אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי בחדר מחשב וממיר של הוט HD האם יש סיכוי לחבר את המחשב ישירות למסך LCD של המחשב או למחשב ומשם לראות על המסך ? מה צריך לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, יש לי sb live 5.1 והוא עושה הרבה בעיות.. גם הוא די ישן בטכנולוגיה, אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש וגם רמקולים. אני חשבתי בכיוון של AUDIGY 2 או AUDIGY 2 ZS, יש הרבה הבדל ביניהם באיכות? אני חושב לקנות גם רמקולים 5.1 טובים יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מחובר דרך היציאה האופטית spdif לרסיבר עכשיו אם אני מוריד סרט ac3 אני צריך להתקין איזה שהוא מקודד כמו ac3 filter או שהכרטיס עושה את העבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
כן עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה ברורה צריך המלצה לרמקולים עדיף 5.1
-
- 12 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש נגן DVD ביתי . שיהיה אמין ואיכותי, שאפשר יהיה לחבר אותו ישירות למערכת סטריאו. חשוב שה- DVD יתמוך בכל סוגי הפורמטים, ושיוכל לנגן mP3 . כרגע אין הגבלת תקציב. מצד אחד אני לא רוצה משהו ג'נרי שמוכרים בהיפרנטו בשקל תשעים, ומצד שני לא משהו מפוצץ.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם ! רוב הזמן אני מעיין בפורום אבל עכשיו גם אני זקוק לעזרה : יש את ה-XORO HSD400 PRO המפורסם והיקר... או VERTEX A312 הוא לא כל-כך אבל גם לא יקר. למישהו יש המלצות מה לקנות ?? אולי מה לא לקנות ???
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
גם לי היתה אותה בעיה במשך שנים - ולא הצלחתי לפתור אותה לאחר תלאות רבות עלתה במוחי הברקה - רצתי לסניף באג הקרוב וקניתי כרטיס קול חיצוני של CREATIVE ב 350 ש"ח (אני בטוח שתמצאו יותר זול אבל לי יש כסף 8)) ומאז אני שומע את אוסף הMP3 ורואה את הסרטים שלי ללא רעשי רקע מעצבנים. אבל יש לי בעיה אחרת שנותרת ללא פתרון : בחיבור של המחשב לטלוויזיה (בעזרת S-VIDEO) מופיעים לי שני פסים בהירים המרצדים על המסך (סוג של רעש רקע מעצבן) - אני לא מצליח ולא יודע איך להתגבר על הבעיה - זה מוריד הרבה מחווית הצפיה בסרטים יש לי את ה 9800PRO עם 256MB ויציאות S-VIDEO - אם משהו מוכן להחזיר טובה ולומר לי איך מתגברים על הבעיה אודה לו מאוד שמח לעזור RASTLIN ;D
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים טובים אבל לא יקרים עד 200 שח אפשר לחרוג עד 250
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אחותי קנתה לי בארה"ב במחיר של 50 דולר (לעומת 430-450 שקל בארץ) ,בערך עוד חודש אני יקבל אותם... רציתי לדעת איך האוזניות לgaming ולשמיעת מוזיקה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות עד 300 ש"ח ומתלבט בין שתי האוזניות הבאות http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=17493 לבין הסראונד של זלמן http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1060 כאשר השימושים שלי הם משחקים (חלקם ישנים ללא EAX ודולבי) וסרטים חלקם דולבי. לגבי הנתונים הטכנים בין השניים? מה עדיף? הבנתי שבסטריאו הזלמן לא משהו ומצד שני לKOSS אין סראונד אז תיעצו לי... TNX
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אם למשהו יש מושג איך משיגים שרטוט חשמלי של ה-סאב הזה (חבר צריך לתקן) פניתי ליצרן, והוא מפנה כמובן למעבד שרות של היבואן.... תודה, דני
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש והתרעתי שמהחשב הישן עשה לי רעשים עם המגבר(מגבר חדש של harman\kardon( לכן המליצו לי בKSP לשדרג את הספק כח ולהחליף מאוורר, קיבלתי את המחשב ואפילו לפני שהתקנתי עליו תוכנות חיברתי אותו למגבר ושוב אותו רעש מציק. כאר אני מחבר נגנים כמו אייפוד ואפילו מיני דיסק גם כשהם מחוברים לחשמל לצורך הטענה אין שום רעש, והשימוש הוא באותו הכבל (1:1 איכותי) והכנסיה לרסיבר היא אותה כניסה. נסיונות עם מחשבים ניידים- חיבור מחשב נייד חדש לא הניב את הרעשים אולם מחשב בן 2 שנים של אותו היצרן לצורך הענין HP כן סיפק את אתו הרעש. ניסיתי גם לחבר את המחשב והמגבר לאותו השקע בחשמל ועדיין היה רעש. איך אפשר לפתור את הבעיה אני די מבואס כי בKSP לא ממש עוזרים לי למרות שהם הבטיחו שיעזרו אם תהיה אותה …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני צריך להביא מגבר , וזוג רמקולים אחוריים 9\6 לרכב. יש לי כרגע רדיו דיסק של jvc kds 6060 עם מגבר של 45X4 ומן הסתם זה לא מספיק רמקולים , חשבתי על אלה : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1281296 פשוט שמעתי את ה 240 וואט שלהם , והם היו ממש חזקים , אז בטח ה 400 האלה יהיו ממש מטורפים. (אם יש הצעות חלופיות למשהו יותר איכותי בקבוצת המחיר הזאת אני אשמח) ובקשר למגברים , כאן אני לא מתכוון להשקיע יותר מידי , משהו פשוט , שיגביר , לא יותר מידי... מתלבט בין שני אלה : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291945 100x4 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction…
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי את הלוח אם Asus p5b deluxe ויש לי מערכת רמקולים Creative Inspire 5.1 Digital ואני לא מצליח לקבל פלט של 5.1 דרך היציאה הדיגיטאלית. הכרטיס קול שעל הלוח אם הוא של soundMAX ולא משנה מה אני עושה בהגדרות אני שומע רק דרך שני הקדמיים. עכשיו הרסיבר של הרמקולים אמור לזהות אוטומתית פלט של DD או DTS אז אני מניח שאין לי מה לטעות בהגדרות שלו. תודה מראש למי שיכול לעזור.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הLCD יהיה בשימוש בעיקר לצפייה בהוט...שיציג בלי מריחות וכאלה... שימוש נוסף יהיה חיבור למחשב לצפייה בסרטים...דבר חשוב! שתהיה תמונה איכותית ואולי בעתיד תהיה גם קונסולה. ראיתי בפורום שממליצים על דגמים מסויימים של סמסונג, היטאצ'י ושארפ... אני ממש מבולבל ולא יודע איזה לבחור... תודה
-
- 55 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
המערכת מיועדת למשחקים סרטים ולמוזיקה בין השאר . עד סכום של 1500 ש"ח ואם אפשר גם טיפים כדי שאני כם יוכל לדעת איך לבחור מתלבט בין החברות קראייטיב או לוגיטק או ימאה???!!! תודה תומר בכר
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות In Ear טובות עד 200 שקלים. אשמח להצעות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד בארה"ב עם יציאה ל HDMI אבל הבנתי שבארץ הטכנולוגיה שונה ולכן צריך מתאם. איך זה נקרא ומאיפה אני יכול לקנות? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המלצות לטלויזיה LCD. ללא הגבלת תקציב(כמובן אני לא מליונר אז לא להפריז). מינימום 37" בגודל. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי CRATIVE AUDIGY 2 ולא קיימת אצלי יציאה אופטית. רציתי לדעת האם היציאה DIGITAL OUTPUT שיש לי איכותית כמו האופטית או שפחות.. היציאה היא בגודל של כניסת מיקרופון/ אוזניות .איך לדעתכם כדאי לצאת ממנה לרסיבר ? לקנות מתאם PL - RCA ..? האם המתאם הזה לא יפגע באיכות הסאונד ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
הסרט שפרטיו מופיעים למטה נצפה היטב על המחשב ע"י VLC . אני לא מצליח לצפות במכשיר ה- DVD הביתי (מהסוג הפשוט -"פיילוט"). לאיזה פורמט להמיר את הסרט כך שאוכל לצרוב ולצפות במכשיר ה-DVD ? הפורמט של הסרט: General Complete name : G:\robo.avc Format : Flash Video File size : 169 MiB Duration : 2h 21mn Overall bit rate : 166 Kbps Tagged date : UTC 2009-07-18 12:02:35 Tagging application : MEGA Video Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : High@L4.1 Format settings, CABAC : Yes Format settings, ReFrames : 5 frames Muxing mode …
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
הראשון: Creative Zen Micro Photo 8GB קראתי עליו ביקורת ב-DAP ויש לו מספר חסרונות: מסך בעל איכות נמוכה, גודל לא טוב וקצת חשוך, איכות סאונד בינונית וכו'. לפני שקראתי את הביקורת, חשבתי שזהו הנגן שלי ועליו אני אלך, אבל עכשיו נכנסתי שוב להתלבטויות קשות. חשוב לציין שיש לו נפח גדול של 8GB (במעשי כ-7600MB) ואפשר להכניס כ-1500 שירים בפורמט MP3. 1620 ש"ח, בבסט-ביי. השני: iRiver H10 לא קראתי עליו ביקורת מקצועית כלשהי, אבל כפי שאני רואה הרבה מאוד ממליצים עליו. 1332 ש"ח ל-5GB, בבסט-ביי. היו עוד התלבטויות, אבל החלטתי להוריד אותם מהרשימה. הדרישות שלי הן: - נפח מכובד, כמה שיותר - לא אוהב להתעסק עם העברות. - איכות סאונד טובה, באסים, עוצמה. - מסך ברור, רצוי צבעוני. - סוללה חזקה, לפחות 10 ש…
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן, אני נוסע על toyota landcruiser שנת 2008. לאחרונה אני מתלבט אם לקנות רמקולים חדשים לרכב ולכן אני צריך קצת עזרה/ידע בנושא. אשמח לקבל המלצות לרמקולים וגם למקומות שאוכל לקרוא ולהבין בנושא כך שאדע מה אני קונה ועל מה כדאי להסתכל. תודה, דביר.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל ממכם הצעות לשיפור חווית שמיעה. אז ככה, המקור שלי זה המחשב שלי. יש לי לוח אם טוב עם כרטיס קול לא רע, אבל בהחלט לא מספיק. מדובר על לוח אם Asrock Z77 Extreme4 שמגיע עם כרטיס קול 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC898 Audio Codec). לכרטיס קול מחובר סט איכותי 2.1 של ALTEC LANSING ומקדימה אני מחבר את האזניות שלי. 1. audio technica ath 50 2. V-MODA M80 בנוסף, למחשב מחובר דרך HDMI פרוססור של emotiva UMC-1 ביחד עם מגבר XPA-5. אלהם משודכים סט מלא(קדמיים,אחוריים,סנטר וסאב) של monitor audio RX6. מה שבעצם קורה שאני שומע פשוט "גרוע" מהאוזניות שלי. הם פשוט נשמעים לא זה! לאומת זאת במערכת אני שומע דיי טוב, למרות שאני חושב אפשר לקבל תוצאות הרבה יותר ט…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מינידיסקמן שאחי קנה לי אותו לפני שנתיים או יותר אפילו, הדגם שלו הוא mz-r 909 ורציתי לדעת איך אני יכול להעביר איתו שירים בצורה דיגיטלית (מהירה כאילו). עד היום הייתי מעביר שירים בצורה אנלוגית, כמו שפעם היו עושים הקלטות מקלטות טייפ ישנות... קיבלתי עם המיני דיסק שלי כבל שחור שהחיבורים שלו נראים לי כמו של כבל אופטי להקלטה מהירה אבל למה לעזאזל אני יכול לחבר אותו?! יש לי כרטיס קול של קרייטיב האוודיג'י שלהם, והגיע לי איתו פאנל כזה שיש שם חיבורים לכבל אופטי אבל הכבל שקיבלתי עם המיני דיסק קצת גדול בשביל להיכנס לשם... אולי יש עוד דרך?? איך אתם מעבירים עם כבל אופטי?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-