אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי! אני מתכנן לבנות מערכת קולנוע ביתי לסלון. את הטלוויזיה כבר יש לי. רמקולים, כנראה גם (צריך לבדוק אם הם תקינים), אם כי אצטרך להוסיף עוד זוג בשביל דולבי אטמוס. מה שנשאר זה רסיבר. אני צריך רסיבר בעל הספק לא גבוה במיוחד - 80 וואט לערוץ זה בסדר גמור. אני מסתכל על אונקיו 585, או אולי דנון x1500 הייתי גם מכניס את סוני לתמונה, אבל קשה או בלתי אפשרי למצוא רסיברים שלהם שלא מותאמים למתח אמריקאי ואין לי כל כוונה להתעסק עם שנאי מתאם. מה דעתכם? מה מומלץ? כמובן שצריך לתמוך בפורמטי קול היקפי עדכניים, וגם בעיבוד וידאו 4k. ולהיות במחיר נמוך-סביר. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT שמחובר אליו DVI לDVI למסך המחשב ו DVI לHDMI לLCD מדגם LG 37LC53 עכשיו הבעיה היא שאני מנסה לשנות רק את הרזולוציה של ה LCD הרזולוציה של המסך משתנה גם איך אני משנה רק את הרזולוציה של ה LCD עוד דבר אני רוצה שיראו בשני המסכים אותו דבר לא רק להרחיב את השולחן העבודה תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מומלץ לקנות את הSUB שלהם ומה אתם אומרים על הדגם SL10?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי מחשב חדש וחיברתי את הכרטיס קול (און בורד realtek של לוח asus p5k) למערכת סאוונד-מגבר מרנץ סטריאו מקצועי על רמקולי b&w יש רעש לוואי מרגיז שגובר ככל שמגבירים וזה ממש ממש בלתי נסבל האם מקור הבעיה הוא כרטיס הקול און בורד??? אולי זרם החמל בלוח לא תקין וזה גורם לרעש הזה??? מה אפשר לעשות....??? קניית כרטיס קול נפרד???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול עם יציאה אופטית שישמש ל HTPC ויתחבר לרסיבר. בכול אופן מצאתי רק כרטיסים עם SPDIF ואני לא בטוח שזו היציאה שאני מחפש.... מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב? תקציב עד 300 ש"ח? אם אין משהו בתקציב הזה חשבתי לקנות כרטיס 5.1 ללא אופטי שיתחבר באנלוגי.. בעייה היא הורדת איכות - זה נכון? יש ירידה באיכות? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים; לאחרונה קניתי ג'יפורס 8800, וקיוויתי לקבל את המירב ממשחקים ומקסימום FPS, אך זה לא המצב, נחשפתי להרבה משתנים שמשנים את המצב במשחקים. אחד המשתנים שאני מעלה פה הוא עניין הכרטיס קול; מסתבר שכרטיס קול מובנה מטיל על המעבד את עבודת חישוב הסאונד, ולכן מאט מפעולת המעבד. עכשיו מאחר ואני קורא לעצמי גיימר, אני פשוט "חייב" לקבל את מירב ה-FPS האפשרי, אבל כמו שכבר גיליתם, מעבר לחובב סאונד אני לא ממש מבין בנושא. עכשיו עולות מספר שאלות: 1) האם שיפור הביצועים שכרטיס קול עושה משתנה מכרטיס לכרטיס (ואני מדבר גם בכלליות וגם על Audigy 4 ו XTREME MUSIC ספציפית) 2) מה מבין הכרטיסים הנ"ל עדיף? והאם יש אופציות עדיפות? (התקציב לא מוגדר, אך שלא יעבור את טווח ה-500~) #) זוהי שאלה קצת צדית,…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי בסנהייזר 555 (כתבתי אשכול לפני כמה שבועות) , מה ההמלצה שלכם לפתוח אותם כראוי \?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס קול חיצוני (עם ממשק USB) להקלטה ביתית בסיסית. הצורך הוא מכשירעם פרה-אמפ, 2 ערוצים, עם כניסות XLR למיקרופון. כרגע יש לי 2 אופציות שהן Guitar Rig Session של חברה Native Instruments Lambda של חברת Lexicon אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להכריע בין השניים וגם להמליץ על כרטיסים נוספים באותה הרמה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אוזניות עם 7.1 סראונד או שזה סתם גימיק?? [br]פורסם בתאריך: 21.05.2009 בשעה 21:44:04 אם יש למישהו לינקים עם הסבר על סאונד ואוזניות....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש אוזניות לריצה בתקציב של 300 ש"ח +- גמיש. חשוב שישבו בצורה טובה על האוזן ויהיו עמידות מאוד. הבנתי שיש את ה PMX 680i/CMX 680i אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם, והאם יש אוזניות אחרות שאתם ממליצים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האוזניות שלי נשברו ואני צריך אוזניות חדשות בעיקר למוזיקה ולגיימינג והתקציב שלי עד 400 שקל בערך ובאינטרנט מצאתי שאלה הכי טובים למחיר: Gamecom 780 קראתי שאלה האוזניות בין הכי טובות למחיר, לא שבירות איכות מצויינת בשמיעה ומיקרופון וגם נוחות.עולות 400 שקל בבאג אבל אין לי מושג עם זה נכון או יש משהו יותר טוב במחיר הזה Siberia V2 USB גם 400 שקל בבאג, קראתי שהאיכות בנייה לא משהו וגם המיקרופון לא משהו בכלל אבל השמיעה אחת הטובות Razer kraken pro קראתי שהאוזניות טובות אבל שמעתי הרבה על האיכות של Razer שהעכברים והאוזניות שלהם נשברות בקלות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הנגן Sandisk Sansa 1Gb e140 מומלץ ? ראיתי אותו כאן http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4644 אני יודע שזו חברה טובה ( הם המציאו את הדיסק און קי, לא? ) השאלה היא איך הנגן בכלליות ? איך הסאונד ? האם יש אקולייזר ? יש למישהו המלצות / השמצות ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Gigabyte z68Xp-UD4 ואני חושב לקנות Audio-Technica ATH-M50. רציתי לדעת אם הכרטיס קול המובנה טוב מספיק בשביל האוזניות או שעדיף להשקיע עוד קצת בכרטיס קול/DAC/מגבר אוזניות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את האוזניות היום בערב, עלו לי 129 שקלים בבאג. היה לי שם זיכוי של 100 שקלים(על צורב שהחזרתי לתיקון והם במשך חודשיים וחצי לא עשו בעניין שום דבר), ואני לא באמת צריך אוזניות, אלא רק רציתי לפנק את עצמתי באזניות איכותיות יחסית. לפניהן היו לי אזניות סוני מעולות לבית שהרסתי בטעות, ומאז אני משתמש באוזניות הסיליקון של JVC של חדר הכושר גם בבית. החלטתי שזו הדרך הטובה ביותר לנצל את הזיכוי בבאג, והן נכנסו בתקציב. חשבתי שבמחיר הזה הן צריכות להיות יותר טובות באיכות הצליל ואיכות הבניה מהאוזניות שמגיעות עם הנגנים(IAUDIO לצורך העניין). אבל התאכזבתי: מרגע שחיברתי את האזוניות השמאלית הייתה חלשה מהימנית. סובבתי קצת בחיבור של הנגן - לא עוזר. שיחקתי עם החוט של האוזניות(עליו בהמשך) והסתבר ש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! אני כנראה הולך לקנות מיני איי פוד יד שניה בהזדמנות, אני מעוניין לבדוק אותו בעצמי לראות שאין לו פאקים יש דרך לעשות זאת דרך המחשב? אם יש אני אשמח לדעת ובאופן כללי מה לחפש או לבדוק לפני שקונים... בתודה מראש, לירן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, אני מחפש אזניות למשחקים (אם מגיעות יחד עם מיקרופון אז יתרון). רצוי שייתנו virtual surround אם בכלל יש בתקציב שלי (ניתן לחרוג מעט). אם אין אז כמה אני צריך להוסיף (ולאילו דגמים) בשביל אזניות כאלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, הגעתי למסקנה שאני רוצה כרטיס קול חיצוני איכותי, זה לאחר שה JACK של האוזניות שלי החליט לשבוק חיים, החלטתי שאני רוצה לשפר גם את איכות הסאונד במחשב במשחקים סרטים ובמיוחד מוזיקה ביציאה לאוזניות ולמשחקים. אני לא אודיופיל אבל אני משתמש באוזניות טובות אחת מהן היא MDR-V700 של סוני שאני אוהב להאזין בהן ועוד זוג נחמד של פנסוניק (לאחר בדיקה כבדה גם נשמעות הרבה יותר טוב מה BEATS שכל אחד מדבר עליהן כאילו זה אלוקים. העיניים שלי כבר הרבה זמן קורצות לכיוון ה CREATIVE X-FI Soundblaster 5.1: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717545 365 שח ב KSP, אני יודע שהשירות לקוחות שלהם גרוע, אבל האם האחריות היא אצל היבואן? נ.ב, איך הכרטיס הנ"ל של ברינגר? http://www.usb4.net/he/prodView.as…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי בהום סנטר דיוידי של זורו. XORO 2200 מישהו מכיר? הוא טוב? לא ראיתי ביקורות בחול. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב בקרוב, ואני מתחיל להתעניין בפרטים הקטנים. המחשב משמש לצפייה בסרטים, ולכן פרט מאוד חשוב עבורי הוא הצ'יפ לסאונד (לא מספיק בשביל לקנות כרטיס מיוחד..) למחשב מחובר רסיבר של דנון avr-1909 שתומך בתקנים החדשים, ואני מעדיף שתהיה לי אפשרות להשתמש בהם. בהתחלה הייתה לי הכוונה לקנות כרטיס מסך של ATI ולהתחבר איתו לרסיבר עם HDMI וככה לקבל את הסאונד. אבל עכשיו ראיתי שיצא alc 892, ולא הצלחתי להבין אם יש לו תמיכה בתקנים, וככה לחסוך את המעבר לכרטיס מיותר מבחינתי, רק בשביל תמיכה כזו או אחרת. האתר של רילטק בזיוני ממש בכל הקשור בפרטים על המוצרים שלהם. מה גם שלא מצאתי איזכור לקודק החדש. עוד דבר שעניין אותי. אני זוכר שלפני כמה זמן סיפרו לי שהדרך היחידה להעביר את התקנים …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי לדעת אם זה אפשרי בתוכנה כלשהי שאני אשתמש במקשים של המקלדת כמו לדוגמא מקשי ה NUM LOCK בשביל להעביר שירים ושליטה על הווליום כאשר איני בחלון של הנגן..אין לי מקלדת מולטימדיה,תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אםפ זה קשור לפה, אבל בגלל הנגן שיש לו שכלכך טוב זה די מתאים לפה. אז מה דעתכם עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נהרסו לי ה CX300 שלהם (אחרי שנהרסו לי גם HD497 עוד קודם). קניתי אותם בחנות שמוכרת בעיקר אוזניות סנהייזר (כמעט את כל הדגמים אני חושב) בארץ. בכל מקרה נראה לי שאם יהיה אופציה לקבל זיכוי אני רוצה להחליף אותם באוזניות טובות יותר. הרגשתי זה מכבר שטווח התדרים הבינוני פגום משהו ב cx300 בווליום גבוהה. מחיר עד ~600 ש"ח אני מניח אבל גמיש אם יש משהו שהוא קפיצה משמעותית במחיר קצת גבוהה יותר. חשוב שיהיו ניידות ולא יצטרכו מגבר לאיכות טובה. וגם שלא יהיו גדולות ונוחות לסחיבה - בתקופה של ה HD497 די התבאסתי על הגודל שלהם. עדיף מאוד שיהיו חסינות לרעש. הנגן העיקרי שלי הוא Iaudio X5L ואני חושב שהוא די טוב מבחינת הספק. המוזיקה שאני שומע מגוונת מידי מכדי שזה ישנה... הדבר היחיד שאני ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש חברות מומלצות? או שכל זבל סיני עושה את אותה העבודה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף ת המחט בפטיפון שלי התקציב הוא עד 200 ש"ח הפטיפון הוא sansui p2000 (לא משהו אני יודע) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-