אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני זקוק לאוזניות גיימינג איכותית בתקציב של עד 500 שקלים. רצוי משהו שלא יצלה לי את האוזניים תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו של ימאהה לפני כ- 14 שנה. מחוברת לכרטיס קול - ASUS DX1. לאחרונה, הרמקולים התחילו לצרום בווליום לא גבוה במיוחד. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה פשוט וטוב. יש לי כרגע משהו שנקרא TVChamp (לא משהו, יודע). כשהתקנתי חלונות 7, הוא איבד את הקול. החלטתי לשרדג מעט, חפשתי וקראתי ומצאתי כמה דברים מעניינים: * Compro VideoMate E900F - אחרי שקראתי, גיליתי שהוא עולה קרוב ל-700 שקל. * Leadtek WinFast PVR2000 - שעולה מעל 400 שקל (לפי זאפ, ולא לפי ההמלצה למחשב HTPC בסיסי, עד 2500 שקל, שפרסמתם). * Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition -שעולה 430 שקל עם שלט (קיט) ולא 360 שקל. שני דגמים שמצאתי לפני קריאה ארוכה באתר (מצא-חן בעניי בעקר המחיר...): * Leadtek WinFast DTV1800H - שעולה 290 שקל. * Leadtek WINFAST TV2100 - ב-160 שקל. אז 400 שקל זה יותר מדי בשבילי. מה-ג…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום , ברשותי זוג הרמקולים המעולים ( ! ) harmon kardon soundsticks 2 , אך כרטיס קול מובנה של המערכת . קראתי כמה ביקורות באינטרנט על רמקולים וכדו' והבנתי שכשיש רמקולים כאלה , כרטיס קול חובה לקנות . אז ככה : עד300 ש''ח , אפשר חריגה קטנה . חנות עדיפה : KSP רמת גן שימושים : משחקים וסרטים, מוסיקה בעיקר . תודה : )
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
קניתי היום טלוויזיה LCD 32 אינץ' חיברתי אותה קבל HDMI ל DVI עובד סבבה רואים פצצה אבל יש לי בעיה קשה! אחרי איזה 10 דקות אם סרט או שיר זה עושה לי כזה זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ברעש חזק מה זה יכול להיות עזרה בבקשה כרטיס מסך Navidia 9800 GSO
-
- 31 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קודם כל שנה טובה לכולם...! אז ככה,יש לי ALTEC LANSING ATP 3,אחלה רמקולים תמורת המחיר הזול.יש לי אותם בערך שנה כבר...תיפקדו מצויין עד לפני חודש בערך.קיצר אני לא הרבה בבית אני חייל קרבי ובאחת הפעמים שחזרתי לפני כמה שבועות שמעתי מוזיקה והיו חירחורים בסאונד מין הפסקות קטנות שנשמעות מכניות כאלה קשה להסביר.לאחר מכן עם הזמן זה המשיך להפסקות של ממש לכמה שניות וחזרה.במיוחד כאשר הסאונד חזק,למשל שיחקתי במשחק יריות ובקטע עמוס של סאונד ופיצוצים הסאונד פשוט הפסיק וקרס או שהחירורים היו כאלה חזקים שפשוט לא היה אפשר לשמוע כלום.לא מזמן הרמקולים פשוט שווקו חיים ולא היה צליל במשך כמה שעות..חזרתי לצבא ל21 ושחזרתי הביתה תיכננתי לקנות רמקולים חדשים חשבתי שהרמקולים גמרו תקריירה,אבל הופתעתי לגלות…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חברים איפה אפשר לקנות כבלים טובים? קצה אחד אני צריך RCA ואת הקצה השני צריך חוטים חשופים. ועוד שאלה... את GROUND אפשר להעביר באותו הכבל ביחד עם הסאונד? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הנה הכרטיסי קול, אנא כתבו מהו כרטיס הקול העדיף מהשלושה: Creative X-Fi Titanium Fatality Pro או Creative X-Fi Titanium 7.1 או Creative X-FI Xtreme Gamer FATALITY תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה לאוזניות in-ear לאייפוד. בתקציב שלי הוא בערך 60-70$ בקנייה ב ebay. מה שחשוב לי זה שיהיו אטומות עם סיליקון, ושיהיו עד כמה שיותר איכותיות מבחינת חומרים, אני מעדיף אוזניות שיעבדו הרבה זמן. פלאג ישר ולא בצורת "ר" - יתרון אבל לא חובה, מכיוון שכשהאייפוד בכיס פלאג "ר" גורם להתעקמות הכבל.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
1. LG 42LD650 LCD 42 2. LG 42LD550 LCD 42 3. LG Scarlet 42LH70YR LCD 42 השימושים הם בעיקר צפיה בערוצי SD לשחק בXBOX 360 וצפייה בסרטים בHD אז מה הטלוויזיה הכי טובה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, למי שזוכר ולמי שלא, היו כבר מספר מפגשים כאן בפורום. את הקישורים למפגשים השונים ניתן למצוא בתחתית הפוסט הזה. הרבה זמן לא היה מפגש, והגיע הזמן לנסות ולהרים עוד אחד. החברה הותיקים יותר ברובם כבר בעניינים, אבל תמיד יש מקום לאנשים חדשים. המפגש מתוכנן לעתיד הקרוב. מזה קרוב?! בעוד כחודש. המטרה כרגיל, להתרשם מציוד, ולהכיר אנשים. בתכנון כמובן המפגש עצמו, ולאחר מכן ייתכן ותהייה הקפיצה המסורתית לבליסה קלה. מי שמעוניין להגיע מוזמן בהחלט לפנות אליי בהודעה פרטית. כיוון שהאירוע ייערך במקום לא גדול, ישנה הגבלה לכמות האנשים שאפשר להכיל. לכן, כרגיל, תינתן עדיפות לבעלי ציוד רלוונטי. לכן אשמח אם בהודעה תפרטו גם את הציוד שהנכם מתכננים להביא עימכם. עידכונים (13/9): מיקום: כפי שיוסי…
-
- 27 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מכיוון שלא היה לי משהו יותר טוב לעשות קניתי היום את הT20 בגרושים באמאזון אבל שחכתי לגבי עניין המתח, אני מקווה שהשנאי אוניברסלי אבל אני אשמח אם מישהו יוכל לדייק שאני אדע בזמן אם לבטל את ההזמנה שלי.
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ערב טוב, אז לאחר שנים של עבודה הימהה שלי שבקו חיים, אני חייב לציין שנהניתי מהרמקולים האלה בצורה שאי אפשר לתאר, בהחלט אחת העסקאות הטובות שעשיתי בחיים. אוקיי עכשיו ההתלבטות שלי היא, האם להמשיך ב2.1 או לחלופין 5.1 שווים את ההשקעה של הכסף.. הרמקולים ישמשו לסרטים מוסיקה ומשחקים. לאחר שקראתי פה את הביקורות וכן עשיתי חיפוש של כמה שעות בפורום ראיתי שהX13 היא המערכת רמקולים המדוברת ביותר, המחיר אטרקטיבי הם ניראים טוב והם דיי זמינים במלאי. מצד שני ראיתי את הדגם המשופר יותר הX15 שמשדרג אותי ל5.1. השאלה שלי היא, כמה אני מאבד מחוויות המוסיקה כשאני קונה מערכת רמקולים 5.1 וכמה אני מאבד מחווית הסרטים והמשחקים כיש לי 2.1 והאם בכלל הבדלי הכסף שווים את זה? אשמח לשמוע המלצות ותגובות, א…
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג לנובו אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס שהורדתי אבל אני רוצה לפני כן להוריד את הדרייבר של הכרטיס מסך http://img521.imageshack.us/img521/1156/48266639.jpg זה הכרטיס מסך שלי, מאיפה אני מוריד את הדרייבר לכרטיס מסך הזה? תודה מראש=]
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס טלוויזיה APEX T328B וזה נראה כמו משהו שיכול להיות ממש שימושי בשבילי (במיוחד כי זה חיצוני) השאלה שלי היא אם אני אחבר את החיבור של הכבלים שמתחבר לטלוויזיה אל הכרטיס טלוויזיה אני אוכל לראות את כל הערוצים שיש לי בטלוויזיה כעת?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם הרמקולים הג'נריים שלי נמאסו עליי ובא לי להתחדש באיזה סט נחמד. אני מעוניין לקנות רמקולים שולחניים למחשב, או סטריאו או 2.1 אני לא נוהג לשמוע חזק והדגש הוא יותר על איכות מאשר על עוצמה. הרמקולים ישמשו אותי לסרטים, מוזיקה ומשחקים. תודה עריכה: חשבתי על הדגם הזה עם חריגה קלה http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=547
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלם לכולם.. אני מחפשת מערכת סטריאו קטנה וקומפקטית שיש לה שתי יציאות אודיו אליה אוכל לחבר את המחשב ואת האייפון (בעזרת ה-dock של אפל). אני לא מחפשת משהו עם חיבור מובנה לאייפון אלא מערכת שאני אוכל לחבר אליה אותו. התקציב נמוך - עד 1000 ש"ח (יותר בסביבות עד 600). מה שחשוב לי שיהיו רמקולים קטנים, רדיו, כניסה לדיסקים ושתי יציאות אודיו. ראיתי את המערכת הזאת שכבר אפשר לחבר אליה את האייפון אבל הביקורת עליה לא טובה ואני לא יודעת אם אפשר לחבר אותה למחשב : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726750 אני לא מחפשת משהו רציני ומקצועי, בסה"כ משהו קטן לחדר שלי. תודה לעוזרים, ואני מצטערת אם משהו לא ברור אני לא מבינה בזה כל כך.. (:
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! לאחר שקניתי רמקולים אני עכשיו מעוניין לקנות סט אוזניות טובות להקלטות.. מה אתם ממליצים?? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז קניתי את הרמקולים האלה עכשיו כשחיברתי אותם אל הרסיבר שלי YAMAHA RXV361 ברמקול השמאלי הטוויטר לא עובד. ניסיתי להחליף כניסות, כבל וכו' אבל הטוויטר של הרמקול סירב לעבוד אבא שלי לקח את זה לחנות ושם הפלא ופלא שמעו בשניהם כמו שצריך. כאילו הטוויטר קם לתחייה ניסיתי לעשות מה שהנציג אמר לי בטלפון - לחבר את הרמקול בלי הגשרים - ואז לשמוע רק את הטוויטר במצב כזה שמעתי את הטוויטר לבד אבל ממש חלש, אבל לעומת הטוויטר של השני שעבד כמו שצריך לא שמעו כלום!!! בשביל לתת לכם מושג עד כמה הייתי צריך להגגביר - להגיע ל +5DB שהמקס זה +16 DB ברסיבר בשני על -30 כבר שמעו כמו שצריך למישהו יש רעיון מה אני אמור לעשות? מה הבעיה ? מה אני לא עושה נכון?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
המחשב מייצר צפצוף קבוע בגובה מסוים, שיכול להימשך לשעות, ולא הצלחתי להעלים בשום אופן פרט לניתוק הרמקול מהמחשב / כיבוי הרמקול. מדי פעם הצפצוף פשוט נעלם, בלי סיבה ניכרת לעין. (ואז מופיע שוב לאחר זמן מה, שוב בלי סיבה ברורה) אתם מכירים גורמים נפוצים לבעיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בימים האחרונים, מצאתי את עצמי נחשף יותר ויותר לאלבומים מקודדים ב-FLAC. עשיתי חיפוש קצר בגוגל, לראות על מה כל המהומה ועדיין אני לא מבין על מה היא. הגעתי לאתר הבא: http://flac.sourceforge.net/, שנראה כאתר הרשמי של המקודד. בתרגום חופשי (לחלק העיקרי): "קבצי שמע בקידוד FLAC מקודדים בצורה טובה יותר מאשר ב-MP3." לפי מה שאני רואה, כל שיר בקידוד FLAC גדול פי 4-5 ממקבילו בקידוד MP3 ומיותר לציין שהתמיכה ב-FLAC בקרב הנגנים קטנה מאוד. מה המהפכה כאן? למה אולפנים משחררים אלבומים בקידוד FLAC ולמה נראה שהעולם עובר למקודד, שעל הנייר נראה פחות טוב?
-
- 272 תגובות
- 55.9k צפיות
-
-
האתר הזה מכיל הסבר בפלאש מאוד מאוד מדוייק וספציפי על כל נושא של מסכי LCD וגם LED, טכנולוגיות והסברים ממשיים על מה הפיתרונות של כל אחד מהם בתצורות שונות ומרכיבים שונים שהוסיפו ומה החסרונות. http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/Vikuiti1/BrandProducts/secondary/optics101/
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לפי משהבנתי היא מספיקה לי מכון הבחיות בכול מקרה הכבלים של כול ה Z5500 הם כבלים +- ? כי ראיתי באנטרנט תמונות של כאלה שמחוברים אחרת ... יש הרבה חנויות שמוכרות את המערכת במגוון של מחירים מתחיל ב 1850 וניגמר ב 3000 (!) יש הבדל בים המערכות שלוקחים פי שתים מחיר עליהם ? אם כן מה הוא ? איפה אתם ממליצים לי לקנות אותה לפי ניסיון קודם שלכם ? אני מעוניין בחנויות באזור חדרה כי אין לי את היכולת לנסוע עד לחנויות רחוקות או לקנות באנטרנט תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש זוג אוזניות שלא יושבות בתוך האוזניים למשחקים ומוזיקה בטווח מחיר של 250-350 ש"ח אני מחפש איכות שמע ולא פונקציות נוספות חובה מיקרופון מובנה. איזה דגמים מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני עכשיו במירוץ לקנות את מערכת סולו7 וכמובן שאני לא מוצא (אם מישהו יודע איפה יש אותה אני אשמח) משום מה כל החנויות מוכרות את הסולו 7 עם השלט (מי שבדק יבין שרק ל7C יש שלט) לפי מה שנאמר כאן בפורום יש הבדל של 40W RMS יותר לסולו 7 לפי האתר של מיקרולאב אין שום הבדל כלל חוץ מזה של7C הוסיפו שלט. מישהו יכול לעזור לי ולומר לי באיזה נתונים לבטוח? או איפה אפשר לקנות את הסולו7 ללא השלט?? בנוסף ישנה סוגייה אחרת, הבנתי שאת השינויים בסאונד וכיוון האיקולייזר נעשה בשלט (אני די בטוח שאני טועה בפרטים הקטנים אשמח לתיקון והרחבה בנושא). כאמור בסולו 7 אין שלט, מה עושים אז? האם זה קריטי? אני אשמח לשמוע יותר פרטים.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-