עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Ariel Taieb,

שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי דיון דומה, אז אשמח לעזרתכם - סבתא שלי (חירשת באוזן אחת, כבדת שמיעה בשנייה) רוצה לשמוע מוזיקה, ואני מחפש מכשיר מתאים עבורה. היא לא אוהבת לשים את מכשיר השמיעה שלה, לכן אני מחפש מכשיר/אוזניה שיגביר עבורה את הסאונד. מה האופציה העדיפה? האם יש אוזניות עם מגבר בתוכן? אשמח להמלצות. או שעדיף לקנות מגבר חיצוני (כזה - http://musicworld.co.il/index.php/mgbri-avznivt-v-dac/mgbr-avznivt-fiio-a1.html)? האם המגברים האלו מגבירים באופן משמעותי ונוחים לשימוש (מבחינת מורכבות פיזית ומחשבתית)? מה מומלץ, בהנחה ואיכות הסאונד פחות משמעותית (ויותר ההגברה). תודה רבה אריאל

2. בצפון יש חנויות שמתמחות רק ברמקולים? אשמח לשמוע המלצה לבית קפה גדול

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אהלן ברשותי המוצרים הכתובים בכותרת, וברצוני לחבר בין כולם. יש ברשותי מערכת קולנוע ביתית 5.1 ערוצים הבאתי תמונות של הרסיבר, של ה-DVD ושל הממיר הידיגטאלי ( כולם מאחורה) ניסיתי לשחק ולמצוא מידע אבל פשוט לא הצלחתי.. תמונה אני מצליח לראות בטולוויזיה דרך חיבור VCR וכנ"ל DVD דרך חיבור DVD רק שאין 5.1 ערוצים (בדקתי על DVD מקורי עם דולבי והכל). בבקשה האירו את עיני! בתודה מראש לכל העוזרים [br]פורסם בתאריך: 5.01.2008 בשעה 20:46:43 הקפצה!מישהו ?:\ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מחפש המלצה למסך סלון עבור משחקי מירוצים וסרטים בתקציב של עד 3k בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. כרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon 3870 עם יציאת DVI ומתאם ל-HDMI שאמור להוציא גם Audio וגם Video מלאים דרך כבל HDMI. (הותקן דרייבר מעודכן לוידאו וגם לאודיו - HDMI Audio Driver) חיברתי את המחשב למגבר Yamaha Rx-v3800 ודרכו אל הטלויזיה. (הדרייבר של כרטיס המסך מזהה את המגבר) כאשר אני מדליק את המגבר, אני מקבל תמונה של המחשב, אולם לאחר מספר שניות נדלק השומר-מסך של המגבר ואי אפשר לראות את המחשב יותר... (כמו כן, לא עובר האודיו דרך ה-HDMI). עד לקניית המגבר, כרטיס המסך היה מחובר ישירות לטלויזיה (hdmi) והכל עבד בצורה תקינה (ללא שימוש בהעברת קול ב-hdmi - האודיו הועבר דרך כרטיס הקול של המחשב) ניסיתי החלפת דרייברים, הורדת Codec Pack שונה - ובינתיים בלי הצלחה. מה צריך לעשות כדי לראות …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, אני בספק אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלה אבל שווה לנסות.. ייש לי רמקולים ישנים מאד (בני בערך 20 שנה..) של BOSE דגם SERIES 301 .. לפני כעשר שנים הוחלפו להם גומיות הממברנה של הוופר לאחר שהמקוריות הפסידו במאבק שלהם נגד הטבע ונקרעו.. לפני מספר שנים גם הגומיות ה"חדשות" נקרעו .. מאחר ולא היה לי זמן או ידע מאיפה בכלל להשיג גומיות כאלו ויתרתי על ההחלפה ועברתי לחלופה חאפרית - הדבקה. כן זה נשמע רע, אבל למרבה הפתעתי הצליל לא היה כזה רע וככה אני איתם כבר מספר שנים.. בזמן האחרון חשבתי לשפץ אותם ולהתקין להם גומיות חדשות .. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כאלו ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by TC,

יש לי לוח אם . AC97 עליו וגם SPDIF ויש לי גם מערכת רמקולים של KLIPSCH עם DECODER וכניסה של SPDIF חשבתי לעצמי (שחר , תשתמש ב SPDIF) קניתי כבל אופטי , חיברתי ביניהם. לא פועל הגדרתי בDECODER שהINPUT יהיה על DIGITAL הגדרתי גם בווינדוס.. (תמונה) http://uploaded.fresh.co.il/3ee8d6713ad67c3f.jpg או שכנראה לא הגדרתי נכון בווינדוס לא יודע ... קיצר לא עובר צליל איך מסדרים ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מתלבט בין ה CREATIVE INSPIRE 2500 ששמעתי אותם והם מעולים! יותר מהמערכת סטריאו 2.2 שלי או CREATIVE INSPAIRE G380 2.1 שאני לא מכיר אותם.. שתי המערכות הן 2.1 ועולות בסביבות ה340 שקל.. מה עדיף? תודה. ד"א לאן נעלם הנושא הקודם שכתבתי?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by jackass,

מערכת 4.1 של peerless... עובי כל רמקול 2 ס"מ הסאב הוא 20 ס"מ גובה ו13 ס"מ רוחב אני לא יודע אם המערכת טובה אם מישהו יודע שיגיד לי...תמונה של הרמקולים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן חברה. עוד כ3 חודשים נאי טס לדרום אמריקה לכחצי שנה, ואמרו לי שכדאי לי מאוד לקנות נגן MP3 שעובד על בטריות, כך שאוכל להחליף אותן כשיגמרו (הרי שם יש נסיעות של 16 שעות בכיף..). מישהו מכיר נגנים כאלה טובים? אולי אפילו יש למישהו פה למכור לי? הנגנים היחידים מהסגנון הזה שאני מכיר הם כמו הישנים ישנים הראשונים עם מסך קטנצ'יק השבירים האלה עם איזה 4 גיגה זיכרון... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. רציתי לקנות טלויזיה 37/40 למרחק 2.3 מטר זה עלול לפגוע בראייה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shibby15,

מערכת 4.1 של auditak הנה שווה משהו??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, ברשותי מערכת ATP3, שהיא מערכת 2.1 ערוצים (אני בטוח שאתם יודעים את זה ). יש בירשותי גם רמקולים של קריאטיב שהם לא בשימוש, ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם שהם ייפעלו בתור רמקולים אחוררים ותיווצר לי מערכת 4.1 ערוצים? אם כן, מה צריך לעשות? אם לא, אז...באסה ;D

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שיראו יפה גם. שמתי עין על הLS-21 של לוג'יטק ממה שקראתי פה יש גם שממליצים על הMicroLab M-310 2.1 (למה הוא יותר טוב?) חשוב שיהיה מקום לחבר אזניות + בקר ווליום + בקר עוצמת באס מתכנן לקנות בTMS או KSP. הצרכים הם בעיקר מוזיקה למחשב של אחותי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום חברים, לאחר בדיקה מעמיקה בנושא הטלוויזיות ולאחר שהבחנתי שכל נתון שחיפשתי קיים בטלוויזיה הזו החלטתי שאני מוכן לצאת לדרך חדשה איתה. אשמח לדעת מה אתם חושבים עליה, האם היא טובה ואיכותית, כי לרוב השימוש (90% סרטים מחשב - 10% בישביל היופי) - אין לי YES\HOT. המחיר שקיבלתי אותה עם אחריות ל- 3שנים בסך 2200 ש"ח . רק רציתי להדגיש זה לחדר שינה (סדר גודל של 2.5 מטר מרחק) האם 32 אינצ' תספיק לי? מה אתם חושבים על המוצר + על המחיר, אשמח לקבל תגובות בהקדם. תודה הנה המפרט: http://www.isfar.co.il/?CategoryID=628&ArticleID=2367

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by what the fuck,

טוב אני חושב על לקנות את הנגן שבכותרת הוא די יפה, קיבולת גדולה (לי היא מספיקה ביותר), ויתרון גדול במיוחד: סוללה שמחזיקה 24 שעות (לפי מה שהיצרן אומר) אני לא בטוח אם לקנות ואני לא ממש אכנס בזה (רק אזכיר שאחרי הטיול שעוד שבוע וחצי אני לא אשתמש בו יותר מדי, והוא יקר) אז כמה מילים עליו לא יזיקו, תודה (:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ניזכרתי ליפני כמה זמן שיש דבר כזה מיני דיסק LOL אני מריץ חיפוש וזה אני רואה שאפשר לעביר שירים דרך USB ווכו וזה מהיר ויד שנייה זה לא עולה הרבה וזה קטן השאלות שלי הם: זה יותר איכותי מדיסקמן MP3 ? באיזה קצב זה מעביר שירים? איך האיכות באופן כללי? כמה שירים בערך אני יכול להעביר למיני דיסק

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ben007,

אתמול הגיעו האוזניות הנחשקות מחול, וההתרשמות : לדעתי, אלו האוזניות עד 100 דולר הטובות ביותר ( קניתי ב- 92 ב- B&H) לאחרונה ראיתי מספר דיונים על האוזניות, אולי זה יעזור: איכות השמיעה- אותי מספקת מאוד. שמעתי אותן מול hd650,590, ושאר דגמים מהצמרת של סינהייזר, ואהבתי יותר את הצליל של ה- 280. אולי זה פסיכולוגי, או שפשוט האוזן שלי לא יודעת להבדיל , אבל הצליל של ה- 280 טוב מאוד גם בלי השוואה. (לכל המעוניין, אפשר לשמוע אותן באדר סוכניות רח' החשמונאים 105 ת"א) איכות בניה מצוינת ( ניתנות לקיפול ), כנ"ל על הנוחות. אוזניות גדולות, אולפניות, סגורות. מתאימות רק לבית, ומבודדות מאוד. החסרון שלהם, הוא שהן פחות מתאימות למוזיקה אגרסיבית ( רוק כבד,מטאל) , ויש כאלה שאומרים שהבס ש…

19. http://www.apple.com/ipod הם כאן, והם כאן כדי להישאר ! קבלו נא את הדגמים החדשים של הנגן הטוב בעולם - iPod. ובנוסף עדכון נוסף : iPod Software 1.3 (ל-Mac בלבד בינתיים) :ylsuper: :smilyDJ: :bigok: :dance:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Spirit Crusher,

קיים דבר כזה? אני מחפש נגן שאפשר לשחות איתו...יש חיות כאלה בשוק? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by r1plet,

אני מחפש LCD 32" במחיר כמה שיותצר נמוך בגבול הטעם הטוב מה שנקרא, כמובן שרצוי FHD ולא 1366x768. אשמח להמצלות!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ido135,

הSonicGear Evo7 הפסיקו לעבוד לאחר שש וחצי שנים פתחתי אותם מאחורה והכל היה מחובר לא שומעים ברמקולים וגם לא בסאב ורק הצג פועל השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה אבל גם סרטים בא בחשבון האמת שיש לי עוד מערכת בחדר 5.1 של LG אבל מחוברת בAUX למחשב כי אין כניסת SPDIF במערכת התקציב בין 700 ל800

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. תקציב:אין הגבלת מחיר, אני רוצה את הכי טובות שתואמות לדרישות שלי סגנונות מוזיקה: בעיקר פופ קצבי שמח, גם רוק קצבי סטייל הקצביים של imagine dragons, וגם מזרחית שמחה( בעיקר השירים שכוללים פופ שימושים: מ"צ חדש דנדש ועצוב לשנתיים ושמונה, נסיעות, הליכות, ריצות, ספורט, שימוש כללי בבית כולל שיחות. סרטונים ומשחקים בטלפון מראה האוזניות: אין משהו ספציפי- in ear אלחוטיות רגילות עם כבל בינהם , או עם קשת לטליה בצוואר או אלחוטיות לגמרי (עדיפות לאלחוטיות לגמרי) וחובה שיהיה את הבליטה הזאת שנועדה להחזיק את האוזניות יותר טוב באוזניים בשביל ספורט( כמו כל האוזניות כאן: https://www.bose.com/en_us/products/headphones/earphones.html ) סוג האוזניות: In ear אלחוטיות עם מסנן רעשים אקטיב…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. יש לנו מערכת (סגורה שלא נפתחה מעולם) מלפני 10 שנים Sony MHC -E80X האם ייתכן שהאיכות של הרמקולים תהיה יותר גבוהה משל מערכות של היום ? מה שאני בעצם מנסה לשאול היא עד כמה השתפרה האיכות ב 10 שנים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן חברים, אני מחפש המלצה לזוג רמקולים מדפיים או מערכת סטליטים המגבר הוא JVC RX-8012P התקציב הוא בערך 1K שקלים והיעוד.... מוזיקה... סרטים... סאונד של טלויזיה ושל הפלייסטיישן.... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים