עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ברשותי אוזניות HD555. האוזניות מחוברות ל-Asus Essence STX. אני משתמש באוזניות לכל השימושים סרטים, מוזיקה ומשחקים. סדר עדיפות משחקים < סרטים < מוזיקה. אני רוצה לשדרג. אני רוצה אוזניות מספר רמות מעלה שיתנו לי אפקט WOW. אני רוצה אוזניות שיפילו אותי מהכיסא וימרחו חיוך דבילי על הפנים. אני מאמין שכרטיס הקול מספיק איכותי (הבנתי שיש ערכת "שדרוג" לכרטיס אם יהיה בכך צורך) ותקציב מספק. חשוב לי שאוזניות יהיו נוחות מאוד ובנויות היטב כי השימוש יהיה אינטנסיבי. אשמח לשמוע המלצות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. קניתי את הJBL Creature II כמו שרובכם המלצתם לי ויש לי צליל לא נקי בכלל אני מגביר את העוצמה ואני שומע כמו חרא למה זה לעוד מישהו שיש לו את הרמקולים האלה זה קרה? אם זה קרה לעוד מישהו בבקשה תגידו לי זה חשובב מאוודדד אם למישהו יש את הרמקולים והוא שומע ממש טוב בעוצמה גבוהה שיגיד זה ממש ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by tranquil,

הי... תוכלו להמליץ על DISK ON KEY שהוא גם MP3 PLAYER , טייפ מנהלים , רדיו מובנה (יש כאלה בשוק... ). אני מחפש אחד באזור ה400 שקל (ל 256 מגה), ובנתיים ראיתי דגמים של חברת CLUBBIN אבל החנות בירושלים (רחוק) והייתי רוצה לבדוק אותם.. מישהו מכיר חנות , דגמים אחרים שאפשר להשיג במרכז ? ואם בכלל הנגנים האלו שווים משהו (עוצמת סאונד) , בעיקר לשימוש אישי ,עם אוזניות... תודה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by winner100,

שלום לכולם, יש ברשותי כבר מספר שנים רסיבר מעולה (לדעתי..) של חברת DENON דגם 1905. כיום הוא מחובר בצורה אנלוגית למחשב באמצעות כבל RCA, שתיי יציאות מהרסיבר עד למחשב יציאה אחת. היום נתקתי בטעות את היציאה בזמן שהרסיבר היה מוגבר יחסית מאוד גבוה וקבלתי סוג של "צעקה" לדוגמא כמו שמקריבים מקרופון לרמקול פועל. אבל יחסית מאוד חזק בגלל שהייתי על עוצמה יחסית גדולה. הכל בסדר, לא עושה רושם שמשהו קרה אבל יש לי הרגשה שהיצאה פחות חזקה. (היצאה במחשב) נתתי לעוד כמה מחברי הבית לבדוק ולדעתם זה בסדר אבל אני חושב שצריך להגביר יותר בשביל לשמוע חזק (במחשב!) בכל אופן לשאלה: אני רוצה "לעזוב" את היציאה אנלוגית (RCA..) שאיתה אני עובד כמה שנים ופשוט לעבור ליציאה דיגטלית או אופטית, אני לא מבין גדול בחתו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. עד עכשיו הסתפקתי בOnboard שלי, realtech HD audio שסיפק לי הנאה לא מעטה. אבל בא לי לשפר קצת את הרמה של הצלילים במחשב שלי, ואם על הדרך אני משחרר קצת את המעבד שלי ממאמץ מיותר אז מה טוב... אני הולך על הxtrememusic כי אין לי שום דבר עם כניסה דיגיטלית עליו ולמרות שפאנל קידמי ושלט זה ממש ממש מגניב, אני תמיד אוכל לקנות אותם יותר מאוחר אם ממש יחסרו לי. זאת הייתה החלטה קשה כי אני ממש אוהב חומרה שנראית טוב, אבל בגלל שאין שום תוספת ביצועים אני נאלץ לוותר. התקציב מאלץ. ובכל זאת כמה שאלות: 1) הבנתי שיש גירסה של הכרטיס שמגיעה עם גוף קירור, זה באחת הרוויזיות החדשות שלו. זה נכון? מוכרים את זה בארץ? 2) פתרו את כל הבעיות דרייברים של הכרטיס? קראתי שהיו איתו המון בעיות. בעיקר עם המיקר…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by chen902,

אהלן חברה, יש לי מגבר סטריאו JVC RX- 3 180 Watts ואני מחפש לו רמקולים בתקציב של עד 1000 שקלים, עדיפות ליד שניה שיצא משהו טוב.. המגבר רוצה 8~16 אוהם לרמקולים.. כרגע יש לי רמקולים של Pioneer שאני די מרוצה מהם אבל הם 6 אוהם ואני מבין שלא בריא למגבר.. אשמח לקבל המלצות לרמקולים, וכמו כן הסבר קצר על עכבה של סאב וופר (אקטיבי \ פאסיבי, אם זה משנה באותה מידה).. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by love-its-my-name,

שלום, לא מזמן הייתה לי בעיה שנשמע צליל ברקע כאשר חיברתי את המחשב לטלוויזיה אך פתרתי את הבעיה אז זה לא רלוונטי כבר לדיון [ערכתי]. אני משתמש בחיבור אס וידאו המתחבר מהכרטיס מסך שלי ראדאון 9800 PRO AIW ישירות אל הטלווזיה ומשתמש בחיבור RCA מזכר לשני זכרים. הבעיה היא שהסראונד לא מתפקד כראוי - יש לי בלוח האם שלי - ABIT MAX 3 כרטיס קול מובנה - 5.1 ערוצים אך בכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב אני משתמש ביציאה 1 לסראונד של שני רמקולים. הרצתי בדיקה בתוכנה של הדריברים [3.62 העדכניים ביותר] שבה התוכנה מריצה בדיקה לסראונד - משמיעה צליל העובר מרמקול לרמקול ע"י השמעת מוזיקה העוברת במעגל מסביב לדמות היושבת במרכז העיגול. הבדיקה עברה ממש לא טוב, ז"א, הסראונד לא תפקד כראוי ושמעו שהצליל נחלש ומתחזר…

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  8. לאחר הרבה המתנה ובדיקות, ותוך השארות במסגרת תקציב, רכשתי את מערכת הרמקולים Wharfedale Crystal 4.3 5.0 - כלומר, שני רמקולים עומדים, שני רמקולי מדף, ורמקול סנטר. רכשתי אותם כמעט חדשים ממישהו שרוצה לשדרג לרמקולים אימתניים יותר. מה שחסר עכשיו להשלמה זה: רסיבר (כנראה Marantz SR6014), וסאבוופר (מכוון לקנות אחד של Wharfedale גם כן. 10 אינץ')

9. Started by Eden 6600,

שלום יש לי בעיה בהפעלת קובץ וידאו בקודק x.264 (אני מקווה שאני צודק בזה) והפורמט שלו הוא mkv. איך אני פותר את הבעיה הזאת, או פשוט מאיפה אני מוריד את הקודק הזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. http://hardware.dmusic.com אתר מצוין לכל הדעות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yuval_cohen,

מישהו מכיר תוכנה פשוטה יחסית ובעלת ביצועים טובים כדי ליצור טראנסים/מיקסים? תודה

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. היי, אני מתנצל מראש אם השאלה שלי פשוטה מאוד לפתרון, אך כרגע איני רואה אותו לנגד עיני. קניתי מסך LED חדש עם מחשב סלוני שתומך כמובן ב FULL HD. המחשב סלוני שקניתי תומך בלוח אם שלו בסאונד 7.1 ערוצים, כמו כן יש לו גם יציאת קול דיגיטלית ואופטית. יש לי מערכת רמקולים ישנה שחוברה בעבר למחשב אחר עם סאונד היקפי (5.1 ערוצים). עד כאן הנתונים, עכשיו אסביר את הבעיה שלי. את המחשב אני מחבר למסך ה LED עם כבל HDMI (לכן הוא יעביר גם את אות הווידאו ואת אות האודיו ). לכן לא משנה איזה חיבור מערכת רמקולים אני אעשה למחשב שלי הסאונד יצא מהטלוויזיה והיא כידוע תוציא לי סאונד סטראופוני מהרמקולים שלה. למיטב ידיעתי אין לי אפשרות לחבר את הרמקולים לטלוויזיה ישירות שהם יוציאו לי את הסאונד ההיקפי שאני מח…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3352397,00.html :screwy: :screwy:

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ObakeFilter,

ברכות, אנחנו מחפשים בנרות מסך חדש לסלון שלנו שיחליף את הטושיבה המקרטעת שלנו. חובה שיהיה מסך LED (מזכוכית), יכלול כניסת USB שתתמוך בסרטי וידאו (כניסה לדיסק קשיח חיצוני - רשות), שגודלו יהיה 47 אינץ' וינוע סביב המחיר 5,000 - 8,000. יש המלצות מלומדות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. האם בקלטות אודיו הסאונד הוא סטראו? כלומר מחולק לשני ערוצים... והאם אפשר להקליט מוזיקה מקלטות? והסטראו ישאר כפי שהוא?

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by KRS1,

חבר שלי קנה מינידיסק של סוני דגם NZ505(נראה לי),בכל מקרה הוא קיבל עם המיני דיסק התקנת דריברים(NET MG DRIVERS) ותוכנה(OPENMG JUKEBOX 2.2) שבאמצועתם הוא מעביר שירים מהמחשב לדיסק באיכות ומהירות מצוייהות - בכל מקרה השאלה שרציתי לשאול היא אם אני יכול עם המינידיסק שלי (יותר ישן משלו MZR 700) ועם החיבורים הדיגטליים שלי להעביר שירים גם באמצעות התוכנה - תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by amitey,

אני מחפש כרטיס טלויזיה למחשב שלי ע"מ שאוכל לעבוד עם הויסטה. יש לי 4G זכרון . בהתחלה המליצו לי על ההפיפלאג או משהו כזה אבל לאחר קריאה הבנתי שהוא עושה בעיות עם 4G ותוקע את המחשב. ראיתי כרטיס של לידטק - 3200 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. אני חייב לקנות היום או מחר אוזניות אז חשבתי על ה MX 400 או 500 ואל תציאו לי את ה550 כי זה לא יגיע עד מחר תודה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  19. שלום לכולם אני מתכוון לרכוש רמקולים של מיקרולאב ומתלבט בין שני דגמים - solo 6c או 16x הרמקולים ישבו בסלון קטן לטובת סרטים ומוזיקה, מרחק הישיבה כשני מטר וקצת מהטלויזיה והרמקולים. איזה דגם מתאים יותר? לא הצלחתי להבין מכל הביקורות. המלצה על דגם אחר בטווח מחירים של איזור ה 600 שח תתקבל בברכה תודה לכל העוזרים וגמר חתימה טובה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DakloN,

אני מתכוון למכור את הכרטיס קול שלי , (X-Fi Elite Pro), אשר מיועד יותר למשחקים.. אני רוצה משהו שיתן לי ביצועים יותר טובים במוסיקה, יש לי מערכת רצינית ואני ירגיש בהבדל.. מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  21. הכותרת אומרת הכל האוזניות של האיפוד G5כל הזמן נופלות לי, ואני לא ממש חושב שהן איכותיות.... אז שיהיו נוחות, איכותיות (במכיר כזה כמה איכותי אפשר?) וממש הכי נוחות שאפשר... תודה מראש! נב: כמה איכותיות האוזניות שבאות עם האיפוד? מה העלות שלהן? בכמה אני יכול למכור?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. תקציב בסביבות 300 שקל ,יש לי כרגע מערת 5.1 של לנקו, אבל היא לא משהו בכלל למוסיקה, ולכן אני צריך 2.1 טובה אבל חייב שתהיה לה כניסת אוזניות

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  23. היי רציתי לקבל חוות דעת על חברת הרמקולים האיטלקית 18sound ניסיון, אמינות, איכות, עוצמה. בבקשה רק מי שמבין שיענה תודה!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by Ac1D,

שלום לכם. לאחרונה אני מתלבט בין - Audigy 4 SE 7.1 לבין, Audigy 2 ZS כאמור, המחיר פחות מהווה בעייה עבורי, כי אני מזמין אותם מחו"ל [ובבקשה, לא להיכנס לזה כרגע]. מטרת הכרטיס היא כמובן, גיימינג - משחקי FPS. [אנריל,CSS וכו']. וכאן חשוב להזכיר כי אני מחבר את הכרטיס לאוזניות גיימינג, ולא לרמקולים של 7.1. השאלה שלי, האם ההבדל במחירים מוצדק? האם אפשר להצביע על כמה הבדלים עיקריים בין השניים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by achiya1,

צהריים טובים. השבוע צרבתי סרט על דיסק והוא יצא צרוב טוב הקפדתי על צריבה במהירות איטית ,אבל לסרט לא צורף האודיו. וקרה לי גם שנתקע סרט אחר שצרבתי אחרי כמה דקות.. במה הבעיה כנראה? דיסקים דפוקים? או שהצורב עשה את שלו? אולי בהגדרות צריבה הייתי צריך לבחור משהו אחר ? תודה על כל תגובה מראש המשך יום טוב

• 9 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.