אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
האם יש מערכת 2.1\2.0 שתתן איכות גבוהה מה-ATP 3 באופן מורגש ? בעיקר למוזיקה ולסרטים. אם לא, ומכיוון שה-ATP3 לא נמכרים יותר איך ה-Altec Lansing VS4621 - 2.1 בהשוואה אליהם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחרונה אני מוצא את עצמי רץ הרבה עם נגן מוזיקה ואני ממש סובל מהחוטים שרצים עלי עבור האוזניות. קצת התקשיתי לברר, והאמת שתמיד טובה חוו"ד של בעל נסיון, מה מומלץ כרגע בשוק. בגדול, אני מחפש קומפקטי. משהו קטן, in-ear או משהו בסגנון - בהחלט לא הכיוון של אוזניה שמכסה את כל האוזן כמו קערה. פי'צר שיכול "לבוא בטוב" יהיה רמקול, כדי שאם אחבר אותם לטלפון, אוכל גם לקבל שיחות אם יש משהו דחוף. אשמח להמלצה או שתיים, ולדעת מה טווח המחירים עלי לצפות. אני לא מחפש להוציא פה הון עתק, אלא על משהו שיעשה את העבודה טוב וזהו. אפשרי גם להזמין מחו"ל, אם זול יותר. (אם ידוע לכם על מקום שאכן זול בצורה שמשתלם להזמין ממנו - אשמח להכוונה מדויקת יותר) תודה מראש, ערן.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בשבוע האחרון הרמקול הימני שלי התחיל לצרום בטונים מסויימים (גבוהיים יחסית) בווליום גבוה. מהי הסיבה? המגבר? החיבורים? הרמקול? יש לי Omega 603 עם מגבר וינטאג'
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל שלום. לפני כמה זמן קניתי את ה 7H. עכשיו אני משתמש כל הזמן תוכנה וונטרילו וכולם אומרים שיש לי רעשי רקע. בדקתי אצל עוד מישהו שגם כן קנה את האוזניות האלה ואצלו אותו הדבר. האם זה בעיה במיקרופון או במחשב ? והאם ניתן לסדר את זה ? תודה לעונים, שרון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מבקש לקבל חוות דעת על המסך LG 37LE5500 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4091=1403303&db4004=4008&db750770=750772 הוא יחסית זול למסך LED 37 אני אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמבנים או או שיש להם את המסך, וגם הסבר כדאי או שלא. תודה לעוזרים :)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני רמקולים רצפתיים משהו איכותי במיוחד (Pure acoustics ישנים, לא להיט אבל עושים את העבודה :-\) בכל אופן, אני לא רוצה לשפר את איכות הסאונד, אני לא צריך ספייקים זהב משהו מטורף, ואני בטח לא הולך לקנות רמקולים איכותיים כי אין לי תקציב לזה. אני בסה"כ צריך רגליים או ספייקים לרמקולים כי כרגע הם מונחים על הרצפה. הם מתנדנדים וגם אי אפשר לנקות כמו שצריך כי הם נרטבים לגמרי כמובן... מצאתי באי ביי כמה דברים, אפשר להביא 8 ספייקים ב-50 ש"ח, אבל הבעיה שאני לא יודע מה הגודל של החור ברמקול. . יש 5-7 מ"מ, וגם למדוד עם קליפר לא ממש ייתן לי כלום כי אני לא יודע למה בכלל הם מתכוונים כשהם אומרים 6 mm screw thread... בקיצור, אני מעדיף לקנות בארץ כדי שאני אוכל להחליף אם יהיה צורך, איפה לעזאז…
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בימים האחרונים, מצאתי את עצמי נחשף יותר ויותר לאלבומים מקודדים ב-FLAC. עשיתי חיפוש קצר בגוגל, לראות על מה כל המהומה ועדיין אני לא מבין על מה היא. הגעתי לאתר הבא: http://flac.sourceforge.net/, שנראה כאתר הרשמי של המקודד. בתרגום חופשי (לחלק העיקרי): "קבצי שמע בקידוד FLAC מקודדים בצורה טובה יותר מאשר ב-MP3." לפי מה שאני רואה, כל שיר בקידוד FLAC גדול פי 4-5 ממקבילו בקידוד MP3 ומיותר לציין שהתמיכה ב-FLAC בקרב הנגנים קטנה מאוד. מה המהפכה כאן? למה אולפנים משחררים אלבומים בקידוד FLAC ולמה נראה שהעולם עובר למקודד, שעל הנייר נראה פחות טוב?
-
- 272 תגובות
- 55.4k צפיות
-
-
אם אני מעתיק דיסק מקורי או צורב שירים לדיסק ומשמיע את הצרוב בקומפקט דיסק שמנגן באיכות של 192KH - 24BIT יהיה הבדל באיכות הצליל?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, יש למישהו המלצה על רדיו דיסק לרכב? וכמה זה עולה בערך? כולל התקנה? אני מחפש רדיו שינגן MP3+ usb. תודה.... תקציב 500-600 שח.
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן מחפש כרטיס קול עד 1000 ש"ח צרכים: -לחבר אליו 2 מוניטורים אולפניים מוגברים ברהינגר b2030a - לחבר אליו מיקסר דיג'יי כמובן שישמעו דרך המוניטורים (לא רוצה לחבר את המוניטורים למיקסר) אשמח להמלצות (אפשר גם יד 2) תודה!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שישפר את הטראבל של המיקרולאב סולו 6 שלי משום מה השמיעה שלהם מרגישה לי מאוד עמומה וחנוקה, כאילו הצלילים של הטראבל לא יוצאים החוצה. רק שאני מגביר ל 40% ווליום זה מסתדר. בכל הביקורות שקראתי עליהם דווקא אמרו שהטראבל שלהם חזק וחד מידיי! ואילו הבאס קצת נופל ממנו, אצלי זה נשמע בדיוק ההפך. אני משאר שזה כנראה בגלל הכרטיס קול המובנה שבלוח אם (Realtec ALC888 ) אז חשבתי לקנות את ה Asus Xonar D2X או את ה Asus Xonar Essence ST מה ההבדל בניהם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי כ-3 שנים של שימוש באוזניות סנהייזר cx300, אוזנייה אחת החליטה לשבות והפסיקה לעבוד... בזמנו רכשתי אותם בכ- 350 שקל.. אני מחפש זוג אוזניות חדש, במחיר של עד 300 שקל.. אם זה עוזר להמלצה לדגם אז הסגנון שירים שאני שומע דיי אחיד,על קצה המזלג: פינק פלוייד, ליאונרד כהן, ביטלס, רדיוהיאד ועד רוק ישראלי... מזרחית וטראנסים אני לא שומע. הבנתי שיש כמה דמים מומלצים במיוחד כמו ה Monster Turbine וה- Head-Direct RE0. אשמח לשמוע על המלצות ואם אפשר כמה שיותר מהר אז מה טוב (חבר חוזר מארה"ב בעוד כמה ימים..) http://cgi.ebay.com/Head-Direct-RE0-Earphones-/260513059120?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3ca7c9d130 Head-Direct RE0 ב80 דולר. http://cgi.ebay.com/Monster-Turbine-High-P…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי סאב שיש בו מגבר ויציאות לעוד 5 רמקולים (של מערכת קולנוע ביתית, לא יודע של איזה חברה). והאינפוט שלו זה כבר D-SUB 15 פינים. חיפשתי בזאפ ובדיל אקסטרים מתאם לRCA ולא מצאתי כלום, גם לא לTRS... אשמח אם תפנו אותי מקום שמוכר מתאם כזה וכמה שיותר בזול (חיילים). תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לתקן Compaq disk וa/v receiver, שניהם בני 22 של YAMAHA. אני מחפש מעבדה מקצועית שלא רק תתקן אלא גם תעשה ניקוי יסודי למכשיר ואת החלקים שצריך להחליף תחליף בחלקים מקוריים או חלקים שידועים שעושים עבודה טובה יותר או לפחות משתווה, ככה שערך המכשיר, הצליל, ואיכות הבניה לא תפגם. בנתיים מצאתי את "מעבדת דודו", בן אדם שנשמע מקצועי ואמין. יש חוות דעת על המקום? תודה רבה לכולכם, levelone.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כנ"ל, הכוונה לכרטיס Sound Blaster X-Fi Surround 5.1, חשבתי על אמאזון שם המחיר הוא שליש מהארץ (לא כולל משלוח), אשמח להצעות / הערות, תודה
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום יש לי חדר 4 על 3.5 הכננה ל 4 רמקולים טלויים (אין אפשרות לשים רמקולים רצפתיים ותקציב שיכול לצמוח עד 5200 שח כמובן שאני מעדיף מאוד לא להגיעה לשם תציעו לי משנראה לכם יתאים תודה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו למוזיקה נטו ואני רוצה לסגור את כל הקצוות לפני שאני עושה את זה. לפני כמה ימים גיליתי את מה שנקרא DAC ורציתי לדעת מה יוציא סאונד טוב יותר: חיבור DAC למחשב ע"י USB וחיבור הDAC למגבר באמצעות כבל RCA או לקנות את הASUS Xonar D1 ולחבר את המגבר ישירות לכרטיס הקול באמצעות כבל RCA ל3.5מ"מ? רציתי גם לדעת מה איכות השמיעה של קבצי flac ביחס לcompaq disc(בהנחה שהוא אחד טוב)?
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מבקש עצה לגבי לכידת וידאו לצורך המרת קלטות ודיאו אנלוגיות וקלטות 8MM מוידאו טייפ ומהמצלמה למחשב ומשם ל-DVD. התקציב לא גבוה - 150-200 ש"ח, ואני מעדיף אמצעי חיצוני עם חיבור USB כדי שלא אסתכסך עם תאימות כרטיס ללוח האם (P55M-UD2 של גיגהבייט). אשמח לדעתכם המלומדת תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב רציתי לברר, יש ברשותי HTPC בנוי על H55 ו i3 אני צריך איזה תוכנה שתאפשר פשוט ב לחיצת כפתור לבחור את ה OUT בלי לגשת ללוח הבקרה, יש משהוא כזה ?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר בתקציב של בערך 2,000 ש"ח כנראה שזו תהיה LCD 32 אינץ' מישהו יכול לעזור לי למצוא משהו טוב? במחיר הזה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הטלוויזיה חייבת להיות 55" . אין לי תקציב מוגבל אבל כמובן שלא ארצה את המוצר היקר ביותר בקטגוריה. עוד שאלה: כדי שהטלוויזה תתמוך ב-3D של המשקפיים? זה שווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא כול כך מבין בכרטיסי קול בגלל זה אני מבקש את עצתכם בנושא זה . אני מחפש כרטיס שיתן לי סאונד איכותי .. ברמה של audigy 2 zs ויותר הצעות יתקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני משתמש בכרטיס און בורד שיש לי מתוצרת רילטק ובמערכת 5.1 מדגם z5500 של לוג'יטק(בשימוש כללי- גם סרטים גם משחקים וגם מוזיקה). אין לי אפשרות לחבר את המערכת בחיבור דיגיטלי(קואקס או אופטי) כי שתיהם תפוסים לממיר ולPS3... ולכן נשארה לי האפשרות האנאלוגית... וכאן שאלתי... האם אני ירגיש בהבדל במידה ואני יחליף את כרטיס הקול שלי? במידה וכן, איזה כרטיס מומלץ לשימוש כללי כמו שלי(יכולות INPUT לא מעניינות אותי)? תודה רבה! Hzur
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המכשיר הבסיסי, בלי תוספות של אלחוטי, עולה הכי זול בארץ 1500. אם אני אזמין מהאתר של החברה זה יעלה 1000 שקל. ההבדל הוא שבארץ אני אקבל אחריות לשנה מהחנות בה אני אקנה את המכשיר, ואם אני אזמין מחול האחריות שלי תהיה רק בארהב, כלומר צריך לשלוח את זה לשם במקרה של בעיה. זה הבדל עצום במחיר, ולמען האמת מה הסיכוי שתהיה תקלה בשנה הראשונה? רציתי גם לשאול עוד שאלה, אני רוצה לקנות גם כונן בלו-ריי ואני מתלבט אם לחבר אותו לC200 או למחשב. בעצם אם אני אחבר למחשב אני אוכל להשתמש בו בסטרימר בכל זאת, אבל אם אני אחבר לסטרימר אני לא חושב שאני אוכל להשתמש בו במחשב בלי לנתק אותו ולחבר ממש למחשב. אז לאיפה עדיף לחבר אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב קודם כל תודה ענקית לאנטולי אין לי מילים לתאר כמה הוא עזר לי ולא התייאש מהשאלות המייגעות שלי אנטולי- אין אנשים כמוך בנאדם! דרך אגב בהתחלה חשבתי לכיוון של diamond 9.1 אבל אחרי ששמעתי אני חייב לומר שהם נשמעו אפילו יותר גרוע מהאלטק הישן שלי ה9.2 הרבה יותר מסיביים, באסיים ומפורטים - הם ללא ספק קפיצה ענקית באיכות אבל לא בהכרח במחיר פרטים טכניים: רסיבר - ימהה RXV361 רמקולים - wharfedale diamond 9.2 סנטר KLH MODEL 942 (קיבלתי מתנה עם הרסיבר ) כבל אופטי HAMA ועכשיו לחלק האומנותי - התמונות: לפני: אחרי: שידה בבניה עצמית (עזרתו של אבא כמובן) הסאונד פנטסטי וההנאה לא נגמרת יאללה תגובות!
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-