אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון כאשר אני מחבר טלוויזיה ב-TV-OUT למחשב אבל במקום שאת הסאונד אני אשמע ברמקולים של המחשב אני רוצה בטלוויזיה לדוגמא אם אני רואה סרט במחשב דרך הטלוויזיה הבנתי שצריך איזה כבל מפוצל מצד אחד של זכרים לא? יש לציין שאני משתמש בכרטיס קול audigy 5.1 בעל 5 חיבורים בכרטיס קול
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים אח שלי צריך מערכת סראונד לדירה החדשה שלו. התקציב כאמור הוא באיזור ה-7K. הסלון דיי קטן, נראה לי שבאיזור ה-4 מטר מקיר לקיר. יש הכנה לרמקולים אחורים בתיקרה. יש כבר נגן DVD. חשבתי שיש להשקיע באיזור ה-2000-2500 ש"ח ברסיבר מחברה טובה (Marantz 4500 או איזה Onkyo או Denon בסיסים). ואת השאר (באיזור ה-5000 ש"ח) לשמור לרמקולים. כאשר בתקציב כזה הוא בטח יצטרך לוותר על סאב-וופר לבינתיים, ולהשקיע יותר באחרים. אז הרעיון הוא שני מוניטורים כאחוריים, שני ריצפתיים וסנטר, אם אתם חושבים שבתקציב אפשר גם להכניס סאב נורמלי אז אתם מוזמנים להציע. השימוש של המערכת יהיה צפיה בטלוויזיה וסרטי DVD. הבן אדם אינו אודיופיל, אבל לא רוצה לקנות סתם משהו זול. מצד שני, הוא גם לא מאלו שישקיע…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ללא קשר למחיר מי יותר טוב לדעתם. כי אני רוצה לקנות בקרוב וצריך להחליט
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כן כן אני ידוע שהנושא כבר נחרש... אבל חיפשתי ולא מצאתי דברים שאני בדיוק מחפש.... בקיצור בן דוד נוסע לארה"ב עוד חודש ועד אז אני צריך לגבש דעה נגן שאני רוצה ולחסוך מספיק כסף. אני רוצה מבוסס דיסק קשיח, 5 גיגה מספיקים בהחלט,לא יקר ומעוצב נורמלי. לא רוצה את האייפוד מיני... אני מתלבט בין ה-carbon לבין zen micro וגם ה-karma. בין הקארבון לקארמה יש הבדל של 50$ שאולי שווה... מה דעתכם? אם אפשר קצת לפרט על המכשירים שציינתי כי אני לא מכיר אותם, בטריה,איכות שמע,נוחות,מחיר וכו'.... תודה רבה לעוזרים!
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חיברתי מחשב לטלויזיה ב HDMI ולרסיבר ב SPDIF במטרה לראות HD בטלויזיה ולשמוע סראונד משום מה לא שומעים כלום ברסיבר דרך ה SPDIF השאלה האם בכלל אפשרי לחבר כך ולשמוע ברסיבר? ואם כן איך? ניסיתי כל מיני מדריכים אבל לא התייחסו לחיבור גם של HDMI וגם של SPDIF והאם עדיף לי בכלל לחבר מהטלויזיה לרסיבר בכבל אופטי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מכיוון שה-ATH-A900 שלי יוצאות לגמלאות מוקדמת(הן רק בנות 6 וכבר מגלות סימני שבירות, אבל על כך בנושא אחר), התחלתי לחפש אחר אוזניות סגורות חדשות. אך נראה שקיים מחסור במידע על רמת האטימה בפועל של אוזניות(בעיקר פול סיז, ב-IEM יש יותר מידע, אך גם לא מאורגן). אשמח לכול חוייה על רמות אטימה, לא דווקא בסביבה רועשת במיוחד - סביבות של בית שגרים בו עוד אנשים \ משרד ממוצע גם יתקבלו בשמחה. התרשמויות של אנשים בסביבה על רמת הדליפה יהוו פלוס רציני. אבקש ממי שכותב שיציין כול התרשמות שיש לו מאוזניות מסויימות, אפילו אם מישהו אחר כבר כתב התרשמות דומה(צורת הראש\אוזניים משפיעה מאוד על האטימה, אז יהיה נחמד אם יהיה רפרנס רחב ככול הניתן) בתקווה שיאסף מספיק מידע(אפרסם מאוחר יותר בפורומים אחרים גם) א…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מי מבין שתי הטלויזיות טובות יותר ומי עדיפה, שימושים: - חיבור למחשב - חיבור לYES. יש לי אפשרות להשיג את HAYER ב 3500 ואת ה FUJICOM ב 3250. הסיבה לרכישה היא תחילת לימודים וצורך לפנות מקום בחדר לשולחן כתיבה (להעיף את ה 29" המגושמת בתופסת מלא מקום.) תודה לעוזרים. חשבתי שיהיה יותר קל לעזור לי אם אני יתן את מפרטים שלהם: FUJICOM רזולציה: 1366*768 בהירות: 400 CD ניגודיות: 1/1200 זמן תגובה: 6.5 כניסות: FULL SCART, HALF SCART, S-VIDEO, A/V, VGA, HDMI HAIER רזולוציה: 1366*768 בהירות: 600 ניגודיות: 1/1600 זמן תגובה: 8 כניסות: S-VIDEO, HDMI, COMPONENT, 2*SCART, VGA על הנייר ה HAIER עדיפה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס קול של אסוס Asus Xonar D2X 7.1 PCIe Sound Card 1. למה לא מצויין שיש לכרטיס SPIDF אופטי ? זה הרי כרטיס חדש ויקר , אני מאמין שצריך להיות יציאת אופטית ? 2. האם הכרטיס טוב ? אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הכרטיס הזה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים. את הרעש די קשה לתאר, אנסה בכל זאת ואגיד שזה כאילו רעש "רעידות" ששומעים כשבדר"כ מגבירים יותר מדי והרמקול "לא יכול לעמוד בזה"..מקווה שהבנתם. בהנחה שכן, מה שמוזר הוא שאני אף פעם לא שומע ביותר מחצי מהיכולת של הרמקול (נדמה לי שהוא מגיע עם 60 ואני ב-30 גג) ולאחרונה (חודש חודשיים גג) שמתי לב שהרעש הזה קיים ומדובר באותם שירים שתמיד שמעתי (במועדפים ביוטיוב) ולא שיניתי סגנון מוזיקה או משהו. עכשיו פתחתי את הבד שמכסה את הרמקול, הכל מבחינה ויזואלית נראה בסדר גמור ואין שום דבר יוצא דופן. כמובן שמיקום הרמקולים לא שונה והם חלילה לא נפלו או ניזוקו בצורה כלשהי
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש רסיבר הנ"ל בדיוטי פרי שמעתי אותו והוא נשמע לי מכובד מאוד לתקציב שיש לי (אני חייל) הרסיבר ישב בחדר שהשטח שלו קצט פחות מ 12 מטר מרובע ברצוני לחבר אליו: וידאו סטריאו 6 ראשים של פיליפס דגם VR610, DVD LG3351, ומחשב עם יציאה דיגיטלית קואקס 7.1 וTV 21" האם מישהו מכיר את הריסבר הזה אישית ויכול להגיד לי משהו עליו מבחינת בעיות או דברים שיכול להיות שאתה לא שם לב בהדגמה??
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ידידה שלי רוצה שאני אמליץ לה על אוזניות in-ear בשביל הנקסוס 5 שלה. צריך שיהיה להם מיקרופון ושלט. תקציב עד 150 ש"ח. קנייה מהארץ או מאי-ביי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רמקולים... איזה קונים היום? ראיתי רק שאלות של אנשים, אם זה טוב... אם זה שווה את הכסף... אבל השאלה היא כזו... מה שווה את הכסף? יש לי לשים בערך 1200 (אפשר לגרד 1500) ואני רוצה 5.1... על איזו חברה כדי לחפש מידע? איפה קונים בארץ? יותר יעיל להזמין מחו"ל? לקנות בארץ? שווה להשקיע יותר? (לדוגמא בקריאטיב 5700)? הרעיון הוא שאני מחפש רמקולים... שהם 5.1... מתחברים למחשב... ואני רוצה שלט רחוק (לא כמו ב 5300 של קריאטיב, שזה רמקול מחוברת בחוט... אני רוצה אותו רחוק!!!) אנשים... בבקשה המצלות... במה כדי להשקיע?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ממיר דיגיטלי של עידן פלוס עם יציאת HDMI ויציאת וידאו רגילה (בננה צהובה) עכשיו אני מתכננן לקנות מסך מחשב עם חיבורים vga + dvi . יש כבל שממיר מHDMI לDVI השאלה היא כזאת: האם הכבל יעביר גם את הקול למסך (וע"י כך יעלים אותו כי הרי DVI לא מעביר קול!) ?? המטרה שלי היא להעביר רק את התמונה למסך ולחבר רמקולים חיצוניים מיציאת האאודיו (אדום לבן..) הסיבה שאני לא קונה פשוט מסך אחר/טלוויזיה היא תקציב ושימוש במסך גם בתור מחשב. *הממיר הוא של silver line
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקשיבו אני לא יודע מה להחליט לקנות IRIVER H320 או ipod photo תגידו מה אתם חושבים לי מספיק 20 גיגה ואם תוכלו לתת לי אתר ישראלי של IRIVER וגם את העיגכון לעברית אני יודה לכם מאד
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שקרוב עבר דירה ורוקן את הבוידם, יצא שירשתי שני מגברים ותיקים שנראים די מאסיביים.. מבירור קצר ברשת עולה שאחד משנת 96, והשני בערך מ2002. הדגמים הם: SONY STR-DE585 http://www.superfi.co.uk/index.cfm/page/moreinfo.cfm/Product_ID/1160 SONY TA-VE700 רציתי לדעת האם הם שווים משהו, כי אני שוקל לבנות סט-אפ מוגבר נורמלי בחדר, שיחובר למחשב. ברשותי אוזניות סיינהייזר HD580 (ש"ירשתי" מאבא), ואני עומד לרכוש כרטיס קול נורמלי (חושב על האסוס זונאר D1 או אוזן-טק בראוורה החדש) מישהו מכיר את אחד מהדגמים הנ"ל? מהי הצורה האיכותית ביותר לחבר מגבר שכזה למחשב בתצורת 2.1?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי XTREAMER PRO שמחובר לטלויזה של סמסונג שהיא HDREADY ואני קצת מבולבל לגבי איך כדאי להגדיר את האקסטרימר יחסית לטלויזיה: 1. דבר ראשון לגבי הרזולוציה על מה עדיף לשים על 720P או 1080i? וגם לגבי הקצב רענון על 50HZ או 60HZ? 2.יש לי אפשרות גם שנקראת 1080P 24HZ האם כדאי להפעיל אותה? רוב התכנים שאני צופה בהם הם 720P שמנוגנים ב-23.8FPS. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות: 1. האם מעמד מגבס\בוקסה מגבס לרמקול מכל סוג שהוא מהווה בעיה גדולה? 2. אני מתכוון להקים מערכת קולנע בתית בבית , עכשיו הסלון שם בצורת טרפז כאשר הקיר שאני צופה בו הוא השוק של הטרפז והקיר שמאחורי הוא השוק השני. עכשיו לדלי תקציב (משהו כמו עד 2500-3000 ש"ח לכל הסיפור) על מה אתם ממליצים ללכת, השימושים הם בעיקר לסרטים ומידי פעם שימושי גיימניג ומוזיקה (שזה יקרה פעם בחודשיים ואפילו יותר)? איך אני יודע איזה חלקים דרושים לי למטרה זו? (הכוונה למגבר, רמקולים ולכל שאר הציוד) 3. די הלכתי לאיבוד בכל הקטע של הנגנים וכל מה שקשור בכך, מה הבדלים בין סטרימר CDP ו- DVD? 4. HTPC הוא בעצם מחשב לכל דבר, רק באריזה אחרת? 5. רסיבר - כשמו כן הוא (קולט)? ,בנוסף מה תפקידו במערכת? …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת קולנוע של Wharfedale Atlantic שכוללת 2 רמקולים + 2 טיוטרים + סנטר. (הדגם של הריצפתיים הוא 500 Atlantic, הטויטרים AT 100ET והסנטר SE ) חיפשתי באינטרנט כמעט בכל חור אפילו באתרים מחול ולא הצלחתי לשער כמה המערכת הזו שווה, יש חנויות שעדיין מוכרים אותן אבל רשום הצעות החל מ.. וגם לא את כל המערכת כולה. המערכת במצב מצויין הכל עובד כמו שצריך ללא תקלות, אצלי כבר כמעט 6 שנים בערך תכלס הסיבה העיקרית שאני נאלץ למכור זה בגלל שהם לא מתאימים לסלון החדש. תמונה של המערכת: http://mdata.yandex.net/i?path=b0419205840_img_id8792382740486424941.jpg
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מערכת סאונד מתאימה לטלוויזיה בחדר. אני מעוניין במערכת סטריאו שתשב על השידה של הטלווזיה, מערכת 5.1 לא מתאימה לחדר. הסיבה שאני רוצה רמקולים מוגברים היא שהטלוויזיה מחוברת למחשב ממנו אני יראה סרטים ולא לרסיבר \ מגבר רמקולים. שקלתי לקנות מקרן קול (אם מקרן קול עדיף במקרה הזה אז בסדר גמור אשמח להמלצות למגברי קול טובים בתקציב) אבל אני בכל זאת אעדיף מערכת סטריאו סבירה + (למה שאפשר להכניס בתקציב היחסית נמוך). אשמח להמלצות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי רדיו דיסק חדש לרכב, JVC KD-R506 ויש לי שאלה בקשר לנגינת קבצי wav. בדקתי בחוברת שלו ומצוין שם שהמערכת תומכת בפורמט mp3 ו wma. לא מצוין ש wav גם נתמך. אז ברור לי שדרך ה usb אני לא יכול לנגן דרכו קבצי wav - lossless, אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לצרוב דיסק עם קבצי wav ולנגן במערכת? ( wav מ rip של דיסק מקורי, לא מכווץ) ואם המערכת תנגן את הקבצים, היא תנגן אותם ב bit rate המקורי של הקבצים בדיסק?, או שהיא תבצע המרה בדרך ותוריד bit rate? מקווה שהבנתם את השאלה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום!! קניתי אתמול את הרמקולים Z5500 ואני חייב לומר הם נראים ממש טוב , מרשימים מאוד והיום חיברתי את כל החיבורים , חוץ מחיבור אחד שאני לא יודע איך לחבר אותו ... מדובר על כבל עם 3 יציאות וצבעים שונים (ירוק , כתום , שחור ) , שאמור להתחבר לפאנל (רסיבר) ולמארז , עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר למחשב? עכשיו בשתי צידיי הכבל יש את ה 3יציאות ... לרסיבר אני יודע לחבר אבל למארז לא. אז בבקשה תעזרו לי למי שיש את הרמקולים , או לחילופין מי שיודע . ד"א אין לי כרטיס קול (משתמש ב OB). תודה מראשש
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אימא שלי נוסעת להונג-קונג ואני רוצה שהיא תביא לי משם נגן mp3 איזה הכי כדאי? כמה עולה ipod או איזה נגן mp3 של סוני... אבל שיהיה עם הרבה זיכרון אז תנו דגמים
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר שנתיים בערך בX530 כרמקולים משום שהם אמינים יותר מאוזניות, רכשתי אוזניות רבות בחיי, 50-100 ש"ח וכולם התקלקלו מהר מאוד. החלטתי לרכוש SS SIBERIA, שעלו לי כ400 ש"ח בזמנו, ועבדו בסדר גמור כ8 חודש, פתאום אחד מהם הפסיק לעבוד וזהו, נורא התאכזבתי ומאז לא רכשתי אוזניות. לאחרונה חבר שלי רכש את האוזניות G930 מEBAY במחיר של 160 דולר הלא הם 550 ש"ח בלבד, פחות מחצי מהמחיר פה בארץ. יצא לי להשתמש בהם ובחיים לא חשבתי שאפשר להנות ככה מאוזניות, הם פשוט מושלמות, והאחריות של לוג'יטק? יש מה לדבר בכלל? הם החליפו לי עכבר G5 בG500 שהתקלקל אחרי 3 וחצי שנים, מחוץ למסגרת האחריות! הם החליפו לי סט רמקולים X530 בלי שאלות מיותרות, כאשר אחד מהרמקולים אצלי התחיל להשמיע רעשים מוזרי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם. נתקלתי לאחרונה בבעיה מוזרה קצת..יש לי SMART TV של SAMSUNG..דגם 5500. היא מחוברת בכבל לראוטר ביתי ודרכו למחשב שבו מותקנת תוכנה של SAMSUNG LINK שדרכה אני מזרים סרטים . הכל טוב ויפה..אלא שלפני שבוע בערך הפסקתי לראות קבצי MKV...כשנכנס לתיקיה שבה אמור להיות סרט בפורמט MKV זה רושם לי שאין בקצים שמורים בתיקייה זו...ואם יש קבצי MKV שלא נמצאים בתיקייה אז כשמנסה לנגן אותו הוא רושם שפורמט לא נתמך. (שוב..עד לפני בערך שבוע שבועיים הכל עבד תקין) זה קורה כשאני נכנס דרך כפתור SOURCE בשלט ובוחר את הכונן המשותף של המחשב לחלופין כשאני מנסה לנגן את אותו הסרט דרך תוכנה של הסמסונג לינק עצמה מהמחשב..זה כן מזרים אותו לטלויזיה ומנגן אותו...אני משתגע פה..עשיתי כבר עדכון לטלויזיה..לא עזר…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן החברה היפאנית הזאת מייצרת מוצרים בסדר דיי גדולים לפי מה שראיתי רמקולים בגדלים ענקיים וכאלה. האם היא חברה טובה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-