אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות רסיבר + רמקולים שיהיה בבקשה בין 2000 - 3000 ש"ח והדבר הכי חשוב שהרמקולים יהי קטנים כי אין לי הרבה מקום בחדר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
טוב מכיוון שבפורום מפרטי מחשב לא ענו אז אני מאמין שכאן אני אקבל את התשובה..... טוב, אז המחשב לחבר וזהו התקציב (לא כולל מסך!).. בעיקר מערכת עם כרטיס קול טוב (ללא תוספות חיצוניות מטורפות!), פשוט להקליט דרך מיקרופון איכותי. אפשר שתהיה אפשרות להרחבת כרטיס המסך שיוכל בעתיד לשדרג גם לצורך משחקים אבל לא חייב כלל אם לא עומד בתקציב. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
חבר שלי קיבל מח"ול את הרמקולים של CREAITIVE INSPIR 5.1, הכרטיס קול שיש לו הוא מעאפן. הוא ביקש ממני לברר איזה כרטיס קול יפיק את המירב מהרמקולים האלה, הוא מוכן להשקיע כמה שצריך כמובן עד גבול מסויים כי הוא לא חולה כל כך בעניין הזה ;D
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי טלוויזיה SAMSUNG "32 וחיברתי אליה כבל DVI-HDMI (הDVI הולך לכרטיס המסך) ובאותה כניסה בטלוויזיה כבל 3.5 (לכ. קול) ומצידו השני שני בננות אדום לבן. איך אני יכול (אם בכלל) לשמוע את הסאונד מהמחשב באותה היציאה? כלומר לבטל את זה שהכבל HDMI "לוקח" לי את הסאונד כביכול ולהגדיר שהמערכת תיקח את הסאונד מהכרטיס קול? בבקשה עזרה. (זה אחרי המון עבודה של הרמת בלטות וחציבה בקיר כדי שייראה יפה) תודה מראש, איציק.
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה לרמקולים + סאב בלי לקרוע את הכיס (מחשב חדש של הבן שלי שאוהב לשמוע מוזיקה). תצורה 2.1.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב נייד חדש לפני כמה ימים D:. עכשיו, החלטתי שאני רוצה גם לקנות מערכת רמקולים איכותית לחדר למוזיקה בלבד. אני לא יודע מה כדי לי יותר לעשות, לקנות כרטיס קול 5.1 חיצוני של creative ואז לקנות מערכת רמקולים 5.1 או לקחת את הרסיבר שיש לי ולקנות שתי רמקולים איכותיים. אין לי מושג מה יותר יספק אותי ויהיה משתלם מבחינת המחיר בשביל הצרכים שלי. התקציב שעומד ברשותי הוא בין 700-1400 שקל. ואם אתם חושבים שכרטיס קול חיצוני ורמקולים 5.1 יתנו לי יותר אז גם הכרטיס וגם הרמקולים צריכים להכנס לתקציב הזה ביחד. תודה רבה [: נ.ב חשוב לי מאוד שהצליל יהיה איכותי ונקי, הרבה יותר משאני יוכל לפוצץ את הבית בווליום
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הוא קנה עכשיו לוגיטק 5500 משהו כזה והוא שואל אם כדי לו לקנות X-FI או להישאר עם מה שיש לו על הלוח (יציאה דיגיטלית - SPDIF משהו כזה) מה אתם אומרים..? האם יהיה שינוי גדול?
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הם עולים בסביבות ה-1,600 ש"ח עכשיו רציתי לדעת אם הם טובים ושווים את הכסף או ששווה לקחת את ה-yamaha tss10 את ה-creative T5900? ומה מיוחד בסט הזה? במיוחד לעומת הסט Z640 שעולה בסביבות ה-600 ולעומת ה-Z5500 שעולים פי 2. שאלה מורכבת אבל אני אשמח לתשובות, תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי גם אני כרגע קניתי את הכרטיס הנ"ל וחיברתי אותו בחיבור קואקסיילי ואני לא מקבל שום קול בכלל בחיבור לרסיבר VSX416 של פיוניר. מה יכולה להיות הסיבה? למכירים את הכרטיס: חיברתי קבל קואקסיילי לחיבור הכחול שהוא הראשון למעלה מהכרטיס למגבר. ראיתי באתר של קרייאטיב שאולי צריך לשחק עם הגדרות הOUTPUT ולהוריד מ96K ביציאה ל44 או 41, כדי לכסות מקרה שהרסיבר לא תומך sample rate המדובר, אך העניין לא עזר. עדיין אני לא שומע שום קול. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
סאב ושתי רמקולים 2.1 מה הרמקולים (למחשב,סרטים,מוזיקה) הכי טובים ואיכותיים שיש ??
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, יש לי בHTPC כרטיס PVR-150 LP, שיש לו כניסת S-video בלבד. אני מנסה לחבר אותו למכשיר מסויים (לא משנה איזה, ניסיתי עם כמה, גם טלוויזיה, גם DVD) עם כבל RCA ל S-Video, ואני מקבל תמונה קצת מחוספסת ומוזרה (תמונה מצורפת). מה שמוזר הוא שכשאני מחבר את אותו DVD או טלוויזיה לדוגמא עם אותו כבל בדיוק לטלוויזיה אחרת אני מקבל תמונה רגילה וטובה, ככה שזה כנראה איזשהו משהו בכרטיס שגורם לזה, אבל אין לי מושג מה יכול ליהיות. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה מהסוג הזה? או מכיר את הכרטיס ויודע מה אפשר לשנות שיעזור? אמרו לי אולי עניין של סנכרון, אבל אין לי מושג מה זה באמת אומר, או איפה אני יכול לשנות פרמטרים שקשורים לזה. ??? ד"א, כבל S-video ל S-video נותן תוצאה אפילו יותר גרועה, …
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מגבר קיט ולהרכיבו. הבעיה שאין לי מושג איזה לקנות. אני לא מכיר חברות ולא אתרים להזמנה מה שידוע לי שהאיכות של המגברים האלה משתווה לאיכות המגברים מאוד יקרים. אני מעוניין להשקיע משהו כמו 150$ +- 30$ תודה על העזרה מראש!
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1611478 תגידו מה אתם חושבים לפי מה שהבנתי הרסיבר יכול לעבוד ב 6.1 לכן אני צריך להוסיף עוד רמקול סנטר אני צודק? המערכת לסרטים בעיקר וככה מדי פעם מוזיקה ומישחקים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של msi: neo p965 עם שבב אודיו realtek 883 7.1. בארון יש לי sblive! value. הרמקולים: altec lansing sx6021 (2.1( מה עדיף: להמשיך להשתמש במה שהגיע עם המחשב, או להוציא את הלייב מהפנסיה? חיפשתי קצת בגוגל וזה לא היה חד משמעי.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת. אני מחבר רק למחשב אז חשוב שיהיה s-pdif, השימושים הם מוזיקה סרטים וגם משחקים, חשוב שתנגן סרטים באיכות שמע מעולה. תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
-
אני מחפש אוזניות שמתאימות לריצה וגם מספקות אטימות "סבירה" (יענו מינימלית, שמי שישב לידי ישמע אבל רק קצת). השאלה שלי היא האם ניתן להעלות את הקשת האחורית למעלה בשביל שיהיה אפשר להשען על הראש?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני בתמימות מחפש את בובת הוולברין שלי במרחב המוגן בבית , מעיף מלא קופסאות מעופשות ומה אני מוצא ? רסיבר fisher 122 audio standart השערה שלי הוא בן 30 שנה לפחות , יש לו יציאות ימין ושמאל (בלי סאב) remot + main שלפי מה שאני מבין זה אחוריים וקדמיים... חיברתי אותו דרך כניסת AUX לכרטיס קול שבמחשב ואני ממש לא מבין באיכות (יש לי 4 רמקולים של 2 מערכות סטריאו שונות אחת AIWA שמתי כאחוריים ועוד 2 של פישר שהם יותר גדולים ועם באס אז שמתי קדמיים) , עכשיו לשאלות : המגבר הזה שווה כמו למגבר רגיל של היום ? זה שאני מחבר אותו לכרטיס קול של המחשב זה "בריא" או שהוא יכול לשרוף משו ? והשאלה הכי חשובה האם כשאני יחבר את האוזניות AKG K601 שהזמנתי ליציאת אוזניות שלו אני יהייה מסופק ? זה בגדול כמו מגב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. יש לי מגבר ישן של מרנץ, בלי יציאה מיוחדת לסאבוופר. הבנתי שאני יכול לחבר את הסאב אל המגבר ממש כמו רמקול (תחת System2). השאלה הראשונה היא, במגבר עצמו: האם יש חשיבות ל"שמאל" או "ימין", או שזה לא משנה לאלה מהצדדים אני מחבר אותו? ועכשיו: בקשר לסאב עצמו, יש 8 קליפסים של מינוס ופלוס (אני מניח שבשביל 2 סטים מלאים של רמקולים?), ושני חורי RCA שרשום לידם Low-level input, או משהו בסגנון. לאן אני מחבר את החוט? אם זה לקליפסים, האם יש חשיבות היכן? ואם זה ל- RCA, א איזה כבל אני צריך פה בדיוק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוציא סכום של כ-4-5K ש"ח על תצוגה עבור סרטי HD. במחיר של טלויזיית "42 אני יכול לקנות מקרן ולהינות ממסך של יותר מ-"150. מדוע רכישת מקרנים אינה פופולרית ? מדוע כאן בפורום כמעט ולא מדברים על מקרנים ?
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה קורה ששני איקולזירים ומעלה מופעלים בבת אחת(לא משנה כרגע אם זה במחשב, אוטו .....)? לדוגמא האיקולזיר של התוכנה של הרמקולים עובדים ושל הWINAMP ושל הנגן שמחובר למחשב וממנו שומעים...
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני פותח קבצי HD מסוג MKV אני רואה שכולם מגיעים עם יחס תמונה (aspect ratio) של בסביבות 1450X609 וזה נותן יחס של 2.38. כשהיחס של רוב מסכי ה HD הוא 1280X720 או 1920X1080 שזה נותן יחס של 1.77. 16X9 מסכי המחשב הם ביחס של 16X10 ז"א 1.6. וזה גורם לכך שהתמונה מאוד רחבה ויש שוליים שחורים בצדדים או שניתן לעשות זום אבל לאבד את הקצוות של התמונה גם בטלוויזיה וגם במחשב. האם יש דרך לתקן את זה או שהקבצים שאני מוריד (מעל לעשרה סרטים) לא מתאימים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! הגיע אלי היום סופסוף הנגן שהזמנתי, לא כולם המליצו לי עליו... בכל אופן - לא התאכזבתי! זאת פעם ראשונה שאני עושה ביקורת על משהו, אז אני מתנצל מראש על רמת הכתיבה הנמוכה... D-Link DMP-90 הנגן מגיע עם: סוללה אוזניות חוברת הדרכה+דיסק כבל מידע (PARALLEL) הנגן עצמו תיק נשיאה עיצוב: לפי דעתי העיצוב דיי יפה, הפלטיק הוא שקוף ואפשר לראות את החלקים הפנימיים דרכו, הכפתורים בצבע כסף הנגן עצמו ממש קטן, אפשר להכניס לכל כיס! 9/10 איכות הפלסטיק: הוא בנוי טוב אבל הוא מאוד שביר! נפילה אחת ובטוח משהו נשבר!, הדבר הראשון שכנראה ישבר הוא החלק שמחזיק את הבטריה כי מה שמחזיק את הכיסוי עצמו זה 2 פלסטיקים סופר דקים שיכולים להשבר ממש ממש בקלות! 7/10 הפעלה: קל מאוד לתפעול, אפשר…
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-