אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
היי, לצערי מכרתי את הסט 5.1 שלי מפאת חוסר מקום בדירה. איפה אני יכול למצוא היום את ה ATP3 ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות לעמדת מחשב בבית. שימוש בעיקר למוזיקה: רוק/פאנק, אלקטרונית. חובה שיהיו over-ear. עדיף שיהיו open/semi-open. תקציב עד 400 ש"ח (כולל משלוח). המלצות שקיבלתי עד כה: Audio Technica ATH-AD500X AKG K240 Superlux HD668B Philips SHP9500 אמרו לי שבין ה-AKG ל-Superlux עדיף Superlux. לגבי ה-Philips היו דעות חלוקות. אשמח לחוות דעת נוספת. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש דיל לשעות הקרובות על אוזניות גיימינג אלחוטיות מעולות של לוג'יטק - http://www.amazon.com/gp/product/B003VANOFY נחשבות לאחד הדגמים המוצלחים בשוק, המחיר בהחלט בריצפה. המחיר 70 דולר, אבל יש משלוח של 20 דולר - סה"כ 90 דולר. הנושא הזה של האם מדרגת המס כוללת את המשלוח קצת מעורפל בעיניי, אשמח אם מישהו יעזור ויגיד לי האם משלמים מע"מ על המוצר. באמאזון כתוב: Estimated tax to be collected - 0 USD Import Fees Deposit - USD 16.22 אבל הם רושמים הערכה של אפס דולר גם כשאני מוסיף מוצרים שעולים 90 דולר, ככה שלא ניתן לדעת בוודאות..
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר את הגיטרה(גיטרה חשמלית) למחשב ולהקליט ולערוך את המוזיקה במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המערכת שלי ולמחשב, עכשיו המערכת שלי היא לא קולנוע ביתי היא מערכת רגילה (חזקה מאוד!!!) שחיברתי אליה עוד שני רמקולים גדולים שהיו בסלון שלי פעם ועכשיו יש לי 4 רמקולים חזקים אחושר@#$#$%..... הכרטיס שעל הEPOX 8RDA יספיק לי? או להשקיע ככה 600 שקל לXP של הרקולס??
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז זה אומר שאם רוצים לקנות LCD טוב לחדר ברור לPS3 אין טעם בלקנות FULL HD? מספיק לקנות HD READY שתומך ב1080P24?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מתלבט לגבי אוזניות קשת קטנות להליכה (מחוברות לפלאפון כנגן) וראיתי את הsony mdr-zx600 ואת AKG K450BLU מה ההבדל ביניהם? ואלו נחשבות יותר יציבות על הראש ואיכותיות יותר? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שיטוט קל ב Kickstarter בעקבות המוצר האדיר הזה http://www.kickstarter.com/projects/556341540/pressy-the-almighty-android-button ראיתי שיש שם פיתוח של USB DAC ואבדיוק לאחרונה התחלתי להתעניין באחד, יש לי ATH M50 ואני רוב שעות היום בספריה, ולמחשבים פה יש כרטיס קול מחורבן "Beats" בחיי, ששמעתי יותר טוב עם נגנים סינים ב15 שקל. אז ראיתי את זה http://www.kickstarter.com/projects/gavn8r/geek-a-new-usb-awesomifier-for-headphones?ref=category ורציתי לדעת אם זה משתלם/שווה את זה, או שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, ראיתי פרסום של באג על אוזניות JBL Tempo J03B ב250 ש"ח במקום ב300. קישור המוזיקה שאני שומע היא בעיקר אלקטרונית: ארמין ואן ביורן ודומיו, אינפקטד מאשרום, דאבסטפ. וגם דאנס- מאלה שנכנסים לUK40. בנוסף גם רוק של פעם - סקורפיונס וכו', אבל פחות. אני מאוד אוהב באסים, אבל בלי להתפשר על הטרייבל. משתמש בסמסונג גלקסי או לאפטופ. מחפש אוזניות ON EAR עם בידוד רעשים סביר (שלא כל מי שמסביבי ישמע איתי ביחד) האם הJBL הן אוזניות מומלצות? או, בעצם - מה מומלץ לי עד 300 ש"ח? (ועדיף פחות). ניסיתי אותם בחנות מול הAKG-512 - מבחינתי הJBL הובילו בתחום הבאסים והווליום, והAKG נתנו יותר טרייבל ויותר "פרטים". תודה, b-or
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני יומיים רמקולים Microlab Solo7C ואני צריך לדעת איפה הכי כדאי למקם אותם המיקום שעשיתי להם http://sizmedia.com/my.php?i=w2wztgmgymto.jpg המיקום מספיק טוב או שעדיף לשנות אותו? המליצו לי למקם אותם על הרצפה אבל הטויטר לא יהיה מול האוזן של המאזין וזה לא טוב
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הלכתי לכמה חנויות כמו ליאור, שקם אלקטריק, סנסור .. ויש כל כך הרבה דגמים וכל כך הרבה אפשרויות שאני כבר אבוד ולא יודע מה לעשות :\ אני רוצה לחבר אותה למחשב אז אני צריך חיבור למחשב. אני רוצה שיהיה HDMI כדי לחבר את הנייד. רמקולים נורמליים . וזהו, זה הדרישות שלי מהטלוויזיה . יש לכם משהו נחמד להציע עד ה 3200 ש"ח ? (32" - 26") תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב - עד 300. האם השיפור יהיה משמעותי בהשוואה לכרטיס הקול המובנה בלוח של gigabyte כבן 6 שנים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס קול Asus Xonar D2X ורמקולים של Altec Lansing FX6021. מכיוון שהכרטיס קול לא תומך בחיבורים של האוזניות מקדימה, אני מחברת את האוזניות לחיבור שנמצא בפנל של הרמקולים. השאלה שלי אם זה לא פוגע באיכות הסאונד. הבעיה שזה לא נוח לחבר את האוזניות לכרטיס קול מאחורה. אני מניחה שאם אחבר כבל מאריך לכרטיס קול זה יכול גם לפגוע באיכות הסאונד. איך בכל זאת כדאי לחבר את האוזניות בלי לפגוע באיכות הסאונד? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה בשימוש של סרטים 5.1 ומוזיקה? האם הוא אוברקיל עבור רמקולים כמו SOLO7? ראיתי שהוא קיבלת ציונים טובים בביקורות. האם יש לו חסרונות בולטים כלשהם? מישהו התנסה איתו? כמו"כ, ראיתי שהחיבורים שלו לא נראים כמו של כרטיס 5.1 סטנדרטי, מישהו יודע איך הוא בכל זאת מאפשר חיבור של מערכת 5.1? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות של אקו, וכאשר אני מחבר אותן למחשב, אני לא שומע כלום. באוזניות הישנות שלי, שיש להן בדיוק את אותו החיבור, אני שומע מצויין. אני לא יודע איך נקרא החיבור הזה אבל זה החיבור הנפוץ ביותר לאוזניות וסביר להניח שהבעיה אינה בחיבור. אולי משהו בתוכנת realtek?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום בבעלותי מכשיר אקסבוקס המתפקד גם כדיוידי עכשיו רציתי לדעת המלצה שלכם לרמקולים עד 500 ש"ח והאם הם מתחברים לבוקס \ לטלויזיה אני ממש לא מבין בזה [אני רוצה שיתמוך גם במשחקים עם הסאונד לא רק בסרטי הדי וי די] וכמו כן הייתי מעוניין לדעת האם אני זקוק לרסיבר או לכול מכשיר נוסף תודה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/755897 מישהוא מזמין?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן חברים השאלה בכותרת, אני מעוניין לכרטיס קול בשביל לשמוע מוזיקה במחשב וכמובן משחקים. תודה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח אם לכל מישהו שיש לו איזשהי תובנה בנושא שיתן דעתו בפרט אנטולי . ב HT דיברו על כך שהמובנה עושה איזה המרה , אבל לכרטיסים המובנים של רילטק ניתן לקבוע תדר 44.1\16BIT ביציאה , כמו שמקודדים רוב קבצי המוזיקה . ככה שלא הבנתי איזה המרה בדיוק המובנה עושה ??? ונגיד שיש איזה המרה הרי זה מדיגיטאל לדיגיטאל ככה שלא הבנתי איזה איבוד נתונים יכול להיות ?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, אני רוכש מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש גם בכרטיס קול. המצב הנוכחי הוא כרטיס קול 5.1 של Creative עם אוזניות של סנהייזר HD437. השימושים שלי הם מוזיקה, סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה ולכן חשבתי על כרטיס מסדרת ,X-FI אבל אני לא יודע איזה ייתן לי תמורה הכי טובה לכולם. אשמח אם תעזרו לי בהתלבטות שלי :-) תודה נועם
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בכרטיס המשולב שמגיע עם הP4P800-SE ורציתי לדעת אם שווה לשדרג לכרטיס לא משולב כדי לקבל בוסט קטן במשחקים (ואיכות סאונד טובה יותר כמובן). האם ההבדל יהיה מורגש?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום אני רמקולים מסוג סולו 6C שאני מעוניין למכור בתקווה לקבל 300-400 ש"ח עליהם. לאור חוסר מקום בשולחן ותשומת לב לעובדה שבפועל בשנה האחרונה כמעט ולא שמעתי בהם אלא ברמקולים המעפנים של המחשב נייד שלי - חשבתי לקנות אוזניות לפעמים שבהן כן ארצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך וכו'. חשבתי על התקציב הנ"ל לא מתוך ידע, אלא מתוך מחשבה שזה די מכובד לאוזניות טובות מאדם שהוא לא אאודיופיל. אציין כי במקרה שמעתי אתמול את האוזניות של 50 סנט - ה-SMS כמדומני בקרביץ (היו מוצגות כדי שישמעו) והם היו מעולות, המון באסים אבל לא ממש מפריע לי - נאמר לי שהן עולות כעת כ-700 ש"ח. היתי שמח לדעת איך הביטס שכולם מדברים עליהם, האם יש אוזניות אחרות? עדיפות כמובן "לבסט ווליו פור מאני" - אם יש משהו באזור 400 ש"ח שיכול…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי, אין ספור אוזניות נהרסו ונקרעו, הגיע הזמן לקנות אוזניות איכותיות, כמובן ללא חוט, שלא יקרה מצב שהם נהרסות. חשבתי אפילו לוותר על אוזניות קשת ולקנות את האוזניות שמגיעות מאחורי העורף. שימוש עיקרי וכמעט יחיד - מכון כושר תקציב- אפשרי גם 1000 שקל
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
תנו לי המלצה לרמקולים די ברמה גבוה מחיר סביר..אין מחיר התחלתי משהו שווה את זה..מישהו שהתנסה ומסופק שימליץ) מספיק 2.1 עם סאב חיבור למחשב לוח אם msi z87 gaming תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-