עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by The Dom,

היי, יש לי פלאגין *חוקי של קומפליט 10 שנקנה לפני שנתיים. משום מה חלק מהפלאגינין מותקנים על 32 ביט וחלק על 64. אני עובד על WINDOWS 10 64 BIT וכך גם הDAW שלי (אבלטון) שלא יודע לעשות שימוש בכל הפלאגינים שמותקנים על 32 ביט. איך אני מתקין את הפלאגינים מחדש כ64 ביט? ולאלו שלא יודעים - איפה אוכל לשאול את אותה שאלה כך שידעו לענות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הי, אני רומה לייצר מערכת סראונד בסלון (5.1) וגם למקם מחשב שם שממנו אני אפעיל את כל הסרטים, המוזיקה וכו. בנוסף אין לי דרישה לעוצמות צליל חזקות. אני מתלבת בין 2 אופציות: 1. לקנות רמקולים איכותיים למחשב וכרטיס קול שתומך ב-5.1 2. לקנות רסיבר ורמקולים תואמים מה אתם ממליצים? ממה שהבנתי אופציה 2 תפיק צליל איכותי יותר, אך אני מתקשה להעריך בכמה (אם ההבדל זניח אז זה לא שווה את ההפרש במחיר). ולכל שאלות התקציב: אני מוכן להשקיע כמה אלפים (גג 5). אם יש דגמים מומלצים אז גם אשמח לשמוע.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי אוזניות iGrado והקשת שלהן מעט לוחצת. האם ניתן להרחיב אותה בעזרת חום או בשיטה אחרת? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Sparkle,

מה שקרה זה שהחוטים נמתחו לי למטה חזק מאוד והכבל כניראה בצד השמאלי התנתק מהאוזניה. ככה האוזניות נראות: http://img.muare.vn/close_your_eyes/akgk414p1.jpg אני אמור לפרק את האוזניה ואז להלחים כניראה, אבל השאלה איך מפרקים את האוזניה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אנשים, כפי שכתוב בכותרת,אני מעוניין בהמלצות שלכם למגבר בשביל הAKG K601 שאני עומד לקנות. התקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח אבל אם יש משהו זול ואיכותי שיסחוב את האוזניות כמו שצריך אני כמובן אעדיף את הזול. חו"ל לא בא בחשבון כי אני רוצה לשמוע את המגבר לפני הקניה. יד שניה אפשרי. תודה מראש, עמית

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by icebreak,

http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14107 נשמע מעניין, גם מסך צבע איכותי עם אפשרות של תמונות, גם אותו גודל, גם 8GB... אמור לצאת בשבועות הקרובים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by yfital,

היי, לאחר עשור של שימוש ב5.1 של CREATIVE עתיק וחביב, סופית נשבר לי מהשלט המעצבן והווליום הבלתי ניתן לכיוון. אני עובר לבית חדש וגם יש לי יומהולדת אז החלטתי להתחדש לי עם רמקולים חדשים... אני עוד קצת מתלבט אם אני אחבר אותם למחשב או לטלוויזיה. הסלון לא גדול מאוד, 5X3 בערך (יש הכנה לחוטים בקירות אם אני ארצה 5.1) ויש לי בו PHILIPS 5406 שמחובר ל - WD TV LIVE החדר הינו חדר עבודה סטנדרטי כאשר במחשב שלי יש X-fi XtremeMusic. בעקרון אין לי בעיה גם לעשות של 5.1 כי יש לי קיר צמוד למחשב שאני יכול להעביר עליו חוטים אם אצטרך בשביל 5.1. כמה שאלות : 1. מה מומלץ בתחום הזה של המחירים (שאני אישית מעדיף יותר לכיוון ה-700). ראיתי שרוב ההמלצות הם לכיוון ה-X16, האם זה נכון ? כמו כן, האם הסט יתאי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by madix,

עד לא מזמן חשבתי לקנות מגבר+רצפתיים, אבל שמעתי ביקורות מאד חיוביות על 2 המוצרים האלו, וחשבתי שאולי הם יספיקו אפילו לסלון: MicroLab SOLO7C http://tms.co.il/product/5887 LOGITECH Z-5500 http://tms.co.il/product/4181 הסלון בגודל 4x6 ופתוח למטבח. השימוש הוא 70% סדרות/סרטים, 30% מוסיקה. מה אתם אומרים, הם יתנו חוויה טובה לסלון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם ! יש לי אוזניות מדגם SENNHEISER 595 +כרטיס קול XFI של CREATIVE אני מעוניין ליקנות להם מגבר יעודי במחיר עד 1200 שח עם חריגה של מקסימום 100 שח לא יותר. אין לי שום העדפות כי אני בכלל לא מכיר מגברים. ועוד שאלה - האם התוספת של המגבר לאוזניות תביא לשיפור ביצועים משמעותי ? אשמח לשמוע את המלצותיכם -תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. צריך המלצה ל-LCD תקציב 5000 ש"ח מרחק צפייה 2 מטר. *. גודל מסך נראה לי 32 או 37 בגלל המרחק המוגבל שיש לי מהמסך. *. אני אראה בעיקר דברים שהורדתי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, עדיף לי לראות סרט HD דרך DVD שמחובר בכבל HD לטלוויזיה או שאני יכול גם דרך הלאפטופ שמחובר לטלוויזיה עם כבל רגיל למסך? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ccc,

מחפש אוזניות ניידות סגורות בסגנון קשת. ראיתי בינתיים AKG K26P ב150. http://www.fontic.co.jp/mt/archives/RIMG0951_0609.jpg יש משהו יותר טוב ? כולל מחו"ל .... נא לצרף לינק אבל. בעיקר מוזיקה קלאסית, מטאל, רוק. תודה !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום! נהרס לנו הDVD שהיה לנו בסלון אז אני מבקש המלצה לנגן חדש בעלות של בערך 500 ש"ח. אין דרישות מאוד ספציפיות אלא שפשוט יהיה נגן בעל איכות תמונה טובה וכמה שיותר קומפקטי (עובי, רוחב וכו'). אם יש עוד תכונות נלוות כתוספת - מה טוב. הDVD יחובר לפלזמה 42 אינץ' של טושיבה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מחפש לי מגבר כניסה באזור ה200 שקל כבר זמן מה ונתקלתי אתמול בדגם הזה, הוא נראה כמו מגבר וינטג' וממה ששמעתי הSANYO הישנים היו טובים. רמקולים אני מתכנן לקנות בהמשך. אשמח לשמוע דעות\רעיונות\הצעות מכל סוג שיש. אין לי בעיה עם ציוד יד שניה אבל המגבלה היחידה שלי זה שזה חייב להיות בחיפה. תודה. ארז.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by NEO...,

עוד כמה ימים אני קונה מיקסר תגיד'ו מה דעתם ואם יש למשהו ניסיון vivanco mx 360 ב 550 ש"ח מה דעתכם

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אז תחילה אני אשמח אם מישהו יעזור לי ויענה בצורה מקצועית על השאלה הבאה ברשותי מקרן מדגם BENQ W600+ עם חיבורי HDMI X2 ועוד יציאות מרובות פחות רלוונטי לשאלה בנוסף אני רוצה לרכוש מערכת קולנוע ביתי פשוטה למדיי משהו כמו מערכת של פיוניר או סמסונג בטווח מחירים של עד 1400 שקל 5.1 שאלתי היא לפי מה שראיתי למערכות שבדקתי בחנויות השונות לכולם היה חיבורים אחוריים לרמקולים עצמן וכמובן וחיבור HDMI אחד איך אני מחבר בדיוק את הממיר למערכת ואת המערכת למקרן או לחלופין עקרונית אני מחבר את המחשב והממיר ישירות למקרן כך שאני מחליף בין הערוצים בין HDMI1 ל HDMI 2 כגדי לצפות בתוכן בהתחשב בחיבורים והקיימים במערכת איך אני יכול לשמוע במערכת קולנוע שאקנה ולראות במקרן ? אשמח לתושבה מפורטת

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by 246810,

אני מתלבט לפני קנייה בין כמה דגמים MICROLAB X13 או FC330 מה עדיף לשימוש של מוזיקה ? והאם הם הרבה יותר טובים מהSOLO או שם קצת מעליו מבחינת ביצועים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by chelsky26,

שלום. אני אחד שלא כל כך מבין בטלויזיה ומערכות קולנוע ביתי, ככה שבאתי לפה להתייעץ עם אנשים שמבינים קצת יותר ממני, אשמח לקבל עזרה. יש לי סלון לא גדול במיוחד, 5.5 מטר על 4 מטר. קודם כל טווח המחירים שאני מחפש זה עד 2600 ש"ח. מרחק העין מהטלויזיה יהיה בערך 2-25 מטר, אני חשבתי יותר על הטלויזיה 42 אינץ' אבל המליצו לי שזה מרחק קצר ועדיף 40, מה אתם אומרים? אני מבין שבטווח המחירים הזה אני לא יקבל טלויזיה הכי טובה שיש, אבל הייתי רוצה לבחור את הכי טובה בטווח המחירים הזה. איזה חברה הכי איכותית בטווח המחירים הזה? מצאתי כמה שחשבתי עליהן מה אתם אומרים? lg 42ld460- עולה 2420 lg 42lk450 - עולה 2500 lg 42ld550 - עולה 2800 קצת חורג האם הוא שווה את החריגה? lg 42ld450- עולה 2450 samsung 40c530-…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by TermiNal,

בזמן האחרון האוזניות של הפוד שלי מתחילות לקרטע,אני מאמין שחובב מוזיקה כמוני צריך להשקיע מקסימום 400 ש'ח באוזניות חדשות. אני מעדיף לשמור על המחיר אף נמוך יותר אבל אתם תמליצו,בינתיים חשבתי על Sennhieser HD 497 . אה והכי חשוב,אני קונה מחו'ל אז תנו לי דגמים/חנויות/מחירים משם. המפ,אם יש לכם עוד הצעות דברו תודה לכם

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dans41,

למחשב אני משתמש בJVC והרבה פעמים יוצא שאני משתמש בהם גם מחוץ לבית עם הטלפון, המטרה זה אוזניות in ear שהשימוש יהיה מהטלפון בעיקר לריצה אבל עדיף שחוץ ממוסיקה הם יתאימו גם לסרטים/סדרות. בזמנו המליצו לי על הvsonic gr04 אבל בערך אותה תקופה קיבלתי אוזניות אחרות שהספיקו לי, עכשיו הן נהרסו ואני מחפש אחרות. שמעתי דברים טובים גם על xiaomi mi Piston והמחיר שלהן מאוד נמוך (הבנתי שיש להן יחס עלות תועלת גבוה מאוד) וגם יש להן שלט, מיקרופון ועיצוב יפה. בעיקרון אני מתלבט איזה מהן לקנות, הvsonic בטוח יותר טובות בהכל אבל ההפרש שווה את זה? ואם כן מה ההבדל בין ה04 ל06. הטלפון זה oneplus one

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מחפש לקנות אוזניות לפלאפון לצורך שמיעת מוזיקה. התקציב שלי הוא עד 300 שקל אך העדיף שלא לחרוג מ250 שקל אלא אם כן יש שיפור רציני. אני מעוניין באוזניות קטנות עם אחריות לתקופה של של שנה לפחות כמו כן אני מעדיף אוזניות עם כפתורי שליטה (שיר קודם,הבא,פליי ופאוס). אשמח עם ניתן להשיג את האוזניות באזור המרכז - נתניה. אם זה מהווה משקל כלשהוא אז הפלאפון הוא Htc nexus one

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. בתקופה הקרובה חברת RIO תפסיק להתקיים, ולא תייצר יותר נגני מוזיקה חדשים.. זאת לפי החלטת חברת האם שלה לפרק אותה, מחוסר רווחיות RIO היתה אחת מיצרניות הנגנים (FLASH) הראשונה, ולאורך השנים חידשה ע"י המצאות כמו ה RIO KARMA (אחד מהמגנים הכי משוכללים עד היום), וה RIO CARBON (אחד מהנגני MP3 הקטנים הראשונים בשוק, ועד היום נגן טוב), וגם היה לה ליין די איכותי של נגני FLASH ספורטיבים...... חברת האם תמשיך לתמוך בבעיות שיש עם המכשירים הקיימים, ומכרה את כל הטכנלוגיה של הנגנים לחברת SIGMATEL שמייצרת את מרבית ה DSP שיש בנגני ה MP3 כיום... כולם ציפו להמשך של ה RIO KRAMA שאמור לשלב את היתרונות שלו עם הממשק של ה RIO CARBON, אך כנראה שזה לא יצא לפועל כבר... http://news.com.com/The+day+Rio…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by noambaum,

אני מעוניין לקנות רמקולים שישמשו אותי למשחקים וסרטים בעיקר.כמו כן אין לי כרגע מזומנים נוספים(מעל 500 ש"ח) להוסיף כי אני קונה בקרוב LCD חדש..ובגלל זה אני גם קונה כרטיס קול 5.1 של קריאייטיב ולא אודיג'י 2 בקיצור אני צריך שתעזרו לי מה לבחור כי אני לא מבין בכלל ברמקולים.מבחינת מחירים זה לא כזה משנה כי את שניהם ניתן למצוא בתווך המחירים של : ATP3 - 490 Z640 - 470 ככה שאין כל כך הבדל במחיר.. תודה לכל העוזרים !!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ברשותי, לפטופ של דל e6400 עם יציאת displayport שאותה אני רוצה לחבר לLCD עם מתאם לHDMI . השאלה שלי היא איך אני מעביר את הסאונד (5.1)למערכת קולנוע ביתית שאין בה חיבור HDMI.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. בקניה מ banggood הוא מבקש שאבחר Adaptor. יש לי אפשרות בחירה בין EU, UK, US – זה משנה מה אבחר? דוגמה: https://www.banggood.com/Tanix-TX8-MAX-Amlogic-S912-3GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1118613.html?rmmds=cart

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.