אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
הי אני מעונין ברמקולים סטריאו למחשב, בתקציב של 50 $ מאמאזון. אילו רמקולים יהיו הטובים ביותר למוזיקה? חשבתי על CREATIVE T20 מחודשים או T12 חדשים. creative GigaWorks T20 Series II 2.0 Speaker http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B0030LGY38/sr=1-12/qid=1294167769/ref=olp_tab_refurbished?ie=UTF8&coliid=&me=&qid=1294167769&sr=1-12&seller=&colid=&condition=refurbished Creative Labs Inspire T12 2.0 http://www.amazon.com/Creative-Labs-Inspire-Multimedia-Technology/dp/B0028N6YH0 Creative Labs Inspire T10 2.0 http://www.amazon.com/gp/product/B00113PUJQ/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_3?pf_rd_p=1278548962&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B0…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב משהו כמו 2500 שני ערוצים יהיה מספיק אשמח שתמליצו לי על זוג טוב ולא יקר שאני באמת אשמע הבדל ואיכות כשאני שם FLAC
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש במחשב כמחשב רגיל אך הוא גם מחובר לטלויזיה באמצעות HDMI אני עם win7 ובהגדרות שמע יש לי אפשרות להחליף בין הרמקולים לבין ה spdif וכך אני שומע מהטלויזיה עד כאן הכל ברור עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לשמוע בשניהם יחד אותו דבר? אני יודע שאפשר במקביל לשמוע שני דברים שונים אך אני לא מוצא דרך ששניהם ישמיעו אותו הדבר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
I was thinking about Sennheiser HD280Pro... I think it's the best buy in this budget. What do you guys say?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים עם כרטיס קול מובנה. בחודש הראשון הכל עבד חלק ושמעו בסטיראו מהחודש השני שומעים רק באוזן שמאל. למה זה ומה אפשר לעשות?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כבלים בבית והחלטתי לחבר אותם למחשב. אני רוצה להשתמש בכרטיס קול של המחשב לתורך הגברה בזמן אמת (לא לצורך הקלטה). חיברתי את הממיר, דרך יציאת Composite שלו לLine In של המחשב (במחשב כרטיס קול מובנה, משהו סטנדרטי של AC5) והרמקולים מחוברים לLune out ואני לא שומע את מה שהממיר מוציא באודיאו. השאלה שלי איך אני אשמע את מה שהממיר מוציא לכרטיס קול, האם אני צריך איזה תוכנה או שיש משהו בWindows שמאפשר שמיעה זמן אמת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני טס לחו"ל מחר וצריך לעשות החלטה מהירה, לקנות בבאג בדיוטי את ה-Soundsticks ב-200$ או לקנות בחו"ל את הלוג'יטק ב-140$. השאלה היא בעצם אם הלוג'יטק נותנים פייט הוגן ל-Harman שמתומחרים יקר בעיקר בגלל העיצוב שלהם והאם שווה להתחיל להסחב איתם ולוותר על האחריות. השימוש הוא בעיקר לסדרות וסרטים לחדר שינה והתקציב הוא כאמור עד ה-200 דולר (יש לציין זו לא המערכת הראשית, יש לי כבר 5.1 נחמדה בסלון) http://www.harmankardon.com/product_detail.aspx?Region=USA&Country=US&Language=ENG&cat=MME∏=SOUNDSTICKSII&sType=C http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16836101057 http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/231&cl=CA,…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לרכוש כרטיס קול נורמאלי ואיכותי אני חושב ללכת על אחד מהכרטיסים של Asus אבל אני מתלבט בין שלושה שאני לא יודע מה ההבדלים תכלס בניהם המחירים שלהם הם סביב אותו סכום הכרטיסים שאני מתלבט עליהם הם 1. Xonar Essence STX Xonar D2X .2 Xonar D2/PM .3 עכשיו מה שהכי חשוב לי זה קודם כל מוזיקה אחר כך סרטים ובסוף משחקים אני מחבר אותם למערכת רמקולים של לוגיטק z5500 בחיבור אופטי בלבד אם יש לכם המצלות על כרטיסים אחרים אני רוצה לדעת מה הכי מתאים לי תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין שתי ערכות רמקולים שעונות לצרכים שלי וגם לתקציב.... :-\ שמעתי הרבה ערכות וגם קראתי הרבה ואני מתלבט בין שתי אלה, אני אודה לכם אם מאוד תעזרו לי להחליט, תודה: Logitech SoundMan SR-30 או ALTEC LANSING AVS500 אשמח לשמוע תגובות....... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, האם אני יכול לחבר את המערכת שלי (צילום מצורף) למחשב? או לפחות את הרמקולים שלה בלבד? אם כן, אילו כבלים אני צריך לקנות? (אם בכלל אני אצליח לקנות עכשיו משהו...). תודה חברים ובריאות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחר מותן בטרם עת של ה Grado SR60 וגם של ה Equation RP21 שלי (נרצחו ע"י אחות קטנה), אני מחפש אוזניות חדשות. התקציב נע בין 500 ל-600 שקל, כפי שצוין בכותרת. המטרות הן בעיקר האזנה למוסיקת רוק (אקוסטי, קלאסי וכו') במחשב. אני מעדיף אוזניות סגורות אבל זה לא קריטי. מאוד חשובה לי איכות הבניה של האוזניות, אולי הפעם הן לא יהרסו כמו כן חשוב לי מאוד שהן יהיו נוחות (יותר מה RP21 לפחות). אין לי שום אפשרות לקנות מחו"ל ולכן אין טעם להציע לי אוזניות שאינן נמכרות בארץ. תודה לכולם :]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מערכת חדשה ויש לי קצת בעיה עם המיקום של הסאב , הנה תמונה - כפי שאתם רואים, איפה שאני יושב, מול המסך, יש מדף קטן ולא מתאים לסאב גדול ... (מה שיש עליו זה צעצוע) האפשרות הכי טובה שלי היא למקם את הסאב איפה שנמצא הפח (מימין צמוד לשולחן) אבל אני פוחד שהאיכות שמיעה תהרס. מה אתם חושבים?</blockquote>
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי את המקלט הבא בשביל להשתמש בו במחשב HTPC שיש לי בסלון: http://www.dealextreme.com/p/dvb-t-digital-tv-usb-2-0-dongle-with-remote-controller-antenna-57201 כשקיבלתי אותו, התקנתי את התוכנה לוינדוס בנייד שלי, והמקלט עבד מצוין. לאחר מכך חיברתי אותו למחשב שלי בסלון, שהיה מותקן עליו אובונטו 11.04 והתקנתי את הדרייבר ללינוקס. המקלט מצא תחנות, אבל השידור קירטע כאילו שאין קליטה טובה (באותה נקודה בדיוק הנייד שלי קלט מצוין עם המקלט הזה). ניסיתי בכמה נגנים שונים לאובונטו ובסוף הגעתי למסקנה שהבעיה היא בדרייבר ללינוקס. אז פירמטתי אותו והתקנתי עליו וינדוס 7. ואותו סיפור - השידור מקרטע, כל שניה נעצר ואז ממשיך... ייתכן שהחומרה של ה HTPC חלשה מידי? יש בו מעבד P4 2.66GHz זיכרון 1GB …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא אוזניות ואני מתלבט בין שתי האוזניות האלה.. צריך אותם לגיימינג (משחקים) ולמוזיקה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול איך זה שיש את עזה ברשימת המדינות במכשיר אבל לא את ישראל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יצא לי לא מעט פעמים לשמוע על מגברים לנגני mp3 ,האומנם לא התעמקתי בזה הרבה,אבל לאחר הקנייה של האוזניות se215 שמשתלבות יפה עם הנגן c2 רציתי להשקיע עוד קצת ולדעת מה יתן לי ומה ישפר לי אם אני אקנה לו מגבר ומאיפה קונים. אז לגבי הסאונד האם אני ארגיש הבדל? האם הצלילים יהיו יותר נקיים?האם זה קטן ונייד שאפשר ללכת עם זה ברחוב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים..יש לי טלוויזיה חדשה שקניתי היום, MAG CR32LEU שהיא 32" הרמקולים שלה על הפנים והאיכות של הסאונד..בואו נגיד שאצלי בפלאפון האיכות יותר טובה אז חיברתי מגבר עם רמקול אחד מרכזי! מה שעשיתי הוא ככה: היס מחובר בחיבור RCA (לבן, אדום וצהוב) = יס מחובר עם כבל לבן ואדם למגבר, מהמגבר יוצא כבל אחד לרמקול אחד יס מחובר עם כבל אחד צהוב לטלוויזיה עצמה = הסאונד בא מהמגבר והתמונה באה מהממיר אל הטלוויזיה הבעיה שלי היא כזה בכל הסיפור הזה.. ניתן שהשלט של היס ישלוט גם על המגבר וגם על הטלוויזיה? אני לא יכול לשחק עם הסאונד בכלל, אני חייב לעשות את זה דרך המגבר ואין שלט למגבר או שהייתי אמור לחבר את הרמקולים אל הטלוויזיה עצמה? ואם כן אז איך? והשאלה השניה שלי האם אני אראה הבדל בין החיבור …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, עד היום שמעתי את המוזיקה שלי באוזניות של שהגיעו עם המכשיר שסוף סוף התקלקלו, אז אין ברירה אלא לשדרג. אני שומע הרבה מוזיקה, בעיקר רוק (לא כבד. אם זה משנה), ומחפש אוזניות In Ear (בלי קשת קטנה כזאת) שיבודדו לי רעשים מבחוץ שאוכל לשקוע במוזיקה, יהיו נוחות וכמובן איכותיות. מיועד בעיקר לשמיעה בנסיעות, הליכות וכו' בסמארטפון, פחות לחיבור למחשב. יש אפשרות לרכישה בארה"ב... אשמח גם להמלצות בתקציב שהוא עד 70 דולר לצורך העניין וגם עד 100 דולר. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש אוזניות קשת סגורות over the ear במחיר עד 350ש"ח (+-) למוסיקה בעיקר, ובשימוש ביתי (לשמיעה מהמחשב ). אני מעדיף את הרפידות עשויות בד ולא החומר החיקוי לעור/פלסטיק (אבל מוכן להתפשר אם אין ברירה) . בעבר היו לי את ה corsair hs1 ומאוד אהבתי את הצורה שהם הרגישו וישבו מסביב לאוזן ( דרייברים של 50מ"מ). אני מניח כמובן שלגודל הדרייבר אין בהכרח השפעה על איכות השמע אבל האם גם אוזניה עם דרייבר של 40 מ"מ תתישב יפה מסביב לאוזן? אני בכיוון הכללי של ATH-T500 / JVC HA-RX700 /Sennheiser HD419/ או משהו דומה. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה שמייצרת רמקולים Dynuadio Acoustics? אמרו לי שהיא מייצרת רמקולים או מוניטורים (אני לא יודע אם יש הבדל) ברמה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה להתקדם מ 2 הרמקולים ב 40 שקל שיש לי למשהו יותר רציני הציעו לי לקנות creative 2.1 ב400 שקל הבעיה שאת הרמקולים אני אצטרך לחבר לקרטיס קריאטיב שעולה 80 שקל (אני לא מתכוון לקנות אחד חדש) השאלות שלי הן: האם כדאי לקנות את הרמקולים האלה בגלל הכרטיס קול הגרוע? האם המחיר והמערכת סבירים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן היום הייתי בתל אביב ורציתי לקנות את הPX100 אבל לא היה במלאי וממש התבאסתי אז נכנסתי לכלי זמר לראות אם להם יש את הPX100 ולא היה... אבל היו שם אוזניות שדי משכו לי את העין אז המוכר שאל אם אני רוצה לשמוע והן היו ממש איכותיות וגם עלו רק 180 (הPX100 עולה 350~) http://www.akg.com/products//powerslave,id,825,pid,825,mynodeid,214,_language,EN.html אז מה דעתכם על הAKG K24P ועל המחיר (180)? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-