עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בעיקרון הטווח הוא 3000-4000 הטלויזיה היא לסבתא שלי והמטרה היא נוחות ולא רק איכות צפיה כי היא לא רואה HD וזה רק מחובר לכבלים, אפילו לא לDVD.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  2. תקציב... כמה שיותר נמוך תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  3. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... לפני שנים עשיתי איזה פרוייקט קטן עם הכיסא מחשב שלי והכנסתי במשענת שני רמקולים של מסך פיליפס ישן. יציאת החיבור שלהם היא שני RCA ואני רוצה לחבר אותם שיתפקדו כרמקולים אחוריים במחשב. יש ברשותי רמקולים קדמיים שניים+סאב שמתחברים לכניסה הירוקה בכרטיס הקול עם חיבור פיאל קטן. איך אני גורם לרמקולים המורכבים בכיסא לתפקד כרמקולים אחוריים ואיך אני יכול להגביר אותם כיוון שאם אני מחבר אותם סתם כך לכרטיס הקול, הסאונד שהם מפיקים חלש.

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  4. עד עכשיו הייתי נעול על ה-FX6021, אבל אז התברר לי שאני יכול להשיג את ה-Z-2300 ב700 ש"ח. האם שווה כמעט להכפיל את ההשקעה ולקנות את ה-FX6021? האם הם ברמה הרבה יותר גבוהה? תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by מגדל,

שאלה קטנה על רמקולים.. מה ההבדל בין logitech z4i ו logitech z4 רגיל....? מה אומר ה-i?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by ToMeRv32,

היי, אני זקוק לאוזניות ניידות לצבא (אין שימוש רב), חשבתי שהכי טוב זה in-ear כי קשת למיניהן ישברו בטח, ואני גם לא רוצה להוציא הרבה כסף עליהן. כרגע יש לי אוזניות כפתור פשוטות וצורמות שממש ממש לא כיף לי לשמוע איתן, במיוחד אחרי שאני שנה עם ה750dj של shure. אני יכול למצוא משהו בתקציב מ eBay, או שחייב להשקיע יותר? אני מחפש סאונד כמה שיותר ברור ובסים עד כמה שאפשר.. יש לי כמה אוזניות in-ear בבית (של Samsung ושל antec שזכיתי באתר), אבל הם לא נוחים לי באוזניים (אף אחד משלושת הגדלים של הסיליקון, אז אני צריך משהו שמגיע עם חבילה רחבה של המתאמים האלו, או אם אפשר לקנות בנפרד ואולי זה יתאים גם לקיימות (אני אבדוק אותן כשאני אחזור הביתה).

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Kcupid,

הי. אתמול חיברתי מגבר עם רמקולים למחשב, ושומעים טוב ממנו. כל שיר או משו כזה שאני מפעיל במחשב שומעים במגבר באחלה איכות. חיברתי גם מיקרופון רגיל כזה של מחשב למחשב, והיו שומעים דרך המגבר גם את מה שאני שר (עם הפלייבק ברקע), אבל שמעו ממש חלש הייתי ממש צריך כמעט להכניס תמיקרופון לפה כדי שישמעו משהו. אז קניתי מיקרופון יותר מקצועי לזה, אחד שגם נראה כמו מיקרופון ולא סתם משו של מחשב. החיבור שלו היה גדול מדי אז קניתי מעבר עכשיו מPL גדול ל3.5 שמתחבר למחשב. עכשיו אם אני מקליט קול או משו ומדבר למיקרופון זה מקליט ממש חזק וטוב, אבל שאני סתם מדבר למיקרופון (וזה על ON על המיקרופון) לא שומעים כלום דרך הרמקולים. יש למישו מושג איך מסדרים את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אשמח לשמוע תגובות http://wp.me/p10rYd-77

• 33 תגובות
    • 24.3k צפיות
  9. 1. יציאה לחיבור לרמקולים מחשב 2. יציאה לחיבור לרמקולים של הטלוויזיה עצמה 3. כמובן יציאה למערכת קולנוע ביתית עצמה.. אם כן, איזה מערכת קולנוע ביתית שווה לקנות? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by rjjb7,

יש לי 2 רמקולים עם החיבור הרגיל - pl שמתחברות ל Line-In במחשב. האם אני יכול לחתוך את החיבור של ה-pl ובעזרת קאטר וכד' לפצל את החוט ובמקום לחבר את הרמקולים ל Line-In במחשב לחבר את החיבור של הרמקולים לחלק האחרוי של המערכת סטריאו שלי? (בחיבור שמכניסים אליו את החוטים של הרמקולים של המערכת)

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  11. שלום לכולם! ברצוני לקנות אוזניות חדשות לאייפוד שלי, בטווח המחירים של 100$\350 ש"ח.כאשר מהקצת שהצלחתי להבין באינטרנט, ההתלבטות היא בין Shure SE115, Shure SE215, Klipsch Image S4, וכמובן בין הדגמים אשר אתם עשויים להציע לי. אני שומע עם אייפוד, בלי מגבר אוזניות או משהו כזה, והמטרה שלי בסופו של דבר זה להשיג אוזניות עם סאונד מאוזן, בין הגבוהים לנמוכים (מפורט דיו שאוכל להנות איתו גם מפולק, אינדי, רוק אלטרנטיבי, ג'ז, אך מאידך גם מגורילאז, דג נחש, וסגנונות קצת יותר עמוסי בס), ואטימה טובה וגם נוחות מקסימלית, שכן התנסיתי בעבר באוזניות שלאחר כשעה פשוט היו בלתי נסבלות באוזן.אלה סה"כ הקריטריונים. אשמח לשמוע כמה שיותר תגובות והמלצות ! בברכת שבת שלום, יותם.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by HAPOELTA,

הכרטיס המובנה שהיה לי על הלוח אם (GA-945P-S3) נהרס. אין לי מושג כמה כרטיס קול ממוצע עולה, אז אל תביאו לי כרטיס ב-300 שקל, אבל גם לא צריך להביא לי אחד ממש גרוע. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה. אם זה משנה אז הז'אנרים הם בעיקר טראש מטאל ורוק כבד. חשוב שהחנות תהיה באזור ר"ג-ת"א, לא מתכוון להזמין מהאינטרנט. תודה

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  13. עדיפות לרמקולים שנתחברים לנגן וזהו בלי חמשל אם יש כאלו ואם לא אז לסוללות,חשוב שהיו קומפקטיים ואיכות סבירה לגודל תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by iNi,

שלום.. חיפשתי תשובה לשאלה שלי אך לא מצאתי בהרבה מקומות אז חשבתי אולי יעזרו לי לפתור את זה פה.. ככה הכנסתי מוזיקה לנגן והכל טוב ויפה כאשר אני מדליק אותו אני מחכה דקה לוחץ על Music וכאשר אני לוחץ הנגן מתכבה והוא פותח את עצמו מחדש.. אם אני נכנס לפעולות אחרות שומדבר לא קורה (יעני הכל תקין) וזה רק קורה כשאני רוצה לשמוע מוזיקה.. מישהו יכול לעזור לי?! או שזה רק בטיפול של טכנאי?? תודה לעוזרים..

15. הייתי לפני שנתיים בתערוכת קולנוע ביתי ואודיו לרכב שהתרחשה במלון דויוד אינטר קונטיננטל, תערוכה מדהימה. רציתי לדעת אם מישהוא יודע מתי התערוכה הבאה? ואיפה היא תתרחש? תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  16. יש לי את הKOOS R200 אני שומע אמום ולא תמיד ברור , האם הבעיה יכולה להיות בכרטיס הקול? יש לי כרטיס קול און בורד שאמור להיות טוב (או משהו כזה) אגב הבעיההיחידה שיש לי את ה KOOS שהם נשברות פעם בשנה פחות או יותר וצריך לתקן אותם (התיקון אמור להיות חינם ועולה 30 ש"ח - חינם נוסך ישראל)

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by dandisc,

מה מומלץ להביא מחו"ל(ניו יורק) עד 200$ האם כדאי את ה6021/5021 של אלטק או שיש משהו אחר?אני מקווה ששם יש תצוגות שניתן לשמוע הכי חשוב לי זה באס דומיננטי ויורד נמוך עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל. האם עדיף לקנות מהדיוטי פרי ולחסוך את כל הבעיות של החשמל+ההובלה מחו"ל בשביל הפרש של 40-50$?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! ברצוני לקנות רמקולים למחשב יש לי התלבטות בין כמה דגמים להלן Micro lab 6c Micro lab 7c Micro lab h11 Micro lab solo 15 Micro lab hw12 אני יודע שכולם אותו חברה ויש הבדלים רק במחיר ושתיים מתוכם הם בחיבור אלחוטי אבל השאלה אם יש השפעה כלשהיא על האיכות בין חיבור ישיר לבין אלחוטי ולגבי תמורה של מוצר למחיר, יש הנחה ב ksp 20 אחוז על כל המוצרים של מיקרולאב ושל קריאיטיב, שאלה נוספת אם יש הבדלים בין מערכת 2 לבין 2.1 לגבי המוזיקה וגם תמורה, לא בא לי על רמקול ברצפה אבל אם יש הבדלים אשקול שנית את דעתי...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by or,

איזה נגן (מבוסס הרד-דיסק) נחשב להכי טוב כיום. (המליצו לי על החדש של archos אבל אני רוצה לדעת אם יש יותר טוב http://www.archos.com/uk/products/product_jbmm.html)

20. Started by ClassMulder,

אני יכול לקנות כל אחד מהם במחיר דומה של כ-2550 ש"ח. באיזה מהם כדאי יותר לבחור, ומדוע? ולא רק לפי איזה מהם הוא דגם חדש יותר.. צריך פרמטרים יותר מדויקים. אני הולך כנראה לצוות אותם עם רמקולים של WHARFEDALE - CRYSTAL אשמח לדעות המלצות והארות. תודה.

21. טוב ככה יש לי 2500 שקל למערכת... אני יודע שזה קצת...ומשו טוב כולכך לא יצא מיזה אבל...אם אפשר את המקס' שיצא במחיר כזה... אני צריך מערכת..סט של 5 רמקולים גדולים..לא הקטנים רסיבר..[בשביל לחבר את הרמקולים] ודי וי די אבל לא יותר מ2500 אם אפשר אפילו פחות מערכת בסגנון זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2692427 או זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1745648 זה סתם דוגמאות המליצו לי על JVC RX 5052 רסיבר... מה אתם אומרים? ומה עוד יש המלצות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ביקורת חדשה דנדשה באנגלית אודות Minix Neo U22-XJ AMLogic S922-XJ TV Box: Review | Minix Neo U22-XJ AMLogic S922-XJ TV Box אם אהבתם, בבקשה להפיץ!

23. Started by Holography,

שלום , אני בחודשיים הקרובים עומד לקנות נגן מטאיוואן ואני בהחלטה מאוד מאוד מאוד קשה. יש את הפוד 4TH G 20G + שלט אלחוטי + נרתיק מקורי + אוזניות משופרות +עריסת טעינה עוד כמה דברים ב300 דולר או את הריבר ב320 עם הבאנדל הרגיל שלו. דבר נוסף, אני לא רוצה לפתח פה דיון של מה יותר טוב, אני רק רוצה לדעת מה החסרונות של הריבר, כי הוא פשוט נשמע מושלם למדי. ומה החסרונות של הפוד. עכשיו כשיש את המבצע של הפוד, היתרון של הריבר מתחיל להיות קטן יותר, מה אתם אומרים ? נ.ב מה בנוגע לבטרייה של האייפוד, האם היא עדיין בעלת אורך חיים קצר [שנתיים] ?

24. אני עומד להזמין Sennheiser HD 497 מ B&H אחרי סוכות ב 76$ כולל משלוח. עכשיו דיברתי קצת עם אבא שהוא מהנדס אלקטרוניקה, והוא אמר לי שלא שווה לי להשקיע סכום כזה באוזניות, ועוד להביא אותן מחו"ל, אם השימוש העיקרי שלהן יהיה על המחשב. וזאת משום שהאיכות שהמחשב מספק היא יחסית ירודה ורצופה ברעשים מצד המחשב. אני עדיין עומד על שלי שזה שווה את ההזמנה, הלא כך? ;D עכשיו הבנתי שאוזניות ברמה כזאת צריכות מגבר, וכי הכרטיס קול של המחשב לרוב לא מגביר טוב. פה לא הבנתי משהו, כשאני שומע באוזניות אז הווליום שהם מפיקים הוא דיי ויותר בשבילי. האם מגבר מספק משהו מעבר להגברת הווליום? עוד משהו, יש ברשותי מספר מגברים שבניתי לפני כמה שנים, סתם לכיף ( ;D), אומנם הם כולם Mono אבל זאת לא השאלה. יש…

25. מחשב חדש יעבוד על XP. כדאי שהאיכות לא תיפגם בהעברה תודה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.