עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Snirs69,

שלום לכולם, קניתי טלוויזיה חדשה, את הSamsung la32b450 . אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב. ורציתי לשאול איזה חיבור יהיה יותר איכותי וכמה הבדל באיכות שאני ארגיש בצפייה בסרטי HD. החיבורים הם DVI->HDMI, והחיבור השני הוא VIVO -> Component {חיבור מיוחד שמגיע עם כרטיס המסך [nVidia 8800gt]}. הבנתי שהבעיה עם החיבור הראשון {של הDVI} הוא שבמקורHDMI מעביר שמע, וDVI לא, לכן רציתי לדעת אם יש איזה שהוא פתרון, ואם חיבור שמע על סיבים אופטיים/חיבור בננה מקבל עדיפות מאות השמע המובנה בHDMI. נ.ב. בנוסף יש בטלוויזיה חיבור של VGA, כמה חיבור המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל VGA יהיה איכותי? בתודה מראש על העזרה, שניר =]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by roei88,

האם האוזניות mx550 של סנהייזר מתאימות גם לריצה? אם לא מישהו יכול להמליץ על אוזניות זולות שכן מתאימות? תודה =]

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. שלום לכם ... כיום אני מחבר את הרמקולים למחשב בעזרת מערכת ואופציית ה AUX ... רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לחבר ? או אולי מכשיר טיפה יותר קטן ואסתטי מהמערכות המקובלות והבומבסטיות שיש היום .. תודה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by Fetalo,

חוץ מהתמיכה ב7.1 ערוצים, יש שיפורים חדשים בגרסה ה - 3?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני קונה בארץ. אני רוצה את זה ליצירה ולמשחקים יצירה של סגנון רחב בעיקר טראנסים ומטאל. משחקים זה בעיקר קאונטר סטרייק ומשחקי יריות. תודה לעוזרים. וגם אם אתם יכולים להמליץ לי על מקום שאני יכול לשמוע ציוד בירושלים אני אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  6. שלום לכולם, למתנת יום הולדת החלטתי וההורים הסכימו לשים כסף על מערכת אודיו לחדר... עכשיו ככה אני לא הכי מבין בזה,אני יגיד לכם מה אני רוצה וכמה מוכן לשים ותמליצו לי את מה שהכי טוב אפשר להוציא במצבי... תראו אני עד היום ראיתי סרטים בטלויזיה דרך המחשב,ומוזיקה לא יכולתי לחבר ל מיני מערכת שיחסית טובה אבל אין יציאת AUX... לכן אני רוצה להשתדרג קצת ולשמוע מוזיקה ישירות מהמחשב,באיכות נורמלית,בווליום טוב... וכמובן לראות סרטים עם סאונד טוב. עכשיו אני שואל מה אני צריך לקנות? מגבר? רסיבר? כמה רמקולים? ההורים שלי רוצים לקנות די.וי.די גם,שיהיה אצלי בחדר,אבל אם אין מספיק תקציב אני מאמין אפשר לוותר עליו,ולהמשיך להפעיל את הסרטים דרך המחשב... עכשיו תגידו לי כמה כסף צריך לכל זה? אני ציפיתי שזה…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. שלום יש מחשב נייד שמחובר עם כרטיס קול חיצוני למערכת 5.1 של לוגיטק שמשמשת לצפייה בסרטים האם קיים איזה שהוא סטרימר או משדר שמעביר את התכנים מהנייד באיכות הגבוה ביותר לטלוויזיה אבל ניתן לשמוע סאונד מהמחשב ולא מהטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אבא שלי הבטיח לי מסך מחשב-טלוויזיה (גם מחשב מכיוון שלדוגמא בזאפ יש הרבה מסכים המתויגים כמסכי מחשב אך הם גם מסכי טלוויזיה לכל דבר) אם אוציא בעשרה מבחנים 90-100. וכמובן שצלחתי בזאת. (ולא העתקתי ) אני מעדיף מסך LED. תקציבי מאפשר זאת. תקציב: 1000-3000 ש"ח מרחק מהראש שלי: 3-2.80 מטרים ככה שתחליטו אתם עם הוותק שלכם איזה גודל עדיף לי. יצרן עדיף: (אך זה נתון לשיקולכם) Samsung או LG חנות עדיפה: כל חנות עם אפשרות לשליחה לרמת גן. רמקולים: כלול עדיף סראונד ווירטואלי כמובן אפשרות לקנייה בניו יורק, (אבא שלי גר שם) לא רק בארץ. שם הכל יותר זול. האם החסרתי פרט כלשהו? אם כן תודיעו לי. תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. צריך המלצה לסט 5.1 לסלון תקציב 800-1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by Killer Storm,

האקוליזר של Winamp גרסה 2.81 הוא כרגיל מאפשר לך לכוון אותו ב10 אופציות בסיסיות וגם לבחור מכיוונים שונים שנעשו על ידי מפתחי התוכנה אבל אותי מעצבן שלא משנה איזה כיוון שאני לא יעשה בו הוא לא מספיק טוב אני רוצה שהאקוליזר יכוון את הבס בצורה טובה יותר ואני לא מצליח לעשות את זה עם האקוליזר הרגיל, למישהו יש מושג איזה פלאג ממש איכותי אני יכול להוריד ומאיפה כדי לכוון את זה יותר טוב? עברתי כבר על כל הDSP באתר של Winamp וגם שם לא מצאתי שם דבר איכותי שעוזר לי. :-\

11. Started by McMerc,

התגלגל לידי אתמול רסיבר של Becker דגם RS-300, ורמקולים BSR McDONALD דגם SS-2. המערכת הזו בת 20 שנה בערך... השאלה שלי היא מה איכות הרמקולים והרסיבר (כל אחד לגופו)? תודה

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  12. שלום, יש לי רמקולים בתצורה 2.1 (שני רמקולים עם סאב וופר), ושני הרמקולים של הסטריאו מחוברים לסאב וופר בפלאג נשלף והסאב מחובר לשקע הירוק בלוח אם. השאלה שלי אם אפשר להוציא את שני הרמקולים מהסאב ולחבר אותו לג'ק הירוק בלוח האם ואת הסאב וופר לחבר בניפרד לשקע של הבאס בלוח אם. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by Milford Cubicle,

אוקיי, אז החלטתי שאני מאוהב ב-Archos Jukebox FM Recorder 20, במיוחד לאור העובדה שהוא משתמש בסיפריות ותת-סיפריות, קטן למדיי, ועולה רק 340 יורו (והוא כולל 20GB..).. אבל... יש אותו איפשהו בארץ ?! אני אודה מאוד למי שימצא לי חנות בארץ שמוכרת אותו...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by lfn,

שלום ברצוני לרכוש רמקולים מובנים בתוך קיר גבס.האם ניתן לשים רמקולים אלחוטיים?אם לא אילו רמקולים מומלצים מובנים?אני מעוניין ברמקולים יחסית פשוטים? תודה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  15. לפני בערך חודש נגנב לי הiRiver H320 למזלי ההורים שלי טסים עוד שלושה ימים לסינגפור - ואני צריך המלצה לנגן חדש. בינתיים הכי מושך אותי זה הiPod Video 60gb. אני צריך נגן גדול (30gb לא יספיק), שאפשר לחבר אותו לטלוויזיה על מנת לראות סרטים. הקטע שאני בצבא ולא מחובר מספיק כדי לדעת אם יש לו מתחרים טובים. למישהו יש המלצה לנגן יותר טוב?

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  16. שבת שלום לכולם!.. אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לחדר, שהמטרה היא לחבר אותה למחשב או מצד שני לקנות רמקולים למחשב ישירות. רציתי לדעת מה עדיף לדעתכם? אני לא מתכוון לשפר כרטיס קול או דברים אחרים שהבנתי שצריך בשביל שהשמיע של רמקולים למחשב תיהיה טובה יותר.. הצרכים העיקריים שלי זה מוזיקה, קצת משחקים וסרטים, אבל העיקר הקטע של המוזיקה, ואני לא איזה חובב מושבע שצריך שכל פיפס קטן ישמע פרפקט אבל כן חשוב שיהיה איכותי.. השימוש הוא לחדר אישי לא לסלון גדול או משהו כזה ככה שגם הווליום לא יהיה ברמה של להפציץ את הבית אלא רמה סבירה לחדר ממוצע, וגם אני רוצה שיהיה יפה ולא סתם איזה משהו טוב ומכוער שיכער לי את החדר.. התקציב שלי הוא עד 1500 שקל ואני רוצה למצות את התקציב ולא לקנות משהו ב-700 נגיד. ע…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by vk,

לגבי הגודל בין 25-32 לסרטי HD וXBOX מרחק צפיה 3 מטר..

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by dino,

אני רוצה לקנות את הפורטיסימו 3 ב-250ש"ח, שווה? זה נחשב כרטיס טוב? הרמקולים שיתחברו אליו הם YAMAHA YST-MS201 {יש לי אותם כבר אז אל תמליצו לי משהו אחר}. תודה מראש, DINO.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  19. אני קונה את הרמקולים Z5500, ואין לי מושג אם אני צריך כרטיס קול , אני לא מבין בהם, ואין לי מושג אם בכלל יש לי כרטיס קול =SS צריך עזרה... תודה לכם בכל מקרה. לילה טוב.

• 51 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by shlosi,

שלום לכולם, לא בטוח אם לפי חוקי הפורום חיפוש הטלוויזיה קשור לכאן, אבל אנסה. מחפש טלוויזיה כ50 אינץ' ובכל מקרה לא פחות מ47. תקציב- עד 4000 לכל היותר. סמארט TV- אקבל בשמחה, אבל לא קריטי. תלת מימד- ממש לא צריך. קיבלתי ממקום אחר המלצה על הדגם הזה של פיליפס, ונאמר לי שהוא עולה 4200 לפני התמקחו ושהוא הוא מצויין אז כרגע הוא מוביל בסקר. רעיונות? http://www.electra-trade.co.il/מסך-טלוויזייה-led-פיליפס-גודל-48-דגם-pfh5509 הטלוויזיה הזאת בעצם תהיה מחוברת למחשב ותהיה חלק ממערכת הצפייה בסרטים בסלון. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. למי שיש את חוברת ישראכרט זה עמוד 30, אין לי כוונה לקנות מכשיר אלקטרוני מהחוברת אלא אם כן מישהו מכיר ויכול לאשר. מה אומרים?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by tenana,

מישהו יכול להמליץ לי על משהו?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  23. Started by Bvlgari,

כותרת.. שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by Tall-Guy,

שלום חברים, יציאת ה Headphones Jack בטלוויזיה שלי מרעישה, ולצערי היא לא מגיעה עם Analog Out. הפיתרון היקר יהיה להשיג DAC עם אפשרות לשלוט על הווליום. הפיתרון הזול שאליו אני מכוון זה לחבר את האוזניות ישירות לחיבור RCA של ה Playstation 3, אבל אז כמובן אני צריך הגברה. חשבתי להזמין Fiio E6 מאחר והוא יחסית זול (30$), אבל המשלוח יקח כמה שבועות ואני צריך אותו די בדחיפות. האם ניתן לרכוש Fiio E6 בארץ איפשהו או אולי לקנות מגבר אוזניות זול אחר בארץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. טוב אני כבר מפנטז על ה-ATP3 כמה זמן... ובכל זאת יש לי כמה שאלות. 1. האם הם באמת הרמקולים המומלצים למחיר? 2. האם כדאי לחסוך קצת כסף ולקנות את ה-Creative Inspire 2500 או שהתוספת ל-ATP3 שווה את זה? מעבר לזה הרמקולים מיועדים למחשב ישן (P3), ולמטרות מוזיקה וסרטים (בלי משחקים) - אני לא קונה 5.1 כי אין לי איך למקם. השאלה היא האם הרמקולים ינוצלו במחשב הישן כראוי? אני מניח שאצטרך לקנות כרטיס קול. איזה כרטיס כדאי (בלי להשתגע עם המחיר)? האם ה-LIVE של קריאייטיב יספיק?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.