אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, אני מחפש המלצה לאוזניות שישמשו אותי לנסיעות יומיומיות באוטובוס. עד עכשיו השתמשתי באוזניות In-Ear מעפנות, פשוט מאדישות כללית, ועכשיו הן שבקו חיים והחלטתי לשדרג את עצמי בהזדמנות זו. הייתי רוצה לעבור לאוזניות קשת, להיפטר מתחושת האטימה ושהן לא ייצאו לי מהאוזניים כל פעם שאני תופס את הכבל בטעות (אוטובוס, תיק, לקום, לזוז וכו')... המקור הוא כרגע סמארטפון (Xperia arc) למרות שאני לא שולל את האפשרות לעבור לנגן ייעודי. או מגבר אוזניות. המוזיקה היא בעיקר רוק ומטאל. יש לציין שאוזניות המשרד שלי הן PX100 נהדרות אבל הן חסרות תועלת לחלוטין לתחבורה ציבורית. משהו ברמה שלהן יספיק לי לחלוטין. לסיכום: - קשת - ניידות - סגורות עם בידוד טוב (לאוטובוס) - מקור נייד (סמארטפון או נגן) - תוצאו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך מיועד לצפיה בסרטים+חיבור PS3+חיבור למחשב. אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי אוזניות אלחוטיות מבית merkury innovation ואתמול הם נפלו ועכשיו לא שומעים בצד שמאל. הבנתי שכנראה נקרע איזה כבל ותיקון לא כל כך משתלם כי בסל הכל אנחנו מדברים על אוזניות בשווי 10$ ולכן אני חושב שכבר עדיף לקנות חדשות. יש לי תקציב של בערך 400 שח אם עדיפות לחסוך. אני חייב שאלה יהיו אוזניות שעובדות על FM או 2.4Ghz ולא אינפרא רד כי אני גם מטייל בבית בזמן האזנה. זמן סוללה כמה שיותר ארוך ועם אופציה להחליף סוללות. חיבור אודיו בבסיס שלהן (3.5 או RCA). שישמעו טוב יחסית בלי רעשי רקע של שלג. שלא יהיה דיליי בין האוזניות לטלוויזיה. האוזניות ישמשו בעיקר לטלוויזיה (ממיר ו xbox) אבל לפעמים גם למחשב. אוזניה אלחוטית שיש לה גם חיבור 3.5 עליה כבי שאוכל להשתמש בה במידה ואין בסוללה. תודה רבה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניתן לחבר XTREAMER למסך עם חיבור VGA בלבד? יש לו רק יציאות RCA ו-HDMI ואני לא יודע אם יש מתאם מ-HDMI ל-VGA בכלל... זה לא יכול להיות נכון - http://www.amishop.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=175 עולה יותר מהסטרימר עצמו! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חיברתי מחשב לטלויזיה ב HDMI ולרסיבר ב SPDIF במטרה לראות HD בטלויזיה ולשמוע סראונד משום מה לא שומעים כלום ברסיבר דרך ה SPDIF השאלה האם בכלל אפשרי לחבר כך ולשמוע ברסיבר? ואם כן איך? ניסיתי כל מיני מדריכים אבל לא התייחסו לחיבור גם של HDMI וגם של SPDIF והאם עדיף לי בכלל לחבר מהטלויזיה לרסיבר בכבל אופטי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדיף בתצורת כרטיס. השימוש הוא גם לחיבור סינטיסייזר דרך מידי וגם (במקרים אחרים) צפיה בסרטים בסראונד. מה מומלץ? ושאלה בהקשר הזה, אין שום בעיות בכרטיסים חיצוניים מחוברים USB? אין לייטנסי?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/dap.aspx?ai=2597760&cfm=EB1BBA384C23 אני וחברה שלי עברנו לדירה ביחד ואני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתי שתתן חוויה קולנועית בסרטים וגם תשמיע מוזיקה כמו שצריך. הסלון לא גדול מאוד, 3.4*3.4 מטר בערך. המערכת תתחבר ל xtremer Ultra. אני לא אודיופיל אבל אני נהנה מאוד מסאונד עמוק ומדויק (יש לי אוזניויות סנהייזר HD598 עם מגבר, ו soundsticks 2 של הרמן קרדון במחשב).
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם בקניית צמד רמקולים ללא סאבוופר (2 בעגה המקצועית ), בתקציב של סביבות 300 ש"ח (ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה). רצוי שיהיו יחסית קומפקטיים. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לאחרונה לפצוח בפרויקט ארוך טווח לבנית מערכת DIY פשוטה. בתכנון הסופי (סיפור של חודשים לפחות) הפרויקט אמור לכלול מגבר דיגיטלי כזה או אחר, קדם-מגבר, ייתכן שפורפרתי ו-DAC. מאחר שאין לי כל ידע פורמלי או לא-פורמלי בנושא, החלטתי להתחיל בקטן וללמוד תוך כדי התנסות. החלק הראשוני של הפרויקט כלל הזמנת לוח (מורכב מראש) מבוסס צ'יפ TA2020 ובניית ספק כוח AC/DC במתח 12V ובזרם מרבי מתוכנן של 10A (לצורך התפתחות עתידית). לאחר לבטים החלטתי לבנות ספק לינארי לא-מיוצב, כאשר אני עדיין מתלבט לגבי הטופולוגיה שלו וכנראה אנסה מספר ווריאציות (אני אתחיל מ-PCB מוכן מראש ואולי אוסיף הציוד שעומד לרשותי -- כלי עבודה בסיסיים, רב-מודד, מלחם אלקטרוני 60W בסיסי (מוארק) וציוד וחומרי הלחמה בסיסיים.…
-
- 41 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש סטרימר (boxee או xtreamer sidewinder3) בנוסף למגבר חדש. אודה להמלצות על חנות טובה ומתמחה אשר מכילה את הכל על מנת שלא אצטרך להתרוצץ בין חנויות וגם על מנת שיהיה לי כח קניה גדול יותר. כמו כן אשמח לקבל המלצות על סטרימר עדיף מבין ה-2 שציינתי וגם המלצות על מגבר. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול לשדרוג שמיעת מוזיקה מהמחשב. הקאצ' - צריך להוציא סאונד 4.1 אנלוגי. שמתי עין על הSTX המומלץ אבל מסתבר שאפשר להוציא ממנו רק סטריאו אנלוגי. כרגע יש לי CREATIVE AUDIGY 2 ואני מועניין לשדרג את חוויית הסאונד. הדגש הוא על מוזיקה אבל שתהיה תמיכה במשחקים. בעקבות הסיוט עם קריאייטיב אני מעוניין גם בכרטיס עם דרייברים נורמליים לWINDOWS 7. מהבדיקות שערכתי מצאתי שהכרטיס הכי רלוונטי לדרישות שלי הוא הXONAR D2X יד שניה (כי אי אפשר למצוא חדש בשום מקום). אשמח לדעת אם יש כרטיס שיענה טוב יותר על הדרישות שלי. התקציב הוא עד 1000 ש"ח.
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מחפש רמקול איכותי ואלחוטי (בלוטות' או וייפיי) למחשב במחיר של עד 500 ש"ח. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי, במחשב HTPC המחובר למגבר שבו יש רק כניסות HDMI חושב לחבר אחת מהאופציות הבאות - Nvidia Geforce GTX 580 Asus Z77 + Intel 3770K HDMI out כרטיס סאונד שאקנה עם יציאת HDMI מטרת המחשב היא בעיקר סרטים ומוזיקה, מהו המקור הכי טוב לסאונד במקרה הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב עם מיקרופון למשחקים ומוזיקה. חשוב שיהיו נוחות כי אני אשים אותם עלי להרבה זמן. עדיף שיהיו בסביבות 250 שח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש כבל HDMI איכותי כמה שיותר של 10 מטר.. התקציב הוא 250 ש"ח אפשר לחרוג מקסימום 300 יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לאוזניות IN EAR בתקציב של 200-300 ש"ח . אפשר גם מאיביי חשוב שיהיה מיקרופון לאוזניות.עד עכשיו הייתי עם האוזניות המקוריות של סמסונג והם לא משהו בכלל. אחר כך החלפתי לMONSTER BEATS TOUR חיקוי והם באיכות ירודה. חשוב שהאוזניות יהיו אטומות, שהקול לא "יברח" החוצה. אני ישתמש בהם לרכיבה על אופניים/קורקינט חשמלי אז חשוב שהם לא יפלו לי באמצע הנסיעה(מה שקורה עם הBEATS ) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו ישלי מחשב וחברתי אותו לטלוויזיה שלי LG הדגם 32LD460 חברתי עם כבל HDMI ואין לי סאונד אני כאילו לא שומע מה שאני מפעיל במחשב אני לא שומע ברמקולים של הטלוויזיה מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות טלויזיה חדשה וממש אין לי מושג בתחום. התקציב הוא עד 3000 כשהעדיפות היא כמה שיותר נמוך שיענה על הצרכים שלי. אני מתכוון לחבר את הטלויזיה למחשב ולכן חשוב לי Full HD (רואה בעיקר סרטים, אם לדעת מישהו אין טעם ב FHD אשמח לשמוע המלצות גם בכיוון הזה), יש מצב טוב שגם אחבר לממיר DTT או אפילו לקנות טלויזיה עם ממיר מובנה - יש בזה טעם? הבנתי שיש כוונה לשנות את שיטת השידור של ה DTT ל DVBT2 אחרי בדיקת מחירים זריזה אלו האופציות שמצאתי: LG: 42LK430Y , 42LK450 , 42CS560Y , 42LK530Y Panasonic: THL42U30M, TH-P42X50M PHILIPS: 42PFL4606H איזה מהדגמים האלה הוא הכי מומלץ? יש למישהו המלצה אחרת במסגרת התקציב? תודה!
-
- 24 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מעוניין לחבר את מחשב המשחקים לי לטלויזיה על מנת להנות מקצת משחקי מכות בדרך הישנה והטובה. יחד עם זה המחשב נמצא בחדר השני :\ האופציות שלי הן משדר HD(יקר באופן מחריד) או כבל ארוך. האם תהיה ירידה באיכות התמונה עקב אורך הכבל?(בסביבות ה4-5 מטרים אני חושב). תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חיברתי היום כבל HDMI בין המחשב שלי (כרטיס מסך של ATI) לבין ה LCD (טלווזיה של טושיבה) שלי ואני לא מצליח לקבל תמונה על ה LCD. ניסיתי קצת לחפור בהגדרות ולא מצאתי כלום, המחשב פשוט לא מזהה את הטושיבה. ניסיתי להסיר את הדרייברים לגמרי והתקנה מחדש וגם לא עזר. משתמש עם וינדוס 7 64 ביט. אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לצערי, לא ממש עקבתי אחרי כל התפתחות מסכי ה3D בשנים האחרונות. אני יודע שכשהתחילו עם זה, היו כמה טכנולוגיות שונות ולא תואמות. מה המצב עכשיו? האם כל טלוויזיות ה3D בשוק המיינסטרים משתמשות באותה הטכנולוגיה? לחילופין - האם כל טלוויזיה מגיעה עם הערכה הדרושה לצפייה (משקפיים? עוד דברים?) והאם כולן תואמות לכל תכני ה3D בשוק? במילים אחרות - האם אפשר לראות כל סרט 3D בכל טלוויזיית 3D או שצריך להתאים את הסרטים לסוג הטכנולוגיה? אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים רכשתי טלוויזיה חדשה תלת מימד מסוג LGLM580Y 42 לצערי חפשתי מלא מדריכים שידריכו אותי איך ליראות בה תלת מימד האופציה בשלט עובדת, סרטים SBS אכן ניראים מטושטש כמו שאמור להיות בתלת מימד ניסיתי להקרין דרך המחשב סרטי תלת מימד, שמתי את אותם סרטים על USB וחיברתי לטלויזיה. ועדין לא רואים תלת מימד עם המשקפיים. צריך אולי נגן לטלויזיה או משהו אחר אין לי מושג כבר מה לעשות תודה רבה למי שמוכן לעזור
-
- 22 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
אהל'ן חברים יש לי שאלה ... היום למסכי הטלויזיה יש קצב ריענון גבוה Hz ,רק מה את רוב המסכים שאני סוקר הם לא מגיעות אם יציאה DVI ,ביחס למסכי מחשב ששם הם סטנדרט אפשר לומר. ופה השאלה שלי... אני יודע שמסך מחשב שלצורך הענין תומך ב 120Hz צריך לחבר אותו אם כבל DVI או DP ,גילוי נאות לא מבין בכל היציאות האלה אבל אני יודע בוודאות שכבל DVI תומך . הנקודה הזאת לא ברורה לי בנוגע למסכי טלויזיה ...איך אני אמור לחבר מסך טלויזיה שיש לו קצב ריענון 120Hz או גבוה יותר למחשב ? כבל HDMI תומך רק עד 60Hz לצורך הענין ,אם יש לי טלויזיה שיש לה 120Hz ואני יחבר אותה למחשב בכבל HDMI שהוא תומך רק ב 60Hz ,גם אם אני יראה שהמסך מוציא 120Hz , והכרטיס מסך מוגדר על 60Hz , זה אומר שאני מקבל רק 60 ולא 120 ,…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שמעתי שיש מכשירים שניתן באמצעותם להתחבר לאינטרנט. שאלתי היא כזאת. האם ניתן להתחבר באופן כזה לאתר של ערוץ מסויים ולצפות בשידור און ליין? אם כן,איזה מכשירים תומכים בזה, על מה אתם ממליצים ואיך עושים את זה בכלל? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות לאימונים עד $150, קונה בארה"ב (גר כאן). אימונים בעיקר בחדר כושר, כולל אירובים. אי לכך, אני מחפש את הדברים הבאים: אני עם נגן Cowon iaudio 7 וכרגע עם Sennheiser pmx 680 ואני ממש לא מרוצה מאיכות הסאונד ולכן רוצה להחליף למשהו יותר רציני. 1. שלא יפול מהאוזנים. יש לי בעיה עם האוזניות הרגילות של אייפון ואפילו אוזניות כמו Klipsch S4i שהן פשוט לא יושבות באוזן בזמן אימונים. 2. אני מעוניין שהן יהיו אטומות לגמרי ולא אשמע שום דבר שקורה מסביבי. 3. חשובה איכות הסאונד, בעיקר באס. ראיתי המלצות על www.yurbuds.com, אבל קראתי עליהן רבות והן לא אטומות (שומעים דברים מסביב) ואיכות השמע שלהן גרוע. יש למישהו רעיונות טובים? קונה בעיקר מ www.amazon.com תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-