עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כיום יש לי טלוויזיה חכמה של סמסונג, יש בה נטפליס אבל אין עברית ונראה שאי אפשר לעדכן את הנטפליס כי הטלוויזיה יוצרה ב2012 ולכן אין עדכונים (אני צודק?) כמו כן יש לי ראספברי פאי 2 אבל נראה שנטפליס לא תומכת גם בזה. בקיצור חובה מכשיר חדש?

2. שלום לכם, המטרה - מוזיקה בעיקר.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. היום רכשתי את הAKG 24P,האוזניות באו בקופסא פשוטה יחסית http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13706238&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen=False,ולאדם שלא מכיר את החברה לא תיהיה משיכה דווקא אליהם, אלה לשמות כמו סוני ושאר מותגים מוכרים. בתוך הקופסא נמצאים ה אוזניות עצמם והנרתיק http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13706253&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen=False. האזור הממברנה ניראה מעוצב ומעניין אולם הקשת שעשויה מן אלומניום ניראית פשוטה ומעניקה להם קצת דימוי של איזה חיקוי מאשר אוזניות מבית טוב. '>http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13706315&alid=339474&uid=3134EC9731…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי, אני רוצה לחבר ממיר (HOT MAGIC - אין לו HDMI) למחשב בצורה כלשהי. חשבתי בהתחלה לקנות מסך עם חיבורים לממיר כמו 2333HD. אחר כך חשבתי פשוט לקנות מסך רגיך ולחבר באמצעות מתאם SCART TO HDMI או משהו... ועכשיו נזכרתי שיש דבר כזה כרטיס טלוויזיה (חחח). אז מה אתם אומרים? כדי לקנות פשוט כרטיס טלוויזיה ולחבר אליו את הממיר? מה ההשפעות של זה על הצפייה? איך האיכות? מעבירים ערוצים בעזרת השלט של הממיר (אם לא, אז איך זה הולך בידיוק?) אם כן, אז אשמח להמלצות לכרטיס טלוויזיה איכותי (חיצוני/פנימי. לא כל כך משנה. העיקר שהיה איכותי) בתקציב לא גבוה מדי (עד 500 ניראה לי יספיק בהחלט). *אם זה לא הפורום המתאים אשמח אם תעבירו את זה לפורום המתאים. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Roy.T,

לא יודע מה קורה איתי בזמן האחרון עם ציוד אודיו, הפעם מדובר במתנה, או שאם הם יהיו עד כדי כך טובות אני יאמר fucket וישמור אותן לעצמי (למרות שקניתי לפני כמה ימים אוזניות בלוטות' ואני לא ממש אודיופיל), בכל מקרה - מדובר במישהו שידע להעריך איכות, וידע לזהות גם משהו זול. לפי מה שאני מבין הדגם הרגיל נמכר באמאזון באיזור ה-1300 דולר. העניין שאין יותר מידי זמן להחליט.. המטרה - הנאה נטו, סאונד "כיפי", פחות מוניטורי מדוייק או FLAT או איך שקוראים לזה. הוא שומע פינק פלויד, לד זפלין, דיפ פרפל, קצת תיפוף. זה בערך הסיפור.. לפני שנשאל על הגברה וכ', צריך לקבל החלטה: לקנות או לא לקנות... זאת השאלה.....?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. היי, יש לי את הנגן (H340) כבר שבוע והכל עד עכשיו סבבה (חוץ מהבטרייה שמשום מה נגמרת אחרי איזה 7 שעות) לאחרונה ניסיתי להעביר קבצי וידאו לתוכו והיו כאלה שעברו (סרטונים קצרים) וכאלה שהנגן פשוט לא קרא אותם (סרטים, סדרות) ניסיתי 4 תוכנות המרה שונות (כולל ה Iriveter) ועדיין שום דבר לא מצליח... ??? רציתי אולי לדעת אם אני עושה משהו לא נכון... או שאולי הוא לא תומך בקבצים כל כך גדולים... אין לי מושג כבר מה לעשות :-X אם למישהו יש מושג... תודה.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום, השבוע קיבלתי כבל HDMI מהמחשב לטלוויזיה. עד היום היה לי S VIDEO לטלוויזיה (שמראה רק תמונה בלי סאונד). רציתי HDMI כדי לקבל סאונד, אך הכרטיס שלי יש לו רק יציאת S VIDEO VGA וDVI, ללא יציאת HDMI מקורית. כדי לחבר כבל HDMI קיבלתי מתאם מDVI לHDMI, עכשיו, כשחיברתי את כבל הHDMI לא קיבלתי סאונד בטלוויזיה, ואת זה הבנתי כבר ברגע שראיתי שיש לי את המתאם הזה. עכשיו, מעצבן אותי, שקוראים לכרטיס HD (אם זה קשור), והוא עולה כל כך הרבה, ומצפה ממנו כל כך הרבה, אבל אין לו יציאת HDMI, כאשר ב9500GT למשל הישן והזול יש יציאת HDMI מקורית. מישהו יכול להסביר לי את התופעה? והאם יש משהו לעשות בנידון? (איזושהי קומבינה או משהו?). כרגע יש לי סוג של קומבינה בין הS VIDEO והטלוויזיה שחיברתי כל מיני כבליי…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. יש לי כרגע LOGITECH Z560 4.1...חשבתי לחבר למחשב מערכת אחת שיש לנו בבית שלא משתמשים בה כי לא כל כך עובדת השאלה מה עדיף מבחינת איכות למוזיקה ולסרטים

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  9. עם יש אחד אני נורא אשמח לגלות, אני פשוט מחפש אחד כבר הרבה זמן, ואני צריך לדעת שעם אני אקנה אותו ואני אשתמש בו (זה היעוד) בקרבת בריכה או ים אז הוא לא יהרס, מישהוא מכיר שנמכר כזה בישראל?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. טוב הכותרת אומרת הכל, אני מחפש משהו זול וטוב , שמאפשר הצגת שמות של שירים ומחיצות , ובכלל חיפוש ומעבר בין כולם בצורה כמה שיותר נוחה (אני יודע שלסוני יש רק שורה אחת) , גם רציתי לדעת לגבי איכות ווליום של שני הנגנים הנ"ל (אני יודע שלסוני מגבר 5 MW לערוץ לעומת 30 לדוגמה באייפוד), ואם אפשר להעביר מהר בתוך שיר אמ פי 3 ועד כמה זה נוח. אז אם למישהו יש או מכיר - אשמח לשמוע ולשאול שאלות, כמו כן אם למישהו יש המלצה דומה לצרכים שלי גם כן אשמח לשמוע (יש בשוק כל מיני לנקו , ארטק גייווין וכו') , ואם מישהו יודע את המחיר הכי זול לדיסקמן דומה של IRIVER או RIO - אז גם כן כמו תמיד אשמח לשמוע

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. LOGITECH Z5500 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,crid=2,contentid=9486 הם עולים בארץ במחיר המטורף הזה. אני מנסה להביא אותם מארה"ב כבר שלושה חודשים אבל לא הצלחתי הדבר היחיד שנשאר לי זה להביא אותם פה בארץ. השאלה שלי זאת אם אפשר להביא משהו יותר טוב במחיר הזה...זאת אומרת מערכת קולנוע ביתית(כי למחשב זאת המערכת הכי טובה). ואם כן אז אפשר עזרה למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה? תודה מראש

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אז ככה...יש לי חבר שיש לו סנהייזר hd485... והסאונד שלהן אדיר מבחינתי וממש הייתי רוצה אותן.... עכשיו....הבנתי שהן לא קיימות בארץ יותר...מישהו יכול לשפוך אור על המידע הזה? ואם באמת הן ירדו מייצור....מה הדור הבא שלהן? כאילו מה כדאי לקנות שהוא 400-600 ש"ח שאמור לספק לי את אותה איכות האזנה אם לא יותר טובה? והאם יש חנות בה אפשר לבדוק את האוזניות לפני הקנייה? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by nadabometal,

אהלן חבר'ה. יש בבית בסלון טלוייזת LED וסטרימר לסרטים. הייתי מרוצה מאיכות השמע שלהם עד ששמעתי סרט עם אוזניות של אחי Beats studio wireless ונדהמתי מאיכות השמע והבנתי שאצלי אין את אותה איכות בכלל. חקרתי על זה והבנתי שאני יכול להשיג איכות שמע דומה במידה ואהיה לי סוג של אקולייזר וכך אוכל להגביר ולהמניך תדרים ואקבל איכות שמע אחרת. ניסתי זאת במחשב בביתי וראיתי פלאים. באמת שיחקתי עם אקולייזר במחשב ואיכות השמע השתנתה. השאלה שלי איך אני יכול לקבל איכות שמע טובה יותר חוץ מאקולייזר? והאם אקולייזר זאת הדרך ? (לא מעוניין בלרכוש רמקולים) בנוסף איך ניתן לשלוט על התדרים (כמו אקולייזר) בטלויזיה ? אין לי אפשרות כזאת בטלוזייה ואין לי אפשרות בסטרימר. MINI PC אולי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by J S Bach,

היי, מה לדעתכם יותר טוב, תקליט הוויניל הישן או ה-CD המודרני מבחינת הסאונד והפרטים בהקלטה? מה ינצח: הדיגיטלי או האנלוגי? אשמח אם תכתבו את דעתכם + נימוק.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by MW,

שלום, רציתי לדעת איך הנגן הבא: Iriver PMP-140 40GB MP3 Video Player +FM האם הוא טוב? עמיד? קטן/גדול? וכו'... והאם ה H340 עדיף? אני חושב לקנות אחד מהם מחו"ל... תודה לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by m0sh,

אהלן חברה...אני מחפש מכשיר בעל 80GB-160GB אחסון...ההעדפה היא ל160GB...אבל לא מצאתי שום דבר... היחיד שמצאתי זה ה zune אבל אני לא מעוניין בו כמו שלא באייפוד... לפני כמה שנים ביקשתי עזרה והציאו לי מכשיר של סמסונג...רציתי לדעת האם עדיין קיימים אלטרנטיבות כאלו...זה לא חייב להיות בארץ אפשר להשיג דרך EBAY תודה רבה!!! משה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני צופה בשידורי טלביזיה רגילים (ספורט, סדרות טבע) וכן DVD ו CD צרובים ... האם יש משמעות לדולבי דיגיטל בשבילי? האם פרולוגיק 2 מספיק ? מה זה DVD-AUDIO ? מה משמעותו ? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Eranl99,

מחפש פתרון זול וטוב - קופסה/מחשב לצפות בסרטים מדיסק (אפשר דיסק חיצוני. חיבור HDMI לטלוויזיה. גם HD) ולחבר למערכת שמע. עד עכשיו היה לי נייד 11 אינץ שעשה עבודה מעולה ושבק. יכולות נוספות: 1. שליטה אלחוטית עם מקלדת ועכבר 2. צפיה בתכני מחשב YouTube, אתרי טלוויזיה וכו (שידע לשמש כמחשב בעצם, כי אין לנו כבלים. צופים בהכל דרך המחשב..) 3. שליטה דרך טלפון נייד Android (חשוב לי יכולת לשים ולשמוע מוסיקה בלי להדליק טלוויזיה..) מה הכי מתאים? לקנות עוד מחשב נייד קטן וזהו? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by גיל מקמל,

קניתי טלויזייה OLED ויש לה סאונד לא רע בכלל אני מתעניין ברכישה של מקרן קול כדי לשפר את חווית הצפייה .מן הסתם אין לי שום ידע בתחום .שאלתי היא האם למרות שאין לי הכנה לרמקולים בקירות או בתקרה עדיין כאשר יהיה לי מקרן קול אני ישמע את הצלילים מפוזרים או שזה לא אפקטיבי בכלל .והאם יש משמעות למקרן קול בעל שני ערוצים או 5 ערוצים .שוב בהנחה שאין לי תשתית לרמקולים שמפוזרים בסלון .ואני מסתמך אך ורק על המקרן והסאב. תודה

20. אני מעוניין באוזניות איכותיות עבור מערכת סטריאו (לחיבור לרסיבר), כאשר לפחות בשלב הראשוני (עד לרכישת הרסיבר) האוזניות מיועדות גם לחיבור לכרטיס קול פשוט במחשב (דרך הרמקולים של המחשב). האיכות של הצליל שהאוזניות מפיקות חשובה לי, אבל לא במידה מאוד גבוהה. הדבר הכי חשוב לי באוזניות זה הנוחות (וגם העיצוב). אני רוצה אוזניות קשת קלות משקל שמכסות את האוזניים ומאוד נוחות. בנוסף לכך, בד"כ אחרי שמאזינים למוסיקה באוזניות הרבה זמן ברציפות (יותר משעה בעוצמה נמוכה), אז האוזניים מתחילות לכאוב בגלל הלחץ של הויברציות. לכן, אני רוצה אוזניות שלא מייצרות את האפקט השלילי הזה ומצויידות במערכת אוטומאטית להפגת לחצים. בעיקרון חשבתי להוציא על האוזניות כ-500-600 ש"ח, אבל אני אהיה מוכן להוציא קצת יותר א…

21. אהלן, קניתי היום מגבר טכניקס - SA-EX120 ובנוסף זוג רצפתיים JBL 3800, יד שניה שניהם. אז קודם כל, שילמתי 400 ש"ח על הרמקולים ועוד 300 על המגבר - מה דעתכם, שווה את המחיר? ולבעיה העיקרית - שמתי לב שכאשר משמיעים דרך המגבר בווליום קצת גבוה (לא להרים גגות, אבל גבוה יחסית) המאוורר ממש מתאמץ (מרגישים מאחורה שהוא פולט הרבה יותר אוויר) והוא בין היתר משמיע רעש מציק של רטט, לא סגור בדיוק על מה הבעיה. אז.. 1. יש מה לעשות עם זה? 2.אם צריך להחליף מאוורר, האם אפשרי וכמה יכול לעלות הסיפור? 3. המגבר הזה נשמע לא רע בכלל יחד עם הרמקולים הנ"ל בגלל זה אני לא שש להיפטר ממנו, אבל אשמח לשמוע מה דעתכם לגביו, אולי עדיף שאחזיר אותו למוכר ואנסה להתארגן על אחד אחר... צריך תשובה כמה שיותר דחופה כי להתק…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by VolTAge,

תיכננתי לקנות מערכת סראונד חדשה, התקציב הוא בערך 200-250 דולר מקסימום. צימצמתי את האפשרויות ל 3 מערכות רמקולים. Creative Inspire 5300 - 5.1 Altec lansing ATP 4 - 4.1 Altec lansing ADA880 - 4.1 עכשיו, אני צריך לבחור איזו מערכת מבין ה 2 של האלטק יותר טובה, ואז לבדוק אם היא יותר טובה מהקריאטיב. היתרון היחידי של הקריאטיב הוא שזאת מערכת 5.1 לעומת ה 4.1 של האלטק, האם זו סיבה מצדקת כדי לקנות אותה ולהתפשר על איכות הקול או שהאיכות של האלטק מפצה על החיסרון של רמקול סנטר ? או בקיצור, איזו מערכת לקנות ? :smoke: ;D

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי חברים, אני מחפש סט 2.1 שיחובר למחשב ומיועד בעיקר למוזיקה, חובה שיגיע עם שלט אלחוטי, עדיפות לסט של כ-500 ש"ח אבל אם עוד כמה מאות שקלים ישנו אז אין בעיה להוסיף, בגדול חשבתי על ה-X13 או ה-X16 של מיקרולאב - מה דעתכם? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Nick1986,

צריך המלצה לרסיבר ממש שווה, בטווח מחירים של עד 7 אלף. הכי חשוב לי שיהיה בו חיבור AUX.

25. שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזיה בגודל 37" לחדר שינה. מרחק הצפיה הוא בערך 2 מטר. התקציב הוא עד 4,000 ש"ח. הטלזויזיה תחובר למחשב ויעודה העיקרי זה צפיה בסרטים מהמחשב. אולי לפעמים אני גם אשחק דרכה במשחקים מהמחשב. רצוי טלויזיה עם תאורה אחורית LED, לחיסכון בחשמל. חשוב שיהיה לפחות 3 כניסות HDMI (אחת למחשב, אחת לממיר HD ואחת ספייר). מאוד אשמח לשמוע המלצות. תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים