אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר מסכי הקרנה מאיטליה של חברת LIGRA? http://www.ligra.it/EN/files/Tensioned_EN.pdf
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש אוזניות קשת, לא גדולות מידי שייראו כמו כדורים אלא משהו דיי קומפקטי, אוזניות איכותיות עד כמה שניתן, ממש חשובה לי האיכות. כמובן שיהיו נוחות עד כמה שניתן ולא יעשו לי כאבים באוזניים. אני שומע הכל מהכל, מראפ, דאבסטפ, אלקטרוני ועד לשירים שקטים בעברית ולועזית. אשמח לקבל עצות לקניות, יש לי אפשרות לקנות בחו"ל למרות שאני פחות אוהב את זה. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להזמין לחברה שלי ליומולדת כמה סרטים ב-Blu-ray. הבעיה היא שאין לנו נגן בלוריי... האמת היא שאין לי בעיה אפילו לקנות את הדיסקים כמתנה סימלית ופשוט להוריד את הסרטים עצמם מהאינטרנט, אבל הם מכילים גם כל מיני special features שאנחנו גם רוצים, ואין באינטרנט. אז חשבתי לקנות נגן בלו ריי. הבעיה היא שבארץ הנגנים די יקרים (נגן חדש של חברה מוכרת עולה לפחות 800 ש"ח). אז חשבתי אולי פשוט לקנות כונן בלו ריי למחשב, אבל זה עולה 400 ש"ח ועוד צריך להוסיף תוכנה לניגון, שגם היא עולה כסף, אז זה כבר לא כזה משתלם. מבחינת דרישות, כל מה שאני צריך זה להיות מסוגל לנגן דיסקים של בלו ריי. לא צריך תלת מימד, לא smart ולא wifi. חיפשתי באמזון ומצאתי כל מיני נגנים חדשים ולא יקרים מדי (50-60 פאו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן ערב טוב, אני רוצה לרכוש מקרן קול ורציתי לדעת מה לדעכתם הכי טוב בתקציב של אלף שקל
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בחיבור סאונדבר של ימאה מסוג Yamaha YAS 101 לטלוויזיה. בטלוויזיה אין לי חיבור אופטי (שהוא החיבור שיש בסאונדבר לטלוויזיה). צרפתי צילום מסך של החיבורים בטלוויזיה ושל החיבורים בסאונדבר. אשמח לקבל עצות כיצד ניתן לחבר ביניהם. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
באיחור אופנתי הגיע אלי ה-Meier Audio Corda Aria. (אחרי סיוט במכס) הוא דוחף את ה-K701 שלי נהדר. סופסוף יש באס כמו שצריך והכול הרבה יותר מדויק ויושב כמו שצריך. אני כנראה בן אדם של סיליקון(no pawn intended), כי הוא מתחבר לי הרבה יותר טוב מכול המגברי מנורות במפגש. ה-Crossfeed עובד נחמד, קצת פחות ממש שצפיתי. הבמה עוברת קצת יותר "קדימה" אבל משהו בצליל קצת מוזר, עוד לא החלטתי אם אני אוהב אותו. וגם בתור מקור הוא לא רע בכלל(הוא מחובר אצלי ב-USB למחשב). וזהו בנתיים, התרשמויות נוספות יבואו בהמשך. [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
עדיין לא החלטתי אז אני מקווה שתעזרו לי חשבתי על: 1. LUXON http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm הם עולים 1100 שקל 2. Creative Inspire 5300 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=607 הם עולים 1000 שקל 3. Altec lansing ATP-5 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_156&products_id=297\ הם עולים 1300 שקל אני לא יודע אם הם 4.1 או 5.1 תגידו לי אתם אם יש לכם רעיון למערכת אחרת תגידו לי. אני חושב גם לקנות איתם את הכרטיס קול של הרקולס GTXP הוא יהיה בסדר או שכדאי לי איזה כרטיס של קריאייטיב? הכרטיס של הרקולס תומך דולבי דיגיטל?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני פשוט מאושר....המכשיר קטן ונוח ומעוצב....הוא נראה תותח....הוא כרגע בהטענה ואז אני אחבר למחשב...עכשיו שאלה לי אליכם בעלי הריו קרבון מה אני צריך לעשות עכשיו?פשוט לחבר וזה יופיע ככונן נוסף? צריך עדכוני פירמוור?צריך להתקין את מה שבא על הדיסק המצורף?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב: 200 שקל חריגה: אם זה ממש שווה את זה אז 50 סוג מוזיקה: אני לא יודע איזה ז'אנר זה אז אני שומע שירים של שלמה ארצי, אריק אינשטיין ולפעמים טראנסים שימוש: שימוש ביתי/נסיעות סוג האוזניות: In Ear אפשרי לקנות בחו"ל (eBay בעיקר)? רק מאיביי חשוב לי שתהיה אטימה ואנשים לא ישמעו מה שאני שומע ושיחסמו כמה שיותר רעש חיצוני, גם כאשר אני שומע מוזיקה בעוצמה חלשה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך שתמליצו לי על אוזניות במחירים בין 250 ל-300 ש"ח אני יודע שזה לא הרבה אבל אין לי יותר כסף להשקיע על זה .. עד עכשיו השתמשתי באוזניות הכי פשוטות שיש ובא לי פעם אחת לקנות משהו איכותי שישאר להרבה זמן. ראיתי את ה-AKG 512 MK II או AKG 518 DJ אני לא מבין כל כך בכל הנתונים שרשומים שם אז אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב בבקשה..
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי נגן iriver 5gb ואני מאוד מרוצה ממנו, אך כשאני שומע מוזיקה באוטובוס יש שירים שאני שומע יחסית חלש בגלל הרעשים החיצונים, אני לא רוצה להגביר מאוד את הווליום כדי לא לפגוע בשמיעה, ורציתי לדעת אם יש דבר כזה אוזניות אשר נכנסות לתוך האוזן שאוטמות רעשים חיצוניים(חלקית או מלאה) כשהלכתי לחנות הביאו לי מין אוזניות סיליקון שנכנסות לאוזן,הן טובות?? הן אוטמות?? בנוסף הם הציעו לי אוזניות קצת יותר זולות שלהם יש עוצמה מאוד גבוהה~לפי טענתם~ אני צריך אוזניות שיאטמו רעשים. שיהיה להם איכות סאונד טובה מאוד~דרך אגב האוזניות שקיבלתי יחד הנגן נחשבות לטובות?~ שיהיו נוחות שיהיו בעלות עוצמה מספקת שיהיו עמידות אוזניות שנכנסות עמוק לתוך האוזן. המחיר חייב להיות זול מ 200 ש"ח. הצעות לכאן! הכי חשוב…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים אח שלי צריך מערכת סראונד לדירה החדשה שלו. התקציב כאמור הוא באיזור ה-7K. הסלון דיי קטן, נראה לי שבאיזור ה-4 מטר מקיר לקיר. יש הכנה לרמקולים אחורים בתיקרה. יש כבר נגן DVD. חשבתי שיש להשקיע באיזור ה-2000-2500 ש"ח ברסיבר מחברה טובה (Marantz 4500 או איזה Onkyo או Denon בסיסים). ואת השאר (באיזור ה-5000 ש"ח) לשמור לרמקולים. כאשר בתקציב כזה הוא בטח יצטרך לוותר על סאב-וופר לבינתיים, ולהשקיע יותר באחרים. אז הרעיון הוא שני מוניטורים כאחוריים, שני ריצפתיים וסנטר, אם אתם חושבים שבתקציב אפשר גם להכניס סאב נורמלי אז אתם מוזמנים להציע. השימוש של המערכת יהיה צפיה בטלוויזיה וסרטי DVD. הבן אדם אינו אודיופיל, אבל לא רוצה לקנות סתם משהו זול. מצד שני, הוא גם לא מאלו שישקיע…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי ביום שישי, הגיע ביום שני. הגיע עם באנדל שכולל הכל: איפלו מיקרופון חיצוני שלא ידעתי שבא בבאנדל אני לא יפציץ בתמונות כי גם ככה כבר היו הרבה שקנו לפניי. אז יש טיפים ראשוניים? אני יתקין את הגרסא 1.28 עם העברית ויתחיל למלא תמכשיר מה מצב הבטריה שהוא חדש בקופסא? כמה זמן להטעין? איפה יש תתוכנת פילפלופ הזאת להפוך את השמות של השירים בעברית? (תתחשבו עם השאלות נשאלו כבר אני בדר"כ עושה חיפוש אבל שקונים חדש כל אחד רוצה טרד משלו )
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ודאי כולכם מכירים את החיבור הזה של קסטה עם חוט לרכבים שאין בהם רדיו-דיסק, מכניסים את הקסטה לטייפ, מחברים את הקצה לדיסקמן ואפשר לשמוע את הדיסקמן ברכב. רציתי לדעת אם האיכות של השמע יורדת עקב כך שזה מחובר דרך קלטת, או שהאיכות נשארת אותו דבר? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כולם הגיעה הטלויזיה בשעה טובה ורציתי לדעת מה השיטה הכי טובה לתלות אותה על הקיר... מעדיף שהיא תהיה צמודה לקיר ולא כמו עם זרועות לטליוזיות רגילות שמורחקות מקיר הדגם שלה הוא Sony Bravia KDL-37XBR6 יש הצעות? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שזה הפורום הנכון לבעיה שלי, פשוט לא מצאתי פורום אחר שיכול להתאים. לפני 6 חודשים בערך הרמקולים התחילו להשמיע רעש כל פעם שכיביתי את המחשב, כמו הרעש שיש כשרואים שלג בטלביזיה, רעש סטטי. כשהמחשב דלוק אין בעיה. לפני שבוע פרמטתי את המחשב וחשבתי שזה יפתור את הבעיה, אבל לצערי הבעיה עדיין קיימת. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לתת פתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! ברשותי קיימים זוג microlab solo 7c ורציתי לבדוק אם ניתן לחבר להם עוד זוג רמקולים בפלוס ומינוס של כל רמקול, עכשיו לדעתי המגבר של המיקורלאב לא מספיק לכל ארבעת הרמקולים. האם יש איזשהי דרך לגרום לכולם לעבוד באופן מקסימלי מבלי לחבר את המגבר שבא עם הרמקולים של המערכת סטריאו
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! הכרטיס קול הזה מובנה לי בלוח אם (Asus P5WDH Deluxe). אני משתמש 99% מהזמן עם אוזניות במחשב. עד לפני שבוע וחצי בערך הייתי עם Windows XP והסאונד היה תענוג, חזק כמו שצריך, מאז המעבר ל-Windows 7 הסאונד ממש אבל ממש חלש, אני מרגיש כאילו 50% פחות עוצמה. בהגדרות של הצלילים שבלוח הבקרה הגברתי הכל.. יש שם משהו להקטין עוצמה ל-80% או 50% לחצתי לא לעשות דבר.. התקנתי את הדרייבר הכי חדש שיש לכרטיס קול, גירסא 2.51 ועדיין העוצמה אותו דבר, נמוכה ומעצבנת. מה אני יכול לעשות ? התקשרתי היום למיקרוסופט ישראל לתמיכה והעזרה היחידה שנאמרה לי שאכן יש בעיות עם הסאונד אבל זה קשור לדרייברים ופשוט להוריד מהיצרן של הכרטיס קול את הגירסא החדשה והתואמת ל-Windows 7 וזה מה שעשיתי - אך ללא הצלחה. אשמח ל…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים.... יש לי בעייה קטנה...אני מנסה לחבר את הרסיבר שלי למחשב... אני רוצה לחבר אותו בצורה דיגטילית... אין לי יציאה דיגיטלית בכרטיס קול,כלומר היציאה הכתומה... זה אומר שאני צריך לקנות כרטיס קול חדש עם היציאה הכתומה או שיש דרך נוספת? יש לציין שיש לי מחשב חדש ובלוח אם יש יציאה של HDMI S-VIDEO VGA DVI יש לציין שהרסיבר ישן אבל תומך בשידור דיגטילי ו DTS אבל אין לו יציאת HDMI תודה אנשים מחכה לפתרונות !!!!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! השאלה שלי היא כזו: אני עומד לרכוש את הסטרימר Xtreamer אשר תומך בפורמטי האודיו החדשים: DTS-HD, DTS-MASTER, Dolby Digital TrueHD מלבד ה-DTS וה-DD הרגילים. העניין הוא שיש לי מגבר ישן של JVC מדגם RX5062S (http://ypk.cs4u.co.il/mall_product_images/auction_product/QDRX5062S.jpg) האם כאשר אפעיל סרט HD בעל אחד מפורמטי הסאונד החדשים דרך ה-Xtreamer ואזרים את סאונד למגבר (נניח דרך כבל אופטי) תהיה איזושהי בעיה? האם יתבצע Downstream כלשהו או הורדת\המרת איכות של הפורמטים החדשים ל-DD\DTS רגילים עבור המגבר ועדיין לפחות אקבל סאונד ב-5.1? או שמא שתהיה בכלל בעיה ואני לא אשמע כלום? זה מאוד קריטי לי לרכישה, אודה לכם מאוד עבור תשובותיכם. תודה וחג שבועות שמח
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... אז כמו בכותרת, אני מחפש נגן MP3 נייד, שיתאים לספורט וריצות. הדרישות הן: גדול - ג'יגה אחד לפחות. בשום פנים ואופן לא מבוסס הארדיסק. שיוכל לקרוא גם פורמטי Loseless. חובה שיתמוך בקבצי Playlists. שיהיה בעל מסך עם תאורה אחורית שיציג את כל הנתונים הדרושים. שיוכל להטען בקלות ודרך USB. שיהיה קל וקטן. רדיו יכול להיות נחמד, אבל לא חייב. לכן, לאחר שבדקתי את האפשרויות, גיליתי שהאפשרות היחידה שלי כמעט היא ה- iPod Nano. אני יכול לקנות אותו בחו''ל ב- 1000 ש''ח בערך, ואני חייב לדעת אם זה כדאי, ומהר, כי הקנייה מתבצעת השבוע. לעומת זאת, שמעתי שהוא שביר - אבל אין לי בעיה לקנות לו נרתיק בארץ. תודה רבה מראש!
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים אשמח להמלצה עבור מחשב נייד בעל כרטיס קול איכותי ככל שניתן וכרטיס מסך טוב. המחשב מיועד לקולנוע ביתי הצגת סרטים ברזולציה גבוהה והשמעת מוסיקה (2 ערוצים). האם קיימים ניידים עם כרטיס קול טוב (הכוונה היא רק להשמעה) או שיש צורך בחיבור חיצוני? כרגע אני עובד עם ג'וליה במחשב שולחני ומחפש סאונד ברמה הזו. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המלצה על רדיו דיסק לרכב עד 1000 ש''ח, ושמעתי שפיונר ואלפיין (Alpine) הם המובילים בתחום, אז אני צריך המלצה ספיצפית :] תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאני רוצה לראות סרט (divx) עם כתוביות בעברית, הDVD שלי לא מצליח לקרוא את העברית ומראה לי ג'יבריש... יש איזה משהו שאני יכול "להתקין" על הDVD כדי שהוא יצליח לקרוא כתוביות בעברית של סרטי DIVX? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-