אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! טלויזיה חדשה של טושיבה - 32AV500P יש 2 HDMI אין VGA מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה , דרך כניסת DVI בכרטיס מסך - ATI X600 PCIE השאלה: האם כבל 2 או 3 מטר של HDMI>DVI ב40 שקל בערך יכול לספק אותו איכות כמו כבל ב 80/100 שקל. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ביקורת על קופסת אנדרואיד סינית זולה: X96Q Pro+ is a black matte plastic box containing H728 chipset from a company I don’t often get to review – Allwinner. X96Q Pro+ is rectangular, but not square. The power button button is located in the back, on the right. X96Q Pro+ does not have external antennas but uses internal ones. It includes a Micro-SD/TF Card slot, with support for high capacity Micro-SD memory cards (I have tested it successfully with a 200GB such card). The box also contains a bluetooth remote, a small user manual, the power adapter, and a HDMI 2.0 cable. לביקורת המלאה לחצו על הלינק: Review | X96Q Pro+ 8K Allwinner H728 Android 14 X96 TV Box
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך עזרה פה.... מה המערכת רמקולים 2.1 הכי טובה שאני יכול לקנות עד 1000 ש"ח?? (טובה בשבילי זה גם עוצמה גבוהה)
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עומד להחליף את המחשב אצל אמא שלי, והוא מתפקד בנוסף בתור htpc (סוג של). כרגע הטלוויזיה נמצאת פיזית על השולחן של המחשב ולכן מחוברת בhdmi. אנחנו מתכננים להחליף את המחשב שנהיה כבר ישן ואיטי, ובאותה הזמדנות לשים את הטלוויזיה במקום נורמלי. הדרישה היא מבחינת טלוויזיה- צפייה בנטפליקס, יוטיוב בגרסת האתר (ולא דרך אפליקציות כמו שיש בטלוויזיה חכמה), ובחשיבות יותר נמוכה שיהיה אפשר להציג את המסך בעצם על הטלוויזיה- נגיד אם רוצים לעשות מצגת תמונות או וידאו מאוחסן על המחשב. בנתיים כמובן החיבור בכבל ענה על כל אלה, הבעיה היא המרחק. ניסינו את ה chrome cast אבל הוא ממש מעצבן, לא תמיד עובד כמו שצריך ומחייב התעסקות בטלפון- לא עזר. אז מה אפשר לע…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יוצא לי לפעמים להפסיק צפייה בסרט ואז אני לוחץ על כפתור ההקלטה. כשאני חוזר להקלטה מתברר שהממיר התחיל את ההקלטה חצי שעה לפני כלומר כדי להגיע לנקודה שבה התחלתי את ההקלטה אני צריך לדלג קדימה חצי שעה. מה קורה כאן ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום. ראשית אני לא מבין גדול באוזניות. ברשותי אוזניות פשוטות של סוני MDR-CD180 (צירפתי צילום). לקחתי מאבא שלי, שהוא מוזיקאי, זמנית אוזניות מסוג " SONY MDR-V6" (צירפתי תמונות) והופתעתי מאוד מההפרש באיכות אפילו מהכרטיס קול הפשוט שלי ABIT AUDIOMAX בכל מקרה, אני רוצה לקנות אוזניות בערך באיכות של הסוני. אם מישהו יכול להמליץ על דגמים, וכן עלויות, שכן אין לי מושג כמה עלו הסוני וכמובן כמה עולות אוזניות דומות באיכותן. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת רמקולים 2.1 (כנראה). מישהו מכיר חנות שיש להם מבחר גדול של רמקולים מהדגמים העדכניים ביותר אשר מאפשרים לשמוע לפני הקנייה? אני מתכוון לרמקולים של: Altec Lansing Logitech Creative תודה...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות רמקולים של הפירמה הנ"ל מדגם EB2.1 במחיר דיי טוב ושמעתי אותם והם נשמעים לא רע בכלל השאלה היא אם הם אמינים ומישהו יודע מי מיבא אותם??? כתובת היצרן WWW.LUXEONAV.COM ממתין לתשובה בדחיפות....
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעביר כבל RCA מסביב לחדר לרמקולים אחוריים, וחשבתי לא לנצל את האורך של הכבל שמגיע עם הרמקול, משום שאני רוצה לקבע אותם בתוך הקיר, ואני לא רוצה לשים את הכבל של הרמקול בתוך הקיר (אם אני ארצה להחליף או משהו...), אבל אז זה יוצא שהכבל יהיה באורך של כ12 מטר, זה יוריד לי מהאיכות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי טלוויזית סמסונג 51 שתומכת 3d העניין הוא שהפופקורן a210 שלי לא תומך בכתוביות ללא עזרת מחשב עם תוכנות צד שלישי ניסיתי להפעיל dlna. וגליתי שזה רק ממש טוב עם מחשב מרוחק וגם הצלחתי להפעיל כתוביות עם תוכנת שרת Wild media server כאשר הסרט והכתובית באותו תיקיה אך משןם מה אני רואה גיבריש. יש פתרון לעניין,אגב הכתוביטת הם ass.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש אוזניות טובות אבל שנכנסתי לתחום קיבלתי תחושה של קפיצה למים עמוקים מדי. יש לי כרגע AKG K414P והן נוחות עם הריפוד שלהן וזה מה שאני רוצה ברכישה שלי - עור.ידוע לי שגרדו באים עם ספוג כלשהו וזה לא ממש מדבר אלי. עשיתי מחקר קטן ואני רואה שאני לא ממש מוצא את מה שאני רוצה בגבול התקציב שלי. רציתי בהתחלה את ה M50 של אודיו טכניקה אבל הבנתי שהן יותר אולפניות ולא מוזיקליות. שמתי את ה SR80 של גרדו בתור ברירת מחדל אבל הבנתי שיש להן ספוגים ולא ציפוי עור כמו שאני רוצה. אז מה עושים?? סנהייזר לא מושכת אותי כל כך והדגמים שכן מדברים אלי יקרים מדי בגבולות ה 700 עד ה 1000 שקל והתקציב שלי עומד על 600 עם 700 שקל אם הדגם יהיה ממש שווה. מה לעשות? ראיתי AKG גדולות בבאג אבל הן עול…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי מחבר שהמכשיר הזה הוא לא רק MP3 אלה גם יומן אלקטרוני זה נכון? (השאלה מופנת בעיקרון אל SCORPION אבל כולם מתבקשים לענות עליה) תודה!!! עריכת עקרב: בדר"כ אני לא עושה את זה אבל הפעם שיניתי לך את הכותרת, להבא אנא דאג לספק כותרת עניינית
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כמה הקלטות ישנות של שירים שלא הצלחתי להשיג בשום מקום ויש שם הרבה "פיקים" את יודעים שיש כמו פאק כזה מצמרר שכואב באוזן ומעצבן... אז רציתי לדעת עם צלילים כאלו יכולים לקלקל אוזניות או רמקולים? או לגרום לאוזניות או לרמקול להתחיל לזמזם? שאלה אחרונה: אם יש תוכנה פשוטה שאני יכול הוריד את הפיקים האלו...? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה איכותית בסביבות המחיר 2000-2500 שקל. מה שאני אעשה בטלוויזיה זה בעיקר משחק באקסבוקס וצפיה בטלוויזיה (YES). המרחק בין מקום הצפייה לטלוויזיה משהו כמו 3-3.2 מטר, אז אני חושב על 37". אשמח להמלצות לטלוויזיה (: אני אישית מצאתי את זאת עם המלצות טובות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 מה אתם אומרים? (:
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה לנגן שלי archos gmini400 PX100 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=357949 הPX100 הם יכולות להיות גם עורפיות? יש תמונה בפומפה שנראה כאילו הם עורפיות ויש תמונה שהם קשת! CX300 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401055 PX200 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=357950 האוזניות הם לשימוש בנסיעות ארוכות באוטובוסים לרוב אז אני צריך שזה יהיה נוח בנסיעה ושיראו טוב לא כמו איזה DJ OTOBUS : ) אני שומע הכל אבל בעיקר מוזיקה אלקטרונית - טראנס.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את ה- JBL Creature שנקנו לפני כחודש וחצי. עכשיו מאז שהם נקנו היו שיר או שניים עם באס חזק, שהסאבוופר התחיל להשמיע צלילי "זמזום" כאילו משהו רועד בפנים. מכייון שזה סאבוופר, חשבתי שזה לגיטימי אבל נראה לי שזה מוגזם כבר... השוותי באותו שיר ל- ATP3 של אחי באותו ווליום בערך ולא היה רחש קטן אפילו. כמובן שהזמזום הוא לא מרעידה על השולחן, גם כשהוא באוויר זה קורה. השאלה היא האם לממש אחריות או שזו בעיה ברמקולים האלה.. תודה לעוזרים, עודד ב.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני משתמש ברמקולים אני רוצה לכבות את האוזניות. הדרך היחידה שאני מכיר זה לשנות בהגדרות של הדרייבר מ "headphones" ל "line in" ליתר ביטחון אני רוצה לשאול אם זה יכול להזיק.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את הEH5000 של סאמסונג טלוויזיה חמודה אבל יש כמה שאלות 1.אני מצליח להפעיל סרט MKV אבל הכתוביות [שלא מובנות] פועלות בג'יברש, אפשר לסדר את זה? 2.איך אני נכנס לדפדפן שהבנתי שיש לו? וזהו ניראה לי בעיקר תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה כי זה דיי דחוף
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב , יש לי מחשב נייד ישן יחסית ואני מחפש דרך לחבר אותו למסך חדש עם יציאות HDMI. הבנתי שאני לא יכול להסתפק באיזה כבל והממירים לתצורה הזאת לא זולים כל כך. בארץ נתקלתי בזה (הכי זול שמצאתי) http://www.tronic.co.il/2249 ב DX ראיתי את זה (אחרי שביצעתי חיפוש פה בפורום) http://www.dx.com/p/vga-to-1080p-hdmi-1-3-converter-box-100-240v-ac-29769#.UzfLOvmSyJs חוות דעתכם האם המוצר עובד ? איזה איכות אני צפוי לקבל ? האם קיים פתרון אחר ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה Marantz 1515 L היא מערכת סטיריאו. אני יכול לקבל אותה כמעט בחינם, רציתי לשאול, איך היא נחשבת? איכותית? מישהו שמע עליה בכלל? ומה פחות או יותר הערך שלה? תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הפלזמה היא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732552 והיא מחוברת לממיר רגיל של HOT דרך הכבל האדום\לבן\צהוב. האיכות סבבה אבל רציתי לדעת אם יש דברים שכדאי לי לעשות כדי לשפר את האיכות. (לשחק עם ההגדרות של הפלזמה\ממיר) תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לשמוע תגובות לגבי הכרטיס הנ"ך ביחס לג'וליה לגבי איכות ה- PLAYBACK האם אמורים להיות הבדלים משמעותיים בין שני הכרטיסים תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פעם קודמת המלצתם לי על audio technich m50 עכשיו העלתי את התקציב ל200$ אז תנו זוג יותר טוב! ולמה עוזר אמפלייר[br]פורסם בתאריך: 17.11.2010 בשעה 20:03:58 מה אם הAD700.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קיימים בשוק מתאמי BLUETOOTH החל מ-2$ ועד 100$. האם בכלל יש הבדל באיכות הצליל שיישמע בסוף ברמקולים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-