עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. עד עכשיו היו לי skullcandy fmj שהיו מעולות, אבל לצערי הלכו לעולמן... אני מחפש משהו בסגנון ובתקציב דומה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. מתנה ליום הולדת אוזניות אלחוטיות עד 500+ הכי טוב שיש בשוק במחיר הזה ? למרחק של 3-4 מטרים , לצפייה בטלוויזיה שמחוברת למחשב (HT)שתהיה איכות טובה ואם יש משהו ב600+ וההבדלים הם שווים את זה תציינו זאת , תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  3. שימושים: מוזיקה מוזיקה מוזיקה! זאנרים בעיקר רוק. יחוברו לרסיבר רב ערוצי של JVC זה מה יש כרגע לחבר שלי, המקור הוא פאטיפון. התקציב כבכותרת, ה800 זה אחרי מתיחה אז אלה אם יש לכם המלצה על רמקול באמת מיוחד שעולה מעט יותר תחסכו ממני. כמה רמקולים שמצאתי בYad2 TANNOY-REVEAL דורש עליהם 1000 שקלים מעבר לתקציב אבל אולי אפשר להסתדר. AR-226ps- גם רשום ביד 2 1000 שקלים. INFINITY REFERENCE 21-רשום 700 שקלים B&W DM600- רשום 600 שקלים. השניים העליונים מעל התקציב ורק אם מדובר באמת ברמקולים טובים משמעותית מאחרים תישקל קניה שלהם. מה אתם חושבים? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by zam,

היי. האוזניות שהיו לי התקלקלו. הן לא היו משהו מיוחד. זה בלשון המעטה, פשוט לא רוצה להעליב אתכם. השימושים שלי הם משחקים, מוזיקה וסרטים (בעצם, לא חושב שיש עוד שימוש אחר). התקציב שלי מוגבל מאוד, ואני מוכן להתפשר על האיכות לצערי. בדקתי פה בפורום 10 דפים אחורה והיחידות שהתאימו לי לתקציב הן AKG K404 במחיר של 238 ש"ח. מאחר ויש לי עוד טיפה כסף עד 300 ש"ח רציתי לשמוע המלצות. http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=k404&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he אני לא יכול לקנות כרגע מחו"ל, רק מהארץ. אני רוצה אוזניות קשת בלבד. אשמח אם מישהו יגיב, ימליץ או ייתן חו"ד. תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by vourt,

Hi, I've bought the Asus Xonar HDAV1.3 to be able to connect it into my Denon 1912 receiver and play 3D games with my Geforce GTX580 card. Just found that i have to connect the dvi / hdmi to the Asus card 1st and then from the card to the receiver and only then to the TV. from the little i know it will decrease performance especially in 3D movies and games, isn't it? Will be happy to hear any tips or comments since i'm thinking now to sell this card and my receiver and build more suitable system to analog connections. Thanks!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  6. שלום HWzone, לאחרונה הרכבתי מחשב עבור הטלויזיה בבית שישמש כHTPC. התקנתי עליו וינדאוס 7 לאחר שעדכנתי אותו והתקנתי את כול הדרייברים הנחוצים חיברתי אותו לטלויזיה בצורה הבאה : 8500GT>DVI to HDMI cable>TV לאחר שחיברתי את המחשב העברתי לערוץ המיועד וראיתי את התצוגה כראוי עברתי להגדרת האודיו. עכשיו מתחילות הבעיות, קניתי כבל ייעודי של 3.5mm ל RCA (אדום ולבן) חיברתי את ה3.5 ליציאה הירוקה האחורית בלוח ואת שני ה"בננות" חיברתי לכניסה המיועדת מאחורי הטלויזיה (הקפדתי על חיבור לערוץ הנכון במקרה הזה הוא 4) והתחלתי לבדוק את הסאונד במחשב,בלי הרבה בעיות שמעתי את הסאונד מהספיקרים של הטלויזיה והכול היה סבבה,למחרת אני מדליק את המחשב ופתאום *פוף* אין אודיו ואין נעליים. התסכלתי בcontrol pan…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

היי. אני מחפש רדיו דיסק לרכב במחיר של כ 500-700 ש"ח עם חיבורי AUX ו USB. הדבר העיקרי שחשוב לי בו הוא שהסאונד יהיה איכותי ומפורט עד כמה שאפשר. כמו כן, אני מניח שתהיה לי אפשרות לדבר בטלפון תוך כדי ששומעים את הצד השני דרך הרמקולים של הרכב, נכון? כמו כן, אני לא יודע אם זה משנה אבל פשוט אציין שהרדיו דיסק הוא לאודי A3 שנת 2000. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by aviv32121,

אני רוצה ליקנות את האוזניות steelseries siberia v2 ורציתי לדעת עם המוכר הזה אמין :http://www.ebay.com/itm/New-SteelSeries-Siberia-v2-USB-Soundcard-Stereo-Gaming-Headsets-free-shipping-/320854535494?pt=LH_DefaultDomain_0& hash=item4ab46bad46 או אם בכלל כדי לי ליקנות את האוזניות האלו כי לפי הכתבה שראיתי פה באתר הם ממש טובות .. אם לא כדי לי אולי תמליצו לי

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by mrraz,

אני צריך פתרון הקרנת סרטי MKV לLCD 32 שיש לה 2 כניסות HDMI אחת מחוברת לממיר HD של YES והכניסה השניה פנויה. הבנתי שאני זקוק לסטרימר הבעיה שאין לי באיזור חיבור רשת לכן אני זקוק לסטרימר עם דיסק קשיח (אפשר גם כאופציה מאחר ויש לי דיסקים פנויים) או לסטרימר בלי כלום אבל עם חיבור USB ואני אזרים סרטים מ DOK או מדיסק נייד על איזה סטרימר לא יקר אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by _uri,

שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה 46" או 47" (יש נישה בקיר ואי אפשר לשים שם טלוויזיה גדולה יותר). תקציב: כ 6500 שקלים, במידת הצורך אפשר לחרוג. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטרים, במהלך היום החדר מואר. השימוש העיקרי יהיה שידורי yes (חשוב שגם שידורי sd יוצגו בצורה טובה). יש רסיבר ולכן נושא הקול אינו חשוב, כמו כן אין צורך בתלת מימד. יהיה נחמד אם יהיה חיבור usb עם תמיכה בפורמטים שונים. אם יש צורך בפרטים נוספים אני אעדכן. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by tood,

שלום לכולם, מנסה לחבר את המחשב לסטרימר באמצעות usb >עולה הודעה: נמצא חיבור, האם אתה רוצה להתחבר לתצורת המחשב>אישור או ביטול אני מאשר ואין תוצאה ,הסטרימר נתקע בלוגו. דבר נוסף לא מופיע במחשב הודעה על חומרה חדשה. מחשב hp נייד וינדוס 7 ixstreamer גירסה 2.7.0 תודה הבעיה נפתרה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, כשאני עושה שיחת ועידה בסקייפ, משום מה אני שומע רעשי רקע מוזרים (רעש מעומעם)... החברים שלי אומרים שהם לא מדליקים מאוורר או משהו שיכול להפריע. ואצלי נראה הכל בסדר היות ואני מדבר מחוץ לזה, עם עוד קבוצת חברים שהכל נשמע בה מצויין. האם למשל גירסאת הסקייפ יכולה להשפיע כאן? מה עוד יכול להשפיע? נ.ב. רעש הרקע הוא קבוע.

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by danit84,

שלום! יש לי בבית סטרימר של WD. אני רוצה לראות סרטים בטלויזיה הישנה שלי דרך ההארד דיסק. לשם כך, חיברתי את ההארד דיסק לסטרימר בחיבור USB ואת הסטרימר לטלויזיה בחיבור RCA (ליציאת Av בטלויזיה). משום מה זה לא נתן לי תמונה. הנחתי שהסטרימר מוגדר על מצב HDMI , אך מאחר ואין לי תמונת מסך, לא יכולתי לשנות את ההגדרות (לא מכירה בעל פה את התפריט). לכן ניסיתי לחבר את הסטרימר למסך LCD של שכן בעזרת כבל HDMI - משום מה עדיין אין תמונה. ניסיתי אפילו לחבר דיסק און קיי לסטימר כדי שיהיה לו מה לשדר - וכלום. מה אני עושה לא נכון? איך אני אמורה לעשות את החיבורים? למה אין אות?

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. יש לי כרגע אחלה רסיבר עם אחלה סנטר + 2 אחוריים רק מה ה2 קידמיים שלי נורא נורא ישנים ומפיקים חרא של צליל בעיקרון אני כולה צופה בסרטים ולא איש עם אוזן רגישה חשוב לי שיהיו רמוקלים יפים מבחינת עיצוב ושיתנו צליל בסיסי טוב שבטח יהיה יותר טוב מזה של הטלויזיה התקציב שאני רוצה להשקיע לא גבוה, יש אופציה כזאת ?

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by crazyfunk,

שלום רב, מהנתונים שאספתי וההמלצות שקיבלתי הבנתי שכדאי שאלך על LED והבנתי שכדאי שאלך על סמסונג או SONY החלטתי שאני כן רוצה ללכת על 3D קיבלתי המלצות לטלויזיות סמסונג מהדגמים הנ"ל: קיבלתי המלצות חמות במיוחד על ה: UA46D6000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796617 5400~ שח 200hz ועל UA46D6400 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796618 6300~ שח 400hz לפי מה שהבנתי ההבדל היחיד ביניהם זה הHZ האם שווה להוסיף כמעט 1000 שח בשביל הנתון הזה? האם יש טלויזיות אחרות בקטגוריה שיותר משתלמות?

• 17 תגובות
    • 8.8k צפיות
  16. כרגע יש לי מערכת רמקולים הזאת : creative inspire 7.1 t7700 כרטיס קול אונבורד : realtek HD alc 888 שימוש: 50% סרטים 30% משחקים 20% מוזיקה (המערכת חייבת להיות 5.1 ומעלה ואיכות הסאונד חשובה לי יותר מהעוצמתו כיום). קניתי לאחי את ה Z5500 לפני שנתיים ומאז הוא עבר דירה והשאיר אותי עם החרא הנ"ל , אני רוצה בעזרת ה 2500 ש"ח להגיע לרמה של ה-Z5500 מבחינת איכות הסאונד (כיוון שלא מוכרים את ה Z5500 יותר). א.האם יש מערכת רמקולים למחשב בסביבות ה-2000 ש"ח שתהיה עדיפה על המערכת הנוכחית שלי מבחינת איכות הסאונד ? ב.האם אפשר לקנות כרטיס קול ב- בסביבות ה-500 ש"ח שיתן לי איכות סאונד עדיפה על אונבורד שלי? הצעות יתקבלו באהבה לא להציע לי את ה-Z906 אני קראתי ביקורות איומות עליו. (אלה…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. אהלן חברס, לקראת האולימפיאדה החלטנו להצטייד בטלוויזיה תומכת תלת מימד ולמצוא קונה ל- LG LCD SCARLET 42PG60FR האהובה שבמשך 4 שנים אני מחבק ואוהב יש לכם כיוון לגבי מה שוויה כיום ? היפיפייה הזו שמורה היטב פרט לקצת חריקות מכיוון הרמקולים בקצה העליון של הסקאלה (בקושי מורגש רק לחדי אבחנה אני מציין את זה) למי שרוצה להיזכר ביפיפייה האדומה ...

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  18. קניתי כרטיס קול חיצוני ב 700 שח של m-audio בשביל לחבר מיקרופון למחשב לקריוקי ולאחר מכן ראיתי מיקסר של ברינגר ב700 ש"ח שיש בוא הרבה יותר פונקציות לחיבורים של יותר מיקרופונים ובכלל עוד אביזירים (מה שאין בכרטיס קול) אז למה המחירים שלהם הם דומים? אם למיקסר יש הרבה יותר אופציות?

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. Started by dor444,

היי, אני מחפש המלצה לרמקולים לחדר של 5*3 בעיקר למוסיקה אבל שיהיה גם לסרטים ולגיימינג, אני רוצה שהוא ייתחבר למסך טלוויזיה (שאליו מחוברים הסוני, המחשב, והטלוויזיה) התקציב הוא 600 עם אפשרות של חריגה קטנה במקרה של רמקולים איכותיים משמעותית חשוב לי שיהיה להם שלט רחוק חשבתי על ה-X16 של MICROLAB ועל Harman-Kardon SoundSticks 2.1 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by goodspeed,

שלום, לאחרונה יצאו משירות ה-K324P והתחלתי לבדוק אוזניות חדשות. קוים המנחים בבחירה: שימוש כמעט אך ורק בתחבורה ציבורית, ובפעילות ספורטיבית, סוג מוזיקה אהוב: רוק וג'אז. לאחר בדיקה קצרה בהד-פיי החלטתי לנסות 2 דגמים: Brainwavz M1 (שנסקרו כאן בעבר) Xears Turbo Devices TD4 לצורך הסקירה נעשה שימוש באוזניות במשך חודשיים לפחות, שימוש בנגנים cowon c2 ו- sansa fuze+, מגבר fiio e6. אין בכוונתי להשתמש בסקירה במושגים שאיני מבין, והסקירה תעשה במילים פשוטות. בוצע burn in של 200 שעות, ונעשה שימוש בווליום לא גבוה (שלא יוצר נזקים לשמיעה). Brainwavz M1 קישור למפרט טכני: http://www.yourbrainwavz.com/m1.htm אריזה: מהדואר התקבלה אריזת משלוח בקרטון לא קשיח, בתו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני מחפש ממיר עידן+ שיודע לקרוא את כל סוגי הוידאו העיקריים כולל הסאונד...אם במקרה הוא יודע לקרוא גם מהרד דיסק אז עדיף.. מה האפשרויות שלי? יש משהו טוב ב 250-300 או שזה רק יקרים ואז אני צריך לחפש סטרימר עם יכולות DVB? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ASDAS,

שלום, ברצוני לקנות טלויזיה חדשה לחדר השינה שלי, מרחק הצפייה נע בין 1.8 מ ל2 מ, אני מעוניין בטכנולוגיית הLED. אני הולך לחבר את הטלויזיה למחשב ולאקס בוקס כך שרוב הזמן יהיו דברים בHD בלבד. לכן לדעתי יותר מתאים לקחת Full HD BackLight LED אבל הבנתי שהמחירים של BACKLIGHT יקרים והטלויזיות הפופלאריות היום הינם EDGE LIGHT וזה קצת מדאיג כי האיכות ירודה ויש הרבה אשכולות על זליגת אור. בקשר לגדלים 32 זה ממש קטן לדעתי, 37 נראה סביר למרות שראיתי הרבה אנשם פה בפורומים הולכים על 40-42 וזה קצת מטריד, באמת אפשר לראות 42 ממרחק של מטר וחצי ולא לשרוף את העיניים? כרגע אני מתלבט בין 37 שהוא לא גודל פופלארי ל40 שנשמע יותר סביר. אחרי קצת מחקר הגעתי לSamsung UE40C5100 LED t אבל מה שמטריד בדגמים של…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by dandul3,

שלום! אני חדש בתחום השמע , ולא מזמן קיבלתי מערכת רמקולים (BOSE acoustimass 15 home theater) מתנה ולכן אני מעוניין לקנות רסיבר כדי לחבר אותה. בגלל שאני לא מבין ברסיברים רציתי את עזרתכם... הסתכלתי על הרסיבר הבא: AVR 165 הרמן קרדון השימושים שלי הם מחשב מוזיקה וטלוויזיה בHD. רציתי לדעת איך הוא? האם הוא יתאים לרמקולים שיש לי?(BOSE) יש המלצות אחרות? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. האם הוא שווה לקניה במחיר של 1600 שקלים ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את האוזניות SENNHEISER MM50 לאייפון. חיפשתי את הדגם במספר חנויות ומצאתי מחיר 118 ש"ח באתר http://www.amperel.co.il/products/183188 שזה ממש זול. הבעיה היא שאני יודע שלסנהייזר יש המון זיופים. ואני לא מכיר את האתר ולא יודע לגבי אמינותו. יכול להיות שהאוזניות מזוייפות? האם מישהו מכיר את האתר? האם למשהו מכם יצא לנסות את האוזניות הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב ראיתי את האוזניות האלו באתר KSP במחיר 290 ש"ח. ועוד KSP ידועה כרשת מאוד זולה ואמינה שאינה מתעסקת בזיופים.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים