עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות מערכת טובה אבל כמה שיותר זולה (לא יותר מ 1300 שקל) יש כאלה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by The Dom,

היי, יש לי פלאגין *חוקי של קומפליט 10 שנקנה לפני שנתיים. משום מה חלק מהפלאגינין מותקנים על 32 ביט וחלק על 64. אני עובד על WINDOWS 10 64 BIT וכך גם הDAW שלי (אבלטון) שלא יודע לעשות שימוש בכל הפלאגינים שמותקנים על 32 ביט. איך אני מתקין את הפלאגינים מחדש כ64 ביט? ולאלו שלא יודעים - איפה אוכל לשאול את אותה שאלה כך שידעו לענות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by EagleXDR,

500 פלוס מינוס כמובן. אני כבר כמה שבועות מחפש רמקולים חדשים אחרי שהתייאשתי מהסרבול של מערכת סטריאו ישנה על הרצפה, ואחרי שראיתי את הביקורת שפורסמה ננעלתי על המיקרולאב X13. לפני שאני קונה אותם, יש אלטרנטיבות טובות יותר באותו טווח מחירים, משהו שלא הוזכר בביקורת, או שהם נחשבים לרמקולים עם היחס עלות/ביצועים הכי טוב במחיר הזה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. השאלה בכותרת^ תודה על העזרה, שבת שלום לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לחבר את הרסיבר שלי למחשב עם כבל SPDIF , ובנוסף לחבר את ה LCD למחשב עם כבל DVI-HDMI. הבעיה שהמרחק מהמחשב למכשירים הנ"ל הוא כמעט 10 מ' , ולכן יש לי מס' שאלות: 1)האם המרחק מבטיח שגם עם כבלים טובים תהיה ירידה באיכות?(לגבי ה SPDIF וכבל ה DVI-HDMI 2)האם כבל ה SPDIF הזה איכותי http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=7152 והאם כבל ה DVI-HDMI הזה איכותי http://www.techmod.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=151 במידה והם אינם איכותיים מספיק האם אפשר לקבל קישור לכבלים שהם כן איכותיים? 3)הבנתי שעדיף אולי להשתמש בכבל קואקסיאלי במקום ה SPDIF הבעיה שאין לי יציאה כזאת במחשב וחיפשתי ב ZAP איזשהו מחבר\ממיר מSPDIF לקואקסיאלי ולא מצאתי , ורציתי לדעת הא…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by LastForOne,

אני משתמש בתוכנה Guitar rig כמגבר לגיטרה, אני מחבר את הגיטרה בליין אין למחשב... הבעיה היא שיש לטנסי [דיליי] בסאונד.. המליצו לי להשתמש בדבר שנקרא ASIO.. שנתמך בחלק מהכרטיסי קול.. 1. תמליצו לי על כרטיס קול בטווח של 200 שקל שיש בו ASIO ויכול להתאים (שמעתי שבAUDIGY2 של קרייטיב יש) 2. איך אני אמור להשתמש בדבר הזה? שמעתי גם כמה דברים על תוכנה שהופכת כל כרטיס קול לASIO וזה לא עובד..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by arad gonen,

היי אני מבקש מדריך לחיבור פלייסטישן 2 למחשב ואין לי כרטיס טלויזיה יש לי את הAMD GAME ULTRA הזה עם ה4 ליבות וכרטיס ATI 3870 של GIGABYTE אנא עזרו לי תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הלכתי לבסוף עד הJVC 5042 רסיבר שעלה לי בדיוטי פרי 150 דולר + סט של 5 רמקולים של ELTAX UNIVERSE שעלה 99 דולר ..עלה הכל 249 דולר!!!...ותגידו דרך אגב ...אני יודע שאני לא צריך לצפות ליותר מידי מהרסיבר ועוד יותר לא מהקמקולים של ELTAX ..אבל מישהו שמע אותם האם הם שווים 99 דולר או שקניתי משהו מזעזע!!!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי אוזניות iGrado והקשת שלהן מעט לוחצת. האם ניתן להרחיב אותה בעזרת חום או בשיטה אחרת? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by BenderTheOffender,

מחפשים אוזניות ניידות והחלטתם לבדוק מה עוד קיים בשוק חוץ מM50 של אאודיו טכניקה? תשקלו את הסוני. אני לא אאודיופיל והניסיון שלי עם אוזניות מצומצם ,לכן התיאור שלי יהיה פחות של דיוק הגבוהים הנמוכים ומה שביניהם, ויותר התרשמות כללית. מה שהוגן לדעתי כי מדובר באוזניות שהמטרה שלהן היא להיות "FUN" לפני הכל. אחרי שראיתי המלצה פה בפורום מRoy.T יצאתי למסע ביקורות ברשת (שאין הרבה על הדגם הנ"ל לצערי ) ולבסוף את האוזניות הזמנתי במהלך BLACK FRIDAY האחרון במחיר של 140 פאונד כולל משלוח. נקטלג את האוזניות - הMDR-1A הן אוזניות ניידות OVER EAR עם כבל מתנתק באורך 1.2 מטר וקלות להנעה (להזמין אותן עם מגבר כיס זה לא חובה). אריזה, מראה, איכות בנייה לטווח ק…

11. Started by Y-T-M,

השאלה בכותרת מה יותר עדיף ?שניהם 5.1... התקציב שלי הוא 700..והרמקולים לחדר 3X4 אם יש לכם עוד הצעות בכיף פשוט המחירים של microlab טובים וגם הרמקולים טובים.. קישור ל Microlab 5.1 A6662 100W RMS http://www.microlab.cn/product/speakers/home%20system/A6662.htm קישור ל Microlab 5.1 X23 99W RMS http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/728.htm מבחינת יופי אני חושב שה-A6662 יותר יפים וכמובן שזה גם חשוב.. אבל זניח כי שניהם נראים בסדר..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. אז ככה אני מחפש נגן MP3 לא הרד 5-2 ג"ב מעוניין לקנות מאתרים ובזול !!! אני כבר מחיפושים תביאו הצעות וגם מאיזה אתר!!!!!

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Sheda,

אני בתמימות מחפש את בובת הוולברין שלי במרחב המוגן בבית , מעיף מלא קופסאות מעופשות ומה אני מוצא ? רסיבר fisher 122 audio standart השערה שלי הוא בן 30 שנה לפחות , יש לו יציאות ימין ושמאל (בלי סאב) remot + main שלפי מה שאני מבין זה אחוריים וקדמיים... חיברתי אותו דרך כניסת AUX לכרטיס קול שבמחשב ואני ממש לא מבין באיכות (יש לי 4 רמקולים של 2 מערכות סטריאו שונות אחת AIWA שמתי כאחוריים ועוד 2 של פישר שהם יותר גדולים ועם באס אז שמתי קדמיים) , עכשיו לשאלות : המגבר הזה שווה כמו למגבר רגיל של היום ? זה שאני מחבר אותו לכרטיס קול של המחשב זה "בריא" או שהוא יכול לשרוף משו ? והשאלה הכי חשובה האם כשאני יחבר את האוזניות AKG K601 שהזמנתי ליציאת אוזניות שלו אני יהייה מסופק ? זה בגדול כמו מגב…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כמו שהכותרת אומרת, אין הרבה מה להוסיף.. המטרה היא שימוש ביתי- משחקים והאזנה למוסיקה. העדפה לאוזניות כי יותר פשוט להביא אותן לארץ נדב

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by tomerA,

מישהו מכיר\קנה ויכול להגיד לי איך הם למוסיקת רוק\מטאל?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by BROWN,

ברשותי מערכת סטריאו עם רמקולים נהדרים שאני מעוניין לחבר למחשב מאחר והרסיבר תקול. מהרמקולים יוצא כבל שבסופו נחושת (6 OHMS), מה אני צריך לעשות בשביל להתאים אותו לחיבור מחשב רגיל (אוזניות)? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by parker8,

מאוד רצוי שינגן גם וידאו באיכות גבוהה.... והכי חשוב- הארד דיסק בפח כמה שיותר גבוהה (כל עוד לא פוגע באיכות המוצר) תודה לעוזרים מראש

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. צהרים טובים חברים יקרים יש לי כאן שיר מהמם שאני רוצה לעשות ממנו קריוקי כלומר להוריד ב100% את הקול של הזמר ושישאר לי רק המנגינה תודה לעוזרים! 👍😉🙂

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, יש לי מגבר Denon AVR-X1200W שנרכש לפני כמעט 3 שנים. להבנתי האחריות היא לשנתיים בלבד https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71ucOQscgOS.pdf נראה כי נשרפו לי חלק מהכניסות האחריות של ה-HDMI (לא מציגות כאשר כניסות אחרות כן מציגות) קונקרטית, מה שעובד: Aux Cbl Blueray Game מה שלא עובד: Dvd/bluray Media player מה ניתן לעשות בעניין? האם יש מעבדות במרכז שיתקנו במחיר סביר? תודה !

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by LockOn,

היי, קניתי לאחרונה כרטיס GTS 250 של PNY.. ראיתי שיש את האפשרות לתלת מימד עם משקפי אדום-תכלת גם ללא מסך תלת- מימד. ראתי הצעה מאוד משתלמת של משקפים מתאימות מסין דרך EBAY. לפי מה שהבנתי המחיר של המשקפים הוא 2.38$ למשקפיים חדשות והמשלוח לישראל בחינם (!).. http://cgi.ebay.com/Pair-Red-Blue-Cyan-3D-3-Dimensional-Anaglyph-Glasses_W0QQitemZ220562007461QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item335a8525a5 האם הבנתי נכון? יש דרך לדעת מה האיכות של המשקפיים? אני צריך לדעת עוד משהו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by chelsky26,

שלום. אני אחד שלא כל כך מבין בטלויזיה ומערכות קולנוע ביתי, ככה שבאתי לפה להתייעץ עם אנשים שמבינים קצת יותר ממני, אשמח לקבל עזרה. יש לי סלון לא גדול במיוחד, 5.5 מטר על 4 מטר. קודם כל טווח המחירים שאני מחפש זה עד 2600 ש"ח. מרחק העין מהטלויזיה יהיה בערך 2-25 מטר, אני חשבתי יותר על הטלויזיה 42 אינץ' אבל המליצו לי שזה מרחק קצר ועדיף 40, מה אתם אומרים? אני מבין שבטווח המחירים הזה אני לא יקבל טלויזיה הכי טובה שיש, אבל הייתי רוצה לבחור את הכי טובה בטווח המחירים הזה. איזה חברה הכי איכותית בטווח המחירים הזה? מצאתי כמה שחשבתי עליהן מה אתם אומרים? lg 42ld460- עולה 2420 lg 42lk450 - עולה 2500 lg 42ld550 - עולה 2800 קצת חורג האם הוא שווה את החריגה? lg 42ld450- עולה 2450 samsung 40c530-…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הי, אני רומה לייצר מערכת סראונד בסלון (5.1) וגם למקם מחשב שם שממנו אני אפעיל את כל הסרטים, המוזיקה וכו. בנוסף אין לי דרישה לעוצמות צליל חזקות. אני מתלבת בין 2 אופציות: 1. לקנות רמקולים איכותיים למחשב וכרטיס קול שתומך ב-5.1 2. לקנות רסיבר ורמקולים תואמים מה אתם ממליצים? ממה שהבנתי אופציה 2 תפיק צליל איכותי יותר, אך אני מתקשה להעריך בכמה (אם ההבדל זניח אז זה לא שווה את ההפרש במחיר). ולכל שאלות התקציב: אני מוכן להשקיע כמה אלפים (גג 5). אם יש דגמים מומלצים אז גם אשמח לשמוע.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by t-mac,

שלום... אני מעוניין לקנות נגן mp3 בנפח של ג'יגה במחיר של עד 700 שקל פלוס מינוס. מצאתי נגן של סאנדיסק בנפח של ג'יגה (בצבע כסוף), האם הוא נגן טוב וכדאיי לקנות אותו? איזה עוד נגנים טובים יש בטווח המחיר שהצעתי?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי, התקלקלה לנו הטלוויזית CRT והחלטנו להתחדש סוף סוף בטלוויזיה חדשה. האם LCD היא האופציה הכי טובה היום בעבור הסכום הזה? חשבנו על גודל שמעל ל-30". בעיקרון אני אשמח לקבל המלצות על דגמים ספציפים, אבל כנראה נצא לקניון ונקנה משם , ושם אין תמיד את כל הדגמים, אז חשבתי שיהיה נחמד לדעת איזה פרטים במפרט הטכני של טלוויזיה אני צריך לחפש. רציתי לדעת איזו ניגודיות אני צריך לחפש, איזו בהירות,זמן תגובה(רלוונטי בימינו?), זווית צפיה. בנוסף גם רציתי לדעת באיזו רזולוציה Yes משדרים את ה- HD שלהם במידה ונרצה לשדרג, HDReady או FullHD? בכלל שמים לבלהבדל בין השניים בגודל מסך כזה? אשמח לתשובה מהירה כי כנראה נצא היום. תודה!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by naoriko,

שלום רב, היה ברשותי כרטיס קול מובנה בלוח האם עם 2 רמקולים + סאב רכשתי כרטיס קול מדגם - [h=1]Asus Xonar Essence STX PCIE[/h] נכון לעכשיו אני לא מצליח לכוון בהגדרות שיהיה מכוון על 2 רמקולים וסאב זה מכוון על 2 רמקולים , מה שגורם להדהוד בצליל. בבקשה אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה רבה לכולם!

דיונים חדשים בפורומים