עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by manticore,

עד לפני כמה זמן ממש לא יחסתי חשיבות לאוזניות והשימוש בהן. לאחרונה אני רואה הרבה אנשים שמשקיעים הרבה כסף באוזניות ומשתמשים בהן הרבה, בשביל מוזיקה או בשביל משחקים. יש לי altec lancing atp3 ואני ממש מרוצה מהאיכות סאונד שאני מקבל. השאלה שלי אם מעבר לאוזניות זה באמת הבדל/שינוי עד כדי כך גדול שמצדיק השקעה של 600+ שקל? אומרים שבמשחקים למשל האוזניות ממש מכניסות אותך לאווירה ותורמות לחוויה. זה באמת עד כדי כך משפיע? תודה.

2. Started by nore0,

עשו לי פירמוט התקנתי את iTunes וכשאני בא להכניס לתוכו שירים עולה לי ההודעה הזאת מה צריך לעשות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by benor,

יש לכם אוליי טראקים או משהו שיכול לדגום את האיכות של הרמקולים? כל מיני אפקטים ופיצוצים כאלו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by גואר,

לי היה את גירסה 7 בעברית של Windows Media Player, ורציתי לעבור לגרסה 9. אחרי שהורדתי והכל בסדר, ראיתי שזה באנגלית והתחרטתי בגלל שזה באנגלית והורדתי בחזרה את 7 בעברית כי זה יותר טוב לי. אז הבעיה היא שזה לא קולט את 7. מישהו יכול להסביר לי למה זה? או לחילופין מישהו יכול לתת לי לינק לגרסה 9 בעברית שלWindows Media Player? נ.ב. אני ממש מצטער על הניסוח! :-\

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by NuXeR,

שלום ! אני מחפש איזה תמונה שמצאתי פעם באינטרנט שמסבירה כיצד למקום מערכת סאונד 5.1 בפירוט. היא מראה בדיוק זוויות ומרחקים , למשל שהרמקולים הקדמים צריכים להיות במשולש שווה שוקים עם המאזין ובינהם מרחק 2X כאשר מכל רמקול למאזין יש X. אני חושב שזה היה באתר של טום ואני לא מצליח למצוא!!! אם מישהו ימצא זה יהיה מעולה , תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, כרגע לי יש Inspire 2400 2.1 עם כרטיס קול מובנה, ALC500 של רילטק. אני רוצה לשדרג ל 5.1, בשביל סרטים ומשחקים. עם זאת- חשובה לי מאוד האיכות במוזיקה (כן, אני יודע שאלו קופסאות אשל , אבל אין לי 3K ומעלה להוציא על מערכת ואני כן רוצה סראונד ). עוצמת השמע- לא משנה לי. אני לא שומע חזק. בכל מקרה, התלבטתי בין: Inspire T6060 ל Inspire T5900 הקריטריון שהכי חשוב לי הוא האיכות במוזיקה. לפי האתר של קריאייטיב ה 6060 הם "Outstanding" במוזיקה ואילו ה T5900 רק "Excellent"........... אבל הכל שם זה שיווק, אז אני מניח שזה שטויות, לא? בכל מקרה: א. מי עדיף מבין שניהם? ב. איך הם בהשוואה למערכות יותר יקרות כגון GigaWorks ProGamer G500 ו Logitech 5300?? האם ההבדל במגוון הצלילים ובע…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. המחשב שלי חדש כרטיס קול >> ע"ג לוח אם מסוג אסוס M2N-E שומעים בו טוב! הבעיה היא שכשאין מוזיקה ומגבירים את הווליום עד האמצע >> מופיע תופעה של רעש רקע כמו של טרנספורמטור מקולקל גם כשאני מחבר אוזניה למארז >> זה הרבה יותר מורגש וברור למה זה קורה?? איך מורידים את הבעיה הזו? THX

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Raz20,

...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי סאן דיסק 256 מ"ב (עוצמת הגברה עד 40), אני כמעט אף פעם לא מרגיש שהעוצמה חזקה מדי, אבל בכל זאת - מה אם העוצמה פוגעת לי באוזן ואני לא שם לב? איך אני יודע עד כמה להגביה את הסאונד מבלי לפגוע באוזן? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לפעמים כותרת שווה 1000 מילים...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, קניתי אוזניות של audio-technica,דגם ATH-CKL200 מבאג לפני כמעט חצי שנה, ואני חושב שאני צריך לנקות אותם. על איזה דרכים שמעתם שאפשר לנקות אוזניות כאלו? אם לא הבנתם מה אני רוצה לנקות - אני משדבר על הרשת הזאת שרואים דרך החור של הtip (אם הוא מחובר כמובן).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן! לסלון הפיצי שלי (מרחק צפיה של כ-2.5 מטר) הייתי מעוניין לרכוש טלויזיית 32'' איכותית עם רזולוציית FULLHD, בתקציב של עד 2000 ש"ח. כמו כן, במספר חנויות כבר ניסו להסביר לי שיש הבדל משמעותי באיכות של טלויזיות, אף מאותו הדגם, כשמדובר בארץ ייצור. האם יש אמת בדבר, ואם כן כיצד לזהות? ושאלה אחרונה - היות ועכשיו פסח, האם יש סיכוי למצוא דילים טובים על טלויזיות? איפה כדאי לחפש? תודה רבה מראש, יוג'ין

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ShaySolomon,

מה קורה? ניסתי לקרוא בנעוצים פה ולחפש את התשובה אבל לא ממש הצלחתי. המחשב שלי תמיד מחובר לטלוויזיה דרך HDMI. כשאני גולש באינטרנט אני עובד עם מסך המחשב וכשאני רואה סרטים/סדרות אני מעביר את השליטה למסך הטלוויזיה. הבעיה היא בסאונד, אני מצליח לשמוע את הסאונד מהרמקולים של הטלוויזיה רק לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש. רציתי לשאול האם יש דרך לשמוע גם דרך הטלוויזיה וגם דרך הרמקולים של המחשב או לחילופין לשלוט האם שומעים מהטלוויזיה או מהרמקולים של המחשב? ההתקן של הטלווזיה מופיע במחשב שלי רק לאחר שאני עושה לו ריסט. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Guy950,

שלום, בתור לקוי שמיעה אני אוהב לשמוע מוזיקה עם אוזניות שאני מחבר למגבר שהגיע עם המערכת רמקולים הנוכחית שלי (פרטים על המערכת והמגבר) והמגבר ספציפית התקלקל מכיוון שאני מגביר את הווליום עד הסוף ושומע נורא חלש. הבעיה היא לא באוזניות מכיוון שאני עדיין מסוגל לשמוע היטב דרך הסמארטפון. לכן במקום להחליף את כל המערכת רמקולים ולהסתפק במגבר שמגיע עם רמקולים החלטתי לקנות מגבר איכותי. את המגבר אני רוצה לחבר למחשב ושאוכל לחבר אליו אוזניות ולשמוע צליל איכותי עם ווליום נוח. לא חזק מדי ולא חלש מדי. אני לא מבין דבר בתחום הזה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לבחור מגבר טוב נוח לתפעול. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום רב, יש לי את המערכת קולנוע של LG ht303su וברצוני לחבר אותה לטלויזיה שלי(LG LD330) כרמקולים של הטלויזיה. הדרך היחידה שהצלחתי לחבר בינהם זה לחבר לצורך העניין את הממיר ישירות לDVD RECIEVER או נגיד מהלפטופ בכבל LINEIN ישירות לDVD RECIEVER. איך אני פשוט עושה שאני מחבר את המערכת לטלןיזיה ישירות שהיא תשמש כרמקולים לכל דבר שאני ארצה להציג שם ללא חיבור נפרד לכל מוצר אחר? לצורך העניין, אין לי באמת דרך לשמוע דרך המערכת את הסאונד מהאקסבוקס שלי..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. אהלן חברים, עד היום הייתי נעול על הAD700, אך מאחר ואני נעול עליהם כבר תקופה מכובדת ולא בדקתי יותר מדיי אפשרויות אחרות אני שואל שוב לפני הרכישה. האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת סרטים בשעות הלילה (בעיקר DTS 5.1 \ DD 5.1) - רגישות לסביבה לא רלוונטית כיוון שהדלתות בבית אטומות. המתחרים: Audio Technica ATH-M50, מחיר כולל משלוח: 125$ Audio Technica ATH-AD700, מחיר כולל משלוח 135$ - מודע לכך שזה יקר יחסית, לא מצאתי חנות זולה יותר שמאפשרת משלוח לישראל. Sennheiser HD555, מחיר כולל משלוח: 120$ האוזניות יחוברו לרסיבר YAMAHAA ישן RXV-557 שמחובר לHTPC דרך כבל אופטי של מונסטר. אשמח לדעתכם, אשמח גם לשמוע על עוד דגמים שעליי לבדוק, בדקתי את הGRADO SR80I אבל בעייתי להשיג אותן במחיר שפוי מחו"ל א…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי אנשים.. יש לי את כרטיס הקול המובנה של Realtek משום מה שאני נכנס להגדרות שלו, אין לי אופציה להגדיר רמקולים... מספר של רמקולים וכו' כמו בתמונה בלינק : http://www.vistax64.com/attachments/sound-audio/9114d1230900158-realtek-digital-out-rca-only-2-channel-sound-rca-digital-into-reciever-realtekhdaudiocontrol.jpg כל מה שיש לי זה Digital input / Digital output בחלק העליון של הדף, ובכרטיסיות למטה יש לי Soundeffects ו Default format מישהו יודע למה זה ככה? המחשב מחובר בכבל אופטי למגבר.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by x-pac,

ההיתלבטות בין PORTAPRO לבין GARDO SR60 בבקשה תעזרו לי להכריע את הכף תודה (:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, החלטתי לקנות טלוויזיה LCD 42 אינץ' לצפייה ביתית. אני מעוניין שיהיה FULL HD בטווח מחירים של 3000-5000 ש"ח. שיהיה חיבור USB, ניגודיות ורזולוציה גבוהה (כמה שאפשר) זמן תגובה לא ארוך, ואחריות טובה. בדקתי קצת וראיתי שלושה דגמים שמצאו חן בעיניי Philips 42PFL5604H LCD Philips 42PFL7403D/27 ‏ LG 42LH30 מה יותר טוב? או האם יש מסכים טובים יותר עם אותם דברים? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הכותרת בעצם אומרת הכל. מחפש למחשב של הילדים כרטיס קול פשוט במחיר סביר עד זול שיתמוך בחלונות 7 X64 כתבתי בכותרת USB 2.0 אבל מבחינתי כל כרטיס שתואם לזה יהיה גם בסדר זיו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Tzion,

קודם כל רציתי לשאול שאלה שכבר מעסיקה אותי זמן רב ראיתי שבמערכות כמו 5.1 מעץ של ג'ניוס, ADA880 של אלטק, כדי לעבור למצב דולבי דיגיטל צריכים ללחוץ על כפתור שיש על המערכת... אבל מצד שני, לא ראיתי כפתור כזה במערכות רבות אחרות, כמו Z560/540 של לוגיטק, ZXR-500 של וידאו-לוג'יק ובטח יש עוד שאני לא מודע לכך... * אז מה צריכים לעשות, או יותר נכון- איך מפעילים את הדולבי דיגיטל במערכות כאלו??? * והאם כדי לשמוע בדולבי דיגיטל, צריך להיות מקודד כזה בתוך הרמקולים??? (ובאיזה יש עוד חוץ מהADA880??) * והאם כרטיס קול יכול לפענח לדובלי דיגיטל??? ועוד שאלות בקשר לפרו-לוג'יק: * האם כרטיס קול יכול לפענח לפרו-לוגי'ק??? * האם חייבים בשביל זה שיהיה בתוך הרמקולים מקודד??? (ובאיזה רמקולים יש מקודד כזה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dudi1234,

קניתי אתמול ואני לא מצליח להוציא ממנו באופן קבוע צליל דיגיטלי...כלומר פעם יוצא צליל למגבר ופעם לא יוצא.... ופעם יוצאים רק רעשים כאלו.... יש למשהו מושג מה לעשות? הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ויש לי WIN XP.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by dino,

שלום, רציתי לדעת מה זה THX ברמקולים, אני רואה את הדבר הזה במערכות כמו Logitech Z560 ועוד לא הבנתי מה זה, מישהו מוכן להסביר לי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Kenny,

היי , זה התחיל לקרות לי רק מהיום אני שומע מוזיקה דרך ה winamp ופתאום אחרי כמה שניות , הסאונד משתנה , זה כאילו שהוא פועל על 100 אחוז טרבל ו 0 אחוז באס. זה כזה מוזר , מעין צליל שכואב באוזניים. ואחרי דקה בערך שהוא ככה , הוא פשוט מפסיק לעבוד , וזהו , אין יותר סאונד ולא רק ב winamp בכל המשחקים בכל התוכנות. ואז אני צריך להפעיל את המחשב מחדש , ושוב פעם זה קורה. הלוח באובר קלוק יחסית קטן של 170 fsb תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכם, אני מתכנן לקנות את הרמקולים ATP3 ש מתוצרת Altec Lansing. יש לי כרטיס קול O/B די פשוט, רציתי לשאול האם זה ייפגע פגיעה משמעותית שתוריד את הכדאיות של הקנייה? או שאני יכול לקנות בלב שלם את הרמקולים האלה? תודה מראש, תומר.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים