עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by levimadman,

רציתי לשאול אם החברה הזאת היא חברת מדבקה - ואם כן - מה איכות הצפיה בטלויזיה הזו - אם למישהו יש נסיון איתה, אני אשמח לשמוע תגובות.

2. Started by Ido.K,

ככה התקנתי לוח חדש והופיעה בעיה מוזרה. כרטיס קול מותקן בווינאמפ שומעים מוזיקה אבל בלוח בקרה מראה ששום כרטיס לא מותקן מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  3. שלום , קניתי מחשב חדש אבל השארתי את נושא הרמקולים לסוף. אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב עד 1000 ש"ח. חשבתי על המיקרולאב 7C סולו , אבל בדקתי ב- TMS ונגמר אצלהם המלאי שלו. אשמח לקבל המלצות או חוויות מרמקולים שנכנסים בקטגוריה של עד 1000 שח. עוד אשמח לקבל חוות דעת על הרמקולים של מיקרולאב X23 5.1 ( זה מה שיש ב- tms כרגע בטווח מחירים שלי ) זה הלוח אם שלי Gigabyte GA-Z87X-D3H for 1150 אז אשמח לדעת אצטרך כרטיס קול במידה ו... למרות שקיבלתי את הרושם שהכרטיס קול המובנה בלוח הזה דיי טוב. *** אני יודע שבפורום הספציפי פה , אין הרבה תגובות והמלצות , אבל אני אשמח אם תעשו את היוצא דופן וכן תתנו את הדעת פה , אני פשוט חסר אונים בקשר לרמקולים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית שדוד שלי הביא מארה"ב, של PANASONIC. היא מקליטה ישירות ל- MINI-DVD. רציתי להקליט מאחת המדיות שצילמתי באמצעות המצלמה ל-DVD המקליט שלי. חיברתי את המצלמה ל-DVD והרצתי את הסרט שצילמתי, וראו אותו בטלוויזיה, אבל כשלחצתי על כפתור ה-REC הופיעה ההודעה "Cannot add NTSC format to PAL format disc"' , והוא לא נתן ליל ההקליט. אז למה הופיעה ההודעה הזו? מה הבעיה? מה הניין עם NTSC ו-PAL? חשבתי שהדברים האלו כבר לא קיימים כשמדובר ב-DVD... מה אפשר לעשות כדי להתגבר על הבעייה הזו ולהקליט מהמצלמה ל-DVD?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  5. קניתי כבלים לאודיו בין הממיר של הוט לטלויזייה האדום לבן -אדום לבן.יש הבדל בינהם לבין ה20 פינים? מה יותר איכותי?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by barisrael,

הי, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיעבוד במחשב עם WINDOWS 7 64BIT עם 4 גיגה זיכרון (ראיתי כבר כרטיס שלא עובד במחשב עם ויסטה 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון) הכרטיס טלויזיה צריך להיות עם חיבור PCI (לא EXPRESS משום סוג, PCI רגיל) חשוב גם שתהיה אפשרות הקלטה בכרטיס (הקלטה טובה בלי בעיות של סנכרון בין אודיו ווידאו) ורצוי MPEG2 ENCODER חומרתי בעיקרון אני מחפש כרטיס טלויזיה אנלוגי, אך אם יש כרטיס טלויזיה שאני יוכל לראות שידורים של הוט בלי ממיר לחיבור במחשב (יש לי ממיר בסלון, זה לא שיש לי רק אנלוגי) אז אולי עדיף, תלוי מה הפער מחירים אמרו לי גם שWINFAST זה טונר לא משהו, עדיף WINTV, זה נכון? חיפשתי כבר מלא דגמים ואני לא כל כך מבין אם הם טובים או לא תודה על העזרה, בר

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by henz12345,

רמקולים למחשב , 300-400 ש"ח. אני רוצה באסים וכו' ושתיהיה איכות... חשוב 5.1.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  8. כבר המון זמן שאני מחפש לרכוש את הסאב-וופר 10" של אומגה אודיו, אבל כל פעם כשצץ אחד למכירה באזור המרכז, הוא מצליח לחמוק מהידיים שלי. AudioFidelity (איל פור) הציע למכירה את הסאב במחיר זול מאוד, הקאץ'? ככל הנראה התעסקו בו, וכפי שאפשר לראות, הוופר לא מקורי. רכשתי אותו. כל שאר המכלולים (תיבה, מגבר, XO) מקוריים, אבל מצבם לא ידוע. בדיקה מהירה של הסאב מגלה כי היחידה לא איכותית, בלשון המעטה, וישנם חרחורים, רשרושים וזמזומים משונים, חלקם ככל הנראה בגלל טיב הוופר, וחלקם גם מקורם בהתקנה קלוקלת של היחידה: באמצעות אך ורק 3 ברגים מתוך 8. הברגים עצמם לא בגודל המתאים. החורים ב Baffle (השקע שבעץ שמחזיק את הוופר) כבר שחוקים. אפס ניסיון של אטימה בין הוופר לתיבה. בנוסף: …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Buffer,

היי, השבוע הזמנתי כבלים של monster ultra 800 HDMI-DVI וכל אחד עלה לי רק 70 שקל, ל-2.4 מטר... לפי המחירים שראיתי בארץ והמחירים שהכבל נמכר בEBAY אין ספק שזאת עיסקה משתלמת מאוד.. קניתי 2 בלי להסס, ולא האמנתי שזה נכון עד שזה הגיע הביתה.. דיי מהר אגב, יומיים מאז ההזמנה. לא יודע מה פשר המחיר ואולי זו טעות של איזה עובד, אבל תהנו.. קישור למוצר: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7709766&CurTab=ProductDetail#CurTab שבת שלום.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום לכולם, אני ממש מתלבט בין שני המסכים הבאים של סמסונג: c550, c530. ה-550 יקר יותר בכמה מאות שקלים ולכן רציתי לשאול אם קיימים הבדלים מהותיים בין שני המסכים. כמו כן, עוד פרמטר חשוב מבחינתי הוא שהמסך יוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך (דרך ה-usb) מקובץ srt נפרד (לא תרגום מובנה) לכן אני אשמח לדעת אם המסכים תומכים בזה. תודה מראש לעוזרים, איתי

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. א. אין לי מקום לזוג רמקולים קדמיים רצפתיים [לסנטר ולאחוריים אין בעיה רק לרצפתיים קדמיים אין מקום..] ב. יש לי תקציב נמוך, מה הכוונה נמוך? 1000-1200 ש"ח...\: מה ההמלצות שלכם איך אני יכול להסתדר למרות המגבלות שיש לי?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  12. בשעה טובה ומוצלחת אני קונה בקרוב גיטרה חשמלית ומגבר (סבירות גבוהה ל VOX 25). אך ישנן בעיות "מנהלתיות" שיפריעו לי להשתמש במגבר במלוא עוצמתו והדרו (הורים, אחות קטנה, וכו', עד שאעבור דירה... :-)) ולכן אני זקוק לאוזניות טובות שאוכל לחבר למגבר ולנגן בכיף שלי בלי לדאוג לסביבה המעצבנת שיש לה בעיה לשמוע דת' מטאל בפול ווליום (יש אנשים בעולם הזה שזה מציק להם... מוזר ביותר). התקציב הוא כ- 500 ש"ח ואני מעדיף משהו שאוכל לשמוע בעצמי בחנות שאתם מכירים במרכז. אני יודע שבקילומבו (aka djshop בדיזינגוף) יש היצע לא רע, וגם אפשר לנסות את כל האוזניות, אבל אני זקוק להמלצה ספציפית. תודה וסופשבוע טוב

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by hichkock,

אני צריך אוזניות טובות לנגן מדגם iriver h340. לא אוזניות כפתורים... וגם לא עם קשת. כזה דבר שמתלבש על האוזן. חשוב שיהיו איכותיות ורצוי באס טוב (לטראנסים). וכמובן שלא יהיו ענקיות... :\ אני קונה באמריקה ככה שהתקציב דיי חופשי. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by chnon,

יש לי מערכת ממש ממש ישנה(שעובדת מצוין כשהיא עובדת) שמחוברת למחשב והכבל, זה שמצורף בתמונה, התחיל לעשות בעיות לאחרונה בחיבור למחשב. ברגע שמנתקים אותו מהלוח, צריך לשחק איתו המון זמן עד שהוא מתחבר כמו שצריך ואז המערכת אודיו עובדת במחשב. איך הכבל הזה נקרא והיכן רוכשים אותו?

15. Started by 123445,

יש לי בעיה עם הנגן הזה, כל פעם שאני מכניס לו דיסק קופץ לי הודעה this blu ray player does not support this region משהו כזה ויש ציור של A גדולה. איך אני מתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. המחשב לי מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 2 רמקולים, האינפיניטי SM 115 הרסיבר תומך רק 4 רמקולים. אני רוצה להוסיף למערכת עוד 2 רמקולים וסאב, שאותם אני אחבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי כרטיס תומך 5.1 הלוח שלי הוא ג'יגה בייט 7VT600-L האם אני יכול לחבר עוד שני רמקולים וסאב ולקבל מערכת 4.1? [אני לא רוצה לא להשתמש ברמקולים של האינפיניטי כי הם טובים מאוד ככה אמרו לי פה.] טל.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by hal,

הי, האם אני יכול לחבר מגבר אוזניות לכניסת s-video output של רסיבר av כדי לשמוע דרך המגבר אוזניות רדיו? תודה.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  18. זה דגם די ישן של פולק אודיו. יש לו שני דרייברים בכל צד (הוא לא "יורה" קדימה), והוא מיועד לשמש כרמקול סראונד על קירות. האם אתם חושבים שאפשר או אפילו רצוי להשתמש בהם כרמקולי אטמוס במערכת 5.1.2? שם הם יהוו את ה-2 בסוף שמיועדים לאפקטים בגובה. תודה.

19. Started by dviraz,

אני רוצה לחבר את המערכת סטריאו שלי למחשב איך אני עושה זאת אם אפשר להוסיף תמונה אני ישמח!!! :)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מריץ AV , מקליט Video ישירות מכל מקום מיקרופון מובנה , כונן 40 GB , חיבור דיגיטלי , USB 2 , שלט נו מה אתם אומרים ?, אחלה של דבר הא?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, ברשותי PS4 PRO שהיה מחובר עד כה למסך טלויזה 65" של LG. לאחרונה רכשתי מפצל HDMI וחיברתי דרכו מסך מחשב של Samsung עם כניסת HDMI, בנוסף לחיבור הטלויזיה. התצורה כרגע: מכשיר ה- PS --באמצעות כבל HDMI--> מפצל HDMI -----> כבל HDMI אחד שמחובר לטלויזה, כבל HDMI שני שמחובר למסך המחשב. על המפצל יש כפתור שדרכו ניתן לברור את השידור - או לטלויזיה או למסך המחשב. עד כאן הכל פשוט, טוב ויפה. הבעיה: כאשר התמונה מוצגת באחד המסכים, ישנן "תקיעות" / ריצודים / מסך שחור ל-3-4 שניות. זה לא קורה תמיד, ואין משהו עקבי ששמתי לב שזה קורה בגללו (משחק מסויים או משהו כזה). לפעמים זה יכול לקרות 5 פעמים בדקה, ולפעמים זה קורה פעמיים ביום. לא ברור... מצרף פה ת…

22. יש לי נגן אמפי3 מבוסס הארדיסק של CREATIVE 60 GB הגן התקלקל לי וקניתי אותו בחול האם אפשר לתקן איפשהו את הנגן בארץ איזשהו מעבדה או אם יש בארץ מעבדת תיקונים של קריאטיב או משהו כזה בבקשה תעזור לי כמה שיותר דחוף

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by ewjX,

שלום לכולם. 1. אני מתלבט בין שתי האוזניות שבנושא. הייעוד העיקרי הוא משחקים. יש לי כרטיס קול און-בורד אבל אולי במחשב הבא אקנה X-FI, ואני מצפה שהאזניות שאקנה ישמשו אותי להרבה מאד זמן. מצד אחד, קראתי הרבה ביקורות מעולות על הברקודה (כולל הסיקור באתר הזה), אבל מצד שני אני רואה הרבה אנשים שיורדים באופן כללי על אוזניות סראונד לגיימרים וטוענים שעדיף לקנות אוזניות סטריאו במחיר דומה (כמו למשל ה-HD555) גם עבור משחקים. האם יש כאן מישהו ששמע את שני הסטים? האם ה-HD555 נותן ביצועים דומים לברקודה במשחקים ומאפשר לזהות את כיווני הצלילים בדיוק דומה? אגב, את הברקודה יש ב-420 ש"ח ב-KSP בימים הקרובים, ואם אבחר ב-HD555 אז אזמין אותו מחו"ל, מה שמוביל אותי לשאלה הבאה: 2. האם נראה לכם בטוח לקנות א…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. בגרסה עם או בלי המקרופון המובנה.. http://www.amazon.com/gp/product/B001DCBBHK/ref=noref?ie=UTF8&s=electronics http://www.amazon.com/dp/B0019RBJOE/ref=nosim/?tag=fatwalletcom&linkCode=as1#productPromotions מדובר באוזניות מדהימות, שעולות בד"כ בין 300 ל-400 דולר בארה"ב.. בארץ המחיר הוא כמעט 1700 שח!! http://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=Ultimate%20Ears〈=heb&cart=1246183260784986 אני אישית משתמש כבר חצי שנה ב-Ultimate Ears - super-fi-3, והן אוזניות באמת מדהימות

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by Equalizer23,

היי, אני צריך המלצה לאוזניות in-ear (אם אני לא טועה במינוח). משהו בין 200 ל-350 ש"ח ושכמובן יהיו הכי טובות שאני יכול במחיר. אני שומע בעיקר ג'אז\רוק\מטאל אז כנראה שדגש על בס אני לא צריך. יש לי נגן iAudio X5 (עשרים ג'יגה עם וידאו) שמריץ גם FLAC אם זה משנה. בנוסף אני מעדיף לקנות בארץ (אחריות ופחות סיבוכים). תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.