עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rani,

אני מחפש כרטיס קול דבר ראשון למוסיקה ועריכה (דרוש MIDI, לאורגן), דבר שני לסרטים, והאחרון למשחקים. כמובן שחייב להיות תואם וויסטה 100%! אני מחפש משהו שישתלם, ויתן לי את התמורה הכי טובה לכספי. הוא יתחבר למפרט שלי דרך PCI ודבר חשוב נוסף. שיהיו לו 4 יציאות אנלוגיות (ל 8 ערוצים) ו2 כניסיות (לLINE IN ו MIC IN)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. פעם קודמת המלצתם לי על audio technich m50 עכשיו העלתי את התקציב ל200$ אז תנו זוג יותר טוב! ולמה עוזר אמפלייר[br]פורסם בתאריך: 17.11.2010 בשעה 20:03:58 מה אם הAD700.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן, אני מעוניינת לקנות טלויזית לד או אל.סי.די לחדר השינה. אני לא יכולה לתלות אותה מול העיניים כי אין לי קיר פנוי, ולכן חשבתי לתלות אותה מעל הדלת בזוית כלפי מטה, כך שכשאני יושבת במיטה אוכל להסתכל כלפי מעלה ולצפות. אני עוד לא בטוחה במה אצפה בדיוק - האם דרך הארד-דיסק נייד, או מיני.טי.וי שמחובר לאנדרואיד, או ערוצי עידן, או שבכלל אתחבר לכבלים/לוויין. מה שבטוח, אני אצטרך יציאת הייצ'.די.אמ.איי (חשבתי ששתיים זה המינימום) ויציאות שמתאימות לכל מה שתיארתי (יו.אס.בי, כבלים, אולי ממיר מובנה). הייתי הבוקר במחסני חשמל. מעבל לזה שניסו למרוח אותי ולמכור לי מסך ברזולוציה נמוכה כאילו הוא פול היי-דפינישן, כל הטלויזיות נראו זוועה והמוכר טען שזה בגלל שכולן מחוברות לממיר ביתי א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by haima1,

בוקר טוב קניתי מחשב חדש וכרטיס קול אופטי וגם כבל אופטי אבל כשאני מכניס את הכבל המחשב לא מזהה את הכבל וגם כשאני מעביר לSPDIF התקני שמע ועושה טסט לא יוצא צליל יש איזה קובץ שאני צריך להתקין או מקודד (יש לי POWER DVD 16)ואיך אדע בכלל שהמחשב מזהה את הכרטיס הדיגיטלי ושהוא עובד על הערוץ הדיגיטלי בכלל ? מערכת קולנוע-sc-pt75(קצת ישנה אני מודה עם כניסה אופטית) המערכת של פיוניר מחשב חדש שקניתי עם יציאה אופטית וחיברתי את הכבל משני הצדדים וכשאני עושה טסט ליציאת SPdif המחשב לא משמיע קול וכבר ניסיתי הכל למה הכוונה מה אני לא עושה נכון ?

5. אני מחפש משהו חובבני אם עדיפות ליד ראשונה ( למרות שבהנתי שאין לי ממש מה לחפש שם ) גם יד שנייה במצב טוב יהיה בסדר. אני מחפש משהוא די פשוט אני לא הולך להופיע במועדונים בתל אביב או משהו כזה רק אירועים קטנים ( עד 70 איש ) ואולי לעשות כסף מהצד ככה. ראיתי את זה: http://www.netoneto.co.il/pl_product~CDJ240~19~63.htm נראה שהוא עונה על הצרכים שלי אני רק לא רוצה להתחיל לרוץ ממעבדה למעבדה ולחפש מחירים במקרה של תקלות. ( הבנתי שזה רגיש אצל קונרולים זולים ). ואני יודע ש"זול זה יקר". למבד זה אני מתקוון גם לערוך שירים שאני וחברים שלי כותבים. אני לא מתקוון לזרוק על זה מעל 2000 שח, (אני יודע שזה מוריד את רוב האפציות). ושוב אני לא רוצה משהו שימות לי אחרי שנה אלה שיחזיק שנתיים שלוש ככה. תודה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. קראתי שכדי לחבר אודיו של מחשב לטלוויזיה צריך לחבר את הכרטיס מסך אל היציאת spdif של הלוח אם, ואז לחבר מתאם hdmi על היציאת dvi, ולחבר את זה לטלוויזיה עם כבל hdmi. אז את הspdif בלוח אם יש, dvi בכרטיס מסך יש, יש hdmi בטלוויזיה, וכבל ומתאם אפשר לקנות. אבל הבעייה היא שבכרטיס מסך- Inno3D GeForce 9600GT Accelero L1 (שאני מאוד לא אוהב), חסכו (בין השאר) בחיבור הזה של הspdif... מה אני עושה עכשיו? ניסיתי קודם כל לחבר פשוט מפצל על היצאת 3.5mm של הלוח אם ולחבר צד אחד לרמקולים של המחשב וצד שני אל הטלוויזיה, אז בטלוויזיה זה עובד טוב אבל במחשב משום-מה אני מקבל את הסאונד במונו (רק רמקול אחד), אם אני מחליף בין השקעים של הטלווזיה והמחשב על המתאם אז אני מקבל מונו מהרמקול השני אז כרגע …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by IdolAdmin,

הורדתי כמה אלבומים של להקות שונות והם הגיעו לי בקבצי MPC הבעיה אני לא מוצא עם איזה תוכנה להשמיע אותם אז עד עכשיו הפכתי אותם לMP3 בעזרת ה"אנקודר" של "נרו" אבל עכשיו הוא עושה לי Expired על ה MP3Pro (הפלאג אין שהופך לMP3) .. איזה תוכנה תומכת בקבצים האלה שאני יוכל להפוך לMP3? או בכלל תוכנה טובה לconvert של קבצי מוזיקה..שתומכת גם בMPC

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Dana_s,

שלום חברים ביום א אחי נוסע לכריתים. ברשותי תקציב של 120-150 דולר. על איזה נגן הייתם ממליצים שיקנה מהדיוטי פרי? (אין לי עדיפות בין נגני מינידיסק לפלאש. שניהם טובים מבחינתי). נ.ב. אתר הדיוטיפרי של סקאל פשוט עלוב ואין שם נגנים בכלל! איך אני יכולה לדעת איזה נגנים, אם בכלל, הם מוכרים???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מתלבט קשות בין שתי הטלבזיות הבאות המחיר לא משחק תפקיד Sony KDL40V4000E = 9,900 - 8,933 Samsung LA40A650 = 10,490 - 9,890

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by nico,

מעוניין בכרטיס קול איכותי עד 500 ש"ח, אז ככה: יש לי שתי בוקסות 12" (רמקולים שקועים) ששומעים בהם טוב,יש לי כרגע כרטיס קול SOUNDMAX על הלוח אם. חשבתי לקנות AUDIGY 2 ZS/VALUE. השימושים שלי הם: מוזיקה,משחקים וסרטים. זה הכרטיס הנכון בשבילי? אל תשכחו אני על 2.0 יש לוחות של כרטיסי קול משומשים בארץ? טוב מחכה לתגובות...

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום מה עדיף לפי דעתכם למחשב שמשמש קצת פחות למשחקים, אך הרבה למוסיקה , MP3, אינטרנט וקצת סרטים? הרמקולים האלו http://zap.co.il/model.asp?model_id=31325 או אלו http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=152063 או אלו http://zap.co.il/model.asp?model_id=132218 או ה5.1 האלו http://zap.co.il/model.asp?model_id=132220 והאם שווה את התוספת הלא זולה במחיר? וכמובן שאני בתור אחד שאוהב אודיו כמו שצריך, מחפש תמיד את האיכותי ביותר שיש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by benor,

שלום, אני מוטרד מהשאלה הזאתי מה אתם אומרים?? השתמשתי בכפתור חיפוש וזה לא נתן לי משהו חיוני.......

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Guarding angel,

ATP3 REVIEWS http://www.google.co.il/search?sourceid=navclient&aq=t&ie=UTF-8&rls=GGLJ,GGLJ:2007-46,GGLJ:en&q=altec+Lansing+atp3+review VS2421 REVIEWS http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=91 http://www.google.co.il/search?hl=iw&rls=GGLJ%2CGGLJ%3A2007-46%2CGGLJ%3Aen&q=altec+Lansing+VS2421+review&meta= הבנתי כי ה VS2421 מחליף את הATP3 עד כמה הם טובים לדעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הי, מחפש טלוויזית LCD לחדר, חשוב שיראו חד, שיהיה HDMI, שישמעו טוב שמעתי על הדגם הבא: LA__A450 האם מומלץ, אילו עוד דגמים יש? מתלבט האם כדאי לקחת לחדר 32 או 37 אינץ'? תודה רבה, עידן

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. קיימים בשוק מתאמי BLUETOOTH החל מ-2$ ועד 100$. האם בכלל יש הבדל באיכות הצליל שיישמע בסוף ברמקולים?

16. היי חבר'ה.. אחי טס ביום שבת לשבועיים והוא רוצה שאני אארגן לו נגן Mp3 ואעתיק לשם את אוסף המוזיקה שלו. אז אני קונה את הנגן יותר מאוחר (היום!) כשאחזור לת"א. כנראה באיזור הדיזנגוף סנטר. אז קודם כל, יש חנות מלבד באג באיזור? שמתי לב שהם שוחטים במחירים ב-ZAP, והם היחידים שנראה כאילו יש להם הכל פה במרכז.. אין לי זמן להזמין מהאינטרנט ולחכות למשלוח, צריך לבוא לשלם ולקחת (היום!), ושזה יהיה במרכז ת"א. משהו עד 1500 שקל אני מניח. עכשיו בקשר לדרישות.. שיהיה נוח ופשוט לתפעול. אנחנו מדברים על בן אדם שאין לו מחשב בבית בכלל..! רצוי שזה יהיה מכשיר של Drag & Drop שאם הוא ירצה להעתיק שירים אי פעם זה יהיה פשוט. משהו קליל יחסית שניתן גם אולי לקנות לו רצועה בשביל כושר, או שיש לו אבי…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by serg90,

היי, בקרוב אני עובר דירה ומתחיל לקנות הכל מאפס. אין לי ידע גדול בכל התחום הנ"ל. התקציב יחסית גמיש מאוד, אך הייתי שמח לא לחרוג מעל 10K עבור כל החבילה, ואף מעדיף להוציא כמה שפחות שאפשר. ההתלבטות הראשית היא האם שווה להשקיע כסף בטלוויזת OLED שמתחילה ב-8000, או להסתפק ב-LED? יש הבדל משמעותי באיכות? הטלוויזיה תהיה בסלון די מואר, אז חשוב שלא יהיו סינוורים מציקים. חוץ מזה, הייתי רוצה לדעת האם הטלוויזיות הקעורות נותנות יתרון כלשהו, או שמא מדובר בסתם גימיק שנמאס מהר מאוד? הדרישה היא ל-55 אינצ' לפחות עם 4K, מינימום 2 יציאות HDMI, ולקחת בחשבון שבהמשך היא תהיה בשימוש גם בתור מסך למחשב עתידי שאקנה. בנוסף ברצוני להשקיע במערכת סראונד איכותית …

18. לחברי הפורום שלום. יש לי זוג רמקולים למחשב שמיועדים לשוק אמריקאי, כלומר חייבים מתח הזנה 120V. נניח אם אני קונה ממיר מתח כזה, האם זה רעיון מוצלח או שזה לא טוב כי עלול לפגוע באיכות השמע ו/או בגלל סיבה אחרת כלשהי שלא חשבתי עליה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by אקו1,

למומחים או מי שניסה:כדי להוציא קבצי flac שיהיו גם באיכות טובה וגם בkbps הטוב ביותר מה צריך לבחור:sample rate 96000 או פחות ואיזה level מ0 עד 8 שמתי לב שב96000 דווקא בlevel 8 הkbps נמוך משמעותית מlevel 0 .הקבצים נשמרים במחשב.מה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by dror_gh,

מקווה שזה קשור לפה (חיפשתי אוזניות בחיפוש וראיתי שהרבה שאלו בפורום הזה) שלום. יש לידידה שלי את ה IPOD מדגם ma350fb האוזניה שלה נשברה והיא רוצה לרכוש זוג אוזניות קצת יותר טוב אבל גם עדין וקטן. על איזה אוזניות תוכלו להמליץ ומה המחיר? תודה רבה האוזניות האלו שבתמונה הן IN EAR או כפתור? כאלה אני רוצה רק יותר איכותיות

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. איזה רמקולים עדיפים מבין השניים? והאם אולי יש רמקולים אחרים אשר עדיפים עליהם בטווח מחירים זה? נ.ב Logitech x450 גם אופציה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by nimi7,

1. למשל קניתי את האייריבר H320 מארצות הברית והרי יש לי אחריות!! אז מי היא החברה שיכולה לממש לי את האחריות פה בישראל אם קורה לי משהו למכשיר בבקשה???? ולבצע במכשיר תיקונים וזה??? 2.ואני מזמין מן האתר הרישמי את המכשיר מפה https://secure5.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=184093654&Count2=101234078&CategoryID=5&Target=products.asp ורציתי שתגידו לי מה אני מקבל בתוך הקופסא בבקשה!!! באריזה כאילו 3.חברה תגידו אני יכול למשל להעביר את המכשיר מחשב אחד לשני לדוגמא אני מתקין אצלי את התוכנה של אייריבר וסתם אני הולך לחבר ואני רואה שיש לו שירים יפים אז אני יכול להעביר אלי שירים? בלי להתקין את התוכנה או שימחוק לי את השירים שהיו ל…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש ברשותי shure se102 שלמעט הבאסה הקלה בכבל המתנתק שלהן, שירתו אותי נאמנה במשך השלוש (בערך ) שנים האחרונות וקולעות בדיוק לטעם המוזיקלי שלי. בגלל שהן התחילו להתבלות, באופן טבעי התעניינתי ביורש העכשווי שלהן. אז אשמח לקבל או קישור למבצע יום שישי שחור בארץ או בעולם על se215, או המלצה חמה לאוזניות אטומות דומות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by BeRo,

קניתי בזול ממישהו את הרמקולים הנ"ל הם נשמעים מעולה - אף פעם לא שמעתי צליל יפה כל כך - וזה היה סתם דיסק צרוב... מישהו מכיר את הרמקולים האלה אות את החברה ויכול להגיד לי משהו עליהם?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by k_700,

אהלן, אני לא מומחה גדול לסאונד. אני מחפש אוזניות טובות לריצה במחיר של עד 300 שקל. יש לי אפשרות להביא מארה"ב בחינם . בקיצור שיהיה HEADPHONES, לא מחפש בס ודברים יותר מדי מתוחכמים. שישמעו טוב ושיתחבר לסמארטפון(גלאקסי/LG). תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.