עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by amitz3,

שלום, רציתי לשמוע את דעתכם בקשר איזה נגן כדי לרכוש: Iriver iFP895 או Iaudio U2 המחירים זהים לכן אני מעוניין לדעת בקשר לאיכות צליל והנוחות של שניהם. תודה רבה. עמית.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9072 האם הם יהיו טובים לסלון? האם למחיר שלהם יש תמורה? אין ברשותי רסיבר ולכן חשבתי על הרמקולים האלה לסלון...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום רב, מתלבט בין קניית הדגם JVC-HAS500 לבין JVC-HAS400 למישהו יש המלצה ויכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם? לא ממש הצלחתי להבין מחיפושים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. השימוש יהיה בעיקר צפייה במאקו,רשת וערוץ 10ודרך האפליקציות השונות. יש לי xtreamer בנפרד, כך שניגון hd הוא אופציה רצויה, אך לא חובה. משחקים וכאלה לא ישוחקו עליו. כמובן שיהיה לו wifi כדי להתחבר לרשת הביתית. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by berner,

ברשותי אוזניות אלחוטיות מסוג XIAOMI אני מעוניין להשתמש בו בעת פעילות ספורטיבית ע"ג ההליכון ושימוש במולטימדיה של ההליכון להעביר הזמן לצורך זה נדרש לי איזה אביזר מסוג דונגל כל שהוא שיתאים עצמו לאוזניות בעת חיבורו להליכון בכל פעם שמתחברים אשמח להדרכה והכוונה בברכה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום , קניתי מערכת RXV671 Yamaha עם רמקולים של BUSS 5.1 ,.. עשיתי את הכיוון האוטומטי של המיקרופון הוא סיים את הכיוון לחצתי SAVE ושמתי סרט .. אבל עדיין לא שומעים משהו ,.. השאלה היא כזאת איזה פונקציה צריך לשים את המגבר בשביל סרט מסויים ? יש כל מיני אופציות כמו דרמה.. סטריו ,.. שני ערוצים ,.. 7 ערוצים ,.. ויש עוד מלא אז על איזה לשים אותו ? או שצריך לעשות כיוון אחר ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום , אשמח לדעת מה כדאי יותר בין שני הדגמים : philips 3510HTD : ( מציעים לי 534 ש"ח כולל משלוח ) http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=bg&ctn=HTD3510/12 philips 3570HTD: ( מציעים לי למכירה 1250 ש"ח כולל משלוח) http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=nl&ctn=HTD3570/12 אשמח לדעת מה יותר טוב , שניהם 300 RMS עדיין לא הצלחתי להבין למה יש הבדל בין המחירים כל כך שהמפרטים לפחות לי נראים זהים . אני צריך את זה לחדר למוזיקה ממיר HD נגיד MTV LIVE וגם לחבר נייד לרמקולים , וגם PS3 שאני משחק משחקי DTS והרמקולים לא תומכים ב DTS עדיין אם אני יחבר ישירות כבל אופטי מPS3 למערכת זה יעשה המרה ואני יוכל לשמוע ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by what the fuck,

החלטתי לקנות את ה Sennheiser HD280Pro מאיפה אתם חושבים שכדאי לי לקנות אותם ? (חנות אמינה שעושה משלוחים לארץ) כי אני ממש לא מכיר חנויות מחו"ל (זתומרת אני מכיר שמות, אבל לא יודע אילו חנויות טובות) וזו פעם ראשונה שאני מזמין מחו"ל תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by moon sun,

שלום רב לכם קניתי מערכת קולנוע ביתי למחשב סוג logitech z5500 ואני מחפש כרטיס קול מצויין למוסיקה וסרטים בעיקר. האם החיבור האופטי זה נותן קול יותר טוב? אם כן שיהיה כרטיס עם חיבור אופטי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Jagger,

שלום. אני קונה קונסולת XBOX ONE ואני מחפש מסך לחדר בתקציב של עד 2,000 ש"ח (אפשר לחרוג עד 3,000, אבל מעדיף שלא). אני אהיה בערך במרחק של מטר-שניים-שלוש גג מהמסך בד"כ, ואני מעדיף גם מסך כמה שיותר גדול כי הוא גם ישמש לצפייה בסרטים (מכוון יותר לאזור ה-50 אינצ'). אודה לעזרתכם...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא נגן Mp3 שיתאים לתקציבי וצרכיי ע"פי הקריטריונים שיצוינו בהמשך, תודה! - מאוד חשוב לי שאני לא אצטרך לקנות בטריה כל יומיים, אני רוצה מכשיר עם בטריה נטענת (עם מטען) או אפילו יותר טוב - הטענה מ-USB/firewire. (יש לי יו אס בי2 ופיירווייר). - נפח הזיכרון לא צריך לעלות על ג'יגהבייט כאשר 512 הוא נפח אידאלי מבחינתי. - אין לי צורך בתפריטים צבעוניים וכל מיני קשקושים שהם לא נחוצים, האינטרס שלי מבחינת ממשק הוא שיהיה נוח להשתמש בתפריטים ומאוד נחמד אם יהיה שלט. -איני מעוניין בנגן CD, אלא מבוסס זיכרון או כונן קשיח (למרות ש-HDD הרבה יותר יקר). - תקציב: מקסימום הכי גבוה שאני יכול [ולא בא לי לבזבז כסף]: 1100. - רדיו הוא יתרון נחמד אבל ממ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם רציתי לדעת אם הכרטיס קול Asus Essence STX 2 (שיצא בתחילת מרץ) ניתן לקנות בארץ.ואם כן איפה. http://www.techpowerup.com/198852/asus-announces-the-essence-stx-ii-and-essence-stx-ii-7-1-sound-cards.html בברכה, ניר.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by קובי בן אטר,

שלום , עוד כמה ימים אני מתכנן קנייה של רסיבר וזוג רמקולים pioneer vsx 1021k polk audio rti a9 עכשיו השאלה היא כזאת יהיה אפשר לחבר את הרמקולים לרסיבר בלי לפחד שיקרה נזק או משהו ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום הלכתי לחנות (CD1 אם משהו מכיר), וקניתי AKG K12P ב100 שקל, באותו מחיר היה גם סנהייזר MX350, והמוכר המליץ לי על הAKG. עכשיו, אני לא בטוח האם ה-AKG הן טובות, או הסנהייזר יותר, יש להם שמה בחנות קיר מלא באוזניות... כדאיי לי להחליף אותן למשהו אחר? אני מוכן לתת עד איזה 140 שקל, יש משהו יותר טוב מהAKG, האם בכלל AKG טובים?? תודה...! (ד"א, הAKG באים עם קופסה, וזה ממש חשוב לי...)

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Gohan,

קניתי GTXP (עלה לי 900שקל ! כי הם הזמינו לא באותו יום והספק היה צריך להגיע לחנות בגלל זה) ושאני מחבר אוזניות יש סאונד לא נקי ורעשים מוזרים (חוץ מהד קטן) וברמקולים שומעים מדהים. מישהו יכול לעזור לי בקשר לאוזניות ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אם אני קונה מערכת חדשה אני לא רוצה להתפשר מבחינת חוטים שרצים בסלון. מה טווח המחירים? האם כדי בכלל לקנות מחו"ל? מה הדגשים בקניית רמקולים אלחוטיים ומה המגבלות שלהם?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. היי, יש לי בעיה מוזרה. אני עם TV samsung MU7000 ורסיבר YAMAHA V681, הם מחוברים עם HDMI ARC. אני משתמש ברסיבר כHUB שאליו מחוברת הטלוויזיה (על שלל אפליקציותיה) ובחיבור אחר, מחשב סלוני. הכל עובד יופי. אני שומע את הסאונד של נטפליקס מהטלוויזיה דרך הרסיבר, וכשעובר עם הSMART HUB של הTV למחשב, אז גם הוא נשמע דרך הרסיבר. אבל... ב99% מהפעמים, אחרי שאני מכבה ומדליק את הטלוויזיה, היא עוברת למצב "רמקול טלוויזיה" במקום "מקלט HDMI" ואני צריך שוב להכנס להגדרות הקול ולבחור ברסיבר. הרסיבר עובד תמיד, לא מכבה אותו, כך שזה לא נראה שהטלוויזיה לא מוצאת את הרסיבר. ישבלתי לחבר גם את המחשב לטלוויזיה במקום לרסיבר, ולהשתמש בTV כHUB, אבל לא נראה לי שזה ישנה משהו. מה עושי…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הסכום שאני מוכן להשקיע באיזור ה200 שקל השימוש שלהם נעשה בעיקר בבית מול המחשב (בזמן לימודים-מה שמושך אותי יותר לאוזניות אטומות -הדירה שלי רועשת) וריצות /חדר כושר (לפי מה שקראתי בפורום יש אנשים שמתעקשים על אטימות למים בגלל זיעה ו/או כאלה עם תופסני אוזן) . אני לא מבין כל כך בנושא אבל הסתדרתי מצויין עם האוזניות הפשוטות שהיו לי לריצות ולחד''כ עד היום. אשמח לקבל המלצות אין חשיבות לקניה בארץ/חו''ל. דגמים שכרגע התעניינתי בהם הם ה klipsch reference R6 ,sennheiser cx300 ii/cx400/cx500 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shlominavi,

שלום קניתי את הטלוויזיה הנל...ויש לי בעיה...אין לה חיבור SCART ולכן הדרך היחידה שלי לחבר אותה ללמיר יס היא רק דרך הכבל עם ה3 צבעים צהוב אדום ולבן...עכשיו אם אני רוצה לחבר די וי די...דרך איזה חיבור אני כבר יכול לחבר אותו? אם לא סקארט וה-RCA כי הוא כבר תפוס..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shibby15,

במהלך התהליך שלי לשיפור הציוד ההיקפי אני חייב לשפר את תחום הסאונד ומהר! בכל אופן אחרי שבחרתי רמקולים (ATP3 או 621 של אלטק לנסינג. לא בטוח) אני צריך לבחור לי אוזניות איכותיות. בבית יש לי אוזניות סבירות בהחלט של איווה אבל הן ענקיות, אי אפשר להסתובב עם זה ברחוב. לגבי האזניות הקטנות שיושבות על האוזן בלי קליפס ובלי כלום לא נוחות בשיט! אחרי כמה זמן הן מתחילות להרגיש לא נוחות ומעיקות על האוזן יש איזה משהו איכותי שיבודד כמה שיותר טוב את הסביבה. יהיה נוח. ואיכותי. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי. יש לי הזדמנות לקנות מקרן קול LAS454 ב500 שקל. האם זה שווה את המחיר והאם זה מתאים לטלוויזיה UA55H6400AR? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by RayZ,

כשאני מדליק את הרמקולים, הם עושים רעש חזק,מין כמו "פוווו" כזה.. אתם יודעים,מה ששומעים ברמקולים. זה ממש מציק,לפעמים,בלילות,כשאני מדליק אותם,חצי בית יכול להתעורר מהרעש. רמקולים : CREATIVE SBS 2.1 SPARKS

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני מתלבט בין שני רמקולים תגידו איזה יותר טוב ולמה? S220 Logitech http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694477 SBS A300 Creative http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694477 אני מתלבט מאוד בין שניהם כי לאחד יש קול גבוה אבל לשני יש שלט! אז תגידו מה יותר טוב ולמה! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ben007,

יצאה קושחה חדשה לנגן, התיקונים מופיעים מטה. תהנו http://www.misticriver.net/showthread.php?t=43872 לינק להורדה: http://www.iriverplus.com/update/firmware/h10/kor/H10.mi4 Version 2.53 (2006-07-03) ENHANCEMENTS: 1. Reduction of (re)boot time from a deep sleep. This firmware boots in about half time with 1,000 songs. 2. Improved behavior of fast-scrolling when the Touch Pad is kept pressed. A player stops fast-scrolling at the first/last item. 3. Improved access to playlist files. The previous implementation enumerated playlist files every time a user accessed to the playlist menu. Although this firmware limits the maximum number of playlist files to 100, users…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by B0necrack3R,

האלן חברה אני החלטתי לשדרג את מערכת הסאונד שלי בחדר ואני רוצה לקנות איזה 2 בוקסות + מגבר (לא מעוניין במערכות X.1) כבר קניתי כרטיס קול - FORTRISSMO 2 שיוכל להיות מנוצל על ידי רמקולים טובים! התקציב שלי הוא 1500 שקל ( + - ) והייתי רוצה מגבר ו זוג רמקולים חזקים עם צליל טוב! אני מבין שאצטרך ללכת על ציוד משומש (או שלא...) בגלל תקציבי הנמוך יחסית. אך עדיין אשמח לשמוע לעצותיכם: מה לקנות,איפה לקנות,אולי מישהו ימכור לי... קיצור מחכה לתגובות... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים