אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, ברשותי האוזניות Sennheiser eH250 כמספר חודשים.. לא ממש זוכר כמה אבל לא נורא. בכל זאת! יום בהיר אחד קמתי,הסתכלתי על האוזניות וחיברתי למערכת, שמעתי בשני הצדדים, אחרי מס' שעות של האזנה בווליום סביר ביותר (3 עיגולים במד השלט הרחוק של הMX5021), עם הזמן התחילו להיות בעיות במגעים של אוזנייה שמאל והסאונד לא עבר נקי והיה "קח, קח, קח" כשמשחקים במגעים. עם הזמן עבר כבר חודש ומשהו , ועדיין לא טיפלתי בבעיה ועד לפני חודש כבר לא שומעים באוזנייה שמאל כלל. יש לציין שאוזנייה ימין חייה ונושמת הבת ז*נה בדקתי אפשרות של להחליף כבל לכבל חלופי, אבל...דיברתי עם היבואן של סנהייזר והם רוצים 120 ש"ח(!) רק על הכבל המקורי של האוזניות. שאלתם את עצמכם מה עם חו"ל,אז.. http://www.dv247.…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את הדעה שלכם בנושא דיי טחון ( סליחה מראש ) התכנון לקנות נגן חדש, כמה שאלות ברשתוכם: קודם כל, אני מכיר את רוב הנגנים שיש בשוק, אין צורך להכנס לפרטים טכנים. חשיבות: *גודל. כמה יותר קטן יותר טוב. *נפח. פה יש לי התלבטות. מצד אחד 5 ג'יגה אני חושב שיספיקו, מצד אחד מחיר נגני ה-20G לא יקר בהרבה. ופה נכנסת לי השאלה, 1) מה ההבדל בינהם, חוץ מנפח גודל משקל, למה שאני אעדיף נגן 5 על נגן 20 באותו מחיר? *ניווט וממשק, אני חושב שהטאץ' פד דיי חשוב, לא כל כך נח לגלול עם לחצן שעות.. *איכות. שזה אומר הכל: שמיעה, בנייה, אחריות. *שיהיה DOK *זמן סוללה ( אבל שלא יהיה נקודה מכרעת ) מה פחות חשוב: *ציבעוני. זה בהחלט נחמד, אבל אני רוצה לשמוע מוזיקה, ופחות להסתכל על ה…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מחפש אוזניות לגיימינג/משחקים ונתקלתי באוזניות הבאות: http://www.gearbest.com/gaming-headphones/pp_392314.html מישהו מכיר אותן? האם שווה להזמין במחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
hi every body im looking for a mp3 player hdd based one and i really dont know what to choose there are so many of them , i dont realy care about the space if its more then 5 its ok i was wandering if someone of you heard about those players and if they worth the price : http://zap.co.il/model.asp?model_id=20355&gsid=10-4 http://zap.co.il/model.asp?model_id=39430&gsid=10-4 they are really small but still what do you think should i buy i have a limited budget of 1800 nis. n no any kind of a credit card / online shops only cash =/ help me out thanks im advance .... PS. sry for my poor english no heb keyboard .
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Creative I-trigue 3600, הם עולים כ 800 שקל ב ZAP.. עכשיו אני רוצה את הדגם היותר חדיש של Creative אבל אני חושב שהוא לא הגיע לארץ, אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות אותו אני ישמח הדגם הוא 3800. בכל מקרה כרגע אני הולך על הרמקולים האלו, אם למישהו יש או יכול לתת לי חוות דעת רצינית אנ ישמח, האם יש רמקולים באותה רמה של LOGITECH או חברה אחרת? תודה לכל העוזרים, ניר
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר שלפני איזה חודש שמעתי כאן בפורום שמישהו אמר שכאשר הרמקולים מסודרים באופן סימטרי, זה פוגע בסראונד של הרמקולים, ועכשיו בדיוק זה סיים להוריד לי את כל השירים של מטאליקה ובדיוק שסיימתי לסדר את המוסיקה והפעלתי אותה נזכרתי במה שנאמר כאן. יש לי מערכת 5.1 של לוג'יטק וכשמדובר בשירים של מטאליקה אני לא מתפשר על האיכות, והסראונד גם חשוב לי במשחקי FPS. אז החלטתי לשאול כאן. זה נכון שסימטריות פוגעת באיכות\סראונד של הרמקולים? ואם כן, אז איך אני אמור לסדר את הרמקולים על מנת שזה טוב? ולגבי מה שאמרתי לעיל, אני מודיע לכם כי אין לי מושג לגבי אודיו וקולנוע ביתי. יכול להיות שאמרתי דברים שלפי דעתכם הם שטויות. אבל אני לא מכיר את התחום. אז תהיו עדינים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/sw700.html זה המיפרט של הסאב מה דעתכם עליו וכמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אוזניות סגורות לסרטים משחקים ומוסיקה עד 500 שח. המטרה בסופו של דבר לאפשר לאחי הקטן שמאוד אוהב לשחק בBF3 לשמוע את סימפוניית הצלילים שבועקת מהרמקולים שלו עד הלילה בצורה יותר דיסקרטית.. ואם הן יהיו ממש טובות אשקול אפילו לקנות לעצמי. עד כה שמתי לב לסיקור החיובי שיצא ל SteelSeries Siberia V2 כאן באתר.. מה אתם חושבים ? מודה מראש לכל מי שעונה ועוזר לי בבחירת הדגם הנכון בשבילי..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר יש חדר במרתף והוא מחפש מערכת רמקולים. החדר גדול מאוד (כ-6X6 פחות או יותר) והתקרה נמוכה. אשמח להכוונה - מה כדאי, מה לחפש, איפה אפשר לשמוע או עוד הצעות.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחר אני קונה h10 אני צריך אם אפשר בבקשה את התוכנה שהופכת את את השם של השיר וגם את הטאג תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדבר על סאב וופר רציני... של מערכת...( המחשב שלי מחובר לרסיבר..) עכשיו שלא תבינו לא נכון הוא קרוב לרצפה ( הוא נמצא במקום ששמים תרגליים...) אז שומעים סבבה... אבל אני מפחד שהבומים יקפיצו את המחשב ויהרסו אותו אני שואל אאם זה באמת יכול לקרות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי.. לאחר חיפוש אין סופי אחר head unit נורמלי (דגש על נורמלי, את aiwa/jvc אני לא מתכוון להכניס אליי לרכב...) שכולל כניסת AUX לחיבור ה iRiver H120 שלי, הדבר היחיד שמצאתי הוא הפיונירים בתוספת המתאם ל IP-BUS שעולה בארץ 600 שקל אצל עוזי רדיו... (פשוט עצוב.. מדובר על דגם שעולה 60 דולר.. ויש גם דגם שעולה 30 דולר ואותו הם בכלל לא מביאים). כך שאני דיי מיואש... עכשיו, עלה במוחי רעיון... נניח שאני שם מגבר שכולל כניסת RCA (כמו זה, למשל: MAGNAT Xcite 300), אני אוכל כשאני רוצה לחבר אליו את ה-H120 בלי שום קשר ל head unit (כלומר, נניח אפילו במקום. אני אנתק את ה head unit ואחבר את ה h120 במקום..) ולשמוע דרכו רגיל ? יש מצב?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלוויזיה שתשמש אותי לקולנוע ביתי בעיקר. הכי חשוב לי: איכות תמונה מצויינת! תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=356169 Auzen הכריזה על כרטיס קול מבוסס שבב X-Fi שנקרא Auzen X-Fi Home Theater HD' w/EAX 5.0. הכרטיס הנ"ל מגיע עם יצאת HDMI (כמו הכרטיס החדש של אסוס ד"א, זה לא משהו חדשני שלהם). השאלה שלי היא כזאת - בהנחה שיש לי כרטיס מסך עם יצאת HDMI ועכשיו כרטיס קול שכזה עם יציאת HDMI - האם הכרטיס קול ינתב את הקול והווידאו ד"א היציאת HDMI? אולי הפוך? כי לא נראה לי הגיוני שניאלץ לחבר כבל אחד לסאונד וכבל אחד לוידאו - די הפוך לכל מה ש HDMI מביא עימו (סאונד ווידאו על אותו כבל). אני שואל כי אני יודע שבכרטיסים ATI למשל ה HDMI בכרטיס מנתב גם את הסאונד מהמערכת. לפ התמונה אני רואה שיש 2 HDMI אז אני מניח שאחד הוא כניסה (לווידאו כנראה) ובשני הוא מוציא את ש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המטרה העיקרית היא להקשיב למוזיקה בזמן שאני מתכנת\גולש. כרטיס הקול מובנה בלוח אם ברגע זה. אני מקשיב בעקר לBEATLES QUEEN GUNS&ROSES ומוזיקה קלאסית. גג קדוש 750 שח. אבל זה רק במקרה שבאמת שווה. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב משני שמריץ 98. ושאני רוצה לשחק במשחק דוס ושאני מפעיל אותם דרך הדוס שלWindows 98 או דרך דוס עצמו, אין סאונד. הכרטיס קול שאני משתמש בו הוא כרטיס קול On Board של הלוח MSI MS-6156. בחוברת של הלוח אם זה מה שרשום על הסאונד: Creative ES1373 - Running on PCI BUS. - 64 Voice and AC3 Capable - Support Direct Sound and Direct Sound 3D - AC 97' Compliant יש למישהו הצעות איך אני אוכל להריץ שם משחקי דוס ושיהיה לי סאננד? (בWindows עצמו הסאוד עובד בסדר גמור). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, קניתי טלוויזיה LCD חדשה של חברת PANASONIC, אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה, ברצוני לברר מה האפשרות הכי טובה ונוחה שיש לי. יש ברשותי את הכרטיס מסך הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~44423~8~0.htm ויש לי מסך MAG 19 PFS, מסך שאני מרוצה ממנו. האם חיבור HDMI DVI זהו הפתרון הטוב ביותר? ומה עליי להגדיר אצלי במחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם יש לי סאב שיש בו מגבר ויציאות לעוד 5 רמקולים (של מערכת קולנוע ביתית, לא יודע של איזה חברה). והאינפוט שלו זה כבר D-SUB 15 פינים. חיפשתי בזאפ ובדיל אקסטרים מתאם לRCA ולא מצאתי כלום, גם לא לTRS... אשמח אם תפנו אותי מקום שמוכר מתאם כזה וכמה שיותר בזול (חיילים). תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
משהו מוזר מאוד :ס חיברתי את הטלוויזיה למחשב עם כבל DVI-HDMI ובמקביל חיברתי עם כבל VGA אל כניסת RGB בטלוויזיה (VGA-VGA : אנולוג) (-אותו המחשב פעמיים!) הפעלתי ריבוי צגים ככה שבשני הצגים רואים תצוגה זהה -> בערוץ HDMI בטלוויזיה ובערוץ RGB בטלוויזיה צריכה להיות תמונה זהה. הגדרתי רזולוציה 1920X1080 כנהוג ופה משהו נדפק :\ ביציאה האנולוגית (ערוץ RGB) רואים מצויין מבחינת רזולוציה אבל הצבעים מתים (על ערוץ זה לא חלות הגדרות הממשק של הטלוויזיה) בערוץ HDMI שמחובר ה-DVI (אותו המחשב כמובן מחובר במקביל!) רואים הרבה יותר טוב מבחינת תמונה אבל הרזולוציה לא היידפינשן! אכן בהגדרות כתוב 1920X1080 אבל התמונה לא חדה כמו בערוץ RGB (אנלוג) שחקתי עם הלוח בקרה של NIVIDA בלי סוף ניסתי כל אופציה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות בקרוב אוזניות , הצרכים הם בעיקר למוזיקה וקצת משחקים. הסתכלתי על ה-HD457 , חבר שלי קנה אותם ב-280 שקל באיזה קניון , בכל מקרה זה התקציב שלי פחות או יותר. שווה לקנות אותם במחיר הזה ? עכשיו עוד שאלה, יש לי כרטיס קול OB של לוח Intel WinnipegD845WN ,לאוזניות ברמה של ה-HD457 +- ממש תירד האיכות בגלל הכרטיס קול? ועוד שאלה לגבי החיבור, זה חיבור רגיל מתחבר רק ליציאה הירוקה בכרטיס וזהו ? לא צריך שום מפצלים ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ברשותי זוג רמקולים ואני מעוניין לחבר אותם ל3 מקורות ממיר יס סטרימר אנדרואיד וסטרימר ווינדוס (כולם יש חיבור סאונד אחד) קניתי מיקסר בסיסי https://s.click.aliexpress.com/e/CbL316g אך איכות הסאונד גרועה מלא רעשים ברקע האם מישהו יכול להמליץ על מיקסר אחר זול או מוצר אחר? אשמח לקבל מוצר עם שלט או אופציה שכולם יעבדו פשוט יחד תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר ליקנות ב5,000 ש"ח +- LCD 26" HD? חשבתי על כמה סוגים: Samsung LA26R51B Samsung LA26R71B Grundig GR26HS LCD Toshiba 26WL36 Maraton W260S מי הכי טוב פה ויש לו HD?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חבר שלח לי לינק לרמקולים האלה של Luxeon.. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-