אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם זה בסדר לשים מערכת (PIONEER SX-P530) בחדר אמבטיה במקום גבוה ? אין סיכוי שזרם מיים יגיע לשם, אבל יש אדים וחום לפעמים.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אממ בזמן האחרון אני מתחיל להתסכל על אוזניות מוזיקה והגעתי למסקנה ש SRH440 הכי טובות לשימושים שלי אבל אז ראיתי שיש גם SRH840 יש לי את הכסף לשניהם זה לא העניין אבל ההתלבטות היא כזאת: יש לי כרטיס קול מובנה בלוח EP43-UD3L והוא בסדר, לא יותר. אם אני לוקח 440 אז אני מוסיף לזה כרטיס קול ואם אני לוקח 840 אני ישאר עם מה שיש לי או כרטיס קול זול יותר. נ.ב צריך גם המלצה לכרטיס קול של עד 400 שקל בערך תודה!
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, בימים אלה אני מתכנן שולחן מחשב חדש שיחליף את השולחן הנוכחי שלי. ניתנה לי ההזדמנות הלא שכיחה לבנות שולחן שיתאים לי בדיוק, ארגונומית ואקוסטית. אני מתכנן ביחד עם השולחן לקנות גם רמקולים, microlab solo 6/7 (כנראה ה6, החדר שלי לא כזה גדול). מה המיקום האידיאלי לרמקולים האלה? אני יודע שיש להם באס רפלקס שאומר שאני צריך להרחיק אותם מהקיר, ובגלל שהם גדולים אני צריך גם להרחיק אותם ממני, מה שזמין אצלי בחדר (השטח הריק, בלי מיטה וארון) הוא 1.7X2.4 מ', מה יהיו המידות האידיאליות למיקום של רמקולים? מה צריך להיות הגובה של הסטנדים שלהם? כמה גדול צריך להיות השולחן? (אני רוצה משהו עמוק, נמוך וארוך, שיהיה בו מקום לדברים מעבר למסכים+רמקולים ושיהיה נוח לישיבה) וגם, אני חושב שלחדר בגודל…
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס טלוויזיה. מה הכי יתאים לי לממיר של יס? תודה,
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הלכתי לאופיס דיפו כדי לקנות אוזניות..חיפשתי אוזניות נורמליות..והיה שם של SONY ושל פיליפס זכרתי שלבן דוד שלי היו אוזניות של SONY ששמעו בהם טוב והם היו ממש נוחות עכשיו אלה שקניתי ניראו אחד לאחד כמעט כמוהם...זה היה דגם MDR-XD100 ושהגעתי הבייתה חשכו עיניי או יותר נכון ניסגרו אוזניי חח הם ממש לא היו אותו דבר והצליל היה דיי מת כזה והספוג היה דיי דק ואז להפתעתי גיליתי שלדוד שלי היה Sony MDR-XD200 ולא Sony MDR-XD100 ובאתי להחזיר אותם בסניף בפ"ת ושאלתי על הדגם הזה אז אמרו לי שאין אותו ועכשיו ניתקעתי עם זיכוי... אז מה אתם ממליצים אולי שיש להם בסיגנון..? אני מוכן להוסיף עוד קצת כדי לקבל מוצר איכותי אולי מישהו יודע עם מביאים עוד את הSony MDR-XD200? ממש אהבתי אותם אם לא …
-
- 50 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אז ככה... כבר הרבה מאוד שנים שאני אודיופיל שלא מתפשר על סאונד וקונה את הטוב ביותר, אבל רק בתחום האוזניות. כרגע אני רוצה להתקדם הלאה גם לתחום הרמקולים לאחר כשנה+ עם הסולו 7 שלי, שאני מרוצה מהם מאוד ותוהה עד כמה טוב אני יכול להשיג באמת מרמקולים. חשוב לי לציין שאף פעם לא הרכבתי מערכת רמקולים אמיתית, ועל כן אין לי ניסיון בהרכבת מערך רמקולים (בין אם זה בבחירת הגברה, הרמקולים עצמם, רסיבר וכל השאר שדרוש), לכן אין לי גם הרבה מושג בנוגע למה שאני צריך, לכן אני אעזר באודיופילים האמיתיים של הזון... חשוב לי לציין שלא מדובר בקניה בעתיד הממש קרוב, אלא יותר "בדיקת השטח" ולדעת למה צריך לחסוך, כמה ולמה. להתחלה אני מניח שכדאי שאתחיל ממערך סטריאו רגיל, שכן כל העסק הזה מיועד יותר למוסיקה …
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לכ. טלביזיה פנימי, כלומר שיכול להחבר לממיר יס או הוט ( או ישירות לנקודה בקיר בלי ממיר ) , ובנוסף בעל יכולת לקלוט שידורי DVB-T ישראליים. ( תמיד טוב שיש את האופציה ) אין צורך ביכולת הקלטה כלשהיא. הכרטיס לא יהיה בשום שלב חלק ממערכת windows media center תקציב - אני מניח עד 500 שלקים + \ - , עדיף כמה שפחות. היכ חשוב : בעל דרייבר נורמלי, כן... כזה שאשכרה עובד, גם ב WIN 7 , ואם אפשר שיגיע עם תוכנה נורמלית. עדיף אחד כזה שמגיע עם אנטנה כבר מהקופסא.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
נראה לי שה CREATURE שלי עשו את שלהם, כרגע כל פעם שאני מגביר את הבאס הם מזייפים ורועשים כאילו שזה הולך להשבר. על איזה רמקולים אתם ממליצים? שישתנו לי באס נעים בסביבות 600-700 שח? יש לי חבר שיהיה השבוע בדיוטי פרי. האם שווה לי לקחת את ה Harman-Kardon-Soundsticks במחיר שימכרו בדיוטי פרי? הם יהיו שיפור רציני ל JBL?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב, אין לי מושג אם זה הפורום המתאים - אני לא שומע סאונד כאשר צופה במגה וידאו בסרטים שהם BDRip (גם באקספלורר וגם בכרום) יש פתרון לזה ?? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב מדיה עם Windows 7 עליו, וממנו אני מריץ Windows Media Center. אני זוכר שבהשקה בארץ מיקרוסופט השיקו גם "אתרים" מותאמים לטלוויזיה, עם גרסאות לרזולוציה נמוכה ולצפיה ממרחק. הנה, זה מה שמצאתי: http://www.microsoft.com/israel/windowsmediacenter/center.aspx מממ, איך אני נכנס לאתרים האלו מהמדיה סנטר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לטלוויזיה 37 אינץ', טלוויזיה יותר גדולה לא תכנס לי בין הארונות. השימוש שלה הוא יהיה לסרטים, סדרות ומשחקי קונסולות. אני רוצה טלוויזיה איכותית בסביבות ה5000-4000, אפשר לחסוך. ה3D לא חשוב לי בכלל. המליצו לי על הLG LE5500, מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקבל חוות דעת כללית על מוצרי החברה מחברי הפורום ובנוסף, לקבל עזרה בהשוואה בין שני מוצרים: Yoo4 לעומת BX-40 המטרה היא מערכת סטריאו לסלון קטן. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים האלה... היה להם מגבר עכשיו אין.... אפשר לחבר אותם למחשב רק דרך מגבר או שיש עוד דרכים? אם צריך מגבר מה המינימום שאני צריך בשביל הרמקולים? 2*40W
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוכש בקרוב מחשב עריכה חזק ואני רוצה לצרף אליו זוג רמקולים 2.0 בטווח מחירים של עד 1000 שקלים. אחרי סקירה של דגמים רבים הגעתי פחות או יותר לשני הדגמים האלה, ואשמח אם יש לכם תובנות עליהם או על אחרים שיכולים לעזור לי. רמקולים Microlab Solo6 2.0 מוניטורים M-AUDIO Studiophile AV40 תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלון לכולם, יש לי אוזניות 5.1 של זלמן שמתחברות לכרטיס קול מובנה. מחפש לחדש אותם באוזניות גיימרים ולא יודע איך להחליט. יש את הלוג'יטק G35 אבל הוא מאוד יקר, השאלה אם הוא שווה את המחיר ? יש בKSP הנחה של 40 אחוז עד סוף החודש לאוזניות של TT, שווה משהו ? בקיצור אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש מנו
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
תקציב : 150 שח חשבתי על cx300 II או mx55 (שניהם של סנייזר) תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אשמח לטיפ / עצה לגבי מסך 40" לחדר שינה שיהיה led תקציב עד 6,000 ולסלון גודל 55" תקציב עד 11,000 שיהיה led + 3d חשבתי על ה Samsung סידרה 7000 לשניהם אבל זה טיפה מעל התקציב תודה!
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן! בתהליכי הקמת עמדת עגינה ללפטופ. יש מסך חדש, כרגע מחובר בVGA לצערי. יש לו כניסת DP, HDMI בנוסף, ללפטופ יש יציאת DP יש כבל HDMI, אין כבל DP לקנות מתאם DP לHDMI או שכבר עדיף לקנות כבל DP-DP? שאלה נוספת - מחפש רמקולים טובים (יחסית) שהם 2 או 2.1 באיזור ה-200 ש"ח (עדיפות מטה) (גם כך לרוב שומע באוזניות)
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
תגידו אני אוכל להציג על מסך הטלוויזיה שלי (samsung 37 inch HD) את מה שמוצג על הלפטופ שלי (לפטופ די ישן) באמצעות המתאם הזה??: http://www.amperel.co.il/products/177776 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מודם של הוט שמחובר לקו באמצעות כבל COAX הבעיה היא שהכבל שהם שמו לי קצר לי מידי ואני לא יכול לשים את המודם איפה שאני רוצה אני רוצה להזמין כבל חדש מאיביי, השאלה שלי היא אם כל הכבלים האלה אותו דבר והאם כל כבל כזה יעבוד לי? למשל זה: http://www.ebay.com/itm/15FT-RG59-COAX-COAXIAL-WHITE-CABLE-TV-RG-59-HDTV-F-TYP-/290564828394?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a7036cea (מצטער אם זה לא הפרום המתאים תמחוק)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פיליפס LED 9704 ,כל פעם שאני רואה סרט בטלויזיה(שמגיע מהמחשב) אחרי כמה דקות או שניות , אין זמן קבוע, התצוגה על הטלויזיה הופכת להיות בהירה חזקה וכחולה ממש שורפת, מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן חברה. עוד כ3 חודשים נאי טס לדרום אמריקה לכחצי שנה, ואמרו לי שכדאי לי מאוד לקנות נגן MP3 שעובד על בטריות, כך שאוכל להחליף אותן כשיגמרו (הרי שם יש נסיעות של 16 שעות בכיף..). מישהו מכיר נגנים כאלה טובים? אולי אפילו יש למישהו פה למכור לי? הנגנים היחידים מהסגנון הזה שאני מכיר הם כמו הישנים ישנים הראשונים עם מסך קטנצ'יק השבירים האלה עם איזה 4 גיגה זיכרון... תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . לפני חודש ראיתי ב IDIGITAL אוזניות כאלה http://www.marshallheadphones.com/product/major נדלקתי אליהם אבל במחיר של 500 שח, ויתרתי. היום מצאתי חנות שמוכרת כאלה ב350 . שאלתי : האם הן שוות את המחיר? והאם יש אוזניות יותר מומלצות במחיר הזה? למה?
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה שלי דרגך HDMI, אני עושה קליק ימני>רזלוציית מסך>הרחב צגים>החל>אישור. וכשאני מפעיל משחק או שאני מפעיל את התוכנה BOXEE ואני רוצה שהמשחק או התוכנה יהיו מוצגים בטלוויזיה במסך מלא אני לא יכול, לגבי סרט אני פשוט מקטין את המדיה פלייר ו"מושך" אותו לטלוויזיה ואז לוחץ להגדלה ורואים במסך מלא. אבל למשל כשאני בתוכנה boxxe אני נכנס להגדרות ומקטין את ההתוכנה ואני "מושך" אותה לטלוויזיה ומחזיר להגדרה של מסך מלא, הוא חוזר למסך של המחשב במסך מלא. או לדוגמא במשחק גם אותו סיפור. אני לוחץ אנטר + אלט, והמשחק ניהיה קטן אני "מושך" את המשחק לטלוויזיה ולוחץ שוב אנטר + אלט, אבל זה חוזר למסך של המחשב בסמך מלא ולא במסך של הטלוויזיה. אז בקיצור אני השתגעתי כבר, אי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-