עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, התקציב הכולל הינו 1,500 ש"ח, אך ניתן לחסוך אם הסכום מוגזם מידי. התקציב כולל גם סטנדים (הרמקולים לא יהיו על השלוחן, אין מקום), אשמח לקבל המלצה גם על זה. פילווח שימושי הרמקולים: מוסיקה: 15% סרטים וסדרות: 60% משחקים: 25% *רוב הזמן אני משחק עם אוזניות. סאב וופר: אין לי מושג אם צריך/לא צריך. אקבל המלצתכם ל2.1 או 2.0. *יש לי עדיפות לרמקולים פאסיביים - אך אשמח לקבל את דעתכם על זה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by netanel1,

לאפשר למחשב שלי להתחבר אליו. כלומר אני חושב לקנות טלוויזיה חדשה ואני רוצה את האפשרות לחבר אליה את המחשב שלי לראות סרטים או אולי לשחק במשחקים דרכה אז בתמצות במה אני צריך להצטייד או איזה חיבור בטלוויזיה או במחשב צריכים להיות לי על מנת שכל זה יוכל לקרות?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. השאלה בכותרת תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Ymac,

היי, יש לנו בבית את המיני מחשב הזה, על הנייר הוא אחלה של דבר. במציאות, פשוט לא. התקנתי עליו WIN7 ושמתי לו דיסק קשיח נורמלי, אבל שאני מנסה לנגן קובץ MKV עם bitrate גבוה - אללה ירחמו. דוגמה "הנוקמים" ב-1080P, קובץ MKV גדול של 16GB, מגמגם בכל נגן- VLC, CMP, XBMC באופן בלתי נסבל. "סוכני ש.י.ל.ד" ב-720P, קובץ MKV של 800MB (פרק 40 דקות) מגמגם מאוד ב-VLC, ב-CMP עובד, אבל רואים שה-FPS נמוך ויש דרופים. ממה זה נגרם? דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך (ION) וזה לא מחשב כל כך חלש (4GB ראם, מעבד ATOM כפול ליבה עם HT וכרטיס נפרד של נבידיה ION) וברשת הביקורות מהללות איך הוא מריץ קבצים של 50GB בלוריי ללא קושי, ו-1080P@60FPS כמו גדול!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by waizman,

השגתי סנטר ואני רוצה לחבר אותו למחשב. יש לי כרטיס קול SB Live! 5.1 Value וממש אין לי מושג לאיזה חור לחבר אותו.... תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by biotech326,

היי חברים, אני לא בטוח שזה אפילו הפורום הנכון מרוב שאני לא מבין באודיו חח קניתי מחשב חדש לגיימינג ואני רוצה לקנות רמקולים שישרתו אותי בצורה הטובה ביותר חשבתי על 300 ש"ח תקציב לא מבין מזה סטריאו, אנלוגי, ק"ב וכו' פשוט רוצה שיהיה אפשר לחבר אותם ללוח אם רגיל של מחשב. אם יהיה להם בלוטות' מה טוב אם זו תוספת רצינית אז לא נורא למחשב אני אחבר אותם עם כבל. חשבתי על MICROLAB FC330 אבל קצת מבאס אותי שאין להם שלט והכפתור הפעלה נמצא מאחורתודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dominic16,

שלום לפני כה 4.5 שנים קניתי טלויזיה של lg 32lc2r HD ב 5000 היא ממש טובה ואני מאוד מרוצה ממנה עכישו אני צריך טלויזיה חדשה 32" שלא תהיה גרועה ממנה לא ממש משנה לי אם זה LED או או רגיל וגם אם זה FHD או HDR הטלויזיה ברובה תהיה מחוברת לממיר רגיל וקצת גם למחשב לתכנים בעיקר ב HDR אבל לפעמים גם FHD אם היתי אומר באחוזים אז כחה 80% רגיל 20%HD עכשיו די חשוב לי שלא יהיה ל OVERSCAN כי בזות שיש לי עכשיו יש OVERSCAN תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by none,

Altec Lansing ATP4 או Altec Lansing 4100

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. איזה דברים צריך לחפש לפני שבוחרים טלוויזית LCD?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by matan27,

ערב טוב, לאחרונה הגעתי למסקנה שעלי לשדרג את האוזניות של האיי פוד, כי הם מרשרשות כשעולים מעל 70%...ובכלל באוטובוס וכשיש רעש אני צריך לפוצץ ת'אוזניים בשביל לשמוע את המוזיקה... לכן פתחתי נונשא בקשר לרכישת אוזניות, שבמהלכו הגעתי למסקנה שהאוזניות בשבילי הם הPX של סנהרייז (בהתחלה חשבתי על ה71 של סוני אבל אני לא רוצה אין איר, לא נראה נוח) ההתלבטות שלי היא כזאת: PX100 VS PX200...ה100 הם פתוחות, כך שצלילים יוצאים ונכנסים..ושוב צריך לפוצץ ת'אוזניים- למרות שלפי מבחנים באתרים בחו"ל, הם האוזניות האולטמטיביות עם צליל מדהים..כמו כן איכות הרכבה וחומרים מעולה- בקיצור אוזניות ששות את הכסף שלהם. ה200 הם סגורות, ולפי טענות המבחנים, הם לא כל כך נוחות, והבאס בעייתי..ויש משהו עם העובדה שהם סגור…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tzahi20,

שלוםמותקן לי OFFICE 2007 חוקי, לאחרונה כשאני מפעיל את תוכנת וורד מתקבלת השגיאה המצורפת בתמונה וצרפתי תמונה של ההגדרות במרכז אמון יש לי ווינדוס 10, מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Nokturnal_Mortum,

http://www.engadget.com/entry/1234000570023977/ מטורף!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shy26,

I like to buy asus with onbord sound that sopurt 6 chanel is it posible to conect it to a 4.1 speakers ?? cause there are only 3 input in the m.b help??? shy

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכם, ברשותי האוזניות Sennheiser eH250 כמספר חודשים.. לא ממש זוכר כמה אבל לא נורא. בכל זאת! יום בהיר אחד קמתי,הסתכלתי על האוזניות וחיברתי למערכת, שמעתי בשני הצדדים, אחרי מס' שעות של האזנה בווליום סביר ביותר (3 עיגולים במד השלט הרחוק של הMX5021), עם הזמן התחילו להיות בעיות במגעים של אוזנייה שמאל והסאונד לא עבר נקי והיה "קח, קח, קח" כשמשחקים במגעים. עם הזמן עבר כבר חודש ומשהו , ועדיין לא טיפלתי בבעיה ועד לפני חודש כבר לא שומעים באוזנייה שמאל כלל. יש לציין שאוזנייה ימין חייה ונושמת הבת ז*נה בדקתי אפשרות של להחליף כבל לכבל חלופי, אבל...דיברתי עם היבואן של סנהייזר והם רוצים 120 ש"ח(!) רק על הכבל המקורי של האוזניות. שאלתם את עצמכם מה עם חו"ל,אז.. http://www.dv247.…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום רכשתי את הרמקולים הנ"ל לפני כשבוע ימים והנחתי אותם בחדר ממ"ד על שולחן עבודה של המחשב מרחק בין הרמקולים כ 120 ס"מ (אין אפשרות להרחיק יותר ) ודיי צמודים לקיר (שוב מגבלות של הממ"ד) חיברתי למחשב (כרטיס קול מובנה במחשב חדש עם WIN 7 , הורדיתי את כל המקדדים של K-LITE ) לצערי בכול בסרט / סידרה TV שאני שומע דרך המחשב עם נגן VLC לא שומעים את הפס הקול של הסרט. המוזיקה שמלווה את הסרט משתלטת על הרמקולים ואין אפשרות לשמוע ולהבין את פס הקול. האם יש פתרון לנושא זה בצורה של התקנת כרטיס קול יעודי במקום כרטיס הקול שמובנה על לוח האם במחשב. או שיש פתרון אחר? תודה לכול מי שיוכל לעזור ערן אדר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yariv1234,

היי אני מתכוון לשפץ את הסלון ולהביא מערכת קולנוע ביתית. התכנון הוא שכל העסק יהיה שקוע בתוך הקיר (גם הטלויזיה וגם הרמקולים) רכשתי טלויזיה "42 של טושיבה ואני לא בטוח שכדאי לתלות את הטלויזיה על הקיר ולצפות אותה בקיר גבס כי אמרו לי שזה יחנוק אותה. מחכה לתגובות .. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בבקשה אני מעוניין לשדרג את הסאוד שלי במחשב ואני צריך שילוב של כרטיס קול טוב ורמקולים טובים ב-700 ש"ח אני יודע שזה מעט אבל בבקשה תנסו להוציא לי איזו מערכת סאונד טובה. ועוד שאלה: יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABYTE GA-7VAX עם תמיכה בשש ערוצים. כדאי לי להישאר איתו ולשפר את הרמקולים או שאני צריך גם כרטיס קול חדש וגם רמקולים חדשים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by evy,

חיברתי את הdvd לרסיבר(לכניסת ה dvd\vdp) עם כבל s-video שקיבלתי ה 9600 אקס-טי שלי ולא רואים תמונה כשאני מפעיל סרט.. אז מה הבעיה פה? שאלה שניה שלי זה רציתי לחבר את הכ.קול לרסיבר? באיזה דרך עדיף לחבר? כי גם אין לי יציאה קואקסיאלית בכרטיס מסך שהוא onboard אבל הוא 5.1

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by artyom,

תודה בהקדם

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Coca Cola,

אז שלום לכולם אוטוטו מגיעה קניה של המחשב החדש =] כדי לא לבזבז זמן אני כבר רוצה לדעת איזה אוזניות +מיקרופון (לא הדסט.. שיהיה בנפרד כי אני רוצה להאזין גם למוזיקה איתן) הכי טוב עד 400 ש"ח (אם יש טוב יותר ולא בהרבה יותר יקר שמשתלם יותר תודיעו בבקשה ) אהבתי את הזלמן,http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 קראתי ביקורות ונראה שהן די טובות, יש עוד במחירים האלה? משהו טוב? ד"א רצוי מאוד אוזניות שיהיה ניתן איתן גם לשמוע מוזיקה כמו שצריך תודה רבה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם רציתי לשאול כמה דברים בנוגע לעדכוני קושחה של ה H120 לי יש את גרסה 1.63E (ה E אומרת לי שהמכשיר הוא בגרסה האירופית ? כי אין לי מושג, יש לי אותו מלא זמן ואני לא זוכר מה היה רשום בניירות שלו) לא מצאתי באתר של אייריבר גרסה מעודכנת יותר מזו (בדקתי לפני שבוע בערך) איזה פירמוורים יש לכם ? שמעתי שיש פירמוורים לא רשמיים , לא מאייריבר, אלא מאנשים פרטיים שכתבו אותם, שיש בהם הרבה יותר פיטצ'רים, כמו אפשרות ליצירת פלייליסטים , ועוד כל מיני דברים דומים, זה משהו די גדול ומקצועי ואני זוכר שאפילו ביקרתי באתר של זה, אבל אני לא זוכר את האתר... והאם מישהו יודע - יש עדכון ישראלי ? עם עברית ? אני אשמח ללינק (אני יודע שיש ל 320, אבל האם יש ל 120 ?) מישהו יכול להביא לינק או כמה לינקים ב…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני צריך כרטיס קול בעיקר: ( לפי סדר עדיפויות): שירים משחקים+סרטים המערכת רמקולים שברשותי היא Z-640 אני מחפש כרטיס קול בין המחירים 400-600 מה שמצאתי בנתיים שהענייתי זה Audigy 2 Value Creative ו Audigy 2 ZS Creative האם יש אופציות אחרות? מה ההבדל בינהם חוץ ממחיר האם כדאי משהו אחר? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם-יש לנו 400 קלטות טייפ להעביר למחשב בפורמט MP3 האם יש דרך יותר מהירה מאשר חיבור רגיל לכרטיס קול ולכידה- או אולי יש מכשיר בדומה לטייפ גיבויי שיכול להתחבר לממשק USB ואז יש ההעבר מהירה בין הטייפ למחשב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tzahi16,

שלום חברים, במחשב הנייד שלי נשבר לי המחבר של האודיו ולתקן אותו לא כזה משתלם לי אז קניתי את הכרטיס קול Gold Touch USB 2.0 Sound Adapter and Microphone. כאשר אני מחבר אותו לאוזניות שומעים נהדר אבל כאני מחבר לרמקולים שלי שומעים ממש חרא. חשוב לציין שלפני שנשבר לי המחבר הייתי שומע מצויין עם הרמקולים. בשביל לנסות לבודד את הבעיה חיברתי את ה-Smartphone שלי לרמקולים ושומעים מצויין כך שאין בעיה ברמקולים/כבל. ניסיתי לשחק עם ההגדרות במחשב ושום דבר לא עזר, אגב יש לי במחשב Windows 7. אשמח לשמוע רעיונות. שיהיה לכם המשך שבוע מצויין. צחי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by intermaster,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לטלויזיה LED Full-HD. מה שחשוב לי בעיקר: גודל 46-50 אינץ. סמארט. כניסת USB - עדיפות ל 2 כניסות. רשת אלחוטית וחוטית. מבחינת אחריות - כדאי כמה שיותר - 3 שנים אבל לא חובה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים