אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם... אם לדוגמא אני הולך לבצע שינוי דראסטי במערכת השמע שברכב יש צורך להודיע על כך לרשויות? כי צריך להודיע על כל שינוי ברכב השאלה אם זה כולל גם את המערכת שמע שבמכונית ברמה של ממערכת שמע פשוטה מאוד למערכת של סאב 12 אינץ מגבר מאק אודיו וכל הדברים האלו... תודה רבה לעונים
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה דגמים! X240 X230 VS2421, 2.1 (שמעתי שיש להם צפצופים כאלה לרמקולים) האם זה נכון? ואפשר לפתור את זה? VS4121, 2.1 אז אני מתלבט בין 4 דגמים אלה... מה לדעתכם הרמקולים הכי איכותיים וחזקים? וטובים? (ובלי שום קשר לתקציב)
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית מלאה,אלא שלצערי ,עקב הנסיבות אני לא יכול להפעיל אותה בשעות הנוחות לי בלילה. אני מבין טוב מאוד ששום אוזניות טובות ככול שיהיו,לא מסוגלות להחליף מערכת קולנוע ביתית ואפילו לא להגיע קרוב אלייה. הקצבתי לכך עד 1000 +- שקל ואני יכול להזמין מאתרים בחו"ל. על האוזניות להיות מצד אחד אטומות לרעשים מבחוץ אבל מצד שני עליהם להיות קלות ככול האפשר על מנת שהן לא יעיקו אחרי זמן שימוש ממושך ולא יגרמו לי להזיע. הכי חשוב זה שהן יצטינו בתחום המיד מפני שאני לא סובל אוזניות שמדגישות תדרים נמוכים (באסים). אני לא מסוגל להשתמש באוזניות שנותנות "בומים" לאזניים וגם מבחינה רפואית אסור עליי להיחשף לבאסים גבוהים מפני שזה עלול לגרום לי לאבד את השמיעה באוזן שמאל (ניפגעתי בצבא מפיצ…
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
DAC - digital to analog convertor, בעצם, הסאונד שלנו מועבר מאות דיגיטלי בינארי אל כרטיס הקול ועובר לאות אנאלוגי מהיציאה ה"ירוקה" ושאר היציאות ל5.1 או 7.1 ומה שזה לא יהיה, אחד המרכיבים החשובים בכרטיס הוא בעצם איכות שבב הDAC שלו ואני מניח שגם איכות החומרים והמבנה שישמור על אותה דגימת סאונד שכל כך יקרה לנו ועלייה אנחנו משקיעים אלפי שקלים (אם לא יותר) בציוד. אבל מה אם נוציא מכרטיס הקול דגימה "שקופה" של סאונד דיגיטלי וניתן למכשיר חיצוני לעשות את העיבוד ומשם נגביר אותו ? אז זה הDAC למי שלא מכיר... וזה נושא שמאוד עניין אותי ואני עדיין שוקל לרכוש מכשיר כזה למערכת של המחשב, אני יושב כרגע עם Revolution 7.1 M-Audio ומערכת של NAD 7020i וזוג רמקולים שאני מאוד מאוד אוהב של KEF משנות ה…
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מערכת סראונד (7.1) של קריאייטיב s750 gigaworks ורציתי לקנות כרטיס קול שיחליף את הכרטיס (on board) שיש לי כרגע כרגע יש לי לוח אם של DFI x48 t3rs שמגיע עם כרטיס קול של רילטק 7.1 עכשיו ההתלבטות שלי היא בין 2 הכרטיסים הבאים : Creative X-Fi ELITE PRO או.. Asus Xonar1.3 Deluxe Audio-Video Enhancement PCI-E HDMI השימושים שלי הם: מוזיקה.. אני מעוניין לשמוע מוזיקה באיכות הכי גבוהה שאפשר גם חשוב לי משחקים, אני רוצה שגם הכרטיס יעזור לי להעלות את ה frame rate של המשחק וגם להוריד עומס מהמעבד הראשי וכמובן גם איכות הצליל במשחקים. שימוש נוסף הוא סרטים ב high definition, יש לי מספר לא מבוטל של סרטים באיכות גבוהה ואני מעוניין בכרטיס שיגרום לי להרגיש בגן עדן של סאונד מבחינת…
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי חמישה רמקולים של רכב...4 של 15W ו1 של 30W.... עכשיו אני רוצה לבנות להם קופסאות ולעשות מהם מערכת קולנוע ביתית (סראונד)... עד כאן הכל טוב... הבעיה היא הגברה...כי אני רוצה להשמיע שירים דרך נגן MP4 רגיל... חשבתי להשתמש ברדיו דיסק של רכב... אבל מענין אותי לדעת אם יש לכם פתרונות אחרים שאולי יהיו יותר טובים... בתכלס אני רק צריך הגברה... העלות הכוללת לא תעבור את ה500 ש"ח תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בAltec Lansing VS2421 יש שלט כזה ששולט על הווליום, וממנו יוצא חוט ירוק שמחברים למחשב. השלט מתחבר לסאב (המגבר) עם חוט שנראה כמו PS/2 של עכבר. אבל יש חוט נוסף שלא מצאתי אילו הזכרה בשום מקום, שיש לו סיומת צהובה שכנראה מתחברת לטלוויזיה/dvd והוא בעצם עוקף את השלט, אם מחברים עם החוט הצהוב אז אין אפשרות לחבר את השלט.. הנה תמונות: אז מה זה החוט הזה? זה חיבור דיגיטאלי אולי? איך מגבירים ומנמיכים בלי השלט? לאיזה מכשירים זה מתחבר בכלל? איך החיבור הזה נקרא? תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש של HP, וחיברתי אליו את המערכת LOGITECH X-540 שהיתה לי לפי כל הצבעים(שחור כתום וירוק). הסאונד עצמו עובד, אבל רק 2 הרמקולים הקדמיים. ניסיתי להפעיל סרט דיוידי שמכיל 5.1 ערוצים ווידאתי בתוכנה VLC PLAYER שזה הקלט שמע, אבל עדיין רק 2 הקדמיים פועלים. בהגדרות קול של הווינדוס לא זוהו 5 ערוצים וזה מאפשר לי לבחור אפשרויות שקשורות ל2 ערוצים. הכרטיס עצמו REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO והדרייבר פועלים כראוי. האם אני צריך להתקין חבילות קודאקים חיצוניות שכוללות AC3 וסתם אחרכך לסרבל את המחשב? אין עוד פתרון? בתודה.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב קונה או D2+ או S9 ואני צריך אזניות עבור הנגן שאקנה, כדי לנצל את מלוא הפוטנציאל שלו. בעיקרון אני רוצה אזניות IN EAR, אבל אין לי שמץ של מושג בנושא, בוודאי שלא מה טווח המחירים המומלץ עבור הנגן הזה, ואם הוא לא יהווה צוואר בקבוק עבור אזניות "טובות מידי". אשמח להסבר כללי וגם לכמה המלצות ספציפיות P: תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
אוקיי ברשותי מערכת רמקולים 2.1 של CREATIV שאני לא מתכוון להחליף בזמן הקרוב, הבאס 6W וכל רמקול 3W האם יש כרטיסי קול ב100-200 שקלים? חריץ הPCI E תפוס אצלי, מה החיבור הסטנדרטי לכרטיסי קול והאם אני באמת ארגיש בהבדל עם כרטיס קול לא משולב בשמיעת מוזיקה (סגנון רוק ומטאל, A7X לדוגמא)
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות. תחילה, יש לציין שיש לי 2 קונפיגורציות אפשריות למיקום הטלוויזיה: האפשרות הראשונה זה במרחק מטר וחצי - 2 (יש מיטה-> בקיר שהרגליים שלי נוגעות בו) האפשרות השנייה היא בסביבות ה-2 וחצי מטר (הקצה השני של החדר) אני אשמח לדעת מה אתם ממליצים ואיזה גודל כדאי, ואיזה דגמים מומלצים (מעבר ללהסתכל בחנות)? אני מעדיף שאם כבר אז כבר, ולקנות Full HD, אבל לא מצאתי טלוויזיות שהן FULL HD בגודל שהוא קטן מ-32 אינץ, האם זה משמעותי בכלל בגדלים כאלו? האם יש משמעות ל-FULL HD בארץ? בהנחה שיש לי YesHD, איך יראו שידורי טלווזיה רגילים במסך כזה? כמה שאלות נוספות: אני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה החדשה על מנת לנגן סרטים (לחסוך בעלות של נגן HD), האם תיהיה לי בעיה להמיר DVI ל-HDMI …
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אז ככה אני מחבר את המסך(שתומך בNR בוודאות) אל המחשב הנייד בעזרת כבל HD. המחשב מייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה האופטימלית שלו ומתכוון בהתאם, אך התמונה מוצגת רק במרכז המסך, מן ריבוע ומסביבו שחור. אין לי שום דרך למתוח את התצוגה, כשאני משנה את הרזולוציה ל1280*720 התמונה מוצגת על כול המסך. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
http://home.walla.co.il/?w=/4414/145401 ... maavaron=1
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני מספר חודשים את המערכת 5.1 של סמסונג (HT-THX22), עכשיו, כרטיס הקול שיש לי הוא און-בורד. לוח האם שיש לי הוא של אסוס - M2N-E, עם הפירוט הזה באודיו: ADI 1988 8-channel High Definition Audio CODEC Support Jack-Sensing, Enumeration, Multi-streaming and Jack-Retasking S/PDIF out on back I/O port לא ממש מבין מה כל זה אומר לי. האם שווה לי לקנות כרטיס קול טוב יותר? אפשר בכלל להפיק סאונד טוב יותר מהמערכת הזאת עם כרטיס קול טוב יותר? ואם כן, איזה כרטיס כדאי לי לקנות (סרטים ומוזיקה הם ההעדפה על פני משחקים). תודה רבה =]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר אין ספור התלבטויות אם אני רוצה htpc יעודי או סטרימר או משהו אחר הגעתי להחלטה לחבר את הלפטופ באופן קבוע בסלון. אני מבקש, בעזרתכם האדיבה, המלצה לכרטיס קול חיצוני, עדיף usb כי אין לי יציאה דיגיטאלית, שתתן לי איכות קול טובה יותר (באופן משמעותי אני מקווה) מהכרטיס קול און בורד. אני רוצה שהחיבור בין הכרטיס קול המיועד לרסיבר יהיה אנאלוגי. הרמקולים שברשותי הם טרינגל קומט. אין לי צורך בפורמט אודיו לסרטים, כמו כן אין לי צורך בחיבורים להקלטות למיניהן. רק איכות סטריאו טובה ככל האפשר.התקציב - בין 500 ל 1500 שקל, תלוי בקפיצת איכות לעומת קפיצת המחיר. כמו כן חשוב לי שהכרטיס יהיה זמין לקניה בארץ. תודה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי 2 מערכות סאונד שאליהם מיתחברים 2 רמקולים ואחת אני זורק ונישאר לי עוד 2 רמקולים ואני רוצה לחבר אותם ביחד האם יש דרך לעשות את זה למרות שיש מקום רק ל-2 אאם למשל אני ידחוף 2 חוטים לכל חור שמה...{טוב אנסה את זה בכל זאת..} אם יש איזו עצה אחרת.. עריכה:טוב חבר'ה זה עבד...!! וואו
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר YESMAX בעל דיסק של 160GB, ראיתי במכשיר כניסת USB, האם אפשר לחבר לשם הארדיסק נייד איכשהוא ולהקליט עליו? אם כן איך? אם לא, האם ניתן לקחת את ההארדיסק המקורי של המכשיר, לחבר אותו למחשב ולהעתיקו בעזרת ACRONIS לדיסק אחר יותר גדול כמובן ובכך אני אקבל עוד מקום להקלטה? האם הדבר אפשרי? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
התכוונתי לקנות את ALTEC LANSING MX5021 , אבל בכל החנויות באיזור שלי (קריות וחיפה) לא היה להם אותם במלאי ומסתבר שהספק לא מביא אותם יותר לארץ. מה דעתכם על ALTEC LANSING FX4021? יש לכם המלצה לרמקולים? הרמקולים הם בעיקר למשחקים (וגם לסרטים, אבל זה פחות חשוב לי). בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי. שמתי לב שכשאני מגביר את הווליום ברמקולים יותר ממה שאני שומע בד"כ אז יש כזה צליל מלוכלך ברקע. ברמקולים זה לא הפריע לי כ"כ כי אני לא שומע חזק כ"כ, אבל עכשיו קניתי אוזניות (אלסנדרו MS-1) ועכשיו אני שומע את זה בווליומים רגילים וזה די מציק. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? חיברתי את האוזניות גם למערכת סטריאו שלא קשורה למחשב וגם שם זה עושה את זה. חשוב לציין שהצליל המלוכלך הזה נשמע תמיד ולא קשר להאם יש מוזיקה פועלת או לא. תודה! -------------------------------------------------------------------------------- אם זה באמת הכרטיס קול, על איזה כרטיס קול אתם ממליצים עד 300 שקל?
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסאב הנ"ל, אשר הגיע כחלק ממערכת סראונד של eltax שימש אותי רבות, עד שלפתע אתמול פתאום שמתי לב שהנורה מאחורה לא פועלת והסאב גם כן.. האם מישהו נתקל או יודע איך לתקן בעיה זו? תודה מראש! תמונה של הסאב:
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי... : יש לי סט אוזניות MEDUSA 5.1, אני צריך לקנות סט נוסף של אוזניות, המחירים של שני האופציות שציינת למעלה דיי קרובים... מי מהם עדיף ? לא מצאתי השוואה ישירה בניהם, תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הרמקולים האלה... Creative INSPIRE T6060 נכון לעכשיו הכרטיס קול שאני משתמש בו הוא מובנה. האיכות שאני מקבל מהרמקולים היא לא מה שציפיתי (היא מן הסתם טובה אבל לא וואו)... ונראה לי שקנייה של כרטיס קול חיצוני תשפר את העניין. לאחר בירורים הבנתי שהכרטיס creative sound blaster live 5.1 מעולה, אבל לצערי הרב אין לו דרייבר מתאים לויסטה (ואיך שזה נראה גם לא יוציאו לו).... אם אפשר להמליץ על כרטיס אחר שהוא טוב, עם תמיכה בויסטה, עד 200 ש"ח אני אשמח... תודה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-