גם להוסיף הערות\הצעות לשיפור . אני מדגיש ! לשמור על רמת דיון נאותה כי כל התרד הזה הוא בשבילכם, כדי שאני אדע אם אתם מרוצים ממה שאני מנסה לעשות בשבילכם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תכננתי לקנות נגן חדש, אחרי שנעלם לי המטען של ה-X5, וגם חשבתי שהוא התקלקל (חשבתי כך, בגלל שחיברתי את הנגן למחשב עם USB HOST והוא לא נדלק). היום הלכתי לבאג, וקניתי ערסל טעינה לנגן (מתאים לגרסת ה-X5 שיש לי), שעובד על USB2. חיברתי למחשב את ערסל הטעינה ושמתי בתוכו את ה-X5. המחשב בכלל לא מזהה את ערסל הטעינה או עושה איזה שהיא פעולה כשאני מחבר את הנגן! הוא אמור גם להטעין, וגם להראות את המחיצה של ה-X5, מה שלא קורה. USB הצליח לעבוד לי על העכבר MX510 שיש לי, כל היציאות הצליחו להפעיל אותו, רק את ה-X5 אני לא מצליח להעלות דרכם. יש לי שני כבלים לחיבור הערסל למחשב (מצד אחד USB, מצד שני חיבור קטן כזה שנכנס לערסל), ועם שניהם הערסל לא מזוהה. מה זה אומר? הנגן התקלקל וסתם ביזבזתי כסף על ערסל …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן כן , אני יודע כבר קראתי הרבה על אוזניות אבל אני מחפש מישהו שיש לו את הדגמים הנ"ל לחוות חוות דעת אמיתית ולא משוחדת אני מעוניין לקנות אוזניות למשחקים וכרגע אלה עלו כמתמודדות מעניינות - בטווח מחיר סביר פחות או יותר? אני מודע לנושאי הגימיק של 7.1 - אבל זה באמת מסקרן אותי יש לי כרגע כרטיס קול XFI - העניין שאין (כמעט) אוזניות אנלוגיות 5.1 טובות - Syberia V2 (SteelSeries) - Razer Megalodon - Logitech G35 - Senhaiser PC 333D (אלו נראות ממש מעניינות כי סנהייסר ידועה , מן הסתם , באוזניות באיכות גבוהה) - H7 - Roccat Kave (שמעתי אותן , ואין להם ממש בס אלא רטט) מחכה לתשובה והצעות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הוא יתפעל 2 רמקולים קידמיים בבניה עצמית שעוצמתם היא 250W r.m.s והתנגדותם 6אוהם למרות שכרגע זה זוג אני רוצה שיתמוך ב DD PL2 DTS ואם שכחתי משהו אז גם אותו ;D הגבלת מחיר 2000ש"ח תודה מראש קשת.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חשבתי על לקנות אזניות מתנה לחבר שאוהב לשמוע מוזיקה, ואני ממש לא מבין בתחום. אני חושב על אזניות קטנות בעלות של בערך עד 200 ש"ח. אשמח להמלצות, הארות. התקציב גמיש ואשמח ליחס מחיר איכות טוב. תודה. עריכה: מדובר על אזניות לנגן נייד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שה-Altec Lansing שלי החלו להשמע "צרודים", החלפתי אותם ב- H/K Soundstick III והבעיה נותרה כשהיתה. הכרטיס קול שלי הוא Realteck O/B. נסיון לשנות בו את הגדרות הסאונד גם לא הניב דבר. האם החלפת הכרטיס תעזור? מוכן להשקיע באחד בסיסי וטוב להאזנה למוסיקה. אודה על כל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אחרי הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על אחת מהמערכות הבאות: Logitech G51 מחיר: 1000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692838 Creative G500 מחיר: 1450 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401797 Altec Lansing FX5051 מחיר: 1140 http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=fx5051 כרגע יש לי מערכת ישנה של קריאטיב נראה לי 560 שאני ממש לא מרוצה ממנה ומחפש להרגיש שינוי אם תוכלו לעזור לי להכריע בין המערכות הנ"ל אני ישמח מאוד [=
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בקרוב קונה אחד מהם ורציתי לדעת עם שווה להוסיף עוד 200 שקל על HD598 מול HD595 אם יש הבדלים מהם ההבדלים ביניהם המפרט של שניהם אותו דבר אבל אם גם השמיעה אותו דבר ואיכות הרכיבים ? אני לא מצאתי אתר שמשווה בין השניים אבל יש אתר סקירות שמשווה בין HD598 לבין HD600 http://www.headfonia.com/hd600-and-hd598-comparison/ השימוש העיקרי שלי איתם למשחקים וסרטים HD598 עולה 1400ש"ח HD595 עולה 1200 ש"ח תודה לעונים !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש רסיבר פשוט שיתמוך HD וזהו בעיקר... אני מתכוון לחבר אליו את המחשב, PS3, טלויזיה וזהו.. לא משהו מעבר... לא מתכוון לקנות בשבילו רמקולים מטורפים אלא להשתמש במה שיש לי עכשיו (רמוקלים של מערכת AIWA מיני סטריאו ישנה..) יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני ניסיתי להפעיל את ויסטה 64 BIT + קודים של סרטים שבינהם היו XVID הקודים לא עובדים טוב עם ויסטה 64 BIT פשוט יש ו הודעות שגיעה שאני מנסה לקנפג את הקודים דבר שלא קורה ב- 32 BIT האם מישהו ניסה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות פאלם שישמש עבורי גם כנגן מוסיקה MP3. אם יש למישהו ניסיון עם מכשירי כף יד אשמח מאוד אם יחווה את דעתו לגבי איכות המוסיקה במכשירים אלו (יתכן שכדאי לי לקנות פאלם פשוט יותר ולקנות בנפרד מכשיר יעודי למוסיקה) תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-