אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, לפני יומיים קניתי רמקול מוגבר חדש מחנות "ענק המוזיקה" הרמקול כולל - USB, מיקסר מובנה 360 WAT רמקול מוגבר MIXTECH, 15" כולל נגן 360W LK-655-2 USB - 3 קניתי אותו כי אני רוצה לעשות מין אולפן קריוקי בחדר שלי, בנוסף רכשתי גם מיקרופון של SHURE SM58 לקחתי רמקול חזק במיוחד לא בישביל להשתולל עם הווליום אלא בישביל שכשהווליום על חצי הוא נותן איכות יותר טובה מאשר הווליום על עוצמה מלאה. הנה הרמקול - http://www.turtle.co.il/product_info.php?products_id=628 כמה שאלות: 1. כשאני מנסה להשתמש במחשב לצורך נגן מדיה (אז כשאני מגביר קצת אני שומע רעידות קשות ומציק לאוזן) השאלה היא האם זה קשור לכרטיס קול של המחשב ? כי לא נראה לי.. הרי המחשב סך הכל הוא כלי הניגון לדוגמא (מתווך) כי כשא…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה למסך מסך מחשב "22 (1680x1050), אפשרות ההקלטה ב-hauppauge היא בונוס נחמד אבל מה שיכריע זה איכות הצפייה. הכרטיס יחובר למסך (1680x1050) ולממיר YES SD. על הנייר ה-COMPRO תומך ברזולוציה הזאת ובפורמט מסך "22 אך מכיוון שכרגע המקור הוא SD, מי מהשניים ייתן תמונה טובה יותר בשידורי הטלוויזיה? האם יהיה הבדל? האם PVR-150 ידע להציג תמונה על מסך מלא? או שאולי שניהם יתנו תמונה מטושטשת מדי? http://www.hauppauge.com/site/products/data_pvr150mckit.html - PVR-150 http://www.comprousa.com/en/product/v300/v300-1.html - V300
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל קניית מסך לסלון שיהיה מחובר ל-HTPC גודל 32-37 לצפייה בסרטים בלבד, ללא טלוויזיה. כיום אין לי מקלט טלוויזיה בבית ואני לא משלם אגרה, אני גם לא מעוניין לשלם בעתיד ולא רוצה להכניס לבית מקלט טלוויזיה מכל סוג שהוא. האם קיימים מסכים ללא מקלט מובנה או האם יש אפשרות להסיר את המקלט הקיים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם:AA8-DURAMAX INTEL PENTIUM 4 SYSTEM BOARD SOCKET 775. אני בטוח שהכרטיס תומך בסראונד כי יש לו בנוסף ליציאות האופטיות, יציאות RCA לרמקולים אחוריים, סנטר, סאב וכו'. אתמול חיברתי את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי (שלמיטב ידיעתי משדר 5.1 לרסיבר) ושומעים סטריאו אחלה אבל בלי קדמי ואחוריים. יש את את התוכנה REALTEK שמדמה סראונד. כשהכדור מקיף אותי הסטריאו מעולה אבל כשהכדור מתקרב קדימה ואחורה הסאונד נחלש במקום שהרמקול הקדמי והאחוריים ישמיעו צליל. האם מישהו יבוא לעזרתי??? :-) תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי רסיבר DVD marantz er1600 והכתוביות בעברית מופיעות הפוך איך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני קונה מתאם מחיבור AV לבננה של כרטיס קול ומחבר מהצד השני לטלויזיה בAV,הקול יעבור?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי את האוזניות הנ"ל לפני שבועיים, אחרי בדיקות וקריאות וכו, והיום הם הגיעו! קבלו אנבוקס וסיקור קצר. אני אנסה לדייק כמה שיותר ולהיות כמה שיותר נייטרלי. זהו הסיקור הראשון שלי. *האוזניות עדיין לא עברו BURN IN, אשתדל לעדכן בהמשך. מפרט: Transducers/Drivers: Dynamic, 10.7mm Rated Impedance: 32ohms Closed Dynamic Sensitivity: 110dB at 1mW Frequency range: 20 ~ 20000Hz Distortion: <= 0.3% @ 94dB Channel balance: =< 3dB (at 1000Hz) Rated input power: 10mW Maximum input power: 40mW Plug: 3.5 mm 45-degree gold plated Cable length: 1.3 meters Y co…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA78GM-UD2H רכשתי אותו במיוחד בגלל שיש לו תמיכה ב DD 7.1 כאשר אני מחבר לו כבל אופטי SPDIF אני לא שומע ברמקולים כבר ביצעתי כל דבר אפשרי התקנה מחדש של הויסטה 32 ביט עידכונים דרך אתר היצרן אך זה לא עובד אני ממש נואש יש לי מגבר HK AVR 255 ואני לא מצליח כשאני מחבר את היס מקס ומשנה לו את הכניסת שמע שה עובד מה עוד אפשר לעשות? האם חיבור דרך HDMI בלוח האם זה יכול להוציא לי גם 5.1 ולתמוך בכל הפורמטים החדשים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה הבעיה שלי היא בהפעלת סרטים בסראונד כרטיס הקול שלי הוא של Sweex 7.1 עם יציאת SPDIF קואקסיאלית. זה של C-Media דגם CMI8768. כרטיס הקול מחובר בכבל COAX לרסיבר. לפני שבוע פרמטתי את המחשב ועברתי מווינדוס XP ל-7 (32 ביט) ומאז זה לא עובד לי כמו שצריך. (הורדתי והתקנתי כבר דרייבר חדש לווינדוס 7) מבחינת קודקים אני משתמש ב-K-lite ככה שהקודק לאודיו זה של ffdshow הבעיה היא שכשאני מגדיר ב-pass through את ה-AC3 ו-DTS אז אני שומע רעש סטטי ברמקולים: אז ככה שביטלתי את האפשרות הזאתי ואז לפי הדרייבר במחשב כשאני מפעיל את ה-SPDIF הוא מגדיר לי רק כ-2 רמקולים ככה שהסאונד יוצא סטריאו ואם אני רוצה סראונד אז זה רק וירטואלי (דולבי פרו לוג'יק), תוכלו לראות את זה פה: מה אפשר לעשות…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את ה-Xtreamer Pro והוא עובד טוב רוב הזמן. הסרטים שאני מוריד הם באיכות HD (הסרטים ששוקלים 4-8 ג'יגה...) בפורמט MKV, כאשר לעיתים רחוקות יש סרטים שהוא לא מצליח לקרוא לי, הוא רק מנגן את האודיו של הסרט אבל אני רואה מסך שחור וכשאני לוחץ על INFO אני רואה שהרזולוציה של הסרט היא 0x0. אתם יודעים מה ניתן לעשות לגבי זה? אולי צריך עדכון גרסה? זה מוזר שחלק סרטים זה מפעיל וחלק לא וכולם באותו הפורמט. תודה מראש, גיא
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס קול , ורציתי לשמוע דעה של אנשים לגבי כרטיס קול שיתאים בעיקר לצפייה בסרטים אבל גם שיתאים למשחקים ומוסיקה. כרגע אני שוקל לקחת את ה- creative x-fi extremeMusic. אבל אשמח לשמוע אולי על חברות אחרות של כרטיסי קול חוץ מאשר creative אם יש כאלו שהכרטיסים שלהם שווים בדיקה. תקציב - 1000 ש"ח.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . במסכי מחשב יש סוגי פאנלים TN PVA IPS הTN נחשב לזול ביותר והנחות. ה PVA טוב יותר וה IPS נחשב לטוב ביותר בעל המון צבעים. איך עובד כל עניין הפאנלים בטלוויזיות LCD? יש גם שם סוגי פאנלים ? יש שם פאנלים מובילים שלפיהם אפשר לבחון ולבחור את המסך הרצוי ? בקיצור , איך בדיוק זה עובד? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בלבחור רמקולים איכותיים... אני שומע לרוב מוזיקה ולפעמים גם סרטים, אז מה אתם מייעצים לי לקנות? שמעתי שה-ATP 3 טובים למוזיקה, הם יותר טובים מהקריאטיב 2.1? והאם יש רמקולים שיעזרו לי גם למוזיקה וגם לסרטים? התקציב שלי נע בין 300-600 ואני רוצה משהו איכותי איכותי!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עברתי פה בפורום על הדעות וראיתי שאתם ממליצים בתחום ה2.1 על הJBL encounter, לצערי הדגם כבר לא נמכר ואזל מרוב המלאים (וכנראה שגם לא יביאו עוד) ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותו שבאמת יש לה אותו במלאי. יש המלצות אחרות מלבד atp3? )עד 600 שקל) תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק דגם 2010 ולפחות 200 וואט לא משנה עים זה 5 או 2 רמקולים תקציב עד 1500 ש'ח
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי טלוויזיה פיליפס 8660 משהוא כזה (LED 40") הסטרימר לא מכיר קובץ MKV. יש לי קובץ MKV 1080P ובתוכנת המרה אפשר להמיר לAVI 720P. יש תוכנה כלשהיא שמסוגלת להמיר לAVI 1080P בלי לפגוע באיכות??? ואם מישהוא יודע, מתי יצא עברית לטלוויזיה. תודה לעונים (::
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי דיון דומה, אז אשמח לעזרתכם - סבתא שלי (חירשת באוזן אחת, כבדת שמיעה בשנייה) רוצה לשמוע מוזיקה, ואני מחפש מכשיר מתאים עבורה. היא לא אוהבת לשים את מכשיר השמיעה שלה, לכן אני מחפש מכשיר/אוזניה שיגביר עבורה את הסאונד. מה האופציה העדיפה? האם יש אוזניות עם מגבר בתוכן? אשמח להמלצות. או שעדיף לקנות מגבר חיצוני (כזה - http://musicworld.co.il/index.php/mgbri-avznivt-v-dac/mgbr-avznivt-fiio-a1.html)? האם המגברים האלו מגבירים באופן משמעותי ונוחים לשימוש (מבחינת מורכבות פיזית ומחשבתית)? מה מומלץ, בהנחה ואיכות הסאונד פחות משמעותית (ויותר ההגברה). תודה רבה אריאל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המערכת של הרקולס חדשה XP 6.1 ההתקנה היתה בסדר והמערכת תיפקדה בסדר אחרי יומים לא שמעתי כלום בכרטיס קול ומשום מה כל פעם קרס שניסיתי שוב לטעון את הדרייברים כאשר מחקתי את המערכת והתקנתי שוב את 2000 המערכת הותקנה עד לשלב של הדרייברים ב WDM כולל הדרייברים החדשים, כאשר הגיע להתקין , והגיע לסוף המערכת קורסת על קובץ CWCSPUD שקשור למערכת של ההרקולס כנ"ל גם במערכת XP ' כל ההתקנות התקנות חדשות דרוש עזרה דחוף בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתחיל לחפש טלויזיה לסלון. (מתברר שאחרי שעוברים לבית משלך ה 32" שהיתה בחדר שינה כבר לא מספיקה ) אמא שלי רכשה דרך העבודה שלה את הפיליפס 8008 46" בהנחה משמעותית. הטלויזיה נראית מדהים והתמונה מדהימה, גם התאורה אחורית מוסיפה המון, אבל!!!! אפקט האופרת סבון ממש מפריע לי!!! גם כאשר יש תנועה מהירה, כנראה שהמעבד לא מצליח להתמודד איתה ומתחיל לקרטע, אותה האובייקט שנע מהר נהייה פתאום ממש בולט לעין. 1. השאלה האם אני הבעייתי? . אני יודע שאפשר לכבות את ה True motion 2. כיום יש טלויזיות עם כל השיכלולים האפשריים ומעבדים מפה ועד מחר, אבל אנחנו פשוט מבטלים אותם? אז מה הטעם להשקיע סכומים כאלה באופציות שבסוף מבטלים? 3. האם אותה התופעה כיימת בכל הטלויזיות החדשות? (Samsung F6400)? …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מצלמת HD Canon HF20 שרכשתי.. המצלמה שומרת את הקבצים שלה בפורמט AVCHD כשהסיומת של הקבצים הם mts הייתי רוצה להעביר לחבריי דיסקים של DVD עם הצילומים שלי.. אך אינני מצליח לעשות את זה.. ניסיתי לחפש בגוגל כל מיני תוכנות אבל כל מה שניסיתי לא הצליח.. קיבלתי תוכנה עם המצלמה אך תוכנה זאת לא יעילה וקורסת כל הזמן.. האם יש איזשהי דרך שאוכל לצרוב על DVD את קבצי הMTS..? אשמח מאוד לעזרה.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס משמש רק לחיבור כלי נגינה חיצוניים? אפשר לחבר עליו רמקולים של מחשב?? (בשביל לשמוע באיכות יותר טובה)?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גאה להציג את התמונות שצילתי (חובב אודיו וקולנוע בייתי מקצועי חחח) בתערוכת HOME THEATER שהתקיימה במלון כפר המכביה בתאריכים 17-18 באפריל 2008. בשתי מילים: היה מדהים !!! לא הכל אני יודע בדיוק מה צילמתי (אבל לרוב כן אז מה שאני יודע אני יכתוב, תהנו: ישר כשנכנסתי, מסך הורכס בעצם מ-9 מסכים, ביחד 126 אינץ', מחובר ל-XBOX 360 פרובולושן 2008 איזה מגניבבב כדי שדברים יובהרו, אין מסך אחד שמה שלא שידר משהו בהיידיפינישן. קבלים מחורעים דגי שאנשים יבינו מה הם קונים (סתם חחח ) סוני 3 בהתגלמותו: מערכת מפחידה של 7.1 רמקולים, הספק אדיר (לא יודע כמה אבל זה הרבה מאוד) מערכת blou-ray של פייוניר, ורמקולים של חברה אחרת גם ידועה אבל ברח לי השם. ועכשיו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-