אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... איך אני יכול לנתב את הסאונד(In/Out) מכרטיס הקול אל המודם... כן כן הדבר העתיק הזה שעושה קולות של ווספה לפני טיפול מנוע... DRIVER רלוונטי או משהו בסגנון... נכון לעכשיו אני בכלל לא בכיוון... תודה לכולכם....
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כרטיס קול כדי לשפר את הסאונד במוזיקה מה- Microlab Solo 7c החדשים שלי. האם הכרטיס הזה הוא אופציה טובה ב600-800 שקל? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס הזה והגירסה החדשה ביותר באתר היא מ 2003 כזה... ראיתי באתר אחד את זה: http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=16993 והבנתי יש חדשים יותר,אז איפה אפשר להשיג את החדשים ביותר??? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אולי אני אצליח להוריד אותו גם ל-350 האם כדאי לי לקנות את הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מזה 5 שנים בהן אני משתמש בכרטיס הקול המצוין בכותרת. לאור רכש של מחשב חדש, מתלבט האם שווה להחליף את כרטיס הקול לסדרות החדשות יותר דוגמת X-Fi וכדומה. כרגע משתמש במערכת די נחמדה של altec, אך לא משהו מפוצץ - עלתה בסביבות ה800 שקלים. האם הכרטיס מספיק גם בימים אלו, במידה ואשדרג את הרמקולים (ככל הנראה זה מה שיהיה)? במידה וכן, על איזה כרטיס כדאי לי ללכת? תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול Sound Blaster Audigy 2 ZS שתומך ב EAX 4 אבל במשחקים ששיחקתי עד כה מאז שקניתי את הכרטיס הזה ושמתי הגדרה של הסאונד בהתאם לכרטיס שלי - - אני לא שומע את כל הקולות במשחקים !!! - כלומר אני שומע חלק מהקולות אבל לא את כולם !!!! - מה עושים ???
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
א) בחלונות ובמשחקים בכלל שומעים רק 2.1 תמיד! וכל הרמקולים האחרים לא פועלים ואני רוצה לעשות שתמיד יהיה סראונד אני מחפש ומחפש דרך אבל לא מוצא ... בדום הוא נותן לי שגיאה שאני צריך לשנות משהו בלוח הבקרה ברגע שאני מנסה לשים על מצב סראונד... (זה מאוד חשוב לי שתעזרו לי בזה) דרך אגב יש לי מערכת 7.1 הרמקולים גם של creative . הם מחוברים טוב שומעים מכולם שאני עושה טסט לשמוע מכל רמקול ופה אני מגיע לבעייה שנייה ב) כל הרמקולים אומרים את המיקום שלהם(חוץ מאחד) Front Left Front Center Front Right Rear Right Rear Left Side Left (חסר פה Side Right) הוא לא אומר כלום!! בקיצור מה עושים מאוד חשוב לי שתעזרו לי עם זה תודה!!!!!!!!!!!!!! תודה!
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
SOUND BLASTER AUDIGY PLATINUM EX יכול להקליט ב24 ביט כמו כרטיס מקצועי או...שרק הoutput שלו 24 ביט ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז אחי התייעצות רבה כאן הבנתי שהאקסטרים אאודיו לא שווה כ הוא מסורס, האקסטרים גיימר לא שווה כי הוא חיקוי, והפטאליטי עולה 1000 שקל אז ירדתי מלקנות כרטיס קול חדש... יש לי את הכרטיס הנ"ל בגרסא sb0220 אבל אנילא מוצא דרייברים!! מישה יודע איפה מוצאים?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
הכרטיס המובנה מפיק צליל אנורקסי ומדכא (ALC 882). כאשר אני מחבר את הרמקולים שלי (MICROLAB SOLO 7C) לנגן שלי COWON D2+ ומנגן קבצי OGG כמו במחשב הסאונד בכלל בפלנטה אחרת (הצלילים "חיים" יותר, אפשר לשמוע את הגיטרות והדרמס בנפרד ולא במרק הווקלים כ"כ אנושיים ולא נשמעים כמו מיקרוסופא סאם (בהגזמה - אבל אפשר להבין את הנקודה שלי)). לפני כמה ימים הגיע לידי כרטיס קול של קריאטיבSOUND BLASTER LIVE 5.1 DIGITAL עם מעבד סאונד EMU10K1JFF, האם חיבור כרטיס זה למחשב שלי יהווה שדרוג כולשהו חוץ מכך שהמעבד המרכזי לא יעבד את הסאונד יותר? בהנחה שאני אמצא דרייוור מתאים לוונדווס 7 32. (הסתדרתי עם כרטיס אדימקס-ראלינק לכן אני לא רואה בכרטיס הזה אתגר). אני משתמש אך ורק ברמקולים סטראו שלי וסאבוופר נפרד א…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=875&product=19749&utm_source=asia.creative.com&utm_medium=Banner&utm_content=FeaturePg_X-FiTitaniumHDProductInfo&utm_campaign=FeaturePage יש למשהו מושג מי מוכר את הכרטיס הזה ? שם של יבואן בישראל ? טלפון שלו ? אין בזאפ
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי Harman Kardon Soundsticks III שמשמש אותי בעיקר למשחקים וקצת מוזיקה. האם אני יפיק תועלת ברכישת כרטיס קול? במידה וכן אשמח להמלצות מאתרים כמו https://www.overclockers.co.uk/ או http://www.amazon.co.uk/ תקציב של עד 50£ במידה ובאמת שווה את זה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נייד ישן של HP 6910P. יש לו כרטיס קול שאמור להיות עם דרייבר של SOUND MAX על מנת להגדיר אותו. הכרטיס כרגע עובד, הבעיה היחידה היא שאני לא יכול לשלוט בהגדרות הדרייבר (יציאות וכד''). כבר למעלה משעה אני מחפש באינטרנט דרייבר שיתאים לWIN7 וכמה שזה נשמע חובבני אני לא מצליח! מהאתר של HP אין גרסא ל7. SOUNDMAX (שאמור להיות ) מותאם לWIN 7 מותקן אבל לא נפתח חלון אפליקציה של הגדרות.. גם ניסיתי להתקין דרייבר של רילטק (פתרון שנתנו ברשת) ולא עובד...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
hey ive just bought a new computer and im using win98.. this computer is using soundmax sound card which ive never used before and for some reason i have no sound, when i view perfernces of soundmax i see no sound devices.. can someone tell me what can the problem be? thanks in advance
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מישהו פה שמע אותם? לא סתם האזין להם בחנות ממש שמע הם שווים את המחיר ? יש משהו יותר טוב עד 950 שקל בלי חריגה ? השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה http://zap.co.il/model.asp?model_id=152063
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי רק להצהיר בזאת שלדעתי אין מודעות מספיקה לסאונדסטורם בקרב חובבי המחשבים בארץ. לכן הכנתי מעין ביקורת קטנה משלי על הכרטיס. היכולת המיוחדת של הסאונדסטורם היא לקחת כל שדר דיגיטלי ולהפוך אותו לשדר לא מפוענח של דולבי דיגיטל משמע שאם יש לכם ריסיבר/מפענח הוא מקודד את השדר וכל סאונד היוצא מהמחשב הוא בדולבי דיגיטל. האמת היו לי הרבה ספקות לגבי כמה טוב הוא יכול להיות בהיותי חובב סאונד מושבע בעל כל הדיוידי אשר מתיימר לנגן סאונד מעולה. אני הראשון שקנה את הלייב 5.1 ברגע שהוא יצא ורק בשביל לשמוע משחקים בסראונד נורמלי. מה שעושה הסאונדסטורם הוא בעצם מוריד את כל הסאונד שאוזן האדם איננה יכולה לשמוע ומחלק באופן מדהים את הסאונד לרמקולים ואת הבאס לסאב. יש במאפיינים שלו אופציה ל…
-
- 41 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי כולם.כחולה מוזיקה הצלחתי להשיג להשיג לוח אם שכולל בתוכו את שבב הקול של אנוידיה.הלוח מבוסס nForce 2 תוצרת אסוס. עשיתי השוואה סאונד בין הכרטיס המובנה לבין ה 1212M והם דיי מתקרבים לאיכות דומה.האם זה יתכן? הציפסט הזה מיושן מאד יחסית אולם הוא היה יחודי בזמנו עם השבב הזה.האם דבר כזה יכול להיות שכרטיס ישן ישתווה לכרטיס חדש כמו ה 1212M ועוד מובנה בלוח אם...?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אחרי שה X240 שלי החליט לישבוק חיים ואני חושב לקנות מחשב חדש באתי אליכ להתיעצות מחפש משהו איכותי עם דגש על מוסיקה בווליום סביר(בכלזאת שכנים זקנים) רואה הרבה סדרות ואנימה אבל לא מחפש סראונד משחקים גם די חשוב אבל לא משהו שניראה לי שישנה את ההחלטה(אין ממש רמקולים לגיימינג נכון?) שמעתי הרבה דברים טובים על MICROLAB ואת לוג'יטק אני מאוד מעריך פיליפס וסוניק לא כלכך מוכרות לי נגיד ואני משקיע במערכת טובה יש טעם להחליף כרטיס קול או שהאונבורד יספיק? עד כמה זה ישנה את האיכות בישבילי? אני לא אאודיופיל אבל מחפש איכות וחוסר עיוות בווליום מכובד . יש ביקורת השוואתית בינהם? המלצות מהפורום?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
i have the p5e motherboard and i use the spdif out port to connect my computer to my reciver. i have windows vista and when i enter the spdif interface properties i can't choose more the 2 channels. if i test the std audio it work and i can hear with my 5.1 speaker that are connected to my reciver.if i choose the speaker instead then i can select 5.1 speaker.in the soundmax blackhawk program is the same thing i can select 5.1 speakers in the speakers selection but in the spdif interface i can only select stereo speaker or head phones. how do i set the spdif to 5.1 speaker so i can hear with all my speakers in my computer games?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם gigabyte k8nf9. האם יציאת spdif היא אופטית או קואקסיאלית?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
למה צריך את זה? (יש לי כרטיס קול שתומך ב8 ערוצים ורסיבר...אני צריך את זה???)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כדאי? יש לי את שתי החבילות אחת של הפרו גיימר ואחת הרגילה.. נראה לי אני אלך על הרגילה עם יותר דברים שמגיעים.. בכל אופן אני קונה אותם פה בישראל ב350 יש מצב שאני מוריד את המוכר לפחות.. מה אתם אומרים כדאי?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע באוזניות די גרועות (ovan 740mv), הייתי מעוניין לדעת האם כדאי לי לשדרג לאוזניות speed-link triton. אני משתמש באוזניות למשחקים בלבד (ובגלל זה בחרתי ב headset ולא headphones). האם האוזניות נוחות? בגדול, האם אני ארגיש הבדל בין האוזניות הקיימות שיש לי (ovan) לspeed link. אני מעדיף שלא להוציא יותר מזה על האוזניות, בכל זאת הן למשחקים בלבד. http://www.speed-link.de/prod.php?lang=en&sys_id=8&pb_id=8&prod_num=SL-8760
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לפתוח את הדיון הזה שיהיה דיון מרוכז בכל הנוגע למכשיר ה-SqueezeBox3. מדובר במכשיר לא חדש של חברת SlimDevices אשר נרכשה לפני זמן מה על ידי חברת Logitech וכעת המוצר משווק עם מדבקה שלהם. למי שלא מכיר, מדובר במכשיר שהוא סטרימר אודיו. מה שאומר שהוא מתחבר למחשב שלכם בעזרת רשת (חוטית או אלחוטית) ובעזרת תוכנה קטנה שלו (מבוססת דפדפן) מנגן את מאגר המוזיקה הממוחשב שלכם. היתרונות שלו ברורים מעצם איכותו לא תלוי בהפרעות של המחשב. עם זאת, היתרונות שלו מעבר לזה הם נוחות עצומה, ואיכות סאונד טובה. הסיבה שאני פותח את הדיון היא מעבר לעובדה שלא ראיתי שום דיון על המכשיר הזה בפורום שלנו מעולם היא כפולה. ראשית, אני יודע שחוץ ממני יש פה בפורום כמה אנשים נוספים עם המכשיר הז…
-
- 39 תגובות
- 4.2k צפיות
-