אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.apple.com/ipod הם כאן, והם כאן כדי להישאר ! קבלו נא את הדגמים החדשים של הנגן הטוב בעולם - iPod. ובנוסף עדכון נוסף : iPod Software 1.3 (ל-Mac בלבד בינתיים) :ylsuper: :smilyDJ: :bigok: :dance:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שהום סנטר מוכרים את המוכר הנ"ל ב 1000 ש"ח, האם כדאי לקנות אותה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה דגם: REALTEK ALC850 8 ערוצים. אני משתמש ברמקולים צנועים Creative SBS230 קיבלתי מחבר כרטיס קול AUDIGY2 Creative. האם כדי להתקין אותו במחשב במקום הכרטיס המובנה? האם אני ירגיש בהבדל עם הרמקולים הפשוטים שלי? השימושים שלי שמיעת מוסיקה ומשחקים. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הנגן עבד,עשיתי כמה העברות בUSB OTG,כיביתי את הנגן. עכשיו הוא כבר לא נדלק,לא מגיע לכלום,ושמחברים אותו או לUSB הוא מתחיל לצפצף כמו משוגע,מישהו יודע מה קרה? ד"א הנגן הזה כבר די הרבה זמן פגוע קשות,אבל אף פעם הוא לא עשה בעיות,רק לפעמים נטען קצת לאט. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הSonicGear Evo7 הפסיקו לעבוד לאחר שש וחצי שנים פתחתי אותם מאחורה והכל היה מחובר לא שומעים ברמקולים וגם לא בסאב ורק הצג פועל השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה אבל גם סרטים בא בחשבון האמת שיש לי עוד מערכת בחדר 5.1 של LG אבל מחוברת בAUX למחשב כי אין כניסת SPDIF במערכת התקציב בין 700 ל800
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע למה נזכרתי להתלונן אחרי איזה שנה ומשהו שיש לי את הMD הזה אבל בכל מקרה... 1. שומעים בו נורא חלש יחסית ! זה רק אצלי ? יש לי דיסק מן ובערך שאני מגביר לחצי מהמקסימום זה מגיע למקסימום של ה-MD 2. שלי זה לא גרסאת PC כי לא היה אז בארץ בכלל. מה ההבדל בעצם באיכות ההקלטה מהכרטיס קול או מחיבור USB ? 3. האיכות של ההקלטה והעוצמה תלוייה בכרטיס קול ? (כרטיס נוכחי קריאייטיב ויברה 128). 4. מבחינת איכות ושטויות.... איך הוא נחשב (טוב רע נחמד גרוע מגעיל ?...) בקרוב אני מתכנן לקנות או IPOD או MZN-1 ואת הנוכחי אני יעביר לאחי או משהו... תודה מראש לכולכם...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב כרגע על microlab m-200 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/microlab-200-sub-sat-remote-phones-aux-black-40w-rms-p-8245?language=he אבל אני מוכן לעלות עד 350 ש"ח עבור שיפור רציני. מה שחשוב לי זה איכות הסאונד, ואני קונה בארץ. תודה מראש לכל מי שעוזר!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אני מקבל A450 של סאמסונג, אין לה כניסה לסקארט ואני בסה"כ רוצה לחבר את הממיר, אבל באיכות כמה שיותר טובה.. יש לי כבל סקארט שיוצא מהממיר, ומוציא לי 3 יציאות RCA לטלויזיה, אבל לפי מה שהבנתי ה RCA מאבד איכות... האם S VIDEO יותר איכותי מ RCA? מה לגבי המרת הסקארט לחבור דיגטלי? (HDMI, DVI, VGA) ראיתי רק במחירים כמו 300, אין פחות? ואם אני נגיד קונה כזה חיבור, SCART TO HDMI, זה באמת ישפר איכות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_157 אני מתלבט בין הרמקולים שעולים 600 וה- ש"ח640..z-3 מעץ וz-3 רגיל..וה-z-4... מישהו יכול להציע לי...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי רמקולים פשוטים של Creative SBS 2.1 גירסת תחילות ה 2000. בקיצור עשה את שלו ואני רוצה המלצה לרמקולים חדשים. המחשב נמצא בסלון, הרמקולים ישמשו לצפייה בסרטים, משחקים ומוזיקה. האיכות של מה שהיה לי לא משהו אז כנראה שכל מה שתציעו יהיה יותר טוב 1) אני לא יודע מה מתאים לי 2.0, 2.1 או 5.1 ...אז תציעו מה שאתם חושבים ליותר מתאים לצרכים שלי. 2) יש לי מקום מתחת למחשב ומאחורי המסך למשהו בגובה של איזה 30 ס"ם... איפה המיקום המומלץ לרמקולים? 3) אני אסבך ואגיד שאשתי רוצה שיראו טוב כי הם בסלון!!! יש משהו כזה? תודה רבה לממליצים, אין לי ממש ידע בתחום האודיו אז אשמח לתשובות מפורטות להעשרתי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני יומיים את ה ATP3 חיברתי אותם והם עובדים בסדר והאיכות שלהם טובה. הבעיה היחיד שיש איתם היא שאני שומע רעשים סטטים ברמקולים שמושפעים מפעולות שאני עושה במחשב, נגיד אני מזיז את העכבר ולפי הקצב שבו אני עושה את זה, יש רעשים מהרמקולים, או נגיד כשאני טוען תוכנה או דברים כאלה. נוסף לזה יש גם רעש כשאני מכבה את מנורת השולחן שלי. ברמקולים הקודמים (סתם רמקולים) לא נתקלתי בזה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי רסיבר DVD marantz er1600 והכתוביות בעברית מופיעות הפוך איך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=iw&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.dzikie.net%2F%3Fart%3Dgenius_sw51_ht&sl=pl&tl=en יתרונות : + מבנה עץ איכותי. + עיצוב. + סאבוופר חזק המספק באס חזק וטוב. + כבלים ארוכים. + שלט. +"ורסיטלאיות" ניתן לחבר למקורות אודיו נוספים. (DVD,מגבר,מחשב) מינוסים : - אין רגלי גומי. - לפעמים צורמים בטונים גבוהים. (מאמין שדרוש כיוון נורמלי בכדי לסדר את הבעיה) סה"כ רמקולים נחמדים עפ"י הביקורת ושיעשו עבודה נאמנה. קרדיט לאתר www.dzikie.net על הביקורת.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההמלצה היא בשביל חבר שלי, אין לו מושג בתחום ולמען האמת גם לי לא. אז תמליצו לי על דגם מסויים תפרטו עליו ועל התכונות שלו ועל המחיר שלו. תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הרמקולים מדגם SOLO6C של Microlab. המחיר הנמוך ביותר שמצאתי הוא 725 ש"ח בחנות בשם KingPC. מישהו במקרה שמע עליה או קנה ממנה ויכול לחוות דעה עליה? לחילופין, מישהו יכול לתת לי לינק לחנות טובה המוכרת אותם במחיר דומה יחסית? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה קניתי רמקולים למחשב ATP-3 (הם 2.1), אגב רמקולים מעולים אני משתמש בהם במחשב אחר כבר שנה בערך ומאוד מאוד מרוצה... אז השאלה שלי האם זה חיוני להגדיר את הרמקולים של המחשב בהגדרות הצלילים כ2.1... אם זה כן חשוב אז יש לי עוד שאלה... יש שם את כל האפשריות 2.0,5.1,7.1 וכו' אבל לא 2.1.. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, ברצוני לרכוש מסך lcd בגודל של 26 אינצ'. התקציב שלי הוא כ:1700. מסיקור קטן שערכתי באינטרנט וברשת מצאתי טלוויזיות במחיר הנ"ל של חברות לא מוכרות (לי לפחות, לא מבין גדול): Akai , Hisens , Skyworth וכדומה. מצאתי טלוויזיה של היסנס 26 hdready במחיר של 1340. לשיפוטכם...אשמח לקבל הארות בנושא. בררכה, issac.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מתלבט בין mp3 ל-minidisk התקציב שלו הוא 250 דולר והוא צריך המלצות למכשירים
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, קניתי TV מדגם LD650, במקור באריזה לא היה שלט והוא נשלח בנפרד. הבעיה שחסר לי הכפתור של ה-NETCAST (מה שמדליק את הגישה למזג אויר וכו') אני פשוט לא יודע איך להדליק את זה... התחלתי לחשוד שהשלט שקיבלתי לא מתאים... הנה תמונה של ההשלט שיש לי: Uploaded with ImageShack.us בנוסף: אני לא מצליח לעשות שום דבר שקשור לרשת עם הטלויזיה הזאת...לא להכינס לאתרים ולא לשתף תוכן מהמחשב (כמובן שיש רשת מחוברת והיא גם עובדת - הטלויזיה מזהה את המחשב רק מסרבת לפתוח תוכן ממנו).
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , יש לי SB Live Value ! ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו מערכת 5.1 . אני צריך בשביל המערכת הזו כניסה לשני רמקולים קדמיים ,שניים אחוריים ,וכניסה לSub ולCenter . האם ב Value יש כניסה כזו לסאב ולסנטר? ואם לא ,לאיזה כרטיסים יש?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני טס לחול ללא פלאפון ומתכנן את כל השיחות עם הארץ לעשות דרך סקייפ. אני רוצה לקנות אוזניות + מיקרופון איכותיות מספיק כך שאני אשמע וישמעו אותי כמו בטלפון. עד 250 ש"ח בנוסף האם אפשר המלצה למיקרופון שולחני איכותי גם התקציב שלו עד 250 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2655516 http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2590811 (no worries ill never buy from netaction)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסאב וופר הוא מדגם SCS75 של JBL והרסיבר הוא KENWOOD KRF-V5030D החיבורים של הסאב הם אדום-שחור (כבל חשוף) לימין ולשמאל, גם כניסה וגם יציאה. סה"כ 8 חיבורים... ולריסבר יש יציאית Sub Woofer Pre Out... חיפשתי באיטנרנט איך לחבר וראיתי רעיונות שצריך לעשות לסאב מגבר חיצוני כדי שהוא יעבוד עכשיו אני רוצה לעשות את זה אבל אני צריך עזרה אולי למשל לקחת ספק כוח של מחשב.. בקיצור אני צריך לדעת איזה דברים צריך בשביל לעשות את זה.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אני מחפש אוזניות חדשות לIPOD נאנו לשמיעה בחוץ. קודם כל, עד היום שמעתי בAKG K412 או איך שלא קראו להן לפני זה (K24P או משהו). אחרי זה היה לי את הK414 שיש להן טווח טיפה שונה אבל הן סגורות, ולא כל כך נהנתי, אז לקחתי את הרפידות שלהן (רפידות עור בניגוד לספוג המגעיל של 414) ושמתי על 414 אחרות שקניתי. לאחר מכן, יצא לי לקנות את הK240 הפתוחות של AKG, שנשמעו מדהים מהמערכת, אבל לא במכשיר נייד, והיו דיי ענקיות. הבעיה היא כזאת, אני רוצה להשקיע עכשיו סכם שנע בין ה80 ל110 דולר (אפשר לחרוג, אל תקחו את זה כסכום מחייב) באוזניות פתוחות. אם יהיה צורך אני ארכוש מגבר נייד FIIO E5 או מגבר אחר,אבל אלה צריכות להיות אוזניות שהאייפוד שלי מסוגל להגביר כמו שצריך עם זה, לווליום גבוהה גם באיזורים …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ראיתי אשכול כאן מחודש יוני לגבי המערכת הזו אבל אף אחד לא נתן ביקורת מעשית או המלצה טובה/רעה,רציתי לשאול אם למישהו יצא לבחון את איכות המערכת כי אני מחבב את המערכות של החברה הזאת יש לי אחת שאני מאוד מרוצה ממנה a-6321 2.1 ואני מחפש לשדרג למערכת רצינית יוצר לסלון אבל עם דגש על המוזיקה. אשמח לשמוע אם יש אלטרנטיבה ראויה באותו סביבות מחיר, היום ראיתי תמערכת בGOLDTOP ב 2K בערך נ.ב המטרה למקם אותם בסלון בגודל של 5.5 מטר אורך 4 רוחב
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-