עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Alexkmr,

אני מעונין לקנות רמקולים מדגם Logitech X540, אך יש לי כרטיס קול יחסית פשוט(SoundMax), הוא מבונה בלוח אם מדגם Intel 865Perl. יש בכלל אפשרות לחבר רמקולים 5.1 לכרטיס קול שלי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by RunningWithScissors,

שלום שמי סטס , אני מחפש אוזניות טובות לנגן בערך ב-300 שקל בינתיים אני שומע מוזיקה בפלאפון שלי - NOKIA N73ME ולפני שהאודיאופילים מתנפלים עלי, אני מתכוון לקנות מאוחר יותר נגן איכותי ( משהו כמו D2 או אולי משהו מהחדשים שייצא בקרוב) שינצל אוזניות איכותיות (תקנו אותי אם זה לא משנה). אני מעדיף אוזניות סגורות ולא IN EAR למרות שגם זו אפשרות אם כי בעדיפות נמוכה. אני עומד להתחייל ולכן רוב הזמן שבו אשמע מוזיקה כנראה יהיה בתחנות/אוטובוסים כך שחשוב לי שהאוזניות יתאימו לסביבות כאלו. אני כמעט בטוח שזה לא משנה אבל סוג המוזיקה שאני שומע הוא בעיקר רוק על כל ענפיו קצת מטאל מתקדם וסתם דברים מפה ומשם שאני פשוט אוהב... חשבתי על Sennheiser PX100 או MPX100 העניין הוא שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם …

3. אני כזה מטומטם ועצלן!! יש לי את האייפוד כבר שנה ו...שבועיים. בקיצור הוא בסדר גמור אבל יש בעיה במהירות העברת שירים שהיא מאוד איטית! וזה כבר חצי שנה ככה, חצי שנה!! וכבר דיברתי איתם (עם ידע) ותמיד אמרו לי לשלוח אותו. אבל תמיד סמכתי על האחריות! ואמרתי שאני אעשה את זה מתישהוא... אבל אני כזה עצלן! לידע כללי יש לי את ה g3 עם ה 30 ג'יגה מארה"ב. (בזמנו 540$) מתי נזכרתי לשלוח את הקטן הזה? שלשום - והיום בבוקר מתקשרים אלי מידע ואומרים לי שאין לי אחריות ובלה בלה בלה (כאילו שלא ידעתי..), ורק הצעת מחיר (!) עולה לי 200+ שקל וזה עוד בלי תיקון זה רק עצם הבדיקה (תיקון יעלה לא פחות) תוסיפו על זה משלוח הלוך ושוב עד חיפה + כבל חדש שאני כנראה צריך (עוד איזה 300 שקל) מה קיבלנו? קרוב ל 1000 שקל ש…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by 1nstall,

היי ברשותי רמקולים של altec lansing ada800, ויש אפשרות ברמקולים האלה לחבר 2.1 או 4.1 תמיד זה היה על 2.1, הים החלטתי לחבר אותם על 4.1, אז הרמקולים האחוריים לא עובדים?!?!?!?!? בדקתי את החיבורים כמה פעמים, והגדרתי את הרמקולים כמה פעמים בכריס קול (הכרטיס המובנה בp4p800) אז אני לא יודע מה הבעיה, אמרולים אין סיכוי, שבוע שעבר החליפו לי אותם, אז אולי הכרטיס לא מתאים? אז לדעתכם מה הבעיה?

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  5. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, במחשב יש יציאת S-Video, ובטלויזיה יש SCART (אם אני לא טועה במונח, הכוונה לחיבור הרחב עם 20 פינים) כמו כן כרטיס המסך המובנה בלוח האם במחשב תומך בכך (NVidia משהו). לפני שאני הולך לקנות את כל הכבלים שבעולם, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי אילו כבלים צריך בדיוק, אילו כבלים לסאונד, אילו לתמונה וכו'. אגב, כדי לעבוד בשלבים ולפשט את הנושא, האם יש אפשרות להשתמש בהתחלה רק בכבלים של העברת התמונה, לראות שיש בטלויזיה תמונה, ואז להעביר את ה Sound ? (או להיפך כמובן). אבל הכי חשוב, אני צריך לדעת מה לקנות ואיך לחבר, עשיתי חיפוש בפורום, אך לא מצאתי משהו מדוייק. אודה לכל תגובה. Thanks !

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  6. ה-Winamp מפעיל רק את הקדמיים...איזו תוכנה יכולה להפעיל את כולם? תודה D:

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by The-Fox,

והם פשוט מהממים !!! דגם 753 שיוצר לפני כ 3-4 שנים, נראה נהדר אני פשוט המום מיופיו... החלק הכי חשוב שהוא נשמע עוד יותר נהדר !!! מפורט, חם באסים מדויקים סאונד מאד מאד נקי והרמקול הזה זריז מאד, זה פשוט מדהים איך הוא מעניק לכל השירים שלי חיים חדשים ! ד"א נקנה ב 3K ש"ח למי שבטח שואל ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by itelweb,

אוקיי.. אז ככה.. החלתתי לקנות נגן של קריאייטיב, אבל יש לי התלבט ות בין 2 מהנגנים שלהם, שניהם עולים בערך אותו דבר... Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40 GB MP3 Player או Creative Labs Zen Touch 20 GB MP3 Player אני מבין שהשני הוא יותר קטן אבל בו יש כפתורים ופשוט לא נראה לי העניין הזה של הגלילה... או אם מישהו כבר התשמש באחד יוכל להגיד לי איך זה... הנה תמונות של כל אחד: Creative Labs Zen Touch 20 GB MP3 Player: l] Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40 GB MP3 Player :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Dr Hardware,

עד סכום של.. אמממ..450 גיגית... אבל שקל לא יותר מה שחשוב לי שיהיה עמיד, לא איזה קקה מפלסטיק של לגו עם מקשי נוקיה 5110... הבנתם את הרעיון, שלא יהיה דרדל'ה, שיהיה יציב ויפה. דבר שני שיעמוד בפעילות ספורטיבית, שלא ידפק אחרי ריצה קצרה. מה עוד... עדיף שיהיה תאורה. וכמובן, שינגן באיכות טובה, לא מצפה לאיזה IPOD או משהו.. אבל שינגן יפה.. שאני לא יגיד "איכס מה זה מונו או סטריאו" זה הכל.. איכות,יציבות, יופי ותאורה אגב מה עדיף, סטיק 256 מגה ב450~ או מינידיסק משומש קורא MP3 וכו'... באותו סכום? *שאלת מפתח

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by אוריפ,

קודם כל מה שלומכם? הכל סבבה? בכל מקרה, קניתי בחו"ל MINI-DISC חדש של SONY. הנגן הוא מהדור החדש של הMD - הHI-MD. זה אומר בעיקר שכל דיסק הוא 1GB... בכל מקרה, רציתי לשאול 2 דברים: 1. האם הנגן הוא טוב? מה התרשמותכם? 2. האם אפשר להוריד איזה שהוא FIRMWARE שהוא יוכל להציג עברית?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. סוף סוף אני מפסיק להזיל ריר על הודעות של אחרים וגם אני מפנק את עצמי במערכת חדשה. שימוש: מוזיקה (סטריאו בלבד). מקור: בינתיים מחשב עם M-Audio Audiophile, בעתיד נשקיע ב-CD טוב. תקציב: 7K (גמיש...) להכל: מגבר אינטגרייטד + זוג רמקולים מדפיים + סטנדים טובים + כבלים. כנראה שאני הולך על חדש, ולא יד שניה. איזה שילובים טובים הייתם ממליצים ללכת ולשמוע?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by shloosh,

אני מצטער שאני פותח את ת'ארד פשוט כבר יש 74 תגובות על התארד הקודם שלי. ויש לי שאלה שלא ממש קשורה לנושא הקודם. דבר 1: מישהו שמע חדשות לגבי הקלקול בחלק מהמכשירים של דור 4? והחשוב: רציתי לדעת מהו העיקרון שבגלגל החדש במכשירי הדור ה-4, שמאפשר יותר נוחות כביכול ומציאת שירים מהירה יותר? והאם הוא דולק בחושך? וגם לגבי התפריט של הנגן, לא ראיתי בתמונות שהתפריט עשיר כ"כ. הוא די דליל לעומת ה-iriver. יש אקוויליזר? ומה מוצג כששומעים שיר חוץ מהזמן ושם השיר? אפשר להגביר/להחליש באסים? לבחור איזון סאונד לכל צד? סגנון ניגון?(קלאסי,ראפ,טכנו וכאלה...). אפשר לעשות תיקיות לסגנונות שונים? או לעשות תיקיה של שירים שאני במיוחד אוהב? מה האפשרויות שאפשר לבצע במכשיר? חוץ משעון,לוח זמנים,ומשחקים. אני מת…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אז ככה מצאתי בEBAY את המגבר הזה: http://www.classic-audio.com/marantz/2238.html עכשיו אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו המחיר שלו כרגע בEBAY הוא 46$ ונשארו עוד שלושה ימים ו7 שעות לסיום המכרז, 1. עד כמה נראה לכם שהמחיר יעלה בערך? (שאלה די דבילית) 2.כמה לדעתכם מגבר כזה שווה? 3. לאיזו רמה של מגברים הוא משתווה מבחינת האיכות שלו אני מתכוון בטווח מחירים של מגברים היום? 4. השימוש שלו אם הוא יגיע אלי יהיה בעיקר מוזיקה וסרטים במחשב אני רוצה להדביק לו שני מדפיים כרגע אין לי כסף בשביל הרמקולים, אבל בכול מקרה זה לא דחוף אני לא במצב גרוע(קליפוש פרומדיה 2.1) האם הוא יתפקד טוב בשימושים שלי אני יודע שהוא רק סטריאו אני לא צריך ליותר? 5. האם ההבדל בינו לבין הקליפוש שיש לי עכשיו יהיה משמע…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום. אני מעוניין לקנות את המוצר Altec Lansing ATP3, אך להפתעתי גיליתי שכבר אין חנויות שעדיין מוכרות את זה. אז, האם יש עדיין חנויות בארץ שמוכרות את זה במחיר סביר? או, יש מצב שאפשר לקנות את זה בדיוטי פרי?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by izikd,

שלום, כרגע אני עם האוזניות הג'נריות של אחי שפתאום (יותר נכון כבר פעם שניה אחרי שתיקנתי) החוט נדפק בקרבת האוזניות. נו אתם יודעים שצריך לשחק עם החוט כדי שאחת האוזניות תעבוד. אלו סתם אוזניות ג'ניוס. בקיצור אני מחפש משהו איכותי, אבל כמו שאתם מבינים אני לא משהו מתמחה בתחום אם עד עכשיו עבדתי עם ג'נריות לחלוטין. :-[ אני צריך אוזניות סבירות למוזיקה/משחקים/מחשב בעיקר, עדיף אוזניות שלא תכנסות לאוזניים, ובתחום מחירים של עד 300-350 ש"ח. אם אני אקנה אוזניות במעל תחום המחירים שלי, האם ההבדל יהיה כה משמעותי ואני באמת אשמע אותו? ועוד משהו, עד כדי כך לא מומלץ לא להזמין בארץ? :-\ תודה על העזרה, איציק.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by galz,

אוקיי, ידעתי שאני קונה 120, אבל היום אצל חבר שלי סתם נכנסתי לבדוק, וראיתי שהמחיר הרישמי באתר של iriver זהה לשניהם (הייתי בטוח שה320 עולה עוד 100 דולר). אני יודע שה320 יותר גדול (ומאד מאד חשובה לי הניידות) ובא בלי השלט, אבל הוא גם צבעוני ומציג תמונות. (שאר הפיצ'רס כגון ההקלטה, הקידוד ישירות למכשיר או הרדיו קצת פחות חשובים לי... ולפי מה שהבנתי קיימים בשניהם?). ההבדלים האלה הם היחידים ביניהם? ומה התגובות ברשת על נוחות השליטה ב320? כי אין אצלו את ה"ג'ויסטיק" שיש ב120... בכלליות, מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? בתכלס נראה לי שהצבעוניות והגימיק החביב של התמונות לא באמת עדיפים על נגן קטן יותר שגם בא עם שלט נהדר...

17. אה כן, וגם מבוסס סוללה סטנדרטית (AAA) אם מישהו מכיר, שמע... תודה, תודה, תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ezx,

יש לי creative extigy הוא מחובר על שנאי שאפשר לשנות מתחים עכשיו הוא עובד על 7 וחצי וולט ורציתי לדעת אם אפשר לתת לו 12 ולא יקרה לו כלום ועוד דבר שאני מקליד המוזיקה קופצת וזה מציק כבר בבקשה תעזרו לי ותודה למי שיענה ;D

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  19. יצא לאחרונה באחד אתרי המכירות המוכרים ברשת ( נראה לי אסור לפרסם שם) נגן אמ פי 3 בתצורת הפלאש המוכרת בנפח של 1 גיגה דברים חשובים חדשים זה שהיצרן טוען שהמכשיר מנגן 15 שעות לעומת 12 בדגמים הקודמים, אפשרות להחלפת תצוגת מסך וכל שאר הדברים. יש לשים לב כי הרדיו באוזניות בנגן הזה. בכל מקרה לדעתי זה מעולה כי 512 לא הכי מספיק אבל גיגה של שירים לכאלה שהאיכות של הנגן מספיקה להם אבל רק רוצים למלא אותו בהרבה שירים איכותיים וכבדים (ניו יורק האוס באיכות של 320 kbps ) זו בחירה טובה בשבילכם.

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by LinkTree,

שלום שלום קניתי (כמו רבים) את ה ADA880 במבצע (המפוקפק כבר ) יש לי 8RGA+ עם הכ.ק. משובח שבא עם ה NFORCE2 אני מחפש כל היום כבל בננה (PL נראה לי קוראים לו) על מנת לחבר ליציאה מהמחשב (הדיגי) ולחבר אותו ל ADA שיש לה SPDIF (קוראים לזה RCA - שוב נראה לי) חיפשתי במלא חנויות באזורי (נס ציונה) אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג - או באזור או בתל אביב והסביבה - לא אכפת לי לנסוע אני ממש ממש אודה ... יום טוב ותודה מראש לכל מי שיעזור !!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by naknir,

אהלן חברים, אני מנסה להעביר דברים שהקלטתי מהמינידיסק למחשב, באמצעות התוכנה Adobe Audition כלומר Cool Edit Pro 2.1, מחבר צד אחד של הכבל לכניסת אוזניות של המינידיסק וצד שני ל-Line In של המחשב, מפעיל את התוכנה, לוחץ על Record, זה מקליט אבל האיכות של זה במחשב היא על הפנים, למרות שהאיכות על המינידיסק היא מאוד טובה! יש לי כרטיס קול מצוין של Soundstorm (על לוח האם של nVidia nForce2) וזה לא אמור לקרות... מה אני עושה לא נכון? האם יש איזה מדריך על איך לעשות את זה בצורה נכונה? המון תודה מראש ומקווה שתעזרו, ניר.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום כולם !! היום בסביבות השעה 10 קיבלתי את הרמקולים שחיכיתי להם כל כך... לאחר שרציתי לקנות מתאם התחלתי להרכיב הכל... הכל סבבה רק בעיה אחת...אני לא מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים! שאני מריץ את הבדיקה של ה SB live הוא משמיע לי אותות שהיו אמורים להיות מהאחוריים ברמקולים הקדמיים (Rear right, rear left) *בקובץ המצורף ניתן לראות איך נראים החיבורים של הכ. קול שלי (לא יודע אם זה רלוונטי אבל היציאה הדיגטלית אצלי צהובה בעוד שבתמונה מראים שהיא וורודה בכל אופן חיברתי את הכבל מה S\PDIF ליציאה הדיגטלית (עם המתאם כמובן) ואת הכבל השני ליציאה השחורה... מה לא עשיתי נכון? איך אני מקנפג את הכל כמו שצריך? ולמה לעזאזל שאני מדפדף בתפריט של הסראונד מיקסר של הקרייטיב אני רואה רק אפשרות של אוזנ…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yot,

בתור תחליף לאוזניות שמגיעות עם האיי פוד. האוזניות טובות יותר? שוות את ה-150 שקל?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by composite,

אז ככה, כדי לשפוך קצת אור על הדברים, החלטתי לשאול ''קצת'' ;D שאלות: 1. מהו ''Speakers calibrator''? 2. מהו ''Bass redirect''? ועל מה הוא משפיע? 3. מהו ''Time Scaling''? 4. מהו ''CMSS 3D''? 5. מהו ''Treble''? 6. מה הפירוש של - Digital output sampling rate 48Khz\96Khz? ועל מה הדבר הזה משפיע? 7. מה ההבדלים בין Digital Speakers לבין Analog Speakers? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? לפי מה שהבנתי, הרמקולים שלי אנלוגיים. אני אוכל להפוך אותם לדיגיטליים דרך מתאם מסוים? אלפי תודות לעונים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.