אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות את האייפוד וידאו 60 ג'יגה. שמעתי שיש בעיה עם החלוקה לתיקיות? האם זה נכון? מישהו יודע על עוד בעיות ? האם יש סיבה להעדיף את ה I AUDIO 60 ג'יגה על פניו? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי.. לאחר חיפוש אין סופי אחר head unit נורמלי (דגש על נורמלי, את aiwa/jvc אני לא מתכוון להכניס אליי לרכב...) שכולל כניסת AUX לחיבור ה iRiver H120 שלי, הדבר היחיד שמצאתי הוא הפיונירים בתוספת המתאם ל IP-BUS שעולה בארץ 600 שקל אצל עוזי רדיו... (פשוט עצוב.. מדובר על דגם שעולה 60 דולר.. ויש גם דגם שעולה 30 דולר ואותו הם בכלל לא מביאים). כך שאני דיי מיואש... עכשיו, עלה במוחי רעיון... נניח שאני שם מגבר שכולל כניסת RCA (כמו זה, למשל: MAGNAT Xcite 300), אני אוכל כשאני רוצה לחבר אליו את ה-H120 בלי שום קשר ל head unit (כלומר, נניח אפילו במקום. אני אנתק את ה head unit ואחבר את ה h120 במקום..) ולשמוע דרכו רגיל ? יש מצב?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אז כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש אוזניות בתקציב של 500 ש"ח מקס' אני מחפש את האיכות הכי גבוהה שאני יכול לקבל (בתקציב) לסוג המוזיקה האהוב עלי (פירוט עוד מעט) הקטע הוא שאני שניסיתי ועברתי וניסיתי ועבדתי עם דיי הרבה אוזניות (הרבה שנאתי, הרבה אהבתי) ועכשיו כשאני מסתכל על המבחר באינטרנט אני משתגע ואפילו לא יכול להחליט איזה סוג (תוך אוזן, קשת...) איזו חברה... חשוב לי שזו תהיה מחנות איכותית עם נוחות של מימוש אחריות וחנות שנוח להגיע אליה (גר ברעות) לדוגמא קולומבו, כלי זמר, באג ועוד המון כמעט ולא מגביל........... סוג המוזיקה האהוב עלי הוא רוק, פאנק, מטאל, אלטרנטיב, אבל אני רוצה שהאוזניות יהיו טובות להכל כי לפעמים בא לי היפ הופ, טראנס, קלסיק, ואני רוצה להנות גם מהם. האוזניות יחוב…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I like to buy asus with onbord sound that sopurt 6 chanel is it posible to conect it to a 4.1 speakers ?? cause there are only 3 input in the m.b help??? shy
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המטרה העיקרית היא להקשיב למוזיקה בזמן שאני מתכנת\גולש. כרטיס הקול מובנה בלוח אם ברגע זה. אני מקשיב בעקר לBEATLES QUEEN GUNS&ROSES ומוזיקה קלאסית. גג קדוש 750 שח. אבל זה רק במקרה שבאמת שווה. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באחד הדיונים בפורומים השכנים הועלתה הטענה כי אם אני משתמש ביציאה אופטית (או לחלופין דיגיטאלית) אני בעצם מבטל את פעולתו של הכ.קול ומעביר את העיבוד למגבר (במקרה שלי רמקולים - Z5500) עד כמה הטענה הזאת נכונה , אשמח להסבר מפורט.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כבר שאלתי בתראד אחר אבל לא ענו לי.... קראתי בסקירה הזאתי זאמור לצאת שלט חדש תואם לH320, השלט אמור לצאת עם מסך LCD צבעוני....מתי השלט הזה אמור לצאת??? ואם אני קונה את המכשיר בצרפת, יהיה לו תמיכה באנגלית? תודה מראש install
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כרגע יש לי מגבר ( JVC-RX-5022) שלא בשימוש מה עדיף לי ? לקנות זוג רמקולים נחמדים ב-1500 שקל כדולים של ורפדייל ? (אני יחבר אותם למחשב) או שעדיף לי לקחת מערכת נחמדה למחשב...(יש מגוון רחב) מה אתם אומרים ? ד"א: למישהו יש לינק למפרט של הרמקולים 621 של אלטק ? לא ראיתי אותם בחיים שלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הנגן iAudio Cowon C2 עכשיו יש לי אוזניות שחברתי אותם שומעים איתם ברור אבל יש באקוליזר אפשריות כמו X-BASS ועוד מצבים שאני שומע במצבים האלה מוזיקה האוזניות מתחפרנות לי ולא שומעים נקי כמו בס מוגזם וצורם.לידע הכללי האוזניות שיש לי הם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401879 sony MDRED21LP כנראה שהם לא הכי מקוצעיות לדגם הזה ואם אפשר לתת לי כמה דגמים שיעבדו בצורה מקצועית ושאני ימצל את הנגן הזה כמו שצריך תודה האוזניות בעיקר למוזיקה דאנס אלקטרו באסים חזקים שלא יצרבו אני מצאתי תדגם הזה SHURE SE215 מה לדעתכם הוא יעשה תעבודה או שאתם מכירים דגמים יותר טובים וגם אולי יותר זולים שעושים תעבודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבריה, כרטיס מסך nvidia 8500 יציאות vga dvi טלוויזיה סמסונג lcd t260hd כל היציאות הקיימות יש בה הטלוויזיה מחוברת למחשב באמצעות חיבור hdmi אל dvi שאלתי היא:איך אני יכול לעבוד על המחשב כרגיל ובטלוויזיה לצפות בתכנים הנמצאים במחשב? דוגמא: לראות vod במקאו בטלוויזיה ובמחשב לגלוש באינטרנט תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו פה התנסה עם שני המכשירים ויכול לתת המלצות אישיות? יתרונות/חסרונות של המכשירים ביחס אחד לשני? קראתי מספר ביקורות אך עדיין קשה לי להחליט. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוםמותקן לי OFFICE 2007 חוקי, לאחרונה כשאני מפעיל את תוכנת וורד מתקבלת השגיאה המצורפת בתמונה וצרפתי תמונה של ההגדרות במרכז אמון יש לי ווינדוס 10, מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים למחשב 4.1 או 5.1 תקציב עד 450 שקל העדפה לקנות מאזור מערב ראשון
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להאריך את הסטליטים של הREAR אז יש או אין ??? ודרך אגב זה משנה איזה מבין הארבעה אני שם על FRONT ואיזה מהם על REAR??? כלומר אם חיברתי שניים כקדמיים אז אני יכול להחליף ולשים אותו כאחוריים???
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לדעתי הזמרים הגדולים שהיו פעם פעם כמו מוצרט ,בטוהבן הם פשוט אנשים גדולים. וזה נורא שאם יש נוער ששומע מוזיקה קלאסית הוא נחשב לחנון, כל הנינט טייב הזה שהנוער שומע זה פשוט זבל. אני חושב שזה ממש לא טוב כי מה הייה בעוד 10 שנים או יותר אף אחד לא ישמע מוזיקה קלאסית יותר?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת פשוט בגלל שאני רוצה לדעת אם להשאיר את כרטיס הקול אצלי או לתת אוו לאח שלי שיש לו איזה כרטיס דרעק, ודרך אגב הרילטק בא עם יציאה אופטית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להזמין אוזניות מארה"ב עד 100$, מביאים לי את האוזניות משם כך שדמי משלוח הם לא רלוונטים. אני די נוטה להזמין את ATH-AD700 של Audio-Technica. יש למישהו המלצה נוספת? כמו כן אני ישמח להמלצה על אתר אמין שאפשר להזמין ממנו שלא גובה דמי משלוח בתוך ארה"ב. האוזניות יחוברו למחשב לכרטיס Onboard וישמשו בעיקר למשחקים, סרטים ומוסיקה (בסדר הזה). תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר חודשים קניתי מקרן מסוג viewsonic pjd5233 היום קיבלתי משקפיי תלת מימד שהזמנתי מאיי ביי הם משקפיים אוניברסליות dlp link כמובן שהם תואמות למקרן, בהוראות הפעלה כתוב שבמידה ולא זוהה מקרן הם יכבו בתוך שתי דקות והם לא נכבו אז ככה שהבנתי שהם כן מתאימות. הבעיה שלי היא שהסרט שמוקרן מהמחשב שלי נשאר מחולק לשני חלקים. נכנסתי להגדרות של המקרן, הפעלתי תמצב של התלת מימד ועדין כלום. כאשר הורדתי את powerdvd גיליתי אופציה של תלת מימד וכשאני לוחץ הוא כותב לי לא זוהה התקן מסך תומך. אני אוכל תסביכים שעבדו עלי בחנות שאמרו שצריך רק משקפיים ומחשב ושעכשיו אני יצטרך גם נגן בלו ריי מה אני עושה? על הנגן חשבתי כי נכנסתי לאתר של ויוסוניכ וראיתי תמונה של משקפיים פלוס מקרן פלוס …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאפשר למחשב שלי להתחבר אליו. כלומר אני חושב לקנות טלוויזיה חדשה ואני רוצה את האפשרות לחבר אליה את המחשב שלי לראות סרטים או אולי לשחק במשחקים דרכה אז בתמצות במה אני צריך להצטייד או איזה חיבור בטלוויזיה או במחשב צריכים להיות לי על מנת שכל זה יוכל לקרות?
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם התצוגה במסך היא כמו שרואים בסרט (מה שלא נראה לי ;D) אז זה צריך ליהיות מדהים.....
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלתי מחבר אוזניות SENNHEISER HD 457 עלה לו בערך 280ש"ח. ציפיתי שהאוזניות האלו יהיו הרבה יותר נקיות ואיכותיות מהאוזניות הפשוטות שלי שעלו לי בערך 40ש"ח (Panasonic RP-HT21) שני האוזניות נבדקו כשהם מחוברים לרסיבר JVC שמחובר לכרטיס קול Live! בצורה דיגיטלית. יש לציין מספר דברים חשובים: 1. בדקתי עם שירים רבים ומכל מיני סוגים וכמובן שבדקתי בעיקר שירים עם Bitrate גבוה יחסית. 2. אחרי בדיקה שעשיתי גיליתי ששומעים יותר נקי כשמחברים את האוזניות לרסיבר מאשר חיבורו ישירות לכרטיס קול (וזה כמובן בגלל שהרסיבר מחובר בצורה דיגיטלית לכרטיס קול והיציאה של הרסיבר נקיה יותר מאשר היציאה של הכרטיס קול) 3. יש לציין שהHD457 נשמע יותר נעים לאוזן בצלילים הגבוהים כששומעים בווליום גבוה, כששומעים שירים …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר דיפדפתי לי לתומי בעיתון זמן תל-אביב ראיתי בעמד 45 פרסומת של חנות הבולשת(חנות מגניבה לציוד בילוש באבן גבירול....) שכל הפרסומת היא רק על נגני ארקוס והיא כותבת למטה שהיא היבואן הרשמי..... הנה האתר שלהם.... http://www.spy.org.il/default.asp מקווה שזה עוזר למישהו..... איתן
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר חדש המטרות הן סרטים מוזיקה ומשחקים במחשב וPS3 אז ככה הרסיבר יתחבר לכרטיס קול X-Fi Fatal1ty Platinum במחשב לPS3 לממיר הוט ויצא לטלוויזיה LG32LH70. התקציב הוא 3000 שקל לרסיבר ו- 1500-2000 שקל לרמקולים. החדר הוא בינוני, המגברים שאני מתלבט בניהם הם Harman Kardon AVR260 ו Yamaha RX-V567. אני רוצה לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המגברים הנ"ל אשמח לעזרה בבחירה, אם יש מגבר אחר שנראה ליותר טוב אשמח להצעות. לפי מה שאני הבנתי לימאהא יש upscaling רק ממקור אנלוגי ככה שכניסה דיגיטלית לא תעלה ברזולוציה. בHarman Kardon יש את הצ'יפ iDCD שחלק אומרים שהוא ממש טוב וחלק לא אם מישהו יודע זה יעזור לי. אשמח גם להצעות רמקולים. תודה רבה, ערן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-