עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rk666,

כרגע יש לי A3D2 ובXP כפי שאתם יודעים אין דריברים לכרטיס, חוץ מאלה של MS לכן המשחקים משתמשים בכרטיס אבל בלי ההאצה שלון, ובכל משחק אני נאלץ לשחק על 3D Positional stereo או SOFTWARE EMULOTION האם כאשר אני אשים במחשב Audigy2 הביצועים יעלו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by old fart,

קניתי את האוזניות היום בערב, עלו לי 129 שקלים בבאג. היה לי שם זיכוי של 100 שקלים(על צורב שהחזרתי לתיקון והם במשך חודשיים וחצי לא עשו בעניין שום דבר), ואני לא באמת צריך אוזניות, אלא רק רציתי לפנק את עצמתי באזניות איכותיות יחסית. לפניהן היו לי אזניות סוני מעולות לבית שהרסתי בטעות, ומאז אני משתמש באוזניות הסיליקון של JVC של חדר הכושר גם בבית. החלטתי שזו הדרך הטובה ביותר לנצל את הזיכוי בבאג, והן נכנסו בתקציב. חשבתי שבמחיר הזה הן צריכות להיות יותר טובות באיכות הצליל ואיכות הבניה מהאוזניות שמגיעות עם הנגנים(IAUDIO לצורך העניין). אבל התאכזבתי: מרגע שחיברתי את האזוניות השמאלית הייתה חלשה מהימנית. סובבתי קצת בחיבור של הנגן - לא עוזר. שיחקתי עם החוט של האוזניות(עליו בהמשך) והסתבר ש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by itaic,

מישהו יודע איך ובאיזו תכונות אפשר להקליט מטייפ למחשב? (גם אילו כבלים צריך וכו?))

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם !! שאלתי שאלה דומה בנושא הווידאו בפורום גרפיקה וכאן אשאל את הנושא לגבי האודיו: אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר לסלון בשביל לראות סרטים. המרחק הוא בערך 8 - 9 מטר, נעגל ל 10 מטר. שאלתי האם אות האודיו יחזיק מעמד לאורך כבל פשוט RCA של 10 מטר ? בכבל של מטר וחצי זה עובד לי דיי טוב . אשמח גם לשמוע תשובותבנושא בקטע של חיבור הווידאו (למרות שזה לא קשור לפורום ). שאלה נוספת :2) האם חיבור הווידאו לרסיבר (YAMAHA RXV496) יספק לו "הגברה" כל שהיא? האם יש לזה יתרון כלשהוא על לחבר ישירות לטלווזיה? 3) אני מתכוון לקנות כבל כמה שיותר זול מהום סנטר, מי שיכול לתת לי מחירים לאורכים שהזכרתי וחברות כבלים זולות מומלצות והיכן אפשר למצוא , זה מאוד יעזור לי ואני מאוד ישמח (יש לי תקציב נ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, אני מחפש אזניות למשחקים (אם מגיעות יחד עם מיקרופון אז יתרון). רצוי שייתנו virtual surround אם בכלל יש בתקציב שלי (ניתן לחרוג מעט). אם אין אז כמה אני צריך להוסיף (ולאילו דגמים) בשביל אזניות כאלה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ארגוט,

לפני שיפוץ וכניסה לדירה חדשה מקבלן, חשבנו במקום לרכוש מסך LED גדול, לרכוש מקרן HD איכותי, לתלות אותו בתיקרה, להעביר כבלים בקירות (במסגרת השיפוץ), לחבר אותו לסטרימר, לממיר HD של הוט וכו'. מה דעתכם על הנושא? יתרונות? חסרונות? האם קיימים היום מקרנים איכותיים שמתחרים באיכות התמונה שמייצר מסך LED FHD, וגם שפועלים בסביבה לא חשוכה? האם מומלץ/לא מומלץ ומדוע?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, ראיתי בהום סנטר דיוידי של זורו. XORO 2200 מישהו מכיר? הוא טוב? לא ראיתי ביקורות בחול. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by matizami,

אני רוצה לחבר מחשב עם כ.מסך GEFORCE 660GT ולוח אם GIGABYTE K8NF-9 וכ.סאונד מובנה לסמסונג LA450 ורסיבר דנון AVR-1306. חיברתי בעזרת VGA וראו אחלה. האם כדאי לקנות ממיר DVI TO HDMI וככה גם לקבל סאונד? או להשאיר את החיבור הנוכחי ולחבר סאונד דרך יציאת SPDIF עם כבל קואקסיאלי?( אני רוצה לשמוע בדולבי דיגיטל)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by idooo,

שלום,אני מחפש טלווזיה 32 אינץ' (HD כמובן) ב2000 שקל +- מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by itai_1813,

שלום! אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב. מערכת 2.1 בתקציב של כ-300 ש"ח אשמח אם תמליצו לי על דגמים. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ClassMulder,

היי! אני מתכנן לבנות מערכת קולנוע ביתי לסלון. את הטלוויזיה כבר יש לי. רמקולים, כנראה גם (צריך לבדוק אם הם תקינים), אם כי אצטרך להוסיף עוד זוג בשביל דולבי אטמוס. מה שנשאר זה רסיבר. אני צריך רסיבר בעל הספק לא גבוה במיוחד - 80 וואט לערוץ זה בסדר גמור. אני מסתכל על אונקיו 585, או אולי דנון x1500 הייתי גם מכניס את סוני לתמונה, אבל קשה או בלתי אפשרי למצוא רסיברים שלהם שלא מותאמים למתח אמריקאי ואין לי כל כוונה להתעסק עם שנאי מתאם. מה דעתכם? מה מומלץ? כמובן שצריך לתמוך בפורמטי קול היקפי עדכניים, וגם בעיבוד וידאו 4k. ולהיות במחיר נמוך-סביר. תודה מראש!

12. ענו לי על התשובה..אפשר למחוק תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by oDot,

שלום, יש לי Sennheiser HD 580 וכשאני שומע מוזיקה ממש חזק זה לא כל כך מפריע לי אבל אני יכול לשמוע אותה ממרחקים... לא חושב שיש לי שמיעה דפוקה ככה שהחוזק לא מפריע לי כי עובדה שאני שומע אותן ממרחק רב. מישהו יכול להסביר למה זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by enzo,

האוזניות הגיעו אליי אתמול לאחר שחיפשתי אוזניות IN-EAR וביקורות מצוינות שקראתי עליהן. רכשתי אותן לפני שאני קונה נגן מוזיקה וניסיתי אותן בינתיים עם המחשב הנייד דרך נגן ה-WMP ובאיזה נגן זול וישן של IAUDIO (עם תאורה כחולה). האיכות סאונד באופן כללי טובה אך לא מרשימה במיוחד גם לאחר כיוון ה-EQ. השאלות שלי הן: האם שני הכלים שבהן ניסיתי את האוזניות הן מדד לאיכות שמע שניתן להוציא מהן? והאם כשאני אחבר אותן לנגן שאני מתכוון לקנות הלא הוא ה-D2, שלו לפי הבנתי איכות סאונד מעולה עם AMP חזק במיוחד אני אקבל את התוצאות הרצויות משמע איכות סאונד מעבר לטובה ואף מעולה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי הזדמנות לקנות את האוזניות Audio-Technica ATH-A900LTD מ-EBAY, תמורת 310$ (1380 ש"ח) כולל משלוח. אני קונה את האוזניות האלה לשימוש ביתי, בעיקר לז'אנר מטאל, אחרי שקניתי את ה-Audio-Technica ATH-FC7, והתאכזבתי מהם בגדול. מה אתם אומרים? כדאי לי ללכת על הקנייה? רק 9 פריטים נשארו, ומדובר במוכר מפורום הדפיי שפשוט מוכר את האוזניות האלה כמו סוכריות בשבוע האחרון (מדובר באיזה שהיא תחרות בפורום).

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Ori ZEE7,

1.4 ו1.4a זה אותו התקן??? והאם על הכבל בחנות יהיה מצוין התקן??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MoRtZkInG,

יש לי כרטיס sb-live value 4.1 השאלה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ על תוכנת דמו שמדגימה את הסראונד (ראית פעם משהו דומה של מסוק שמסתובב סביב מרכז החדר ןכן') תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ~Pizza~,

שלום. אני צריך המלצה לאוזניות גיימינג ולעבודה טלפונית מהבית. אני מתחיל עבודה מהבית בקרוב בתמיכה טכנית טלפונית ואני צריך אוזניות+מיקרופון שיוכלו להתחבר גם לפלאפון וגם למחשב. (או שאתם מכירים תוכנה שאני אוכל לענות לטלפונים דרך המחשב, זה יהייה מצויין) התקציב הוא בערך 300-400 שקל, אני כנראה אקנה אותן בחו"ל. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז ככה יש לי מסך 2209wa עם כניסת vga פנויה וממיר הוט טומסון דגם dci5211hot לממיר יש יציאת scrat ויציאת CVBS מה האפשרויות העומדות לפני אם אני רוצה לחבר את הממיר למסך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by kobibo,

מחפש סטרימר טוב שיכול להתמודד עם כמה שיותר פורמטים לצפיה בסרטים. שיתמוך בכתוביות בעברית-חובה. ועם כמה שיותר יציאות - HDMI חובה. תמיכה בדיסק SATA II . מחפש בטווח המחירים הנ"ל אני כבר יוסיף את הדיסק הקשיח. המליצו לי על ה Pop Coren Hour A110 אבל הוא דיי יקר ועוד ללא הדיסק הקשיח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sabosal,

אני מתכוון לשדרג את המחשב בקרוב, ואני מתחיל להתעניין בפרטים הקטנים. המחשב משמש לצפייה בסרטים, ולכן פרט מאוד חשוב עבורי הוא הצ'יפ לסאונד (לא מספיק בשביל לקנות כרטיס מיוחד..) למחשב מחובר רסיבר של דנון avr-1909 שתומך בתקנים החדשים, ואני מעדיף שתהיה לי אפשרות להשתמש בהם. בהתחלה הייתה לי הכוונה לקנות כרטיס מסך של ATI ולהתחבר איתו לרסיבר עם HDMI וככה לקבל את הסאונד. אבל עכשיו ראיתי שיצא alc 892, ולא הצלחתי להבין אם יש לו תמיכה בתקנים, וככה לחסוך את המעבר לכרטיס מיותר מבחינתי, רק בשביל תמיכה כזו או אחרת. האתר של רילטק בזיוני ממש בכל הקשור בפרטים על המוצרים שלהם. מה גם שלא מצאתי איזכור לקודק החדש. עוד דבר שעניין אותי. אני זוכר שלפני כמה זמן סיפרו לי שהדרך היחידה להעביר את התקנים …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by elidotan,

היי לכולם ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט 7vrxp והוא בא עם כרטיס קול מובנה creative 128 מאחור ישנן שלוש כניסות/יציאות[ spk line in mic האם אני יכול לשנות את יעוד היציאות ולהשתמש בכרטיס לזוג רמקולים נוסף. היינו האם הוא תומך ביותר משני רמקולים? תודה עלי דותן. :smoke:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. קניתי את ה SAMSUNG R81B אני רוצה לכוון אותה שתשלוט גם על הDVD שלי שהדגם שלו זה : DV-525 ושתלוט גם על הממיר (דרך הכיוון של STB) של YES3100 שיש לי. אני לא מצליח למצוא את הקוד של המכשירים הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by EG,

אני צריך עזרה בבקשה בבחירת MP3 http://www.samsungelectronics.com/digital_audio_player/index.html מה כדאי מפה או אם יש לכם עוד הצעות תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by overload,

אני חושב לקנות את הנגן MP3 Clubin Slider 512MB. http://www.clubin-mp3.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=36 מכמה סיבות עיקריות- 1- המחיר שלו 250 שקל. 2- יש לו רדיו FM מובנה (מה שאין לסנסה של סנדיסק שירדתי ממנו) 3- הוא תומך כנראה בתיקיות (גם בגלל זה ירדתי מהסנסה). 4-הוא נראה טוב ביחס לג'נריים אחרים, אם הוא ג'נרי, במחיר הזה. יש למישהו נסיון עם הנגן (או החברה) או משהוא להגיד על ההחלטה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים