אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש אוזניות איכותיות שבהן אוכל לשמוע מוזיקה מהטלפון או מהמחשב. התקציב הוא עד 250. עשיתי סיבוב בחנויות והמבחר היה כל כך גדול שזה גרם לי לחזור הביתה ולבדוק מה ההמלצות של האנשיםת ראיתי את הJBL A22 ו33A וגם HARMEN CARDON NI אבל ראיתי שהביקורות פושרות.... אשמח לקבל המלצה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ע"פ בדיקות באינטרנט אני מסוגל להתייחס רק להבדלים הוויזואליים ביניהם: 1. דרייבר MID קטן יותר ב 8C. 2. פורט אחד במקום שניים ב 7C וממוקם בגבהים שונים. 3. אין צלעות קרור למגבר. 4. כניסות דיגיטליות. 5. שלט שונה. מאוד הייתי רוצה להבין איך סעיפים 1 - 4 משפיעים על הצליל, העוצמה והאמינות אך לא ניתן להאזין להם באף חנות. האם יש למישהו את ה 8C ? האם יש למישהו תובנות על ההבדלים ומה עדיף ? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה חבר'ה אני מתכוון לקנות אוזניות, אני מחפש אוזניות בעל באס מרשים לשמיעת מוזיקה נטו. (טראקים, האוסים דאנסים וכו') ואולי קצת סרטים ומשחקים, לא משהו רציני. השאלה שלי זה איך האוזניות Sennheiser HD280 Pro והאם תג מחיר של 500 ש"ח (חדשות) זה סביר? האם יש משהו עדיף בתקציב הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה רכשתי מערכת סראונד של ימהה RX659 משהו חייתי ביותר 7.1 CH. בסרטים מסויימים יש לי את האפשרות לבחור בין מצבים שונים של DTS לבין DD (dolby digital). לפי מה שהבנתי שניהם עובדים במצב סראונד אבל השאלה שלי באיזה מצב הסאונד יהיה יותר איכותי וניתן יהיה לקבל ניצול מקסימלי של עוצמת ואיכות הרסיבר. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרה , הרמתי כבר ידיים אחרי ניסיונות רבים. נתחיל מזה שיש לי לוח אם מדגם (MSI P6NGM-FIH (MS-7366 שכולל את כרטיס הקול הזה: לוח הבקרה שלו נראה כך: קניתי לפני כמה ימים את מערכת הרמקולים CREATIVE SBS A500 שכוללת 6 רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר + סאבוופר. כמו שאפשר לראות בתמונה, הגדרתי לכרטיס שיזרים סאונד ל6 ערוצים. כמו כן, הגדרתי במאפייני צלילים והתקני שמע בלוח הבקרה בווינדוס, בהגדרות הרמקולים - מערך רמקולים 5.1. עד כאן הכל בסדר. או שלא. כשאני נכנס ללוח הבקרה של כרטיס הקול ומנסה להדגים סאונד של סראונד אני מקבל סאונד רק מהסאב ומ2 הרמקולים הקדמיים. בשביל לשלול אופציה של רמקולים פגומים, החלפתי בין הרמקולים האחוריים לקדמיים, וגיליתי שגם …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שנה קניתי הרמן קרדון, ומאד מרוצה מהרמקולים. אך משהו אמר לי שאני לא ממצא את כל האיכות המירבית מהרמקולים האלו, כי יש לי כרטיס קול מובנה. האם כדאי לקנות כרטיס קול לא מובנה בכמה מאות שקלים? אם כן איזה? עד כמה איכות השמע תעלה? בתודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
~משתמש בטופס של פורום אחר~ ~הבקשה היא של קרוב משפחה, ואני לא מבין במסכי טלוויזיה מספיק כדי לעמוד על מה טוב~ ~קרוב משפחה אחר קנה טלויזיית 50 אינץ' במבצע של 1500 ש"ח. מכאן הגיע הרעיון~ *מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: מטר ושישים ס"מ *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : כ40 אינץ'. עד 43. *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: מחפש בסביבות ה1500-2000 ש"ח. לא כולל משלוח. *מה חשוב לי בטלוויזיה (לפרט): טלוויזיה לסלון. חדות, מן הסתם. 2 חיבורי hdmi מינימום. כרגע מחוברים למסך 2 ממירים. אחד דרך חיבור hdmi והשני דרך חיבור av. אני בודק אופציה של להחליף את הממיר עם חיבור הAV לממיר עם חיבור HDMI. יעזור אם יש אפשרות לקנות טלוויזיה עם חיבור…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע LOGITECH Z560 4.1...חשבתי לחבר למחשב מערכת אחת שיש לנו בבית שלא משתמשים בה כי לא כל כך עובדת השאלה מה עדיף מבחינת איכות למוזיקה ולסרטים
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום הLCD הנ"ל מופיע במבצע של גרופון , 3100, זאת טלויזיה 40INCH ועוד כל מיני פרטים נוספים סטנדרטיים. שאלתי היא האם היא משתלמת ? לא הצלחתי למצוא אותה בשום ביקורת שלא להגיד שהיא לא נמכרת כבר בכלל... לפחות לפי מה שמצאתי באינטרנט... גם באתר של TOSHIBA לא הצלחתי למצוא אותה. אשמח למידע עליה. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/Toshiba/427953
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים (5.1) שהם היו מחוברים למערכת רסיבר/dvd ישנה שלא תומכת ב hdmi, אני רוצה לשדרג לרסיבר נורמלי, אני רוצה לחבר אליו ps4, ממיר עידן, מחשב ואולי בעתיד עוד (4 כניסות מספיקות), אשמח להמלצה לרסיבר עד 1500 שח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שהבנתי שכ.קול פחות מומלץ מ- DAC לצורך מוזיקה, שמתי עיין על זה: FIIO D07 http://www.fiio.com.cn/products/index.aspx?ID=100000039443512&MenuID=105026003 לשימוש מוזיקה בלבד, האם יהיה הבדל על פני כ.קול מובנה?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בפורום אני רואה שהוא פעיל וגם ממש מעולה.... טוה אז ככה: מכיוון שהכרטיס קול שלי OB והלוח אם שלי מעפן (המפרט למטה) ואין לי מקום לעוד כרטיסי PCI במחשב (בגלל שללוח אם שלי יש רק שניים והכרטיס מסך מכסה את שניהם) אני צריך כרטיס קול שלא יישב בתוך המחשב... מעבד: Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E זיכרון מהיר: Kingston 512mb x2 דיסק קשיח: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כונן אופטי: DVD±RW GSA-H42NK x18 Black כרטיס גרפי: 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E (gigabyt) מארז: Gamer 450W, 8cm Fan Black מסך: LG 1760TR יחס ניגודיות 1:3000 מהירות תגובה 2…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 מבוסס זכרון פלאש (לפחות 512 מגה) אם אפשר חנות לא אינטרנטית (אין לי כרטיס אשראי בשביל לקנות באינטרנט) מישהו מכיר חנות כזאת באזור חיפה ?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איך קוראים לזה.. אבל אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלויזיה. היו לי כבר 2 שנדפקו אז אני מחפש משהו טוב שיחזיק מעמד. אין לי ממש מושג כמה הם עולות, אולי יש משהו טוב ב200 - 300 ש"ח ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עזרה=lg led 42 שמתי סרט hd8גיגה בדיסק און קי במחשב עולה עם קול ועם כתוביות ב lgהסרט עולה אבל בלי קול ובלי כתוביות
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לריצה עם דגש על צליל איכותי ונוחות. אין בעיה גם להזמין מאתרים בחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי טלויזיה מסוג 40LV655 חיברתי אלייה מחשב HTPC אם החלקים הבאים : INTEL P.4 3.0GHZ TWINMOS 2GB 4X512 MB ארדיסק 80 GB (בעתיד יוחלף) כרטיס מסך X300 (השבוע יוחלף לHD5450) לוח ASUS P5GD1-VM ועכשי וקניתי רמקולים Z5500 הם מחוברים אצלי ל5.1 שיש בלוח. יש לי ממיר של יס רגיל ואני רוצה לשמוע מה-Z5500 את מה שהממיר של היס מוציא איך אני יכול לעשות את זה ? תודה רבה שקד
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב רגיל. לא מדיה סנטר. מערכת XP. אני רוצה לקנות לי איזה שלט שיאפשר לי שליטה על חוטית על: 1. ווליום 2. אפשרות הגדרת כפתורים מסוימים שיבצעו מה שכפתור מסוים על המקלדת עושה (למשל F1). 3. שליטה מסוימת בעכבר כדי להפיעל תוכנות מסוימות. בבקשה תמליצו לי על השלט שיתאים לי. יש בכלל שלטים שעובדים עם מחשב רגיל (לא מדיה סנטר)? ואם אני נמצא בפורום הלא נכון, בבקשה תכווינו אותי
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש סט 2.1 שיחובר למחשב ומיועד בעיקר למוזיקה, חובה שיגיע עם שלט אלחוטי, עדיפות לסט של כ-500 ש"ח אבל אם עוד כמה מאות שקלים ישנו אז אין בעיה להוסיף, בגדול חשבתי על ה-X13 או ה-X16 של מיקרולאב - מה דעתכם? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בחדר של ההורים שלי יש כבר הרבה שנים אוזניות אלחוטיות לטלויזיה. הזוג הנוכחי הוא תוצרת סוני אני חושב אבל הוא כבר בלוי אז אבא שלי רוצה זוג חדש. אין ממש תקציב, אני רק צריך המלצות (עדיף דברים מהארץ) לאוזניות איכותיות. השימוש הוא רק לטלויזה. לא למוזיקה וכו'. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בקצרה - אני צריך אוזניות חדשות. השימושים העיקריים הם גיימינג ומוזיקה(רוב הסוגים, אבל לרוב בעיקר היפ הופ) ומיועדות למחשב(לפעמים מחבר לטלפון לדברים ספציפיים). חשוב שלא תהיה דליפת סאונד וההפך, שלא ייכנס יותר מדי סאונד מבחוץ(לא הולך להשתמש בהן מחוץ לבית). התקציב הוא עד 600 שקל ויש לי אפשרות לקנות בארה"ב. אוזניות שהיה לי פעם נסיון ממש חיובי איתן הן הHD 280, אבל רציתי לדעת מה דעתכם. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן שוב, החלטתי לנצל את היום עד תום, בבוקר ישבתי על הקייס של ה-Sigma11 שלי, אחרי כן החלטתי לשבת על ה-Pimeta שהוא הלקוח הראשון של הספק. למי שלא מכיר, מדובר על פרויקט דיי ישן. יש לו כבר מחליף, ה-Pimeta 2, אבל אני אהבתי את הגרסא הראשונה בפעמיים שבדקתי אותה, והייתה לי אפשרות להשיג את ה-PCB בחינם. אז אם כבר יש PCB, בוא נבנה אותו כל הסיפור כולל הכל הסתכם בסביבות ה-400 שקלים לחלקים. זה כולל גם קייס (אבל לא כולל ספק כח). בקצרה, מדובר על מגבר דיי בסיסי מבחינת החלקים שבו, אך דחוס יחסית לגודלו. יש לו הגברה של 3 ערוצים (גם האדמה היא אקטיבית). יש לו מפצל TLE2426 על הלוח בכדי ליצור אדמה וירטואלית מספק עם מתח בודד. ההגברה לכל ערוץ מתבצעת בשבב OPAMP ומשם דרך Buffer שתפקידו להיות מסוג…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-