עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 וכרטיס ONBOARD. הAUDIGY מחובר למערכת 5.1 במחשב ועכשיו חיברתי את כרטיס האונבורד לרסיבר עם כבל בננה שמתפצל ל-2 RCA. הבעייה היא ששומעים זמזום אנלוגי כזה, ולא שמעו אותו בהתחלה שחיברתי. בדקתי את כרטיס הקול עם אזניות, והוא לא מעביר זמזום. אני לא מאמין שהכבל בעייתי כי הוא כבל באיכות לא רעה, והוא די שמנמן. הקטע שהוא באורך 10 מטר. הרסיבר הוא DENON שאף פעם לא עשה משהו כזה. למישהו יש רעיון?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. תודה רבה אנשים זה חשוב http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7059361&product=1&type=1&= למקרה שהלינק לא יעבוד הנה המפרט הרסיבר כולל את כל המפענחים העדכניים: Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Prologic I/II, DTS, DTS Neo:6, DTS-ES 6.1 matrix, DTS-ES 6.1discrete עוצמת שמע מקסימלית: 95W X 6 (כולל הגברה לסנטר אחורי). יחס Damping Factor גבוה במיוחד 100, וממיר דיגיטלי 96 KHz / 24 Bit המאפשרים השמעה איכותית במיוחד של מוסיקה ללא עיוותים. מעבד סראונד 32bit חדש (YSS 938). 24 מצבי סראונד הכוללים השמעת סטריאו ב-6 ערוצים ומגוון מצבי Cinema DSP להשמעה ב- 6.1 ערוצים ומתן תחושת קולנוע אמיתית. מצב Silent Cinema לשמיעה באוזניות עם עיבוד DSP מ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אהלן, ראיתי בקרביץ מבצע על ה-JBL Creature ב360 ש''ח. האם הם עדיפים במחיר הזה על ה-Microlab Solo 4C או שיש בכלל אופציה אחרת לרמקולים למחשב עד 500 ש''ח. השימושים שלי הם: -50% משחקים -40% יו-טיוב -10% מוזיקה הכרטיס קול שלי שמובנה בלוח אם הוא מסוג Realtek ALC889A codec. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. זה יהיה לשימוש ביתי בלבד כי בכל מקרה האוזניות היו גדולות מדי כדי לצאת איתם

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by adu,

אני משתמש באוזניות קבוע (דרך הרמקולים) אוזניות גנריות למדי, אוזניות כפתור בעגה המקצועית יותר אאל"ט. מרגע שאני מחבר את האוזניות שומעים בהם רעש, כמו השלג הלבן של הטלויזיה כך הרעש הזה באוזניות. אם מישהו יודע על מה אני מדבר, אני אשמח למידע בנושא, ואיך אפשר להימנע מזה? מה גורם לרעש הזה? האיכות הירודה של מה? האוזניות? הרמקול? איך אפשר להפסיק אותו.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אךךךךך... דברים יפים רואים שם בגולה! נו, אז הכרטיס החמוד הזה עלה לי 50 דולרים בגולה (ארה"ב)... מה אתם אומרים? ההתרשמות שלי היא לטובה. איזה יופי שניתן להיעזר באלגוריתמים המתקדמים של QSound לקבלת סאונד סביבתי מכל מקור קול בן שני ערוצים (סטריאו) באשר הוא?? ההתלבטות הייתה גדולה... היה שם גם את הSanta Cruz הנפלא מבית Voyetra Turtle_Beach , שעלה 80 דולרים. אבל הלכתי בסוף על הפיליפס... ואני מרוצה! עכשיו רציתי גם לשאול לדעתכם: האם אתם מעדיפים את הAcoustic Edge על GTXP או אפילו אלך רחוק ואומר Audigy? מאחר והכרטיס לא מיובא לארץ, אני מניח שרבים מיכם מרימים גבה נוכח ההשוואות הללו... לגבי מי שכן מכיר ויודע, אשמח לשמוע את דעתו. לפי מיטב הבנתי, אלגוריתם מתקדם כמו זה שבפיליפס AE, לא קי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. טוב כך הipod shuffle נשאר אותו דבר ipod mini המחיר ל4gb ירד ל199 דולר ויש אחד חדש של6gb מחירו 249 דולר, חיי הסוללה גדלו ל18 שעות בשני הדגמים בקשר לסמכים צבונעים אין. מהipod הרגיל ירד דגם ה40gb דגם ה20gb נשאר אותו דבר באותו מחיר. בipod photo הדגמים יהיו 30 ו60 גיגה במחירים של 349 ו 449 דולר בהתאם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by DAVIDD,

יש חיה כזאת?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. קנית השבוע רמקולים חדשים LOGITECH Z5300 www.logitech.com עכשיו אני משתמש בכרטיס קול המובנה שלי 5.1 SOUNDMAX4. אם אני יקנה AUDIGY 2 ZS אני ירגיש ממש שיפור באיכות? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות נחמדות למחשב נייד שלי, שהוא מחשב גיימינג כך שאני משחק לא מעט. אני מחפש אוזניות טובות למחשב, שיהיו גם טובות לסרטים כמובן. אני מאוד אוהב איכות סאונד טובה, עם באסים טובים וכו'... התקציב שלי די גמיש, אבל החלטתי שבגלל שאני לא משתמש במחשב נייד המון, אני לא אשקיע המון כסף כי בכל מקרה בנייח שלי בבית אני משתמש ב-razor tiamat שאני ממש מרוצה מהן. תודה על העזרה ואשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Access Denied,

הסיפור הולך ככה.. בן דוד שלי קונה עכשיו איפוד מיני יד שנייה משהו יחסית חדש ממה שהבנתי (בן חודש בערך באריזה עם אחריות) במחיר של 750 שח הדגם הוא של ה-4 ג'יגה דור שני בצבע כחול.. השאלות הן ככה: 1. האם זה שווה את המחיר? 2. האם בסביבות המחיר הזה יש נגן בעל דיסק 4 ג'יגה (הוא מתעקש..) עדיף? 3. האם למשהו יש ביקורת (עדיף בעברית) כמה שיותר אובייקטיבית על האיפוד מיני דור שני

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי כרטיס קול חיצוני שמתחבר בחיבור Usb והוא נמצא בסביבות ה3 3.5 מטר מהסוני 3 רציתי לדעת איך עדיף לחבר את הסוני אליו לקנות usb ארוך ולהעביר את הכרטיס קול ליד הסוני או לקנות כבל אופטי ארוך? אני רוצה שתהיה ירודה כמה שיותר קטנה באיכות יואב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Nick1986,

נגני מוזיקה כלשהם, שנמכרים בארץ ויכולים להניע אוזניות עם התגדות של למעלה מ-150 אוהם ? נגנים של FIIO אולי ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לרכוש סטרימר (boxee או xtreamer sidewinder3) בנוסף למגבר חדש. אודה להמלצות על חנות טובה ומתמחה אשר מכילה את הכל על מנת שלא אצטרך להתרוצץ בין חנויות וגם על מנת שיהיה לי כח קניה גדול יותר. כמו כן אשמח לקבל המלצות על סטרימר עדיף מבין ה-2 שציינתי וגם המלצות על מגבר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ksn1981,

שלום לכולם, זמן מה שמחפש "קופסה" עם שתי כניסות עדיף אופטיות (בורר) ויציאה אחת עדיף אופטית.. כל זה עם מגבר אוזניות מובנה+נוב ווליום גדול+שלט רחוק.. משהו בסגנון הקונסולה של https://www.logitech.com/en-us/product/speaker-system-z906 תודה רבה

16. שלום, האם בהפעלת מערכת קולנוע ביתי 5.1 אני אמור להשאיר את השמע גם מהרמקולים של הטלויזיה או לשמוע רק מהרמקולים של המערכת? תודה

17. Started by CRT,

שלום חברה רציתי להתעייץ מה לבחור. אני רוצה רמקולים למחשב בעיקר לשמוע מוזיקה ומידי פעם משחקים. סגנונות המוזיקה הם בעיקר בלוז, קלסיק... אחרי בירורים די הגעתי למסקנה שאני רוצה 2.0 ומה שנסגרתי לבנתיים זה הSOLO7 וה GIGAWORKS T40 II. הרמקולים יחוברו לכ.קול מובנה על לוח אם gigabyte p55-ud3l. Realtek ALC892 codec

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה? כרגע יש לי מובנה ואני שומע דרך אוזניות AKG K512 , ואם לדוגמא אני יקנה גם JBL CREATURE II , האם יהיה הבדל ב: 1. משחקים 2. סרטים 3. מוזיקה נ..ב אני יכול להשיג תכרטיס במחיר מאוד זול תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by xxxlr1,

היי אני מחפש לקנות אוזנוית של סנהייזר עכשיו הבעיה ראיתי שיש מלא דגמים וסוגים שלהם אז אני אשמח אם תעזרו לי לבחור. תקציב 200 עם חריגה של עד 100.. אני צריך שיהיה חיבור לפלאפון ושיהיו טובות לנסיעות ארוכות מוזיקה אלקטרונית בעיקר תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by tal h,

ההורים שלי רוצים לקנות מסך חדש לסלון ולחדר שינה. כרגע בסלון סוני 29" CRT מהדגמים המפוארים והיקרים של פעם- אבל ב-א-מ-ת איכותית, בחדר כרגע אין כלום. תכנים- טלווזיה הוט בלבד,SD, אולי פעם בכמה חודשים סרט DVD. לסלון חשבתי על פלזמה ולא LCD, עדיפות ל 42. תקציב עד 3000. חשבתי על אלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752541 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757596 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=757596 עדיף חיבור SCART (הפלזמה שלי מחוברת לממיר דוקסיס בחיבור הזה- והתמונה איכותית מאוד. (יש לי גם ממיר HD) ) עדיף שיהיה כלול מתקן תליה. לחדר שינה חשבתי על 32 אינץ, לא יודע אם LCD או פלזה, תקציב לא גבוהה יחסית,כי עד היום אמא שלי לא ראיתה טלווזיה בחדר אלא רק בסלון…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by hell,

אחרי שה X240 שלי החליט לישבוק חיים ואני חושב לקנות מחשב חדש באתי אליכ להתיעצות מחפש משהו איכותי עם דגש על מוסיקה בווליום סביר(בכלזאת שכנים זקנים) רואה הרבה סדרות ואנימה אבל לא מחפש סראונד משחקים גם די חשוב אבל לא משהו שניראה לי שישנה את ההחלטה(אין ממש רמקולים לגיימינג נכון?) שמעתי הרבה דברים טובים על MICROLAB ואת לוג'יטק אני מאוד מעריך פיליפס וסוניק לא כלכך מוכרות לי נגיד ואני משקיע במערכת טובה יש טעם להחליף כרטיס קול או שהאונבורד יספיק? עד כמה זה ישנה את האיכות בישבילי? אני לא אאודיופיל אבל מחפש איכות וחוסר עיוות בווליום מכובד . יש ביקורת השוואתית בינהם? המלצות מהפורום?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by hananr,

שלום ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה שמתאים ל הוט. מעוניין לקבל המלצה על כרטיס טוב במחיר סביר. חומרה E8400 4 גיגה זיכרון מערכת הפעלה XP או vista תודה חנן

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by alexta-z,

לאחרונה רכשתי נגן MP3 וקיבלתי איתו אוזניות שהם ממש לא מוציאות את המיטב מהנגן, אז החלטתי להחליף אוזניות.. כרגע התקציב שלי הוא בערך על 500-600 שקל ואני מעדיף כמובן לחסוך כמה שיותר (אין בעיה עם הזמנות מארה"ב) בינתיים מצאתי 2 דגמים שמצאו חן בעיני : SHURE E2C וה ETYMOTIC ER6-I שעולים 100$ ו140$ בהתאמה. הדרישות שלי מהאוזניות הן : 1. שיהיו כמה שיותר קטנות, עדיפות לIN-EAR 2. בעל תוחלת חיים ארוכה 3. הגברה חזקה , ז"א שאני לא אצטרך להגביר את הווליום עד המקסימום כדי לשמוע משהו 4. עדיפות לאתר ששולח לישראל כי אין לי כח להתחיל להתעסק עם MUSTOP ועוד שאלה : האם יקחו ממני במכס משהו חוץ מ17% מע"מ ? אני שואל אם יש על אוזניות בארץ מכס ? תודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by shloosh,

מה אתם אומרים חברים,מחר קונים לי זן מיקרו בניו יורק ואחת מהאוזניות אלה, אני פשוט ממש ממש מתלבט. קראתי שהפורטה פרו פשוט חלום וגםpx100 חיות רעות עולות גם יותר ב-10$...(וכן זה כן משמעותי) אז מה אתם מציעים? כי זה דחוף מחר קונים לי!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by amitz3,

שלום, רציתי לשמוע את דעתכם בקשר איזה נגן כדי לרכוש: Iriver iFP895 או Iaudio U2 המחירים זהים לכן אני מעוניין לדעת בקשר לאיכות צליל והנוחות של שניהם. תודה רבה. עמית.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.