אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את המערכת רמקולים הכתובה מעלה. מישהו טען באזני כי צריך כרטיס קול טוב לשימוש בהם. למשל אי אפשר להשתמש איתם כאשר ברשותך Vibra 128 פשוט... האם זה נכון או לא? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים 2.1 חשבתי על altec ax3021 או על teac mp-600 רציתי לדעת איך המוצרים האלו לגביי האלטק רשום שהוא מיועד לטלוויזיות ומשחקי מחשב רציתי לדעת אם תהיה בעיה לחבר אותו לכרטיס קול ואם יש לכם המלצות על מוצרים עדיפים בטווח של עד 600 ש"ח בעיקר למוזיקה דרך המחשב ומשחקים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך חדש של פיליפס 5604H. מבלי להתכוון ראיתי שבמחשב הנייד שיש לנו בדירה יש יציאת HDMI אז החלטתי לראות איך קצת HD אמיתי. בקיצור הבעיה שלי היא כזאת, שהתמונה מהמחשב היא סטטית (תמונות, אינטרנט, דסקטופ...) רואים מעולה. הבעיה היא שמנגנים סרטי HD (גם 720 וגם 1080), על המסך של המחשב אין שום בעיה, על מסך הLCD מופיע קו מרצד על המסך כל כמה שניות. בדקתי בשני חיבורים שונים בטלויזיה ושני כבלים שונים והבעיה המשיכה. עוד קצת פרטים: מדובר בLG E310, מעבד: T3200, כרטיס מסך: GeForce 8200MG. למחשב יש 3GB RAM זיכרון. לגבי סוגי הכבלים- יש לי שניים, אחד איכותי (לדעתי לפחות ,HD-303 Lexus) השני סתם בררה. אבל בכל מקרה הבעיה זהה בשניהם. הדרייברים עודכנו השבוע ולא עזר. לא ברור לי למה על …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן קנייה של רמקולים בקרוב מעוד אבל כרגע אני לא בטוח מה לקנות. הרמקולים האלה ישמשו אותי בהרבה מאוד סרטים אז מה שחשוב לי הוא בעיקר איכות הסאונד שיהיה צליל נקי ושישמעו את האפקטים כמו שצריך, שהרמקול יתמוך בכמה שיותר אפקטים ושיהיה עם יציאה דיגיטלית, אני מוכן להתפשר על עוצמה בשביל לקבל איכות או כול אחד מהדברים שהסכרתי. הרמקולים שחשבתי עליהם הם הada 880 ששמעתי עליהם הרבה דברים טובים מCarter הגבר, והatp5 שניהם 4.1 ששמעתי שהם מצויינים אני נוטה יותר לכיוון ה880 בגלל הגודל והקלות בתלייה של הרמקולים האלה (יש לי חדר קטן) עם יש למישהו כאן המלצות אחרות או נסיון עם אחד מהדגמים בבקשה להגיב
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה כרטיס קול שבא עם מקלדת שליטה, מתחבר ב USB הענין הוא כזה: בבורותי כי רבה עד עשכיו עבדתי עם הווליום של וינדוס על 100%, איש חכם אמר לי שזה הורס את הסאונד ואכן כשהקשבתי בעצתו קיבלתי שיפור ניכר בסאונד שיוצא מהמחשב, א-ב-ל, ככל שהסאונד של וינדוס יותר נמוך, ואני מגביר את הרמקולים כדי לפצות (אל אף שהם לא עוברים את ה 70% בעצמה) אני מקבל רעשים משונים, יותר נכון לכל צליל קצר מתווסף מין רעש לבן בהתחלה ובסוף, אני מקבל רעש רקע די משמעותי, והפרעות בלי סיבה פה ושם. זה לא קורה כשאני מחבר את הרמקולים לכניסת אודיו הרגילה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר, וזה לא שינה כלום. יש לזה פיתרון??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי התקרב עם מגנט לטלווזיה לפני כמה שעות וכמובן שהצבעים השתנו, ניסיתי לחפש איזה כפתור ריסט לצבעים בהגדרות ולא מצאתי. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול לאחר לא מעט מאמצים מתישים,באג הסכימו להחליף את ה H340 שלי ב X5l. אז כאמור אתמול קיבלתי את המכשיר,אך היום התוודעתי לכמה דברים שגרמו לי לרוץ לפה,להרשם ולפתוח דיון: ראשית,כשפתחתי את המכשיר לראשונה ראיתי שהבטריה מלאה,כך שלא ראיתי צורך להטעינה. מאז אתמול השתמשתי בו בערך כ10 שעות,ועכשיו קראתי בפורום הזה שחייבים להטעין את הטענה ראשונית כל מכשיר לפני השימוש בו. כרגע התחלתי להטעין את המכשיר וברצוני לדעת האם יכול להגרם נזק כלשהו עקב העובדה שלא הטענתי את המכשיר ברגע שהוא הגיע לידי? שנית,שמתי לב לבעיה מציקה,שההתרשמות שלי ממנה כרגע היא שהיא ספציפית למכשיר שלי,אני מאמין שחברים בפורום שמחזיקים באמתחתם את אותו המכשיר יאוששו את הטענה הזו. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על כפתור מסוים בג'ו…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות בארץ שמוחרת את ה -sennheiser px100\\200 (למרות שחנות שמוכרת אחד מהם בטח מוכרת גם את השניות..) או מי היבואנים שלהם לארץ (אם יש בכלל)?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לפלאפון, עד 200 ש"ח, אפשר גם מ eBay אין לי עם זה בעייה. אין לי דרישות מיוחדות, רק שיהיו בסגנון פקק ולא כפתור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! תקציב עד 400 שח. דרוש: מערכת רמקולים 2.1 למחשב נייד (שנמצא בעיקר על שולחן), מוזיקה, מדי פעם סרטים וסדרות (יש לי כרטיס 24BIT עם SRS אם זה משנה) ולנגן MP3. האופציות כמו שרשמתי למעלה: JBL Creature II Altec Lancing VS2421. מה אתם ממליצים? (כמה שיותר מגיבים הרי זה משובח) נ.ב- בשיחה שלי עם נציג של קרט, היבואנים של הVS , שאלתי אותו לגבי הביקורות והבעיות שיש פה באתר ובאתר זאפ על הVS. הוא אמר שהבעיה ידועה, מתרחשת בווליום נמוך, ונובעת מהשראות של כל מיני מכשירים כגון ראוטר טלויזיה טלפון נייד וכו,.. הדבר המעניין הוא שהם הביאה סחורה חדשה מפס ייצור חדש בעל בידוד הרבה יותר חזק לסאב שאמור לפתור את הבעיה. לראיה, תשימו לב שכבר כמה חודשים טובים אין מגיבים חדשים פה ובזאפ שמדווחים על הב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם השדה האלקטרומגנטי שיוצר הסאב עלול לגרום נזק לטלויזיית LCD ו\או לממיר של כבלים שנמצאים סמוך אליו? אם כן,מה המרחק המומלץ שיש לשמור בינו לבינם? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי לברר איך לחבר את הרכיבים הבאים בצורה האופטימלית. מחשב עם לוח אם: X58-USB3 וכרטיס מסך: Redeon HD 5700 רסיבר: ONKYO TX-NR1008 מסך: SAMSUNG LED Smart TV דגם-UA40D5500 השאיפה היא לאפשר בנוסף לגלישה רגילה במחשב דרך המסך הראשי בסלון גם את האפשרות לסראונד בסרטי קולנוע ומשחקים. בנוסף לא ברור לי איך אפשר להעביר את תכני הוידאו של טלויזית הסמארט (ממיר עידן והאפליקציות של הטלויזיה) לרסיבר כך שיהיו משויכים לכניסה אחת יחד עם הקול. תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קצר ולעניין, קצב הביטים בשירים- 128/256/320kbps על מה הוא משפיע ועד כמה מרגישים את זה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה CRT הישנה מתה פתאום, וזאת סיבה טובה להתקדם ל LCD (או דווקא פלזמה?). מרחק הצפיה המקסימלי יהיה באיזור ה 3 מטר, בדרך כלל 2.5 מטר. בהתחלה חשבתי בכלל על 26", אבל חפרתי קצת בכל מיני אתרים וראיתי אנשים שממליצים אפילו 37" למרחק כזה. אני קצת מבולבל, נראה לי ש 32" יתאים, גם מהבחינה של התקציב. אני אחבר את הטלויזיה ל DVD של פיוניר ולממיר של HOT VOD (אני מאמין שבעתיד יהיה ממיר HD אבל כרגע לא) מה שלא מובן לי זה שאין בהרבה טלויזיות לא זולות חיבור SCART, וצריך להתפשר על יציאת S-VIDEO to SCART במקום SCART to SCART. השימושים יהיו בערך 60% שידורי SD רגילים של HOT, ובשאר סרטים באיכות DIVX, ומדי פעם איזה סרט HD ככה כדי להתפנק... שמתי עין בעיקר על הסמסונג A450, אבל חבר אמר לי שהיטאצ'י…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן iRiver H340 אבל מאד התאכזבתי כשראיתי את השלט שהגיע איתו, שהוא פשוט יותר מדי בשביל נגן כזה מתקדם. אני רוצה לקנות שלט כמו שמגיע בסדרת ה H1XX, רציתי לדעת איפה אני יכול לרכוש את זה ובכלל ציוד היקפי של iRiver.. אני גם מעוניין לדעת איזה אוזניות טובות לנגן במחיר של עד 100 שקל... עשיתי כבר חיפוש בפורום אבל לא ממש מצאתי מידע שעזר לי. אני חדש במערכת הפורומים כאן וממה שראיתי התרשמתי מהחברים פה לטובה, אני מאד מקווה שתעזרו לי. תודה מראש. עריכה: ועוד שאלה אחת לגבי ההטענה של הנגן.. כמה זמן מומלץ להטעיו אותו והאם כדאי לחכות עד שהוא מתרוקן לגמרי? והאם זה טוב להשאיר אותו בהטענה בזמן שאני לא משתמש בו? שוב, תודה רבה חבר'ה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות כרטיס טלויזיה. רציתי שתהיה לי האפשרות לצפות בה בלי להפריע לחדרים האחרים בבית. אני מחפש משו איכותי במחיר סביר (200-300~)... תוכלו להמליץ? תודה רבה יונתן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בפלאפון שלי בתור הנגן עם אוזניות CX300, אני מאמין שבעת החלפת מקור הוצאת השמע אני ישמע הרבה יותר איכותי. 4GB\8GB, אני מחפש איכות שמע... מחיר - שיהיה ריאליסטי, אני לא מחפש את הטופ אבל לא מחפש את הזבל. אני חושב שיש לי איזה 600ש"ח לנגן, בסביבות המחירים האלו מעדיף חריגה כלפי מטה . ככה שאני יכול לפנות ליד2 במידה ולא מתאפשר משהו איכותי במחירים האלו. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול אונבורד על הלוח SoundStorm, ומערכת סטריאו של ימאהה רגילה. השאלה שלי היא איפה ההגברה יותר איכותית? האם כדאי לשים במחשב ווליום נמוך ולעלות את הווליום במערכת או ההפך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אין בעיה לחרוג מהתקציב עד 50 ש״ח דרישות: 1. עמידות ממש חשוב! תמיד אני מגיע למצב ששומעים רק באוזניה אחת, אם זה הבעיה בחיבור של האוזניה עצמה או אם זה בחיבור pl. 2. חשוב לי מאוד איכות אודיו ברמה!! אני שומע טראנס! וחשוב לי לשמוע כל צליל וצליל, ובסססס נקיי!!! תודה!, שבוע טוב לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע רמקולים למחשב של logitech z 640 שהם בפורמט של 5.1 אבל נראה לי שראיתי שמישהו כתב שרמקולים כאלה אינם מומלצים לשמיעת מוסיקה האם זה נכון? ואם כן אז איזה פורמט של רמקולים כן מתאים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיעבוד במחשב עם WINDOWS 7 64BIT עם 4 גיגה זיכרון (ראיתי כבר כרטיס שלא עובד במחשב עם ויסטה 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון) הכרטיס טלויזיה צריך להיות עם חיבור PCI (לא EXPRESS משום סוג, PCI רגיל) חשוב גם שתהיה אפשרות הקלטה בכרטיס (הקלטה טובה בלי בעיות של סנכרון בין אודיו ווידאו) ורצוי MPEG2 ENCODER חומרתי בעיקרון אני מחפש כרטיס טלויזיה אנלוגי, אך אם יש כרטיס טלויזיה שאני יוכל לראות שידורים של הוט בלי ממיר לחיבור במחשב (יש לי ממיר בסלון, זה לא שיש לי רק אנלוגי) אז אולי עדיף, תלוי מה הפער מחירים אמרו לי גם שWINFAST זה טונר לא משהו, עדיף WINTV, זה נכון? חיפשתי כבר מלא דגמים ואני לא כל כך מבין אם הם טובים או לא תודה על העזרה, בר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא צריך שהוא יהיה טוב או משהו זה בשביל המחשב הישן של ההורים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה? ניסתי לקרוא בנעוצים פה ולחפש את התשובה אבל לא ממש הצלחתי. המחשב שלי תמיד מחובר לטלוויזיה דרך HDMI. כשאני גולש באינטרנט אני עובד עם מסך המחשב וכשאני רואה סרטים/סדרות אני מעביר את השליטה למסך הטלוויזיה. הבעיה היא בסאונד, אני מצליח לשמוע את הסאונד מהרמקולים של הטלוויזיה רק לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש. רציתי לשאול האם יש דרך לשמוע גם דרך הטלוויזיה וגם דרך הרמקולים של המחשב או לחילופין לשלוט האם שומעים מהטלוויזיה או מהרמקולים של המחשב? ההתקן של הטלווזיה מופיע במחשב שלי רק לאחר שאני עושה לו ריסט. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לצפייה בסרטים מהטלוויזיה, תקציב 200, אפשר לחרוג ל300. 1. צריך אחד שיוכל להתחבר לרשת האינטרנט שלי בעזרת WIFI. 2. יש בANDROID תמיכה בכונן תקליטורים? יש לי הרבה מאוד דיסקים ולכן אני רוצה לחבר אחד חיצוני כדי לצפות בסרטים. 3. ANDROID STICK עם שלט, או אם קיימת תמיכה בעכבר או מקלדת? 4. לפחות כמה חיבורי USB למצויין למעלה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החדר די מואר, אני מעוניין לקנות טלויזיה 32 אינץ, בשביל ה- XBOX ולשימוש רגיל כמובן חיבור HDMI, ו-USB יהיה נחמד. מעדיף FULL HD ומתלבט ביו LED ל-LCD. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-