אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שהמגברים שלהם רעים בקטע טוב. המגבר שאני מדבר עליו אני יכול לקבל אותו ב600 שח ורמה שלו הוא יכול להגיע בעוצמה שלו למגבר של 2000 לפחות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע על חנות באיזור כפר סבא, רעננה בה אפשר לבדוק אוזניות לפני שקונים? כי כידוע אוזניות הן מוצר סטרילי שלא ניתן להחזיר.... תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , צריך רמקולים סביבות עד 400 ש"ח פחות או יותר, אני יכול להשיג JBL SPYRO 2.1 ב 350 מישהו יכול להגיד לי איך זה? שווה? יש גם רמקולים של LOGITECH טובים אבל יקרים... אשמח להמצלות דעות וכו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי למחשב מבוסס כרטיס NVIDIA שני מסכים מסך מחשב רגיל בחיבור DVI טלויזית LCD בגודל 40 בחיבור HDMI שניהם מוגדרים ועובדים בתוכנה של NVIDIA אני מעוניין לדעת איך להחליף את התצוגות בין המסכים בצורה הטובה ביותר כך שרק מסך אחד נבחר יראה תצוגה ולא שניהם ביחד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי ששמתם לב בדיון הקודם שלי ביקשתי המלצה לאוזניות ורמקולים אחרי קריאה רבה של ביקורות והמלצות ממכם רכשתי את הsolo 7c ואת ה jvc ha 500s שאמור להגיע במשלוח מאייבי בעוד כמה ימים. כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח האם Gigabyte P35-DS3L אני שם לב שב7C יש פונטיצאל לא ממומש מבחינת באסים עמומים שיכולים להיות יותר מדוייקים ופחות להשתלט על הצליל, צלילים יותר צלולים וכו' השאלה היא עד כמה כרטיס קול חיצוני יוכל לעשות שינוי בנדון האם יהיה שיפור משמעותי או שיפור מזערי שלא ישמעו בהבדלים? כנ"ל לגבי האוזניות למרות שעדיין לא שמעתי אותם העדפה לכרטיס קול שיתמוך גם ברמקולים וגם באוזניות. השימוש שלהם הוא בסלון ליד הטלויזיה בטווח של 2.5-3 מטר בין הרמקולים לבין המאזין והרוחב של הסלון הוא 8…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מישהו שאני מכיר (יש לו חנות) הציע לי לקנות אצלו מתצוגה את ה HTR640 Onkyo ב 1000 שקל (נראה לי שזה ממש זול) עכשיו אני לא הכי מבין בריסיברים, אז אשמח להמלצות כרגע מה שיש לי זה טלווזית LED שמחוברת למחשב ב HDMI אין כבלים/לווין - ולא הולך להיות אם אני אקנה את הרסיבר יהיו רמקולים מן הסתם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ביצעתי היום עדכון תוכנה בממיר HOT VOD של Thomson שיש בסלון של בית אימי, ומאז פס הגלילה לא מציג כלום. מה הסיבה לבעייה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את המערכת קולנוע הבייתי שלי שמשמשת למוזיקה וסרטי 1080p בעיקר. לגבי רסיברים מביקורות שקראתי לא הגעתי למסקנה חותכנת איזה רסיבר ישרת את מטרתי טוב יותר. ההתלבטויות הן: Onkyo TX-SR 577 Harmon Kardon AVR 255 לרסיבר יתחברו: מחשב Wii Xbox 360 Elite Ipod Yes MAX HD כרטיס קול למחשב, אני זקוק להמלצה טובה לכרטיס קול עם יציאה אופטית שיתחבר למגבר בכבל אחד. ישבתי על: Creative X-Fi Fatality FPS (הוא נראה בסדר אבל החיסרון שלו זה היחידה הנוספת, מעדיף כרטיס עם הכל עליו אם משהו מכיר) עד: 200$ רמקולים, ראיתי כמה המלצות על Pure Acoustics למינהם אבל לא דגם מסויים. ובקטע הזה אני ממש לא סגור. אשמח לקבל המלצה כלשהי ואיפה ניתן לשמוע את הסט Live. סאב, צנוע אבל חובה. מחפש…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי שהגירסא המלאה מגיעה עם הפאנל הקדמי אבל אמרו לי שלא, אז למה יש הבדל של 300 ש"ח בין שתי הגירסאות? עוד משהו, מאיפה ניתן להוריד דרייברים ל Audigy2, SounbBlaster Live וכל הכרטיסים של Creative ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הביקורת של עמרי עמוס התלהבתי נורא מהנגן הזה IRIVER H-120, ואני חושב לקנות אותו אבל אני לא מוצא בשום מקום וגם לפי מה שראיתי זה 20 GB ואני מחפש 40 GB. אבל נראה לי שאין בו חסרונות (כמעט) ושווה לקנות אותו במקום הIPOD. בקיצור אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות אותו אבל אם אפשר לא דרך האנטרנט. תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן ברשותי sony mdr-xd300 שמשרתות אותי נאמנה כבר מספר שנים, אבל הכריות שלהן (הריפוד מסביב לאזניים) התחילו להתפורר... היכן אני יכול להזמין ריפוד חדש?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנטולי, הייתי שמח אם היית עוזר לי כאן ובכל מקרה אשמח לשמוע מכולם המלצות : כמו שכבר ציינתי בפורום יש לי מערכת של HARMAN KARDON. אליה מחובר המחשב דרך DAC של AMC (החלפתי את ה CAMBRIDGE AUDIO). אני רוכש מחשב חדש והתייעצתי בפורום של מפרטי מחשב אך בנושא כרטיס קול אשמח לעזרה : רציתי לדעת האם כדאי לי לקחת לוח אם תומך 24 ביט או שזה לא חשוב ? האם כדאי לי לקנות כרטיס קול אודיופילי רציני עם יציאות אופטיות(את הXONAR D2 נתתי לאחי בגלל שהבאתי DAC) סביבות ה 1000 ש"ח ? האם זה ישפר משהו למרות שאני מחבר לDAC ? או שכדאי לי להשתמש בלוח אם עם כרטיס קול ON BOARD שיש לו יציאה דיגיטלית ? השאלה כאן מתחלקת לשניים : המחשב מיועד לסרטים (קולנוע בייתי) ולמוסיקה (סטריאו) השאלה היא האם לא י…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הרמקולים הג'נריים שלי- אני צריך מערכת לסרטים ומשחקים (למוזיקה עדיפות יותר נמוכה מבחינתי), והבנתי שלצרכים אלו מתאימה מערכת 5.1 (תקנו אותי אם אני טועה). התקציב שלי הוא 500 שקלים, אם ההפרש בביצועים הוא ממש משמעותי ושווה את הכסף אז 600. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור זה התקציב שאני רוצה לשקיע, כאשר בעיקר הכרטיס צריך להיות מעולה למוסיקה.וכמובן עם אופציה להמרה מסטריאו לסראונד.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם פס הקול של קובץ וידאו מקודד בסטריאו או בסראונד?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום מכיוון שאני חדש פה בכל העסק קראתי על מפגשי פורומים אחרים שהיו פה... האם יש מפגש כזה גם לפורום אודיו? ואם כן כל כמה זמן הוא....?ומתי ההבא?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשביל המרות וידיאו, כלומר קליטה ב-LINE IN ל- LINE OUT, האם יש הבדל אם אני קונה כרטיס קול נפרד מהלוח? האם הצלילים יהיו נקיים יותר? או שהכל אותו דבר. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^^^ יש לי את האוזניות Thermaltake Tt eSports Shock One והם אומנם טובות מאוד אבל... אם הם על הראש שלי, אחרי כ-חצי שעה מתחיל להיות לי כ א ב י - ר א ש נוראים שפשוט גורמים לך להוריד את האוזניות ולא לשים אותם שוב לפחות בעוד שבוע, ככה זה אצלי אז מה שאני מחפש זה אוזניות שלא יעשו לי כאבי ראש ושיש להם ביקורות טובות מקסימום עד 400 שקל
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לשדרג את מערכת ה2.1 האהובה שאני סוחב כבר קרוב לשש שנים (US Blasters.. אחלה של רמקולים) וחשבתי לשדרג כמו שצריך ולהשקיע סכום יפה במערכת. שימוש עיקרי- מוזיקה (אולי יתווסף כרטיס קול בעתיד) לצורכי שמיעה ונגינה, גיימינג וסרטים. משיטוט קל הבנתי שההרמן קרדון סאונסטיקס III מתחרה חזק בטווח המחירים הזה (בנוסף לחבר שרכש את המערכת ומאוד התלהב ממנה) ובנוסף המיקרולאב X16 שווה שמיעה... יש לציין שאני מתכנן ירידה לאילת בסוף החודש כך שאם יש רמקול בטווח מחירים קצת יותר גבוה אפשר להוסיף לשיקולים. אם לא- יהיה נחמד לקנות את המערכת בהנחה קלה *המחיר גמיש בקצת רק אם זה מאוד משתלם כמובן. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, המרחק אצלי בסלון הוא בערך 2.6 מטר, הבנתי שזה הגדול המומלץ. מה דעתכם? אשמח לשמוע על המלצה למסך בכוונה לא כתבתי תקציב כי אני לא יודע כמה אמור לעלות מסך סביר. מה שחשוב לי זה בעיקר נוחות שימוש, לפחות 3 יציאות HDMI וכמובן תמונה טובה. האם ישנה חשיבות לכך שהטלויזיה תהיה LED? אם כן בכמה זה מייקר את העסק כמה תעלה לי הדרישה שהטלוזיה תהיה SMARTTV? ככלל אצבע אני אגיע שאני מתכוון להוציא באזור ה4500 אבל אם תגידו שזה נמוך בטירוף אעלה את התקציב.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי מערכת Philips HTS 3357, מערכת קולנוע 5.1 עם HDMI.. ככה היא נראית מאחורה: זה מצנזר משום מה את הקישור :\ http://up350 . siz . co . il/up2/fkwjdzlmorzl.jpg ביום ראשון אני קונה מחשב עם לוח אם GA-790XT-USB3 שאלו הם החיבורים שלו: השאלה היא איך אני מחבר את המערכת למחשב שתתמוך ב5.1? אני יודע שיש דרך לחבר עם החיבורים הצבעוניים האלה בצד ה3.5 אבל המערכת מותאמת לטלווזיה לא למחשב אז אין לי את זה.. מה אני עושה? :\
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת טלוויזיה. https://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=e-tv&productid=990327 מה אתם חושבים על הטלוויזיה הזו ?כדאי לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. LG 42LD650 LCD 42 2. LG 42LD550 LCD 42 3. LG Scarlet 42LH70YR LCD 42 השימושים הם בעיקר צפיה בערוצי SD לשחק בXBOX 360 וצפייה בסרטים בHD אז מה הטלוויזיה הכי טובה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני אפתח בבקשה ממנהלי הפורום - נא לא להעביר נושא זה לפורום אודיו. פתחתי שם את הדיון הזה במקור. 600 צפיות ואף לא תשובה אחת. חיפוש בפורום אודיו אחר דיונים דומים העלה גם הוא נושאים שנותרו ללא תשובה אחת לרפואה. מכיוון שאני יודע שיש בפורום זה לא מעט גיימרים, אולי אחד מהם יוכל לעזור לי בשאלה שלי. אז יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד למשחקים: נתקלתי בביקורות על האוזניות כדוגמת Logitech G35 שאמורות להיות 7.1 וירטואלי. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י מניפולציה של התוכנה. השאלה שלי: האם הסראונד הוירטואלי הזה באמת טוב כמו אוזניות סראונד אמיתיות ע…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-