אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש עם לוח של GA-P67A-UD4 גיגאבייט האם צריך לרמקולים האלה כרטיס קול במיוחד לו ? או שזה מספיק?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חובב מוזיקה מושבע ואני רוצה להשקיע באוזניות איכותיות ואני מתלבט בין שני דגמים הראשון זה - beats solo 2 השני - sms audio steet by 50 מה ההבדלים ומה יותר כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר אוזניות ליציאה של הכרטיס הקול אני בקושי מצליח לשמוע משהו מכיוון שהעוצמה מאוד חלשה. יש לציין כי ניסיתי עם מספר אוזניות. את האוזניות אני מחבר אל היציאה של הרמקולים הקדמיים. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי השלט של zen touch יגיע לארץ הקודש.?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם למישהו יש המלצות לדגמים ששווה לבדוק. תקציב: עד 3000 מרחק צפייה: 3 מטר (סלון) גודל: נראה לי סביבות ה 42 אינצ' עדיף LCD כי יש אור בבית כרגע צפייה בעיקר בשידורי טלוויזיה אנלוגיים וקצת סרטים מדיסק און קי אולי בהמשך שידורים דיגיטליים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את הdvd לרסיבר(לכניסת ה dvd\vdp) עם כבל s-video שקיבלתי ה 9600 אקס-טי שלי ולא רואים תמונה כשאני מפעיל סרט.. אז מה הבעיה פה? שאלה שניה שלי זה רציתי לחבר את הכ.קול לרסיבר? באיזה דרך עדיף לחבר? כי גם אין לי יציאה קואקסיאלית בכרטיס מסך שהוא onboard אבל הוא 5.1
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, קניתי טלוויזיה LCD חדשה של חברת PANASONIC, אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה, ברצוני לברר מה האפשרות הכי טובה ונוחה שיש לי. יש ברשותי את הכרטיס מסך הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~44423~8~0.htm ויש לי מסך MAG 19 PFS, מסך שאני מרוצה ממנו. האם חיבור HDMI DVI זהו הפתרון הטוב ביותר? ומה עליי להגדיר אצלי במחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לבאי הפורום, אשמח לקבל המלצה למסך. יחובר בלעדית למחשב (HDMI ויש גם אופציה לDP אם זה בכלל רלוונטי) ישמש כאמצעי תצוגה משני, אני מתכנן לתלות אותו מעל המסך הראשי שלי (DELL 2408) ולהדליק אותו רק עבור צפיה בתכני ווידאו או משחקים. כלומר, מיועד לתליה על קיר בנקודה יחסית גבוהה לא יחובר לממיר או כל מקור SD אחר. לא חשוב עניין הסאונד, כל זמן שהמחשב עובד גם המגבר עובד. מרחק הצפייה הינו קצת פחות מ3.5 מטר (שזו מידת החדר מקיר לקיר כאשר הספא צמודה לקיר הנגדי). החדר יחסית חשוך, לא חושב שיהיה אור שמש ישיר באיזור המויעד למסך, ניתן להחשכה כמעט מלאה בקלות יחסית ובכך אופן, המסך מיועד לשימוש בעיקר בשעות הערב והלילה. המחשב מספיק חזק לטפל בתכני HD ללא בעיה. חשבתי בכיוון של LCD (רגיל, לא LE…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שאלה. יש לי נגן דיסקים שהתקלקל. לתקן נראה לי לא כלכלי. האם אפשרי לקנות מכשיר DVD ולחבר אותו במקום נגן דיסקים? מה אתם אומרים? תודה על העצה רוני
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז שלום לכולם אוטוטו מגיעה קניה של המחשב החדש =] כדי לא לבזבז זמן אני כבר רוצה לדעת איזה אוזניות +מיקרופון (לא הדסט.. שיהיה בנפרד כי אני רוצה להאזין גם למוזיקה איתן) הכי טוב עד 400 ש"ח (אם יש טוב יותר ולא בהרבה יותר יקר שמשתלם יותר תודיעו בבקשה ) אהבתי את הזלמן,http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 קראתי ביקורות ונראה שהן די טובות, יש עוד במחירים האלה? משהו טוב? ד"א רצוי מאוד אוזניות שיהיה ניתן איתן גם לשמוע מוזיקה כמו שצריך תודה רבה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה יש לישתי יציאות במארז של המחשב של מיקרופון ואווזניות אחרי שחיברתי 1000 פעם את החיבור של היציאות ללוח אם למקום המתאים לאחר בדיקה הוא לא מזהה אותם בוינדוס תצלום מסך: Uploaded with ImageShack.us
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, התקציב הכולל הינו 1,500 ש"ח, אך ניתן לחסוך אם הסכום מוגזם מידי. התקציב כולל גם סטנדים (הרמקולים לא יהיו על השלוחן, אין מקום), אשמח לקבל המלצה גם על זה. פילווח שימושי הרמקולים: מוסיקה: 15% סרטים וסדרות: 60% משחקים: 25% *רוב הזמן אני משחק עם אוזניות. סאב וופר: אין לי מושג אם צריך/לא צריך. אקבל המלצתכם ל2.1 או 2.0. *יש לי עדיפות לרמקולים פאסיביים - אך אשמח לקבל את דעתכם על זה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה הגעתי למסקנה שעלי לשדרג את האוזניות של האיי פוד, כי הם מרשרשות כשעולים מעל 70%...ובכלל באוטובוס וכשיש רעש אני צריך לפוצץ ת'אוזניים בשביל לשמוע את המוזיקה... לכן פתחתי נונשא בקשר לרכישת אוזניות, שבמהלכו הגעתי למסקנה שהאוזניות בשבילי הם הPX של סנהרייז (בהתחלה חשבתי על ה71 של סוני אבל אני לא רוצה אין איר, לא נראה נוח) ההתלבטות שלי היא כזאת: PX100 VS PX200...ה100 הם פתוחות, כך שצלילים יוצאים ונכנסים..ושוב צריך לפוצץ ת'אוזניים- למרות שלפי מבחנים באתרים בחו"ל, הם האוזניות האולטמטיביות עם צליל מדהים..כמו כן איכות הרכבה וחומרים מעולה- בקיצור אוזניות ששות את הכסף שלהם. ה200 הם סגורות, ולפי טענות המבחנים, הם לא כל כך נוחות, והבאס בעייתי..ויש משהו עם העובדה שהם סגור…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מערכת JBL Creature II כאשר הרמקולים הלווייניים נשמעים צורמים והגיע הזמן להחליפם, אם אני לא טועה יש מגבר בסאבוופר שעדיין מתפקד וניתן לחבר עליו גם רמקולים לא מתוגברים. במחשב יש מקום לחיבור 5.1 אך אשאר עם 2.1 בגלל עניין הכבלים. השימושים הם בעיקר סרטים ומשחקים והתקציב עומד על 400 ש"ח, אין בעיה גם להזמין מחו"ל במקרה ויוצא כלכלי. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המחשב שלי מחובר לרסיבר אצלי בחדר, המרחק בין המחשב לרסיבר הוא 10 מטר כבל אודיו, וכשאני רואה סרט נוסף לאודיו של הסרט מין רעש לוואי, איך אני מבטל אותו ושאני עדיין ישמע את הסרט עם עוצמה נורמלית.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש המלצות לכרטיס קול איכותי 5.1 ומעלה שיתן איכות סאונד ברמה גבוה ביותר בעת חיבור המחשב למערכת קולנוע ביתית .
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהכותרת בטוח הבנתם מה אני רוצה לשאול ולמי שלא הבין - איזה כרטיס קול יותר טוב, ההרקולס פורטיסימו3 או האודיג'י של קריאטיו {לא ה-2}, הפורטיסימו3 עולה 250ש"ח בערך והאודיג'י עולה 410ש"ח כולל FireWire, המערכת שאני רוצה להשים היא Logitech Z640 5.1, היא לדעתי מערכת דיי מספיקה, ואני לא ממש צריך יותר, אז אני רוצה את דעתכם איזה כרטיס קול יותר טוב בלי קשר למחירים שלהם. ויש לי עוד 2 שאלות: =========== 1. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות בארץ רמקולים של חברת קליפש {בערך}? 2. מה העוצמה {W} של ה-Altec Lancing ATP5? תודה מראש, מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! בעתיד הלא רחוק אני הולך להיות בעלו הגאה של אוטו חדש (טוב אולי לא כל כך חדש אבל זה לא משנה...). הדבר הכי חשוב לי במכונית זה הסאונד, כי היא עצמה לא תהיה שווה הרבה. התקציב שלי נע בין 2000-3000 ש"ח. אני לא מבין גדול במערכות סאונד לרכב ולכן אזדקק למעט עזרה. אני כבר יכול לומר לכם שהרדיו דיסק שאני מחפש לא צריך לקרוא MP3. גם מגבר הוא לא חיוני לגמרי, אבל אם תצליחו איכשהו לדחוק אותו בגבולות התקציב אשמח מאוד. תודה רבה! עומר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את הדעה שלכם בנושא דיי טחון ( סליחה מראש ) התכנון לקנות נגן חדש, כמה שאלות ברשתוכם: קודם כל, אני מכיר את רוב הנגנים שיש בשוק, אין צורך להכנס לפרטים טכנים. חשיבות: *גודל. כמה יותר קטן יותר טוב. *נפח. פה יש לי התלבטות. מצד אחד 5 ג'יגה אני חושב שיספיקו, מצד אחד מחיר נגני ה-20G לא יקר בהרבה. ופה נכנסת לי השאלה, 1) מה ההבדל בינהם, חוץ מנפח גודל משקל, למה שאני אעדיף נגן 5 על נגן 20 באותו מחיר? *ניווט וממשק, אני חושב שהטאץ' פד דיי חשוב, לא כל כך נח לגלול עם לחצן שעות.. *איכות. שזה אומר הכל: שמיעה, בנייה, אחריות. *שיהיה DOK *זמן סוללה ( אבל שלא יהיה נקודה מכרעת ) מה פחות חשוב: *ציבעוני. זה בהחלט נחמד, אבל אני רוצה לשמוע מוזיקה, ופחות להסתכל על ה…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני כה 4.5 שנים קניתי טלויזיה של lg 32lc2r HD ב 5000 היא ממש טובה ואני מאוד מרוצה ממנה עכישו אני צריך טלויזיה חדשה 32" שלא תהיה גרועה ממנה לא ממש משנה לי אם זה LED או או רגיל וגם אם זה FHD או HDR הטלויזיה ברובה תהיה מחוברת לממיר רגיל וקצת גם למחשב לתכנים בעיקר ב HDR אבל לפעמים גם FHD אם היתי אומר באחוזים אז כחה 80% רגיל 20%HD עכשיו די חשוב לי שלא יהיה ל OVERSCAN כי בזות שיש לי עכשיו יש OVERSCAN תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למשל כשאני שומע מוזיקה וגולש באינטרנט באותו זמן אז לפעמים כשאתר עולה או כשאני אפילו סתם עובר לחלון אחר אז פתאום המוזיקה מתחילה לגמגם ול"קפוץ" לשנייה ואז זה מסתדר...זה קורה לי בכל מיני תוכנות ושמתי לב שגם לפעמים זה קורה לי בneed for speed must wanted ולפעמים גם בcounter strike,מה זה יכול להיות אולי הדרייברים לא טובים? (הם מעודכנים להכי חדשים) אולי החבילת מקודדים שיש לי גורמת לבעיות האלו? יש לי את החבילת מקודדים,k-lite codec pack בגרסא הכי חדשה....שהיא גם אחת מהכי פופולאריות...מה יכול לגרום לבעייה? אולי משהו לא מוגדר נכון בביוס? תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות סגורות שישמשו למוזיקה,סרטים וסדרות במחשב בתקציב עד 300 ש"ח,של חברת Sennheiser. איזה אוזניות אתם ממליצים לקנות? ראיתי את ה-HD205 שנראות איכותיות כדאי לקנות אותם? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה אני מעוניין לשדרג את הסאוד שלי במחשב ואני צריך שילוב של כרטיס קול טוב ורמקולים טובים ב-700 ש"ח אני יודע שזה מעט אבל בבקשה תנסו להוציא לי איזו מערכת סאונד טובה. ועוד שאלה: יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABYTE GA-7VAX עם תמיכה בשש ערוצים. כדאי לי להישאר איתו ולשפר את הרמקולים או שאני צריך גם כרטיס קול חדש וגם רמקולים חדשים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס ASUS Xonar Essence ST עכשיו שמתי לב בתוכנת שליטה שלו יש דבר שנקרא סמפל רייט והוא נמצא על 96Khz השאלה איפה הכי טוב לשים אותו כי רוב השירים שאני שומע הם 44Khz / 48Khz
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-