אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
למטרות נגינת שירים. רצוי כמה שיותר איכותי שנותן את מירב התמורה למחיר. ורצוי עם באס איכותי. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה שכשאני מנגן סרט בכל איכות, ועם כל נגן, יש קריעה בחלק האמצעי של המסך, כאילו שאין סנכרון והחלק העליון זז קצת לפני החלק התחתון, זה קורה גם במסך מחשב וגם במסך טלוויזיה, ניסיתי גם ב HDMI וגם ב DVI וללא הועיל... זה ממש מציק ובסרטים מהירים זה נראה גרוע מאוד... פתרון ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא מעט יותר מורכבת מהנושא: יש לי מגבר של PIONEER שיש לו יכולת לפענח DTS ו DOLBY. כאשר אני מפעיל סרט עם DTS או DOLBY במכשיר ה DVD אז יש סימון במגבר שיש סיגנל של אחד מהם. הבעיה היא כאשר אני מחבר את אותו סרט DVD בדיוק למחשב, כאשר המחשב מחובר למגבר באמצעות כרטיס קול: Digital Music LX של קריאטיב, אשר מחובר עם כבל אופטי למגבר, אני אכן מקבל סימון של דיגיטלי, אבל אין שום סימון ל DTS או DOLBY . איך אפשר לפתור את זה?
-
- 24 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
כרגע אני בונה מחשב נייח שכנראה יתבסס על אינטל P67GB מסדרת האקסטרים כלוח אם. המערכת אצלי בסלון היא ימאהה RXV465 שמגביר מוראל SP2 ומוראלC5 כסנטר פלוס סאב של מוראל פרימו 8. המערכת תשודרג בשנים הקרובות או שיתווספו לה זוג רצפתיים עם הגברה ייעודית. המחשב כרגע מתחבר למגבר בHDMI שמעביר קול ותמונה לפיליפס 42 FH עם האמבלייט. למגבר אין אפשרות לעשות שייכות של קול ותמונה ממקורות אחרים כנראה בעתיד למשודרג כן יהיה השאלה שלי אם מבחינת איכות הסאונד הכרטיס שיש על הלוח אם טוב או שעדיף לי להשקיע עוד כ700 שקלים בכרטיס קול כמו קריאטיבX-FI טיטאניום פאטלטי -או המלצה לכרטיס אחר (אין תקציב מוגדר)
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר סקירה של ביקורות וכד' באינטרנט הגעתי למסקנה שאני רוצה את ה- SHURE SE 215, בעדיפות לקנות אותן בחו"ל מפאת המחיר הזול בכבערך 140 שקלים. השאלה שלי היא אם אני קונה מאתר אמריקאי את האוזניות (יש אתר מומלץ?), האם האחריות תקפה גם בארץ? בתודה מראש ושבת שלום, יותם.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום הLCD הנ"ל מופיע במבצע של גרופון , 3100, זאת טלויזיה 40INCH ועוד כל מיני פרטים נוספים סטנדרטיים. שאלתי היא האם היא משתלמת ? לא הצלחתי למצוא אותה בשום ביקורת שלא להגיד שהיא לא נמכרת כבר בכלל... לפחות לפי מה שמצאתי באינטרנט... גם באתר של TOSHIBA לא הצלחתי למצוא אותה. אשמח למידע עליה. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/Toshiba/427953
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מערכת סטריאו, רוב הזמן לשמיעת מוזיקה קלאסית, אולם גם מדי פעם מוזיקה פופולרית. צפייה בסרטים היא צורך משני. הוא פנה לחנות פיוז וקיבל מהם את ההצעה הבאה -- רמקולים של מורדנט-שורט Aviano 1 רסיבר סטריאו - אונקיו TX8522 או TXSR309 האם למישהו יש ניסיון עם מי מהנ"ל? יש למישהו הצעה טובה יותר? אין טעם להציע דברים יד שניה - הוא לא מעונין, אבל אין לו בעיה לקנות מתצוגה לדוגמא או אולי מטרייד-אין בחנות.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחילה לי היום הבעיה, סתם ככה הרמקול השמאלי התחיל לעשות רעש סטטי מעצבן כמו של רדיו שלא מכוון על שום תחנה וסתם עושה רעש. ניסיתי לחשוף קצת מהכבל עם פלייר בצד של הרמקול ולא עזר, ניסיתי בצד של הרסיבר וגם לא עזר, החלפתי את הרמקול ברמקול אחר שלי (שכן עבד בצד ימין) ועדיין אותה הבעייה. ניסיתי להחליף את הכבלים לגמרי בכבלים אחרים וגם לא עבד, אותו רעש סטטי מעצבן שלא נותן לעבוד איתו. כדי להיות בטוח לגמרי הבאתי עוד רמקול וגם הוא עשה את אותו רעש. לקחתי ספריי לניקוי אבק ועברתי על כל הרסיבר וניקיתי אותו, מהפתחי אוורור עד החיבורים. לאחר הניקוי היה שקט יחסית ואז אחרי בערך שתי דקות המשיך הרעש. כיביתי את כל מכשירי החשמל אצלי בחדר כולל המחשב והמסך והשארתי רק את הרסיבר מחובר לחשמל ולרמקול אחד …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, לפני כשנתים קניתי מחשב + רמקולים (PHILIPS 20W Bass Reflex 2.1 ). הם עבדו נהדר ופתאום, היום הם התחילו לתקתק. אלו תיקתוקים מהירים (2 או 3 בשניה) וחלשים. הם גם לא מושפעים משינוי כפתור הווליום. אם יש מוזיקה הם נשמעים יחד איתה. מה קורה פה? למה הם הופיעו ואיך גורמים להם להעלם? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ראיתי פעם פוסט של אוזניות מומלצות לפי טווחי מחירים אבל אני לא מוצא אותו כרגע משום מה אשמח לקישור אם יש למישהו. בכל מקרה, הגיע הזמן להחליף את אזניות המשחק הנוכחיות שלי - הSpeedlink Medusa 5.1; הן כבר בלויות, חלודות, ומזייפות בטירוף - ולכן אשמח להמלצה לאוזניות חדשות. סגורות או חצי פתוחות. חשוב לציין שאני עם כרטיס קול אונבורד ושמפריע לי מאוד ההפרעות שאני שומע ממנו, אבל בווליום בינוני-גבוהה מרגישים את זה פחות ואין לי כסף או מקום בלוח האם להוסיף כרטיס קול XFi כלשהו. אם יש אוזניות סבירות כלשהן ובטווח המחיר שלי שמגיעות עם כרטיס קול USB שייתן לי איכות סאונד טובה יותר מאיכות הסאונד הנוכחי שהמחשב שלי מוציא - הוא יקבל עדיפות מבחינתי. מה חשוב לי (לפי סדר עדיפויות) - 1. נוחות. …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם אנשים טובים, אני לא בטוח אם השאלה הזו היא לפה או לפורום תמיכה. לא מזמן קניתי את הCREATIVE T6100,אך לצערי אני מסתבך בחיבורם למחשב ואשמח לעזרה בנושא. ברשותי כרטיס קול מובנה בלוח אם (p55-US3L GIGABYTE), כאשר חיברתי את 3 החוטים ללכרטיס קול, אך משום מה אני מרגיש תמיד כאילו לא כל הרמקולים פועלים, לא במשחקים ולא במוזיקה. הגדרתי במחשב את הסאונד כ5.1 אך לדאובני עדיין אין שיפור. להבנתי אני יכול לתכנת את כל השקעי AUDIO מאחורה איך שאני רוצה ולדעתי על זה אני נופל . ניסיתי להגדיר שאחד FRONT,אחדREAR ואחד SUBWOOFER אבל אני אף פעם לא מצליח להפעיל את כולם בו זמנית ... אשמח לעזרה בנושא.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
מה המצב חבר׳ה ? תגידו מישהו יודע בוודאות מה הגודל של הרמקולים בסוזוקי סוויפט 4 דלתות (הגרסא הארוכה) הישנה מקדימה ?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איך kenwood ברסיברים ואיך בכלל הדגם הזה צפציפי למערכת סטנדרט KRF-V5060D וכמה RMS היא מוציאה לערוץ רב תודות.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לטלוויזיה 32", מרחק צפייה לא גדול (חדר שינה). צריך תמיכה בHD, חיבור למחשב וכו'. מה הולך היום, LCD? LED? התקציב די גמיש, אני רואה בזאפ ש4K יכולים לקנות כמעט כל טלוויזיה 32". זה פחות או יותר התקציב, למרות שאם יש משהו איכותי בפחות, כמובן שרצוי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי.. יש לי בעבודה רמקולים שלאייפוד שתוך כדי עבודה אפשר לחבר את האייפוד ולשמוע מוזיקה בכל מקרה הבעיה שלי אין אייפוד.. יש לי MP3 (החיבור של הרמקולים הוא חיבור כמו של האייפוד טאצ'..) רציתי לדעת אם יש כבל כזה שאפשר לחבר אותו לרמקולים ולאמ פי שלי.. כאילו ממיר כזה מחיבור של האייפוד טאצ' לחיבור רגיל כמו של אוזניות תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר אוזניות חוטיות לטלוויזיה שלי 32AV700 ואני רוצה לדעת איך הכנסתי את הפלאג של האוזניות לכניסה בטלוויזה ואני עדיין שומע מהרמקולים שלה מה אני צריך לעשות כדי לשמוע דרך אוזניות ? זו הטלוויזיה http://www.toshiba.com.my/product/pr...uctid=32AV700E
-
- 12 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי מערכת 5.1 של Creative T6100 והם מעולים אבל יש לי שתי בעיות: 1. האם יש איזושהי דרך נוספת להנמיך את הסאבוופר יותר? ניסיתי בEQULIZER של REALTEK אבל זה לא ממש השתנה. 2. אני די מתוסכל מן העובדה שאין כמעט סרטים שתומכים ב5.1, האם יש איזושהי תוכנה שיכולה להפעיל כל קובץ אודיו או ווידאו ב5.1 במקום 2.1? אם לא, האם CONVERT של הקובץ בתוכנה יכול להמיר אותו ל5.1? אם כן, איזה פורמט לבחור?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
1. CX 300-II 2. CX-380 3. CX 400 II מה ההבדלים בניהן?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הרמקולים של PIONEER S-11 ועל איזה רסיבר כדאי לי ללכת בסכום של עד 1500 שקל? תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות אוזניות חדשות לאייפוד שלי, בטווח המחירים של 100$\350 ש"ח.כאשר מהקצת שהצלחתי להבין באינטרנט, ההתלבטות היא בין Shure SE115, Shure SE215, Klipsch Image S4, וכמובן בין הדגמים אשר אתם עשויים להציע לי. אני שומע עם אייפוד, בלי מגבר אוזניות או משהו כזה, והמטרה שלי בסופו של דבר זה להשיג אוזניות עם סאונד מאוזן, בין הגבוהים לנמוכים (מפורט דיו שאוכל להנות איתו גם מפולק, אינדי, רוק אלטרנטיבי, ג'ז, אך מאידך גם מגורילאז, דג נחש, וסגנונות קצת יותר עמוסי בס), ואטימה טובה וגם נוחות מקסימלית, שכן התנסיתי בעבר באוזניות שלאחר כשעה פשוט היו בלתי נסבלות באוזן.אלה סה"כ הקריטריונים. אשמח לשמוע כמה שיותר תגובות והמלצות ! בברכת שבת שלום, יותם.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד איכותיות, שישמשו אותי לגיימינג ומוזיקה בעיקר. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח. ראיתי כמה דגמים שנראים לי טוב לפי הסקרים / חוות דעת: Tritton AX Pro Dolby 5.1 700 ש"ח יש להן ציונים מדהימים ורק ביקורות טובות.. סראונד של 4 ספיקרים בכל אוזן.. Razer Megalodon 7.1 Gaming 680 ש"ח די התאכזבתי מהציונים שהביאו להן ביחס למחיר.. אבל רייזר ידועה בתור חברה שאף פעם לא מאכזבת. ROCCAT Kulo – Virtual 7.1 USB Gaming 350 ש"ח לא רואים עליהם / שומעים עליהם כמעט בשום מקום.. אולי כי הן די חדשות? מה שכן הצלחתי לדלות זה מעט ביקורות טובות ודיבורים שרוקאט היא חברה טובה. steelseries 7h 450 ש"ח אשמח לתגובות, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימוש העיקרי שלי הוא למישחקים וסרטים וגם למוזיקה בדגש על איכות צליל בנוסף יש אפשרות להישתמש בערוציי קול וירטואלים עבור מישחקים באוזניות אלו ? צריך גם המלצה על כרטיס קול שינצל את מלו הפוטנציאל שלהם בימיוחד עבור מישחקיי מחשב כמו crysis2 וכו" אין מיגבלת תקציב עבור הכרטיס קול Sennheiser PC360 קישור : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets_pc_pro-gaming_504122 Sennheiser HD595 קישור : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_audiophile-headphone-hd595-quality?Open&path=private_headphones_hifi_audiophile-headphones מעוניין לקנות ממשווק רישמי של היצרן בארץ איך משיגים אותו או עדיף יותר מחנות מסוימת ?…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
בנתיים חשבתי על z323 של לוג'יטק אבל אני לא סגור. אני לא צריך משהו חזק ועדיף שיהיה סאב קטן (בעיות עם השכנים)
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן כדאי לי להחליף LOGITECH Z5500 בMICROLAB SOLO7C? אני לא רואה סרטים במחשב, בקושי משחק, ולא שומע היפ הופ/מוזיקה אלקטרונית או כל דבר עם באס, שזה היתרון הגדול בZ5500 אני שומע רוק/דברים רכים יותר מרוק שאני לא יודע איך זה נקרא כי זה כל מיני/פרוגרסיב מטאל (דרים תיאטר, סימפוני X.) בהרבה שירים יש בעיה שהשירים באים עם צלילים נמוכים (מתחת ל70 הרץ) מיותרים וחזקים מדי, ממש הורס את השיר. ואז אני חייב להנמיך את הסאב כל כך שאין לי מידריינג' ובא לי להקיא מהצליל. ניסיתי לכוון טוב מאוד עם אקולייזר במשך המון ימים, אפילו כשהאזור של מתחת ל70 הרץ מונמך מאוד זה עדיין חזק מידי הסאב-באס ואם אני מנמיך אני מאבד מהמיד ריינג מאוד. סך הכל אין לי עניין כלשהו ב5.1 או בסאב, רק במוזיקה איכותית מאוד בוו…
-
- 42 תגובות
- 3.9k צפיות
-