אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אוקיי שחקתי עכשיו COD עם האוזניות של הmuvo2 שלי, וחטפתי שוק. זה פשוט מדהים. צדקתם בדיון אתמול אוקיי האוזניות של המובו נחשבות איכותיות מאד בשביל אוזניות שמגיעות עם נגן נייד, אבל הן לא באמת רמהO_0 המממממ, נגיד שאני מוכן להשקיע עד 200 שקל באוזניות, על מה אתם ממליצים? חשוב לי שהחוט יהיה ארוך (מינימום 2 מטר), ושתהיה שליטה על עוצמת הקול באוזניות עצמן. כמובן שהן יהיו נוחות אבל אני מניח שבמחיר כזה אין אוזניות לא נוחות... נראה איך העניין יתפתח...
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-----------ערכתי------------- שלום, קוראים לי נדב. לאחר עזרה רבה שקיבלתי פה מחברי הפורום (שאתם יכולים לראות למטה) קיבלתי שתי הצעות ספציפיות לאוזניות לצרכים שלי. שתיהן נראות לי מצויין אבל יש לי כמה התלבטויות ביניהם. דבר ראשון המחיר, אני לא יודע בדיוק כמה גבוה ההפרש ביניהם אבל יש לי תקציב נמוך ואני מעדיף להוציא כמה שפחות. דבר שני הספוג המבודד, באתר של סנהייסר כתוב על הPX-100 שהם פתוחות ועל הPX-200 שהם סגורות, אני לא רוצה שישמעו כל רשרוש שמישהו מדבר מבחוץ, השאלה היא באמת מה ההבדל בבידור הצליל מבחוץ. בבקשה כל מי שיש לו אחת מהן או שהוא שמע בהם או מכיר שייתן חוות דעת עליהן. בברכה, נדב.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת פשוט בגלל שאני רוצה לדעת אם להשאיר את כרטיס הקול אצלי או לתת אוו לאח שלי שיש לו איזה כרטיס דרעק, ודרך אגב הרילטק בא עם יציאה אופטית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתבתי את הטווח אינצ'ים הזה כי אני לא באמת יודע את הגדול שאני רוצה. בעקרון אני יודע ש42 זה אחלה אבל שמעתי מאנשים שקנו 42 והם ממש מצערים על זה והיו קונים בכיף 46-52 אינצ' השאלה אם האינצ' עולה גם האיכות עולה בדרך כלל או שזה רק הגודל? המרחק צפייה הוא 3.6 (טלויזיה לסלון) התאורה בסלון היא רגילה, הטלויזיה תשמש לצפיה בערוצים(HOT+HD), סרטים בלו ריי, HD וכל זה.. לפעמים חיבור של מחשב, מצלמה או משהו כזה ואולי בעתיד חיבור קונסלת משחקים הטלויזיה הזאת תחליף טלויזיה CRT שעובדת מעולה עד היום ולכן היא תיהיה גם מספר שנים פה, אז רצוי משהו איכותי, טוב וברמה גבוהה עם כל האופציות שקיימות היום. תקציב אין בדיוק, אשמח לשמוע על הדגמים הטובים ביותר ולמה עדיף כל דגם.. אחרי שאני אקבל דגמים מומלצים אנ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המכשיר הזה ARCHOS AV-420 אני לא יודע אם אנשים פה שמעו על הדבר הזה אבל זה נראה לי ממש תותח זה המפרט שלו: # Record up to 320 hours # of TV programs and video content from a TV, VCR or cable / satellite receiver using the TV cradle # Program recordings using the Recording Scheduler, which directly controls the VCR or set-top box tuner # Store and watch between up to 160 # full-length movies # Enjoy up to 4 ? hours of video playback on the color LCD while on the go # Download / transfer / record between up to 1200 # hours of music # Store and view up to 800,000 # JPEG photos # Play MP3, WMA (including protected files) and WAV music files # L…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חבר שלח לי לינק לרמקולים האלה של Luxeon.. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HD202: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=HD202&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap או cx-300: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CX300&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap הכי חשובה לי ההנאה של שמיעת מוזיקה ברכבת כל בוקר בלי שלמוע צעקות של אנשים ולא שכל הרכבת תשמע איתי. חשוב לציין שאני חובב באס, לכן בחרתי באוזניות האלו, השאלה היא האם אני אראה כמו קוף ברכבת עם ה DH202? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למחשב שלי יש יציאת hdmi בתקן 1.4 אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה , בשוק קיימים כבלי hdmi בתקן 2.0 . שאלה 1 האם תקן 2.0 יתאים מבחינה פיזית , האם מדובר באותם כניסות , שאלה 2 האם אני יכול לראות סרט 4k (דרך טלוויזיה 4k) כשהמחשב לא תומך ב 4k , תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוםמותקן לי OFFICE 2007 חוקי, לאחרונה כשאני מפעיל את תוכנת וורד מתקבלת השגיאה המצורפת בתמונה וצרפתי תמונה של ההגדרות במרכז אמון יש לי ווינדוס 10, מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי.. לאחר חיפוש אין סופי אחר head unit נורמלי (דגש על נורמלי, את aiwa/jvc אני לא מתכוון להכניס אליי לרכב...) שכולל כניסת AUX לחיבור ה iRiver H120 שלי, הדבר היחיד שמצאתי הוא הפיונירים בתוספת המתאם ל IP-BUS שעולה בארץ 600 שקל אצל עוזי רדיו... (פשוט עצוב.. מדובר על דגם שעולה 60 דולר.. ויש גם דגם שעולה 30 דולר ואותו הם בכלל לא מביאים). כך שאני דיי מיואש... עכשיו, עלה במוחי רעיון... נניח שאני שם מגבר שכולל כניסת RCA (כמו זה, למשל: MAGNAT Xcite 300), אני אוכל כשאני רוצה לחבר אליו את ה-H120 בלי שום קשר ל head unit (כלומר, נניח אפילו במקום. אני אנתק את ה head unit ואחבר את ה h120 במקום..) ולשמוע דרכו רגיל ? יש מצב?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, מישהו יודע מתי יצאו רשמית הדרייברים החדשים ל-Soundstorm של nVidia, עם לוח בקרה חדש והכל? תודה, ניר.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר דיפדפתי לי לתומי בעיתון זמן תל-אביב ראיתי בעמד 45 פרסומת של חנות הבולשת(חנות מגניבה לציוד בילוש באבן גבירול....) שכל הפרסומת היא רק על נגני ארקוס והיא כותבת למטה שהיא היבואן הרשמי..... הנה האתר שלהם.... http://www.spy.org.il/default.asp מקווה שזה עוזר למישהו..... איתן
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ בקשר לקניית טלוויזיה 40 אינץ'.. השימושים שלי הם פלייסטיישן (בעיקר) וסרטי FHD מהמחשב. ערוצי טלוויזיה לא ממש מעניינים אותי. תלת מימד יכול להיות נחמד עם המשחקים (האם עדיף פסיבי או אקטיבי? הבנתי שאקטיבי יותר טוב אך מציק) לגבי SmartTV זה מיותר כי זה סתם מייקר את הטלוויזיה וזה לא ממש שווה אם אני ירצה בעתיד אני יקנה דונגל אנדרואיד שיהפוך את העניין להרבה יותר יעיל. לגבי תדר תצוגה הבנתי שלמשחקים 100Hz ומעלה יכול להועיל לקטעי הפעולה והאקשן.. האם זה נכון ונחוץ? והאם אני חייב להשתמש במנגנון הזה (במידה ויש בטלוויזיה כמובן) או שזה נתון לבחירתי? מצאתי למשל את הטלוויזיה הזאת שנראית לי אופציה מאוד טובה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=831740 בעיקרון התקציב שלי הוא 3-…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי השדרוג מופיעה ההודעה no audio output device is installed איך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באחד הדיונים בפורומים השכנים הועלתה הטענה כי אם אני משתמש ביציאה אופטית (או לחלופין דיגיטאלית) אני בעצם מבטל את פעולתו של הכ.קול ומעביר את העיבוד למגבר (במקרה שלי רמקולים - Z5500) עד כמה הטענה הזאת נכונה , אשמח להסבר מפורט.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שווה היום להשקיע במכשיר DVD ללא תמיכה ב- Divx ? מישהו יכול להמליץ לי על חברה ? (אני אאלץ להסתפק מהמבחר שיש ב'מחסני חשמל' כאשר אני אלך לקנות מכשיר)
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי הצלחתי בכשרון רב לסתום את אחת האוזניות שלי שהן מדגם סנהייזר CX300 חדרה לשם קצת ג'יפה ולא שמתי לב ככה שכרגע כמעט ולא שומעים באותה אוזניה. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את המצב? אם לא, חשבתי להשתדרג טיפה. יש המלצות? אני חובב סנהייזר. האוזניות משמשות בעיקר לפעילות ספורטיבית שזה הליכות/ריצות/חדר כושר, ומדי פעם בנסיעה. הCX300 היו מצויינות פרט לשימוש בזמן ריצה - שאז הן נהגו לקפוץ החוצה מדי פעם. האם נראה לכם שאני צריך להשאר עם הליין "הקלאסי" (CX300,CX400, CX55....) או לעבור לליין "הספורטיבי"? האם ישנם הבדלים בסאונד בין 2 הקטגוריות? והאם בכלל יהיה הבדל מורגש בין נגיד CX300 ל-CX500? המחיר של ה500 יותר מכפול וכל מה שמופיע במפרט זה שהן מגיעות ל2 הרץ פחות בנמוכים ו1000 יותר ב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הנגן iAudio Cowon C2 עכשיו יש לי אוזניות שחברתי אותם שומעים איתם ברור אבל יש באקוליזר אפשריות כמו X-BASS ועוד מצבים שאני שומע במצבים האלה מוזיקה האוזניות מתחפרנות לי ולא שומעים נקי כמו בס מוגזם וצורם.לידע הכללי האוזניות שיש לי הם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401879 sony MDRED21LP כנראה שהם לא הכי מקוצעיות לדגם הזה ואם אפשר לתת לי כמה דגמים שיעבדו בצורה מקצועית ושאני ימצל את הנגן הזה כמו שצריך תודה האוזניות בעיקר למוזיקה דאנס אלקטרו באסים חזקים שלא יצרבו אני מצאתי תדגם הזה SHURE SE215 מה לדעתכם הוא יעשה תעבודה או שאתם מכירים דגמים יותר טובים וגם אולי יותר זולים שעושים תעבודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדרך כלל שאני שומע מוזיקה (ואני מתכוון שומע ולא סתם מדליק כדי שיהיה משהו ברקע) אני מוריד את הגרילים. ובאמת שמתי לב שיש סאונד שונה טיפה , ובמיוחד שמתי לב לזה ב Inspire שלי : האם זה באמת משנה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוץ מעניין הבלוטוס, יש הבדלים באיכות סאונד ובאסים בניהם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים למחשב 4.1 או 5.1 תקציב עד 450 שקל העדפה לקנות מאזור מערב ראשון
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לנו בבית את המיני מחשב הזה, על הנייר הוא אחלה של דבר. במציאות, פשוט לא. התקנתי עליו WIN7 ושמתי לו דיסק קשיח נורמלי, אבל שאני מנסה לנגן קובץ MKV עם bitrate גבוה - אללה ירחמו. דוגמה "הנוקמים" ב-1080P, קובץ MKV גדול של 16GB, מגמגם בכל נגן- VLC, CMP, XBMC באופן בלתי נסבל. "סוכני ש.י.ל.ד" ב-720P, קובץ MKV של 800MB (פרק 40 דקות) מגמגם מאוד ב-VLC, ב-CMP עובד, אבל רואים שה-FPS נמוך ויש דרופים. ממה זה נגרם? דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך (ION) וזה לא מחשב כל כך חלש (4GB ראם, מעבד ATOM כפול ליבה עם HT וכרטיס נפרד של נבידיה ION) וברשת הביקורות מהללות איך הוא מריץ קבצים של 50GB בלוריי ללא קושי, ו-1080P@60FPS כמו גדול!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים קיבלתי מסך 19" רחב חדש, והפכתי אותו לטלויזיה שלי במקום ה-20" הישנה שלי. אני צופה ע"י חיבור הממיר לכרטיס המסך שלי [ע"י Vivo] ומשתמש בתוכנה Dscaler לצפיה. זו תוכנה ממש לא נוחה, אבל זו התוכנה היחידה שאני מכיר שיכולה לשמש אותי לכך, אבל כמובן שיש תוכנות אחרות ובטח גם יותר נוחות, אז אני אשמח לקבל שמות של כמה כאלו מכם. תודה מראש גיא
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת^ ואם אפשר קצת פירוט על המכשיר, חוות דעת וכו' שבת שלום ותודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-