אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לבחון מערכת סראונד 5.1 עם סרט איכותי באיכות HD. 720\1080. ברשותי סרטי MKV מקובצים. אני יודע שבסרטים כאלה חתכו מסרט המקור(בלוריי) את האפקטים של הסואנד ולכן אני תוהה אם אוכל לראות גם כך ב-5.1 או שזה יספק לי רק 2.1 וגם לא באיכות מטורפת. והאם בסרט DVDR מלא אוכל לקבל 5.1 תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בOB של GIGABYTE, וזה מחובר דרך כבל אופטי לרסיבר. ברצוני להחליף לכרטיס קול אחר, CREATIVE X-FI XTREME Audio, האם ארגיש בהבדלי השמע?היות וזה מחובר דרך כבל אופטי בין כו וכו. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3874
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ואם לא באיזה טלויזיה אני כן אוכל, אם בכלל. אולי טלויזיה עם מערכת הפעלה של אנדרויד? אני מעוניין לרכוש את הטלויזיה הזאת: http://www.lg.com/il/tv/lg-49UJ670Y
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
-
האם קיים? כי בכל האתרים זה לא מוזכר...אבל זה נגן של 750 שקל ככה שצריך להיות לפי דעתי
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס קול על הלוח אם של RealTek AC97 הוא על לוח Gigabyte 8SQ800 עכשיו יש לי מערכת רצינית שתאכלס אני לא חושב שאני מוציא את הטוב ביותר ממנה לכן אגרתי קצת כסף וברצוני לקנות את הכרטיס קול הבא Hercules Digfire 7.1 שאלתי היא האם אני באמת ירגיש שינוי שוואלה הצדיק את הקנייה הוא שזה לא שווה את זה AC97 מפרט תכני High-performance CODEC with high S/N ratio (>90 dB) 18-bit ADC and 20-bit DAC resolution Compliant with AC'97 2.2 specifications 18-bit stereo full-duplex CODEC with independent and variable sampling rate 4 analog line-level stereo inputs with 5-bit volume control: LINE_IN, CD, VIDEO, AUX 2 analog line-level mono inputs: PC_BEEP, PHONE_IN Mono output …
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום משפחתי רוצה לקנות טלוויזיה חדשה, חשבתי לקנות פלסמה, בגלל שבשידורי הSD והHD (העלובים) שבארץ היא איכותית יותר (לא הולכים להיות בה סרטי HD או משו כזה), על פי מרבית המאמרים. אם זאת כאשר התקשרתי לחנות אמרו לי שעלולה להיות בעיה עם מקור חום חיצוני הקרוב לפלסמה, כיוון שבביתי תנור קמין במרחק של מטר-1.5 רציתי לדעת האם עלולה להיות בעיה כל שהיא עם זה. הדבר לא נשמע לי הגיוני אבל רציתי להיות בטוח.
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי, ראיתי כמה וכמה המלצות ל2.1 למחשב ובתכלס כולם ניראים די דומה וכולם בערך באותו המחיר, האם יש באמת הבדל בין החברות המוכרות? אני צריך את הרמקולים בעיקר למוסיקה וסרטים, שום דבר שדורש יכולות מיוחדות או עוצמות גבוהות אבל עדיין אני רוצה לשמוע מוסיקה בצורה איכותית ונורמאלית. (אם יש המלצות ספציפיות זה גם יתקבל בברכה, התקציב גמיש יחסית) תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על כל לוח אם היום יש כרטיס קול מובנה, שווה להשקיע עוד 300 שקל בשביל AUDIGY למשל ? ההבדל בסאונד יורגש מפי הATP3 ?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה אתם חושבים? אולי יש מצב שהטלויזיות 3D יעשו זאת גם בארץ?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
atp3 כבר נמצא הרבה מאוד שנים בשוק . האם לחברות כמו CREATIVE , LOGITECH , JBL אין דגם יותר טוב בטווח מחירים זה תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
האם בכרטיסי קול יש קלוקים? אני מתכוון למהירות בHZים... אם לא, אז מה יש?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
והאם ארגיש הבדל אם אחבר את הרמקולים בחיבור אופטי ללוח או שאחבר אותם לכרטיס קול ב500 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טובה שיש לה חיבור רק לאנטנה אז אני יוכל לחבר לממיר כבל של הכרטיס מסך,והממיר הרי מתחבר לכניסת האנטנה של הטלויזיה ובעצם הממיר ישמש בתור מתאם לטלויזיה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב מנגנון 100 הרץ גורם לאפקט HD בתכני SD נגיד' בערוצים 1.2.3.4 בYES כי באיזה פורום מישהוא אמר לי שמנגנון מאה הרץ גורם לאפקט FULL HD האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כ.טלויזיה (ראו במפרט מחשב), ואני רוצה לדעת אם אני יכול להקליט איתו Gameplay של משחק. כמו תוכנת Fraps ועוד תוכנות הקלטה למיניהן, רק שהפעם עם חומרה... אם זה אפשרי, אני אודה אם תגידו/תראו איך בדיוק. תודה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי ביד2 שיש בלי סוף פטיפונים של סאנסוי ואני רוצה לדעת אם אני באמת עובר את האיכויות האלו.. אפשר להוציא ממנו RCA? לרסיבר תודה!
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ובמידה אני קונה מקרן עד300$ בEBAY אני אשלם מע"ם ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
האם ברגע שמעדכנים את התוכנה בIPOD לעברית האחריות לא תקפה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם יש סוגים של מגנטים. האם מגנט קטן יגרום לרמקול להפיק סאטנד חלש יותר? תודה. עריכה: קראתי אינטרנט שיש רמקולים איכותיים עם מגנט קטן. אז זה אומר שכל רמקול גדול יחסית עם מגנט קטן הוא איכותי?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול.... מישהו ניסה?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
-
שלום! אני קניתי את ה HD 555 של סנהייזר ובנתיים אני ממש נהנה לצלילים יש עומק טוב וסך הכל ההתרשמות טובה אבל אנשים אמרו לי שאני לא מנצל את האוזניות עד הסוף בגלל שאני משתמש בכרטיס קול און בורד AC97 האם כדי להשקיע עוד סכום בקניה של קרייטיב אדיוג'י OEM ב 300 שקל או ללכת על ה X FI החדש ב 800 שקל... אם בכלל יהיה הבדל?!!! תודה לכל העוזרים! אשמח לקבל עצות
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן ATP3 ושמתי לב שכאשר אני מפעיל את הרמקולים בלי להפעיל מוסיקה במחשב ואני מגביר טיפה אז יש הרבה מאד רעשים. למי שיש Atp3 , גם לכם יש את זה?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-