עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. <blockquote>שלום. אני פתחתי אשכול בקשר למערכת קולנוע ביתית משולבת ואני חושב על אופציה של לעלות \ את את התקציב . עד כמה אני צריך לעלות 2500 על מנת לקבל חוויה טובה יותר? אני מדבר על שני ריצפתים מדפים סאב וסנטר ומגבר כמה זה יעלה? חייב מחברה טובה כדי שלא יתקלקל ואפשר מערכת 5 רמקולים כסט תודה לעוזרים ומתי שתתנו לי כיוון לתקציב אני ידע כמה למתוח את התקציב. אפשר גם יד2 מחניות בלבד בברכה מתן (l) </blockquote>

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הסתדרתי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני חושב שזה מתאים לפה (טלויזה מתקשרת לקולנוע ביתי) אז ככה... אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר ושתיהיה זולה אני לא ממש מבין מה ההבדל בין טלוויזיות זולות ליותר יקרות אני מתכונן לחבר את הטלוויזיה למחשב ולראות סרטים עליה מקווה שתוכלו לעזור לי ולהמליץ על דגמים טובים וזולים (ואם אפשר אז גם מאיפה לקנות את הדגם - זה מאוד יעזור)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מצאתי את העמוד הזה: http://www.ramelectronics.net/howto-av.ep שתי האפשרויות שראיתי הן 1. HDMI 2. Optical/Coax החיבורים בממיר כבלים נראים ככה: זו יציאה אופטית. בכרטיס קול שלי (אודיג'י) אין כניסה אופטית. ובלוח אם שאני הולך לקנות (M2A-VM) יש רק יציאה אופטית (לא כניסה) - או שזה מתפקד גם בתור כניסה? כלומר נכנס באופטי יוצא באנלוגי? ולגבי HDMI, אני לא מבין איך אני יכול להעזר בזה לעניין שלי. בקיצור, אני ממש מבולבל. המטרה היא לראות טלויזיה דרך המסך LCD של המחשב (שאני עתיד לרכוש) ולשמוע את הסאונד שמגיע מהכבלים דרך המערכת סראונד של המחשב. איך אני עושה את זה, לעזאזל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז ככה נימאס לי כבר מי המובנה המעפן הזה שלא שווה כלום, אז החלטתי ליקנות כרטיס מיקצועי שיתחבר בנתיים למערכת 2.1 ובעוד כחודש למערכת 5.1, עכשיו אני גיימר ואני רוצה את מלוא הביצועים מי המערכת לכן כרטיס הקול יוכל לספק לי את זה בצורה הכי טובה, בנוסף אני ממש אוהב מוזיקה אלקטרונית לכן הכרטיס ישמש אותי גם בעיקר למוזיקה, גיימנג משהו כמו 40% ומוזיקה סביב ה60% לכן אני צריך כרטיס כמה שיותר טוב לצרכים שלי, התקציב עומד על 500-600 שקל שזה המקסימום ורק עם יהיה הבדל משמעותי אני יקנה תיותר יקרים העיקר איכות!!! אינה הכרטיסים שחשבתי עליהם, מה אתם אומרים ? 1- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=7307 הכי זול שמצאתי דווקה יצא בKSP אבל זה לא משנה איפו תתבצא הקניה. 2- http://ksp.co.il…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אז ככה קניתי WinTV-PVR-150MCE Kit יש לי ויסטה ומדיה סנטר הכל עובד טוב ויפה רק האם אפשר לשפר איכות צפיה ושמע? וכשאני מפעיל במסנג'ר מצלמת אינטרנט זה מראה שידורי טלויזיה ולא אותי(המצלמה לא נדלקת בכלל) תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כמובן שאם המחיר יהיה פחות אני אשמח אבל בעיקרון 3500 זה המקסימום שאני יכול לשים אני רוצה מערכת רמקולים טובה ורסיבר איכותי המטרה: מעט מוזיקה ובעיקר סרטים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Omri Shmaya,

שלום, איני מצליח להבין מהתמונה הנ"ל מאיזו חברה ודגם הרמקולים האלה. אם מישהו יוכל לזהות אני אשמח :)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לא צריך שהוא יהיה טוב או משהו זה בשביל המחשב הישן של ההורים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כשאני פותח שירים מסויימים עולה לי ההודעה הזו "לקובץ שאתה מנסה להפעיל יש סיומת (mp3) שאינה תואמת לתבנית הקובץ," מה אני יכול כדי להפעיל אותם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by b3ta0,

אני מחפש אוזניות In Ear - שנכנסות לתוך האוזן וחוסמות רעשים חיצוניים, דוגמא: http://www.androidguys.com/2011/04/06/headphones-earphones-earbuds/screen-shot-2011-04-05-at-2-08-54-pm/ אני מניח שאתם יודעים על מה אני מדבר, אבל אין לי מושג אילו אוזניות כאלו נחשבות איכותיות הכי חשוב לי שיחסמו כמה שיוצר רעש חיצוני, גם כאשר אני שומע מוזיקה בעוצמה חלשה והאם קיימות מידות (לאוזן גדולה אוזן קטנה...)? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Elven Archer,

הוא יתפעל 2 רמקולים קידמיים בבניה עצמית שעוצמתם היא 250W r.m.s והתנגדותם 6אוהם למרות שכרגע זה זוג אני רוצה שיתמוך ב DD PL2 DTS ואם שכחתי משהו אז גם אותו ;D הגבלת מחיר 2000ש"ח תודה מראש קשת.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SuperStyle,

????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, יש לי רעיון קטן שאני חשבתי עליו הרבה ואני רוצה להוציא אותו לפועל. אבל אני לא בטוח שהוא אפשרי לכן שללתי אותו פעמים רבות אבל יש כאן בפורום הרבה אנשים שטובים ממני בתחום הזה ולכן אני שואל את זה פה. חשבתי שהאוזניות שלי והרמקולים שלי יהיו מחוברים לכל מכשירי המדיה בחדר: (ממיר, מחשב, XBOX360,PS2, טלפון נייד[פחות קריטי]). זה פשוט נוח הרבה יותר מלחבר אותם בכל פעם שאני צריך להשתמש במכשיר מסויים, אבל הם לא זקוקים להגברה ככה שאי אפשר לחבר אותם לרסיבר למישהו יש רעיון איך אני יכול לעשות את זה? http://www.amazon.com/gp/product/B008B8J1WQ/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A34ABF00R5C25H חשבתי שאפשר לקחת כמה כבלים כאלה ולחבר אותם למפצל שבסופו של דבר ייתחבר לרמקולים ולא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני רוצה לקנות לעצמי אוזניות של AKG אני מעוניין בדגם הסגור שלהם . הדגם הוא K414P הבעיה היא שאני מצאתי את הדגם הקודם שלהם שהוא K26 P הישן והטוב ... השאלה היא כזאתי מישהו אולי יודע מה ההבלדים ולמה שונה שם של הדגם יש שוני כולשהו באלמנטים של האוזניה שזה שווה את זה .. כי את הK26 אני יכול לקנות במחירמבצע וזול יותר המדגם החדש תודה רבה לכולם ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם! אין לי ידע רב באוזניות ובזיהוי טוב של איכות האוזניות. קניתי לפני כשנה רמקולים של לוג'יטק (הZ3 2.1) ואני לא ממש מרוצה מהם.. כי הם מפיקים סאונד כבד ולא איכותי (הבאס שלהם מכביד על הסאונד) אחרי שקראתי פה.. הבנתי שעדיף להשקיע משהו כמו 350 שקל על אוזניות איכותיות. הבעיה היא שאין לי מושג בזה.. והאוזניות היחידות שיש לי הם CR-CD 8915 שקניתי לפני 7 שנים ב80 שקל מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות שישמעו הרבה יותר טוב ממה שיש לי ומהרמקולים? (למוזיקה בעיקר, עם תקציב של 300-350 ש"ח) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. כאשר שומעים מוזיקה MP3 ב WINDOWS MEDIA יש רעשים מוזרים בישירים בגלל מה זה יכול לנבועה? יש לו פנטיום4 1600 כרטיס קול גנרי און בורד 256 זכרון רם WINDOWS XP תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. עכשיו ככה...יש לי את הכרטיס (קראיטיב 5.1 ואליו) והמערכת (ITT משהו...מערכת לקולנוע ביתי) מלפני שנה... ועכשיו שמתי לב שאני לא שומע ב5.1 לאחר שהורדתי בדיקה...שנקראת AC3 Dolby digital 5.1ch Sound Test..(הזה עם הקולות של אקדחים)..מאימיול.... שהוא מגיע לבקידה של הסנטר הוא משמיע מהרמקולים הקדמיים...ומהרמקולים האחוריים הוא לא משמיע בכלל....משמע...מה שבאמת עובד זה 2 הקדמיים והסאב...(משמע 2.1)... אבל שאני עושה בדיקה של הרמקולים דרך הCreative Surround Mixer הוא משמיע כל רמקול.... אגב...דרך הלוח בקרה-->צלילים והתקני שמע-->עוצמה(לשונית)-->הגדרות רמקול(סעיף)-->הוא מוגדר כרמקולי צליל הקיפי 5.1...ככה שתדעו... מה לעשות??....אולי חסר לי איזה לפאג??...או איזה מקודדים??...(יש לי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by psychuil,

קניתי את הטלויזיה, ובכל פעם שאני גורר את Splash Pro אליה כדי לנגן משהו, זה נראה מעוך. שמתי לב שעם תכני SD ב4:3 אין ממש בעיה, אבל ברגע שמריצים HD כלשהו ב16:9, הכל קצת מעוך. עכשיו אני יודע שבVLC למשל יש את האפשרות לשנות את הaspect ratio, אבל מאד חבל לי לוותר על הupscaling שsplash pro עושה. יש פתרון כלשהו? אולי דרך הדרייברים של הכרטיס מסך? או דרך הגדרות הטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by cleric,

* לא ידעתי איך להגדיר כרטיס קול שהוא לא on-board, אני מניח שאתם מבינים את הכוונה מכיוון שאני מבלה את רוב הזמן שאני על המחשב בהקשבה למוזיקה, ומכיוון שהאוזניות הזולות שלי כבר מתחילות להידפק, החלטתי להשקיע קצת, והמחשבה המקורית הייתה לקנות אוזניות sennheiser 555 וכרטיס קול AUDIGY 2 ZS , עכשיו הזמנתי את האוזניות (אמורות להגיע ביום שני) ולפני שאני מזמין את הכרטיס אני רוצה לוודא שאני לא עושה טעות, אולי אני בכלל לא צריך את הכרטיס קול? האם ההבדל בין כרטיס הקול המובנה שיש לי עכשיו לבין האודיג'י יהיה כזה גדול? האם הכרטיס המובנה לא ינצל את האוזניות כמו שצריך? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by useless,

יש לי מינידיסק, וכידוע, ההספק שלו הינו נמוך ומעצבן. מהיכן אני יכול לקנות אוזניות שכאלה, ואיזה סוג נחשב למועדף (מבחינת איכותית וזמן משך חיי הבטריה). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Fighting Falcon,

יש לי רמקולים של DELTA SP-120 הכל מחובר אבל אין דרייבר ואני לא יכול לשמוע קול ! מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yaronxw,

שלום, יש לי רמקולים ATP5 ומכיוון שיש לי מספר מקורות לרמקולים האלו (DVD ומחשב להקרנת סרטים) אני רוצה לחבר את הרמקולים לרסיבר ישן שבעזרתו אני אוכל לשמוע גם מה DVD וגם מהמחשב. העניין שלATP5 יש כבר מגבר פנימי, וגם הרסיבר הוא מגבר. השאלה שלי היא, האם אני יכול לחבר את הרמקולים לרסיבר? האם יכולה להיווצר בעיה כאשר אני מחבר מספר מגברים (בהנחה שאני לא מגיע לעוצמה המקסימלית של כל מגבר שתגמור לי את הרמקולים). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום. אני יודע - השאלה הזויה מעט. רכשתי (באופן מאוד אימפולסיבי יש לומר), מגבר של Harman Kardon. האם כל יעודו של רסיבר זה להגביר את הרמקולים המחוברים אליו (שגם כן רכשתי)? אמנם שומעים מדהים, אבל לא ברור לי אם כל מהותו של רסיבר (והרי מדובר במכשיר מאוד מסיבי) היא להגביר את העוצמה. בנוסף, יש לו חיבורי HDMI, וזה מעלה אצלי שאלות: מדוע שתהיינה כניסות של ווידאו ברסיבר? מצטער על הבורות, ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Or ei,

החלטתי לקנות את הD2 וגם לקנות לי אוזניות חדשות (כרגע אני עם CX300) חשבתי על דגמים של shure : SCL2 SCL3 SE110 SE210 כולם עולים 100$+- באייביי מה שחשוב לי באוזניות זה : אטימות טובה באסים וצליל חד ונקי תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים