אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את הרמקולים - Divoom XForce 1H 5.1 רציתי לשאול: 1. איך הם? (מזייפים). 2. הם שווים את המחיר?(400 ש"ח). 3. אפשר לתלות אותם על הקיר? 4. החוטים של הרמקולים האחוריים ארוכים? 5. הם טובים למשחקים, מוזיקה וסרטים? 6. יש להם שלט? **בבקשה אל תגידו לי חרא חברה, לך לחברה אחרת. כי אין לי הרבה תקציב ואני רוצה 5.1** תודה רבה והמשך יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
- יצא לי לשמוע כמה דגמים של אוזניות כמו ביטס (ד"ר דריי),AKG, פיליפס, סקולקנדי ג'אברה (בכלל לריצה) וכו.. החלטתי ללכת על אלו של AKG.. עם זאת.. המבחר כל כך גדול שנורא קשה לי לבחור. השימוש באוזניות הוא בעיקר, אם לא רק.. לצורך האזנה למוסיקה (כל סוגי המוסיקה: ג'אז, קאנטרי, רוק, פופ, לטיני, צרפתי, עברית וכן .. אפילו עד מזרחית) כמה קריטריונים חשובים : - אזניות קשת - אין הגזמה בהדגשת הבאס - אין צורך באוזניות ענקיות.. הבינוני מספיק לי (ואם יש אופציה של קיפול.. הרי זה משובח) - נוחות להליכה (לא ריצה או משהו כזה), לא כבדות מידי ובכלל לשימוש יום יומי - כניסת אודיו 3.5 (יהיו בשימוש בעיקר על הנייד והאמפי) - אורך כבל סביר - וכמובן מצוי בארץ ;D מחיר בין 300 ועד…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלוויזיה חדשה לחדר, כרגע יש לי 32. אני מחפש 42. ראיתי 2 דגמים שלדעתי היו ממש טובים: samsung ua40d6000 panasonic e30 שתיהן היו מעולות, אבל נראה לי שd6000 הראתה איכות קצת יותר טובה, ועיצוב יותר יפה. אבל בכל זאת, זאת הייתה תצוגה בחנות שהיא לא הכי אובייקטבית (הזווית שהטלוויזיה ממוקמת בה, אחת הייתה מול האורות אחת לא, כיול, המפצל שמשתמשים בו). הטלוויזיה תחובר באופן קבוע למחשב, משחקים, סרטים ועוד. אין לי שימוש בתלת מימד או בכל שאר הפונקציות של דפדפן, dlna וכד'... אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חדר בגודל 10.5 מ"ר. עכשיו אני משתמש בזוג רמקולים פשוטים(מהסוג שעולה 80~ שקל). הייתי רוצה לקנות רמקולים טובים שישמשו אותי בעיקר במשחקים ומוזיקה. קראתי פה באתר שהX13 ממש טובים, האם הם משתלמים עבורי(יחסית למחיר הגבוה)? יחסית לחדר? כמה גדול יהיה השיפור בשימושים שלי?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, חיפשתי פה המלצות על רמקולים אבל לא מצאתי משהו... יש לי חדר סביבות ה9מר, אני מחפש רמקולים באיזור ה-עד 400 שקל ואם יש בפחות אז עדיף... לשימוש של סרטים\אקסבוקס\מחשב... אין לי מושג בסוגים, חברות... אז כל המלצה שהיא, תבורך.. תודה מראש! **אוקי אחרי שקראתי קצת אז אני מבין שכדאי לי ללכת על 2.1**
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פה בזמן האחרון כמה שאלות לגבי מקרנים זעירים, וכל פעם התשובות שניתנו היו על סמך "שמעתי", "נראה לי" ושאר דברים שקצת מנותקים מהמצב בשטח, או שבכלל לא ניתנה תשובה הולמת, וחבל. זה תחום שבמקרה עניין אותי ועקבתי אחריו מרגע שהופיעו המכשירים השמישים הראשונים, אני כרגע במקרן הזעיר השלישי שלי, אחרי שכל פעם רדפתי אחרי שדרוגים. אז בקצרה- יש כרגע בשוק 4 דורות של מקרנים שנמכרים במקביל, ומתחלקים ל 2 טכנולוגיות עיקריות: DLP ו LCOS. מי שמעוניין בהסביר מקיף על כל אחת מהן מוזמן לקרוא בויקיפדיה, אני רק אציין את היתרון והחיסרון העיקרי של כל טכנולוגיה במקרנים הזעירים: DLP יתרונות עיקריים- צבעים טובים יותר, לא מבוסס על פנל כימי ככה שהצבעים לא משתנים עם הזמן. חסרונות עיקריים- טכנולוגי…
-
- 34 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
רמקולים למחשב של ילד . מה הכי מומלץ עד 100 שח ? אני מודע שלמחיר הזה - אין משהו איכותי ,אך עדיין מה הכי כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לאבא שלי מכשיר במקום הוידאו שהתקלקל להקלטה מחיבור קווסלי בלבד מלווין ישן (קנוי לא מושכר). חשבתי על DVR, סטרימר עם דיסק קשיח או כרטיס זיכרון, ובולו-ריי מקליט (תתחשבו במחירי הדיסקים הקשיחים היום). הוא רוצה רק להקליט ולא להשכיר מסיפרויות או להוריד מהאינטרטנט (למרות שיש לו נטבוק) תתחשבו גם ברק הקלטה במחיר. יש לו טלוויזית CRT (שפורפרת) עם חיבור קווסלי וסקארט. הוא גם רוצה לתזמן הקלטות שהוא לא בבית ואז לראות אותן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מרחק צפייה- בערך 3.5 מטר. שימוש עיקרי: קונסולה PS3 (עיקר השימוש), צפייה בסרטים FHD וצפייה בממיר HD של הוט. תקרת תקציב הינה בערך 3000 שקל, אך אני מעדיף לא להגיע לסכום כזה עד 2700 ככה זה נחמד. אין העדפות לדגם מסוים או לחנות מסוימת, כמובן שאני מעדיף לראות בעיניים לפני הקנייה. אני לא יודע כמה ישנה LED או LCD מהבחינה הזאת, את זה אני משאיר לכם. תודה והמשך יום נעים..
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי בטריידזון את אלה: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/22240/cat/all בסכום הזה, האם סט 5.1 יהיה עדיף? משהו כמו זה למשל? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=7569 השימוש הוא בעיקר לסרטים אבל גם מוזיקה (מטאל, רוק) ומדי פעם גיימינג... החדר בגודל 3X3 במרתף עם תיקרה נמוכה (2.2 מטר בערך). תודה
-
- 36 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה בשביל לקבל את התמונה של הממיר על מסך המחשב בשידור חיי בלי דילי אחרי שעשיתי את כול זה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526247.0 אני צריך את הכרטיס בשביל שהלדים בתאורה האחורית של הטלוויזיה יקבלו את התמונה שהממיר משדר אפשר לראות עם כרטיס טלוויזיה בשידור חיי על המסך ? בלי דילי ? אם כן , איזה כרטיס טלוויזיה יעשה את העבודה ? (עדיפות למשהוא שמתחבר דרך USB ... משהוא פשוט ) חיפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.tms.co.il/product/8813 העניין זה אם הוא יכול להראות שידור חיי של מממיר... ? מישהוא יודע ? תודה - לא ראיתי שום פורום שמתאים 100% לנושא ... אם הנושא לא קשור לפורום כרטיסי מסך אז תעבירו את זה לפורום מתאים... תודה
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש כמה זמן אוזניות טובות בעיקר חשוב לי שיהיה באס טוב וטווח תדרים רחב.. שאני שומע בLCD למשל דרך הXBOX (בעיקר היפ הופ וראפ) יש באסים ממש טובים שומעים את כל הנמוכים בצורה יפה אולי בגלל שזה HDMI ?אז אני מחפש משהו כזה למי שמבין מה אני מתכוון חשבתי על ה STUDIO DR DRE אמרו לי שהם סתם יקרות יחסית לאיכות.. שמעתי גם על איפשרות לקנות מגבר נייד ... תודה לעוזרים אל תתביישו להציע הצעות!. תקציב:עדיף כמה שיותר זול אבל עד 1000 במידה וזה לא הBEATS כי נדלקתי עליהם ממש.. חח סוג: OVER EAR
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סטרימר ולחבר אותו לLED בסלון. אני מניח שהגישה לכל הקבצים שעל המחשבים היא תכונה בסיסית נכון? כמו כן האם יש סטרימר שמאפשר לעשות "הצגה" של המחשב? כמו רמוט קומפיוטר או משהו כזה? התקציב הוא 500-700 שחץ אשמח לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה עד3000 ש"ח עד 42" (כמה שניכנס בתקציב הזה) צריך FHD הטלוויזיה הולכת להתחבר לPS שלי ולמחשבים אולי ממיר HD (אני עדין לא סגור על HD או מג'יק של הוט) 3D לא חובה אבל מאוד רצוי למשחקים בPS ומכיון שהPS הוא גם משמש אותי כסטרימר אז גם לסרטים. עד כמה שלי ידוע ההבדל בין פלזמה ל LCD זה שאין כזה חוץ משבמסכי בפלזמה המסך מבריק ואז יש השתקפות אצלי אין בעיה כזו בחדר אז אין לי יותר מידי בעיה עם פלזמה הטלויזיה תשמש במרחק של מטר וחצי עד 3 מטר. מה דעתכם על הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794976 ? או שיש אחרות זולות יותר או איכותיות יותר חשוב לציין שהאיכות צפייה חשובה לי מאוד וגם איכות הסאונד כי כרגע אין לי תקציב בישביל לקנות מערכת לטוויזיה תודה רבה וחג שמח…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה בעצם שרשור כפול למה שפרסמתי כבר ב"כללי" אבל לדעתי פה זה המקום היותר "טבעי" בשבילו http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;msg=4507652 אני כרגע סטודנט שנה ב להנדסת מערכות מידע וכחלק מקורס יזמות אני יוצר פרויקט יזמות כלשהו (יורחב בהמשך) כחלק מהפרויקט אני רוצה לעשות סקר שוק קטן שיעשה בידכם, המשתמשים בפורומים השונים. המוצר אותו אני מעוניין ליצור כחלק מהפרויקט שלי הוא שילוב בין מכשיר סטרימר למחשב מדיה (HTPC) שמבוסס על פלטפורמת הRaspberry Pi https://en.wikipedia.org/wiki/Raspberry_Pi בגדול מדובר בפתרון זול שבמקרה של הפרויקט שלי (שם קוד Pi TV כרגע) נועד להפוך כל מסך טלויזיה (חדש או ישן) לנגן מדיה ומחשב. בניגוד לסטרימר רגיל שאפשר למצוא ולקנות היום הPi TV יוכל ל…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
-
קניתי את הטלויזיה, ובכל פעם שאני גורר את Splash Pro אליה כדי לנגן משהו, זה נראה מעוך. שמתי לב שעם תכני SD ב4:3 אין ממש בעיה, אבל ברגע שמריצים HD כלשהו ב16:9, הכל קצת מעוך. עכשיו אני יודע שבVLC למשל יש את האפשרות לשנות את הaspect ratio, אבל מאד חבל לי לוותר על הupscaling שsplash pro עושה. יש פתרון כלשהו? אולי דרך הדרייברים של הכרטיס מסך? או דרך הגדרות הטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי רמקולים שפשוט הפסיקו להשמיע סאונד פתאום... הרמקולים עצמם עובדים כי כשאני נכנס להגדרות אני רואה את הטורים עולים ויורדים. אבל כל הסאונד במחשב לא עובד, הורדתי k-lite codec pack התקנתי ועדיין לא עובד. יש לי גם טלוויזיה מחוברת למחשב ואין קשר בין הסאונד שלה לסאונד של הרמקולים וגם כשאני מעביר משחק מהמחשב לטלוויזיה הסאונד לא עובד. אני חייב עזרה, זה כבר איזה חודש ככה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. אני מחפש טלוויזיה LCD 32 אינץ' לחדר. השימושים יהיו צפייה בשידורים רגילים(בהמשך יהיה ממיר יס טוטאל), XBOX ויהיה מחובר למחשב נייד לצפייה בתוכן HD וכו'. אחרי שעשיתי קצת "שיעורי בית" הבנתי שאין צורך בLED (אולי אני טועה) והדברים החשובים הם פאנל משובח, ניגודיות גבוהה, זמן תגובה נמוך, חיבורים בשפע, רמקולים עם מעט איכות(DOLBY, SRS WOW), זווית צפייה רחבה ועדיפות למקלט DTT/עידן+. ואיך לא השאלה הכי גדולה היא הרזולוציה שעדיין לא הצלחתי להבין מה עדיף ל32 אינץ' FULL HD או READY... בכל אופן שאר הנתונים כמו אפליקציות (SMART), תמיכה בפורמטים למיניהם וכו' לא מעניינים כי הוא יהיה מחובר לנייד אז אין בהם צורך (לדעתי). התקציב הוא 2000 ש"ח ואין לי עדיפות לחברה מסוימת... אש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מציקה. יש לי מערכת קולנוע ביתי פשוטה יחסית, אבל למרות זאת עדיין אמורה להיות מסוגלת לנגן סרטים ב-dvd/blu-ray בצורה משביעת רצון למישהו כמוני, שאינו אודיופיל מושבע. הבעיה העיקרית היא שבסרטים רבים הדיאלוגים נשמעים חלשים מאוד. אני מגביר את ה-volume, אבל אז בסצנות פעולה או מתח, הסאונד חזק ורועש מידי, ואני נאלץ להחליש. התוצאה המעיקה היא שבמהלך כל הסרט אני מגביר או מחליש את ה-volume לפי הסצנה. רסיבר: Yamaha RX-V571. אני לא מפעיל את התוכניות השונות, אלא משתמש במצב שנקרא Straight, שאמור להעביר את השמע כפי שהוא במקור בסרט, בלי עיבודים. אולי זו הטעות שלי? רמקולים: סטליטים של Morel. יש לי 5 רמקולים + סאב. נגן: LG BD550 תודה מראש לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לא מעט קושיות, לא להבהל :-) אשמח ואודה כמובן גם לתשובות חלקיות במידה ותתעייפו באמצע :-) לפטופ חזק מאוד שמחובר ל LCD בסלון דרך HDMI, מותקן עליו Windows 7 Professional והוספתי לו את רכיב תוכנת ה Media Center שמגיע עמו. 1. האם תוכנת ה Media Center הנ"ל מספיק טוב לשימוש בסיסי, או שיש תוכנות אמרות מומלצות יותר? 2. האם ניתן לרכוש שלט (עם סנסור שיתחבר למחשב אני מניח) לתפעול נוח מרחוק (במקום מקלדת אלחוטית)? תפעול מבחינת דפדפוף תמונות, הפעלת מוזיקה, סרטים וכו', אשמח ללינק/המלצה ספציפית. 3. האם יש שלט כלשהו שיאפשר גם לגלוש באינטרנט בצורה נוחה, או שצריך כבר מקלדת (להקלדת כתובת אתר וכו')? 4. יתכן וארכוש שלט הרמוני/שלט חכם שישלוט על כל המכשירים בבית, האם שלט כזה יכול להשתלב עם השלט …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Panasonic THL37U30 vs Samsung LA37D550 ???
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש למישהו מידע לגבי קליטה של שידורי עידן+ באזורים בין יהוד למודיעין? משהו בכלל מהאזור יהיה טוב... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה windows xp ללא כרטיס מסך לטלויזיה 40" סמסונג שבסלון באמצעות כבל VGA רגיל המטרה היא בעיקר לגלוש באינטרנט ופחות כדי לראות סרטים. הבעיה היא שהרזולוציה יחסית קטנה וקשה לראות אתרים כמו שצריך, וכשאני מקטין לרזולוציה 600X800, אתרי האינטרנט נראים טוב, אבל אני צריך לגלול לצדדים כל הזמן. הייתי מעוניין ברזולוציה של 600X1024 או משהו דומה לזה, אבל אין לי אופציה כזו. אשמח לפיתרון
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הטלווזיה בחדר שלי עומדת לשבוק חיים (זה מסך CRT בן 15 שנים ). אני מתכנן לרכוש LCD בסביבות 37", רק לא יודע איזו. כמה פרטים: *מרחק הצפייה הוא 3 מטר, איזה גודל אני צריך? *הטלווזיה מתחברת למחשב ותשמש לצפייה בתכני FHD בלבד, ז"א חובה מסך 1080P. *חוץ מסרטי FHD אני גם ישחק עלייה משחקים מידי פעם ברזולוצייה גם כן של 1080P (אגב, כ.מסך HD6850). בעצם המסך יעבוד כמאט קבוע על 1080P. *סוג המשחקים שאשחק הם FPS בעיקר, אז אם זה חשוב מבחינת תדר או זמן תגובה וכ"ו. *מלבד המטרות העיקריות של המסך כפי שציינתי לעיל, יחובר גם ממיר HD מקליט של הוט בו אצפה מידי פעם (אגב גם 1080P). בעיקרון אני לא לחוץ על המסך כי הטלווזיה עוד עובדת רק עושה המון בעיות וחוץ מיזה הבנתי שבפסח יהיו מבצעים טובים על מוצ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-