אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, אני מחפש אוזניות לגיימינג, לא הארד קור ולא משחקים תחרותיים פשוט אוזניות נוחות ועם סאונד כמה שיותר טוב בהתאם למחיר, מיקרופון לא חובה. התקציב המקסימלי הוא 400 ש"ח למרות שאני אחרי נסיעה של חודש לארה"ב ומעדיף לבזבז כמה שפחות אז אם יש משהו שהוא לא הכי מתקדם אבל מאוד שווה תמורת 300 ש"ח אני אעדיף. תודה! שבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדיי פעם, מתחשק דיון מהנה ולא משהו עם מטרה מובהקת של לעזור למישהו. בתור דיון פתיח, נראה מה יש לאנשים לספר, מה המערכת המרשימה ביותר ששמעתם איי פעם? אוזניות, רמקולים, סטריאו, סראונד, עוצמה, איכות, מה שעולה לכם בראש, תרגישו חופשי. המערכת המרשימה ביותר שאני שמעתי הייתה מגבר VAC (לא זוכר את הדגם) שמחובר לזוג רמקולים VSA VR-4JR. מערכת מדהימה, אומנם לא זולה בכלל (5-6 ספרות בשקלים) אבל בהחלט לא היקרה ביותר ששמעתי, עם זאת, המרשימה ביותר ששמעתי. היא פשוט הוציאה בצורה מדהימה כל דבר ששמתי, קלאסית, רוק, ג'אז, הכל. כל זה, בעוצמה מספקת מבלי להתאמץ, ועם במה, פירוט, דיוק, מהירות, פאנצ'יות, ופשוט כל מה שאפשר לחפש במערכת. שמעתי גם מערכות שהיו טובות יותר בחלק מהדברים, אבל באופן כללי זוהי לל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מומלץ לקנות את הSUB שלהם ומה אתם אומרים על הדגם SL10?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקשיבו חברה אני חולה על איכות מוזיקה מטורפת.. ישלי כרגע X530 לצערי, ועכשיו אני שוקל להחליף אותם ל SOLO 7C.. שמעתי עליהם רק דברים טובים אבל מה שמרתיע אותי זה שאין להם סאב והם 2.0 ... האם הסאב המובנה יוכל להרעיד ? לצורך דוגמא יותר מה X530 שלי ? ועוד עניין הוא שתמיד אומרים שעדיף לשים את הסאב על הרצפה.. פה יש סאב מובנה בשתי הרמקולים ומן הסתם הם יהיו על השולחן.. האם האיכות תהיה שונה ברמקולים האלה אם הם יהיו על הרצפה? ושאלה אחרונה, בעתיד יהיה אפשר לחבר לSOLO סאב בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר בשביל סרטים. התקציב כמו שרשום בכותרת נע בסביבות ה 500 שקל, אני מעדיף מערכת 2.1 אבל לא נעול על זה. שמעתי היום את EACAN A200II ודי אהבתי אותם, אבל השמיעה שלי רחוקה מלהיות מוזיקלית, קראתי את הפוסט וההמלצה שם זה לקנות JBL, אבל אני לא ממש אוהב את העיצוב שלהם, וגם לא ממש בא לי להשקיע 600 שקל, אז מה עוד יש מומלץ במסגרת התקציב הזה? מה דעתכם על EACAN? או על LOGITECH Z-3E? MICROLAB FC-661 2.1? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי AD-700 פתוחות ואני רוצה להפוך אותן לסגורות, כשהן פתוחות אני מרגיש כאילו חסר משהו בצליל וכשאני רק שם את הידים שלי עליהן אני חווה צליל מלא שאני מעוניין תמיד לחוות עכשיו העניין הוא שאנילא ממש מעוניין "להסתבך" ולפתוח את האוזניות, אני מעדיף שישארו ככה כי הידים שלי מעט שמאליות. אם לדוגמה אני סתם אחסה את החריצים בעזרת איזה סלוטייפ גדול ועבה, אני עלול לחוות חוסר באיכות/זמזומים כלשהם או משהו בסגנון? אם כן, איזה עוד דרכים יש לסגור אוזניות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שנה טובה! אני מעוניין לשדרג את איכות הסטריאו במחשב ולצורך כך חושב על שדרוג כרטיס קול ל-Xonar d2x כשהשימוש העיקרי של הכרטיס יהיה למוסיקה. בנוסף לכך, אני מתכוון לחבר אותו למערכת הסטריאו שיושבת בסלון. רציתי לדעת שלושה דברים: 1. האם יש אלטרנטיבות נוספות מעבר לו ול-Auzentech 2. ה-d2x יושב על ה-PCI-E אבל אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין ה-d2. מה אכפת לי שה-d2 יושב על ה-PCI? 3. ספק 450W שמנוצל על ידי כרטיס מסך HD4850 יספיק גם ל-d2? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום איפה אפשר להשיג את הכרטיס הזה בארץ? ומה המחירים שלו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל עם זה שיש לי ניסיון עם 2 החברות המעולות האלו ושאני רק משבח אותן. אך ברגע האמת - איזה סט יחזיק יותר טוב? איזה סט שומעים צלילים יותר נקיים ואיכותיים? מה היתרונות והחסרונות ביניהם? ואני מדבר כרגע רק על סאונד, לא על ארגונומיות.. מכבד כל דעה אבל אשמח אם מי שיגיב יאמר על מה הוא מבסס את דבריו תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה טלווזיה טובה יותר ? LG 65NANO846QA - / Samsung QE65Q60B
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה למצוא תחליף לאוזניות CX300 שלי בתקציב של עד 200 שח המוזיקה שאני שומע נוטה יותר לכיוון הקלסי (YES, Camel , Dream Theater , Porcupine Tree) לכן אני לא מחפש אוזניות בסיות מידי נתקלתי באוזניות האלה ורציתי לדעת אם יש משהו שאתם יכולים להגיד אליהם אני יודע שהכי טוב זה ללכת ופשוט להקשיב ואז להחליט , אבל בארץ קצת קשה למצוא מקומות כאלה הנה האתר הממליץ
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האוזניות הגיעו אליי אתמול לאחר שחיפשתי אוזניות IN-EAR וביקורות מצוינות שקראתי עליהן. רכשתי אותן לפני שאני קונה נגן מוזיקה וניסיתי אותן בינתיים עם המחשב הנייד דרך נגן ה-WMP ובאיזה נגן זול וישן של IAUDIO (עם תאורה כחולה). האיכות סאונד באופן כללי טובה אך לא מרשימה במיוחד גם לאחר כיוון ה-EQ. השאלות שלי הן: האם שני הכלים שבהן ניסיתי את האוזניות הן מדד לאיכות שמע שניתן להוציא מהן? והאם כשאני אחבר אותן לנגן שאני מתכוון לקנות הלא הוא ה-D2, שלו לפי הבנתי איכות סאונד מעולה עם AMP חזק במיוחד אני אקבל את התוצאות הרצויות משמע איכות סאונד מעבר לטובה ואף מעולה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, לחבר שלי יש יום הולדת והוא מת לאוזניות חדשות. אנחנו מתלבטים בין 3 דגמים שונים: Razer Carcharias Razer Megalodon Logitech G35 השאלה היא: איזה סוג הכי מומלץ לדעתכם. רוב העיסוקים שלו זה למוזיקה / משחקים. חבר אמר לי רק קארקארייאס, מה אתם חושבים? בתודה, ענבל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה כמו שכתבתי המלצה למערכת סראונד למחשב שלי (מפרט בצד) כרגע יש לי כרטיס קול onboard עם תמיכה ב7.1 אבל אני פתוח גם להצעות לגבי הוספת כרטיס קול אם באמת יש צורך.(אני מאמין שיש צורך ) השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים (ככה שהסראונד מאוד מאוד חשוב לי) יש לי תקציב של עד 2000 בערך .. אבל זה לא אומר שאם יש משהו מעולה ב900 אני לא אקח . (ואם יש משהו ממש מעולה ב2500 אני אוכל לחרוג) אני מחפש משהו שיעשה המון רעש וישמע נקי קיבלתי המלצה מחבר על הCreative Inspire T7900 ... תכננתי ללכת על זה (900 שקל) אבל אני באמת לא מבין שום דבר בנושא והייתי מעדיף לקבל המלצה מאנשים שמבינים בנושא . תודה מראש לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת אשר יחסמו רעש. הבעיה שלי היא בעיקר שאני שומע מוזיקה באוטובוסים ואפילו סתם ברחוב, הרעש מבחוץ נכנס לי לתוך המוזיקה, וזה מאוד מעצבן. אני רוצה להשקיע באוזניות עד 500 ש"ח, ומעדיף שהאוזניות יהיו over the ear. אני שומע מוזיקה קלאסית, ולכן אני צריך שהחסימה תהיה מאוד טובה. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הגעתי למסקנה שאני רוצה כרטיס קול חיצוני איכותי, זה לאחר שה JACK של האוזניות שלי החליט לשבוק חיים, החלטתי שאני רוצה לשפר גם את איכות הסאונד במחשב במשחקים סרטים ובמיוחד מוזיקה ביציאה לאוזניות ולמשחקים. אני לא אודיופיל אבל אני משתמש באוזניות טובות אחת מהן היא MDR-V700 של סוני שאני אוהב להאזין בהן ועוד זוג נחמד של פנסוניק (לאחר בדיקה כבדה גם נשמעות הרבה יותר טוב מה BEATS שכל אחד מדבר עליהן כאילו זה אלוקים. העיניים שלי כבר הרבה זמן קורצות לכיוון ה CREATIVE X-FI Soundblaster 5.1: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717545 365 שח ב KSP, אני יודע שהשירות לקוחות שלהם גרוע, אבל האם האחריות היא אצל היבואן? נ.ב, איך הכרטיס הנ"ל של ברינגר? http://www.usb4.net/he/prodView.as…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך geforce 4mx ויש שם 2 יציאות...אחת צהובה ואחת שחורה(כניסה דומה לזאת של העכבר). אני רוצה לחבר את הטלוויזיה או הווידיאו שלי למחשב..איך אני עושה זאת?? אה..כרטיס המסך שלי מבית INVEDIA תודה מראש. מיכאל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הבאתי עוד טלויזיה לחדר נוסף. המחשב שלי מחובר עם כרטיס 8800GT לLCD של המחשב, לLCD רגילה בסלון ועוד טלוזייה רגילה אליה מעוניין לחבר. האם זה אפשרי להוציא ל3 מסכים בו זמנית? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני הרמקולים הנ"ל. לפניהם היה לי את הT6100 שאיכזבו אותי מאוד ולכן הפעם רציתי להשקיע קצת יותר. אני לא מכיר את שניהם אבל ראיתי אותם בזאפ ולפי מה שהבנתי הם טובים.. האם מישהו יכול קצת יותר לעזור?תודה! עריכה: נזכרתי שעשיתי על הX23 חיפוש בפורום וראיתי הודעות מ2008 שהסט עלה באיזור ה700 שקל, איך יכול להיות שהיום הכי זול ב950?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נדפק לי הכרטיס קול המובנה, וזהו המחשב החמישי שזה כבר קורה לי, ותמיד אחרי שזה קרה לי חשבתי על הרעיון הזה.. אבל כמובן אני לא מבין גדול בשפות תכנות ככה שאני כנראה לא יוכל לעשות את זה.. אבל תיאורתית זה הגיוני לא? לקחת נגן mp3 לתכנת דרייברים שבעצם יעבירו דרך USB את כל מה שנקלט מהמחשב והפלט יהיה החיבור אוזניה של כל נגן MP3 בסיסי... אז בסדר לא תיהיה כניסת מיקרופון או Line-in אבל עדיין לפחות אפשר לשמוע מה הולך במחשב.. האם נראה לכם שאפשר לעשות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם! הדבר היחיד בינתיים שמנע מנגני ה-iAudio המדהימים שזכו לשבחים בכל רחבי העולם היה המחסור בתמיכה בעברית. עכשיו, האתר www.tgp-il.net מדווח כי גם לנגני iAudio, וגם לנגני Archos, תהיה עברית בקרוב. בהחלט בשורות טובות לקהילה הישראלית. http://www.tgp-il.net/News/EEFlVVEylpAGQKAfXw.php - עברית ב-iAudio http://www.tgp-il.net/News/EEFluVykFyVrbXHQGb.php - עברית ב-Archos http://www.tgp-il.net/News/EEFlVulAulJnuopcWV.php - עברית ב-Archos - עדכון
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתעניין על טלוויזיה לחדר השינה דרישות: *עד 6000 ש"ח *'40' אינץ' *חיבור למחשב אזור קניה-אירופה אין לי מושג ירוק בנושא אז אני ממש תלוי בייעוץ שלכם תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.3dxtreme.net/index.php?id=hdax-mystique1 לפי מה שכתוב כאן אפשר לזנוח את האנפורס 2 וסוף סוף יהיה דולבי לייב נורמאלי!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קיבלתי את המכשיר הנ''ל שכתוב בכותרת מארצות הברית ברגע שאני מחבר את זה פה בארץ מיד נדלקות לי שלשה נורות ימניות ושום כפתור לא מגיב הוויפי לא דולק לא מצליח להדליק אותו כאילו הכפתורים לא מגיבים לי?? ולמה נדלקות מיד שאני מחבר לחשמל 3 ורק לא וייפי מישהו יודע ?? אולי צריך לשנות הגדרות לארץ ??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-