אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם הריסבר הזה טוב ושווה קניה? http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=845655
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סאב וופר של bose ובכניסה של המגבר יש לי כניסה של RCA אבל בכניסה של הסאב אין לי RCA בכלל יש לי כניסות של הכבלים של הרמקולים IN ו OUT תמונה http://www.up2me.co.il/images/56768249.jpg
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת רגילה גדולה כמו לכולם .... איך אני מחבר?? מקווה להסבר ברור..@ תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח אם תמליצו לי על כמה דגמים של טלוויזיות LCD/LED בגודל של 46". התקציב הוא 5000 ש"ח אבל אפשר חריגה קטנה אם זה ממש שווה. דרישות: - לפחות חיבור USB אחד שיתמוך בכמה שיותר פורמטים של סרטים. - Full HD 1080P בינתיים אני מתעניין בסמסונג 46C530. מה אתם חושבים על הטלוויזיה הזו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לצוד זוג ATH AD900X בBF, אשמח אם תשתפו אותי בניסיון שלכם - מחירים טובים משנים קודמות, אתרים, מאיפה אתם מזמינים? כמו כן אשמח להמלצות למגבר קומפלמנטרי. בחיפוש האחרון שלי הלכתי לאיבוד איפשהו באיזור הO2 והFIIO, וקיימת גם דעה (אל תצלבו אותי) שאין צורך במגבר לאוזניות האלה... האם נוכחות המגבר באמת מורגשת ושווה את זה? אני לא אאודיופיל ולא מתכוון לשבת ולחפש את ההבדל במכוון, רק נהנה מהמוזיקה והמשחקים שלי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקנות את הרמקולים Microlab Solo 6c שהבנתי שמאוד מומלצים. כיום יש לי רמקולים ישנים שלLogitech עם סאבוופר והבנתי שעם כמה שהSolo 6c יהיו טובים הבאסים שאני רגיל אליהם מהסאבוופר לא יהיו קיימים וזה יחסר לי. אשמח לשמוע מאנשים שמבינים או מכירים את הSolo 6c יודעים להגיד לי איך הם יהיו לשימוש של שירים בעיקר וגם סרטים. ואם כדאי/לא כדאי/ או יכול לעבוד בכלל יחד עם סאבוופר- Morel Sub8 ? (אם ספציפית עם האחד הזה לא ובכללי זה כן מתאים להוסיף סאבוופר לרמקולים אז אשמח לעצה לאחד מתאים בתקציב של עד 1000 ש"ח יד 1/2)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס GEFORCE 8800 GTS ואני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה, יש לי כבל DVI TO HDMI שמעביר לי רק וידאו, אין אפשרות שהוא גם יעביר סאונד? תודה ואשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם שווה לחכות לH10 JUNIOR או לקנות IAUDIO U2\G3? אגב אני עד עכשיו מתלבט בין G3 לU2 מבחינת סוללה..מבחינת זמן, הG3 מצליח להוציא בערך 40 ולא 50. אבל מה? אם אני אקנה U2 והבטריה תמות בעוד כמה שנים, להחליף אותה יהיה סיפור. מצד שני, הG3 דורש קניה של בטריות = עוד כסף עריכה: http://reviews.cnet.com/4520-7964_7-5134106-1.html?tag=tnav זה מדריך שמסביר מצוין באנגלית בקשר לקנית נגני MP3 בכלליות
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים איכותית למחשב, בעיקר למוזיקה ומשחקים. בעבר היה לי חדר "מחשב + קולנוע ביתי" (חדר לא סטנדרטי בגודל 7x4 מטר), עם מערכת שמורכבת מרסיבר Denon 3801 ו7.1 רמקולים של Axiom, שנתנו סאונד שלא מהעולם הזה במוזיקה, סרטים ומשחקים. אבל עכשיו עברתי לדירה חדשה, יותר "סטנדרטית", כך שמע' הקולנוע הביתי נמצאת בסלון, ויש לי חדר מחשב נפרד שגם אותו צריך לצייד ברמקולים. מצד אחד אין לי תקציב למע' ממש רצינית כמו הנוכחית, שאפילו בגרסה מוקטנת תעלה 5,000-10,000 ש"ח, מצד שני אני כן רוצה סאונד איכותי יחסית. בקיצור, אחרי כמה חיפושים מצאתי את MicroLab H500 שעולים כ-1500 ש"ח (סט של מגבר + 5.1 רמקולים). הבעיה היא שאין כמעט ביקורות עליהם באינטרנט. מצאתי רק ביקורת אחת ברוסית, שדי ש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך אוזניות איכותיות לטלויזיה, מה שמצאתי זה logitec, אני לא בטוח עד כמה זה איכותי, האם שווה לקנות בחול(ארהב), להזמין משם, או שיש דגמים טובים בארץ גם. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך טלויזיה לסלון בבית שלי. יש חלון שמשקיף מערבה לאורך כל הצד המערבי של החדר. מרחק הצפייה הוא כ4-4.5 מטר. התקציב הוא עד 10,000 שקל נטו, כי למשל רצינו לקנות בשקם אלקטריק פיליפס 47" LCD סדרה 9 והיא עלתה איזה 14,000 אבל הורידו ל10,000. אז נגיד תקציב תכלס של עד 13-14 אלף. רוצים להינות סוף סוף מחוויית HD כמו שצריך. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://rockbox.haxx.se/ Rockbox הוא פרוייקט קוד-פתוח המוסיף אפשרויות רבות לכל נגני ה-Jukebox של Archos. רשימת התוספות והשינויים: http://rockbox.haxx.se/docs/features.html וניתן אפילו לשחק DOOM (המקורי והאמיתי) ב-Jukebox... http://rockbox.haxx.se/doom/ כמו כן, יש תמיכה מלאה ב-ISO-8859-1, בעזרת מערכת שנקראת "Rocklatin1 dynamic charset system", כך שעם קצת רצון ויכולת, ניתן יהיה להוסיף לנגן תמיכה בעברית.. http://rockbox.haxx.se/docs/rocklatin.html מישהו עם נגן של Archos מוכן להתקין ולספר חוויות ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 על סגנון האייפוד והאייריבר....יענו מבוסס הארד דיסק....אני רוצה של 5-15 ג'יגה...לא יותר לא פחות... בכמה שיותר זול וכמה שיותר טוב....על איזה אתם ממליצים?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן לקנות את הרמקולים של לוגיטק Z-5500 השאלה שלי זה אם הוא יתאים לי למחשב, יש לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H v2 אז האם הלוח יספיק או שאני צריך איזה כרטיס קול או משהו ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לנגן מוזיקה. חשבתי כרגע על K414P, אני לא אודיופיל אך גם יכול לסבול את האוזניות שבאות עם הנגן. אני יודע שתקציבי הוא דל, איך אין מה לעשות בנידון[לצערי]. *עדיף מבאג כי יש כרגע מבצע משתלם. בתודה, Quantom.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לי יש ברשותי כרטיס קול אין לי שמץ של מושג איזה דגם הוא או איך ליבדוק ועוד יותר אין לי מושג איך לעדכן דריברים... help some1?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה לעוזרים! דרך אגב הורדתי את עדכון 1.12 וזה פעל, אז אם יש עדכון בסגנון שמתאים ל MKV אני אודה לכם, כי אני לא מוצא משהו * אם לא צריכה להיות לי בעיה, אז צריך פרק של סדרה 720P 256 בפורמט MKV על דיסק DVD וצירפתי כתובית, למה רושם לי UNKOWN CD? תודה! קיבלתי את התשובות ממקור אחר, בכל מקרה תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם. לפני כחודש רכשתי את ה-ATP3 של אלטק-לנסינג. בכל אופן, בזמן האחרון שמתי לב שהרמקול הימני לא זהה בצליל לרמקול השמאלי. בהתחלה חשבתי שזה המיקום שלהם אבל ערכתי ניסוי, השכבתי את שני הרמקולים מול האוזניים שלי ומסתבר שצדקתי. הרמקול הימני מדגיש יותר את ה-MID, והשמאלי מדגיש יותר את הצלילים הגבוהים (אני מדבר על רמקולי ה-MID שממוקמים בתחתית, לא על הטוויטרים). ההבדל די מורגש... האם זה הגיוני או בגדר הסביר (או שמה צריך להחליף אותם)? אשמח לשמוע גם מבעלי ATP אם זה קורה גם אצלם. זה קצת מטריד אותי.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, שאלה כללית - האם אני יכול לחבר רמקולים רגילים רק על ידי החוט המקשר שלהם והתאמתו לבננה המתחברת לכרטיס הקול הזה : Asus Xonar Essence STX II 7.1 וזה יעבוד? זאת אומרת לחבר סנטר, אחוריים, קדמיים וסאב ליחידת 7.1 של הכרטיס על ידי כבל -> בננה -> כרטיס. כאשר כמובן אלו לא רמקולים מוגברים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות נגן MP3 חדש וכנראה שאלך על ה- Zen Micro של קריאטיב. מכיוון שאין לי זמן לעשות סקירה מעמיקה של הנושא, רציתי לודא שאני לא עושה טעות ואולי כדאי לי ללכת על משהו אחר באותו המחיר (סביבות ה- 1200 ש"ח)... נ.ב על איזה צבע אתם ממליצים?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות רמקולים חדשים בתקציב של 600 ש"ח +/- למטרת משחקים ,סרטים ומוזיקה עם דגש על סרטים ומוזיקה אני חשבתי ללכת על אחת מהאופציות הבאות GigaWorks T20 Inspire 5.1 P5800 X540 ATP3 אז מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מממ מישהו יכול אולי לתת לי חוות דעת על המוצר להעריך כמה הוא שווה וכאלה?... בזאפ אין מחיר של המוצר ולא רשום כלום קראתי חוות דעת ואנשים אומרים שפירלס חרא אבל מצד שני אומרים שמגירסא מג'יק 7 ואחרי - הרמקולים שונים לגמרי מהסדרות הקודמות והרבה יותר איכותיים *הדגם הזה הוא דגם מיושן או חדש יותר ? והאם נראה לכם שווה קניה למישהו שלא יכול להוציא סכום כסף גדול או סתם בזבוז של המעט כסף שיש? תודה מראש דניאל
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לטלוויזיה 40 אינץ' LED תקציב עד 5000 ש"ח אבל אפשר לחסוך כמובן. לא חשוב לי 3D בכלל. המטרה היא בעיקר לראות סרטים וסדרות מהמחשב אז עדיף שיהיה סטרימר פנימי או חיבור לדיסק און קי (לא ממש מבין בדברים האלו...)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך לשפר את הבאס בסטריאו עם denon avr x2000? כיוון עם המיקרופון התקנה לא הניב ביצועים טובים. אולי לא מיקמתי את המיקרופון מדוייק מספיק.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-