עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by *BYZ*,

האוזניות התקלקלו לי(לא שומעים באוזניה אחת) איזה סוג של מקום אני יכול לתקן אותם?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by R0tem1,

היו לי AKG 181 דנדשות אבל הן קיבלו סדק קטן בפלסטיק של הקשת שפוגע באטימה ומבחינת היבואן כל מה שאני יכול לעשות איתן הוא לזרוק אותן לפח. ההורים שלי טסים בשבועות לברלין ואני משער שהמחירים של האוזניות שם נמוכים משמעותית מאשר בארץ. אני רוצה אוזניית IN-EAR תעבוד על COWON D2 תקציב: 150 יורו יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן בהפתעה גמורה הגיע לפני כמה דקות שליח שהביא עימו את האיריבר H340 שלי...... הנה כמה תמונות (מצורף..) אני חייב להטעין אותו עכשיו כמה שעות או להתחיל לשחק בו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מה הההבדל בין מוניטורים לרמקולים ? והאם מונטורים צריכים מגבר?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by NuXeR,

חיברתי את המחשב למערכת הסטריאו דרך RCA , ולקחתי אותו סוג של כבל מהמפענח אל המערכת . עכשיו שמתי מפצל RCA כזה עם 2 כניסות ויציאה. את היציאה חיברתי למערכת ובכל כניסה שמתי חוט - 1) מהמחשב 2) מהמפענח כמובן שיש Right ו-Left . עכשיו , המחשב "מנמיך" את הווליום של הטלוויזיה עד כדי כך שלא שומעים את הטלוויזיה אלא רק את המחשב. פעם היינו אצל הלווין ואז זה עבד מצוין , כשעברנו לכבלים זה עשה בעיות ועכשיו חזרנו ללוין וזה עושה בעיות..... למישהו יש רעיון ? לי היה רעיון...אבל אני צריך עזרה יש איזה קוד שמקישים בשלט של YES (אני לא עושה פרסומת..!) שהוא מאפשר למפענח להגביר ולהנמיך בעצמו , אם כך אני אוכל להגביר עד הסוף ולנסות לסדר את הבעיה. הבעיה היא , שאין לי את הקוד. פעם הייתה לי חוברת ישנה עם …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by J S Bach,

היי, זקוק להמלצה לטלוויזית LCD 32" בסביבות ה3000 ש"ח [אם יהיה מאוד כדאי אפשר להוסיף כמה מאות שקלים]. מה הכי מומלץ בסכום הזה? **ישמש בעיקר לשידורי טלוויזיה מהמיר של הוט. [אבל FHD מעולם לא הזיק... ] בתודה מראש.

8. שלום לכולם, צריך עזרה בבחירת רמקולים, מערכת רמקולים כלשהי, אולי עם סאב. שימושים: סרטים, חיבור לטלויזיה samsung 32" Jade A330 , שמשמשת גם כמסך מחשב, אז גם מוזיקה מהמחשב ומשחקים. אין כרטיס קול מיוחד כרגע, רק ה onboard. בכל מקרה, שתהיה אפשרות לשמוע באיכות טובה, גם לשימוש עתידי (מוזיקה HD, סרטי HD וכו'). מעדיף לקנות מ TMS, חשבתי על Microlab באופן כללי. אפשרות חריגה, במידת הצורך, עד 100 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by gameon,

הרמקול : BOSS MAX POWER 230/440 WATT 4OHM 20-1000HZ יש לו חיבור פשוט שתיי כבלים +|- הוא יהיה מחובר למחשב בהגדרת סאב וואפר כך שלא צריך את כול הדברים שמסננים את הסאונד בשביל שיהיה רק הבאס והוא יעבוד ביחד עם מערכת סאראונד 5.1 דגש על איכות אני אוהב לשמוע מוזיקה ברמה גבואה תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by pooo,

שלום, אני צריך אוזניות לריצות בחוץ, בחדר כושר וכד'.... כל אוזניות ה in-ear למיניהן לא טובות מאחר והן לא מחזיקות בתוך האוזן ומחליקות החוצה. התקציב כפי שכתוב בנושא עד 150-160ש"ח - אשמח אם לא יחרוג. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי אחרי פירמוט , ויש לו סט רמקולים 5.1 של קריאטיב(אם אני זוכר נכון) אבל כשהוא מנגן מוזיקה הוא שומע רק מ2 רמקולים. לפני הפירמוט הוא שמע מכל החמש. ניסיתי לשחק קצת ב FFDSHOW וב SOUNDMAX אך כלום לא הועיל לי. שום תוכנה , לא מדיה פלייר ולא ווינאמפ, לא ניגשים להשתמש ב FFDSHOW כאשר הם מנגנים מוזיקה. מה הפתרון ? תודה רבה נ.ב חשוב שזה ינגן ב5 רמקולים דרך הוינאמפ. נ.ב 2 אם זה עוזר אז הלוח אם שלו זה ASUS P5B והכרטיס קול הוא מובנה והרמקולים הם CREATIVE INSPIRE T6100 הקבצים המנוגנים הם MP3 ולמרות שהם לא מוקלטים ב5 ערוצים לפני הפירמוט הוא יכל לשמוע אותם ב5 ערוצים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. תודה לעוזרים! דרך אגב הורדתי את עדכון 1.12 וזה פעל, אז אם יש עדכון בסגנון שמתאים ל MKV אני אודה לכם, כי אני לא מוצא משהו * אם לא צריכה להיות לי בעיה, אז צריך פרק של סדרה 720P 256 בפורמט MKV על דיסק DVD וצירפתי כתובית, למה רושם לי UNKOWN CD? תודה! קיבלתי את התשובות ממקור אחר, בכל מקרה תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי מסך LCD של סוני BRAVIA 32S5500 שהוא המסך הראשי במחשב שמחובר דרך חיבור HDMI (עם מתאם DVI) כאשר יש לי כרטיס מסך שלGigabyte 4850GT. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מנסה לראות סדרות שהם לא HD אני לא מקבל מסך מלא אלא מסך עם פסים שחורים עבים בצדדים. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך עד כמה שאני מבין אבל ללא הועיל. חשוב לציין שסרטים או סדרות באיכות HD ואת "שולחן העבודה" אני רואה במסך מלא ללא כל בעיה. בבקשה עזרה...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. http://rockbox.haxx.se/ Rockbox הוא פרוייקט קוד-פתוח המוסיף אפשרויות רבות לכל נגני ה-Jukebox של Archos. רשימת התוספות והשינויים: http://rockbox.haxx.se/docs/features.html וניתן אפילו לשחק DOOM (המקורי והאמיתי) ב-Jukebox... http://rockbox.haxx.se/doom/ כמו כן, יש תמיכה מלאה ב-ISO-8859-1, בעזרת מערכת שנקראת "Rocklatin1 dynamic charset system", כך שעם קצת רצון ויכולת, ניתן יהיה להוסיף לנגן תמיכה בעברית.. http://rockbox.haxx.se/docs/rocklatin.html מישהו עם נגן של Archos מוכן להתקין ולספר חוויות ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yirmi_opp,

אוקיי, אז ככה: אחרי השביתה המעצבנת, ואחרי שחיכיתי בדיוק 12 יום (שזה המקסימום שאמרו שיקח עד שיגיע הכרטיס), עד שהגיע הכרטיס קול, והרמקולים כבר חיכו שבוע בבית, חיברתי את שניהם, ציפיתי לחוויה מדימה, אבל ת'אמת - די התאכזבתי. אני מדבר על Fortissimi3 ורמקולים - logitech z-640. ציפיתי לשמוע צליל מדהים, משהו שבאמת שווה את ההשקעה, אבל שוב, קצת התאכזבתי. נתחיל בשמיעת שירים בMP3 - הצליל באמת נקי, אבל חשבתי שאני אשמע בכל רמקול משהו שונה, כמו סראונד אמיתי. ואם נדבר על משחקים, שיחקתי במטריקס - ולא ממש שמעתי איזה משהו מדהים, גם ברד פקשן 2 לא יותר מדי, אז עברתי לneed for speed 6 - וגם שם לא שמעתי משהו מדהים. סרטים עוד לא יצא לי לראות, האם פה אני ארגיש את ההבדל? והאם זה רק בסרטי די וי די א…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם אתם בטח זוכרים אותי.. פתחתי כמה ת'רדים עם שאלות על רמקולים.. החלטתי שאני אלך על רמקולים רגילים למחשב כי הבנתי שרמקולים שמיועדים לקולנוע ביתי + רסיבר עולים יותר מדי.. =\ ואם כבר אני קונה, אז משהו טוב. אני מוכר את שלי.. אחסוך קצת ואקנה.. והנה שתי שאלות: 1. השימוש של הרמקולים יהיה מוזיקה ומשחקים (לא סרטים) לכן 4.1 מספיק לי נכון? או שמאיזה שהיא סיבה עדיף 5.1? 2. אני חשבתי על כמה דגמים של רמקולים והם: Z-560 (4.1) LOGITECH ADA-890 (4.1) ALTEC LANSING INSPIRE 5300 (5.1) CREATIVE TSS1W (5.1) YAMAHA אל תתייחסו להבדל במחירים ביניהם ובבקשה תענו לשאלה הראשונה קודם כדי שנוכל לענות יותר בקלות על שאלה שניה P: איכות צליל בכולם בערך פחות או יותר …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי כרטיס קול X-Fi. כרטיס קול נהדר, אבל כשאני מדבר במיקרופון דרך Skype אני שומע את עצמי מדבר. הבעיה הזאת לא הייתה קיימת בכרטיס קול מובנה. איך אפשר לסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי רמקולים מדגם sbs 370 של creative שהסאב/שלט שלהם עושה בעיות. אני רוצה לחבר רק את הרמקולים של המערכת לממיר כדי לשמוע דרכם, אבל שומעים חלש מאוד ואני לא מצליח להגביר. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום כולם כיום אני משתמש באוזניות שקניתי לפני שבע שנים מקרביץ בשלושים שקל האוזניות התחילו להתפורר ולהתפרק לי וזה ראוי לציון שהחזיקו מעמד שבע שנים רציתי להחליף אותם לאוזניות חדשות והפעם החלטתי להשקיע טיפה יותר מ30 שקל הייתי רוצה המלצה על אוזניות עד 400 אולי 450 שקל והאוזניות חייבות לבוא עוד מיקרופון מובנה לא משנה אם הוא ניתן לפירוק אבל שיהיה מיקרופון ולדעת לפי דעתכם מה עדיף חוטי/אלחוטי חיבור USB או רגיל תודה רבה יום טוב ושבוע טוב לכולכם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מחפשים אוזניות ייחודיות ואיכותיות אשר לא יפתחו חור גדול מדי בכיס? ה-Lola של חברת Blue עשויות לקרוץ בדיוק לכם אוזניות הן מוצר חשוב ואהוב על כל חובב מוסיקה, לכן כאשר אנשים מחפשים זוג אוזניות חדש אחד מהדברים הראשונים שהם מסתכלים הוא המותג. מותגים פופולריים כמו Sennheiser, AKG, Sony הם בדר"כ הבחירה המועדפת מפני שהם מוכרים מאוד ואנשים רבים מקשרים מותג לאיכות. מפני שחברות האוזניות הגדולות מייצרות אוזניות טובות למדיי אין זה אומר שכל זוג אוזניות שלהם הוא מצוין. קימות יצרניות קטנות רבות המציעות לעיתים אוזניות מעולות במחיר נמוך ממתחרותיהן הגדולות. זוהי הסיבה שכדאי גם לשקול חברות פחות מוכרות לפני שמבצעים רכישה. היום נסקור אוזניות מחברה קטנה וחביבה בשם Blue. האוזניות ה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Neil,

שלום, יש לי כמה שאלות ואשמח אם תענו לי. הראשונה: הורים שלי טסים ללונדון, השאלה שלי זה איפה יהיה לי הכי זול לקנות אוזניות, בדיוטי פרי אצלנו? אצלם? בלונדון עצמה? מישהו היה בלונדון ומכיר איזה חנות אוזניות טובה? (באינטרנט אין הרבה מידע). השנייה: איזה אוזניות אתם ממליצים לי לקנות עד 500 שקל, אוזניות בשביל מוזיקה בלבד, לא אכפת לי כפתור או Over Ear העיקר שלא יהיה קשור לביטס. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by roniz,

שלום לכל חברי הפורום. הגעתי לשלב שבו אני מחליף את הטלוויזיה הישנה בחדר השינה שלנו. עד היום היתה לנו טלוויזיה 20" שקנינו בסקאל ב-200$ לפני כ-10 שנים שעבדה מצויין. אני מחפש טלוויזיה שאפשר לראות איתה תכני HOT/YES בממיר HD, סרטי DVD ואם אפשר גם Disk on key עם סרטים בכלל טוב. הצפייה נעשית לרוב בשעות הערב בחדר חשוך ממרחק של כ-3 מטרים בשכיבה מהמיטה. תקציב לרכישה כ-2,500 ש"ח. ראיתי המלצות בפורום לסוני EX302/BX300 ויש לי מספר שאלות: 1. האם יש הבדל בין הדגמים פרט לעיצוב וכמות הכניסות? 2. האם צריך 32" או שזה קטן/גדול מדי? 3. האם מספיק HD Ready או שצריך Full HD? ובעקבות כל השאלות לעיל האם מומלץ מכשיר אחר בכלל? תודה. רוני

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. http://www.audiopoints.com/ ספייקים איכותיים לרמקולים...איפה אפשר לקנות בכל מיני גדלים וסוגים איכותיים כמו פה מקרית שמונה ועד חיפה ככה ?!?!?! ??? (עריכת מוד: להבא תן כותרת עינינית המפרטת בדיוק מה אתה מחפש.. )

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by itaysk,

הכרטיס שבא על GA-7VAX אמור להיות 6 ערוצים. אז איך זה שיש רק LINE-IN\LINE-OUT\MIC ? אולי זאת שאלה יותר עקרונית אבל לא אמורים להיות 6 יציאות? אם לא אז אני לא יכול לחבר נגיד סתם 4 רמקולים שונים למחשב?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ooooooo123asd,

מה אומר המושג "THX certified"? ראיתי שממוצרי לוג'טיק רק הZ2300 והZ5500 נושאים את שמו. האם זה מושג שמסמל רמקולים איכותיים שעברו תו תקן X?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים