עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bennnn,

שלום, אני מעוניין לקנות דיוידי מקליט אבל עם הרדיסק...היכן ניתן למצוא חיה כזו? היה לי דיוידי מקליט של אפאקס אבל העין שלו נדפקה,ולכן מחפש דיוידי עם הרדיסק.. על איזה אתם ממליצים, ואם אפשר קישור להיכן לקנות..... תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי , יש לי די וי די של Prosound dvd9000ps (בלי הערות בבקשה :\ ) בכל מקרה , לפני כמה שבועות שחקתי עם התפריט שלו , שיניתי משהו שקשור לתמונה , ומאז התמונה קופצת ומשתגעת בלי הפסקה! אני מפעיל את הדי וי די , כדי לחזור לתפריט לשנות את זה , אבל התפריט קופץ , ומטושטש , ואין סיכוי להצליח לקרוא מה כתוב שם.. ניסיתי סתם לנחש דברים , ולשנות שם דברים מבלי לקרוא במשך שעות שלמות , אבל יש יותר מידי אופציות שם.. אין לי סיכוי. יש מישהו שיכול לעזור לי? אולי דרך לאפס את ההגדרותש לו? (ניסיתי לנתק אותו מהחשמל למשך כמה ימים ולא עזר , ואין כפתור מאחורה או משהו) נ.ב - התקשרתי למקום שקניתי את זה ממנו , וכל הזמן הטלפון תפוס , ואני פשוט לא מצליח לתפוס אותם... אני חייב דרך אחרת. תודה

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  3. למרות הכותרת, לא מדובר כאן באוזיות אודיופילים באלפי שקלים עם מגברים וכדומה. קניתי כמה אוזניות בסביבות ה-200-300 ש"ח לאורך השנים, כולל ה-PORTA PRO המצויינות, אבל זה לא זה. אני שומע בעיקר דרך המחשב ישירות, לרוב קבצי FLAC או MP3-320K ולעיתים DTS (טפשי עם אוזניות - אני יודע). בעיקר רוק כבד, מטאל ודאב אבל גם לא מעט בלוז, אלקטרוני רגאיי. אני מחפש לקנות אוזניות איכותיות גם מבחינת צליל וגם מבחינת איכות בניה ועמידות שמעל הכל יהיו נוחות להאזנה ממושכת (שעות) ויתנו טווח דינמי ראוי לשמו - לא צלילים גבוהים צורמים ולא באסים אנמיים ומחוספסים... לא IN EAR כמובן. בניה איכותית ועמידה, כבל ארוך דיו, איכותי ועמיד, מחברים אכותיים - משהו שלא יתפרק אחרי חודשיים (ה-PORTA PRO למשל מעולות למחי…

• 104 תגובות
    • 23.6k צפיות
  4. Started by voyager,

יש לי dvd מקליט של LG כשאני מקליט איתו על דיסק dvd-r/dvd-rw התוכניות המוקלטות לא נראות כאשר אני מכניס את הדיסק לכונן במחשב ניסיתי להשתמש בתוכנות ריפ אבל לא עוזר מפני שהקבצים לא ניראים במחשב. יש למישהו רעיון איך להעביר למחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, יש לי בעיה מציקה. יש לי מערכת קולנוע ביתי פשוטה יחסית, אבל למרות זאת עדיין אמורה להיות מסוגלת לנגן סרטים ב-dvd/blu-ray בצורה משביעת רצון למישהו כמוני, שאינו אודיופיל מושבע. הבעיה העיקרית היא שבסרטים רבים הדיאלוגים נשמעים חלשים מאוד. אני מגביר את ה-volume, אבל אז בסצנות פעולה או מתח, הסאונד חזק ורועש מידי, ואני נאלץ להחליש. התוצאה המעיקה היא שבמהלך כל הסרט אני מגביר או מחליש את ה-volume לפי הסצנה. רסיבר: Yamaha RX-V571. אני לא מפעיל את התוכניות השונות, אלא משתמש במצב שנקרא Straight, שאמור להעביר את השמע כפי שהוא במקור בסרט, בלי עיבודים. אולי זו הטעות שלי? רמקולים: סטליטים של Morel. יש לי 5 רמקולים + סאב. נגן: LG BD550 תודה מראש לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by pcmaster,

מצטער אם זה לא בפורום המתאים אבל זה מה שהכי נראה לי. הקו טלפון שלי מחובר למודם כרגיל. יש לי מיקרופון והייתי רוצה לדעת איך אוכל להשתמש בו ככלי דיבור בטלפון. זאת אומרת, שאני רוצה שאת שיחות הטלפון שלי אני ידבר למיקרופון ואשמע דרך הרמקולים של המחשב.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  7. Started by guy_intel,

מחפש דיבורית לטלפון ואשמח להמלצות. תוך כדי קריאה וחיפוש עלתה לי השאלה מדוע בעצם דיבורית ולא אוזניות אלחוטיות. מה ההבדל בעצם (חוץ מזה שדיבורית היא על אוזן אחת בלבד ואוזניות מגיעות בצמד) ? האם ניתן בכלל לערוך השוואה בין דיבורית לבין אוזניות אלחוטיות (עם מיקרופון כמובן) ? אשמח להבהרות. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Load,

אהלן יש לי SB-LIVE עם יציאה דיגיטלית אהל במגבר איין לי כניסה דיגיטלית (למיטב ידיעתי) השאלה עם אני אחבר את הכבל הדיגיטלי לכניסה הרגילה (AUX או 5.1) אני אקבל את האפקט או לא? ???

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  9. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3352397,00.html :screwy: :screwy:

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. יש לנו מערכת קולנוע עם רסיבר של פיוניר וחסר סאב, וגם הדיוידי כנראה התקלקל . הציעו לנו באיזו חנות בכפר-סבא לקנות סאב של STORM ב900 שח, או סאב של BOSTON ב1500. (מפרקים מערכת ומוציא תסאב ומוכר הוא אמר...) וגם דיוידי של MATZ חדש שתומך בכל הפונקציות ב550 שח. אתם חושבים שווה לקנות משהו פה? או שסתם עובדים עלינו בעיניים? איך זה: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=1409 עדיף? תודה וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  11. PIONEER DV-310-S - 89$ http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=545&catid=6&subcatid=10 TOSHIBA sd-690 - 69$ http://www.toshiba.co.il/Index.asp?ArticleID=2015&CategoryID=164&Page=1

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי דיוידי של APEX הוא מראה לי כתוביות הפוך האם יש תוכנה להפוך את הכתוביות כך שכשהוא יראה הפוך זה למעשה יהיה נכון? או האם יש פתרון לבעיה זו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני חייב מהר מהר מהר לדעת... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  14. אני מחפש דיוידי קורא Divx ו- Xvid שתומך בכתוביות בעברית...(רצוי בכמה שיותר פורמטי כתוביות) שאפשר להוריד לו עדכוני קושחה (Firmware) ושהדיוידי יהיה דיי טוב ולא יקר מדי... על מה אתם ממליצים לי?

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  15. שלום, יש ברשותי דיוידי DV 393 של פיוניר. עכשיו, הבעיה היא שהוא מציג קבצי ווידאו(חלק מהם לפחות) בשחור לבן. אין לי בעיה לנגן סרטי דיוידי בצבע, הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ קבצי ווידאו שצרבתי על דיוידי. מן הסתם שהקידוד של הווידאו הוא DIVX. מה שמוזר הוא שחלק מהסרטים הוא מציג בסדר גמור, וחלק(הרוב) בשחור לבן. מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  16. השאלה היותר נכונה אם היה לכם את הכסף הייתם קונים אוזנייה כזאת: http://www.ultimateears.com/_ultimateears/products/custom/ue10pro_description.php או שהייתם קונים קשת באותו תקציב ?

• 63 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. Started by Lior10,

אני מעונין לקנות רמקולים בתקציב של עד 400 שקל (אפשר חריגות). הדגמים שאני מתלבט בינתיים הם: JBL Creature II 2.1 Altec Lansing ATP3 Logitech X-230 אני יותר בכייון של השניים הראשונים. בכל אופן, אין לי אפשרות לשמוע את הדגמים חוץ מאת הJBL ככה שהייתי רוצה תשובות מאשנים עם ניסיון בעניין. אני עומד לקנות את הרמקולים בימים הקרובים ככה שאני צריך תשובות מהירות. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  18. נלקח מאתר www.pdapoint.net שלום לכולם, שבוע שעבר פרסמנו תמונה מסויימת של נגן IRIVER מסדרה 300 אז מה היא תמונה זו ? זוהי סקיצה ראשונית של נגן ה IRIVER סדרה 300 טרום יציאת המכשיר, עיצוב שנעשה ע"י חברת Inno , וחלקנו שראו את התמונה וגם בעלים של כזה מכשיר אפילו אמרנו..... חבל שבאמת לא עיצבו את המכשיר כך. הדיון הזה הוא בעצם על העיצוב הבא של המכשירים : 1. החברות שמייצרות את המכשירים כן שמות לב למה שנעשה בפורומים עיקריים 2. מראה מה רובנו היינו רוצים מהמכשיר הבא - מבחינת עיצוב 3. וכמובן אילו שינויים היינו רוצים במכשיר אציין כי האתר בקשר מתמיד עם Iriver ו Cowon הם תמיד מסתמכים על אתרים מסויימים אך תמיד שמחים לשמוע את הדעה הישראלית. אתחיל בכמה דוגמאות דווקא של Iaudio…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by LazyBoy,

ראשית, אני חייב להודות לאנטולי על עוד ביקורת מקיפה ומאלפת. כל הכבוד! (בהצלחה בצה"ל) כאשר קראתי את תג המחיר בחו"ל של הiDome ואת הפסקה שמשווה אותו לרמקולים אחרים בתצורה דומה עלתה במוחי השאלה המתבקשת: איך הרמקולים משתווים לfx6021 שהם המומלצים ביותר בארץ? (בתקציב של 200$) האם שווה להוסיף עוד 70$ בשביל הiDome ?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אני יודע שיש פה מספר אנשים שחובבין DIY, אך מעניין לראות האם יש גם אנשים שאנו לא מכירים. בשביל להתחיל עם כיוון כלשהו. אני אתן קישור לאתר של amb.org שאני בטוח שכל מי שקשור איכשהו לתחום מכיר. עם זאת, היו מספר שינויים באתר בתקופה האחרונה, והמעניינים יותר הם: B24 מגבר רמקולים חזק במיוחד וברמה גבוהה מאוד (עלות הרכיבים שוברת בקלות את ה-1500$ לפני משלוחים ומע"מ לרכיבים בינוניים). מדובר על מגבר מאוזן לחלוטין שמיועד לרמקולים קלים וקשים כאחד (עם משהו כמו 300W לערוץ ב-4אוהם אני מניח שברור לכולם שלא חסכו פה בכלום). כרגע הדף שם נערך ומכיל פחות מידע, אבל הנתונים פשוט מדהימים. רוחב פס מטורף של מגה-הרצים שלמרות הרעשים (אשר אמורים להיות אפסיים) נותן קצב עלייה של מתח שהוא פשו…

• 37 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. ככה זה רעיון חדש שלי שפה יהיה את כל הנגנים המומלצים לחצי שנה הזאת זה יהיה מחולק ל-2: נגני מולטימדיה נגני MP3 בתוך כל אחד מהם יהיה חלוקה לתקציבים: 100-300 300-700 700-1100 1100-1500 1500-2000 2000-2500 בנגני מולטימדיה יתקבלו גם הנגנים ב300 ש"ח שיש להם יכולת לנגן סירטונים אני כל הזמן יעדכן את זה לטבלה הזאת נגני MP3 100-300 300-700 700-1100 iaudio 6 sandisk sansa e250 http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905 1100-1500 sandisk sansa e260 http://zap.co.il/model.asp?model_id=410695 1500-2000 sandisk sansa e270 http://zap.co.il/model.asp?model_id=410702 2000-2500 IPod 30GB http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=81&ser=1 CREATIVE ZEN VISION:M http://www.bug.co.il/nconfigou…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אחרי זמן רב, סוף סוף הבאתי לאתר את הרמקולים לבדיקה . . . והם אכן עלו על הציפיות שלי. הנתונים הם כאלה: ========================================================= System: 2.0 Hi Quality Stereo Each satellite: 14 watts RMS per speaker (measured @ 4 ohms @ 10% THD @ 150Hz - 20kHz, two channels driven) Overall frequency response: 40Hz to 20kHz Signal to noise Ratio (SNR): 80dB ========================================================= בעיקרון קריאטיב המשיכו את קו המוצרים המדהים תחת המותג"GIGAWORKS" ויצרו סט רמקולים למי שנמאס לו לשמוע מערכות 2.1 עם סאבוופר מזוייף וסאונד לא מושלם (יחסית לרמקולים למחשב). הם יצרו מערכת 2.0 , משמע - בלי סאבוופר שנותנת צליל יפה מאוד בטווחי…

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. אני מבקש מכולם תשובות עניניות, ולא למקצרים "זה יותר טוב וזהו" שכל אחד יפרט יתרונות וחסרונות. אני אתחיל בצורה כזו יתרונות כל מכשיר על השני : IRIVER : איכות צג יותר גבוהה כמות האביזרים שמתקבלים עם הקניה כולל אוזניות איכותיות - נרתיק - עריסה בגרסה של ה 40GB - ערכת סוללה חיצונית - שלט. עברית מכשיר הרבה יותר עמיד שנתיים אחריות (לא ע"י היבואנים - רק ע"י שליחה ישירה של המכשיר לחו"ל עצמאית ומילוי טופס RMA) הרבה יותר זמן בשוק אפשרויות שינוי בתוכנה אפשרויות שינוי חומרה קלות הכל נמצא על המכשיר אין צורך בשום מתאם נוסף בשביל חיבור מתח תומך ID3 TAG BROWSER עם DB פחות תקלות סדרתיות (נתונים פנימיים) איכות סאונד גבוהה יותר כל היציאות של המכשיר ממוקמות נכון !!! IAUDIO: X5L זמן סוללה יות…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by Ballz2You,

שמתי לב שהשאלה הזאת רצה בהרבה מאוד פורומים ואף פעם לא קיבלתי תשובה כי זה תמיד נגמר בריב ובוויכוחים מגעילים.. אז אחת ולתמיד TT SHOCK ONE או Steelseries siberia V2 אני מבקש שלא תתיחסו למחיר כי לא אכפת לי לשלם יותר בשביל איכות אגב, אני חדש בכל הנושא הזה אז אני רוצה שגם תסבירו לי למה. תודה!

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  25. בהמשך לביקורת שהתפרסה לפני מספר דקות בקישור הבא: http://hwzone.co.il/reviews/xonar_d2 כל תגובה/בקשה/מענה/שאלה (לא בסגנון של האם זה יתאים לכם אישית, אלא יותר על נושאים כללים בקשר לכרטיס עצמו), אתם מוזמנים בהחלט להגיב. Anatoli.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.