אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אילו אוזניות In-Ear הכי טובות בטווח מחירים של עד 100 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות עם היציאה הזאת? במה היא שימושית ? דרך אגב יש לי רק output על הלוח ראיתי שיש יציאה כזאת גם input
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מערכת רמקולים 5.1 של קריאייטיב, מחוברת לסאבוופר שמשמש כמגבר אקטיבי ובתורו מתחבר לכרטיס קול במחשב (כלומר אין רסיבר). המחשב מחובר לטלוויזיה בכבל HDMI בנוסף, יש לי סאונדבר די פשוט של LG עם חיבור אופטי לטלוויזיה. אז כשאני רואה סרטים דרך המחשב האודיו יוצא דרך ה-5.1 של קריאייטיב, וכשאני רואה דרך הטלוויזיה בלבד האודיו דרך הסאונדבר. השאלה אם בתצורה כזו אפיק משהו מרסיבר, מלבד חיבור הסאונדבר לרסיבר כך שהוא יצטרף למערכת ה-5.1 וכשאלה כללית יותר, לא ברור לי למה צריך כל כך רסיבר כשיש מגברים אקטיביים במחירים הגיוניים (למשל מערכת 5.1 עולה כ-800 שח כולל הרמקולים וכוללת מגבר, למה לשלם 1000+++ רק על הרסיבר?) תודה!@ *דגם הקריאייטיב ה…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/528514-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%9D-Microlab-Solo-7c-%D7%96%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%A6%D7%91%D7%9F-%D7%AA%D7%95%D7%9A-%D7%A4%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9#.UpUipcRpmHQ אחרי 4 חודשים שחייתי עם הזמזום, נשבר לי והלכתי לממש אחריות. קודם כל, הם תוקנו ע"י KSP ואין יותר זמזום. חוויה: ניתקתי את הרמקולים מהמחשב. צילמתי אותם מכל הכיוונים למקרה שיהיו בעיות. הרמקולים היו כחדשים לגמרי, ללא שום סימן. שמתי את שניהם באריזה המקורית יחד עם כל הציוד שהגיע איתם וסחבתי את הקופסא הענקית ששוקלת 25 קילו ל-KSP. כשהגעתי לסניף הוצאתי את 2 הרמקולים, הטכנאי חיפש נזקים על הרמקול ולאחר שהתרצה שהם ללא שום …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, נזכרתי שיש לי מערכת סטריאו ישנה של Sony. אני רוצה לדעת האם אפשרי לחבר את הרמקולים שלה לטלויזיה שלי והאם זה בכלל כדאי. זה הרמקולים (הכבל הוא שחור אדום חשוף) זה החיבורים של הטלויזיה (Samsung LCD 530C) תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות CX 300 II. האם בטוח לקנות מ-KSP? אני יכול לסמוך עליהם שהאוזניות מקוריות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב התחדשתי באוזניות הנ"ל, איזה כרטיס קול מומלץ? חשוב לציין שאני לא משתמש במגבר אוזניות. חשבתי על xonar D2 או D1 מה עדיף? האם אוזניות ברמה הזאת בכלל ינצלו כרטיס כמו xonar D2? הוא שווה את התוספת מה-D1? כמו כן חשוב לי שכרטיס הקול ישפר גם את את איכות ההקלטה מהמחשב, האם ה-D2\D1 אכן יעשו זאת?(בקרוב אקנה SM58) חשוב לציין שאני לא משתמש במערכת 7.1 אלא ב-2.1 שגם לא בטוח שאני אחבר לכרטיס כי הם כוללים DAC פנימי. האם לא עדיף שאקנה כרטיס סטראו? תודה מראש תמונה: http://www .siz .co .il/my/wnoywz4jmlw2.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי את הוייס סיטי והקול עבד מצויין, היום הקול לא עובד אין לי מושג למה, הוא רושם בהגדרות של המשחק שהוא לא מזהה חומרה- כרטיס קול, ולכן אין לי אפשרות להיכנס להגדרות של הקול במשחק. מדובר בWINXP PRO SP1 ובסביבת חלונות הקול עובד רגיל וטוב כמו תמיד אפשר לשמוע מוזיקה בווינאמפ, ההגדרות נראות לי בסדר, הדרייבר הכי חדש של CREATIVE מותקן, את הדגם של הכרטיס קול אפשר לראות ב"מפרט מחשב".
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת התקציב הוא 300 שקל לשם חיבור למחשב, אני יודע שמה שאני אשיג לא יהיה משהו רציני אבל עדיין... חשבתי על שני אלה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1636046 אם יש לכם עוד הצעות בטווח מחירים הזה(300 שקל גג 400) אני אשמח לשמוע, כמו כן איזה מבין השניים עדיף הכ.סאונד במחשב הוא כ.סאונד שבא על הלוח אם של ABIT nforce2 NF7-SL כ.סאונד בסדר עם תמיכה ב 5.1 חשבתי ללכת על הרמקולים השניים כי ראיתי שאפשר לחבר להם גם כבל אופטי, ובכ.סאונד יש אופציה כמדומני, האם שווה ללכת על זה בגלל התמיכה בחיבור אופטי? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי Altec Lansing ATP3, שקניתי אותו לפני 3 שנים בערך, רמקולים מדהימים. לפני שבוע, גיליתי שגם לאמא שלי יש כאלה ושכנראה קנינו אז לשנינו. רציתי לדעת אם אפשר לגנוב לה את הרמקולים ולהפוך את זה למערכת 4.1 באיכות מטורפת? צריך מתאמים? כרטיס קול מיוחד? תוכנה? תודה רבה לכם.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום ! עוד מעט אני מקבל את האייפוד שלי, ורציתי לדעת איך להפעיל אותו, כי שמעתי שאסור לנתק אותו סתם ככה ועוד כמה דברים. אם יש לכם טיפים שיעזרו לי למנוע את קלקול המכשיר, ועצות איך לשמור עליו טוב כי שמעתי שנשרט בקלות אני אודה לכם ! תודה, שבוע טוב ..
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני לא רוצה להשקיע ברסיבר ומחפש רמקולים למחשב שיהיה בהם שלט רחוק.כמה הם יכולים לעלות ואיפה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בלבחור אוזניות IN EAR, המחיר בערך 30$ בארה"ב לנגן mp4 בעיקר מוזיקה (רוק בעיקר אבל גם אחרים) חשוב לי שיהיו עמידות, (עדיף כמובן גם אחריות להרבה זמן), איכות שמע טובה ואטימות טובה אבל לא צריך משהו מדהים רק שאני אוכל לשמוע בנסיעות בווליום נורמלי. תודה רבה!!!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות למוזיקה ואני רוצה את ההכי טובות שאפשר וכסף לא משנה. חשבתי על beats solo 3 אשמח לדעת אם יש יותר טובות ללא קשר למחיר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שמתי לב שבכל בית קולנוע אשר ראיתי בו סרטים שאמורים להיות עם הרבה באסים, אין אותם בכלל.. יש פה שתי אפשרות א) הסרט בלי באסים ב) אין סאב וופר בבית קולנוע האפשרות הראשונה מאוד לא נראת לי מה שמשאיר אותנו רק עם האפשרות השנייה... או כל תשובה שתיהיה לכם על למה לעזעזל אני לא מרגיש את הבאסים בבית קולנוע?!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזיה בגודל '37 מסוג LED לחדר שלי, הסתכלתי בשתי דגמים ואני מעוניין בעזרה מאנשים שמבינים/שיש להם את אחד מהדגמים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769692 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755054 איזה מהטלויזיות יותר טובה מבחינת הנתונים לתמונה הכי טובה איזה סוג LED יותר טוב תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך בוחרים אוזניות? על מה מסתכלים? אילו מבין הנתונים הם חשובים? יש HZים... מה הם מציינים? ומה יותר טוב? יש OHM... מה זה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי אז בקרוב אני מתכוון לקנות את ה-x 530... עכשיו ראיתי נושא פה, שמשהו אומר שהרמקולים לא עובדים לו 5.1מלא, אלא 2.1 עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה של לוח האם הבא: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9098 יפעל לי 5.1 מלא? כעיקרון יש לי אפשרות ל-7.1 (8 ערוצים)... בקיצור עזרו לי... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאח שכמעט הלכתי על דגם 26 מאותה סדרה יצא לי לשמוע את ה-28, והחלטתי שהוא הרבה יותר טוב רמקול מדפי (אך גדול למדי) עם 8 אינץ' וופר והספק של 150W ! ראיתי אותו בחנות אחת (יקרה לטעמ) והמוכר רצה כ-2200 שקל על זוג חדש שבאינטרנט ראיתי שהם נמכרים ב-200-220 $ ~ בכל אופן היה גם זוג מתצוגה ב-1300... החלטתי לעשות קצת מחקר שווקים אך מסתבר שלא הרבה חנויות מחזיקות את הרמקול הזה...עד שמצאתי חנות (טרקלין חשמל) המוכר לא הסכים להגיד לי את המחיר בטלפון (ויש לי בעיה להגיע למקום) אז אם מישהו יודע היכן הרמקולים האלה נמכרים ובכמה שיעדכן אותי ! תודה רבה גם חווות דעת עליהם לא תזיק למרות שאם אני אמצא אותם במחיר סביר אני הולך עליהם.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש בעיה בשימוש באוזניות גדולות כמו ה HD202 /205 כאשר משתמשים במשקפיים ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותם, ראיתי שהם זכו בהמון פרסים ואני יכול להשיג אותם ב-1800 שקל שזה מחיר די זול לרמקולים רצפתיים, אני מניח שאתם יודעים מה המחיר של רמקול רצפתי איכותי... ממש לא הסכומים האלה. בכל אופן שמעתי אותם, לדעתי יש להם באס חביב ודי מדוייק, דבר שלא היה בדגמים הקודמים של ורפדייל הפרדת צלילים סבירה למרות שביןה באס לטרבל חלק קצת נבלע. רציתי לשמוע מה דעתכם עליו ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון כאשר אני מחבר טלוויזיה ב-TV-OUT למחשב אבל במקום שאת הסאונד אני אשמע ברמקולים של המחשב אני רוצה בטלוויזיה לדוגמא אם אני רואה סרט במחשב דרך הטלוויזיה הבנתי שצריך איזה כבל מפוצל מצד אחד של זכרים לא? יש לציין שאני משתמש בכרטיס קול audigy 5.1 בעל 5 חיבורים בכרטיס קול
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי את המיני הזה ב-1400 ש"ח http://www.aliexpress.com/item/5th-Gen-CPU-Intel-NUC-PC-Core-i5-5200u-2-4GHz-Fanless-Mini-ITX-Desktop-16G/32376909223.html
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב קודם כל אני לא מבקר מקצועי ולא בעל יותר מידי ניסיון במערכות קולנוע ביתי הביקורת הזאת היא חוות דעתי על טלוויזיה וסטרימר תקציבים המסך עלה לי 3650 שקל והסטרימר אם ארד דיסק של טרה ודונגל אלחוטי עלה לי 1500 שקל ככה שאין מה להשוות מול מוצרים הרבה יותר יקרים שיש בשוק בכל מקרה תמונות אני לוקח מגוגל תמונות גם כי אני צלם גרוע וגם כי אין לי סבלנות להוריד את איכות התמונות עוד יותר רק להתאים אותם לדרישות האתרים בכל מקרה אני יתחיל את הביקורת תכירו הסמסונג 37B530 מסך 37 FHD למסך הזה יש כל כניסה שאני יכול לחשוב אליה שצריך ממסך מRF (אנטנה רגילה ) לקומפוזיט \לקומפוננט \לכניסה הכחולה של מחשב \וכמובן HDMI אני לא זוכר כמה כניסות יש לכל דבר אבל אם אני זוכר נכון יש 2…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-