עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הכרטיס ישמש בעיקר לעריכת מוזיקה, ולקלט מוזיקה מגיטרה, מיקרופון...... האם זה מצדיק את ה400 ש"ח תוספת? עריכה: בנוסף, מה מוסיף הEX בפלטיניום?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Mafteah,

יש לי סט רמקולים TSS1 ויש באפשרותי להביא כרטיס Fortissimo II במחיר לא רע השאלה אם הוא תומך ב5.1 ואם אני יוכל לשמוע סרטים בDTS וגם לשמוע מוסיקה בלי לשנות הגדרות ובאיכות טוב והכל בכבל האופטי!! תודה לכל העונים!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם. אחרי כשנה עם ה-EP635 של Creative החלטתי שהגיע הזמן לשדרג. כרגע אני דיי סגור על ה-E2C של Shure, אבל ניסיון העבר (שריפת 700 ש"ח על רמקולים דפוקים וכרטיס קול בינוני) לימד אותי שעדיף להתייעץ לא רק עם עצמי אלא גם עם אנשים בעלי ניסיון כלשהו בתחום. הקרטריונים הם: * תקציב: עד 550 ש"ח ללא חריגות. * יעד: מוסיקה בלבד - בעיקר מטאל (כבד, לא מצעדי הגאווה להם קוראים משום מה 'רוק'). * עיצוב: ללא חשיבות, העיקר שיהיו נוחות. * נגן: הדור הראשון של ה-iPod Nano. * עריכה: חסימה לרעשים כמובן. מה שמעניין אותי בעיקר זה האם האוזניות יהוו קפיצה מכובדת (Noticeable, כפי שמקובל לציין) באיכות הסאונד. אני יוצא מנקודת הנחה, במקרה הזה, שמחיר כפול משמעו איכות כפולה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. איכותי הכוונה גם איכות שמע, גימור, מסך וכדומה וכן גם בלהתיחס בגודל [כמה שיותר קטן יותר טוב], באורך שימוש בסוללה וכן הלאה. אני שואל משום שאני חושב אולי לקנות נגן אמפי3 חדש טוב יותר .. אני מרוצה ממה שיש לי אבל יש לי קומבינות שאני יכול להחזיר את ה IFP995 [עלה לי אלף חמש מאות - הגרסה האירופאית] ולקחת משהו אחר עם תשלום של הבדלי המחירים. עוד משהו - סתם אני מתעניין לדעת לכמה מכם יש את הנגן IFP-99X של איריבר בגרסה האירופאית ולכמה מכם בגרסה האמריקאית. כמה עלה לכם ומאיפה קניתם? עריכה : למי ששואל - נראה לי שהאוזניות שמקבלים עם הגרסה האירופאית היא MX300 כי ה 400 זה עם בקרת ווליום. עוד שאלה קטנה, קניתי לא מזמן מהדיוטיפרי אזניות של סוני בשם q66 ב50 דולר לאחר שנאמר לי שהן הכי טובות ומומ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. כותרת..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מחפש המלצה לנגן MP4 איכותי עד 200 ש"ח לבן דוד חרדי. יש לו כרטיס זכרון SD חיצוני ככה שלא חשוב כמה יהיה במכשיר. הוא רק רוצה לראות סרטי אנימציה כשרים במכשיר שיהיה לו לטיולים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. קניתי כבל hdmi to hdmi ואין סאונד בטלויזיה. יש לי וינדוס xp וכרטיס מסך geforce 9500 gt והבנתי שצריך לשנות משו בהגדרות של הכרטיס קול , אבל אני לא יודע בדיוק מה. תודה

8. Started by Stanly,

שלום חברים, אני שנים עם הATP3 שלי ואני מאד מרוצה עד היום, אני רוצה לקנות רמקולים למשרד בעבודה ואשמח לקבל המלצה לרמקולים מקבילים באיכותם ובמחיר של עד 400 שקל לא איכפת לי לרדת מעט ברמה להיות ללא סאב בגלל שזה לעבודה. עזרתכם בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Sargon,

קניתי מחשב די חיה למשחקים, והוספתי בכוונה גם כרטיס קול של קריאטיב. אבל בעצה של מישהו, לא זוכר אם זה היה באתר הזה או מהמוכר בחנות בTMS, ייעצו לי ללכת על הכרטיס קול האונבורד, מכיוון שהוא בכל מקרה תומך ב5.1 רמקולים. מה מסתבר? שלOpenAL (ספרייה שמאפשרת להשתמש בכרטיסי קול) יש בעיה עם כרטיסי קול שעל הלוח, ושכתוצאה מכך יש בעיות במשחקים שהם נתקעים או מגמגמים. מה שגם שמתי לב שאני רואה סרטים ביו טיוב או סתם משמיע מוזיקה במחשב, לפעמים הסאנוד מתחיל לגמגם. נראה לי שזה קורה בעיקר כשאני עושה גם דברים אחרים במחשב. בקיצור נדפקתי. השאלה שלי, מה הן האפשרויות שלי בשביל לשים כרטיס קול נורמלי במחשב? איזה מההאפשרויות הן במסגרת האחריות ואיזה לא? ואיזה כרטיס קול את ממליצים לי בשביל משחקים ו5.1 רמק…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים לכרטיס Creative AudioPCI(es1371,es1373)(WDM( עבור WIN98 באינטרנט, אם מישהו יוע כתובת מתאימה או שיש לו דרייבר מתאים , אשמח להשתמע. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. דרישות: 1080P לפחות 2 יציאות HDMI רצוי VGA סאונד לא משנה - כנראה יחובר סט 2.1 זול כלשהו שיומלץ בפורום אודיו http://hwzone.co.il/community/threads/551071-%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-2-1-%D7%A2%D7%93-200-%D7%A9-%D7%97 האם אלו מומלצות בטווח המחירים הנמוך מאוד הזה? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4004=4820,4008,3178271,4824&db1418467=3985639&db4140=170330&noidx=1&orderby=price תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yashal,

איזה דיון מושלם... אני גם חדש בפורום וגם קיבלתי את הH10 החמוד שלי D: אני מאושר עד הגג!!!!!!!!! ... בקרוב שאראה את המכשיר יותר לעומק אני אביא ביקורת עליו שאני אכין... (אם אתם רוצים)... המכשיר עצמו קטן (קטן זו לא מילה, פיצפון ) והמסך 1.5 אינץ', פשוט מדהים מומלץ ב-ח-ו-ם לכל מי שמתלבט, ואני אחד שהתלבטתי חודשיים (!) בין האייפוד מיני (שאגב בחנות אמרו לי שהוא לא טוב לעומת האייריבר הזה) לH10. עשיתי את הבחירה הנכונה לדעתי אם מישהו רוצה ביקורת שיגיד, ומי שרוצה המלצה לגביו שיגיד. אמממ.... מה אגיד לסיום? אני מקווה להנות בפורום פה!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני יודע בעזרת איזה כבל... (MINI-PL 2 MINI-PL) אבל איך מגדירים את זה במחשב ומערכת? תודה מראש לעוזרים נ"ב האם אני יכול לעשות את אותו הדבר בעזרת כבל RCA 2 MINI-PL (פשוט יש לי כבר אחד כזה.. אני שומע את המחשב במערכת)?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Naor_S,

ASUS Xonar Essence STX Virtual 7.1 Channels 24-bit 192KHz PCI Express x1 Interface 124 dB SNR / Headphone AMP Card PCI Express x1 7.1 Channels 124dB SNR Rating Built in Headphone Amp 3.5mm and 6.3mm Headphone Compatibility ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- HT | OMEGA Claro Halo XT PCI Interface Sound Card w/ a built-in HI-FI Headphone Amplifier 24-bit 192KHz PCI Interface Up to 7.1ch analog outputs …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by benor,

ברשותי נגן - SANSA M250 בינתיים לא קניתי אוזניות חדשות ונשארתי עם האוזניות שהגיעו עם הנגן. רוב השימוש שלי באוזניות הוא בנסיעות באוטובוס. אני לא יכול לשמוע כמו שצריך כיוון שיש רעש ואני לא רוצה להגביר חזק ,בגלל שאני לא רוצה להזיק לאוזניים. חשבתי בהתחלה לקנות Senisher MX-400, אבל עכשיו דווקא אני חושב לכיוון אחר אני שוקל קנייה של אוזניות IN-EAR . חשבתי על ה- creative EP630 . א. איך האטימות שלהם לרעשי הסביבה? (זה החלק הכי חשוב) ב. האם אוזניות In-ear יכולות להזיק לאוזן גם במידה ושומעים בווליום לא גבוה מדי? ג. האם צריך להתרגל אליהן והאם הן מציקות לאוזן? ד. האם הן יתאימו למכשיר ? - רוב השירים שאני מוריד באיכות של 192KBS . ה. איך האיכות שלהם? האם אני אקבל שיפור רציני? ו. הקטע של…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Lionizer,

אחרי סקירה די ארוכה והמלצות רבות החלטתי לקנות את הDT990 עכשיו אני רק צריך קצת עזרה באיזה כרטיס קול לרכוש אני מתלבט בין שני כרטיסי קול... Sound blaster Omni 5.1 שהוא usb עם Amp 600Ohm או Sound blaster Z pci השימושים הם גיימינג וmusic production חובבני . הדילמה היא גם מבחינת יציבות של דרייברים וכו' כי אני בטוח שיש הבדל בין usb לpci מהבחינה הזאת.. אשמח לקבל ייעוץ ועזרה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Ohad Gefen,

אני מחפש נגן, שיתקרב לזמן הסוללה המפלצתי של הIPOD CLASSIC, שיהיה לו BLUETOOTH, ושיהיה בערך בגודל של הIPOD, אפשר גם קטן יותר. יש כזה דבר ? בכל הביקורות שמצאתי ראיתי זמני סוללה ביזיוניים של 10-15 שעות. נפח האחסון פחות קריטי אם יש לו תמיכה בMICRO SD וכו'. אני יודע שהשנה 2018, לא, אני לא אוהב לשמוע מוזיקה מהפלאפון. מחיר ? באיזה ה1000 גג, אפשר גם יד2, אפשר מEBAY וכו'... אני יודע שיש נגנים גם ב3000$, זה לא הכיוון.

18. Started by Ymac,

שלומות חברי פורום יקרים. לאחרונה התחיל להימאס לי מהרמקולים שלי, וגבר הפיתוי לקנות רמקולים יותר רציניים. כרגע יש לי JBL Spyro שהצבע עליהם מתקלף והם כמובן לא רמקולים מדהימים באיכותם, אבל בטח יותר טובים מכלום או רמקולים גנריים. אני מתעניין ברמקולים לעיל בעיקר בגלל המראה הסולידי והמקצועי שלהם, וביקורות נלהבות מאנשי המרשתת. בהנחה שאני קונה אותם בחו"ל ב-1300 ש"ח, איך הם בהשוואה להיצע בארץ? השימושים שלי הם גיימינג, מוסיקה וסרטים בעיקר, ואין לי מקום למערכת סראונד (וגם אלה לא ממש שוות השקעה בתקציב כזה במגבלות המקום שלי). הרמקולים הם מוגברים, אבל הבנתי ש-DAC הוא תוספת מבורכת ואני מתלבט בין ה-ODAC של JDS Labs לבין ה-D1 של Audioengine עצמם. דבר נוסף, יש לנו בבית סאב שלא בשימוש, והבנת…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. באמת שניסיתי הכל באמתת שאני לא יודע מה לעשות יותר יש לי 2 בעיות 1. דיליי בשמיעה בהעברת הסאונד למחשב אני יסביר למטה.. 2. המחשב לא קולט שהרמקולים 5.1 .. נתחיל בבעיה מספר 1 יש לי מערכת LG HB906SB ממש ממש טובה חדשה קניתי לפני פחות מחודש.. עכשיו אמרו לי שבשביל לחבר אותה למחשב ושישמעו טוב אני צריך כבל אופטי קניתי את הכבל הכי איכותי שיש ציפוי זהב ב100 שקל עם אינפרא אדום חיברתי צד אחד למערכת צד שני לכרטיס קול (דרך אגב קניתי שלשום כרטיס קול ב400 שקל חיצוני של CREATIVE משהו ממש טוב..) ויש לי דיליי בשמיעה איך אני יסביר נגיד אני מפעיל שיר במדיה פלייר זה נפתח מתחיל לנגן ורק אחריי כמה שניות שומעים או שאני משחק עכשיו במשחק ואני יורה עם הנשק רק אחריי איזה שנייה או שתיים ישמעו את ה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, אני רוצה לחבר את הרסיבר שלי למחשב עם כבל SPDIF , ובנוסף לחבר את ה LCD למחשב עם כבל DVI-HDMI. הבעיה שהמרחק מהמחשב למכשירים הנ"ל הוא כמעט 10 מ' , ולכן יש לי מס' שאלות: 1)האם המרחק מבטיח שגם עם כבלים טובים תהיה ירידה באיכות?(לגבי ה SPDIF וכבל ה DVI-HDMI 2)האם כבל ה SPDIF הזה איכותי http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=7152 והאם כבל ה DVI-HDMI הזה איכותי http://www.techmod.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=151 במידה והם אינם איכותיים מספיק האם אפשר לקבל קישור לכבלים שהם כן איכותיים? 3)הבנתי שעדיף אולי להשתמש בכבל קואקסיאלי במקום ה SPDIF הבעיה שאין לי יציאה כזאת במחשב וחיפשתי ב ZAP איזשהו מחבר\ממיר מSPDIF לקואקסיאלי ולא מצאתי , ורציתי לדעת הא…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. עקב קנייה עתידית קרובה של מאזדה לאנטיס 2002 או טויוטה קורולה 2002 יד שנייה, אני מעוניין לקנות גם מערכת שמע טובה לרכב. אין לי מושג מה טוב ומה לא, אני סומך עלייכם שיש לכם ידע בתחום מערכות שמע לרכב, התקציב הוא בלתי ידוע, אני מוכן להשקיע בשביל משהו איכותי, אני רוצה מערכת להרבה שנים, מערכת שתוכל לקרוא כל דיסק ושיהיה צליל נקי שכיף לשמוע גם בווליום גבוה יחסית. כמובן שאני לא רוטשילד, ולכן אני מחפש משהו שייתן את התמורה הכי טובה למחיר. **עריכה** למישהו יש מושג איך מערכת השמע שאני אקבל עם כל אחד מהרכבים הנ"ל? יש להוסיף שאני לא אודיופיל בכלל, אני לא שם לב לכל פיפס קטן שנשמע לא נקי. אני פשוט רוצה לקנות משהו איכותי ולדעת שיש לי באוטו מערכת איכותית, ושהצליל יהיה נקי ובאס נקי.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by audigy,

הם חתומים ומאושרים ע"י מיקרוסופט ניתן להוריד אותם ב-www.m3dzone .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Evil,

שלום , ברצוני לקנות מסך LED במחיר 1.5K +- גודל מסך 40-43 אינץ' , רצוי עם SMART TV מאוד חשוב ל י שיתמוך גם בפורמטים רבים דרך הUSB לרבות SRT , AVI , MP4 וכו' מצאתי את שני המסכים האלה: Panasonic TH40CS500L http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=916155 Samsung UA40J5200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932765 מהו המסך הטוב יותר לדעתכם והאם יש מסך יותר טוב משני אלו במחיר הנ"ל? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by coldplay,

http://mp3.iaudio.com/product/product_T2_feature.php

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by KoDkOd,

האם הרמקולים האחורים אמורים להיות בעצומה פחות חזקה מאשר הקדמיים ? :

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים