עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, מחפש טלויזיה 55 אינץ' איכותית. בין מה שראיתי עד כה התלהבתי מאוד מהטלויזייה הזאת: http://www.citydeal.co.il/product/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-lg-%D7%93%D7%92%D7%9D-55ub829y?aff=Zap&aff_a=1 האם היא מומלצת מבחינת תמורה למחיר? האם יש עוד טלויזיות מומלצות בתקציב הזה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכם... יש לי אפשרות לקנות איפוד מיני בן שנה (4GB) + שלט, דיסק עם דרייברים ו-ITUNES, כבל USB שמשמש כמטען, כבל Firewire, מטען רגיל, Beltclip , אוזניות חדשות, ו-2 Skins ב800 ש"ח האם זאת עסקה הוגנת? שווה לי ללכת על זה? אני מאמין שמכיוון והמכשיר נקנה לפני בערך שנה הוא מהדור הישן...מה החסרונות של הדור הישן לעומת החדש? מה ההבדלים בניהם בכלל? כל אינפורמציה נוספת תעזור לי מאוד... בתודה ניר

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי לוח GIGABYTE GA-8PE800 PRO יש עליו כרטיס קול און-בורד שבמפרט כתוב: Realtek ALC650 CODEC וזה של AC97 נראה לי חיברתי את המחשב עם היציאה הדיגיטלית שלו (קואקסיאלית) לרסיבר שלי וניסיתי לעשות את הטסט לרמקולים מהתוכנה של AC97 ברסיבר שלי כתוב שהוא מזהה רק 2 ערוצים וכל ההגדרות בתוכנה שלהם ובוינדווס מכוונים על 5.1 את אותו החיבור של הקואקס חיברתי ל DVD שלי וממנו הרסיבר קולט 5.1 ערוצים אז זה לא בעיה במערכת סאונד אלא במחשב ניסיתי להוריד את התוכנה הכי מעודכנת של AC97 ניסיתי כל מיני דברים אבל לא עובד לי כלום מישהו יודע מה הבעיה ומה אני יכול לעשות עם זה? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במקום הכרטיס המובנה. אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלוויזה באמצעות כבל HDMI 2.0 כדי לצפות בסרטים ובנוסף, לחבר מידי פעם אוזניות איכותיות (בשווי 1800 שח' ) ולשמוע מוזיקה . אני לא מעוניין בעריכת מוזיקה או כול דבר אחר, אלה בהאזנה בלבד. האם כרטיסי קול כמו שקונים ב IVORY \ KSP כגון Asus STRIX SOAR (לא מכיר את הכרטיס פשוט לקחתי דוגמא ממה שמוכרים שם שעולה בערך 550 שח') יעשה את העבודה או שיש משהו מומלץ בתקציב של עד 1000 שח' ? תודה, ארז

5. Started by BaR151,

שלום, אני לא בטוח שזה קשור לכאן אם יש מקום אחר תפנו אותי אליו בבקשה. אני רוצה לקנות מערכת דאבל דין לאוטו של פיוניר דרך האינטרנט (מEBAY או משהו כזה..) אבל שמעתי שיש כל מיני תדרים ויש מצב שאני לא יוכל לשמוע פה רדיו עם זה לא יהיה אותו תדר. מישהו יכול לסגור אותי על זה ואולי אפילו להמליץ לי על משהו מהאינטרנט? תודה מראש.

6. אז סוף סוף ובמזל טוב, רכשתי היום את ה X530 (: הייתי אמור לקנות היום כרטיס קול, הלכתי, שילמתי 370 ש"ח ל גולד טופ על ה audigy 2 zs. כשהביאו לי את הקופסא, היא הייתה קצת קרוע בתחתית, העלמתי עין. הגעתי הביתה, אני בא לפתוח את החבילה, רואה ששום דבר לא סגור עם דבק, מרגיש דיי מוזר עם זה... הסתכלתי שום על הבאנדל שקיבלתי, וזה סה"כ דיסק בודד ( לעומת האתר של קריאטיב ששם רשום שיש גם משחקים, כמובן שלא בגירסת הגיימרים ) נעזרתי בחבר טוב ( אי אפשר שלא לתת קרדיט ),והוא באמת עזר לי להבין שזה לא שווה 370 שקל... קיבלתי אותו עם דיסק בודד, ניראה דיי עלוב האמת בשביל 370 ש"ח, הכרטיס עצמו לא ניראה משומש, היה חדש לחלוטין בלי אבק ובלי כלום, אבל בכל זאת, זו לא הרגשה טובה לקבל משהו פתוח וקצת הרו…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by eranir,

שלום לכולם, מחפש רמקולים למחשב, בין 400 ל-600 שקל (בערך). ישמשו למוסיקה וסרטים. חשבתי על אחד משני דגמים, עליהם שמעתי דברים טובים: - Altec Lansing ATP3, חושש קצת מהסאב, ראיתי בזאפ כמה שכתבו שהוא דומיננטי מדי, וכן שהוא מעט גדול פיזית, וזו נקודה רגישה (מישהו אגב יודע מה גודלו?) - Creative Gigaworks T20. אשמח אם מישהו יחווה דעתו על הדגמים הנ"ל ועל אחרים בטווח המחירים. אם יש סיבה ממש טובה אני מוכן לחרוג מהטווח.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by avihugr,

אני צריך רמקולים לחדר קטן יחסית, העניין הוא שאני רוצה גם לחבר אותם לטלוויזיה שנמצאת בחדר (lg), אבל בעיקר שאוכל לשמוע מוזיקה אבל דרך הסמארטפון שלי (אנדרואיד), כמובן שארצה להעביר את המוסיקה בדרך אלחוטית(bt או wifi). חשוב לי האיכות למוסיקה הרבה יותר מהטלוויזיה.. עדיפות כמובן על 2 רמקולים, ולא הבודדים או הגדולים שיש היום שהם יחידים. התקציב הוא עד 300 עם אפשרות לחריגה. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Zeev86,

היי. אני רוצה לקנות Sennheiser GSX 1000 בשביל אוזניות PXC 550. השאלה שלי, האם האוזניות האלה טובות בשביל ה-DAC, והאם הן יעבדו טוב עם ה-Surround שה-DAC מספק? כלומר, איני יודע אם האוזניות צריכות לתמוך ב-7.1 כדי להשתמש בפונקציונליות שה-DAC מספק כשהוא משמיע 7.1

10. אני מעוניין באוזניות הללו הרבה זמן ולאחרונה ראיתי בhead fi שיש כאלה שהזמינו את האוזניות עם המוד removed cable מהקופסא אבל לא הצלחתי למצוא את החנות ממנה הם הזמינו וכמה זה עלה להם. מאיפה אפשר להזמין אותם עם המוד וכמה זה יעלה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי אנשים.... יש לי בעייה קטנה...אני מנסה לחבר את הרסיבר שלי למחשב... אני רוצה לחבר אותו בצורה דיגטילית... אין לי יציאה דיגיטלית בכרטיס קול,כלומר היציאה הכתומה... זה אומר שאני צריך לקנות כרטיס קול חדש עם היציאה הכתומה או שיש דרך נוספת? יש לציין שיש לי מחשב חדש ובלוח אם יש יציאה של HDMI S-VIDEO VGA DVI יש לציין שהרסיבר ישן אבל תומך בשידור דיגטילי ו DTS אבל אין לו יציאת HDMI תודה אנשים מחכה לפתרונות !!!!

12. Started by bommer123,

בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה LED חדשה בגודל 50 אינטש לסלון. המרחק בין הישיבה לטלויזיה הינו 4 מטרים. איזה מסכים מומלצים בגודל הנ"ל ונותנים את הפונקיוצ הטובות ביותר כגון יחס ניגודיות,חיבור USB , כניסות משלל הסוגים. המחיר כרגע אינו מהווה שיקול תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני מעדיף 7.1. שיתאימו לשימוש די ממושך. עדיף שיתמכו גם במחשב/360 אבל הכי חשוב פס3.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. התקציב הוא עד 7000 ש"ח כאשר תוכן השידורים יהיה 60% SD ו-40% סרטי HD מה-HTPC. לא איכפת לי LED LCD או פלזמה העיקר האיכות. מרחק צפיה כ-3.5 מ' ~. למישהו יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by naknir,

אהלן חברים, יש לי לוח אם של Epox 8RDA+ עם ה-Soundstorm ורמקולים של ATP3 (אגב, המחשב החדש הגיע, אני מאושר!). שמתי לב שבהגדרות האלה של ה-Soundstorm רשום כאילו אני משתמש ב-2 רמקולים ולא ב-3 (מערכת 2.1 כלומר). האם זה צריך להיות ככה? ניר.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. החלטתי להעלות כמה תמונות של האוזניות שברשותי והן : 1. Audio-Technica ATH-A500 2. Audio-Technica SJ5 3. Koss ksc75 4. Sennheiser mx500 5. JVC HA-G101 כמדומני עם דרייברים של סוני כלשהן והנה התמונות : http://img250.imageshack.us/img250/6725/p1010001db3.jpg http://img250.imageshack.us/img250/5931/p1010002uu1.jpg http://img128.imageshack.us/img128/8471/p1010003be3.jpg http://img105.imageshack.us/img105/5066/p1010004oe3.jpg http://img105.imageshack.us/img105/4795/p1010005uu5.jpg http://img107.imageshack.us/img107/6443/p1010006er0.jpg http://img118.imageshack.us/img118/7929/p1010007yo3.jpg http://img375.imageshack.us/img375/5260/p1010008cr1.jpg http://img375.image…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שבוע טוב! בהמשך לפוסט הקודם שלי, למדתי הרבה ועזרתם לי לקבל כיוון על מה אני מחפש התקציב שלי הוא עד 2500 שקל כרגע יש לי את ה Microlab 6c, אין לי כרטיס קול מיוחד. זה התקציב שיש לי ע"מ לשדרג את איכות הסאונד שלי בחדר, חשבתי לחלק את זה ל: 1800~ שקל רמקולים 600~ שקל כרטיס קול אשמח לקבל עזרה והמלצות על דגמים מסויימים, או חלוקה שונה של התקציב שלי שאלה נוספת לא משנה מה אקנה, האם יש אופציה לשלב את הרמקולים הקיימים בצורה כלשהי?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום זאת המערכת שלי מעבד:AMD PhenomII X4 955 @3200MHz לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3P ערכת שבבים:AMD RD770 כרטיס מסך: ATI Radeon HD4770 זיכרון: 1333 4096 MB (2 x 2048 DDR3) כונן קשיח: SAMSUNG (500 GB) צורב SAMSUNG מארז: Lancool Dragonlord PC-K56W ספק כוח: ENERMAX MODU82 II 425W אצלי בחדר המחשב מחובר למסך סוני 32 אינצ' 1366X768 והכל עובד חלק ולפעמים אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון סוני 46 אינצ' (חדשה) 1920X1080 כדי לצפות בסרטים או לשחק משחקים ואחרי כמה זמן המסך פתאום עובר לצבעים כחול טורקיז עדיין רואים את הסרט או המשחק אבל בצבעים כחול טורקיז ולאחר כמה דקות המסך חוזר לצבעים הרגילים ,ובהמשך זה שוב קורה היה לי כרטיס מסך 6870 והייתה את אותה בעיה, ניסיתי להחליף כבל …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני יודע שיש הבדלי מחירים ענקי בין שניהם אבל אני מחפש רמקולים שייתנו לי סאב נעים וחזק ומדוייק גם בווליום גבוה גם במוזיקה ראפ וטראנס. רציתי לשאול אם ההבדל יהיה גדול בינהם.?,או שעדיף לי לקנות ישר Z2300 כי כיום יש לי creative inspire2500 ואני רוצה משהו שייתן לי הבדל מורגש מאוד.! אז השאלה האם כדאי לקנות ATP3 או את ה Z2300 ובהתחשב למה שיש לי כיום. תודה

20. אוקי לאחר שעשיתי קצת חושבים אני מחפש זוג קדמיים ב1K ורסיבר 1.5K הערות - מחפש איכות כמבון מהרקמולים שלא יהיו מחברת מדבקה ושיהיה לאותו חברה גם סנטר ואחרויים איכותיים לשדרוג עתידי אני מעדיף שהקדמיים יהיהו מרשימים וגדולים רסיבר- שלא יגביל אותי להרכבת המערכת בעתיד כי מתוכנן הוספת אחוריים וסנטר בעתיד הקרוב גם בתקציב של 1K לחלק ולא רוצה שיגביל אותי שיהיה מחברה מוכרת ואיכותית ולא של חברת מדבקה ישנה אפשרות גם להזמין מחול אז אם יש מוצרים שיהיה בתקציב ויהיה איכותיים יותר ששוים הזמנה מחול גם מקבל המערכת גם תתחבר למחשב לכן אינ צריך כרטיס קול שיפיק ממנה את המקסימום אינ לא עורך או משהו כזה רק מחפש איכות לכרטיס קול גם הולכות להתחבר rp-21 בברכה junior_mg ליאור כל ההערות בעמוד הראשון ו…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. בעקבות רצון לקנות כרטיס קול משובח שיהיה האודיג'י 2 הסתכלתי קצת מסביב וגיליתי להפתעתי שיש משהו כמו 5 גרסאות שונות של הכרטיס . מה קורה פה ? מישהו מוכן להסביר מה ההבדלים בין כל כרטיס בסדרה ? 1. CREATIVE AUDIGY 2 - 700 ש"ח. 2. CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM - 1100 ש"ח . 3. CREATIVE LIVE PLATINUM AUDIGY - 1000 ש"ח. 4. CREATIVE LIVE PLATINUM AUDIGY EX - 1300 ש"ח. 5. CREATIVE EXTIGY USB - מה זה הכרטיס הזה בכלל ? כל המחירים לפי ה"דובים". תודה על העזרה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. ודאי כולכם מכירים את החיבור הזה של קסטה עם חוט לרכבים שאין בהם רדיו-דיסק, מכניסים את הקסטה לטייפ, מחברים את הקצה לדיסקמן ואפשר לשמוע את הדיסקמן ברכב. רציתי לדעת אם האיכות של השמע יורדת עקב כך שזה מחובר דרך קלטת, או שהאיכות נשארת אותו דבר? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by heone,

לאחי היה את האסבוופר הזה Alpha Technology 20P http://www.crazyedi.co.il/products/14466 הוא קונה חודש ואת זה הוא מביא לי. עכשיו יש לי שאלה אם ניתן לחבר את הסאבוופר הזה למחשב ישירות. יש לי כרטיס מסך מובנה של 7.1 ערוצים ויש לי שני רמקולים רגילים של מחשב. האם ניתן לחבר את הסאב למחשב ומה בכלל התנאים שבזכותם מתפאשר לחבר סאב וופר ישירות למחשב בלי צורך לרסיבר או מגבר

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by +Eliran+,

דרך איזה חיבור אני מחבר את הפלזמה למחשב? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Eliya,

בעיקרון אני שומע טוב ברמקולים שלי שזה בנוגע לשירים ולסרטים אבל שזה מגיע למשחקים אני שומע קולות רקע לדוגמא :בפיפא לא שומעים בקושי את הפרשן ואת הקהל,עוד דוגמא שבMW2 לא שומעים את הירייה שאני יורה מהרובה אבל מה שכן מפתיע אותי שבאוזיניות שאני מחבר אני שומע את כל מה שרשמתי הנ"ל איך מסדרים את זה? רמקולים של creative 5.1 לוח אם gigabyte p55 ud3

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים