אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מחשב ישן עם יציאת RCA 4 PIN בכרטיס מסך. חיברתי לו SVIDEO TO RCA וזה ישר הציג את התמונה על הטלווזיה שלי... עכשיו אני מנסה לחבר את ה8800 שלי עם כבל 7 פינים לRCA וזה לא מציג את התמונה. יש כאן איזה קאץ' ?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לא חברות לא ידועות בבקשה. חשבתי על LG, PANASONIC אבל אשמח לעוד הצעות. תודה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן אנשים, עזרתם לי המון בעבר ואני מבקש לבחון את כוחכם שוב... הDVD הישן שלי גוסס ובקרוב יתפגר. לרגל המאורע, החלטתי לצעוד צעד טכנולוגי אחד קדימה ולרכוש את אחת האפשרויות הנזכרות בכותרת. השאלה שלי היא זו; בתור בן אדם פשוט שכל מבוקשו הוא לראות איזה סרט טוב, רצוי ב HD, ושאותו סרט יתנגן לו חלק ויאפשר קריאה של כתוביות בעברית, באיזה מן האפשרויות עלי לבחור? כמובן שאשמח אם אותו מכשיר שייבחר גם יחזיק כמה שנים טובות בזירה הטכנולוגית ושלא אצטרך להחליף אותו אחרי כמה חודשים עקב אי תמיכה כזו או אחרת בפורמטים שונים/כבלים שונים וכוליי... תודה מראש על עזרתכם, תמיר.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 1000 ש"ח שיתן לי איכות סאונד איכותי עד כמה שאפשר. חשבתי על כרטיסי ה HDAV1.3 אני יודע שהם בנויים להעביר את הפורמטים החדשים אבל אני לא יודע עד כמה הם איכותיים בניגון תוכן סטנדרטי במחשב כמו MP3 DIVX משחקים וכו... (ואני לא מדבר במקרה שה MP3 עצמו לא איכותי או שהסרט DIVX מוקלט באיכות גרועה) הכרטיס שאני רוצה לקנות יחובר למגבר ימהה דרך HDMI מה שמצמצם את המבחר לשני הכרטיסים של ASUS אני אישית לא רואה סיבה לקנות את ה HDAV1.3 DELUXE מכיוון שאת הרמקולים שיש (WHARFEDAL DIAMOND) לי אני מחבר למגבר ואני לא צריך עוד יציאות אנלוגיות וגרסת ה SLIM לפי מה שהבנתי היא אותו דבר מבחינת התמיכה בפורמטים החדשים רק שהיא רק עושה PASS THROUNG לפורמטים האל…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
השימוש בעיקר להשמעת מוזיקה ללא הגברה חיצונית.
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
קניתי את המערכת לפני כחצי שנה מתצוגה ( אך ניתנה לי אחריות לשנה). לפני כמה ימים רמקול הסנטר הפסיק לעבוד , ואני נאלץ לעבוד בסטריאו. חשוב לציין שלפני כחודשיים נשברה לי הרגלית של הסנטר ( אין לי מושג איך)... האם האחריות תכסה את הנזק של הרמקול? והרגלית? במידה ולא, האם ניתן לרכוש רק רמקול אחד? או נדפקתי לגמרי...
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך עזרה בבחירת רמקולים, מערכת רמקולים כלשהי, אולי עם סאב. שימושים: סרטים, חיבור לטלויזיה samsung 32" Jade A330 , שמשמשת גם כמסך מחשב, אז גם מוזיקה מהמחשב ומשחקים. אין כרטיס קול מיוחד כרגע, רק ה onboard. בכל מקרה, שתהיה אפשרות לשמוע באיכות טובה, גם לשימוש עתידי (מוזיקה HD, סרטי HD וכו'). מעדיף לקנות מ TMS, חשבתי על Microlab באופן כללי. אפשרות חריגה, במידת הצורך, עד 100 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
תומך בהיי דפנישן ופשוט לתפעול אני משתמש עם דיסק קשיח נייד
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב .שימוש הרמקולים יהיה בעיקר למוזיקה (טראנס\האוס) ומעט לסרטים ומשחקים. יש את אלו: http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=companion3&Cat2Cat1ID=21&Cat2ID=77&aff=Zap〈=HE או את הרמקולים הללו: http://www.testfreaks.com/pc-speakers/harman-multimedia-soundsticks-ii/ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=152063 אלו רמקולים דיי ישנים,אבל אם הם באמת באיכות גבוהה ומספקת אשמח לקחת אותם. החדר שלי הוא 3.5X4.5 מטר,הרמקולים ממוקמים בפינה של החדר לכיוון המרכז,האיכות צליל ממש ממש חשובה לי. הז'אנר שאני מאזין לו דורש באס טוב. אשמח מאוד שתמליצו לי על רמקולים אחרים שמתאימים לדרישות שלי ואודה מאוד אם זה יהיה מלווה בקישורים. אשמח אם תמ…
-
- 50 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
500 פלוס מינוס כמובן. אני כבר כמה שבועות מחפש רמקולים חדשים אחרי שהתייאשתי מהסרבול של מערכת סטריאו ישנה על הרצפה, ואחרי שראיתי את הביקורת שפורסמה ננעלתי על המיקרולאב X13. לפני שאני קונה אותם, יש אלטרנטיבות טובות יותר באותו טווח מחירים, משהו שלא הוזכר בביקורת, או שהם נחשבים לרמקולים עם היחס עלות/ביצועים הכי טוב במחיר הזה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרמקול : BOSS MAX POWER 230/440 WATT 4OHM 20-1000HZ יש לו חיבור פשוט שתיי כבלים +|- הוא יהיה מחובר למחשב בהגדרת סאב וואפר כך שלא צריך את כול הדברים שמסננים את הסאונד בשביל שיהיה רק הבאס והוא יעבוד ביחד עם מערכת סאראונד 5.1 דגש על איכות אני אוהב לשמוע מוזיקה ברמה גבואה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עומד לקנות רמקולים למחשב ותכננתי ממזמן כבר לקנות את Logitech X530 70 w 5.1 וכו' רציתי לשמוע דעות והצעות למיניהן תודה לעוזרים נ.ב יש לי כרגע E-199 של EACAN
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אני מחפש טלויזית lcd סבירה בגודל 32 אינ'ץ,במחיר של כ2500 שח. תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה אתם חושבים, זה מספיק טוב (לניגון סרטים 720P)? למשל עם לוח GA-H55M-USB3 ומעבד 530, האם ניתן לסמוך על המעבד הגרפי שמוטמע בדברים האלה? כמו כן המחשב יהיה מחובר למחשב אחר (בחיבור חוטי) כשבשניהם כרטיסי רשת 1Gbit. נראה לי שהגיע הזמן להחליף את הגרוטאה הישנה שאגב עובדת כמו סוס על סטרואידים(איזה AMD בסוקט 754 !)
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס טלויזיה. הכרטיס מיועד לצפיה בטלויזיה במסך המחשב בלבד.אין צורך בכרטיס שיודע להקליט וכל זה. התקציב עומד על 300 +- תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, לאחר מותן בטרם עת של ה Grado SR60 וגם של ה Equation RP21 שלי (נרצחו ע"י אחות קטנה), אני מחפש אוזניות חדשות. התקציב נע בין 500 ל-600 שקל, כפי שצוין בכותרת. המטרות הן בעיקר האזנה למוסיקת רוק (אקוסטי, קלאסי וכו') במחשב. אני מעדיף אוזניות סגורות אבל זה לא קריטי. מאוד חשובה לי איכות הבניה של האוזניות, אולי הפעם הן לא יהרסו כמו כן חשוב לי מאוד שהן יהיו נוחות (יותר מה RP21 לפחות). אין לי שום אפשרות לקנות מחו"ל ולכן אין טעם להציע לי אוזניות שאינן נמכרות בארץ. תודה לכולם :]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 עד 300 שקל (בלי לחרוג) . שימושים מוזיקה ,שירים משחקים . יש לי רמקולים 5.1 X540 אבל אני מחפש משהו בשביל המחשב השני . אני רונה את הרמקולים או מTMS או אייבורי או KSP אז צריך רמקולים שיש באחת החנויות האלו .
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי altec lansing vs2421 שאני דיי שונא. הם נשמעים סבבה, אבל אני יודע שאפשר יותר מזה, ומאוד מעצבן אותי הרעשי רקע שלהם. מה שאני מחפש זה מערכת סטריאו, 2 או 2.1, אבל אני נוטה כרגע ל2 כי אומרים שהם נשמעות יותר דומה למקור ואיכותי, וגם זה חוסך לי מקום. התקציב הוא עד 700₪. הרמקולים צריכים להיות לא גדולים, solo6c למשל הם ענקיים, יש מקום בשולחן בשבילם אבל זה יראה זוועה. הרמקולים יהיו על השולחן משני צידי המסך ולכן אני רוצה משהו קצת יותר קומפקטי. חשבתי על Creative GigaWorks T20, הם נראים ממש טוב פיזית, והביקורות טובות... אבל השאלה שלי היא אם הם מסוגלים באמת להגיע לרמת באס טובה? הרי הם ממש קטנים. אני שומע מוזיקה אלקטרונית כמו infected, intersys, vibe tribe ולא שירי רוק עם…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מלשב חדש למוזיקה ומשחקים, בצפייה בדגמי הרמקולים מחנות ראיתי רמקולים וסאב מסוג: Microlab 2.1 M-880 אנא חוות דעתכם לסט. התודה כמובן מראש
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע איך לחבר את הdvd לטלוויזיה ככה החיבורים הולכים אצלי ואלה הכניסות של הdvd אני צריך שמישהו שמבין יגיד לי איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הdvd ואיך לחבר אותו בבקשה (הממיר שיש לי זה הממיר הישן עם זה עוזר במשהו)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלויזיה 32" של טושיבה, LCD כמובן, וכרטיס מסך HD4850, כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב, אני רואה את התמונה בטלויזיה עם שוליים שחורים בצד ימין ושמאל של המסך. ניסיתי לעבור בין המצבי תצוגה של הטלויזיה (cinema,wide,supr live וכדו') אך או שעדיין יש שוליים, או שהתמונה נחתכת. עליי לציין שהתקנתי WIN7 ושלפניו היה לי XP ושם הייתי רואה את התמונה באופן תקין. למישהו יש רעיון/עצה כלשהי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם לקחתי מחשב קצת ישן ועשיתי ממנו מדיה סנטר עם חלונות 7 מצטער אבל פעם ראשונה מתעסק עם מדיה סנטר וויש לי כמה שאלות - יש לי ידע טכני במחשבים 1) יש לו כרטיס GEFORCE 5500FX עם 128 מב זיכרון אשר כולל יציאות VGA S-VIDEO ו-היציאה המלבנית הלבנה ששכחתי את שמה עד כמה כרטיס הזה הוא טוב לצפייה ב-720P ו- 1080P? דבר נוסף כרגע אני עובד עם טלוויזה CRT מחובר ב-S-VIDEO ורואה שחור לבן עוד בשלב בדיקת החומרה ז"א עוד לפני שחלונות עולה בכלל כמובן שבחלונות מן הסתם רואים שחור לבן החלפתי כבל ולא עזר לטלוויזיה יש גם כניסת קומפוזיט - האם יש פתרון 2) אני רוצה לקנות כרטיס WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge האם יש הבדל חוץ מגודל בין הרגיל לבין LP האם יש לו יציאות לטלויזה וככה אולי תיפתר ה…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לקנות רסיברyamaha rx-v793 רמקולים4 גדולים(120W)+ SUB)ב800 ש"ח העם עסקה כדאית??? עושה רושם של מערכת מאוד חזקה!!! נכנסתי לאתר שלyamaha וראיתי רסיבר זה ב800$... אך הדגם מאוד ישן.... אני לא מתמצא במערכות אודיו.. אז ישמח להיעזר בתגובתכם!! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי היום כבל HDMI TO HDMI 10 מטר. חיברתי אותו מהכרטיס מסך שלי 5850 אל ה LCD שלי, רואים מצויין והכל. אך רציתי לשאול האם יש אופציה בכרטיס מסך זה להעביר גם סאונד? ואם לא מה הדרך להעביר סאונד? כי כרגע אני שומע מהרמקולים במחשב. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-