אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני זקוק שתמליצו לי על דיסקמן אשר מבוסס על MP3 טוב. אני לא רוצה משהו קקי. שיהיה בזה איכות טובה. עזבו כרגע את התקציב תביאו לי פשוט את הדיסקמנים ואני כבר יראה.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מהרמקולים האלה יותר איכותיים ? Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers Altec Lansing AX 3021 Speakers Altec Lansing 2100 Speakers (הם שווים את ה650 שקל ? :-\) Logitech Z-340 33W 2.1 Speakers Creative Labs Inspire 2400 Hercules XPS-210 50W-RMS 2.1 Speakers אולי כדאי לחקות לCreative Labs Inspire 2400 שיגיעו לארץ ??? אם יש לכם הצעה יותר טובה כולי אוזן (לא יותר מ650 ש"ח).
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשפר את איכות הסאונד שאני לוכד ממצלמת הוידאו (mini dv) אם יש אפשרות לשפר ישירות את הסאונד הנכנס, או לחילופין אחרי הלכידה שלו- לשפר את האיכות באמצעות תוכנה כלשהי... הסאונד אמור לשמש לסרט שאני עורך באמצעות adobe premiere... מצפה לעזרתכם נדב
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות של SENNHEIZER מדגם MX500 או MX550 כבר הרבה זמן,ולא מצאתי אפילו חנות אחת שמוכרת את האוזניות האלו בירושלים [בכל חנות מוזיקה המוכרים לא הבינו מה לעזאזל אני רוצה מהם,ובמבט מבולבל הם גירדו את הראש ואמרו "אבל יש לנו אוזניות של סוני אם אתה רוצה" ] הקיצר,איזה חנות מקצועית מוכרת בירושלים את האוזניות האלה? אני שובר את הראש כבר
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר על לחבר רסיבר פרמטיבי בעל יציאת coax (הבנתי שמדובר בחיבור דיגיטלי) למע' רמקולים Logitech z5500.. מה לגבי יציאה אופטית של DVD שתחובר לאותם רמקולים עם כבל אופטי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק ברשת עם חברים ומדבר איתם בסקייפ תוך כדי הבעיה היא שיש עוד אנשים בבית שיודעים רק לצעוק ולא לדבר ושומעים אותם יותר טוב ממני הבנתי שאוזניות עם מיקרופון של גיימרים יודעים לבטל את כל רעשי הרקע זה מתחלק ל 2 חלקים - שאני לא אשמע מה שקורה סביבי ושהמיקרופון יסנן קולות רקע אבל אני לא סגור אם מדובר על סתם רחשים או ממש כל מי שלא יוצא לי מהפה חשבתי על כיוון של SteelSeries Siberia v2 או Razer Carcharias נתקלתי בפוסט בפורום בחול לגבי האוזניות של רייזר שאומר שזה לא יעזור לי http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=3085959 מישהו מכיר עובדה אחרת לגבי זה? או שיכול לכוון אותי לפתרון אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לטלוויזיה בסביבות 40" במחיר של עד 2500 שקל (אפשר לחרוג מעט אם זה באמת שווה את זה). אין לי דרישות מיוחדות פרט לכך שתהיה FHD (מן הסתם) יכולה להיות smart tv אם זה באמת שימושי (אין לי מושג, מעולם לא היתה לי סמארט טיוי וראיתי שרובן עם אנדרואיד ישן, 4) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי בהתחלה לקנות את הנגן הפשוט ביותר של ה-350 שקל 512 מגה של PROSOUND וכל החברות הזולות, אבל אמרו לי שהאיכות של הסאונד ממש גרועה, צדקו? זה די שכנע אותי לא לקנות את זה... אלא אם תגידו לי פה שהאיכות טובה אז אני רוצה ללכת על ה-SanDisk 512MB, הנה קישור למוצר וגם תמונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=8645 http://www.sandisk.com/download/photos/retail/dmp-blue.jpg רציתי לדעת מה האיכות של הסאונד, אם זה נגן טוב ואיכותי, אז תביאו לי כמה חוות דעת או נגן טוב יותר במחיר של 600 שקל בלבד! אם יש סיקורים וכתבות על הנגן אני ישמח לקבל תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה אייפוד 4 גיגה בלי צבעים. הוא חיבר אותו למחשב והכל פעל טוב בפעם השנייה המחשב לא מזהה את האייפוד רק טעון אותו. החיבור הוא דרך USB . Windows xp
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה רסיסר חדש לקולנוע ביתי שלי (כלומר המחשב שלי מחובר לקולנוע ביתי) אני רוצה מגבר חזק מאווד עם תקן thx כך שאני יוכל לשמוע במחשב לראות סרטים ברמאה מצוינת לכן אני צריך שתמליצו לי על רסיבר חדש. הרסיבר שקיים אצלי בבית הוא onkyo 989 thx. במגבר החדש אני רוצה שהייה לי: 7.1 ערוצי שמע. 7 ערוצי סטריאו. dts es 96/24. thx ultra 2. pro logic II. הרסיבר שחשבתי עליו הוא denon avc-a1 sr. אז למביני עניין בבקשה לעזור לי!!!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאיזה קובץ מבין האופציות צריך להמיר קבצים כדי שיפעלו במערכת של AUDIO CD בלבד?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מתלבט בין Onkyo TXSR607 או 608 לבין Yamaha RX-V667. חשוב לי מאוד הסטראו והאם הרסיבר מתחמם או לא. כמו כן אני מעוניין להתחבר לשקועים עם רמקולים או AMR-250 של Paradiam או B&W סדרה 800 CWM800. רמקולים אלה הם שקועי קיר וחשוב לי מאוד זון 2 אשמח מאוד לתגובה מהירה ומקצועית. ת ו ד ה רבה[
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ממיר כבלים (HOT) מיותר של Thomson (אפור), וחשבתי לחבר אותו למחשב שלי כדי לצפות בטלוויזיה על מסך המחשב. לצורך כך, נראה לי שאני אקנה כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE KIT. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1883 יש לי מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate x64, ומסך "22 רחב. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס טלוויזיה שציינתי מומלץ? 2. נועה מספקים את הכרטיס טלוויזיה הזה עם שלט שחור של מיקרוסופט. מישהו יודע האם זה שלט טוב, ומה ההבדל בינו לבין השלט האפור? 3. מישהו יודע איזה מקלט IrDA מגיע עם הכרטיס הזה (עם כבל / בלי כבל), והאם המקלט הזה - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_473&products_id=9676 - מתאים לכרטיס ולשלט? 4. אני מחבר את הממיר ל…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי טלוויזיה חדשה SUMSUNG 32LCD היא מחוברת למחשב עם כבל HDMI רואים ממש טוב והכל אבל יש שם בעיה בקול הוא לא מועבר בצורה טובה יש כזה "תסס" בזמן דיבורים.(כשרואים סרטים או כששומעים מוזיקה!!) הבנתי שכבלHDMI אמור גם להעביר את הקול בצורה טובה אז אני לא מצליח להבין למה זה לא עובד טוב?? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים....
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי עד עכשיו מערכת Microlab FC 730 5.1, שהייתה מחוברת למחשב (מחובר לטלוויזיה). האישה התעצבנה שמכוער לסלון אז מכרתי ב-340 ש"ח. כרגע אני מחפש לרכוש סאונד בר. השימושים הם הכל: סרטים, מוזיקה, משחקי מחשב וכו'. המטרה היא לחבר לטלוויזיה בחיבור אופטי ושכל מה שהטלוויזיה תשמיע (מחוברת למספר מקורות) - ייצא מהסאונדבר. אני לא אאודיופיל גדול, אבל כן חשוב לי האפשרות לשמוע בווליום גבוה באיכות טובה עם בסים נקיים. בנוסף חשוב סאבוופר אלחוטי. אני מחפש משהו בתקציב של 500-700 שקל, להלן האופציות שלי: Samsung HW-F450 - משומש ממכר, 500 ש"ח. Samsung HW-M450 - חדש, 687 ש"ח Samsung HW-K450 - חדש, 595 ש"ח LG SJ4 - חדש, 681 ש"ח. LG SJ3 - חדש, 525…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בפלאפון נגמרת הסוללה מהר והאיכות על הפנים. עכשיו יש לי נגן sansa m250, בו אני שומע בדרך כלל, אבל הוא ישן מדי, והבנתי שיש נגנים שמשמיעים יותר באיכות אני צריך המלצה לנגן טוב ואני לא מבין בזה כל כך, זה הדברים שאני צריך בו: - קודם כל, הכי חשוב שהאיכות תהיה כמה שיותר גבוהה, יש לי sennheiser ie80 שקניתי לא מזמן, צריך לנצל אותם =] - שיהיה אפשר לשמוע בעוצמות גבוהות - לא צריך שהתפריט יהיה בעברית, אבל שאני אראה את השמות של השירים בעברית ולא בג'יבריש - זה מותרות, אבל שהנגן יהיה יכול להציג את התמונה של האלבום של השיר - גם מותרות, שהסוללה תחזיק לא צריך יותר מזה, תודה רבה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מחבר דיסק-און-קי לטלויזיה אני יכול לשמוע רק דרך הרמקולים של הטלויזיה ולא של מערכת הקולנוע (רסיבר+רמקולים). מובן לי שאני מפספס כאן משהו ואשמח לקבל עצה לפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי משקפיים (ראה תמונה) 3D ACTIVE SHUTTER GLASSES כי במשקפיים הפשוטים אדום טורקיז לא אהבתי את המראה הירוק בפרצופים של הסרט. באתר של החנות היה כתוב שהם מתאימים לכרטיסי מסך של NVIDIA (יש לי 660Ti) עשיתי חיפוש אם השאלה הזאת כבר נמצאת וראיתי שלא ובשאלה דומה היה רשום שלא צריך טלוויזיה בתלת ממד (יש לי TOSHIOBA POWER TV את הדגם אני לא יודע אבל היא מחוברת בHDMI ב1920*1080 למחשב שלי ואין לה כינסת USB). יש לי צורב BW-12B1ST של ASUS . וסרט ספיידר המופלה בתלת ממד, תוכנת CyberLink PowerDVD 13. חיברתי את האני לא יודע מה זה בUSB למחשב ואותו בUBB למשקפיים עכשיו השאלה שלי היא איזה התקן זה מבין ההתקנים הבאים ב"אשף הגדרות תצורה בלוח בקרה של NVIDIA מתאים? א.מקלט\משדר אינפרה אדום ומשק…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
עזוב רגע את הרסיבר , איך אתה יודע שזה בכלל פרולוגיק ? האם אתה בטוח שרק כשיש פרולוגיק הוא נידלק ותמיד שיש ? (ועל איזה נורית בדיוק אתה מדבר ושוב עם איזה ציוד ואיזה תוכן). יש להבין שפרולוגיק הוא קידוד אנלוגי ולא דיגיטלי , MP3 AC3 למשל הם דיגיטליים , יכול להיות AC3 וMP3 שהם פרולוגיק אין סתירה כאן , פרולוגיק זה מעיין מיקס של סאונד קבלו את זה ככה , קידוד דיגיטלי הכוונה לדחיסה - שימוש בקובץ שיכול גם להכיל את המיקס האנלוגי פרולוגיק.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות אלחוטיות לחבר לנגן MP3, הכוונה היא לאוזניות האלה שמכניסים לתוך האוזן (הקטנות). יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג כאלה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,אני קניתי מחשב חדש וקניתי גם שתי מערכות רמקולים, למחשב הישן שמתי את אחת ממערכות הרמקולים שקניתי(שתי המערכות זהות ד"א) והצליל שם נשמע טוב, אבל במחשב החדש הצליל מאוד מאוד צורם,וזה נשמע כאילו יש את המוזיקה+צליל צורם מאוד שכאילו מישהו מקפיץ מטבעות לפי קצב המוזיקה...וזה נשמע מאוד חזק, אני ניסיתי כמה שירים וגם כמה משחקים ועדיין הצליל הצורם נשאר במחשב החדש עם הרמקולים בזמן שבמחשב השני יש את אותם רמקולים והצליל הצורם לא נשמע, מה אני יכול לעשות בשביל לפתור את בעיית הצליל הצורם? תענו בבקשה בהקדם האפשרי, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בבית מערכת "סטריאו" ישנה (יחסית, לא יודע עד כמה) שכבר לא ממש שימושית: CD כבר לא עובד, טייפ עובד איכשהו אבל עושה בעיות, וברדיו אנחנו לא משתמשים. כרגע המערכת משמשת בפועל כטייפ, אבל למקרה שיגיע זמנה, מעניין אותי לדעת אם יש ערך כלשהו לרמקולים בפני עצמם (ולכן סיבה לשמור אותם, ואולי להשתמש) או שמדובר ב"סתם זבל" שאפשר להיפטר ממנו ללא מחשבה שניה. מה שכתוב על הרמקולים: AKAI SPEAKER SYSTEM SW-MX93.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש את ה-621 של ALTEC LANSING והבנתי שהם לא קיימים בארץ. אני שוקל אם להזמין אותם מחו"ל או להתפשר על ה-2100. יש מכס על רמקולים??
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט: כונן קשיח: SUBMICRO בנפח 4GB (הנגן הראשון בעולם) מסך: 260K צבעים בגודל 1.3" פורמטים נתמכים: WAV,WMA,MP3,OGG,FLAC,MPEG4 סוללה: עדיין לא ידוע הנגן כולל: רדיו, טייפ מנהלים, USB HOST, (מאפשר לחבר מצלמות/כרטיסי זיכרון ללא מחשב) הקלטה LINE IN. מחיר: לא ידוע תאריך השקה מתוכנן: אמצע - סוף פברואר. הנגן מנגן סרטים. עדיין לא ידוע באיזה מגבלות. הנגן הזה לא רואה ממטר את H10.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-