עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Ac1D,

http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Soundblaster&DB46605=129098&DB46632=46974 איך זה יחסית לתקציב? (200). והאם זה ירוץ על הלוח הזה? http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=556 האם אני אמור לקחת כרטיס קול 5.1 בגלל שהלוח שלי הוא כזה? או שאני יכול לקחת 7.1? תודה. עריכה: זה עדיף? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?...13285&catid=900

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אהלן טוב אז ברצוני לקנות טלוויזיה עכשיו הטלוויזיה תהיה מחוברת בHDMI למחשב ולמחשב יחובר מערכת סאונד 7.1 ובנוסף יהיה עוד מסך שמחובר למחשב, זה לא משנה לטלוויזיה נכון ? עדיין אני אשמע עם ה7.1 גם במסך ובגם בטלוויזיה כי הכל בעצם מחובר למחשב נכון ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by evyatar133,

שלום, שאלתי כבר כמה שאלות בנוגע ל-Z5500 והתלבטתי הרבה ובסוף החלטתי שלא לקנות אותה. ראיתי שיצאה הz906 והחלטתי שאותה אני רוצה. עכשיו השאלה היא:אני צריך לחבר אותה למחשב ps3 וממיר hot,הבנתי שהמערכת יכולה להתחבר לשלושתם והשאלה היא איך? עם איזה כבלים? אני בתהליך של מעבר דירה והכבלים עוברים בקיר כך שאני צריך תשובה כמה שיותר מהירה כדי לארגן את זה. תודה רבה לעונים, אביתר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בשעה טובה השלמתי את קניית מערכת הקולנוע הביתית החדשה שלי (ותודה לכל העוזרים!), הכוללת: רסיבר: YAMAHA RX-V430 קדמיים: TANNOY MX-3 סנטר: Infinity REF-100 אחוריים: My Sony's.. בינתיים לפחות.. עכשיו נשאר רק לחבר אותם למחשב... כרגע יש לי SB Live! Value, ואני מניח שאין שום סיכוי שהוא יתאים למטרה (שהיא, כמובן, חיבור דגיטלי מלא ע"מ להנות מ-AC3 ב-DVD, ובאיכות סאונד מושלמת במוזיקה\משחקים), ולכן חשבתי על Hercules Game Theater XP 6.1 שיתחבר לרסיבר בעזרת כבל אופטי.. אפשרות נוספת היא ה-SB Audigy 2, שאומנם הוא יקר יותר, ואפילו לא כולל פאנל חיצוני, אבל אני עדיין מאמין יותר בקריאטיב בכל מה שקשור לכרטיסי קול.. זה פיתרון טוב? קיים פיתרון טוב יותר \ זול יותר ? כמו כן, מה ההבדל בין ה XP 6.1 ל…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני חשבתי לעצמי. [אבא שלי קנה לא מזמן לוגיקט X530 :-* ]. אבל שמתי לב שבבוקס הענק הזה מסתתקר באס קטן ואני בטור אחד ששומע היפהופ וחובב של הרצים וכול הדברים האלו . נו אתם יודעים את האלה שיש להם ואנים אם 10 רמקולים 15 אינצ ויותר מ100000 WATT חשמל הולכים לעשות באס ריסים וכול זה אז בתור אחד שאוהב באסים חזקים הבאס של לוגיקט לא מספק לי את הבאס אז חשבתי לעצמי לקנות Z 2300 בגלל הבאס המאסיבי שלו לחבר למחשב הזה אבל חשבתי איך אפשר לחבר שתי מערכות לכרטיס קול 5.1 אם זה אפשרי ואם יהיו בעיות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by I21I21,

קניתי נגן בלו ריי ניסיתי להפעיל סרט בפורמט mkv,mp4,הכתוביות בגיבריש וכל מיני סימני פיסוק, אני רוצה כתוביות בעברית נכנסתי להגדרות ושמתי hebrew בכתוביות שיניתי קידוד בכתוביות לutf-8 זה לא עזר אשמח לעזרה עם מישהו נתקל בזה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אהלן חברייה... אז למי שזוכר פה, בעזרת הדיון פה...החלטתי לרכוש FORTISSIMO III...ואכן אצתי ועשיתי הזמנה אצל זיגזג. אולם מסתבר כי היבואן, כלנית, אינו מביא יותר מוצרי HERCULES. כך גם בפנדה... למישהו יש עיצה מה לעשות??? האם שווה לחכות עד שאולי יום אחד כלנית כן תביא לארץ HERCULESים? או שמא ללכת על כרטיס אחר? איזה??? עזרה, אמיר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, אני עומד לקנות טלויזיה חדשה לחדר. היא תהיה תלויה על הקיר מול המיטה, במרחק 2.40 מטר ממני. המטרה העיקרית שלה תהיה לצפות בסרטים ותכניות מהמחשב בחיבור HDMI, בעיקר תכני 720p. ואולי גם משחקי מחשב. מצד אחד אני חושב ש 32" תרגיש קצת קטנה מדי, מצד שני 37" עלולה להיות גדולה מדי... אני חושב שהיא תהיה תלויה ככה שאסתכל עליה בזווית מלמטה, זה פוגע באיכות צפיה בצורה משמעותית? (אני לא חד עין במיוחד). ושאלה נוספת, האם כבל HDMI באורך 7-10 מטר יפגע באיכות התמונה משמעותית? על איזה נתונים של הכבל צריך להסתכל בשביל להחליט מה הכי טוב? ראיתי הבדלי מחירים גדולים בין כבלים באותם אורכים.. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by BigDragoon,

אני מעוניין לקנות רמקולים בסביבות ה 400-500 ש"ח. מיועד לסרטים שימוש כללי ומשחקים (בסדר הזה). קראתי את ה FAQ, ואני עדיין לא יודע מה עדיף לקחת. קודם כל, האם שווה לקנות רמקולים 5.1 במחיר הזה? (אני לא יודע אם תהייה לי פריסה טובה של הרמקולים האחוריים) דבר שני, איזה רמקולים שווה לקנות במחיר הזה?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Component,

שלום רב, הגיעו לידי רמקולים של אוטו, משולבים - המידי והטוויטר מורכבים על הוופר, בהספק 30 W. אני רוצה לבנות להם קופסאות אך אני לא מעוניין לקנות עץ. יש לי בבית שאריות של גבס (שבונים איתו מחיצות גבס) בעובי סנטימטר. האם ניתן לבנות מהן קופסאות? הבנתי שרצוי למא את הקופסאות באיזה קצף או צמר. האם ניתן להשתמש בצמר גפן, או בפוליאוריטן מוקצף (הקצף הצהוב-חום שאוטמים איתו חריצים בבניינים)? בתודה מראש, עדי.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. אני מחפש סטרימר בסגנון הXTREAMER להצגת סרטי 1080P ובנוסף יאפשר קליטת טלוויזיה דיגיטלית (הערוצים שמשודרים כבר עכשיו בארץ). מחיר עד 1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Morphine,

שלום, אם אני אקנה אוזניות Beats pro ואחבר אותן לנגן של סאנדיסק, זה ישמע בדיוק אותו דבר כמו אם אחבר אותן לאייפוד של אפל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני צריך המלצה לזוג רמקולים + סאב וופר ומגבר שיחוברו למחשב ואם כדאי אז גם כרטיס קול. תקציב 2000 ש"ח. הערה: הרמקולים בעיקר למוזיקה והדגש שהיה על הבס ואיכות טובה עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by stuart,

שלום לכולם האם קיים כבל usb עם יצאה אופטית להקלטה למיני דיסק? האם זה אפשרי בכלל? אם כן היכן ניתן לרכוש אותו? תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Eranl99,

שלום לכולם, לרגל התנתקות צפויה מהוט, אני רוצה לרכוש מוצר שיאפשר לי בעיקר: 1. צפיה בסרטים מהמחשב (או שנמצאים על דיסק המחובר לכלי) 2. קליטת שידורים דיגיטלים (עידן) נאמר לי שיש סטרימרים הכוללים כבר את הממיר הדיגיטלי - האמנם? - אשמח להמלצות. אגב - פחות קריטי לי שיקלוט ישר מהמחשב. אם יוצא יותר זול, אין לי בעיה עם מכשיר שצריך להעביר אליו עם דיסק חיצוני. (גם ככה, בינתיים אין לי רשת אלחוטית בבית. אולי בעתיד תהיה) בנוסף - ראיתי ביד 2 שמוכרים "ממירים לווייניים" לקליטת ערוצים מהעולם - האם הם קולטים גם ערוץ 2\10? תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by simon 23,

יש לי תקציב של עד 900 שקל. זה חייב להיות 5.1 ! אני מתלבט בין : 1. Genius 5.1 3600W - עולים 880 שקל 2.Hercules xps 510 - עולים 720 שקל 3.Videologic zxr 500 - עולים 890 שקל אני בינתיים מעדיף את ג'יניוס , כי הם היחידים מעץ (תקנו אותי אם אני טועה) וגם הספק של 15W! לכל רמקול . מה דעתכם ? איזה עוד רמקולים יש ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל... יש לי שאלה שמטרידה לא רק אותי. והמצב הוא כזה: יש לי מקרן של שארפ PGC30 אם זה אומר למישהו משהו וכאשר אני מנסה לראות סרט/ סירטון דרך המדיה פלייר או דרך DVD על מסך המחשב אני רואה את הסרט אבל דרך המקרן לא!!! והרי המקרן אמור לשדר כל מה שהוא מחובר אליו כאילו ראי. המצב חוזר על עצמו זה בחלק מהמחשבים הניידים אבל לא בכולם כלומר חלק מהניידים כן רואים דרך המקרן וחלק לא רואים פשוט רואים מסך שחור. החיבור בין המקרן למחשב הוא דרך כבל VGA (15 פין) השאלה למה זה קורה?? האם זו רזולוציה?? או קשור לכרטיס מסך?? אני בדילמה קשה!!! תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מה אתם הייתם קונים מבין ה3 האלה (אני מודע לזה שאחד לא מאותה קטגוריה)? ההתלבטות היא כזאת: בהתחלה הייתי סגור על הסנסה E270 בגלל שהוא פלאש והוא איכותי ומעוצב מעולה והממשק נראה ממש נוח ובגלל שאני יכול להסתדר עם 6 ג'יגה אחרי זה יצא ה6 שהוא עם HD הכי קטן בעולם (זה לא משנה אתה עובדה שזה HD) ועם נפח קטן יותר אבל הוא נראה יותר יפה מהסנסה אבל הוא רק 4 ג'יגה ואז גם ראיתי שהמסך הוא על הצד יענו לא מעל המשטח מגע אלא לידו ואז הרצתי חיפוש בFROOGLE לבדוק מחירים של נגנים מובילים ומצאתי שהמחיר של הסנסה הוא 233$ הכי זול שמצאתי והמחיר של ה402 הוא 240$ ואז גם הGMINI נכנס להתלבטות וגם הייתי בשקם אלקטריק החזקתי אותו קצת והוא נראה ממש קטן ונוח מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. כיום יש בתי קולנוע תלת מימדים, בהם יש פשוט שני מקרנים שמקרינים בפאזות אחרות(נדמה לי, עשיתי פיסיקה כבר מזמן) ועם משקפיים מקטבות מבדילים בין כל תמונה של כל אחד משני המקרנים לכל עין בנפרד. השאלה שלי, האם יש מקרן תלת מימדי ביתי? מה האיכות שלו? והאם אפשר ליצור מקרן תלת מימדי משני מקרנים כ"עשה זאת בעצמך"?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by NoobPCUser,

שלום, קניתי את הt6100 והכבלים של הרמקולים האחוריים קצרים מדי... מישהו יודע מה שם הכבל או איפה אפשר לקנות לו מאריך?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by frodo,

חוץ מה-WINAMP

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Nasok,

טוב אחרי הרבה שנים יש לי כסף ואני רוצה להשקיע במערכת קולנוע ביתית שתעלה בערך 4K ז"א אני רוצה רסיבר ורמקולים 5.1 , אני אשתמש בהם בעיקר לסרטים וגם מוזיקה. לאחרונה נכנסתי חזק למוזייקת טראנס ומאז אפשר להגיד שאני רק מקשיב לזה. וגם מכיוון שאין לי מקום בבית אני חושב ללכת על רמקולים מדפיים (האם זה משנה משהו מרמקולים עומדים?) יש הצעות ? וגם אמרו לי שאני אצטרך לקנות בהתאם כרטיס קול , רציתי לשאול במה זה יעזור? כמה יעלה לי כרטיס קול לא מקצועי אבל שיתאים למערכת? וגם רציתי לשאול אם מישהו מבין אך משמעים מוזיקה יעני זה הרי לא כמו בסרטים במיוחד מתחלק ל 5 רמקולים ויותר. אז אך זה במוזיקה . טוב אני חושב שאלתי את כל מה שרציתי תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום. קנינו לא ממזמן DVD חדש בבית, ואיך להגיד את זה. לא הכי מהנה לשמוע ברמקולים של הטלווזיה. אז החלטתי לקנות מערכת רמקולים + מגבר (חיב כי אין לי 5.1 אנאלוגי בDVD). התקציב הוא באזור 2500 ש"ח. המערכת איננה מיועדת לשמיעה בווליום גבוה (כך שרמקולים הנשמעים טוב בווליום בינוני ומתחילים לזייף בווליום גבוה יכולים לבוא בחשבון). כמו כן, גם התקציב אומר זאת, המערכת איננה מיועדת לאודיופילים כך שאפשר להסתפק במשהו בינוני. בבקשה המליצו לי על מערכת רמקולים (לפחות2 קדמים ו2 אחורים מומלץ גם סנטר ולא חובה סאב) ומגבר תואם (יש בDVD גם אופטי וגם קואקס). תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Hydr0,

מה קורה? אני מחפש לקנות אוזניות לספורט בעדיפות שלא יהיה IN EAR כי זה תמיד אבל תמיד נופל לי מהאוזן בריצה. תקציב 500 ש"ח. אני יודע שאוטוטו BLACK FRIDAY ואני מחכה לזה.. *עדיפות לBLUETOOTH *שומע בעיקר מוסיקה עם המון באסים Hardstyle, EDM, dubstep.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. מישהו שמע על החברה שמייצרת רמקולים Dynuadio Acoustics? אמרו לי שהיא מייצרת רמקולים או מוניטורים (אני לא יודע אם יש הבדל) ברמה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים