עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shlomom,

שלום, יש לי בעיה של רעשים, עיוותים (לא בעיה מכאנית) וחוסר רציפות בניגון של שירים סרטים מהמחשב. יש רעשים כאלה של מגע רועש לפעמים - אין מגע רופף, המחשב והכבל חדשים ונבדקו. הרעשים וההפסקות (הקצרות) קורים בד"כ יחד עם פעילות במחשב, כלומר אם מתנגן שיר/סרט ונפתחת תוכנה נוספת, או מתבצעת גלילה במסך דפדפן, או נטען דף חדש וכדומה אז שומעים את ההפרעה לזמן קצר. לא צריכה להיות בעית עוצמת עיבוד כי זה מחשב חזק למטלות כאלה וההתקנה של Win 7 64bit חדשה יחסית כמו כן עודכנו דריוורים אחרונים של צ'יפסט וכרטיס מסך מהאתר של AMD. בדקתי דרך VLC, WMP והתופעה דומה. יש למישהו רעיון? בנוסף, האם כדאי לי להוסיף כרטיס קול עצמאי (בבקשה דברו מנסיון) במקום ה-ALC889A על לוח האם? אני שומע די הרבה מהמחשב קבצים א…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום רכשתי את הלוח ובן כרטיס קול מובנה via vt1828s הרמקולים הם z-5500 והם לא נשמעים טוב במוזיקה האם הוא כזה גרוע יחסית לrealtek alc 888/889 ?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by Dj Dor Z,

שלום לכולם אני מתלבט בין 2 סוגי אוזניות(הם בעיקרון לדיג'י אבל גם למחשב) הסוגים הם: AKG K181DJ וה-SHURE SRH 750 DJ מי מהן יותר טובה מתחינת,התנגדות,טווח תדרים,לחץ אקוסטי וכל אלו בתודה רבה לכול העוזרים דור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by bono_71,

שלום לכולם. קיבלתי את הרסיבר החדש שלי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745786 לרסיבר יש כניסות HDMI וגם יציאה. כרגע הוא מחובר בכבל דיגיטלי רגיל. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר אותו דרך יציאת HDMI בכרטיס מסך? דגם הכרטיס שלי ATI HD4350 יש לי גם מסך DELL 2410 עם כניסות HDMI . בקיצור מה הדרך האיכותית לנצל את הרסיבר מבחינת HDMI דרך הכרטיס מסך והמסך עצמו,אם אפשר בכלל? תודה לעונים ושבת שלום..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן. עברתי לבית שיש בו אנטנה גדולה על הגג , ובדירה יוצא חיבור כמו של הכבלים ( עם הברגה). אין לי כניסה כזו בטלוויזה, ואני משער שצריך סוג של ממיר כדי שהצלחת תעבוד כמו שצריך. מה שכן רשום בקופסא שהכלבים מצלחת מחוברים אליה : Twoway Active Drop Amplifier cdal 10/10n-ta 54-1000mhz 5-42mhz מה עלי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי משהו שעניין אותי כבר המון זמן. מה המשמעות של " תמיכה ב 5.1" , "תמיכה ב 7.1" ? שהכרטיס יכול להוציא סאונד ב "פורמט" של 5.1 או שאפשר לחבר אליו את כל 6 הרמקולים? למשל אצלי יש את ה JBL Creature II הרמקולים מחוברים לסאב והסאב מחובר ליציאה הירוקה בכרטיס הקול.( כרטיס onbord) האם אני יכול לחבר את הסאב וכל רמקול בניפרד לכרטיס הקול? ועוד משהו קטן , כרטיס קול יחודי (לא on bord) , יביא לשיפור רציני ברמת הסאונד לעומת כרטיס on board? או שאני לא ירגיש את ההבדל עם הרמקולים שלי? תודה!

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום יש לי את הרמקולים הבאים והתקנתי WIN 7 והמחשב לא מזהה אותם...כרגע במשחב שהתקנתי WIN7 אין אינטרנט ככה שאני צריך לינק לדריברים.. תודה http://img177.imageshack.us/i/1271338936618.jpg/ http://img411.imageshack.us/i/1271338919503.jpg/ של CREATIVE

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכם חברי הפורום..רכשתי את ה-DVD מדגם LG BD-360 כאשר אני מכניס דיסק / או דיסק און קי המכשיר שיש ברשותי מגבר YAMAHA מדגם RX-V795 לא מציג "דולבי דיגטל" , אלא "פרולוגיק" בלבד . כיצד אני מעביר לדולבי דיגטל ? האם יש מצב שהמגבר שנמצא ברשותי ישן ? ואולי לא תואם את ה-DVD מסוג LG BD-360 עוד שאלה ועזרה ממכם: הכנסתי דיסק אשר בו נצרב MKV והסרט מנגן עם פיקסלים , אני בטוח שיש עידכון . אם תוכלו להביא לי קישור לעידכון האחרון של המכשיר אשר מסדר את הבעיה הזאתי אשמח מאוד.. חוץ מזה קראתי את האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=455107.0 שמדבר עליו ברק , אשמח אם למישהו יש את העידכון שיכול לשלוח לי או להעלות לאיזה שרת .. אשמח לקבל תשובה תודה לכם

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  9. שלום רב, אני עומד לקנות את הרמקולים הנ"ל ואת הרסיבר הנ"ל כחלק ממערכת קולנוע בייתי שאני בונה. אני יודע שהמקולים הנ"ל בדר"כ צורכים מגבר חזק כמו של NAD 372 כמדומני שהיה מומלץ לא מעט פה ובמקומות אחרים באינטרנט. השאלה אם הרסיבר הנ"ל יוכל להניע אותם כמו שצריך. המערכת הנ"ל תהיה מחוברת למחשב בעזרת ASUS XONAR HDAV1.3 . אודה לכם אם תענו לי בהקדם שבוע טוב עידו

• 16 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. Started by יניב51,

מאז שקניתי את המחשב החדש ( מפרט בצד ), שמתי לב שיש הגבלה בווליום רק באוזניות. לפני כן שהייתי מחבר את האוזניות ליציאה ברמקולים (X530), הכל היה רגיל. היום עם המחשב החדש, הווליום אולי על החצי, וגם אם אני מחבר ישירות למחשב זה אותו דבר. יש אפשרות לעקוף את זה? אפילו הפלאפון מנגן יותר חזק |:

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by נטע_י,

שלום לכולם, אני די נואשת, הסתבכתי לגמרי בנוגע לחיבור רמקולים של קריאיטיב 5.1 קניתי רמקולים למחשב לפני כמה זמן, 5 רמקולים וסאב, כל הרמקולים מתחברים לסאב, ומהסאב יוצאים 3 חוטים לחיבור למחשב, לא הצלחתי לשמוע סאונד כי כאמור לא היה לי כרטיס קול תומך 5.1 קניתי כרטיס וחיברתי עשיתי תעלות בכל הבית, לקח לי יומיים להצליח להגדיר ולהפעיל ובסוף הצלחתי! ליומיים בלבד, ואז הלך המחשב אחרי כל ההפקה והרצון לשמוע מוזיקה באיכות, לא יכולתי להשאיר זאת ככה ורכשתי מחשב חדש, עם כרטיס מסך 5.1 פנימי ואכן כשהתקנתי את הדרייברים הותקנה גם התוכנה שתומכת בסראונד. אבל הרמקולים לא עובדים! עובד רק האמצעי והסאב, מה לא עשיתי?? הגדרתי דרך הלוח בקרה שיש לי 5.1, בתוכנה של הסראונד הגדרתי, וכלום.... התקנתי אפילו את…

• 72 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. Started by Jonnyboy,

הבעיה טופלה, אך תודה מראש על העזרה (שלא ניתנה)

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by i004i80,

שלום, יש לי זוג רמקולים רצפתיים של wharfedale שנקנו לפני 10 שנים בערך ושרתו נאמנה עד לפני זמן קצר, כשבאחד הרמקולים התחילו לשמוע לא טוב ולמיטב אבחנתי מדובר בבעיה בבאס שלו. שאלתי היא האם מומלץ לתקן רמקולים(ביחס למחיר של חדש, שלא ממש יורד מה-900 שקלים עד כמה שראיתי), ובמידה ובתקווה שכן - אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה באזור שבין חיפה לכפר סבא(עדיפות יותר לאזור המרכז). מצאתי הרבה חנויות בחיפוש באינטרנט, אבל בגלל שהידע שלי בתחום ממש לא גדול, אני מפחד ליפול על מישהו שסתם מנסה להרוויח עליי כסף... תודה מראש, עומר

14. Started by ElyDadon,

אוקיי היום קבלתי רסיבר דגם KODA AV-5060 עכשיו חברתי אותו עם הרמקולים והכל עובד מצוין רק שאלה אחת יש לי .. מד הווליום שאני מגביר וממניך לא רשום לי מספרים כמו דוגמה שאני יגביר יהיה 1 2 3 4 5 6 7 אלא שאני מגביר רשום לי -32dB וככל שאני מגביר כך המספר קטן וקטן ושאני ממניך המספר גדל וגדל למה זה ככה?והאם יש אופציה לשנות את זה שזה יהיה מספרים פשוטים ולא -dB תודה מראש.. אגב זה מחובר למחשב ומכוון על DVD רשום ברסיבר DVD

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. רוצה לשדרג את החדר שלי. בתכנון כבר לקנות מחשב חדש + טלוויזיה 32FHD בתור מסך. הפוסט הזה בשביל מערכת הסאונד. אני מוכן להשקיע 4-4.5 אלף על זוג רצפתיים קדמיים + רסיבר סראונד (או מגבר סראונד..לא יודע כ"כ מה ההבדל) אני רוצה מיד שניה. חדש לא משתלם במיוחד שאפשר להשיג משהו טוב במחיר זול. אני לוקח את הזמן שלי. לא ממהר לשום מקום ויש לי לפחות חודשיים עד שאבצע את הקניה. אני רוצה להיות סגור על זה עד הסוף. ומוכן גם לעשות מספר נסיעות עד לבית המוכר כדי לשמוע במה מדובר. במה כדאי לי לשים יותר דגש מבחינת השקעה כספית? רמקולים? מגבר? ובאיזה חברה עדיף? אני לא מעוניין בחברות מדבקה כמו Pure Accustics וכו'.. המגבר צריך להיות סראונד. יש לי 2 רמקולים, סטליטים, אחוריים שאני מתכנן לחבר אותם וגם סנטר. …

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by FoxMaster,

אני מעוניין לרכוש טלווזיה עד 3000 ש"ח השימושים שלי יהיו צפייה בסרטים, סדרות בממיר רגיל של HOT. מומלץ שיהיה חיבור USB לטלווזיה שאני אוכל לצפות בסרטים דרך הUSB. חשוב לי החדות והצבעים בטלווזיה. ומרחק הצפייה הוא 3 מטר.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  17. אני מעוניין להחליף את הרמקולים הקדמיים שלי שהם דיי בדיחה כבר לא זוכר את שם, השם כתוב בתוך עיגול מזהב לא משנה אני מעוניין ברמקולים איכותים בסגון של KAF

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  18. שלום רב אני צריך עזרה בחיבור המערכת למחשב .. יש לי מערכת חדשה מסוג סוני שיש לה שני יציאות אודיו ועוד משהו שאני לא מכיר אני מנסה לחבר את זה ללפטופ מסוג לנובו N 500 ואני לא מצליח לשמוע קול בבקשה ממכם מישהו שיכול לעזור לי לפטור את הבעייה אולי זה משהו בהגדרות של המחשב הודה לכם מראש..

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by Zakash,

שלום לכולם! הזמנתי היום טלויזיה והייתי מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה.... ראיתי המום קבלים מ100 שקל עד 400 ואין לי מושג על מה ללכת... יש סיכוי להמלצה או אפילו לינק לחנות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  20. היי, אני מנסה לחבר את המחשב בו זמנית למגבר סטריאו וגם לרמקולים של מחשב, אבל המחשב מאפשר לשמע לזרום רק לאחד מהם. במחשב הישן עשיתי זאת בהצלחה - היה WinXP מחובר בכבל קואקסיאלי S/PDIF ובאותו זמן גם חיבור פלאג של PL 3.5 שיוצא לזוג רמקולים. ניתן היה לשמוע מוזיקה בו זמנית גם דרך המגבר וגם דרך הרמקולים של המחשב. במערכת החדשה לא הצלחתי. אגב, כאשר אני מחבר את הפלאג PL 3.5 של הרמקולים של המחשב, קופץ מסך ששואל מה חיברתי. האפשרויות הן: קו נכנס מיקרופון נכנס אוזניות רמקול קדמי יוצא רמקול אחורי יוצא רמקול מרכזי/סאבוופר יוצא רמקול צדדי יוצא המערכת: לוח אם: gigabyte H55M-S2H דרייבר אודיו: RealTek HD Audio מערכת הפעלה: Windows 7 חיבור למגבר: S/PDIF out - optical חיבור לרמק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hutorihunzu,

אוקי, ברשותי מערכת הגברה של denon מדגם acr 1306 וזוג רמקולים של JBL מדגם E20 (אני חושב שזה הדגם, זה מה שרשום עליהם). בכל מקרה הייתי רוצה לחבר את המגבר למחשב ולכן אני מחפש כבל RCA שבצד אחד יש לו 2 פינים (L ו R) ובצד השני רק אחד. הייתי שמח אם הייתם יכולים להמליץ לי על כבל איכותי כזה? אני מוכן להשקיע עד איזה 80 שקל... בכל מקרה המרחק מהמגבר לרמקולים הוא די קטן (2 מטר ניראה לי יספיק)... אני מצאתי את זה: http://www.cable.co.il/sg_product~550210~40~72.htm בכל מקרה שוב תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by LiorZi,

אוקיי אז ככה, לאחר שנשברו לי 2 אוזניות (Icemat Siberia ו-SteelSeries 5H), רציתי לקנות אוזניות חדשות. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6308 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6602 עכשיו ראיתי את המחירים וממש לא בא לי לשים 300-400 שקל על אוזניות. רציתי לקבל המלצה על אוזניות גיימינג בכ- 150-200 ש"ח מקסימום, ללא מיקרופון. ראיתי דגמים של Sennheiser בטווח מחירים האלו אבל אני לא יודע עד כמה הם טובים. את האמת לא איכפת לי כל כך איזה חברה (כמובן שעדיף חברה מוכרת) אבל העיקר שישמעו בהם טוב ושיהיה טווח FREQ גבוה. אגב את האוזניות ששברתי, כמובן בטעות, קיבלתי לפני 3 שנים מספונסר של הקבוצה שהייתי משחק בה counter strike לכן אין אחרויות או משהו כזה, ואני לא מתכוו…

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  23. ניסיתי לחבר אחד של 320GB אבל זה לא הלך.. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shai_123,

אוקיי אז ככה חיברתי את המחשב לטלוויזיה הכל עובד ישלי טלווזיה HD READY 42 עכשיו רשום שהיא תומכת 1080P שזאת אומרת שזאת רזלוציה של 1920X1080 אני מנסה לשים את הטלוזיה על הרזלוציה הזאת ושורת ההתחל יוצאת מהמסך וגם אם אני מנסה ל 720P על רזלוציה זה עדיין לא רואים את המסך או שהוא מתוח מדי או שהוא רחב מדי .. ואגב זה כמעט על כל רזלוציה ככה מה עושים?? הטלווזיה שלי זאת זאתי http://www3.shopping.com/xPO-JVC-LT-42X788 תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by Zakash,

שלום לכולם! החלטתי לרכוש טלויזיה חדשה 37INC פול HD. הייתי מעוניין לשמוע המלצות מחברי הפורום על מה כדי לי ללכת.. בעקרון אין הגבלת מחיר אבל כמה שיותר זול יותר טוב או לפחות שאני יבין על מה אני משלם יותר כי אחרי חיפוש מהיר יש המון הבדלי מחירים אבל בשבילי זה לא אומר על מה אני משלם יותר... כמובן שעדייף חברה כמו LG, SAMSUNG ולא חברות בלי שם... בקצרה אני צריך שיתחברו לטלויזיה מימיר, מחשב וסוני 3.... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים