עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. JB-362 2.0 Wooden Speakers בתור רמקולים למחשב.. + איזה כרטיס קול נחמד או Genius SW-5.1 Home Theater 3600W +Remote בתור רמקולים למחשב.. --------- או בקיצור : תקציב: 1000שח..

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by gtabak_37,

ברשותי 500-600 ש"ח ואני רוצה לקנות רמקולים של 5.1 למחשב לשמיעת מוזיקה, משחקי מחשב וכו' ראיתי כמה מוצרים מעניינים כמו הX530 של לוגיטק ועוד כמה. תמליצו לי בבקשה על הרמקולים הכי איכותיים בסאונד במחיר זה ובקטגוריה של רמקולי 5.1 תודה רבה נ"ב חשוב שיהיה חוטים ארוכים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מערכת סטריאו לשימוש עיקרי, שמיעת מוזיקה במחשב. לשימוש גם לצפיית סרטים בדיוידי ובטלויזיה. בסביבות ה600 שקל. אני לא מבין בזה בכלל אז אשמח גם להסבר במילים פשוטות על דגמים מומלצים. שיהיה חיבור למחשב+דיוידי+טלויזיה. תתודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by NuXeR,

שלום לכולם, אני בימים אלה קונה מחשב חדש. אני רוצה לחבר אותו לרסיבר HK AVR245 דרך Coax. הכרטיס שיש לי היום הוא OB והוא יודע להוציא לי DTS או DD רק בסרטים ולא במשחקים. הבנתי שיש רק מס' כרטיסים בודדים שיוצאים להוציא DTS ו-DD בLive: Asus Xonar D2 - 880nis Razer Baracuda - Unavailabe Azune Prelude - 1100nis Azune Xplotion - 550nis הכרטיסים הנ"ל יחסית יקרים עבורי, חוץ מה-Xpliotion שקראתי שהוא לא טוב במשחקים, מעוות את הסאונד וחסר תמיכה ב-EAX. מס' שאלות: 1. האם זה נכון שויסטה לא תומך EAX בכלל ? 2. האם יש כרטיסי קול נוספים שיודעים לעשות את הקידוד הזה? 3. מהי המלצתכם? על מה ללכת? 4. האם עדיפה האפשרות של חיבור מס' כבלים אנלוגיים לרסיבר? תודה, תומר.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Fighting Falcon,

אני לא שומע שום קול ברמקולים שלי! הכל מחובר רק אין קול אני צריך דרייור בשבילהם של "קריאטיב" או איך שכותבים את זה מישהו יכול להשיג לי בבקשה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by R0ck,

Petter - These Days 8:23 פשוט צ'מעו, היופי קיים כבר מהתחלה, אבל הולך ומשתפר ב2:54.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by RonCohen,

אני מחפש אוזניות עד 800 שקל לשמיעת מוסיקה מהמחשב ומהאייפון אני שומע בעיקר טראנסים ככה שחשוב לי הבסים מאוד אבל שיהיו מאוזנות. אני לא רוצה אוזניות כמו ביטס או מונסטר שמשלים על המותג חצי מהמחיר בערך תודה מראש לעוזרים עריכה: שיהיו סביב האוזן או אם הם ממש טובות אז אפשר להתפשר על האוזן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ryacov,

על מנת מנת להקליט למשל שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה של אינטל ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. אני כנראה קונה H10 6ג'יגה ואני מעוניין לדעת איך מתקינים ומאיפה נמורידים רוקבוקס תודה יונתן

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי ATP3 בני כמה שנים[משהו כמו 3 שנים] והכיוון פה של הטרבל והבאס לא ממש מכוון טוב איך אני מכוונת שישמע טוב? תודה מראש, אושר.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים לצורך שמיעת מוזיקה, עכשיו יש לי התלבטות, חשבתי לקנות רמקולים למחשב (1000+-) ALTEC LANSING MX5021 + כרטיס קול טוב(באיזור 700-800 ש"ח). השאלה היא מה עדיף רמקולים למחשב + כרטיס קול או שעדיף זוג מוניטורים אולפניים, אני יכול להשיג זוג מוניטורים אולפניים ברמה טובה ובמחיר טוב + כרטיס קול טוב סביבות 800-1000 ש"ח. איזה שילוב יתן לי איכות סאונד יותר גבוהה וטובה? תודה מראש, טל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by adilevy20,

שלום לכולם אני מקווה שזהו הפורום הנכון אני צריך להמיר קלטות של מצלמה אנלוגית ישנה ל DVD איך אני מחבר את המלצמה למחשב? האם אני צריך כרטיס מיוחד? ואם כן איזה כדאי לקנות שיהיה אמין ולא יקר כל כך תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by GanJaval,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5489 מה אתם אומרים על האוזניות האלה ?? אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים .... יש משהו יותר טוב במחיר הזה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by icebreak,

http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=TX-NR1000&class=Receiver&p=i http://www.engadget.com/entry/1234000860028381/ מה זה צריך להיות ?!?!? יש פה יותר חיבורים ממה ששכונה שלמה צריכה וממחיר ממש זול, 4000$

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yuval_cohen,

האם יש אפשרות לחבר או לטעון את האיפוד לסוללות רגילות (אלקליין) בצורה כלשהי? ואם לא האם אפשר לקנות סוללה נוספת- וכמה היא עולה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי בקרוב חבר שלי הולך לקבל איי פוד חדש 30 ג'יגה מהדור החדש.. עכשיו היה ביננו וויכוח איך עדיף לחבר את הדבר המדהים הזה- עם יו אס בי 2 או עם פייר וייר. לא משנה מה תהיה ההחלטה הוא יצטרך לקנות את ההתקן הנבחר- כסף לא ממש משנה כי ההפרשים לא כל כך גבוהים. אז מה ינצל את האיי פוד החדש באופן הכי טוב?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by eranaviv,

תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום יש ברשותי כרטיס מסך asus xonar stx ושאני מפעיל את הasio בfootbar גם ברמקולים וגם באוזניות יש רעש סטטי מעצבן שהורס את חווית השמיעה אך שאני שומע בלי asio הרעש הסטטי נעלם.. למה זה נובע והאם יש דרך לטפל בבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הי האם יש מצב שהוא מראה כתוביות בעיברית שלא בגוף הסרט? כיוון שבפורמט SRT עברית הוא עדיין לא תומך.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי חברים פנו אלי בהתלבטות לגבי רכישת טלוויזיה חדשה הם מחפשים משהו במחיר של 3000-4000 ₪ שימוש עיקרי לצפייה בטלוויזיה או בסרטי DVD וכו'. כרגע לא מחוברים לכבלים או לYES. לא ברור לגבי חיבור של מחשב לטלוויזיה – אבל אולי כן. מרחק ישיבה מהמסך כ4.2 מטר. צפייה גם ממול אבל גם מהצדדים חיבור של הטלוויזיה למערכת עם רמקולים. יש מרפסת עם חלון גדול קרוב לאזור המסך – כך שבשעות היום יש הרבה אור. כרגע ההתלבטות בין שני דגמים – אבל אם יש המלצות אחרות נשמח לשמוע.. הדגם המוביל הוא Sharp LC40LX630E הציעו להם אותו ב3300 ₪ עם אחריות לשנה. אמרו להם גם שיש בה ממיר לשידורי "עידן" כבר בתוך המכשיר – יש כזה דבר בכלל? הדגם השני הוא Panasonic 42LED30 מה אתם אומרים? האם הSharp הוא אכן דגם טוב? מה חשוב לבד…

21. Started by adu,

אני משתמש באוזניות קבוע (דרך הרמקולים) אוזניות גנריות למדי, אוזניות כפתור בעגה המקצועית יותר אאל"ט. מרגע שאני מחבר את האוזניות שומעים בהם רעש, כמו השלג הלבן של הטלויזיה כך הרעש הזה באוזניות. אם מישהו יודע על מה אני מדבר, אני אשמח למידע בנושא, ואיך אפשר להימנע מזה? מה גורם לרעש הזה? האיכות הירודה של מה? האוזניות? הרמקול? איך אפשר להפסיק אותו.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ksn1981,

שלום לכולם, זמן מה שמחפש "קופסה" עם שתי כניסות עדיף אופטיות (בורר) ויציאה אחת עדיף אופטית.. כל זה עם מגבר אוזניות מובנה+נוב ווליום גדול+שלט רחוק.. משהו בסגנון הקונסולה של https://www.logitech.com/en-us/product/speaker-system-z906 תודה רבה

23. Started by iftah20,

שלום, אשמח לעזרה. יש לי שאלה בשביל אבא שלי. בן 70. הוא רוצה לשמוע מוסיקה בחוץ במרפסת. אציין שאין לו דברים מיוחדים שהוא צריך והצרכים שלו הם פשוטים. מה כדאי לו לקנות? בנוסף, אם המידע עוזר יש לו בבית מערכת קולנוע ביתית וטלוויזיה סוני חכמה 55 אינץ. תודה מראש.

24. היי, אני מעוניין לרכוש את האוזניות, אך לפני כן אשמח לשמוע חוות דעת עליהן מאנשים שיצא להם להקשיב להאזין לאוזניות ברמה באמרת גבוהה [HD600/K701/K1000/D2000/ATH900 ושותפותיהן] ולדעת איך הן עומדות ביחס לרמה מבחינת: גודל במה, יצרת תמונה תלת מימד בסראונד [אם הן מצליחות בכלל], פירוט, באסים [ואימפקט] , טבעיות הצליל וכל פרמטר שעולה בראשכם. בתודה מראש! עריכה: אני זקוק גם לחוות דעת על ה -Razer Megalodon[br]פורסם בתאריך: 20.07.2010 בשעה 16:52:49 תגידו, אתם רציניים? 100 צפיות ו-0 תגובות?!אשמח לשמוע גם ביקות על ה-PC350 של סנהייזר [אם כי הן לא סראונד (*נראה לי)]. ואם אף אחת לדעתכם אינה מומלצת, אשמח להמלצה על אוזניות פול-סייז אטומות עד 1000 ש"ח. [ישנה אפשרות קנייה מאתרים בחו"ל]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, כבר הרבה זמן שאני מעוניין לרכוש רמקולים נורמלים למחשב ונראה לי שהגיע הזמן לעשות זאת. הבעיה אצלי כרגע היא "מורכבות הבעיה", ואני לא יודע איך הכי כדאי לי לבנות את המערכת שלי ולהוסיף לה רמקולים. קודם כל, התקציב הוא 800-1000 שקלים, והדבר הראשון שעלה לי לראש הוא ה- Microlab 7C. שמעתי הרבה ביקורות טובות על הרמקולים במיוחד במסגרת התקציב. האם באמת כדאי לקנות אותם? בנוסף, רציתי לדעת מה ההבדל בין דגם ה-7C לדגם ה-6C. ההבדל הכספי לא מפריע לי, אלא הגודל, לכן חשבתי על ה-6C, אבל באמת שאיכות באה לפני הכל בשבילי אז אשמח לדעת מה כדאי. דבר אחד יש לי כרגע שאני לא מוכן להפטר ממנו וזה רסיבר (דגם מלא Denon AVR-1509). הוא נמצא ממש לידי ומאוד נוח להשתמש בו ולשלוט על הלווליום (מה גם, י…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים