אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים. אשמח אם תעזרו לי למצוא אוזניות חדשות, שימוש עיקרי: גיימינג. תקציב: 600 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קטנה. אני כרגע משתמש ב akg אני לא זוכר את הדגם אבל הם לוחצות לי נורא על האוזן עד כדי כאב. אני מחפש אוזניות נוחות, עם איכות סאונד טובה ואם יש אפשרות בתקציב אז בעלות טכנולוגיית סראונד. בבקשה רק דגמים שניתן למצוא בחנויות בארץ. אני לא רואה את עצמי מזמין מוצר כזה מחו"ל ועוד בסכומים כאלה מבלי היכולת למימוש האחריות. תודה מראש!!!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך asus xonar stx ושאני מפעיל את הasio בfootbar גם ברמקולים וגם באוזניות יש רעש סטטי מעצבן שהורס את חווית השמיעה אך שאני שומע בלי asio הרעש הסטטי נעלם.. למה זה נובע והאם יש דרך לטפל בבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האלן חברה אני החלטתי לשדרג את מערכת הסאונד שלי בחדר ואני רוצה לקנות איזה 2 בוקסות + מגבר (לא מעוניין במערכות X.1) כבר קניתי כרטיס קול - FORTRISSMO 2 שיוכל להיות מנוצל על ידי רמקולים טובים! התקציב שלי הוא 1500 שקל ( + - ) והייתי רוצה מגבר ו זוג רמקולים חזקים עם צליל טוב! אני מבין שאצטרך ללכת על ציוד משומש (או שלא...) בגלל תקציבי הנמוך יחסית. אך עדיין אשמח לשמוע לעצותיכם: מה לקנות,איפה לקנות,אולי מישהו ימכור לי... קיצור מחכה לתגובות... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם ישנה חומרה חינמית שהיא לא TRIAL בה ניתן להמיר קבצים אלו ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן הייתי מועניין לקבל המלצה עבור אוזניות "גדולות" (אין לי מושג מה המינוח הנכון), כמו שאני קורא להן אוזניות בית... האוזניות ישמשו למוזיקה/משחקים/סרטים/סדרות האוזניות יחוברו לכרטיס המובנה של לוח EP43DS3L או לנייד דל E6400 (אם אני לא טועה הכרטיס של הנייד טיפלה יותר טוב אבל אני לא סגור על זה) נ.ב. זאת לא אחת מהדרישות מהאוזניות אלא סוג של התייעצות, האם קיימות אוזניות אלחוטיות סבירות במחיר? עריכה: שכחתי לציין, אין לי בעיה להזמין מחול, התקציב זהה (500 כולל משלוח ומיסים)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לפני מספר ימים פתחתי דיון עזרה כללי - אבל לא ענו לי. מאז עשיתי הרבה ש.ב וקראתי הרבה פה בפורום. הבנתי שבתקציב 2200-2500 ל-37" ה-LD460 של LG היא המומלצת ביותר. כמובן שאני אלך להתרשם ממנה בחנות, אבל אני די סגור עליה כרגע. יש עוד דברים שכדאי לבדוק לפני שאני הולך על זה? הערות\הארות יתקבלו בברכה. (:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כ.קול (OB IC-7) שתומך 5.1 ערוצים אבל בכל זאת הרסיבר מזהה את זה STEREO , וזה גם במשחקים שתומכים ב 5.1 וגם בסרטים מקוריים הרסיבר מחובר לכ.קול דרך החיבור האופטי. מקווה מאד שתוכלו לעזור לי
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב יש לי שאלה שאני לא מבין אשמח לעזרה. כשאר שאני מחבר דיסקונקי לטלויזיה ורואה סרט ב איכות HD האם האיכות נפגעת בגלל החיבור של היו אס בי ?! והאם יש הבדל בין זה לסטרימר כי הוא מחובר לטלויזיה בכבל HDMI ? או בכלל ארדיסק כי הוא מחובר עם כבל בינו לבין הטלויזיה ?? אשמח להסבר על החיבורים ומה הכי שומר על איכות ומומלץ לצפייה ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוזר להורים שלי לבחור LCD לסלון הגודל יהיה 42 אינצ' והשימוש העיקרי - שידורי SD. (ללא קונסולות/ שימוש כבד של סרטי HD) אני מתלבט בין דגמי 2010 של LG שעליהם יש המלצות רבות בפורום: 42LD450 42LD460 לבין דגמי 2011 שמצאתי בזאפ, ולהן אין עדיין סקירות או המלצות: 42LK410 42LK430 42LK450 האם מישהו רכש אחד מהדגמים הללו, או יודע מה עדיף מבחינת איכות תמונה כללית ושידורי SD? תודה לכולם. ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מצאתי מגבר די ישן אבל במצב טוב נראה יש לו שקע אמריקאי וההספק שלו אם אנלא טועה זה עד 100 וואט עכשיו חיברתי לו מעביר לשקע ישראלי שכתוב עליו עד 25 וואט האם זו יכולה להיות הסיבה שהמגבר לא נדלק?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האפשרות הזאת עבור יחידת דיור? אני לא מחפש סאונד מטורף, רק משהו שיהווה מעין שדרוג לרמקולים של הטלויזייה ויגרום לי לקצת הנאה. הסלון ביחידה שלי לא גדול אם זה חשוב. עוד משהו קטן, אני משתמש ב - Minix Z64 NEO, יש אפשרות לחבר בינהם? חשבתי ללכת על משהו כזה: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=16202 לא פוסל ללכת על זוג רמקולים כדוגמת 9C, עולים באילת 1000 שקל. מה אתם אומרים? תודה לעונים. עריכה: קניתי Microlab C7 לסלון ביחידת דיור שלי. נמאס לי לשמוע דרך הטלוויזיה והאמת שאין לי מספיק כסף למערכת קולנוע ביתית וגם הסלון קטן אז זה סתם היה Overkill. דרך אגב, לפני שקניתי את הרמקולים לסלון, חשבתי לקנות סאונד בר של JBL …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי SMART TV של סמסונג ועכשיו אני מחפש 2 כבלים: 1. בטלויזיה יש ממיר מובנה וחיברתי אליה אנטנה יאגי פנימית עם כבל של 3 מטר ואני מחפש כבל מאריך, איפה אפשר להשיג כבל מאריך לאנטנה כזאת ? האם יש כל מיני סוגים ? האם יש חשיבות לסוג שזה לא יהרוס את הטלויזיה ? 2. מחפש כבל HDMI שטחו באורך 10 מטר שיהיה אפשר לשים מתחת לשטיח איפה אפשר להשיג כבל כזה בארץ ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השלט דומה לזה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product/16040.jpg בצבע בצורה הגירסה שלי זה solo tv רק לטלוזיה בלי דבירם אחרים..... הוא שלט של 30 שקל..... רק שחכתי איך מקודדים אותו.. בסריקה כי אין לי תחוברת של הקודים..והביאו לי אותו מתנה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. בחופש הגדול התלהבתי מהקטע של איביי וסתם הזמנתי אוזניות KSC75 שחשבתי שאנצל יותר אבל הן נמצאות במגירה ומעלות אבק. החלטתי להפוך אותi לשפנות הניסוי שלי בכל הקטע של ה-DIY. אני רוצה לעשות את ה-Kramer Mod, פשוט אני צריך ללכת לבית מלאכה שיקדח לי בפלסטיק, המקדחה שברשותי לא דקה ואני מפחד שזה ישבור את הפלסטיק. אחרי זה אני מעוניין להחליף כבל שכן הכבל הנוכחי מאוד לא נוח! בעיקר לא החיבור 3.5mm שמשום מה החליטו לעשות אותו עם זוית. רציתי לדעת על איזה כבל אתם ממליצים? מאיפה ניתן לרכוש אותו? ואולי איזה מדריך להחלפת כבל... יש לי עוד שאלה די דבילית, אני הורדתי את הקליפסים האלה של האוזניות ועכשיו אין שום דרך לדעת איזו אוזניה היא L ואיזה היא R. עם איזו תוכנה אני יכול לבדוק מה זה מה? תו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים גג 600 שקל שיהיו עצמתיים ואיכותיים השימושים שלי זה הרוב משחקים מתלבט בין X540 ל Inspire T6100 מה יותר מומלץ-כדאי? (עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה)
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הצורך שלי לא בלהקליט תוכניות טלויזיה. זה לא מעניין אותי. כל מה שאני רוצה זה שבזמן שאני עובד על המחשב, תהיה לי אפשרות לפתוח חלון קטן שבו אראה טלויזיה מבלי שזה יכביד על המעבד ועל הכרטיס מסך שלי. מדובר על Q9450 ו-HD4870. אין לי ממיר דיגיטלי. אני צופה כיום בטלויזיה בצורה רגילה אנאלוגית ללא ממיר כלל. תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אךךךךך... דברים יפים רואים שם בגולה! נו, אז הכרטיס החמוד הזה עלה לי 50 דולרים בגולה (ארה"ב)... מה אתם אומרים? ההתרשמות שלי היא לטובה. איזה יופי שניתן להיעזר באלגוריתמים המתקדמים של QSound לקבלת סאונד סביבתי מכל מקור קול בן שני ערוצים (סטריאו) באשר הוא?? ההתלבטות הייתה גדולה... היה שם גם את הSanta Cruz הנפלא מבית Voyetra Turtle_Beach , שעלה 80 דולרים. אבל הלכתי בסוף על הפיליפס... ואני מרוצה! עכשיו רציתי גם לשאול לדעתכם: האם אתם מעדיפים את הAcoustic Edge על GTXP או אפילו אלך רחוק ואומר Audigy? מאחר והכרטיס לא מיובא לארץ, אני מניח שרבים מיכם מרימים גבה נוכח ההשוואות הללו... לגבי מי שכן מכיר ויודע, אשמח לשמוע את דעתו. לפי מיטב הבנתי, אלגוריתם מתקדם כמו זה שבפיליפס AE, לא קי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וכמה שווה כזה רסיבר במצב מעולה יד שנייה אחרי 5 שנים....? http://www.mteinc.com/elect/sony/receivers/str-de805g.html זה חדש...אני רוצה הערכת מחיר לישן במצב מעולה שאצלי כבר 5 שנים....אמרו לי שזה רסיבר מעולה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי ניסיון חיבור EQ לרסיבר, ללא הצלחה, הוא התחיל לבלוע את הצלילים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? הרסיבר JVC RX5062, כמו כן, רציתי לשאול אם יש אפשרות לאפס את ההגדרות שלו כליל?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות מסך חדש לסלון ולחדר שינה. כרגע בסלון סוני 29" CRT מהדגמים המפוארים והיקרים של פעם- אבל ב-א-מ-ת איכותית, בחדר כרגע אין כלום. תכנים- טלווזיה הוט בלבד,SD, אולי פעם בכמה חודשים סרט DVD. לסלון חשבתי על פלזמה ולא LCD, עדיפות ל 42. תקציב עד 3000. חשבתי על אלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752541 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757596 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=757596 עדיף חיבור SCART (הפלזמה שלי מחוברת לממיר דוקסיס בחיבור הזה- והתמונה איכותית מאוד. (יש לי גם ממיר HD) ) עדיף שיהיה כלול מתקן תליה. לחדר שינה חשבתי על 32 אינץ, לא יודע אם LCD או פלזה, תקציב לא גבוהה יחסית,כי עד היום אמא שלי לא ראיתה טלווזיה בחדר אלא רק בסלון…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מחשב נייד HP מסידרת DV6000 ובו חיבור S-VIDEO וגם יציאה לצג חיצוני (כמו זה של המחשב הנייח עם ה-15 חורים). ויש לי טלויזיה מקרן אחורי (נקנה לפני 4 שנים) שהחיבור הכי הגיוני שמצאתי בה הוא חיבור S-VIDEO שלא ממש עשה את העבודה. האם יש לי בכלל אפשרות לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה או שיש צורך בטלויזיה מיוחדת עם חיבור מסווים? אם כן אני גם ככה שוקל לקנות טלויזיה חדשה אז אשמח לדעת איזו אופציה במסך אני צריך כדי שאדע מה לקנות. תודה אני הייתי אופיר ;D
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי להשתדרג בביתי ממסכים ישנים לחדשים. אני מעוניין לקנות שני מסכים חדשים. טלוויזיה לסלון: מרחק צפייה: 4 מטר גודל: 42 אינצ' טווח מחירים: 3000-3500, ניתן לחרוג בעוד 300~ כמובן FHD, חיבורים USB, ושתהיה לה אחריות טובה, LED. שימושים: צפייה בשידורי טלוויזיה דרך YES, צפייה בסרטים דרך מחשב נייד, XBOX. תוכן כמו SMARTV יכול להיות נחמד אך לא הכרחי. חדר מואר יחסית (סלון), אך שתעבוד גם טוב בחושך (לסרטים). טלוויזיה לחדר שינה: מרחק צפייה: 2.5 מטר גודל: 32אינצ' טווח מחירים: 1000-1200. אין צורך בהרבה פונקציות מה שהכרחי שיהיה טיימר שימושים: צפייה בשידורי טלוויזיה דרך YES. חדר חשוך (חדר שינה). תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע את דעתכם בקשר איזה נגן כדי לרכוש: Iriver iFP895 או Iaudio U2 המחירים זהים לכן אני מעוניין לדעת בקשר לאיכות צליל והנוחות של שניהם. תודה רבה. עמית.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה נגן mp3 בתקציב שנתתי. אני רוצה שהאוזניות שבאות עם הנגן יהיו נוחות וטובות,אני מעדיף את הנגן בנפח של ג'יגה,רצוי שהנגן לא יהיה יותר מדי גדול ושהכפתורים יהיו נוחים. אני מעדיף שתהיה לו סוללה חזקה שלא תגמר מהר,וכמובן חיבור ההטענה דרך USB,ולא באמצעות סוללות. תודה מראש.
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-